Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Paulina Despotovic

Paulina Despotovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lotta Svärds gränd 3, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Lotta Svärds gränd 3

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/5
4 585 kr/mån
49 267 kr/m²

I hjärtat av expansiva Fruängen finner ni nu möjlighet att hitta ert nya drömboende på tredje våningen! En perfekt 3:a med optimal planlösning, stora fönster i tre väderstreck som skänker vackert ljus i bostaden, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Inglasad balkong i bästa söderläget med gott om plats för möblemang för livsnjutaren. Genom den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, kan man binda ihop den sociala ytan med matplats och skapa en magisk atmosfär vid middagsbjudningar. Föreningen erbjuder en mysig inhägnad innergård utrustad med både lekplats, två stora grillplatser och sittplatser. Stort externt förråd hör till lägenheten, samt gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Brf Fruängsporten består av två flerbostadshus med 88 lägenheter och en lokal för uthyrning samt en lokal för föreningsverksamhet. Bygget påbörjades 2012 och inflyttning skedde våren 2014. Föreningen innehar stabil ekonomi och använder sig av Enkla elbolaget, där all el är miljövänligt producerad utöver deras solpanelsinstallation som gjordes 2018. Detta gör att samtidigt som ni bor i en förening som satsar på framtiden och klimatet så sparar ni in på elkostnaderna! I Fruängen finns all tänkbar service inom promenadavstånd. Utöver matbutiker, frisörer, optiker, systembolag och ett trettiotal andra butiker hittar du även trevliga lunchrestauranger och caféer. Till exempel välkända Erssons Fisk & Deli och mysiga Café Kaffekoppen. Alldeles i närheten ligger även den prisvinnande chokladbutiken Handgjort. I närområdet finns dessutom massor av aktiviteter för gammal som ung, till exempel Långbro Park med sitt berömda värdshus och grönområden. Det finns även ungdomsgård, sporthall och gym. Tunnelbanan från Fruängen Centrum tar dig in till Hornstull på endast tio minuter. Utanför lägenheten finns även bussar som tar dig till antingen IKEA eller till Älvsjö Station på 7-8 minuter. Är du bilburen kommer du snabbt ut på E4 som tar dig i sydlig riktning mot SKHLM, Kungens Kurva med bl a IKEA och Heron City samt norr och till City på 15 minuter. Missa inte chansen att köpa denna moderna bostad med alla bekvämligheter som kan önskas. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanna Rydhs gata 8 , Fruängen, Stockholms kommun

Hanna Rydhs gata 8

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 495 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 134 kr/mån
39 920 kr/m²

Ta trappan upp till andra våningen på Hanna Rydhs gata 8 till denna fantastiska bostad belägen i en välskött förening med god ekonomi. Välkomna in till denna perfekta tvåa med inglasad balkong. Bostaden är genomgående och tack vare sin placering i fastigheten så är atmosfären ljus och trivsam. Här erbjuds en stilren och modern standard i gott skick, genomgående ekparkett som golvbeklädnad samt målade väggar. Hallen är rymlig och välplanerad med gott om förvaringsmöjligheter. Köket har goda förvaringsmöjligheter och mycket goda arbetsytor för hemmakocken eller till dig som uppskattar social atmosfär samt ordentlig matplats när man kan avnjuta mysiga måltider. Sovrummet är i anslutning till kök och vardagsrum och här finns gott om utrymme samt förvaring garderober. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. Som pricken över i:et så finner man en större inglasad balkong att trivas i och nyttja större delar av året. Rymligt badrum med bra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen är även en av områdets mest trivsamma föreningar med många större renoveringar gjorda. Det finns även tillgång till parkeringsplatser med laddningsstolpar i föreningen. Innergården bjuder på en lummig och välskött trädgård med gemensamma grillplatser, aktiviteter för barn samt gott om plats för avkoppling i solen. Lägenheten har ett suveränt läge nära Fruängen centrum. Området är beläget i en unik kombination av grönska och närheten till stadskärnan med 18 minuter resa med tunnelbana från Stockholms city lockar allt fler till Fruängen. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina motionsspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Långsjöbadet och Vinterviken. Gångavstånd till Fruängstorget och dess utbud med bland annat gym, restauranger, blomsterbutik, apotek, grönsakshandlare, Hemköp, Coop och Systembolaget. De mysiga kvarterskrogarna Parma och den populära fiskbutiken Ersson lockar de flesta Fruängsborna med sina menyer och trevliga uteserveringar. Bra kommunikationer med buss utanför 6-8 min till pendeln/Älvsjö eller t-banan 18 minuter resa med tunnelbana till Stockholms city. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Välkommen på visning!

Älvsåkersgränd 46, Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun

Älvsåkersgränd 46

Lägenhet
Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 811 kr/mån
37 203 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade bostad om hela 59 kvm fördelat på två rum och kök som nu söker en ny ägare. Trevlig hörnlägenhet i hus från 2006, med p-platser utanför porten. Här erbjuds en stilren och modern standard, fullutrustad maskinpark och tilltalande planering. En öppen planlösning tillsammans med ett väldigt bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i fler väderstreck ger bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Härliga sällskapsytor, ett bra sovrum, stort fullutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter i bostaden via klädkammare. Från vardagsrummet nås den rymliga och härliga balkongen belägen i söderläge. Här kan det möbleras med mycket som hör sommaren till . Som golvbeklädnad i lägenheten erbjuds genomgående ekparkett. Letar ni efter ett perfekt boende i en stabil förening med utmärkt läge med tillgång till parkeringsplats utanför porten. Nära City, goda kommunikationer med buss samt gångavstånd till tvärbana och pendeltåg då har ni hittat rätt. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Sandalettgatan 26, högst upp! , Älvsjö, Stockholms kommun

Sandalettgatan 26, högst upp!

