Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olivia Lindblom

Olivia Lindblom

Om mig

Med mig som mäklare kan du förvänta dig öppenhet, flexibilitet och målmedvetenhet. Mina främsta styrkor är att jag är ung, engagerad och driven. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och inkluderad genom hela förmedlingsprocessen. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver rådgivning inför ett eventuellt köp, går i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill bolla gällande bostadsmarknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Romansvägen 35, Nacka Forum, Nacka kommun
  • Imorgon kl 17:30
Romansvägen 35, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 2
Romansvägen 35, Nacka Forum, Nacka kommun, bild 3

Romansvägen 35

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
8 106 kr/mån
38 580 kr/m²

Nu erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en mycket välplanerad 3:a i en 55 + förening. Lägenheten erbjuder 2 rymliga sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum samt kök med access till inglasad balkong. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och har ett superläge intill Nacka Forum. Bostaden disponeras enligt följande: Rymlig hall med bra förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Till vänster nås badrummet som är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin, handdukstork, golvvärme samt handfat med kommod och wc. Till höger från hallen nås bostadens större sovrum, som är utrustat med platsbyggda garderober. Vägg i vägg med det finner vi det lite mindre sovrummet. Vidare når vi köket som är luftigt och erbjuder bra arbetsyta samt plats för matgrupp. Utrustat med diskmaskin, kyl+frys, spis och ugn. Här finns utgång till balkongen som är inglasad och med fördel kan öppnas upp. Från passagen finner vi vardagsrummet som är generöst tilltaget och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Potentialen är enorm och här har du verkligen en bra möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Närheten till kommunikation och shoppingcenter gör vardagen både smidig och bekväm, och den välsorterade matbutiken gör matinköpen till en ren fröjd. Utflykter till Nacka Strand och Djurgården blir till trevliga äventyr, och möjligheten att utforska naturområden som Nyckelviken och Långsjön ger en skön kontrast till stadens puls. Bra förening med många gemensamma aktiviteter och sammankomster. Missa inte chansen, boka in dig på visning nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Augustendalsvägen 28, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Augustendalsvägen 28, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Augustendalsvägen 28, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Augustendalsvägen 28

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/7
3 089 kr/mån
60 625 kr/m²

Välkommen att hitta hem till denna ljusa och fräscha 2:a i populära Nacka Strand. Här erbjuds en praktisk planlösning, en stor balkong i härligt solläge samt ett påkostat och renoverat kök. Högt och fritt läge utan insyn, med många soltimmar! Stabil och ekonomiskt stark förening som till skillnad från många andra har sänkt månadsavgifterna. Lägenheten är perfekt belägen i Nacka Strand och här finner du både närhet till stadens puls samt naturen inpå knuten. Flertal trevliga restauranger, minilivs, postombud, kemtvätt, blomsteraffär och delibutik. Snabba kommunikationer till Slussen med buss eller till Nybrokajen med pendelbåt som går inom kort avstånd från bostaden. Välkommen att lämna din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Per Hallströms väg 2, Nacka Forum, Nacka kommun

Per Hallströms väg 2

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
2 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/12
4 209 kr/mån
40 909 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade och fina 2:a med perfekt läge i centrala Nacka! Här erbjuds en lägenhet i genomgående gott skick, med generöst vardagsrum och sovrum, samt ett fint kök och badrum. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp och här bor du bra med fritt läge och utan insyn. Centralt läge nära kommunikationer, fina grönområden och allehanda service. I direkt närhet finns ICA Maxi Nacka samt Nacka Forum med mängder av butiker och restauranger. Här bor du endast en kort promenad från både Nyckelvikens och Långsjöns Naturreservat samtidigt som du når slussen på under 20 minuter. Gångavstånd till SL-Bussar är ca 300 m. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Snart kommer även tunnelbanan till Nacka!

