Västsvenska Fastighetsbyrån

Västsvenska Fastighetsbyrån

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bunkebergsgatan 7, Göteborg, Göteborgs kommun

Bunkebergsgatan 7

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 395 000 kr
76 m²
4 rum
vån 4/5
5 448 kr/mån
44 671 kr/m²

Välkommen till Bunkebergsgatan 7! Denna optimalt planerade genomgångsfyra hittar ni på fjärde våningen med öppen planlösning som är belägen på ett perfekt läge. Från köket nås en solig balkong i sydvästläge som är högsta balkong i huset vilket ger den ett härligt och fritt läge mot föreningens välskötta innergård. I denna lägenhet har ni gott om förvaring. Master bedroom har en walk in closet! Golvet i lägenheten är av fin stavparkett. I gemytliga Gamlestan bor ni i ett lugnt och tyst cityläge med många populära caféer och restauranger från alla världens hörn inom gångavstånd. På enbart 7 minuter är du inne i stan med spårvagn!

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:15
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 36 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 750 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 36/73
3 692 kr/mån
80 645 kr/m²

Nybyggd lägenhet på våning 36 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa - Karlatornet Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 36 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 2
Sundet 543, Landvetter, Härryda kommun, bild 3

Sundet 543

Villa
Landvetter, Härryda kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
Pris saknas
266 + 164 m²
12 rum
3 312 m² tomt

Lyxigt designhus med generös takhöjd och enastående utsikt över sjön! Välkommen till detta exklusiva hem som verkligen tar andan ur dig. Med en generös takhöjd och eleganta materialval erbjuder detta hus en unik upplevelse av stil och kvalitet. Oavsett om du är en designentusiast eller bara älskar toppkvalité, kommer detta hus att imponera på dig. Här finns tillgång till din alldeles egna biograf och att anordna gemensamma filmkvällar har aldrig varit enklare. Med sin imponerande terassyta på 800 kvm, fördelat på tre plan, erbjuder huset gott om utrymme för att koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över sjön.På terassen finns också möjligheten att anlägga en pool, för att verkligen förhöja denna lyxiga livsstil. Med 12 välproportionerade rum, inklusive ett kök av högsta kvalitet och fyra lyxiga badrum samt en gästtoalett, finns det gott om plats för hela familjen och gäster att trivas. Dessutom har detta hus ett förberett utrymme för gym och bastu. Detta exklusiva designhus är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att äga något unikt och sätt din personliga prägel på detta fantastiska hem. Kontakta oss idag för mer information och möjlighet att upptäcka detta drömhem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Önskevädersgatan 35, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Önskevädersgatan 35

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 650 000 kr
75,1 m²
3 rum
vån 7/7
5 367 kr/mån
21 971 kr/m²

Hörnlägenhet högst upp i huset med underbar utsikt från balkong i söderläge! Välkommen till detta hem som erbjuder 3 rum och kök om ca 75,1 kvm. Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett generöst ljusinsläpp och gott om plats för soffa samt ett större matbord. Till lägenheten finner ni två rymliga sovrum som båda har plats för dubbelsäng och tillhörande möbler. Badrummet är helkaklat och har utrymme för tvättmaskin samt ett fönster med frostat glas som släpper in naturligt ljus. Detta gör det enkelt för den lilla familjen att få plats och växa i. Men guldkornet i detta hem är utan tvekan dess hörnläge och balkongen i soligt söderläge där ni kan njuta av en vacker utsikt över staden som sträcker sig hela vägen till det vackra hamninloppet och Eriksbergskranen. Biskopsgården har drygt 25 000 invånare och en mångfald av kultur och språk utmärker stadsdelen. Här bor du i en citynära stadsdel med goda kommunikationer och gott om naturområden. Du når Biskopsgården på ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. De linjer som går är 5,6 och 10. Detta är hemmet för er som uppskattar vacker utsikt i ett naturnära område med bra kommunikationer. Kontakta oss idag för att boka visning. Välkomna!

