Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Paulina Ringius

Paulina Ringius

Om mig

Jag är en utåtriktad glädjespridare med ett kompetent och förtroendegivande sätt. Jag går alltid den där extra milen för att just du ska bli så nöjd att du kan rekommendera mig till en vän, granne eller kollega. Jag är uppvuxen strax utanför Västerås och har därmed en stark lokalkännedom. Efter flera år på olika advokatbyråer i Stockholm och ett par år på ABB valde jag att sadla om och bli fastighetsmäklare. Försäljning och att få jobba med människor ligger mig varmt om hjärtat. Jag finns allt

Mäklarens försäljning på Hemnet
SIDENSVANSGATAN 144, Råby, Västerås kommun

SIDENSVANSGATAN 144

Radhus
Råby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
1 800 000 kr
103 m²
4 rum
211 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade enplanshus i vinkel. Du välkomnas av ett härligt insynsskyddat trädäck med plats för utemöbler och odlingspallar. Bostaden är delvis renoverad och ger delvis utrymme till att sätta sin egen prägel. I Bostaden finner du inget mindre är ett kök, hall, vardagsrum, 3 sovrum ett badrum/tvättstuga, en gäst wc samt en rymlig klädkammare som kan användas till kontor. Garage finns i länga. Missa inte chansen-anmäl ditt intresse redan idag.

  • Plus
NICKSBORGSVÄGEN 36, Barkarö, Västerås kommun

NICKSBORGSVÄGEN 36

Villa
Barkarö, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
5 995 000 kr
170 + 16 m²
6 rum
693 m² tomt

Välkommen till denna moderna och rymliga bostad belägen i Barkarö, Västerås. Denna 2 plans villa erbjuder gott om utrymme med en boyta på 170 kvadratmeter. Perfekt för den som värdesätter både komfort och närhet till naturen. Denna bostad har många attraktiva egenskaper, inklusive en balkong och en härlig trädgård med uteplats. Perfekt för familjemiddagar utomhus eller avkoppling på balkongen. Närområdet bjuder på vacker natur och är idealiskt för promenader och utflykter. Här i Barkarö bor man i barnvänliga kvarter med gångavstånd till två förskolor, två grundskolor, lekparker, Barkarö IP med fotbollsplaner och härlig gemenskap, Barkarö Handelsträdgård med Blomhandel och café samt Mälaren med badplats och trevliga promenadstråk. För den golfintresserade har vi även Fullerö Golfbana inom räckhåll. Detta är det ultimata boendet för livsnjutaren som bara vill packa upp och börja njuta. Missa inte chansen - anmäl ert intresse redan idag!

  • Energieffektiv
KNOTAVÄGEN 28 , Bjurhovda, Västerås kommun

KNOTAVÄGEN 28

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 334 kr/mån
8 881 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a med loftgång och naturen tätt inpå i populära Bjurhovda i Västerås! Här har du möjligheten att bo bekvämt i en bostadsrätt med härlig balkong för sköna stunder utomhus. Föreningen, HSB BRF Anund I Västerås, erbjuder lugnt boende med närhet till grönområden, perfekt för naturälskare. Bjurhovda är ett populärt område med bra kommunikationer och nära till service som affärer och skolor. Med en yta på 67 kvm har du gott om plats i denna lägenhet, och dess loftgång ger en extra dimension till bostaden. Med våningsplan på 3 av 3 har du en fin överblick och slipper besväret med buller från grannar ovanför. Denna bostadsrätt passar dig som uppskattar en trevlig atmosfär, närhet till naturen och en praktisk planlösning. Tillsammans utforskar vi möjligheten att kalla denna plats ditt nya hem!

  • Balkong
PLÅTVERKSGATAN 194, Bäckby, Västerås kommun
PLÅTVERKSGATAN 194, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
PLÅTVERKSGATAN 194, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

PLÅTVERKSGATAN 194

Radhus
Bäckby, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 795 000 kr
124 m²
5 rum
372 m² tomt

Välkommen till denna familjevänliga bostad belägen i populära Bäckby i Västerås. Med ett stilrent kök, rymligt vardagsrum och fyra generösa sovrum erbjuder detta hem gott om plats för större sällskap. Här finns även två fina badrum och en trivsam atmosfär som känns familjärt. Detta hem har ett perfekt läge nära Erikslund med smidig access till E18, idealiskt för den aktiva familjen. Dessutom ingår ett garage för bekväm parkering. Utanför dörren väntar en trädgård med gräsmatta och en trevlig uteplats där du kan njuta av sommardagar tillsammans med familj och vänner. Om du drömmer om en harmonisk och trivsam tillvaro för hela familjen är detta bostaden för dig. Missa inte chansen att bo i denna charmiga familjeidyll i Bäckby! Huset säljs besiktigat - missa inte chansen - anmäl ditt intresse redan nu!

