Mäklare Tim Hallin

Tim Hallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra rådmansgatan 29B, null, Gävle kommun
  • Idag kl 16:15
Södra rådmansgatan 29B, null, Gävle kommun, bild 2
Södra rådmansgatan 29B, null, Gävle kommun, bild 3

Södra rådmansgatan 29B

Lägenhet
Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 175 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 259 kr/mån
22 816 kr/m²

På våning två välkomnas ni in i denna trevliga lägenhet med välplanerad planlösning. Ljust kök med god skåpförvaring och matplats, stort och rymligt vardagsrum med plats för soffa och matplats samt sovrum med mycket god garderobsförvaring. Helkaklat badrum med badkar och i hallen finns plats att bygga garderober för den som önskar ytterligare förvaring. Bostadsrättsförening med låga lån och trevlig inhägnad innergård med grillplats. Här bor ni på centralt läge med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva, med flera matbutiker och gym i närområdet. Närmsta busshållplats är belägen bredvid huset och på tio minuters gångavstånd finns knutpunkter vid Rådhuset. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Källsätersvägen 17C, Stigslund, Gävle kommun
Källsätersvägen 17C, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Källsätersvägen 17C, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Källsätersvägen 17C

Radhus
Stigslund, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
81 m²
3 rum
4 620 kr/mån
33 025 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus som bjuder på en trivsam och bekväm boendemiljö i en välskött förening med låga avgifter och inkluderade förmåner. Radhuset, fördelat över två plan är i genomgående fint skick tack vare de omfattande renoveringarna mellan 2014 och 2020. Beläget i ett toppenläge finner du här den perfekta kombinationen av lugn och närhet till både natur och stadsliv. Uteplatserna är verkligen en av de höjdpunkter som detta hem har att erbjuda. Med en generös balkong på 18 kvadratmeter, en inglasad altan och en uteplats, alla belägna i ett härligt västerläge kan du verkligen ta del av solen och den underbara omgivningen. Den vidsträckta utsikten över skog och äng skapar en känsla av avkoppling och lugn. När du stiger in i hemmet möts du av en välkomnande hall med klinkergolv och praktisk förvaring i hatthylla och garderob. För extra bekvämlighet finns en gäst-wc i anslutning till hallen. Köket är stilrent och har en öppen planlösning mot matplatsen och allrummet, vilket skapar en socialyta för familj och vänner. Ljuset flödar in genom fönstren mot baksidan och den praktiska köksön erbjuder extra matplats eller arbetsyta. Köket renoverades 2019 och har en altandörr som leder ut till den stora balkongen vilket ger övervåningen en extra känsla av rymlighet och ljus. En trappa ner finns ett sovrum, ett helkaklat duschrum från 2016, ett rymligt förråd med tvättstuga och ett luftigt vardagsrum eller alternativt sovrum med förvaring i en garderobsvägg. Från vardagsrummet har du utgång till den härliga inglasade altanen och uteplatsen där du kan njuta av solen och den grönskande omgivningen. Med skogen som närmaste granne och en trädgård med odlingslådor och eget förråd. En annan fördel är att en parkeringsplats ingår i avgiften precis utanför dörren. Området erbjuder en bra balans mellan stadsliv och natur. Du har nära till både skogen och stadens centrum vilket ger dig möjlighet att njuta av det bästa av två världar. Skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd, och livsmedelsbutiker som Lidl och Coop ligger i närheten. Dessutom finns ett urval av restauranger att utforska. Kollektivtrafikalternativ är generösa med närmaste busshållplatser för linje 3 och linje 25 inom 100 meters radie. Tågstationen är också lätt att nå, antingen med cykel på ungefär 10 minuter eller med buss. För de sportintresserade finns flera idrottsanläggningar och klubbar i närheten, inklusive Gavlehovshallen, Monitor ERP arena, Gavlevallen, Gävle tennisklubb, Testebovallen och Gävle travet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bidevindsgatan 4D, Stureborg, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Bidevindsgatan 4D, Stureborg, Gävle kommun, bild 2
Bidevindsgatan 4D, Stureborg, Gävle kommun, bild 3