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
5 760 kr/mån
56 899 kr/m²

Nu finns det ett ypperligt tillfälle att förvärva den perfekta 3,5:an om hela 79 kvm fördelat på 3,5 rum och kök. Fantastisk lägenhet högst upp i huset med fri utsikt och insynsskyddat läge i ett hus från 2022 i natursköna Älvsjö. Här erbjuds en stilren och modern standard i bästa skick fullutrustad maskinpark och tilltalande planering. En öppen planlösning tillsammans med ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier vilket ger bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Från vardagsrummet nås den insynsskyddade och härliga balkongen i söderläge där man kan njuta av solen hela dagen. Här kan det möbleras med mycket som hör sommaren till . Härliga sällskapsytor, två bra sovrum, fint inrett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter i bostaden. Som golvbeklädnad i lägenheten erbjuds genomgående vitlaserad 1-stavs ekparkett. Svanen märkt bostad med solpaneler på tak som komplement till energiförsörjningen, garage under fastigheterna, cykel förvaring på gården, 4st cykelrum, 1st cykelverkstad, barnvagns- och rullstolsrum samt två kommersiella lokaler med konditori och låssmed. Då det är nyproduktion och relativt ny bostad så görs garantibesiktningen cirka två år efter slutbesiktningen och garantitiden för byggnadsarbetena är på 5år. Letar ni efter ett perfekt boende med kort promenadavstånd finns Älvsjö Centrum med pendeltåg och buss samt affärer, service, matvarubutiker, park och lekplatser utanför, restauranger samt träningsmöjligheter då har ni hittat rätt. Utmärkta kommunikationer i dagsläget med ca 100 meter till busshållplats för linje 144, 161 och 173. Till Älvsjö centrum är det ca 500 meter och i kommunikationsväg finns där pendeltåg och flertalet busslinjer. Med pendeltåget tar de ca 6 minuter till Södermalm och ca 9 minuter till T-centralen. För den som nyttjar bilen är det enkel access till E4:an och Huddingevägen. Närmaste tunnelbana är Fruängen eller Telefonplan som nås med buss. Tunnelbana och tvärbana planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sjättenovembervägen 209, Älvsjö, Stockholms kommun

Sjättenovembervägen 209

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
2 419 kr/mån
54 239 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga hörnlägenhet med riktigt bra och centralt läge i expansiva Älvsjö. Här bor ni med radhuskänsla fast med en lägenhets trygghet i fastighet från 2013. Lägenheten är i mycket gott skick och erbjuder en ljus och luftig interiör med hög standard och en öppen och modern planlösning. Som pricken över i:et finns även en egen uteplats i bästa sydvästläge. Bostaden är välplanerad, har ett bra ljusinsläpp och golvbeklädnaden utgörs genomgående av ekparkett. Modernt och praktiskt kök i öppen planlösning med vardagsrum och matplats vilket ger lägenheten en luftig känsla. Ett bra sovrum med plats för större säng, hall med tillhörande klädkammare som ger utmärkt förvaring och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härlig komfort i lägenheten med vattenburen golvvärme. Till varje lägenhet hör även en egen p-plats! Letar ni efter ett perfekt boende med kort promenadavstånd finns Älvsjö Centrum med pendeltåg och buss samt affärer, service, matvarubutiker, park och lekplatser utanför, restauranger samt träningsmöjligheter då har ni hittat rätt. Utmärkta kommunikationer i dagsläget med fåtal meter till busshållplats för linje 144, 161 och 173. Till Älvsjö centrum är det ca 500 meter och i kommunikationsväg finns där pendeltåg och flertalet busslinjer. Med pendeltåget tar de ca 6 minuter till Södermalm och ca 9 minuter till T-centralen. För den som nyttjar bilen är det enkel access till E4:an och Huddingevägen. Närmaste tunnelbana är Fruängen eller Telefonplan som nås med buss. Tunnelbana och tvärbana planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Eldsbergagränd 30, Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun

Eldsbergagränd 30

Lägenhet
Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 295 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
5 737 kr/mån
34 684 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad om hela 95 kvm fördelat på fyra rum och kök söker nu en ny ägare. Trevlig hörnlägenhet i ett fritt och ogenerat läge. Här erbjuds en stilren och modern standard i gott skick ljust golv och vita stora klinkerplattor i kök samt hall md golvvärme, fullutrustad maskinpark och tilltalande planering. En öppen planlösning tillsammans med ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier ger bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Härliga sällskapsytor, tre bra sovrum, ett helkaklade badrum med tvättmaskin samt en gäst wc. Mycket goda förvaringsmöjligheter i bostaden. Från vardagsrummet nås den rymliga och härliga inglasade balkongen. Här kan det möbleras med mycket som hör sommaren till . Detta är en perfekt lägenhet för den större familjen som bara vill flytta in och trivas. Stabil förening men låga avgifter, belägen i kanske den trevligaste delen av Östberga. Missa inte denna kanonfyra!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6