Mäklare Silvia Nilsson Cickovska

Silvia Nilsson Cickovska

Om mig

• 5-STJÄRNIGT OMDÖME & REKOMMENDATIONER, HITTAMÄKLARE.SE • FLEST REKOMMENDATIONER Q4 2023, HITTAMÄKLARE.SE • 2:a plats: Mäklarbyrå med flest försäljningar HELÅR 2023, Hyllie Malmö • 4:e plats: Mäklarbyrå med flest rekommendationer HELÅR 2023, Hyllie Malmö! Går du i säljtankar? Kontakta mig gärna på 0762-334069. Läs mer om mina omdömen på https://www.hittamaklare.se/silvia.nilsson.cickovska

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntvägen 1, Knäckekärr, Trelleborgs kommun
 • Kommande
Myntvägen 1, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 2
Myntvägen 1, Knäckekärr, Trelleborgs kommun, bild 3

Myntvägen 1

Radhus
Knäckekärr, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
Pris saknas
129 + 31 m²
5 rum
264,1 m² tomt

PREMIÄRVISNING 30/5 KL. 18:45 - BOKA PÅ WWW.ELITEFASTIGHET.SE Inom kort är villa Myntvägen 1 i Trelleborg till salu! Objektet är just nu under uppdatering, mer info kommer inom kort. Villan kommer att vara besiktigad inför premiärvisningen. Är du intresserad av denna villan? Anmäl ditt intresse redan nu så kontaktar vi dig när det är dax för visning! Kontakta ansvarig mäklare på 0762-334069.

 • Premium
 • Uteplats
Äspö byaväg 27-0, null, Trelleborgs kommun
 • Kommande

Äspö byaväg 27-0

Villa
Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
Pris saknas
130 + 13 m²
2 959 m² tomt

En fantastisk renoveringsdröm kommer inom kort till salu! Mer information och bilder kommer inom kort. Objektet är just nu under uppdatering. Denna villa har stora potentiala möjligheter att förverkliga sitt drömboende! Tomten består av två fastigheter ALGOTSBORG 2:1 & 3:1. På fastigheterna finner du även en stor maskingård på ca 150 kvm, perfekt för dig som driver egen verksamhet och behöver ett lager eller annat. Är du intresserad av denna fastigheten? Anmäl dig redan nu så kontaktar vi dig när det är dax för visning av denna renoveringsdröm.

 • Uteplats
Annebergsgatan 3B, Borgmästaregården, Malmö kommun
 • Kommande
Annebergsgatan 3B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Annebergsgatan 3B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Annebergsgatan 3B

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
ELITE Fastighetsförmedling
Pris saknas
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 320 kr/mån

Objektet är just nu under uppdatering. Mer information och bilder kommer inom kort. Är du intresserad av detta objekt? Kontakta ansvarig mäklare på 0762-334069.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mårten Bengtssons Väg 1A, Klågerup, Svedala kommun
 • Kommande
Mårten Bengtssons Väg 1A, Klågerup, Svedala kommun, bild 2
Mårten Bengtssons Väg 1A, Klågerup, Svedala kommun, bild 3

Mårten Bengtssons Väg 1A

Lägenhet
Klågerup, Svedala kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
95 m²
4 rum
5 823 kr/mån
30 474 kr/m²

SE HOUSE TOUR VIDEO I ANNONSEN! Ett nytt radhus (BRF) med hörntomt på Mårten Bengtssons Väg i Klågerup är snart till salu! Mycket barnvänligt och trivsamt område som är beläget på kort avstånd från både Malmö, Lund och Svedala. Ett radhus som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav. På en mycket trivsam ort med många promenadstråk, cykelbanor och grönområden med gångavstånd till såväl förskola som skola finner du denna attraktiva bostad. Till bostaden finns en härlig och lättskött trädgård som bjuder på härliga soltimmar större delen av dagen. Här finns gräsyta med plats för lek och skoj. I närheten till bostaden finns carport med plats för bilen. Här bor ni i ett mysigt och barnvänligt område med härliga grönområden med närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer till bland annat Malmö, Lund och Svedala. Perfekt omgivning för barnfamiljen som vill ha nära till allt! Bostaden erbjuder på entréplan ett rymligt kök med matplats för 6 personer från vilket man når den mysiga trädgården och uteplatsen, hall med smarta förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med praktiska tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum som också kan nyttjas som ett kontor eller allrum. På övre plan finner vi allrummet, två sovrum och ett vackert helkaklat badrum. Denna bostaden kommer att komma till salu till våren 2024. Är du intresserad av bostaden, kontakta ansvarig mäklare på 0762-334069 eller maila till [email protected].

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 4