Bidevindsgatan 4D

Radhus
Stureborg, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 490 000 kr
77,4 m²
3 rum
6 011 kr/mån
19 251 kr/m²

Välkommen till Bidevindsgatan och detta charmiga 1-plans gavelradhus som imponerar med en smart och väl genomtänkt planlösning. Här utnyttjas varje kvadratmeter på ett effektivt sätt för att skapa en trivsam och funktionell boendemiljö. En stor hall välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme för jackor, skor. Det ljusa och rymliga köket lockar med generösa arbetsytor, gott om skåpförvaring och en matplats. Det rymliga vardagsrummet rymmer både en bekväm soffgrupp och ett matbord och härifrån leder en utgång till den inbjudande inglasade altanen där du kan njuta av både soliga och regniga dagar. Radhuset erbjuder även två stora sovrum, varav det ena är utrustat med praktiska garderober för förvaring av kläder och annat. Det stora duschrummet är stilrent helkaklat och är utrustat med en tvättmaskin. På framsidan av huset finns ett fristående förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsutrustning, medan vindsförrådet nås via en vindslucka från hallen. Radhuset är fördelaktigt beläget på gavelläge med en välskött gräsmatta runt omkring, och den generösa inglasade altanen bjuder in till avkopplande stunder. Egen parkeringsplats i länga med motorvärmaruttag för extra bekvämlighet. Här bor ni i ett lugnt, mysigt och barnvänligt område med flera grönområden och lekplatser i närområdet. Endast 200 meter bort hittar ni närmsta busshållplats och i närheten finns flera skolor och förskolor både i Andersberg och Hemlingbyborg. Dessutom ligger Hemlingby köpstad bara 1 km bort med ett brett utbud av butiker, mataffärer och service. I Andersberg finns också idrottshall, fotbollsplaner, vårdcentral och vackra promenadstråk. Det är en välskött och stabil bostadsrättsförening som ännu inte har påverkats av dagens ränteläge. Det första lånet löper ut först i halvårsskiftet 2024, vilket har varit mycket fördelaktigt för föreningens ekonomi och stabilitet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Centralgatan 12B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
49,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 473 kr/mån
23 232 kr/m²

Välkomna till våning fyra och denna unika vindslägenhet med charmiga detaljer som dekorativ tegelvägg och snedtak. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till den fantastiska inglasade balkongen i soligt söderläge utan insyn och med utsikt över takåsarna. Fint och modernt kök med goda arbetsytor och plats för mindre matplats, helkaklat badrum med dusch, smidig sovalkov med gardinstång för möjlighet att skärma av samt hall med god förvaring i garderober. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med en trevlig upplyst innergård med utemöbler och grill, samt månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg och bredband. Hushållselen mäts och debiteras via föreningen vilket bidrar till lägre driftkostnader. Lugn adress på Söder med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva i form av butiker, restauranger, kommunikationer, service och gym. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Norra kungsgatan 29, Centrum, Gävle kommun
  • Idag kl 17:00
Norra kungsgatan 29, Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra kungsgatan 29, Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra kungsgatan 29

Lägenhet
Centrum, Gävle kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
106,1 m²
4 rum
vån 4/4
6 868 kr/mån
23 468 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas ni in i denna genomgångslägenhet i etage. Bostaden totalrenoverades 2017 och är således i mycket gott skick. Smakfullt kök från Kvik med modern utrustning och stor köksö med mycket förvaring och arbetsyta, samt utgång till trevlig balkong i bästa sydvästläge belägen mot föreningens innergård. Stort vardagsrum på övre plan med plats för soffgrupp, och här uppe finns även bostadens trivsamma master bedroom med anslutande walk-in-closet. Det andra sovrummet finns på entréplan, och för den som önskar finns möjlighet att dela av köket för att få ett tredje sovrum. Två toppfräscha badrum, ett på vardera våningsplan varav det ena med egen tvättmaskin. Bostadsrättsförening med garage i huset samt mysig och avskärmad innergård med grönytor, pergola och grillmöjligheter. Här bor ni med närhet till skola och förskola, matbutik och restauranger runt hörnet och 10 minuters promenad till Stortorget där ni finner all tänkbar service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5