  • Plus
Stampgatan 68 A, Stampen, Göteborgs kommun

Stampgatan 68 A

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 310 000 kr
61,9 m²
2 rum
vån 2/7
3 294 kr/mån
53 473 kr/m²

Stig in i denna ljusa och rymliga 2:a som enkelt kan omvandlas till en 3:a tack vare den välplanerade planlösningen (se alternativ planlösning). Här ger generösa och effektiva ytor stora möjligheter, det är bara att flytta in trivas. Denna lägenhet har renoverats under 2024 så som, nymålade tak och väggar, slipat och vitlaserat alla parkettgolven, totalrenoverat badrummet, renoverat kök, bytt el-central, el-utag, brytare och sprutmålat alla innerdörrar m.m. Säkertvatten och våtrumsintyg finns. Inbjudande och mysiga balkongen som vetter mot Stampgatan. Hiss finns i huset. I föreningen finns bastu, pingisrum och lokal med övernattningsmöjlighet. Mysig innergård med grillmöjligheter. Öppen fiber är indraget i fastigheten. Här bor du med närhet till allt det bästa Göteborg har att erbjuda, så som grönskande Trädgårdsföreningen, Scandinavium och Göteborgs paradgata Avenyn. Utmärkta kommunikationer samt butiker och restauranger precis utanför dörren. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo lugnt men ändå ha nära till citypulsen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ostindiefararen 7, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Ostindiefararen 7, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ostindiefararen 7, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ostindiefararen 7

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/9
3 331 kr/mån
65 900 kr/m²

Ljus och modern lägenhet med enastående utsikt över hamninloppet i attraktiva Eriksberg! Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på våning 4 med inglasad balkong! Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum känner du omedelbart av känslan av rymlighet, optimalt för umgänge med vänner och familj. Kvalitativt kök från Marbodal i en modern och stilren vit design vilket minst sagt förenklar tillvaron. Men en av de bästa delarna i denna lägenhet är den soliga inglasade balkongen som ligger i sydvästligt läge med utsikt över hamninloppet. Detta är det perfekta stället att koppla av och njuta av den underbara utsikten. Lägenheten har stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär. Lägenheten är en del av Brf Skeppsbyggaren som fått betyg A av allabrf. En välskött förening med god ekonomi. Eriksberg är ett attraktivt och omtyckt område där ni har nära till allt man kan tänkas behöva. Kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn. Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven Så om du letar efter en lägenhet som ger dig den ultimata kombinationen av modern stil i ett attraktivt och expansivt område, då är denna lägenhet helt rätt för dig. Missa inte chansen att uppleva detta hem. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 15:15
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Rubingatan 30, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Rubingatan 30

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 090 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
3 701 kr/mån
30 735 kr/m²

Charmig och modern lägenhet med balkong i västerläge! Välkommen till denna underbara renoverade lägenhet om tre rum och kök, som erbjuder ca 68 kvm. Här kan du verkligen njuta av västerläget med en rymlig balkong som bjuder på soliga eftermiddagar och en vacker solnedgång. Dessutom har du en fantastisk utsikt mot grönskande områden, vilket ger en känsla av frid och harmoni. Det moderna köket, från kvalitetsmärket Epoq, är en dröm för alla matlagningsentusiaster. Här finns gott om utrymme och smarta förvaringslösningar. Köket och vardagsrummet är utformat i en öppen och social planlösning med ett vackert ljusinsläpp och gott om plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Här har ni också tillgång till ett eget gym i föreningen. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta oss idag för att boka en visning. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Bratteråsgatan 54, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Bratteråsgatan 54, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 54, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 54

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 990 000 kr
87 m²
4 rum
vån 5/5
4 721 kr/mån
57 356 kr/m²

