Västsvenska Fastighetsbyrån

Västsvenska Fastighetsbyrån

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ångaren Indias gata 6, Sannegården, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30
Ångaren Indias gata 6, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Ångaren Indias gata 6, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Ångaren Indias gata 6

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 795 000 kr
98 m²
3.5 rum
vån 2/4
5 535 kr/mån
48 929 kr/m²

Låt oss presentera ett mycket välplanerat hem i ett av Sannegårdens mest omtyckta kvarter! På Ångaren Indias gata 6 vilar en ljus och luftig trea på våning 2, med två soliga balkonger. Här har du utsikt över vattnet och båtarna i hamnen från ditt matbord när morgonkoppen kaffe intas. Här bjuds ni på stilrena materialval med genomgående hög standard och ljusa, fina ytskikt. Vardagsrummet binder smidigt samman med köket i en väldisponerad och öppen planlösning. Luftigt och socialt tack vare stora fönsterpartier i flera väderstreck. Nyrenoverat kök sedan två år tillbaka, något alldeles extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Här finns det absolut plats för nära och kära! Bostaden är bortskämd med två balkonger, en större som är perfekt för loungemöblemang för gött häng med vänner, varav den andra är placerad mot den lugna och gemytliga innergården.

  • Premium
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Inägogatan 21A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 090 000 kr
102,7 m²
4 rum
vån 8/10
6 622 kr/mån
39 825 kr/m²

4:A I FRITT LÄGE MED BALKONG I SÖDER SAMT ÖPPNA OCH SOCIALA YTOR! I högt fritt läge med söderbalkong och underbar utsikt ligger detta moderna och stilrena hem i unik och coolt arkitektritad byggnad! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina sociala ytor som dessutom förlängs av den härliga balkongen som ligger i solsäkert söderläge. Fritt läge med balkong där ni kan njuta av den magiska utsikten med landmärken som Eriksbergsdockan och Älvsborgsbron. Bredband ingår redan i avgiften och möjlighet till odling finns i föreningens pallkragar på Kyrkberget. Här bor du i ett expansivt område med där lugnet råder. Närhet till både stad och natur med mycket goda kommunikationer. Ett stenkast bort finner ni Campus Lundby och i området finns skolor, förskolor och med en kort promenad når ni mysiga Sannegårdshamnen samt Eriksberg köpcenter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Maj På Malös Gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Maj På Malös Gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Maj På Malös Gata 38, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Maj På Malös Gata 38

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 290 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/4
5 907 kr/mån
46 129 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med dubbla balkonger i populära Eriksberg! Denna fantastiska lägenhet erbjuder det bästa av två världar - rymligt och genomgående ljus med fönster i två väderstreck och två härliga balkonger för att njuta av solen från morgon till kväll. Belägen i populära Eriksberg, erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Med sina generösa ca 93 kvm är detta ett hem att sprida ut sig i. Det stora öppna vardagsrummet blir en central plats för umgänge där du kan bjuda in vänner och familj till trevliga stunder tillsammans. Här finns gott om plats för bekväma möbler och du kan skapa din egen personliga oas. De dubbla balkongerna i denna lägenhet är verkligen något som höjer livskvalitén. Den inglasade balkongen i östläge är perfekt för att fånga morgonsolen samtidigt som du njuter av ditt morgonkaffe, medan balkongen mot innergården i västläge ger dig en rogivande plats att koppla av till kvällssolen. Köket är modernt och välutrustat, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för att förverkliga dina kulinariska drömmar. Lägenheten har också en gästtoalett, vilket är praktiskt när du har besök, och ger extra bekvämlighet i vardagen. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Letar du efter en modern lägenhet på en populär adress med dubbla balkonger i olika väderstreck då är detta för dig. Kontakta mäklare för mer information och boka en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Fagergläntan 81, Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Fagergläntan 81

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
995 000 kr
29 + 10 m²
2 rum
200 m² tomt

