Mäklare Claes Tevell

Claes Tevell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun
Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Hägnan 150, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Hägnan 150

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
7 250 000 kr
170 m²
6 rum
3 686 m² tomt

OBS 3 bostäder. Här får man två hus med fridfullt läge, en villa på ca 170 kvm, samt en två-familjshus vid sidan om. 3 rok samt 1 rok. Hyr ut bägge lägenheterna eller har långväga gäster eller kanske ett eget företag. Detta en möjlighet som inte kommer tillbaka. Allt är i mycket gott skick. Bostäderna har egna avskilda altaner mm. Finns även ett bra garage samt flera redskapsförråd samt ett stor isolerat vidbyggt förråd/snickarverkstad. Gång- och cykelavstånd till den fina badsjön Romesjön.

  • Premium
Rörtången 111, Rörtången, Kungälvs kommun
Rörtången 111, Rörtången, Kungälvs kommun, bild 2
Rörtången 111, Rörtången, Kungälvs kommun, bild 3

Rörtången 111

Villa
Rörtången, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
9 500 000 kr
240 m²
9 rum
1 421 m² tomt

Nybyggd påkostad villa med uthyrningslägenhet och med inspiration från 1920-talet. Tomt 1421 kvm. Husets läge nära havet och en genomgående låg fönstersättning resulterar i en härlig kontakt med havet som måste upplevas på plats. Allt mycket gediget och påkostat. En härlig äldre charmig känsla, men helt nytt. Här har man även tänkt på de små detaljerna t ex profilerade lister, fönsterbänkar av målat trä, väggpanel också av målat trä. Gedigen fiskbensparkett resp lutade furugolv, allt för att få rätt känsla. Men framför allt är läget något enastående med en vacker utsikt ut över Ödsmåls Kile. På den väl tilltagna balkongen har man en kvällssol som aldrig vill gå ner. På baksidan finns ytterligare en altan som är vindskyddad för morgonsolen. Nedersta våning är byggd för att kunna hyras ut, men kan även fungera som ett fint hemma kontor tex (2 rok och badrum). Utöver detta har man låga driftkostnader och ingen fastighetsskatt i 15 år för villan. Sugen på ett dopp så är det ca 10 min promenad till badbryggan. Ett tillfälle som inte kommer igen. Dubbelgarage med förråd (äldre). 10-års nybyggnadsgaranti. Energiklass A. I försäljningen ingår även en obebyggd tomt med ett positivt förhandsbesked för en villa.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hög 360, null, Kungälvs kommun
Hög 360, null, Kungälvs kommun, bild 2
Hög 360, null, Kungälvs kommun, bild 3

Hög 360

Gård/Skog
Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
4 500 000 kr
4,4 ha tomt

Charmig äldre gård med viss behov av upprustning. Högt och fritt läge samt vacker utsikt utöver landskapet. Västerläge med sen kvällssol. Idag är bostadsbyggnaden om ca 142 kvm uppdelad i två bostäder. Ladugård om ca 144 kvm. I huvudsak öppen mark om ca 4,3 ha. Egna fruktträd mm.

  • Premium

Bild saknas

Brynjegatan 1

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
1 700 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
5 672 kr/mån
21 795 kr/m²

Välplanerad och trevlig hörnlägenhet i markplan (inga trappor). Närhet till busshållplats. Rymligt vardagsrum, 2 sovrum alt 1 st sovrum och vardagsrum nr 2, fyrkantigt trevligt kök, helkaklat badrum med egen tvättmaskin, inglasad balkong. Ett tillfälle.

Södra Vårvindsgatan 14, Lundby, Göteborgs kommun

Södra Vårvindsgatan 14

Övrigt
Lundby, Göteborgs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
9 900 000 kr
500,7 m² tomt

Välhållen och välskött fastighet med bra läge. Idag är fördelningen två affärslokaler som är uthyrd till en el-firma (börsnoterat). Mellanvåningen består av en lägenhet och två uthyrningsrum, men man har hyrt ut rum styckvis till studenter. Vindsvåningen består av en tvårumslägenhet . Hyresintäkt per år beräknas till 642 348 kr/år. Till detta kommer en stor del av driftkostnaderna som hyresgästerna står själva för. Bolagsaffär.

Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun
Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Östra Romelanda 260, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Östra Romelanda 260

Gård/Skog
Romelanda, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 675 000 kr
120 + 12 m²
5 rum

Längst in där grusvägen tar slut ligger den charmiga äldre gård med behov av renovering. Öppen mark med utsiktsläge och med närhet till Diseröd. I huvudsak öppen mark (åker) om 5 ha. Äldre ladugård om ca 170 kvm. Något för den händige.

  • Premium
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 2
Brålandsvägen 11, Stora Höga, Stenungsunds kommun, bild 3

Brålandsvägen 11

Övrigt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 360 000 kr
213 m² tomt

Nybyggd fastighet s.k. industrifack med bra läge i Stora Höga med närhet till motorvägen. Inhägnat område med eldriven grind. Möjlighet till entresolbjälklag. Takhöjd 8,2 m (precis vid porten) 7,2 m i bakkant. Dvs pulpettak. Porthöjd och bredd 4,5 * 4,5 m. Vikport med fönster i. Personingång samt fönster på baksidan. Sidofönster på gavellokalerna. Längd invändigt ca 13,7 m, bredd invändigt ca 5,9 m för de som är ca 81 kvm. Förberett med golvbrunn för dusch, avlopp för wc samt toalett. Golvbrunn med oljeavskiljare. Vask samt varmvattenberedare om 30 liter är installerat. Luft/luftvärmepump är installerat. Förberett med tomma rör för tex. framdragning av fiber. Fiberanslutning kommer vara förberett i det gemensamma teknikrummet. OBS! Det åligger varje enskild fastighetsägare att bekosta en eventuell fiberanslutning.

  • Premium
Instö backe 130, Instön, Kungälvs kommun

Instö backe 130

Fritidshus
Instön, Kungälvs kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
2 995 000 kr
64 m²
4 rum
2 379 m² tomt

Välkommen till Instö Backe 130 och detta supermysiga fritidshus! Här erbjuds ett charmigt boende med en levande och lummig trädgård. Stugan är välplanerad och har stora sällskapsytor såväl inne som utomhus. För den trädgårdsintresserade finns allt att önska, det är en mycket livlig trädgård med bland annat berg i dagen, höjdskillnader och en planare yta där det idag finns odling. Skicka gärna intresseanmälan till ansvarig mäklare!

Ulvebackegatan 21, Norebyn, Bengtsfors kommun
Ulvebackegatan 21, Norebyn, Bengtsfors kommun, bild 2
Ulvebackegatan 21, Norebyn, Bengtsfors kommun, bild 3

Ulvebackegatan 21

Övrigt
Norebyn, Bengtsfors kommun
ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv
3 950 000 kr
313 m²
1,1 ha tomt

Campingplats med tyngdpunkt på välkänd restaurang med matsal för ca 100 sittande gäster samt terrass för ytterligare ca 60 gäster. Vackert belägen vid sjön Grann och bra läge längs vägen mellan Strömstad och Karlstad samt närhet till Norge. Många återkommande gäster, även på höst (bär- och svampplockning) och vår. Stor utvecklings potential. Här har man även anordnat bröllop och andra fester.

  • Premium

Visar alla 9