Unik lägenhet högst upp i huset med egen terrass i västerläge! Denna moderna lägenhet kommer att imponera på dig från första stund du kliver in. Belägen på våning 5 av 5 och med fönster i tre väderstreck, översvämmas denna bostad av naturligt ljus som ger en härlig atmosfär. Med sina generösa 87 kvm och fyra rum och kök erbjuder den gott om plats för att trivas. Vardagsrummet och köket är i en öppen och social planlösning, den perfekta platsen för att umgås. Köket i vit stilren design kommer från det kvalitetsmärket Marbodal och köksön blir mittpunkten för din matlagning. En av dem absoluta höjdpunkterna i denna lägenhet är den underbara terrassen på ca 11 kvm, där du kan njuta av kvällssolen och beundra den fantastiska utsikten. Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt i Göteborg, på Hisingen längs norra stranden av Göta älv. På Norra Älvstranden ligger Eriksberg, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Lundbystrand, Frihamnen och Ringön. Här får ni en lagom dos av allt såsom lugn, myller, spektakulära utsikter, sköna promenadstråk, restauranger, butiker och kaféer. Strax utanför din dörr har du både buss och Älvsnabben som tar dig in till centrum på bara 10–15 min. Om du söker efter en lägenhet med en egen terrass, stilrena detaljer och en modern design i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden då är detta för dig! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arvid Lindmansgatan 19 F, Tolered, Göteborgs kommun

Arvid Lindmansgatan 19 F

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 812 kr/mån
34 906 kr/m²

Charmig lägenhet med balkong i söderläge i populärt område! Välkommen till denna underbara lägenhet i hjärtat av en familjevänlig stadsdel. Denna ljusa och luftiga lägenhet om 53 kvm erbjuder en idealisk livsmiljö. Med rymliga rum, ett härligt kök med skåpsluckor i modern kulör samt en balkong i söderläge för soliga eftermiddagar, är detta hemmet du längtat efter. Lägenheten har en praktisk klädkammare som hjälper dig hålla ordning och reda. I sovrummet finner du gott om plats för en bekväm dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Men det absolut bästa är det nyrenoverade badrummet som verkligen är en pärla i sig själv. Med hög standard och en unik lösning med vikbara väggar som gjort det möjligt att integrera en egen tvättmaskin. Samt gott om förvaring blir vardagen ännu enklare. HSB Brf Tolered i Göteborg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 1947. I föreningen finns 318 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen som aktivitetsrum, bastu och gym men även en övernattningslägenhet för dina vänner på besök att nyttja. Belägen i Tolered har ni bekvämt avstånd till kommunikationer och är omgiven av grönska och familjevänlig atmosfär, vilket gör denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker ett harmoniskt hem med alla bekvämligheter i närheten. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda! Välkomna!

  • Balkong
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Våning 55 Karlatornet)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
6 995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 55/73
3 668 kr/mån
150 430 kr/m²

Lägenhet på vån 55 med möblerbar balkong i västerläge i Karlatornet! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 46,5 välplanerade kvadratmeter på våning 55 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Här har du också tillgång till en möblerbar balkong i soligt västerläge där man kan njuta av utsikten över hamninloppet. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 2
Fiolgatan 2, Västra Frölunda, Göteborgs kommun, bild 3

Fiolgatan 2

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 950 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 8/12
5 552 kr/mån
28 139 kr/m²

Varmt välkomna till omtyckta Ruddalen och Fiolgatan 2. Här finner ni äntligen en inbjudande 3:A högt upp i huset. Med sitt vackra ljusinsläpp tack vare de stora fönstren lyser lägenheten och visar stolt upp sin välplanerade planlösning. Från lägenhetens master bedroom når ni en rymlig klädkammare för god förvaring. Denna klädkammare nås även från bostadens hall, varpå ni även finner vidare förvaring i form av inbyggda garderober. Det välkomnande vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket gör detta till ett ljust och inbjudande rum. Perfekt val för er som enkelt vill kunna bjuda in era gäster till trevliga tillställningar. Från vardagsrummet når ni den rymliga inglasade balkongen som ligger i ett soligt läge, optimalt för att kunna njuta av lugna kvällar och soliga dagar med en härlig utsikt över området. Det tar inte mer än tio minuter med bilen till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger omtalade Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg. För att sammanfatta är denna bostad perfekt på många sätt, kom och se för er själva! Hjärtligt välkomna på visning.