Varmt välkomna till Fagergläntan 81! På väg upp mot Gerrebackas bostadsområde tar man en avstickare för att köra ner till Fagerdals fritidsby – en fridfull tillflyktsort i en öppen men skogsnära miljö. Här har ni möjlighet att skapa eran egen grönskande oas i trädgården, och också möjlighet att utöka odlandet genom att hyra en eller flera odlingslotter om 50m² för endast 250kr/st per år. Är inte fingrarna gröna ännu så finns det gott om tips att hämta genom föreningen men också från de trevliga grannarna. Det lyder en fin grannsämja i området och under årets gång så anordnas gemensamma knytkalas, grillkvällar, filmkvällar, midsommarfirande och kräftskiva. Aktiviteter som är lika uppskattade varje gång. Den välbyggda stugan bjuder in till det luftiga allrummet interiört ger en mysig och hemtrevlig känsla. Vidare ut på baksidan som ligger helt i söderläge kan man beroende på vädret dricka morgonkaffet ute på altanen, eller halvt ute i det inglasade uterummet där det även finns en IR-bastu för den som känner sig sugen. På loftet en trappa upp finns det gott om sovplatser på bägge sidor om trappan. Man förknippar oftast en kolonistuga med ett fritidshus som gör sig bäst på sommaren. Det fina med Fagergläntan 81 är att man lika väl kan åka till sin sommardröm mitt i vintern. Med den öppna planlösningen går det snabbt att värma upp stugan och att ha kommunalt vatten/avlopp året runt ger samma funktionaliteter som hemma i det välutrustade köket och badrummet. Vänligen kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 790 000 kr
76 m²
3 rum
vån 10/17
4 785 kr/mån
63 026 kr/m²

Nybyggd 3:A om ca 76 kvm på våning 10 med balkong i populära Karlastaden! Denna lägenhet är helt nybyggd och ligger på den tionde våningen av sjutton våningar, vilket ger dig en fantastisk utsikt. Genom en perfekt kombination av modern design och funktionella detaljer erbjuder denna lägenhet den ultimata upplevelsen av ett modernt boende. Ett ljust och rymligt vardagsrum sammanfogas med köket i en öppen social planlösning, optimalt för att bjuda över familj och vänner. Med sina 3 rum och kök om ca 76 kvm finns det gott om plats för hela familjen. Lägenheten är utrustad med ett praktiskt förråd där ni enkelt kan förvara alla era personliga tillhörigheter, samt hålla allt organiserat och lättillgängligt. Du har också tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. I Brf Atmosfär bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter Det här är en perfekt möjlighet att bli en del av ett blomstrande och levande samhälle i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Jättekullegatan 51B, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Jättekullegatan 51B

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 500 000 kr
137 + 2 m²
5 rum
751,4 m² tomt

I populära Utby med närhet både till natur och stadens brus hittar ni detta trivsamma enplanshus. Med den största tomten och det bästa läget på gatan hittar ni denna pärla som tack vare sitt läge även har kunnat byggas ut och således blivit ett utav de största husen på gatan. Bostaden har en trevlig planlösning med en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, 4 st sovrum, klädkammare, välplanerat kök, stort uterum, gästtoalett och ett badrum med golvvärme, bubbelbad samt ångdusch. Vardagsrummet har plats för hela släkten och inrymmer både soffgrupp samt matsalsbord, här finns även en kamin och utgång till uteplatsen på framsidan. Villan är placerad på en lugn smal gata med närhet till det mesta man kan önska, naturen, skolor, lekplatser och kommunikationer, på gångavstånd tar man sig till bussen för att därefter enkelt ta sig in till centrala stan eller Partille. Utby har mycket att erbjuda när det gäller aktiviteter och naturupplevelser. Bakom huset ligger fjällbo ängar här finns flera fina utflyktsmål, historiska platser och naturstigar. I norr ligger Bergsjön, Göteborgs högst belägna ”badkar” mer än 100 meter över havet. På sommaren kommer många till sjön för att bada vid de fina klipporna men också för att fiska. På nyårsafton tar man stigen upp på berget för att njuta av den storslagna utsikten och fyrverkerierna. I närheten ligger även Kvibergs stora och moderna idrottsanläggning. Här finns nordens största Beachvolley hall, flertalet fotbollsplaner, utegym, klätterdomen samt inomhusbana för längdskidåkning för att nämna några av alternativen som finns för den sportintresserade. Varmt välkomna hem till Jättekullegatan 51B!

