Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Andrée

Jessica Andrée

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kansligränd 2 , Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30
Kansligränd 2 , Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 2 , Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 195 000 kr
55 m²
3 rum
vån 6
3 697 kr/mån
39 909 kr/m²

Välplanerad och ljus 3:a med bra social planlösning högt upp i huset som ger ett avskilt läge. Bekvämt boende med låg avgift, närhet till Huddinge och Stuvsta centrum med pendel som tar dig till T-centralen på 15 min. Lägenheten har genomgående hög standard.

  • Premium
  • Hiss
Förrådsvägen 34, Huddinge Centrum, Huddinge kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Förrådsvägen 34, Huddinge Centrum, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 34, Huddinge Centrum, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 34

Lägenhet
Huddinge Centrum, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 450 000 kr
44 m²
2 rum
vån 7/8
3 545 kr/mån
55 682 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2-rumslägenhet i centrala Huddinge. Optimalt solläge på sjunde våningen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar bra sällskapsytor. Närområdet kring Huddinge Centrum har mycket att erbjuda , bland annat shopping, restauranger och grönområden inom bekvämt gångavstånd. För den som gillar naturen finns fina promenadstråk och parker i närheten. Denna bostadsrätten passar perfekt för den som söker en bekväm och lättillgänglig boendelösning med närhet till allt man kan tänkas behöva. Ta chansen att äga en bostad med ett perfekt solläge och en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av tillvaron. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10 C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 10 C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/11
7 126 kr/mån
18 382 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en lägenhet i toppskick! Två rymliga sovrum, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Gott om förvaring via klädkammare och förråd på samma våningsplan. Attraktivt och expansivt område med fördelen att bo på ett perfekt läge med närhet till Södertörns Högskola och Flemingsberg C med dess utbud av butiker och kommunikationer. Bara c 17 min resa från T-centralen!

  • Balkong
  • Hiss
Solfagravägen 7, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Solfagravägen 7

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
2 171 kr/mån
55 370 kr/m²

Perfekt planerad och charmig etta på populära, omtyckta och idylliska Solfagravägen. Här bor du centralt precis vid Kvarnbergsplan. Attraktivt område med mataffär ICA, restauranger, Huddinge sim- och sporthall mindre än 100 meter ifrån. Bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Tvättstuga finns i föreningen. Utanför porten finns stora gräsmattor och grillplats, perfekt för sommarens soliga dagar. Lägenheten är centralt belägen med närhet till det bästa som Huddinge har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Kvarnbergsplan ligger precis intill och en kort promenad eller bussresa bort finns även Huddinge Centrum. Från Huddinge C och Stuvsta finns pendeltåg som tar dig till centralen på ca 15 minuter. Välkommen till ett hem att trivas i. Varmt välkomna att höra av er vid frågor, önskar Jessica Andrée Fastighetsbyrån Huddinge.

Lammholmsbacken 203, Vårby, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 203

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
1 150 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/4
2 861 kr/mån
31 081 kr/m²

Bostad i fint skick! Ljus och bra planerad lägenhet som är insynsskyddad & har naturen som utsikt utanför fönstret. Område med härlig natur i närheten men även nära till Skärholmen Centrum och Kungens kurva med mycket affärer, restauranger m.m. Bra kommunikationer, nära till både tunnelbana och bussar. Bostaden har en genomtänkt planlösning. Kort om bostaden: - Bra planlösning med trevliga sällskapsytor. - Nyrenoverat kök - Nytt golv lagt i kök, vardagsrum, hall. - Målat om i hela bostaden. - Med enkla medel kan man ändra bostadens planlösning. - Tvättstuga finns i föreningen. - Ett stenkast från Vårby centrum och Skärholmen centrum med dess utbud av affärer. - Närhet till Heron city och Kungens kurva Shopping. - Tunnelbana till centrala Stockholm tar ca. 20 min - Naturnära med härliga promenadsträckor. - Mataffär i närheten. - Närhet till kommunikationer. - Barnomsorg och lekplats i närheten. Välkomman att höra av er redan Jessica Andrée, Fastighetsbyrån i Huddinge

Kavlevägen 133, Kästa, Huddinge kommun

Kavlevägen 133

Lägenhet
Kästa, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 100 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 2/2
4 499 kr/mån
35 176 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet som är ombyggd med tre fina sovrum. Stort kök med plats för cirka 6-8 personer. Insynsskyddad trädäckad balkong på baksidan. Området är trivsamt och det finns mycket skog i närheten. Fristående förråd samt carport finns. Varmt välkomman att höra av dig vid frågor och eventuell visning önskar Jessica Andrée, Fastighetsbyrån i Huddinge.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6