Mäklare Jessica Severinsson

Jessica Severinsson

Om mig

Jag är verksam i Nacka & Älta. Tidigare har jag arbetat inom en mängd olika serviceyrken i både Sverige och England. Nu har jag det bästa och roligaste jobbet, jag trivs otroligt bra, brinner verkligen för mäklaryrket. Min långa arbetslivserfarenhet ger mig en stor fördel, jag vet vad service innebär. Jag ser möjligheterna i varje affär och har ett extremt starkt öga för detaljer. Mina kunder ska känna att ska känna att vi har ett gott samarbete med fullt förtroende för varandra i processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
  • Ons 19 jun kl 17:30
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
5 666 kr/mån
58 385 kr/m²

Välkommen till Lobeliavägen 3 och denna härliga trea med stilrena materialval i populära Södra Hedvigslund. Bostaden andas kvalitet med sina genomgående gråmålade väggar, enstavig vitlaserad ekparkett på golvet samt ton i ton färgade innerdörrar samt lister. Bostaden ligger på högst upp i huset med en stor terrass längst med hela lägenheten. Här kan man avnjuta solen från innan lunch tills den går ned och försvinner bakom trädtopparna. Här finner man två bra sovrum där det det ena går att dela av till två mindre rum. Det helkaklade badrummet är väldigt rymligt med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring ovan bänkskiva. Duschen är bakom vikbar duschvägg i glas. Köket har en ljusgrå ton med integrerad kyl, frys samt diskmaskin vilket ger en sober helhetskänsla. Här finns väldigt bra kommunikationer, precis utanför porten på torget ligger en busshållplats för 814 som går in till Gullmarsplan i rusning. Ute vid vägen en kort bit bort ligger bland annat bussförbindelser mot Gullmarsplan (816), Nacka Sjukhus (821) och Tyresö centrum (816). En kort promenad bort till Ekstubben så går buss 401 till Slussen via Sickla. Sickla köpkvarter, Nacka Forum, Tyresö Centrum och Farsta Centrum är fyra stora köpcentrum som ligger inom kortare bilavstånd från Älta. Närmste mataffär är Willys Tyresö, Lidl Tyresö eller Ica Nära i Älta centrum. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Varmt välkommen hem! Kontakta mäklaren för information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
2 441 kr/mån
60 536 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för visning. Nu finns denna ljusa och välplanerade 1:a till salu. I den moderna trädgårdsstaden i Södra Hedvigslund ligger denna lägenhet producerad 2016/2017. Stilfulla och moderna ytskikt och materialval med ett genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljust målade väggar. Intill hallen ligger det stilrena köket i ljus grå/beige ton, fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys och ugn. Det ljusa vardagsrummet har gott om förvaring i platsbyggda garderober och har plats för den större sängen samt soffa. Här når man den solsäkra balkongen med plats för möblemang för att njuta av solen. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I källarplanet finns ett förrådsutrymme som tillhör bostadsrätten. Här bor ni i ett nu färdigbyggt område i populära Älta. Nära bra busskommunikationer till Gullmarsplan, Centralen, Slussen, Nacka och Tyresö. Smidigaste sätter att ta sig till city är att hoppa på buss 814 precis utanför porten som åker till Gullmarsplan på ynka 15 minuter. Älta är känd för sin vackra natur och flertalet badsjöar. Här kommer ni stortrivas!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2