  • Premium
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Fiolgatan 2

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 950 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 8/12
5 552 kr/mån
28 139 kr/m²

Varmt välkomna till omtyckta Ruddalen och Fiolgatan 2. Här finner ni äntligen en inbjudande 3:A högt upp i huset. Med sitt vackra ljusinsläpp tack vare de stora fönstren lyser lägenheten och visar stolt upp sin välplanerade planlösning. Från lägenhetens master bedroom når ni en rymlig klädkammare för god förvaring. Denna klädkammare nås även från bostadens hall, varpå ni även finner vidare förvaring i form av inbyggda garderober. Det välkomnande vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket gör detta till ett ljust och inbjudande rum. Perfekt val för er som enkelt vill kunna bjuda in era gäster till trevliga tillställningar. Från vardagsrummet når ni den rymliga inglasade balkongen som ligger i ett soligt läge, optimalt för att kunna njuta av lugna kvällar och soliga dagar med en härlig utsikt över området. Det tar inte mer än tio minuter med bilen till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger omtalade Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg. För att sammanfatta är denna bostad perfekt på många sätt, kom och se för er själva! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Premium
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 19:00
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 28, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 28

Radhus
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 395 000 kr
121 m²
3 rum
148,1 m² tomt

Välkommen till din drömbostad mitt i Gamla Lindholmens klappande hjärta - en exklusiv pärla som sällan ses på den öppna marknaden, väntar på att bli ditt nya hem! Med kajkanten och vattnet på krypavstånd har detta radhus ett av de bästa lägena i området. En rofylld trädgård i söder med en separat ateljé med golvvärme som även kan nyttjas som växthus. Här växer både blommor, hallonbuskar och vinrankor, här ges oändliga möjligheter att skapa sin alldeles egna oas. Denna bostad andas verkligen charm - med öppna och sociala ytor på båda plan. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med stora fönster för vackert ljusinsläpp. I vardagsrummet har du gott om plats för större soffmöblemang, tv-möbel samt matsalsbord, något för dig som värdesätter stora familjemiddagar och umgänge. Härifrån når du även terrass och trädgård. Badrum på entréplan inkluderar wc, handfat, dusch samt en separat del för tvättutrustning. Hela entréplan + båda badrum har även vattenburen golvvärme för extra komfort. En trappa upp finner du ett stort och härligt allrum, även här med stora fönsterpartier som bjuder in solens strålar. Om man önskar finns här möjlighet att med lättare medel dela av för ett eller två extra sovrum. Här når man hemmets balkong som blickar ut över grönskande ytor och Slottsberget. Här kan man verkligen känna av Lindholmens gamla varvsanda och omge sig i en fantastisk kulturmiljö. I bostadens befintliga sovrum finns gedigen plats för dubbelsäng samt garderober. Precis utanför har du även en walk-in garderob för kläder och annan förvaring. Det kaklade badrummet inkluderar större badkar, wc och handfat med kommod. Området i Sannegårdshamnen erbjuder närhet till vattnet och en idyllisk miljö. Här kan du njuta av promenader längs vattnet, utforska båtlivet eller bara koppla av och ta in den friska luften. Det är ett lugnt område som ger en rofylld tillvaro, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls och nöjen. Bostaden har ett centralt läge i Lindholmen. Närmsta busshållplats nås inom 100 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 21. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter! Slottbergets färjeterminal precis runt hörnet tar dig till tvärs över vattnet på några minuter. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till gym och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga har du allt lättillgängligt. Detta är hemmet där du och din familjs livs bästa stunder kommer att ta plats. Välkommen till Lindholmsvägen 28!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rundbäcksgatan 4, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Rundbäcksgatan 4, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Rundbäcksgatan 4, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Rundbäcksgatan 4

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 350 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
3 630 kr/mån
46 078 kr/m²

