Mäklare Jessica Severinsson

Jessica Severinsson

Om mig

Jag är verksam i Nacka & Älta. Tidigare har jag arbetat inom en mängd olika serviceyrken i både Sverige och England. Nu har jag det bästa och roligaste jobbet, jag trivs otroligt bra, brinner verkligen för mäklaryrket. Min långa arbetslivserfarenhet ger mig en stor fördel, jag vet vad service innebär. Jag ser möjligheterna i varje affär och har ett extremt starkt öga för detaljer. Mina kunder ska känna att ska känna att vi har ett gott samarbete med fullt förtroende för varandra i processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovisedalsvägen 172, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
 • Kommande
Lovisedalsvägen 172, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lovisedalsvägen 172, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lovisedalsvägen 172

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
5 753 kr/mån
49 924 kr/m²

På Lovisedalsvägen 172 i populära Södra Hedvigslund finner ni denna härliga trea på 66 m² med stilrena materialval. Bostadens hjärta består av den öppna sociala planlösningen samt den magiska balkongen där man fångar solen från morgon tills att den går ned bakom trädtoppar och hustak på kvällen. Lägenheten andas kvalitet med sina gråmålade väggar och sitt enstaviga vitlaserade ekparkettgolv. Detaljer så som innerdörrar väggar samt lister i ljusgrå ton ger en kvalitativ känsla. Det trevliga köket och vardagsrummet bjuder in till härliga middagar med familj och vänner. Master bedroom med gott om plats för den stora sängen samt annat önskat möblemang och förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Det andra sovrummet har plats för enkelsäng, skrivbord och mindre garderob. Det helkaklade badrummet har dusch, handfat med spegel ovan, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med förvaring i skåp ovan. Till bostaden hör även ett källarförråd. I populära I Södra Hedvigslund i Älta bor du mitt emellan storstaden och naturen. Bara en kort cykeltur bort finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Bra bussförbindelser till Gullmarsplan, Tyresö centrum samt Nacka strand via Sickla köpkvarter. Närservice hittar ni i Älta centrum (som man nu bygger om och kommer bli helt nytt med ett fint utbud av butiker och service). Tyresö centrum ligger även detta nära med ett större utbud av restauranger och affärer. Varmt välkommen hem! Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stensövägen 14, Älta - Strandparken, Nacka kommun
 • Kommande
Stensövägen 14, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 2
Stensövägen 14, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 3

Stensövägen 14

Lägenhet
Älta - Strandparken, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/4
4 198 kr/mån
43 209 kr/m²

Trivsam, hemtrevlig tvåa i den stabila föreningen BRF Stensötan. Här bor man en trappa upp med härlig balkong ut vid sidan av huset mot vackra Ältasjön. Bostaden bjuder på ett rymligt sovrum, vardagsrum (kan bli ett rum till), kök med gott om plats för en matplats och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns väldigt generöst med förvaring i en stor klädkammare intill hallen även garderob i både hallen och i sovrummet. I Sovrummet finns plats för fler garderober. Här har man badrocksavstånd till Ältasjön och en kort promenad till skogen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Parkering finns att hyra både på framsidan av fastigheten men även i garage (kö kan förekomma). I vackra Älta lever ni med vacker natur och flera badsjöar inom gångavstånd. Bra bussförbindelser inom kort gångavstånd som avgår till Gullmarsplan och Slussen samt Tyresö, Haninge och övriga Nacka. Stensö är ett relativt nyproducerat område som ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Inom gångavstånd ligger en fin sandstrand vid Ältasjön och på baksidan av huset breder Stavsborgs fotbollsplan med konstgräs ut sig. Här har ni nära till Älta centrum och flertalet förskolor och skolor bland annat Stavsborgsskolan (F-9) Sigfridsborgsskolan (F-6) och samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Man tar sig enkelt till Tyresö, Haninge, Sickla, övriga Nacka eller Stockholm city med bil eller buss. I detta lummiga närområde finns många grönområden, här ges en viss känsla av att bo på landet, trots att man når Gullmarsplan och Slussen med en kort bussresa. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stensövägen 10, Älta - Strandparken, Nacka kommun
 • Kommande
Stensövägen 10, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 2
Stensövägen 10, Älta - Strandparken, Nacka kommun, bild 3

Stensövägen 10

Lägenhet
Älta - Strandparken, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/4
4 319 kr/mån
46 985 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna attraktiva och stilfullt inredda 3:a med badrocksavstånd till Ältasjön, på våning tre på oerhört omtyckta Stensövägen 10. Här väntar ett trevligt, tryggt och bekvämt boende med moderna materialval av hög klass. Njut av att bo med minimalt med insyn och med fönster ut mot lummiga Stensövägen och ned mot Ältasjön. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Bostaden är belägen på våning tre av fyra med balkong i sydväst med eftermiddag/kvällssol. Genomgående ljusa och smakfulla ytskikt och materialval, rymligt kök och vardagsrum. Två välplanerade sovrum samt gott om förvaring i garderober, klädkammare och källarförråd. Stilrent helkaklat badrum med dusch, värmeslingor i golvet, tvättmaskin och torktumlare med skåp ovan praktisk arbetsbänk i slitstark laminat. Ett källarförråd tillhör lägenheten, det är ca 4 kvm. I vackra Älta lever ni med vacker natur och flera badsjöar inom gångavstånd. Bra bussförbindelser inom kort gångavstånd som avgår till Gullmarsplan och Slussen samt Tyresö, Haninge och övriga Nacka. Stensö är ett relativt nyproducerat område som ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Inom gångavstånd ligger en fin sandstrand vid Ältasjön och utanför huset breder Stavsborgs fotbollsplan med konstgräs ut sig. Här har ni nära till Älta centrum och flertalet förskolor och skolor bland annat Stavsborgsskolan (F-9) Sigfridsborgsskolan (F-6) och samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Man tar sig enkelt till Tyresö, Haninge, Sickla, övriga Nacka eller Stockholm city med bil eller buss. I detta lummiga närområde finns många grönområden, här ges en viss känsla av att bo på landet, trots att man når Gullmarsplan och Slussen med en kort bussresa. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
 • Kommande
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
5 666 kr/mån
58 385 kr/m²

