Mäklare Tim Hallin

Tim Hallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallgångsvägen 47, Höjersdal, Gävle kommun
 • Mån 11 dec kl 17:00
Vallgångsvägen 47, Höjersdal, Gävle kommun, bild 2
Vallgångsvägen 47, Höjersdal, Gävle kommun, bild 3

Vallgångsvägen 47

Villa
Höjersdal, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 590 000 kr
97 + 57 m²
4 rum
475 m² tomt

NU SÄNKT PRIS på detta välplanerade 1-planskedjehus med källare på Vallgångsvägen om 97 + 57 kvm. Här bor ni med sociala ytor, sovrum och badrum på entréplan och med gillestuga, tvättstuga och förråd på källarplan. Ljust och fräscht kök med goda arbetsytor och köksö med förvaring, samt med öppen planlösning mot matplats och vidare mot det stora vardagsrummet med fint ljusinsläpp och plats för god möblering. Tre sovrum i bra storlek varav det större sovrummet ligger avskilt och har utgång till altanen. Helkaklat badrum med ljus färgsättning och badkar, och i tvättstugan på källarplan finns dusch. Grönskande trädgårdstomt om 475 kvm med gräsmatta, planteringar, pallkragar, lekstuga och förråd, samt stor terrass i fint solläge där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Här finns även infravärme för de sena sommarkvällarna och husets baksida vetter mot ett skogsparti vilket ger ett privat läge. I familjevänliga Höjersdal/Fridhem bor ni med närhet till flera förskolor och skolor samt med cykelavstånd till allt ni kan tänkas behöva i centrala Gävle och Hemlingby handelsområde.

 • Premium
Knärotsvägen 10, Gavlehov, Gävle kommun
 • Imorgon kl 10:45
Knärotsvägen 10, Gavlehov, Gävle kommun, bild 2
Knärotsvägen 10, Gavlehov, Gävle kommun, bild 3

Knärotsvägen 10

Lägenhet
Gavlehov, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 553 kr/mån
22 917 kr/m²

NU SÄNKT PRIS på denna nybyggda trea på våning två med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Trevligt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt köksö med fin träpanel som skapar goda arbetsytor i köket. Här finns två sovrum i bra storlek och med förvaring i garderober, ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning och stort badkar, samt balkong med utsikt mot föreningens innergård. Här bor ni i en trevlig förening där TV och bredband ingår i månadsavgiften. Parkeringsplats kostar endast 400 kr/månad och som köpare tar du enkelt över säljarens parkeringsplats om ni önskar. Populärt boende vid Gavlehov med cykelavstånd till högskolan och centrala Gävle, samt med service och butiker i närområdet. Monitor ERP Arena, Gavlevallen och Gavlehovshallen har ni endast ett stenkast från bostaden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Kansligatan 30, Centrum, Gävle kommun
 • Imorgon kl 13:00
Södra Kansligatan 30, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Södra Kansligatan 30, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Södra Kansligatan 30

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/6
3 191 kr/mån
31 742 kr/m²

På våning 5 finner ni denna fina trea med låg nettoskuldsättning i föreningen. Köket är modernt renoverat med vitrinskåp och köksö med plats för servering, och köket är i öppen planlösning mot det ljusa och rymliga vardagsrummet md utgång till balkong med fantastisk eftermiddags/kvälls-sol! Genomgående god förvaring med garderober i hall och båda sovrummen. Ljust och kaklat badrum med badkar. Bostaden har genomgående fina golv samt ljus och sober färgsättning. Här bor ni i en bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och väldigt låga lån. Centralt läge på Söder med matbutiker, service, gym, restauranger och parker inom ett par minuters promenad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaserngatan 55C, Centrum, Gävle kommun
Kaserngatan 55C, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 55C, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 55C

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 290 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 404 kr/mån
24 340 kr/m²

På våning tre välkomnas ni in i denna välplanerade 2 rok med ljust och fräscht kök som har rymliga arbetsytor, rejält med skåpförvaring och matplats för fyra personer. Rymligt vardagsrum med plats för soffa samt matplats eller skrivbordshörna. Här finner ni dessutom utgång till insynsskyddad balkong med plats för sittgrupp. Mycket fint renoverat badrum med dusch. Hall och sovrum har gott om plats för förvaring i flera garderober. Stabil bostadsrättsförening med låga lån där lånen är bundna till sommaren 2024 och längre. I föreningen finns ett övernattningsrum, samlingsrum, gemensam tvättstuga och trädäck med gemensamma utemöbler och grillplats. Här bor ni på centralt läge med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva, med flera matbutiker och gym i närområdet. Närmsta busshållplats är belägen nedanför huset och på tio minuters gångavstånd finns knutpunkter vid Rådhuset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Hemlingbyvägen 16C, Hemlingby, Gävle kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30
Hemlingbyvägen 16C, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Hemlingbyvägen 16C, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Hemlingbyvägen 16C