Ljus och modern 2 rum och kök med härlig inglasad uteplats i soligt söderläge! Välkommen till denna ljusa och moderna 2:A på ca 51 kvm, där modern design och bekvämlighet möts för att skapa det perfekta hemmet. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet som är perfekt för umgänge och avkoppling. Det stilrena köket från Marbodal bjuder in till kulinariska äventyr och är utrustat med moderna bekvämligheter för enkel matlagning. Från vardagsrummet leder en glasad dörr ut till den härliga inglasade uteplatsen i soligt söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och kvällar året runt. Sovrummet som vetter mot innergården erbjuder en lugn och avkopplande atmosfär. Badrummet har mörkt klinker och vitt kakel på väggen, samt blått kakel i duschen. Här finns också bekvämligheter som kombimaskin och flera överskåp för förvaring. På Rundbäcksgatan 4 bor ni löjligt nära allt. Krypavstånd till nygräddade bullar – varje morgon. Gym, restauranger och caféer från höger till vänster. En kort promenad bort välkomnar den omtalade Saluhallen er, där ni finner allt för att färdigställa den mest spektakulära charkbrickan för fredagens bravader. I detta hem blir det inte svårt att trivas. Centrala Hisingen är ett trivsamt och växande område. Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5-10 minuter. Detta är lägenheten för dig som söker en modern och ljus lägenhet och uppskattar en solig inglasad balkong i söderläge! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Eriksbergsgatan 84, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Östra Eriksbergsgatan 84, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 84, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 84

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 150 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 1/7
3 402 kr/mån
59 772 kr/m²

Charmig 2:A med egen uteplats i söderläge med vy mot Eriksbergskajen! Välkommen till denna underbara 2 rummare som erbjuder en härlig kombination av komfort och trivsamt läge. L Med en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, kan du njuta av sociala tillställningar samtidigt som du lagar din favoritmat i det moderna köket. Men kanske det bästa i detta hem är den privata uteplatsen i söderläge som vetter mot den grönskande innergården och ger dig en utsikt mot båtarna och Eriksbergskajen. Detta är den perfekta platsen för avkoppling och middagar under bar himmel. Här har du plats för matbord eller en soffa och varför inte en grill. Uteplatsen är skyddad med stenmur med planteringar och blir under sommaren en oas av grönska, perfekt för dig med gröna fingrar. Lägenheten har flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. I sovrummet finns gott om plats för en bekväm dubbelsäng och här har du förvaring för alla dina kläder och tillhörigheter genom flertalet garderober. Badrummet är stilrent helkaklat i ljusbeige italiensk granit och är utrustat med praktiska bekvämligheter såsom en kombimaskin, dusch med takdusch och vikbara dörrar, och vattenburen golvvärme. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Här får ni en lagom dos av allt såsom lugn, myller, spektakulära utsikter, sköna promenadstråk, restauranger, butiker och kaféer. Strax utanför din dörr har du både buss och Älvsnabben som tar dig in till centrum på bara 10–15 min. Denna lägenhet är en dröm för den som uppskattar bekvämlighet, charm i ett fantastiskt område. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 22

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 989 kr/mån
52 542 kr/m²

- Kontakta Fastighetsmäklaren för privat visning - Nu har vi möjligheten att presentera en helt nyproducerad tvåa i en mycket stabil förening Brf Sverigehusets hörna. Öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Efter hallen finner ni ett väl genomtänkt vardagsrum som samspelar med kök i en öppen atmosfär och har inredning i ett klassiskt vitt Marbodalkök. Från vardagsrum och kök når man bostadens rymliga balkong i ett underbart läge som verkligen gör den här lägenheten till en dröm. När man vill koppla av kan man dra sig tillbaka till det mysiga sovrummet, som har gott om förvaring tack vare en stor inbyggd garderob. Och vad vore en modern lägenhet utan ett helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Denna bostad är perfekt för er som söker en modern och bekväm livsstil i en naturskön omgivning. Medlemmar i föreningen har tillgång till en härlig innegård med grillplats, växthus högst upp i huset samt garage i källarplan. Samt en egen workspace för den som jobbar hemifrån i en extern lokal på gården. Här bor ni nära till både Wiselgrensplatsen och Backaplan som är ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Här är ni omgivna av allt ni behöver. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta. Inom närhet finns Lundbybadet, Bravida-Arena, Nordic Wellness-gym, Hemköp samt natursköna Ramberget och Keillers Park med dess utsikt över Göteborg. Snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg på cirka 8 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Egypten Furuborg 703, Härryda, Härryda kommun
  • Budgivning pågår

Egypten Furuborg 703

Villa
Härryda, Härryda kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 200 000 kr
166 + 102 m²
5 rum
10 000 m² tomt