  • Premium
JOHANNESHÖJDEN 4, Karlsdal, Västerås kommun

JOHANNESHÖJDEN 4

Lägenhet
Karlsdal, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 10/14
4 553 kr/mån
31 933 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Karlsdal i Västerås. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk vy från våning 10 och har ett attraktivt hörnläge som ger extra ljus och rymd. Här finns en inglasad balkong där du kan njuta av utsikten året runt. Med två mysiga sovrum och en öppen planlösning får du gott om utrymme att trivas på. Badrummet är rymligt och praktiskt. Området kring Brf Johanneshöjden är lugnt och trivsamt med närhet till grönområden och fina promenadvägar. I närheten finner du också skolor, förskolor och bra kommunikationer. En kort promenad bort ligger affärer, restauranger och allt du behöver för en bekväm vardag. Passa på att förvärva denna pärla på våning 10 med hörnläge och inglasad balkong. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av bekvämt boende i en trivsam del av Västerås. Varmt välkommen att upptäcka detta trevliga hem tillsammans med oss!

  • Hiss
SKOGSVÄGEN 21A , Aroslund, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

SKOGSVÄGEN 21A

Lägenhet
Aroslund, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
2 200 000 kr
80,2 m²
3 rum
vån 1/3
5 836 kr/mån
27 431 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gaveltrea i populära Aroslund, Västerås. Här har du möjligheten att förvärva en bostadsrätt med högt i tak och en balkong som blickar över vackra Blåsbo. En unik pärla som erbjuder en trivsam och ljus atmosfär, perfekt för både avkoppling och umgänge. Föreningen, Brf Skogsgården, är välskött och trivsam med trevliga grannar. Närområdet bjuder på grönska och na promenadstråk för den naturintresserade. Känn dig som hemma i denna gaveltrea, där du kan njuta av ett lugnt läge samtidigt som stadens puls bara en kort promenad bort. Med ett bekvämt läge med närhet till både service och natur har du allt du behöver inom räckhåll. Här nns möjligheten att skapa ditt drömboende och trivas tillsammans med familj och vänner. Missa inte chansen att uppleva det bästa av bostadsliv i denna charmiga gaveltrea med utsikt över Blåsbo. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
DROTTNINGGATAN 18A, Jakobsberg, Västerås kommun

DROTTNINGGATAN 18A

Villa
Jakobsberg, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
6 495 000 kr
194 m²
7 rum
1 141 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1900-talsvilla belägen i Jakobsberg, Västerås. Här finner du ett boende med unika detaljer och karaktär. Byggår 1909 ger huset en historisk touch, medan en boyta på 194 kvm och 2 plan ger gott om plats att trivas på. Interiören bjuder in till mysiga stunder med kakelugnar och ett vackert bibliotek att fördjupa sig i god litteratur. Utomhus möts du av en vacker trädgård där du kan njuta av lugna stunder och grönska. Här finns även en snickerboa för den kreative själen och möjlighet till verkstadshobby. 2010 genomgick huset en omfattande renovering och ombyggnad, vilket har gett det en modern touch samtidigt som den ursprungliga charmen bevarats. Närområdet bjuder på en trivsam atmosfär med närhet till grönområden och bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt avstånd. Välkommen att upptäcka detta unika boende med en historia att berätta! Bostaden säljs förbesiktad med dolda fel försäkring. Missa inte chansen - anmäl ditt intresse redan nu!.

  • Plus
ROMFARTUNA IDROTTSPLATS 1, Romfartuna / Gesala, Västerås kommun

ROMFARTUNA IDROTTSPLATS 1

Villa
Romfartuna / Gesala, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Västerås
4 995 000 kr
193 m²
5 rum
2,3 ha tomt

Kontakta mäklaren för visning! Detta är en villa med fantastiska gårdsmöjligheter som nu är tillgänglig för försäljning. Denna underbara fastighet sträcker sig över 2 hektar mark, vilket ger gott om utrymme för olika aktiviteter och projekt. Oavsett om du drömmer om att ha hästar som betar fritt, odla din egen grönsaksträdgård eller hålla höns för färska ägg, har denna fastighet den potential du söker. Villan själv är en rymlig och bekväm bostad som erbjuder allt du behöver för en avkopplande livsstil på landet. Med många sovrum, ljusa vardagsutrymmen och moderna bekvämligheter, kommer du att trivas och njuta av livet här. Den omgivande naturen och den generösa marken ger en känsla av lugn och frid som är svår att hitta i stadens brus. Om du har drömt om att leva närmare naturen och utforska möjligheterna med en gård, är detta verkligen en möjlighet du inte vill missa. Välkommen till din framtida landsbygdsoas! Fastigheten har tidigare varit hemmaplan för Romfartuna GIF. Bostadshuset är på drygt 190 kvm och sidobyggnaden har tjänat som omklädningsrum åt lag och domare.

  • Uteplats

Visar alla 8