  • Premium
Rosenapelgatan 35, null, Göteborgs kommun

Rosenapelgatan 35

Lägenhet
Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 595 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 4/6
4 309 kr/mån
41 561 kr/m²

4:a med fantastiskt ljusinsläpp och modern design i sociala ytor. Välkommen till din drömlägenhet högt upp i huset! Med sina 86,5 kvadratmeter erbjuder den här lägenheten gott om utrymme för dig och din familj att trivas i. Balkongen mot innergården är ett perfekt ställe att njuta av lugna stunder och koppla av efter en lång dag. De genomgående vita väggarna och de stora fönstren ger lägenheten en ljus och luftig känsla som verkligen lyfter boendet till en annan nivå. Det vackra ljusinsläppet är perfekt för att skapa en harmonisk och hemtrevlig känsla. Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder den ultimata livsstilen. BRF Göthe ligger trevligt belägen på centrala Hisingen. Föreningen äger fastigheten. Föreningen erbjuder övernattningslägenhet man kan hyra till sina gäster på besök. Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Med dess perfekta läge har du allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. Här kan du verkligen njuta av livet och allt som staden har att erbjuda. Intresserad av att se denna fantastiska lägenhet själv? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare redan idag och boka en visning! Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 995 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 213 kr/mån
60 455 kr/m²

Accepterat pris! Tillfälle att förvärva en unik vindslägenhet i toppklass som stod klar 2020. Denna fantastiska lägenhet andas nytt och fräscht. Snygga och exklusiva materialval, en tilltagen takhöjd och spotlights i tak. Hallen är rymlig med praktisk klinkers på golvet, köket fullutrustat och i badrummet är det förberett för tvättmaskin. Den sociala ytan rymmer matbord, soffa, tv möbel och säng. Här bor du bekvämt och tryggt i ett attraktivt område. Du blir bortskämd med gångavstånd till allt som kan tänkas önskas, däribland matbutiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Steglitsegatan 10B, Lillhagen-Brunnsbo, Göteborgs kommun
Steglitsegatan 10B, Lillhagen-Brunnsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Steglitsegatan 10B, Lillhagen-Brunnsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Steglitsegatan 10B

Tomt
Lillhagen-Brunnsbo, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 775 000 kr
511 m² tomt

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en tomt med ett väldigt centralt läge! Här har man närhet till alla bekvämligheter man kan tänkas behöva och dessutom ligger tomten utanför detaljplanerat område vilket innebär stora möjligheter till att uppföra just ert drömhus. Tomter som denna kommer sällan ut till salu. De nuvarande ägarna har ritat ett hus tillsammans med arkitekt och huset innehåller flera spännande kvaliteter så som öppet mellan våningarna, gömd skjutvägg och loft. Huset är energi- och miljöanpassat med till exempel kallskafferi och genomtänkta tekniska lösningar, mer information gällande det hittar ni under "dokument" samt inspirationsbilder i bildmaterialet. Bygglov är klart och på plats och därför kan detta naturhusinspirerade hus (det har stort integrerat växthus/uterum) börja byggas omgående., så om ni drömt om naturhus är detta en unik chans. Skulle ni känna att just det huset inte är något som faller er i smaken så kan ni självklart välja något annat, tomten är inte knuten till någon specifik husleverantör. För inspiration har vi tagit fram ett alternativ från Movehome: https://www.movehome.se/husmodeller/move-206 mer information och offert hittar ni under "dokument". Ägarna har även förberett allt som behöver göras inför ett bostadsbygge där alla nödvändiga servitut etc. redan är upprättade och inskrivna i fastighetsregistret vilket innebär att för dig som köpare är det mer eller mindre bara att starta byggprocessen. Ett stenkast från tomten ligger Arödsberget som bjuder på en vildare och härligare känsla än den mer berömda grannen Ramberget. Runt berget går en 4 km kuperad slinga som passerar en härligt grönskande ravin och ett gäng utsiktsplatser över centrala Göteborg. Ta med fika och se till att njuta av alla härliga vyer. Området är barnvänligt med förskolan Bergartsgatan 400 m bort från tomten och en lekpark 200 m bort. I närområdet finns dessutom den populära Fridaskolan F-9. Tomtens placering kommer med många fördelar, här har man nära till Sankt Jörgen där man, utöver det trevliga spabadet kan ta en runda golf, middag och varför inte avsluta kvällen i deras trevliga biosalong? Backaplan ligger runt husknuten och det håller på att genomgå en transformation till att bli Hisingens centrum, bygget har startat och det kommer att ändra hela området till en riktig stadsmiljö. Är man sugen på lokalproducerad öl finns det gott om mikrobryggerier, Sad Robot Brewing ligger bara 550 m bort och en cykeltur bort finner man Ringön med flertalet populära bryggerier bland annat Vega bryggeriet. Man pendlar enkelt med bil och med buss når man enkelt Hjalmar Brantingsplatsen och därifrån resten av Göteborg. Missa inte denna chansen till att uppföra ert drömhus i ett barnvänligt område som ligger centralt men med naturen runt hörnet!