Fångas av den lantliga drömmen vid Öresjön! Charmig 1,5-plans villa med tillhörande lada och skog. Varmt välkomna till denna idylliska villa som erbjuder den perfekta kombinationen av lantligt liv och naturskön miljö. Huset erbjuder generösa utrymmen över 1,5 plan om ca 166 kvadratmeter boyta. Den imponerande utsikten över Öresjön kan avnjutas från flera platser i huset, men särskilt från den stora altanen som får sol hela dagen. Här kan du njuta av fridfulla stunder, umgås med familj och vänner eller bara koppla av och ta in den vackra omgivningen. Interiört finner ni på entréplan en rymlig hall, stort vardagsrum med plats för större sällskap, tv-rum, wc samt ett charmigt kök. På övre plan finner ni ett allrum, badrum med dusch, kök samt två sovrum. Man har även en källare med tvättstuga, bastu och gott om förvaringsmöjligheter! Här kan man även inreda ett gästrum eller hobbyrum. Här finns det ladugård med plats för höns, gott om förvaring, eller för att utveckla era kreativa projekt. Fastigheten är utmärkt att bedriva mindre verksamhet på. Egypten är en åtråvärd plats på jorden där du hör tystnaden och ser vintergatan en stjärnklar natt. Här vill du vara mer ute än inne då du har en fantastisk tomt att utveckla, en sjö att bada i och en skog att utforska. Egypten har en bra bygemenskap och består av blandad bebyggelse med mestadels permanentboende, varav flera barnfamiljer. Läget gör att man har Hällingsjö och Härrydas många naturområden som granne. Här erbjuds inom en kort biltur flertalet förskolor och skolor (F-9). Landvetter centrum som är på väg till Göteborg erbjuder allt från matbutiker, affärer, restauranger och kulturhus. Även Bollebygd som ligger nära har fullt serviceutbud. Denna villa är en dröm för den som längtar efter en lugn och fridfull tillvaro i en naturskön miljö. Missa inte chansen att äga denna underbart lantliga fastighet med allt den har att erbjuda! Välkomna på visning!

  • Plus
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Kung Sverres gata 95, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Kung Sverres gata 95

Radhus
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 595 000 kr
115 + 61 m²
6 rum
195,8 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta mycket charmiga hem - mitt i Kung Sverres klappande hjärta! Här finner du en bostad med friköpt tomt, fördelat på tre plan i ett av Tolereds mest omtyckta och barnvänliga kvarter. Huset bjuder på många stora och sociala ytor med gott om plats för den stora familjen. Gedigna fönsterpartier som vetter ut mot den mysiga trädgården gör vardagsrummet luftigt och umgängesvänligt. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord för 4-6 personer. Öppnar du upp dörren ut till trädgården har du en fantastisk terrass att nyttja för grillkvällar och festligheter under varma, härliga sommardagar. Bostadens kök har en social och öppen planlösning med en trevlig köksö i centrum. Gott om plats för förvaring och arbetsytor, kompletterat med dubbla kyl/frys samt alla andra tänkbara vitvaror ett modernt kök inkluderar. Välkomnande entré med plats för förvaring, kläder och parkering av skor. Gästtoaletten pryds av dekorativ mosaikkakel kompletterat med golvvärme för extra komfort. På övre plan hittar du master sovrum tillsammans med ytterligare tre sovrum. Alla sovrum har plats för både sängmöblemang och förvaring. Renoverat badrum från 2016 med badkar, wc, handdukstork samt dubbla handfat med kommod. Källarplan har en imponerande takhöjd och inkluderar allrum/gillestuga, förråd samt tvättstuga med dusch. 2010 installerades vattenburen golvvärme i hela entré samt kök, kompletterat med vattenburna radiatorer i hela huset. En investering på dryga 350 000kr som gav detta radhus energiklassificering C, vilket är unikt för radhusen i samfälligheten. Uppfarten till entrén pryds av vacker Ölandssten lagd så sent som 2021 och även här finns gedigen plats för möblemang om så önskas. Den praktiska förvaringsboden utanför ger utmärkt förvaring för cyklar och andra redskap. Till bostaden tillhör även garageplats i länga samt en parkeringsplats. Här bor hela familjen tryggt och fridfullt i en stabil samfällighet med natur, promenadstråk, lekparker, fotbollsplan och skolor runt knuten. Mycket goda kommunikationer in till stan med närliggande busshållplats. Ett perfekt boende för dig och din familj. Välkommen till Kung Sverres gata 95!

