Mäklare Nicole Svensson

Nicole Svensson

Om mig

Min styrka sitter i att observera värdefulla detaljer och prestera framgångsrika resultat. Med bakgrund som elitidrottare, tror jag på hårt arbete och viljan att uppnå sitt mål. En bostadsaffär är en av de största affärerna vi gör i livet och varje affär är unik. Nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anlita en driven fastighetsmäklare som är engagerad, ärlig och lyhörd. Därför finns jag alltid tillgänglig för dig som kund genom hela processen, allt för ni ska känna er trygga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun
 • Kommande
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
120 m²
6 rum
vån 3/7
9 171 kr/mån
37 458 kr/m²

Välkomnar detta enastående och unika Townhouse med 120 kvm boyta, fyra sovrum, dubbla balkonger, en enorm terrass med ca 42 kvm och fantastisk vy. Här bor man med unika möjligheter och bekvämligheter i hjärtat av Hyllie. Ett välgenomtänkt stadsradhus med många dimensioner som ger villakänsla i lägenhetsform. Här bor ni i tre plan med kök, badrum, egna tvättmöjligheter och sällskapsrum på bottenplan och privat sovavdelning på plan två samt övre plan med fantastisk paviljong och takterrass. Nära när ni vill vara tillsammans men också med tillräckligt avstånd för att kunna få plats för sig själv. Brf Nära ligger på centralt men ändå lugnt läge intill en liten park i ett av kvarteren längs Hyllie Boulevard. Upplevelser och vardagsäventyr finns precis utanför din dörr. Shopping, bad, vackra promenadstråk, gym, restauranger, lekplatser, parker och caféer. Här finns även skolor och internationell skola som öppnar hösten 2024. Närhet till Emporias shopping som till grönskan i den nya stadsdelsparken som skall växa fram under de närmaste åren. Här bor barnen på tryggt gångavstånd till skola och förskola. Optimalt för pendlare med såväl buss, tåg som cykel. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för privatvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun
 • Kommande
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Tornfalksgatan 12, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Tornfalksgatan 12

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 615 kr/mån
22 695 kr/m²

På tredje våningen välkomnas vi av denna hemtrevliga trea, renoverad i tidlös stil med balkong i söderläge. Vi möts av ett ljust och socialt vardagsrum som gör plats för såväl soffa som matbord. Kök och badrum är väl genomtänkt med noga utvalda materialval som fint kombineras med bostadens charm och tillsammans skapar en otrolig hemkänsla. Från både sovrummet såsom från köket nås den otroligt mysiga inglasade balkongen med soligt söderläge, där man kan njuta av härliga dagar och kvällar med nära och kära. Lägg där till att du bor med närhet till kommunikation, matbutiker samt skolor. Kontakta mäklaren för privatvisning eller digital-visning!

 • Premium
 • Balkong
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun
 • Kommande
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Södra Tennisgränd 1, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Södra Tennisgränd 1

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/5
2 995 kr/mån
38 191 kr/m²

Med entré från markplan, välkomnas vi in till denna fantastiska 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt access till den magiska uteplatsen i eftertraktat läge. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot den nyanlagda och vackra innergården. Vi bjuds på ett stilrent modernt kök, ljus öppet vardagsrum och ett rymligt sovrum med förvaring. Därtill finner vi ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor du i det expansiva Hyllieområdet i södra delen av Malmö, mitt i hjärtat av Öresundsregionen med knappt sex minuters resa från Malmö centrum, tio minuter från Köpenhamns flygplats Kastrup och 27 minuter från centrala Köpenhamn. Kontakta mäklaren för privatvisning eller digital-visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 3