Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Paulina Despotovic

Paulina Despotovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lotta Svärds gränd 9, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lotta Svärds gränd 9, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Lotta Svärds gränd 9, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Lotta Svärds gränd 9

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/6
4 085 kr/mån
48 409 kr/m²

I hjärtat av expansiva Fruängen finner ni nu möjlighet att hitta ert nya drömboende på tredje våningen! En perfekt 3:a med optimal planlösning, stora fönster i fler väderstreck som skänker vackert ljus i bostaden, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Inglasad balkong med gott om plats för möblemang för livsnjutaren. Genom den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, kan man binda ihop den sociala ytan med matplats och skapa en magisk atmosfär vid middagsbjudningar. Stort externt förråd hör till lägenheten, samt gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. TV, bredband 1000 Mbit och telefoni via ComHem ingår i avgiften och det finns hiss i huset. Föreningen är mycket välskött och stabil med god ekonomi och trygg förvaltning genom Storholmen. Belåningen är låg sett till nyproduktion. Det finns en stor och trevlig innergård som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här erbjuds en lummig miljö med både bord, bänkar och sandlåda för de små. I kvartetet bredvid ligger gymmet Puls och Träning. I området finns även restauranger och pizzeria Il Forno, ishall, rackethall samt en fotbollsplan med konstgräs inom någon minuts gångväg. I Fruängen finns all tänkbar service inom promenadavstånd. Utöver matbutiker, frisörer, optiker, systembolag och ett trettiotal andra butiker hittar du även trevliga lunchrestauranger och caféer. Till exempel välkända Erssons Fisk & Deli och mysiga Café Kaffekoppen. Alldeles i närheten ligger även den prisvinnande chokladbutiken Handgjort. I närområdet finns dessutom massor av aktiviteter för gammal som ung, till exempel Långbro Park med sitt berömda värdshus och grönområden. Det finns även ungdomsgård, sporthall och gym. Tunnelbanan från Fruängen Centrum tar dig in till Hornstull på endast tio minuter. Utanför lägenheten finns även bussar som tar dig till antingen IKEA eller till Älvsjö Station på 7-8 minuter. Är du bilburen kommer du snabbt ut på E4 som tar dig i sydlig riktning mot SKHLM, Kungens Kurva med bl a IKEA och Heron City samt norr och till City på 15 minuter. Missa inte chansen att köpa denna moderna bostad med alla bekvämligheter som kan önskas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vasaloppsvägen 63, Västertorp, Stockholms kommun
Vasaloppsvägen 63, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Vasaloppsvägen 63, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Vasaloppsvägen 63

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 895 000 kr
68 m²
3 rum
4 657 kr/mån
57 279 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Missa inte chansen att förvärva denna unika lägenhet. Radhuskänsla med fönster i 3 väderstreck för ett fantastisk ljusinsläpp, i fantastiska Västertorp. Smakfullt och totalrenoverat hem med stilren interiör, bostadens läge är omfamnad av lummig grönska. Insynen är minimal och ljusinsläppet maximalt. Med 2,90 meter i takhöjd på de högsta platserna. Genomgående lägenhet med ekparkettgolv och ljusa färgval. Unik planlösning med öppen planlösning och egen ingång med fantastisk uteplats. En välskött förening med dolt kapital i form av hyresrätter och lokaler som ev. kan byggas om till bostadsrätter. Föreningen äger sin mark (ej tomträtt). Flera stora renoveringar är utförda de senaste åren som t ex. stambyte, nya fönster och ny puts på fasader. Bredband och TV (basutbud) från Sappa ingår i avgiften. En härligt grönskande innergård finns att tillgå för de boende. Bo i en förening i hjärtat av Västertorp och med stora grönytor och promenadstråk i närheten. Lägenheten har ett mycket bra och barnvänligt läge på lugn återvändsgata. Till tunnelbanan är det bara ett par minuters promenadväg och därefter är det 10 minuters resa till Hornstull och 15 minuter till T-centralen. En kort promenad bort ligger Västertorps centrum som är ett livligt småstadsliknande centrum mestadels bevarat i 50-talsstil. Här finns det mesta som behövs i vardagen. Coop och Hemköp, flera bra restauranger (bl a. thai, kina, pizza och sushi), butiker, caféer och service ligger inom ett par hundra meter från bostaden. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en fin och bra sammanhållning i området. Nära till Telefonplans och Midsommarkransens mysiga restauranger, och inte långt till Vinterviken och Liljeholmens galleria. Populära Hägerstensbadet med närliggande utegym, Västertorps sim- och idrottshall samt Hägerstensåsens IP med intilligande minigolfbana runt hörnet. Västertorpsskolan F-6 ligger en minut från lägenheten så för barnfamiljen är detta ett guldläge. Du tar dig med bil snabbt ut på E4 och till till exempel Kungens Kurva och Ikea. Området ger dig många trevliga promenadvägar, bland annat runt villavägarna i Mälarhöjden och längs vattnet vid Mälaren, som du når på cirka kvarten. För barnfamiljer finns även den populära parkleken Lugnet i närheten. Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Hanna Paulis Gata 29, Fruängen, Stockholms kommun

Hanna Paulis Gata 29

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
4 295 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/3
5 020 kr/mån
49 942 kr/m²