  • Premium
  • Uteplats
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 2
Älvebacken 8, Kongahälla, Kungälvs kommun, bild 3

Älvebacken 8

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
3 784 kr/mån
45 364 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket välplanerat hem i ett av centrala Kungälvs mest omtyckta kvarter. Här välkomnas du till en ljus och luftig bostad på våning 3 med en stor balkong mot den härliga och grönskande innergården. En dold oas, mitt i områdets rörelse. Här bor du granne med både Kongahälla Center och resecentrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2019 och känslan av nyproduktion hänger fortfarande kvar. Här ges det absolut bästa när det gäller påkostade materialval med genomgående hög standard med ljusa, fina ytskikt. Neutrala färger på väggar och en fin ekstavsparkett genomgående i hela bostaden. Vardagsrummet binder smidigt samman med det moderna Marbodalköket i en väldisponerad och öppen planlösning. Här får du smidigt plats med soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp - något extra för dig som värdesätter stora familjemiddagar. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och gedigen förvaring med skjutdörrsgarderober. Det helkaklade, moderna badrummet håller hög klass med stilrena materialval och behaglig golvvärme för extra komfort. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 175 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 2/7
4 116 kr/mån
42 905 kr/m²

Stor 2,5:a med låg avgift och rymlig inglasad balkong med kvällssol! Välkommen till detta stilrena boende som erbjuder en harmonisk atmosfär och gott om plats att trivas på! Denna ljusa bostad om ca 74 kvm imponerar med en generös planlösning och öppna sociala ytor där vardagslivet tar sin form. Det moderna köket från Vedum är en fröjd för matälskaren med eleganta detaljer och gott om förvaringsutrymme, vitvarorna är från Siemens och till köket finns också en köksö att samlas kring. För att ytterligare förenkla din vardag så finns det en stor klädkammare till att organisera alla dina saker. Men det kanske bästa av allt är den stora inglasade balkongen om ca 11 kvm som bjuder in till avkopplande stunder, balkongen är en av de större i föreningen. Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt i Göteborg, på Hisingen längs norra stranden av Göta älv. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Här får ni en lagom dos av allt såsom lugn, myller, spektakulära utsikter, sköna promenadstråk, restauranger, butiker och kaféer. Strax utanför din dörr har du både buss och Älvsnabben som tar dig in till centrum på bara 10–15 min. Här får du en komplett bostad med hög standard och bekvämlighet i ett populärt område. Välkomna på visning!

  • Premium
Astris gata 20, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 14:45
Astris gata 20, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Astris gata 20, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Astris gata 20

Radhus
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 890 000 kr
136 + 10 m²
5 rum
154,4 m² tomt

Ditt drömhem på Platån i Eriksberg - Friköpt radhus med dubbla uteplatser, egen takterrass! Drömmer ni om att bo i ett modernt och attraktivt radhus med låga driftkostnader i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden, med endast 5 minuters gång till bryggan, vattnet och den berömda Färjenäsparken? Det här fantastiska radhuset i Eriksberg har allt du kan önska dig och mer därtill. Här kan du njuta av en boarea på ca 136 kvm, fördelat över tre våningar med hög standard och moderna detaljer. Du kommer att imponeras av den unika planlösningen, samt de dubbla uteplatserna - en i öst och en i väst för att fånga solens alla timmar. Dessutom har du tillgång till en underbar takterrass där du kan njuta av kvällssolen i frid och ro. Interiören är av ljusa och moderna ytor med renoverade ytskikt. Badrummet på entréplan renoverades 2015. Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och idrottshall. Även närhet till skolor och förskolor. Till detta boende ingår både parkeringsplats utanför dörren, sophämtning samt bredband (1000/1000) i samfällighetsavgiften. Så om du vill höja livskvaliteten och flytta in i ditt drömhem, då har vi det ni söker! Kontakta oss för mer information och för att boka in en visning. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Astris gata 80, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 14 maj kl 17:30
Astris gata 80, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Astris gata 80, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Astris gata 80

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 390 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
3 647 kr/mån
51 364 kr/m²

