Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Paulina Ringius

Paulina Ringius

Om mig

Jag är en utåtriktad glädjespridare med ett kompetent och förtroendegivande sätt. Jag går alltid den där extra milen för att just du ska bli så nöjd att du kan rekommendera mig till en vän, granne eller kollega. Jag är uppvuxen strax utanför Västerås och har därmed en stark lokalkännedom. Efter flera år på olika advokatbyråer i Stockholm och ett par år på ABB valde jag att sadla om och bli fastighetsmäklare. Försäljning och att få jobba med människor ligger mig varmt om hjärtat. Jag finns allt

Mäklarens försäljning på Hemnet
SJÖMÄRKESGATAN 2A, Lillåudden, Västerås kommun
SJÖMÄRKESGATAN 2A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
SJÖMÄRKESGATAN 2A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

SJÖMÄRKESGATAN 2A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 250 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 614 kr/mån
48 387 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa i toppskick med oslagbar mälarutsikt. Genomtänkta kvadratmeter med dagsljus som flödar igenom hela lägenheten. Här finner du en öppen och social planlösning med neutrala nyanser och ett ljust golv. Fullutrustat kök med rymliga arbetsytor och full maskinell utrustning. Harmoniskt sovrum med gott om förvaring samt rymligt badrum med massiva kakelplattor i dova färger för en härlig spa känsla. En fin inglasad balkong med första parkett ut mot residens Mälaren. Attraktivt belägen på populära Lillåudden. Njut av utsikten över Västerås och dess fina promenadstråk och grönområden. Inom gångavstånd hittar man City, Centralstationen. Östra Hamnen med dess utbud av restauranger, Steam Hotel och Notudden likaså. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
BYSTÄMMOGATAN 5, Barkarö, Västerås kommun

BYSTÄMMOGATAN 5

Villa
Barkarö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 595 000 kr
149 + 41 m²
5 rum
943 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla om 149 kvm med toppen läge på Barkarö! Villan är attraktivt belägen på friköpt tomt. Här erbjuds ett stort ljust kök med marmorbänkar och vitvaror från Bosch. I anslutning till köket återfinns en trevlig matplats intill stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Klinkergolv i kök och matrum, vilket är praktiskt och lätt att rengöra. Två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med en bastu för extra lyx och avkoppling. Vidare finns tre rogivande sovrum varav ett större rum med egen utgång till altanen, rymligt vardagsrum med parkettgolv. I anslutning till hallen finns ett kontor perfekt för eget företagande eller för ett tonårsbarn som vill bo lite avskilt. En japansk trädgård på baksidan av huset vilket ger en fridfull och harmonisk atmosfär, särskilt med den nya altanen som erbjuder en plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. I anslutning till Japanska trädgården finns även en paviljong, platsbyggda odlingslådor i ergonomisk höjd. En liten praktisk friggebod i trädgården ger plats för trädgårds maskiner mm. En familjebostad att trivas i under lång tid framöver! Huset säljs besiktat samt med tecknad dolda fel-försäkring! Missa inte chansen - anmäl ditt intresse redan nu!

  • Plus
GEVÄRSGATAN 13 , Haga, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
GEVÄRSGATAN 13 , Haga, Västerås kommun, bild 2
GEVÄRSGATAN 13 , Haga, Västerås kommun, bild 3

GEVÄRSGATAN 13

Villa
Haga, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 345 000 kr
100 + 124 m²
6 rum
953 m² tomt

Välkommen till denna villa på hörnet med inredd källare med 2 extra rum som kan användas som sovrum. Dubbelgarage och gym. Dränerat och friköpt tomt. Alla vitvaror är relativt nya. Huset bjuder på en ljus och luftig atmosfär i den rymliga öppna planlösningen. Köket, matplatsen samt vardagsrummet är stilfullt sammansvetsat och kombinerar modern design med husets genuina karaktär. Här kan du njuta av matlagning och avkoppling. Från matplatsen når du den härliga inglasade altanen med gott om plats för familj/vänner där ni kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i en avkopplande trädgårdsatmosfär. Den friköpta tomten ger dig möjligheten att skapa din egen trädgårdsdröm, och den härliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av ditt nya hem. Givetvis ingår även robotgräsklipparen med i köpet. Ni slipper gräva ny slinga (installation) m.m. Även hängmatta med ställning ingår. I samband med dubbelgaraget finns även en biarea som nu används som Gym. Löpband ingår. Ta chansen att äga detta drömhem i Haga. Huset säljs besiktat samt med tecknad dolda fel-försäkring! Missa inte chansen - anmäl ditt intresse redan nu!

  • Premium
ONSHOLMSVÄGEN 21, Gäddeholm, Västerås kommun

ONSHOLMSVÄGEN 21

Villa
Gäddeholm, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 495 000 kr
162 m²
6 rum
719 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med underbart läge i populära Gäddeholm. Perfekt för den stora familjen som söker en trygg och trivsam miljö. Huset präglas av stora och sociala samvaroytor och en varm och inbjudande känsla. Fastigheten har genomgående hög standard, hela huset är utrustat med vattenburen golvvärme, vilket ger en behaglig inomhustemperatur. En välplanerad öppen planlösning som ger en rymlig känsla, och skapar idealiska förutsättningar för stora sammankomster och gemenskap. Huset inrymmer hela fyra sovrum som gör det lätt för den stora familjen alt om kontor eller gästrum önskas. Den stora altanen erbjuder möjlighet till sol och skugga under alla dagens timmar och rymmer sittgrupper och loungehäng. Till huset hör en carport med förråd. Här i Gäddeholm erbjuds närhet till badbryggor, båtplatser, flertalet lekplatser och bland annat Betesmarkens fina lekpark, förskola, skola och mycket mer. Låter detta som ert nästa drömhem? Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

ROMFARTUNA IDROTTSPLATS 1, Romfartuna / Gesala, Västerås kommun

ROMFARTUNA IDROTTSPLATS 1

Villa
Romfartuna / Gesala, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 995 000 kr
193 m²
5 rum
2,3 ha tomt

Kontakta mäklaren för visning! Detta är en villa med fantastiska gårdsmöjligheter som nu är tillgänglig för försäljning. Denna underbara fastighet sträcker sig över 2 hektar mark, vilket ger gott om utrymme för olika aktiviteter och projekt. Oavsett om du drömmer om att ha hästar som betar fritt, odla din egen grönsaksträdgård eller hålla höns för färska ägg, har denna fastighet den potential du söker. Villan själv är en rymlig och bekväm bostad som erbjuder allt du behöver för en avkopplande livsstil på landet. Med många sovrum, ljusa vardagsutrymmen och moderna bekvämligheter, kommer du att trivas och njuta av livet här. Den omgivande naturen och den generösa marken ger en känsla av lugn och frid som är svår att hitta i stadens brus. Om du har drömt om att leva närmare naturen och utforska möjligheterna med en gård, är detta verkligen en möjlighet du inte vill missa. Välkommen till din framtida landsbygdsoas! Fastigheten har tidigare varit hemmaplan för Romfartuna GIF. Bostadshuset är på drygt 190 kvm och sidobyggnaden har tjänat som omklädningsrum åt lag och domare.

  • Uteplats

Visar alla 5