Välkommen till Lobeliavägen 3 och denna härliga trea med stilrena materialval i populära Södra Hedvigslund. Bostaden andas kvalitet med sina genomgående gråmålade väggar, enstavig vitlaserad ekparkett på golvet samt ton i ton färgade innerdörrar samt lister. Bostaden ligger på högst upp i huset med en stor terrass längst med hela lägenheten. Här kan man avnjuta solen från innan lunch tills den går ned och försvinner bakom trädtopparna. Här finner man två bra sovrum där det det ena går att dela av till två mindre rum. Det helkaklade badrummet är väldigt rymligt med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring ovan bänkskiva. Duschen är bakom vikbar duschvägg i glas. Köket har en ljusgrå ton med integrerad kyl, frys samt diskmaskin vilket ger en sober helhetskänsla. Här finns väldigt bra kommunikationer, precis utanför porten på torget ligger en busshållplats för 814 som går in till Gullmarsplan i rusning. Ute vid vägen en kort bit bort ligger bland annat bussförbindelser mot Gullmarsplan (816), Nacka Sjukhus (821) och Tyresö centrum (816). En kort promenad bort till Ekstubben så går buss 401 till Slussen via Sickla. Sickla köpkvarter, Nacka Forum, Tyresö Centrum och Farsta Centrum är fyra stora köpcentrum som ligger inom kortare bilavstånd från Älta. Närmste mataffär är Willys Tyresö, Lidl Tyresö eller Ica Nära i Älta centrum. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Varmt välkommen hem! Kontakta mäklaren för information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
 • Kommande
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
28 m²
1 rum
vån 1/4
2 441 kr/mån

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för visning. Nu finns denna ljusa och välplanerade 1:a till salu. I den moderna trädgårdsstaden i Södra Hedvigslund ligger denna lägenhet producerad 2016/2017. Stilfulla och moderna ytskikt och materialval med ett genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljust målade väggar. Intill hallen ligger det stilrena köket i ljus grå/beige ton, fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys och ugn. Det ljusa vardagsrummet har gott om förvaring i platsbyggda garderober och har plats för den större sängen samt soffa. Här når man den solsäkra balkongen med plats för möblemang för att njuta av solen. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I källarplanet finns ett förrådsutrymme som tillhör bostadsrätten. Här bor ni i ett nu färdigbyggt område i populära Älta. Nära bra busskommunikationer till Gullmarsplan, Centralen, Slussen, Nacka och Tyresö. Smidigaste sätter att ta sig till city är att hoppa på buss 814 precis utanför porten som åker till Gullmarsplan på ynka 15 minuter. Älta är känd för sin vackra natur och flertalet badsjöar. Här kommer ni stortrivas!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
 • Kommande
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun, bild 2
Storkällans väg 3, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun, bild 3

Storkällans väg 3

Lägenhet
Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
65 + 8 m²
2 rum
vån 3/3
5 958 kr/mån

Välkommen till Storkällans väg 3 och detta drömlika hem högst upp i huset med två takterrasser. Ljuset flödar in över de 73 m² (65 m² + 8 m²) genom flertalet fönster så som de stora takfönstren och lyser upp sovrum, kök och vardagsrum. Vid entrén till bostaden når du den första takterrassen, där solen kan avnjutas från morgon till kväll. Denna terrass rymmer både en loungegrupp och ett matbord med stolar och grillen. Badrummet är uppdaterat med ett stilrent kakel och klinket (brickmate) i en stilren beige ton. Genom hallen till höger ligger sovrummet med en stor öppen yta som kan delas av till två "sovrum" (se alternativ planlösning). Genom en dörr från sovrummet finns klädkammaren. Även här man ka göra om till ett mysigt sovrum (utan fönster). Från hallen till vänster finner du det härliga köket med sina tre takfönster, generösa bänkytor och köksö. Vardagsrummet öppnar upp mot köket och intill finns den andra takterrassen, där solen skiner från tidig morgon och kvällens sista strålar. Genom vardagsrummets sidofönster kan du njuta av solnedgången året om med dess medley av färger. Man kan ändra planlösningen för att få till en "mini-fyra" (se alternativ planlösning). Ett förråd tillhör bostaden. (73 kvm är inkl biyta, bostaden är 65 + 8) I populära Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Lokalt i Älta finns mindre områden som är uppbyggda däribland Örkroken industriområde som ligger intill Storkällans väg och även området Ältadalen, här finns flertalet restauranger, frisör, gym (Rejoice, Nordic wellness, Bake to you, Bellisimo Pizzeria, Dustry inn, salong Willarp med flera). Inpå knuten finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Södra Hedvigslund är ett annat område i närheten där torget är en naturlig samlingsplats för food trucks och på torsdagar kan du handla färskt bröd när Sthlm Bread truck finns på torget. I området finns det även flertalet parker däribland, naturlekparken och Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, grusfotbollsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9), Dibber F-4 (tidigare Inspira) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Varmt välkommen till ditt nya hem! Vid intresse, kontakta mäklaren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6