Ljuvlig genomgångslägenhet med balkong i söder! På omtyckta Astris gata 80 finner vi denna mycket kvadratsmarta bostad mitt i hjärtat av Eriksbergsplatån! När du kliver in i lägenheten möts du av en stilren och modern design som genomsyrar hela bostaden. Ett öppet kök med moderna vitvaror och fina materialval blir centrum för dina kulinariska äventyr. Det sociala vardagsrummet fylls med naturligt ljus från de stora fönsterpartierna som ger en behaglig atmosfär att slappna av och trivas i. Här ryms smidigt soffgrupp, tv-möblemang samt matbord för 4-6 personer. Till lägenheten hör dessutom en härlig balkong som är placerad i perfekt söderläge med utsikt över den grönskande innergården. Här finns plats för möblemang, växter och grill, kanon för magiska sommarkvällar i goda vänners lag. I master bedroom finner du gott om förvaringsutrymme och plats för både en dubbelsäng, garderober och andra sängmöbler. Väggarna är målade i stilren grå kulör som fint gifter sig med ekstavsparketten. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller kontor och här finns utrymme för mindre säng och förvaringsmöbel eller ett skrivbord! Stort fönster för härligt ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet har stilrena materialval och inkluderar egen tvättutrustning som ger vardagen lite extra lyx och komfort. Här bor du lugnt och ostört på en trivsam gata i en trygg förening med god ekonomi. Närheten till vattnet och Eriksbergs populära promenadstråk har du på gångavstånd, samtidigt som du har goda kommunikationer via buss eller färja in till Göteborgs stadspuls. Flertalet charmiga restauranger och längsmed Eriksbergsdockan och bort mot Sannegården som bjuder på allt från spa, gym, matbutiker och apotek till mysiga caféer, perfekt när sötsuget efter nygräddade bullar smyger sig på. Varmt välkommen på visning på Astris gata 80!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 650 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
75 258 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 21 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa – Karlatornet! Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice, tvätt eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och spa, stor takterras med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling och med bokningsbart kök i anslutning till terrassen, biorum samt aktivitetsrum, kylrum i entréplan för matleverans och skötselrum för hunden. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 21 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Hjärtligt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 500 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 55/73
3 668 kr/mån
139 785 kr/m²

Lägenhet på vån 55 med möblerbar balkong i västerläge i Karlatornet! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 55 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Här har du också tillgång till en möblerbar balkong i soligt västerläge där man kan njuta av utsikten över hamninloppet. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 50/73
4 062 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd studiolägenhet på våning 50 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Tillträde 5 mars 2024. Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 50 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med flera fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss
Lindholmsallén 57, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Lindholmsallén 57

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 790 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/8
5 319 kr/mån
50 533 kr/m²

3:A med generösa sociala ytor och stor inglasad balkong i soligt läge! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en härlig kombination av modern design och bekvämlighet. Med tre rymliga rum och kök i en öppen planlösning, med en yta på cirka 75 kvm finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Vardagsrummet leder ut till kanske det bästa med detta hem, en stor inglasad balkong, perfekt för att njuta av kvällarna eller för att bjuda in vänner och familj för sociala tillställningar. Brf Navet 3 är en bostadsrättsförening som ligger på Lindholmen i Göteborg. Föreningen består av 62 lägenheter och en verksamhetslokal beläget i ett nybyggt kvarter. Merparten av föreningens medlemmar flyttade in under första kvartalet 2012. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Här bor ni också nära den service man kan behöva, ICA Kvantum, apotek och bagerier inom 5 minuter gångavstånd. Eriksbergs köpcentrum, dagis, skolor, lekplats, bibliotek, restauranger. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet, vån 53)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
7 190 000 kr
86 m²
3 rum
vån 53/73
5 499 kr/mån
83 605 kr/m²

3:A i Karlatornet på våning 53 med balkong och oslagbar utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 86 välplanerade kvadratmeter och även en balkong på våning 53 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. Från det öppna vardagsrummet når ni den möblerbara balkongen. I båda sovrummen finns det gott om plats för säng och garderober för förvaring. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor.Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 40, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 40

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
12 995 000 kr
147 m²
5 rum
vån 23/25
8 958 kr/mån
88 401 kr/m²