  • Premium
Korstörnegatan 9, Lundby, Göteborgs kommun
Korstörnegatan 9, Lundby, Göteborgs kommun, bild 2
Korstörnegatan 9, Lundby, Göteborgs kommun, bild 3

Korstörnegatan 9

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 790 000 kr
62 m²
3 rum
vån 4/6
4 642 kr/mån
45 000 kr/m²

Modern genomgångslägenhet med hög standard och fantastiskt ljusinsläpp! Välkommen till denna underbara genomgångslägenhet belägen på våning 4 av 6, där hög standard och modern design möts. Med sina stora fönster erbjuder denna bostad ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig atmosfär. Denna välskötta lägenhet har en välplanerad layout med 3 rum och kök, där vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen social planlösning. Det stilrena och fräscha köket från Marbodal speglar hög kvalitet och erbjuder allt du behöver för att laga goda middagar och bjuda in vänner och familj till trevliga matupplevelser. Från sovrummet når balkongen i västläge. Denna balkong blir snabbt en favoritplats där du kan njuta av soliga eftermiddagar och underbara kvällar. Brf Kubik består utav 166 st lägenheter som är uppförda av Sverigehuset med inflytt under hösten 2019-2020. Under 2022 genomfördes en fusion av bostadsrättsföreningarna Sverigehusets Kubik 1, 2 och 3. Föreningen erbjuder tillgång till ett vackert orangeri på högsta våningen möblerat för fest. Lundby är ett klassiskt arbetarkvarter i Göteborg och befinner sig nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Göteborg växer i snabb takt och närområdet har bebyggts under de senare åren. Den positiva utvecklingen i området har dessutom attraherat flera nya butiker och restauranger de senaste åren. Här har du stadens nöjesliv, kultur och shopping praktiskt taget framför dina fötter. Den här lägenheten ligger i ett fantastiskt område, med ett par minuters gång till allt du behöver samt goda kommunikationer med både spårvagn och bussar. Det här är en lägenhet du bara inte vill missa. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 790 000 kr
76 m²
3 rum
vån 10/17
4 785 kr/mån
63 026 kr/m²

Nybyggd 3:A om ca 76 kvm på våning 10 med balkong i populära Karlastaden! Denna lägenhet är helt nybyggd och ligger på den tionde våningen av sjutton våningar, vilket ger dig en fantastisk utsikt. Genom en perfekt kombination av modern design och funktionella detaljer erbjuder denna lägenhet den ultimata upplevelsen av ett modernt boende. Ett ljust och rymligt vardagsrum sammanfogas med köket i en öppen social planlösning, optimalt för att bjuda över familj och vänner. Med sina 3 rum och kök om ca 76 kvm finns det gott om plats för hela familjen. Lägenheten är utrustad med ett praktiskt förråd där ni enkelt kan förvara alla era personliga tillhörigheter, samt hålla allt organiserat och lättillgängligt. Du har också tillgång till en gemensam takterrass att kunna umgås på och njuta över utsikten över älven. I Brf Atmosfär bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter Det här är en perfekt möjlighet att bli en del av ett blomstrande och levande samhälle i ett av Göteborgs mest eftertraktade områden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsallén 22D

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/8
6 327 kr/mån
61 570 kr/m²

