Mäklare Nicole Svensson

Nicole Svensson

Om mig

Min styrka sitter i att observera värdefulla detaljer och prestera framgångsrika resultat. Med bakgrund som elitidrottare, tror jag på hårt arbete och viljan att uppnå sitt mål. En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör i livet och varje affär är unik. Nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anlita en driven fastighetsmäklare som är engagerad, ärlig och lyhörd. Därför finns jag alltid tillgänglig för dig som kund genom hela processen, allt för ni ska känna er trygga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Tornfalksgatan 12

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 615 kr/mån
22 695 kr/m²

På tredje våningen välkomnas vi av denna hemtrevliga trea, renoverad i tidlös stil med balkong i söderläge. Vi möts av ett ljust och socialt vardagsrum som gör plats för såväl soffa som matbord. Kök och badrum är väl genomtänkt med noga utvalda materialval som fint kombineras med bostadens charm och tillsammans skapar en otrolig hemkänsla. Från både sovrummet såsom från köket nås den otroligt mysiga inglasade balkongen med soligt söderläge, där man kan njuta av härliga dagar och kvällar med nära och kära. Lägg där till att du bor med närhet till kommunikation, matbutiker samt skolor. Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Premium
  • Balkong
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 2
Per albin hanssons väg 56B, Blekingsborg, Malmö kommun, bild 3

Per albin hanssons väg 56B

Lägenhet
Blekingsborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/11
6 065 kr/mån
25 436 kr/m²

Nu har vi nöjet att hälsa välkommen till denna hemtrevliga trerummare med fantastiskt ljusinsläpp, genomgående planlösning och dubbla balkonger. Bostaden bjuder på renoverade ytskikt i ljus och enhetlig interiör som tillsammans med den fria och luftiga vyn skapar en härlig känsla av rymd. Rummen är lättmöblerade och från såväl köket som vardagsrummet nås de två inglasade balkongerna som blir som extra rum. Balkongerna ligger i olika väderstreck vilket skapar härliga solchanser under hela dagen. Lägg där till två rofyllda sovrum, egna tvättmöjligheter, ljust helkaklat badrum och flera förvaringsutrymmen. Här bor vi i en trevlig förening med en grönskande innergård och närhet till både skolor, aktiviteter och goda kommunikationer. Som pricken över i:et tar vi gärna en shoppingtur på Mobilia, promenerar i lummiga Pildammsparken och ser spännande fotbollsmatcher på Stadion. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:45
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun, bild 2
Aktrisgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun, bild 3

Aktrisgatan 10

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 545 000 kr
62 m²
2 rum
vån 7/8
4 030 kr/mån
24 919 kr/m²

På sjunde våningen med hiss från grönskande Lindeborg kan vi nu stolt presentera denna stilrena tvårummare med välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds ett hem med inbjudande planlösning, stora fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp och enhetliga materialval. Köket erbjuder gott om arbetsytor, alla vitvaror som vardagens matlagning kräver och gott om plats för matbord. Vidare bjuds det på rymligt vardagsrum samt ett rofyllt sovrum med praktisk klädkammare, med direkt access till den inglasade balkongen där vi kan njuta av den fantastiska utsikten. Lägg där till ett rymligt badrum samt gott om förvaringsmöjligheter i samtliga rum. Här bor vi i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande gårdar där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom har vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor, matbutiker, shopping och nöjen på Hyllie samtidigt som vi enkelt når Malmö centrum med bil, buss eller tåg. Ett hem att trivas i helt enkelt. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Bures gata 25, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Bures gata 25

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/6
5 442 kr/mån
37 911 kr/m²

Fantastisk trerumslägenhet med hela 13 kvm uteplats i söderläge! På markplan med bekvämlighet av ingång från loftgång kliver man in i en modern atmosfär med smakfull inredning, praktisk planlösning på ett suveränt läge i expansiva Hyllie. Bostaden erbjuder kvalitativa materialval med genomgående parkettgolv, härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck och en öppen planlösning där kök och vardagsrum tillsammans skapar trivsamma sällskapsytor samt en trevlig köksö i hemmets hjärta. Här finns två praktiska sovrum varav det ena har generös garderobslänga med spegeldörrar och ett stort badrum med både tvätt- och torkmaskin. Den stora uteplatsen i söderläge är pricken över i:et i denna bostad, lägg där till möjligheten att glasa in uteplatsen för lyxen att tillbringa fler årstider i ett uterum. I Brf Hyllie Esplanadhus bor du miljövänligt i nyproducerade bostäder, utvecklade och byggda av bostadsbolaget PEAB. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:10
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Södra Tennisgränd 1

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
2 995 kr/mån
40 319 kr/m²

Med entré från markplan, välkomnas vi in till denna fantastiska 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt access till den magiska uteplatsen i eftertraktat läge. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot den nyanlagda och vackra innergården. Vi bjuds på ett stilrent modernt kök, ljus öppet vardagsrum och ett rymligt sovrum med förvaring. Därtill finner vi ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor du i det expansiva Hyllieområdet i södra delen av Malmö, mitt i hjärtat av Öresundsregionen med knappt sex minuters resa från Malmö centrum, tio minuter från Köpenhamns flygplats Kastrup och 27 minuter från centrala Köpenhamn. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bures gata 17B, Hyllie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30

Bures gata 17B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 954 kr/mån
42 714 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på lugnt läge med fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig atmosfär med stilrena detaljer och genomtänkta materialval. Här finns en mysig, inglasad uteplats i söderläge mot innergården där du kan njuta av solen, lugnet och grönskan. Bostaden erbjuder ett modernt kök med alla bekvämligheter, ett fräscht badrum med egna tvättmöjligheter samt generöst med förvaringsutrymme. Belägen i eftertraktade Hyllie med närhet till matbutiker, shopping och kommunikationer, inklusive Hyllie station med smidiga förbindelser till både city och Danmark. Ett perfekt hem för den som söker bekvämt boende i en attraktiv miljö. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Höjagatan 10, Röda Höja, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Höjagatan 10

Lägenhet
Röda Höja, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 053 kr/mån
23 618 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong

Visar alla 7