Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Andrée

Jessica Andrée

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Myrstuguvägen 327, Myrstuguberget, Huddinge kommun
  • Kommande

Myrstuguvägen 327

Radhus
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
6 561 kr/mån
27 032 kr/m²

Varmt välkommen till Myrstuguvägen 327, här erbjuds ett välplanerat radhus med en fantastisk uteplats. Två rofyllda sovrum med gott om plats för förvaring, ett nyrenoverat badrum, ett trevligt sällskapsrum och ett rymligt kök med matplats samt uteplats. Det finns flertal tvättstugor i området men denna bostad har en egen tvättstuga. Här bor man i närheten av barnomsorg, vatten och natur. En stabil och stor HSB förening. Perfekt för er som ställer höga krav på ert boende! Varmt välkommen att höra av er till mig om ni har några frågor eller funderingar önskar Jessica Andrée, Fastighetsbyrån i Huddinge

  • Uteplats
Stambanevägen 30, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Kommande

Stambanevägen 30

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 495 000 kr
49 m²
2 rum
3 593 kr/mån
50 918 kr/m²

- Kontakta mäklare för visning - Välkommen till denna fantastiska lägenhet med inglasad uteplats. Bekvämt boende i Brf Loket seniorboende 55+. Nära till Stuvsta Centrum där all tänkbar service finns. Närhet till kommunikationer här finns bussar och pendeltåg. Du tar dig till T-centralen på ca 15 minuter med pendeltåget. Varmt välkommen att höra av er vid frågor önskar Jessica Andrée Fastighetsbyrån i Huddinge.

  • Uteplats
  • Hiss
Kansligränd 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Kansligränd 20

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Huddinge
2 395 000 kr
55 m²
3 rum
vån 7/9
3 697 kr/mån
43 545 kr/m²

Högt upp i huset finner du en smakfull perfekt 3:a. Attraktiv modern bostad med en planering som har allt man kan önska sig. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Lägenheten har generösa sällskapsytor genom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rofyllda sovrum med bra förvaringsmöjligheter genom ett rymligt förråd och garderober samt ett fräscht badrum. Lägenheten håller en bra standard med ett genomgående gott skick med ljusa väggar och parkettgolv. Bostaden är belägen i en välskött stabil förening med låga avgifter och solid ekonomi. Lugnt och härligt område med fördelen att bo på ett perfekt centrumläge i attraktiva Kvarnbergsplan, ett stenkast ifrån caféer, restauranger, mataffärer och kommunikation. Pendeltåget tar dig in till Stockholm city på ca 15 min. Ni finner även cykelavstånd till Södertörns högskola samt Karolinska Huddinge sjukhus. Hjärtligt välkommen!

  • Hiss

Visar alla 3