Nyproducerad genomgångs 4:A med balkong mot innergård i hjärtat av Lindholmen Längtar du efter en modern och nybyggd lägenhet som är både rymlig och välbelägen? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Välkommen till denna fantastiska genomgångslägenhet, färdigställd 2024, med 4 rum och kök och en total boyta på ca 86 kvm. När man kliver in i denna lägenhet är de öppna sociala ytorna som genast höjer tillvaron. Här är det enkelt att umgås och njuta av gemenskapen med familj och vänner. Den ljusa och luftiga designen skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten erbjuder inte bara en, utan två badrum med dusch, vilket gör det bekvämt för både dig och dina gäster. Du kommer att uppskatta den praktiska planlösningen, där varje kvadratmeter är optimalt använd. Balkongen, som vetter mot en lugn och fridfull innergård i sydöstligt läge, är en idealisk plats att koppla av och njuta av solens strålar. Här kan du sitta med en kopp kaffe på morgonen eller varför inte ha en trevlig middag utomhus på kvällen. På Norra Älvstranden ligger Lindholmen och Eriksberg. De gamla hamn och varvsområdet har de senaste decennierna förvandlats till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där du kan roa dig eller njuta av kulturlivet. Bebyggelsen runt Eriksberg består främst av flerfamiljshus som får ett lugn av havet. Du hittar ett varierat utbud av nöjen i form av olika butiker, restauranger, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer och en idrottshall. För den idrottsintresserade ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor och mindre lokala aktörer har valt att etablera sig här. Göteborgs centrum ligger 10–15 minuter bort med bil, buss eller båt. Välkomna att kontakta mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 22, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 22

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 989 kr/mån
52 542 kr/m²

- Kontakta Fastighetsmäklaren för privat visning - Nu har vi möjligheten att presentera en helt nyproducerad tvåa i en mycket stabil förening Brf Sverigehusets hörna. Öppen och social planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Efter hallen finner ni ett väl genomtänkt vardagsrum som samspelar med kök i en öppen atmosfär och har inredning i ett klassiskt vitt Marbodalkök. Från vardagsrum och kök når man bostadens rymliga balkong i ett underbart läge som verkligen gör den här lägenheten till en dröm. När man vill koppla av kan man dra sig tillbaka till det mysiga sovrummet, som har gott om förvaring tack vare en stor inbyggd garderob. Och vad vore en modern lägenhet utan ett helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Denna bostad är perfekt för er som söker en modern och bekväm livsstil i en naturskön omgivning. Medlemmar i föreningen har tillgång till en härlig innegård med grillplats, växthus högst upp i huset samt garage i källarplan. Samt en egen workspace för den som jobbar hemifrån i en extern lokal på gården. Här bor ni nära till både Wiselgrensplatsen och Backaplan som är ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Här är ni omgivna av allt ni behöver. Det centrala läget gör att man har gångavstånd till det mesta. Inom närhet finns Lundbybadet, Bravida-Arena, Nordic Wellness-gym, Hemköp samt natursköna Ramberget och Keillers Park med dess utsikt över Göteborg. Snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg på cirka 8 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klippan 1E, Majorna, Göteborgs kommun
Klippan 1E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Klippan 1E, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Klippan 1E

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
2 690 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/15
3 912 kr/mån
50 755 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga tvårummare belägen i det arkitektritade tegelhuset signerad Wingårdh. Här trivs ni på första parkett med havet ständigt närvarande i det kulturbevarade området Klippan som kännetecknas av gammal och modern bebyggelse. Med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt dagsljus, blir ditt nya hem fyllt av ljus och en känsla av rymd. Den sociala planlösningen ger utrymme för umgänge och gör det lätt att bjuda in vänner och familj. Köket är utrustat med vackra marmorskivor och har all utrustning du behöver för att skapa fantastiska måltider. Ytskikten pryds av en genomgående vitoljad ekparkett med stilrena färgsättningar i samtliga rum vilket inger en enhetlig interiör. Dessutom har lägenheten en egen tvättavdelning i badrummet för extra bekvämlighet. Det pampiga bostadshuset inger en modern och stilren atmosfär, samtidigt som det smälter samman med den vackra omgivningen. Brf Silon är en mycket omtyckt och välskött förening i hjärtat av Klippan med en engagerad styrelse. Njut av den havsnära miljön, promenera på bryggorna längs kajen, gör ett stopp på Röda Sten konsthall, unna er ett trevligt besök på fiskrestaurangen Sjömagasinet eller promenera till stadsdelen Majorna. Allt detta inom bekvämt promenadavstånd från bostaden. Hjärtligt välkomna att anmäla erat intresse & boka in er på visning!

