Mäklare Olivia Lindblom

Olivia Lindblom

Om mig

Med mig som mäklare kan du förvänta dig öppenhet, flexibilitet och målmedvetenhet. Mina främsta styrkor är att jag är ung, engagerad och driven. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och inkluderad genom hela förmedlingsprocessen. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver rådgivning inför ett eventuellt köp, går i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill bolla gällande bostadsmarknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun
 • Kommande
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 2
Edövägen 7I, Västra Orminge, Nacka kommun, bild 3

Edövägen 7I

Lägenhet
Västra Orminge, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
Pris saknas
29 m²
1 rum
vån 5/6
2 327 kr/mån

Välkommen till en välplanerad och yteffektiv 1:a med kvalitativa och praktiska materialval! Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och balkongen i härligt solläge bjuder in till många trevliga stunder. Luftigt rum med plats för både säng och mindre soffgrupp + matplats, gör detta till den perfekta 1:an. Här erbjuds även ett stilrent och ljust kök med ugn, mikro, diskmaskin samt kyl + frys. Badrummet är fräscht och helkaklat samt utrustat med kombinerad tvättmaskin. Tack vare att bostaden är nyproducerad har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Bostaden stod klar så sent som 2021 och ligger ett stenkast från Orminge Centrum med alla dess butiker och kommunikationer. Bostaden ligger också i närheten till Centrala parken som har både tennisbana, fotbollsplan och lekplats. Med grönska och natur runt hörnet, men även butiker och kommunikationer nära, får du det bästa av två världar. Du har även garage precis intill. Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Alphyddevägen 15 , Alphyddan, Nacka kommun
 • Kommande

Alphyddevägen 15

Lägenhet
Alphyddan, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
Pris saknas
70 m²
3 rum
vån 1/8
4 956 kr/mån

Varmt välkommen hem till denna luftiga 3:a om 70 kvm på populära Alphyddevägen! Här erbjuds en välplanerad bostad med bra potential och möjligheter att sätta din egen prägel. Lägenheten är i genomgående gott skick och präglas av ett generöst ljusinsläpp. Badrummet stambyttes för bara ett par år sedan och vardagsrummet erbjuder både inglasad balkong och charmigt burspråk. Fantastiskt läge med närhet till grönområden, shopping och pulsen i city, samt kommande tunnelbana. I Sickla köpkvarter finner du allt du kan tänkas behöva; mataffärer, restauranger och shopping. Goda kommunikationer med buss gör att du når slussen på under 15 minuter. I föreningen finns flera bekvämligheter, såsom flertalet tvättstugor, relax-avdelning, hobbyrum och cykelgarage. Missa inte chansen, lämna din intresseanmälan nu!

 • Balkong
 • Hiss
Tollareslingan 12, Tollare, Nacka kommun
 • Kommande

Tollareslingan 12

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
3 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/10
3 894 kr/mån
53 362 kr/m²

Välkomna till detta smakfullt inbjudande boende i Tollare, det optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samtidigt som du har pulsen i city endast ett stenkast bort. Lägenheten är nybyggd sedan 2020 och stoltserar med sin öppna och sociala planlösning! Stor soldränkt balkong, här kan man grilla och avnjuta middagar. Det unika läget ger dig direktkontakt med Lännerstasundet där du även kan ta båten in till city! I området finns närbutik, gelateria, trevliga caféer och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Nackabacken 12, Nacka Forum, Nacka kommun
 • Kommande

Nackabacken 12

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
Pris saknas
96 m²
4 rum
vån 4/8
5 844 kr/mån

Varmt välkomna till denna välplanerade fyra med walk-in-closet och stor balkong mot lugn innergård i Stadsporten, Nackas nya landmärke. Här bor man på väl genomtänkta kvadratmeter med exklusiva materialval som exempelvis holländsk parkett av ek samt vattenburen golvvärme. Låga avgifter tack vare bra hyresintäkter. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, samt ett stort exklusivt badrum och ett mindre badrum. Köket är bland annat utrustat med en multizons induktionshäll. Tre bra sovrum som är avskilda från varandra. I huset finns faciliteter som gör detta till ett boende att trivas i. Bra med förvaring i ett externt källarförråd samt garderober. Bilpool och garage finns i huset. Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. utmärkande detaljer hittas i hela fasaden – från sockelvåning till de avslutande kungsvåningarna högst upp i huset. Sockeln är klädd i sten som med sina detaljer ger ett förfinat och bearbetat uttryck i gaturummet. Den glittrande glasklinkern, som smyckar första bostadsvåningens piano nobile, ger lyster till fasaden och harmoniserar med de högresta trapphusens luminösa glasbetongblock. Tillsammans med den uppglasade bottenvåningen ger detta liv, ljus och trygghet till gaturummet och människorna som bor och vistas här. Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger dig redan nu ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Bilpool och garage finns även i huset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nya Gatan 9, Nacka Forum, Nacka kommun
 • Kommande

Nya Gatan 9

Lägenhet
Nacka Forum, Nacka kommun
Fastighetsbyrån Nacka
Pris saknas
53 m²
2 rum
vån 6/7
3 383 kr/mån

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med walk-in-closet och stor balkong mot lugn innergård i Stadsporten, Nackas nya landmärke. Här bor man på väl genomtänkta kvadratmeter med exklusiva materialval som exempelvis holländsk parkett av ek samt vattenburen golvvärme. Låga avgifter tack vare bra hyresintäkter. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, samt ett stort exklusivt badrum. Köket är bland annat utrustat med en multizons induktionshäll. I huset finns faciliteter som gör detta till ett boende att trivas i. Bra med förvaring i ett externt källarförråd samt garderober. Bilpool och garage finns i huset. Stadsportens gestaltning inspirerades av 1800-talets boulevardarkitektur. En stil som för tankarna till Paris och som är mest känd för sitt framhävande av det kraftfulla, personliga, dekorativa och exklusiva i sitt designspråk och arkitektur. utmärkande detaljer hittas i hela fasaden – från sockelvåning till de avslutande kungsvåningarna högst upp i huset. Sockeln är klädd i sten som med sina detaljer ger ett förfinat och bearbetat uttryck i gaturummet. Den glittrande glasklinkern, som smyckar första bostadsvåningens piano nobile, ger lyster till fasaden och harmoniserar med de högresta trapphusens luminösa glasbetongblock. Tillsammans med den uppglasade bottenvåningen ger detta liv, ljus och trygghet till gaturummet och människorna som bor och vistas här. Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger dig redan nu ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Bilpool och garage finns även i huset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5