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 731 kr/mån
34 331 kr/m²

Välkommen till Hemlingby och detta fint renoverade enplansradhus på bästa läge. Radhuset har väl genomtänkt och luftig planlösning med flera nedtagna väggar vilket ger en härlig rymd, och de ljusa och fräscha ytskikten från 2023 ger ett ombonat intryck. Modernt och stilrent kök från 2017 med matplats och öppet mot det stora vardagsrummet från vilket ni når bostadens ena altan och stor gräsmatta med utsikt över den lilla sjön på baksidan. Två sovrum i bra storlek och med förvaring i garderober och ytterligare förvaring i form av garderober och klädkammare i hallen. Helkaklat och fräscht badrum med badkar och egen tvättutrustning. Radhuset är placerat långt in i området vilket ger ett lugnt och privat läge. Här bor ni med två möblerbara altaner varav en i söderläge och en i norrläge, och på framsidan finns även ett rymligt förråd. Stor HSB-förening med två föreningslokaler, en på vardera sida av området. Lokalerna inrymmer två fullt utrustade tvättstugor, samlingslokal, snickarbod, cykelrum och ett stort gym med god utrustning. Bra läge i Hemlingby med närhet till flera matbutiker, busshållplats i området, service vid Hemlingby köpstad, friluftsområde med elljusspår och skidbacke, samt cykelavstånd till centrala Gävle. I området finns även fotbollsplan som under vintertid spolas till isbana. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Norra skeppargatan 27A, Centrum, Gävle kommun
 • Mån 11 dec kl 16:15
Norra skeppargatan 27A, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra skeppargatan 27A, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra skeppargatan 27A

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/3
5 491 kr/mån
22 614 kr/m²

På våning två välkomnas ni in i denna välplanerade 4 rok med 2,70 i takhöjd och genomgående ljusa ytskikt. Rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till en av bostadens två balkonger. Stort kök med goda arbetsytor, mycket god skåpförvaring och plats för stort matbord. Tre sovrum i bra storlek, varav det största med utgång till den andra balkongen. Rymlig hall med bra förvaring samt helkaklat badrum från föreningens stambyte 2007. Här bor ni i en bostadsrättsförening med stabil ekonomi där TV och bredband ingår i månadsavgiften, och hushållsel läses av och debiteras enligt enskild förbrukning vilket bidrar till lägre driftkostnader. I föreningens finns en samlingslokal och ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmar, och på den gemensamma insynsskyddade innergården finns utemöbler och grill att låna. Centralt men mycket lugnt läge med endast 400 meter till Stortorget med butiker, service och restauranger. Goda kommunikationer med närmsta busshållplats endast 2 minuter bort och centralstationen på 15 minuter gångavstånd. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Waldenströmsplan 4B, Centrum, Gävle kommun
 • Mån 18 dec kl 16:00
Waldenströmsplan 4B, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Waldenströmsplan 4B, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Waldenströmsplan 4B

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 507 kr/mån
27 593 kr/m²

Nu sänkt pris på denna fint renoverad tvåa en trappa upp med genomgående fina ekparkettgolv, ljust kök med bänkskiva i granit och helkaklat badrum med golvvärme. Väl genomtänkt planlösning med god förvaring, ljusa ytskikt, högt i tak och balkong i söderläge. Föreningens fastighet totalrenoverades 2018-2020. Här bor ni på centralt läge nära busshållplats och tågstation. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
 • Balkong
Bidevindsgatan 40A, Stureborg, Gävle kommun
 • Imorgon kl 10:00
Bidevindsgatan 40A, Stureborg, Gävle kommun, bild 2
Bidevindsgatan 40A, Stureborg, Gävle kommun, bild 3

Bidevindsgatan 40A

Radhus
Stureborg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 1/1
5 835 kr/mån
20 607 kr/m²