Exklusiv lägenhet om ca 147 kvm på våning 23 med magsik panoramautsikt över staden! Välkommen till denna unika bostad på våning 23 av 25, där varje detalj är noggrant designad för högsta kvalitet och lyx. Denna ca 147 kvadratmeter stora lägenhet erbjuder 4 ljusa och rymliga rum och kök där vardagsrum och kök är i en öppen social planlösning. Lägenheten har genomgående stora fönster vilket ger en otrolig utsikt som sträcker sig från läppstiftet och över staden och bort mot hamninloppet. Lägenhetens kök blir navet i detta hem där funktion möter skönhet i perfekt harmoni. Med en imponerande köksö i marmor en separat vinkyl och inbyggda vitvaror finns är allt man behöver och mer därtill. Luckorna i trä ger en varm och inbjudande känsla samtidigt som den moderna inredningen lyfter hela rummets elegans. Här finns gott om utrymme för ett stort matsalsbord, perfekt för härliga middagar och minnesvärda fester. Fönsterna vetter mot sydväst och ger er möjligheten att njuta av solnedgångar och en slående utsikt över hamninloppet medan ni avnjuter en läcker middag med era nära och kära. Till lägenheten finns en indragen balkong vilket gör att man kan nyttja den året runt. Utsikten från balkongen är slående och även här kan ni drömma er bort till solnedgången över hamninloppet. Med sina ca 11 kvm finns det plats för både bord och soffa. Lägenheten erbjuder ännu fler bekvämligheter så som separat tvättstuga och helkaklad gästtoalett med dusch. Men tänk dig att efter en lång arbetsdag komma hem och koppla av i din alldeles egna bastu, nu är detta möjligt! Det finns tre stora sovrum där samtliga har plats för dubbelsäng och tillhörande möbler vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas. I Brf Kronjuvelen bor ni i ett svanenmärkt hus som verifierar att entreprenören uppfyller högt ställda miljökrav. Föreningen har energiklass B vilket gör det möjligt till ett grönt bolån. Till medlemmarnas förfogande finns en möblerad övernattningslägenhet som går att hyra när man får exempelvis gäster på besök. Husets översta våningsplan är reserverat för gemenskap. Här finns föreningens relaxavdelning, dessutom har denna högsta våning en gemensam takterrass som går runt hela huset och som möjliggör att du kan få uppleva omgivningen i 360 grader. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. En unik chans att äga en exklusiv bostad i ett underbart område. Välkomna att kontakta oss idag för att uppleva detta exceptionella boende själv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun
  • Lör 25 maj kl 11:00
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Sundet 543

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
13 975 000 kr
266 + 164 m²
12 rum
3 312 m² tomt

Lyxigt designhus med generös takhöjd och enastående utsikt över sjön! Välkommen till detta exklusiva hem som verkligen tar andan ur dig. Med en generös takhöjd och eleganta materialval erbjuder detta hus en unik upplevelse av stil och kvalitet. Oavsett om du är en designentusiast eller bara älskar toppkvalité, kommer detta hus att imponera på dig. Här finns tillgång till din alldeles egna biograf och att anordna gemensamma filmkvällar har aldrig varit enklare. Med sin imponerande terassyta på 800 kvm, fördelat på tre plan, erbjuder huset gott om utrymme för att koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över sjön.På terassen finns också möjligheten att anlägga en pool, för att verkligen förhöja denna lyxiga livsstil. Med 12 välproportionerade rum, inklusive ett kök av högsta kvalitet och fyra lyxiga badrum samt en gästtoalett, finns det gott om plats för hela familjen och gäster att trivas. Dessutom har detta hus ett förberett utrymme för gym och bastu. Detta exklusiva designhus är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att äga något unikt och sätt din personliga prägel på detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet att upptäcka detta drömhem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:15
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Vån 19, Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 890 000 kr
55 m²
2 rum
vån 19/73
4 126 kr/mån
70 727 kr/m²

Äntligen har vi fått in en två i gavelläge till ett fantastiskt pris! I denna härliga gaveltvåa kommer du att njuta av en fantastisk utsikt som sträcker sig åt två olika väderstreck mot läppstiftet och Ramberget. Exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett helkaklat badrum med spakänsla. Fullt utrustat hem med vitvaror från Electrolux. Här kommer du ha möjligheten att kunna bo i ett helt nytt och otroligt spännande område med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad. Ni finner även Karlatornets skybar på våning 69 där du kommer ha en otrolig utsikt över hela Göteborg, där det även kommer att finnas restaurang, lounge och utsiktsplats som kommer att vara en unik miljö för speciella tillfällen. Tänk dig hotell, fast hemma. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 44