  • Premium
  • Hiss
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Inägogatan 21A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Inägogatan 21A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
4 190 000 kr
102,7 m²
4 rum
vån 8/10
6 622 kr/mån
40 798 kr/m²

4:A I FRITT LÄGE MED BALKONG I SÖDER SAMT ÖPPNA OCH SOCIALA YTOR! I högt fritt läge med söderbalkong och underbar utsikt ligger detta moderna och stilrena hem i unik och coolt arkitektritad byggnad! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger fina sociala ytor som dessutom förlängs av den härliga balkongen som ligger i solsäkert söderläge. Fritt läge med balkong där ni kan njuta av den magiska utsikten med landmärken som Eriksbergsdockan och Älvsborgsbron. Bredband ingår redan i avgiften och möjlighet till odling finns i föreningens pallkragar på Kyrkberget. Här bor du i ett expansivt område med där lugnet råder. Närhet till både stad och natur med mycket goda kommunikationer. Ett stenkast bort finner ni Campus Lundby och i området finns skolor, förskolor och med en kort promenad når ni mysiga Sannegårdshamnen samt Eriksberg köpcenter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monsungatan 46, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Monsungatan 46, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 46, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 46

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 642 kr/mån
63 636 kr/m²

Modern lägenhet med inglasad balkong i soligt sydvästläge i hjärtat av Eriksberg. Välkommen till denna moderna lägenhet i hjärtat av Eriksberg! Med sina ca 60 kvm, 2 rum och kök, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av stil och funktion. Med kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning skapas en harmonisk atmosfär som bjuder in till trevliga sammankomster. De stora fönsterna som bidrar med ett generöst ljusinsläpp gör det enkelt att trivas och skapar en luftig känsla i hela lägenheten. Köket är renoverat och kommer ifrån kvalitativa Marbodal som är en dröm för den som älskar att laga mat och är inte bara utrustat med allt du behöver utan även en vinkyl och en stor köksö att samlas kring. Men kanske det bästa i detta hem är den inglasade balkongen i sydvästläge som erbjuder en underbar plats att koppla av och soliga eftermiddagar . Monsungatan är en av de mest populära adresserna i Eriksberg med en livfull atmosfär och nära till allt du kan önska dig. Utanför porten har ni direkt access till Färjenäsparken, utomhusgym och inte minst den kilometerlånga kajpromenaden med dess populära restauranger och caféer. Kommunikationer med såväl buss som båt tar er snabbt och smidigt över älven till stadens centrum. Kontakta mäklare idag för att boka visning. Välkommen hem till Eriksberg!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingeborg Hammarskjölds gata 57, Kviberg, Göteborgs kommun

Ingeborg Hammarskjölds gata 57

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
1 990 000 kr
42 m²
1 rum
3 423 kr/mån
47 381 kr/m²

Modern lägenhet med hög standard och egen möblerbar uteplats! Välkommen till denna fantastiska lägenhet i det eftertraktade området Kviberg i Göteborg. Nyproducerad år 2019 erbjuder denna lägenhet en fräsch och modern interiör som känns som hemma. Med sina ca 42 välplanerade kvadratmeter är detta den optimala storleken för en eller två personer som söker en bekväm och genomtänkt bostad. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den egna uteplatsen i östläge, där du kan njuta av morgonsolen och koppla av med en kopp kaffe eller en tidig frukost. Perfekt för lugna stunder eller för att umgås med vänner och familj. Det välutrustade köket med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme är perfekt för den som gillar att spendera tid i köket. Lägenheten har också utmärkta förvaringsmöjligheter i form av stora garderober med skjutdörrar. Dessutom är området Kviberg känt för sin dynamiska utveckling och expansion och som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Missa inte chansen att äga denna moderna lägenhet med hög standard i Kviberg. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Astris gata 82, Platån, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Astris gata 82, Platån, Göteborgs kommun, bild 2
Astris gata 82, Platån, Göteborgs kommun, bild 3

Astris gata 82

Lägenhet
Platån, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 090 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
3 517 kr/mån
48 281 kr/m²