  • Hiss
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Edövägen 7I

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
1 850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/6
2 327 kr/mån
63 793 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och yteffektiv 1:a med kvalitativa och praktiska materialval! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och balkongen i härligt solläge bjuder in till många trevliga stunder. Luftigt rum med plats för både säng och mindre soffgrupp + matplats, gör detta till den perfekta 1:an. Här erbjuds även ett stilrent och ljust kök med ugn, mikro, diskmaskin samt kyl + frys. Badrummet är fräscht och helkaklat samt utrustat med kombinerad tvättmaskin. Tack vare att bostaden är nyproducerad har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Bostaden stod klar så sent som 2021 och ligger ett stenkast från Orminge Centrum med alla dess butiker och kommunikationer. Bostaden ligger också i närheten till Centrala parken som har både tennisbana, fotbollsplan och lekplats. Med grönska och natur runt hörnet, men även butiker och kommunikationer nära, får du det bästa av två världar. Du har även garage precis intill. Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vassviksvägen 6A, Kummelnäs, Nacka kommun
Vassviksvägen 6A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 2
Vassviksvägen 6A, Kummelnäs, Nacka kommun, bild 3

Vassviksvägen 6A

Villa
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
1 495 000 kr
20 + 8 m²
1 rum
1 725 kr/mån

Varmt välkommen hem till denna kvadratsmarta minivilla i mysiga Kummelnäs! Bostaden präglas av moderna materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vara dess stora fönsterpartier. Vi möts av en praktisk hall med förvaring i garderob och städskåp. Rakt fram finns badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin, wc och handfat. Fönster sänker rummet ett trevligt ljusinsläpp. Vidare når vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är utrustat med diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll samt kyl + frys. Härifrån nås tillhörande altan som har gott om plats för sittgrupp och annat möblemang. Vidare finns sovloft som nås från vardagsrummet. Till bostaden hör en egen parkeringsplats. Naturskönt läge nära bad och båtliv samt bra kommunikationer mot stan med snabba bussar.

  • Premium
  • Uteplats
Stensövägen 7, Älta Centrum/Stensö, Nacka kommun

Stensövägen 7

Lägenhet
Älta Centrum/Stensö, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 700 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/7
6 273 kr/mån
38 144 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad med påkostade renoveringar i populära Älta. Till lägenheten hör även en separat uthyrningsdel om 18 kvm med egen ingång, vilket ger möjlighet till extra inkomst eller utrymme för gäster. Även uthyrningsdelen renoverades nyligen (2021). Bostaden disponeras med två generösa sovrum, ett luftigt vardagsrum, modernt kök samt fräscht badrum. Det är ett genomgående gott skick i hela bostaden och den präglas av öppna och sociala ytor. Från vardagsrummet nås balkongen som tack vare att den är inglasad förlänger möjligheten till utevistelse och skapar en trevlig extra yta att njuta av året runt. Balkongen ger också en härlig utsikt över området. Bostaden har ett perfekt läge med närhet till skolor, butiker och kommunikationer som gör vardagen smidig och bekväm. Inom gångavstånd når du den populära Ältasjön samt Älta Centrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva. Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan nu!

  • Balkong
  • Hiss
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 2
Fabrikörvägen 15, Nacka Strand, Nacka kommun, bild 3

Fabrikörvägen 15

Lägenhet
Nacka Strand, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 995 000 kr
50 m²
3 rum
vån 3/8
4 020 kr/mån
79 900 kr/m²

- JURIDISK PERSON ACCEPTERAS - VATTENUTSIKT - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE - HELT NYPRODUCERAD BOSTAD - PERFEKT LÄGE I POPULÄRA NACKA STRAND - BLI DEN FÖRSTA ATT BO HÄR Missa inte chansen att förvärva denna fina och nyproducerade 3:a, om 50 kvm i Tobin Properties nya projekt K1 Nacka strand! Denna lägenhet är perfekt för den som söker ett modernt boende där det bara är att flytta in. Här erbjuds två bra sovrum, stilrent badrum, snyggt kök från HTH och en rymlig balkong i härligt solläge. Tillträde är mycket flexibelt. I bostadens direkta närhet finner ni natursköna Nyckelviken, Nacka forum samt Nacka Strand Kaj med restauranger, promenadstråk, padelbana, SATS, och den populära hamnkrogen Restaurang J. När nya tunnelbanan står färdig med planerad trafikstart år 2030 kommer du kunna resa mellan mellan Nacka Forum och T-Centralen på 12 minuter - utan byten. Är man bilburen tar det endast 5-15 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, utanför rusningstrafik. Önskar du ta båt in till stan så kan du ta SL's mysiga pendelbåt som avgår från Nacka Strands kaj. Bilder kommer inom kort. Varmt välkommen att visa ditt intresse nu

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7