Mäklare Rasmus Green

Rasmus Green

Om mig

Min målsättning som din mäklare, är att skapa en trygg miljö. Där både du som säljare och köpare kan vara säker på att du gör den bästa affären för just dig. Vi på Fastighetsbyrån, vet att en bostadsförsäljning kan vara den största och viktigaste affären du gör i livet. Med detta i ryggen så siktar jag som mäklare alltid på att ge dig som kund hos oss all den tid du behöver! Både säljare och köpare skall efter avslutad affär, känna att de genomfört den bästa affären i livet. Välkommen till oss!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöborgsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
 • Kommande

Sjöborgsvägen 11

Villa
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
Pris saknas
114 + 50 m²
5 rum
1 057 m² tomt

Trevlig och välplanerad suterrängvilla med garage på sluttande hörntomt. Rymligt uterum, delvis inglasat i skyddat läge på baksidan i nordvästläge. Upfräschat badrum. Balkong längs med husets framsida i sydostläge. Vedförråd och förråd finns på tomten. Nära till förskola, badplats med sandstrand och naturen. Närhet till utfart till E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Stockholm.

 • Balkong
 • Uteplats
Tillströms väg 12, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Kommande

Tillströms väg 12

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 595 000 kr
132 + 37 m²
6 rum
752 m² tomt

Välkommen till Tillströms Väg 12! Denna tvåplansvilla med stor altan och sjönära läge är perfekt för alla som vill bo i lugnet utanför stan men ändå nära till allt. Huset består av 4 sovrum, två allrum, kök, samt en fantastisk ogenerad, inhägnad altan på baksidan. På baksidan har du en integrerad pool, ett spabad under tak, ett utekök, sällskapsyta för hela familjen, ett fint uterum samt en grillplats för öppen eld. Det finns även ett garage med tillhörande förråd. Bostaden ligger bara någon minuts promenad från vattnet, och från bla balkongen har du faktiskt sjöutsikt. Ett fantastiskt fint hus i ett lugnt och stilla läge.

 • Plus
 • Uteplats
Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Kommande
Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Brunnsvägen 142E

Villa
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 200 000 kr
137 + 7 m²
6 rum
223 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna charmiga villa erbjuder allt inom bekvämlighet och charm. Köket är modernt med fina detaljer, perfekt för att skapa måltider och minnen med din familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och ombonat, med gott om plats för avslappning och socialt umgänge. Rum för hela familjen för personlig tillväxt och kreativitet. Huvud sovrummet är stort och elegant, renoverade badrum med fantastiska detaljer gör att du känner dig ombonad och fräsch varje dag! Njut av sommaren i den fantastiska insynsskyddade trädgården, eller sätt dig kring bordet i uterummet och mys med vänner och familj. Missa inte denna unika chans om att förvärva ditt nya drömhus!

 • Premium
 • Uteplats
Blåhallonvägen 28K, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
 • Kommande

Blåhallonvägen 28K

Radhus
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 900 000 kr
99 + 4 m²
4 rum
6 120 kr/mån
29 293 kr/m²

Välkommen till ett stilrent och smakfullt inrett bostadsrättsradhus i ett nybyggt och välplanerat bostadsområde. Helfräscht radhus med hörntomt! Om väldisponerade 99 kvm med fyra rum och kök samt två helkaklade badrum. Trevlig öppen planlösning med snyggt kök från Ballingslöv. Lättskött avskild trädgård, med två uteplatser, ogenerad baksida i bra läge med förråd och trädäck. Naturområde alldeles intill. P-plats alldeles vid huset. Föreningen har ett eget poolområde, och närhet till flera skolor och förskolor. Perfekt för barnfamiljen!

 • Plus

Visar alla 4