Välkomna till Bidevindsgatan och detta 1-plansradhus med väl genomtänkt planlösning som nyttjar varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Ljust och rymligt kök med goda arbetsytor, skåpförvaring och matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till altan, två stora sovrum varav ett med förvaring i garderober, ljust badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt stor hall med god förvaring. På framsidan av huset finns ett fristående förråd och från hallen nås vindsförrådet via vindslucka. Radhuset är placerat på gavelläge med gräsmatta runt huset, stor altan med förmiddagssol och framsida med kvällssol. Egen parkeringsplats med motorvärmaruttag i länga, placerad bakom huset. Stor bostadsrättsförening som ännu inte har påverkats av dagens ränteläge eftersom det första lånet löper ut först i halvårsskiftet 2024, vilket har varit väldigt positivt för föreningens ekonomi. Här bor ni i ett lugnt, mysigt och barnvänligt område med flera grönytor och lekplatser i närområdet, 200 meter till närmsta busshållplats samt flera skolor och förskolor i Andersberg och Hemlingbyborg. Endast 1 km till Hemlingby köpstad med flertalet butiker, mataffärer och service. I Andersberg finns idrottshall, fotbollsplaner, vårdcentral och promenadstråk. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Uteplats
Depkens väg 30B, Bomhus, Gävle kommun
Depkens väg 30B, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Depkens väg 30B, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Depkens väg 30B

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
125 + 20 m²
5 rum
346 m² tomt

Välkomna till Bomhus och detta fint renoverade 2-plansradhus om 125 + 20 kvm. Sociala ytor på entréplan med renoverat och elegant kök från 2018 med modern färgsättning, goda arbetsytor och stor matplats. Två renoverade badrum från 2018 med ljus färgsättning, varav ett med dusch och ett med lyxigt hörnbadkar. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, belysning i spotlights och utgång till stor altan i söderläge, delvis under tak vilket ger större möjligheter att nyttja ytan oavsett väder. Flera av grannarna har dessutom valt att glasa in en del av altanen vilket ger en känsla av att ha förlängt vardagsrummet. På övre plan finns fyra möjliga sovrum, god förvaring och allrum som är öppet mot entréplan vilket ger ett fint ljus. Från allrummet nås bostadens insynsskyddade balkong i samma solläge som altanen vilket ger sol större delen av dagen och kvällen under sommaren. Härifrån har ni härlig utsikt över trädgården och den grönskande allmänningen bakom huset. Lättskött trädgårdstomt om 346 kvm med gräsmatta på såväl framsidan och baksidan. Rymligt garage med plats för en bil samt med förråd, och stor garageuppfart med plats för flera bilar. Fiber finns indraget och fastigheten tillhör en samfällighet där avgiften inkluderar uppvärmning via fjärrvärme, vatten/avlopp, TV och gemensam tvättstuga. Här bor ni i ett familjevänligt område med skola, förskola, matbutik, pizzeria, busshållplats och badhus inom 500 meter från hemmet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visningstid!

 • Premium
Södra Köpmangatan 13C, Centrum, Gävle kommun

Södra Köpmangatan 13C

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
3 514 kr/mån
23 944 kr/m²

Två trappor upp finner ni denna fina trea med trevlig planlösning. Bostaden har ett kök med goda arbetsytor och matplats, två rymliga sovrum, fräscht renoverat badrum med microcement samt stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i nord/västläge där ni med fördel njuter av den sena kvälls-solen. Stabil bostadsrättsförening med väldigt låga lån i vilket bidrar till låg nettoskuldsättning. Här bor ni på en lugn adress centralt på Söder, med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva i form av butiker, kommunikationer, service och gym. Ingen kö till p-plats i dagsläget! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Balkong
Timmermansgatan 15B, Centrum, Gävle kommun

Timmermansgatan 15B

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/6
4 264 kr/mån
28 429 kr/m²

NU SÄNKT PRIS på denna fantastiska trea med radhuskänsla byggd 2018, som erbjuder dig en unik möjlighet att bo centralt mitt på söder med trevliga grönområden runt omkring. Med imponerande takhöjd och en stor och härlig uteplats kommer du att bli förtrollad av denna moderna bostad med en öppen planlösning som inbjuder till gemenskap och avkoppling. Den ljusa hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter, som hjälper dig att hålla ordning och reda. Det välutrustade och moderna köket som är öppet mot vardagsrummet har gott om arbetsytor och smart förvaring i tillhörande köksö, här finns även plats för en soffgrupp samt matbord. Lägenheten har två sovrum, varav ett har direkt utgång till den rymliga uteplatsen. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett perfekt läge med närhet till förskolor, skolor och matbutiker. Med tågstationen och busshållplatser i närheten har du också utmärkta kommunikationsmöjligheter. Föreningen erbjuder även en praktisk gästlägenhet för uthyrning, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta emot besökande gäster. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11