Accepterat pris!! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! - Sällan till salu! - Lågt belånad förening!! - 4:a med två balkonger!! Har ni med ljus och lykta sökt efter den perfekta bostaden med det lilla extra så kan ni sluta leta. På en lugn gata på en av Fruängens populäraste adresser finner ni denna fyra med två balkonger. Ett härligt ljusflöde i olika väderstreck. Med sin stora inglasade balkong mot med utsikt åt två håll. Samt den mindre balkongen nås från vardagsrum mot den lugna innergården och grillplatsen. Balkongerna blir en förlängning av bostadens 86 kvadratmeter. Bostaden erbjuder stora sociala ytor med gott om plats för det större sällskapet i både kök och vardagsrum. I köket finns plats för både matlagning och mingel. Köket passar även den större familjen med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, köksförvaring och plats för matbord. Det finns tre välplanerade sovrum, en gäst-wc samt ett badrum med tvättmaskin och wc. Samtliga rum i bostaden är målade eller tapetserade i sobra färger som gör det enkelt att inreda efter egen smak. I hall, kök och två av sovrummen är det ekgolv och i vardagsrummet är originalparketten kvar. Ni finner även tvättstuga, cykelförråd och lägenhetens två förråd i fastigheten. Barnvagnsförråd finns i porten bredvid nr 31. Föreningen är mycket välskött och stabil med god ekonomi och trygg förvaltning genom Riksbyggen. Föreningen har en låg belåning på ca 2299 kronor per kvadratmeter. Dessutom är många större underhållsarbeten redan utförda, såsom stambyte, fasadrenovering samt byte av fönster och tak. Självklart har föreningen även installerat fiber. Lägenheten har ett suveränt läge nära Fruängen centrum. Området är beläget i en unik kombination av grönska och närheten till stadskärnan med 18 minuter resa med tunnelbana från Stockholms city lockar allt fler till Fruängen. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina motionsspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Långsjöbadet och Vinterviken. Gångavstånd till Fruängstorget och dess utbud med bland annat gym, restauranger, blomsterbutik, apotek, grönsakshandlare, Hemköp, Coop och Systembolaget. De mysiga kvarterskrogarna Parma och den populära fiskbutiken Ersson lockar de flesta Fruängsborna med sina menyer och trevliga uteserveringar. Bra kommunikationer med cykelvägar och närhet till både buss och tunnelbana. Närheten till t-banans röda linje och bussterminal gör det enkelt att ta sig till Stockholms Universitet och KTH utan några byten. Fri parkering på närliggande gator för den som har bil. Välkommen på visning!

  • Balkong
Doktor Widerströms gata 10, Fruängen, Stockholms kommun

Doktor Widerströms gata 10

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
3 195 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
4 082 kr/mån
50 714 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta mäklaren för privatvisning! Om du söker en trea som har läget och det där lilla extra så har du kommit helt rätt! Belägen i en skuldfri förening och en av Fruängens mest eftertraktade förening är detta ett boende för er! Varmt välkomna högst upp i huset, öppna dörren och välkomna in till denna välplanerade lägenhet fönster i två väderstreck, detta skapar ett härligt ljus i bostaden. Modernt inrett Kvik kök med Siemens vitvaror, två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett vardagsrum med i ett insynsskyddat läge med fr utsikt och det bästa solläget. Stambytt badrum med dusch och tvättmaskin. Balkongen når ni från sovrummet och här får ni plats med ett cafébord, två stolar samt plats för växter. En härlig planlösning vilket skapar plats för umgänge för hela familjen. Stabil förening med en mysig innergård och lummig utsikt över grönområden. Ni finner källarförråd, matförråd, cykelförråd ,barnvagnsförråd i fastigheten samt ett nybyggt gym i föreningen, tillgängligt för alla boende. Här bor man i en skuldfri och populär förening med fina gemensamhetsutrymmen, nära service och kommunikationer. Lugnt och barnvänligt område med välskötta innergårdar. Området är väl anpassat för familjens alla behov, med lekplatser och skolor direkt inom området. Bra kommunikationsmöjligheter både med bil och kollektivt.

  • Plus
  • Balkong
Älvsåkersgränd 46, Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun

Älvsåkersgränd 46

Lägenhet
Älvsjö/östbergahöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
2 300 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
4 811 kr/mån
38 983 kr/m²

Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkomna till denna välplanerade bostad om hela 59 kvm fördelat på två rum och kök som nu söker en ny ägare. Trevlig hörnlägenhet i hus från 2006, med p-platser utanför porten. Här erbjuds en stilren och modern standard, fullutrustad maskinpark och tilltalande planering. En öppen planlösning tillsammans med ett väldigt bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i fler väderstreck ger bostaden en luftig och trivsam atmosfär. Härliga sällskapsytor, ett bra sovrum, stort fullutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter i bostaden via klädkammare. Från vardagsrummet nås den rymliga och härliga balkongen belägen i söderläge. Här kan det möbleras med mycket som hör sommaren till . Som golvbeklädnad i lägenheten erbjuds genomgående ekparkett. Letar ni efter ett perfekt boende i en stabil förening med utmärkt läge med tillgång till parkeringsplats utanför porten. Nära City, goda kommunikationer med buss samt gångavstånd till tvärbana och pendeltåg då har ni hittat rätt. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5