Ljuvlig genomgångslägenhet med balkong i söder! På omtyckta Astris gata 82 finner vi denna mycket kvadratsmarta bostad mitt i hjärtat av Eriksbergsplatån! När du kliver in i lägenheten möts du av en stilren och modern design som genomsyrar hela bostaden. Ett öppet kök med moderna vitvaror och fina materialval blir centrum för dina kulinariska äventyr. Det sociala vardagsrummet fylls med naturligt ljus från de stora fönsterpartierna som ger en behaglig atmosfär att slappna av och trivas i. Här ryms smidigt soffgrupp, tv-möblemang samt matbord för 4-6 personer. Till lägenheten hör dessutom en härlig balkong som är placerad i perfekt söderläge med utsikt över den lummiga innergården. Här finns plats för möblemang, växter och grill, kanon för magiska sommarkvällar i goda vänners lag. I sovrummet finner du gott om förvaringsutrymme och plats för både en dubbelsäng, garderober och andra sängmöbler. Väggarna är målade i avslappnande mörkgrön kulör som fint gifter sig med ekstavsparketten. Det mindre rummet passar perfekt som barnrum och här finns utrymme för mindre säng och förvaringsmöbel och lite leksaker såklart! Stort fönster för för ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet har stilrena materialval och inkluderar egen tvättutrustning som ger vardagen lite extra lyx och komfort. Här bor du lugnt och ostört på en trivsam gata i en trygg förening med god ekonomi. Närheten till vattnet och Eriksbergs populära promenadstråk har du på gångavstånd, samtidigt som du har goda kommunikationer via buss eller färja in till Göteborgs stadspuls. Flertalet charmiga restauranger och längsmed Eriksbergsdockan och bort mot Sannegården som bjuder på allt från spa, gym, matbutiker och apotek till mysiga caféer, perfekt när sötsuget efter nygräddade bullar smyger sig på. Bostaden är enligt förvaltaren registrerad som en 2rok, men är därefter ombyggd till en 3rok. Varmt välkommen på visning på Astris gata 82!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
5 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 50/73
4 062 kr/mån
96 182 kr/m²

Nybyggd studiolägenhet på våning 50 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa! Tillträde 5 mars 2024. Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder ca 55 välplanerade kvadratmeter på våning 50 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med flera fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över hamninloppet och göta älv samt en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Karlatornet har också många andra bekvämligheter, såsom hotellservice, gym, spa och takterrass. Missa inte chansen att äga denna lägenhet i en riktig ikonisk byggnad.

  • Premium
  • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Mån 25 mar kl 17:15
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Västsvenska Fastighetsbyrån
3 795 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 21/73
3 782 kr/mån
78 247 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS - Nybyggd lägenhet på våning 21 med oslagbar utsikt från Nordens högsta skyskrapa – Karlatornet! Föreställ dig att börja varje dag med en magnifik utsikt över en av Sveriges största städer - det är precis vad denna lägenhet erbjuder. Utöver ett hem följer här även med lyxigheter som en reception varifrån man kan beställa roomservice, tvätt eller boka städning. I huset kommer även finnas gym och spa, stor takterras med trädgård och ytor för umgänge och avkoppling och med bokningsbart kök i anslutning till terrassen, biorum samt aktivitetsrum, kylrum i entréplan för matleverans och skötselrum för hunden. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en vidöppen utsikt! Denna fantastiska lägenhet i Karlatornet, Göteborgs första skyskrapa, erbjuder 48,5 välplanerade kvadratmeter på våning 21 med otrolig utsikt över staden och dess omgivningar. Det moderna och nybyggda hemmet har en elegant design och högkvalitativa materialval, med fönster från golv till tak som ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Du kan njuta av panoramavyer över Göteborg medan du lagar mat och underhåller gäster. I sovrummet finns det gott om plats för säng och en klädkammare i anslutning. Badrummet har en elegant och modern känsla med högkvalitativ design. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Karlatornet växer fram i den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen. En blandstad på höjden med lika många möjligheter som människor. Här skapas en ny stadskärna som lever dygnet runt, året runt. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, hotell, kontor, noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Hjärtligt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 40