Mäklare Glenn Hammarström

Glenn Hammarström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönadalsgatan 20, Myrdalen - Centralt, Nybro kommun
 • Imorgon kl 17:00
Grönadalsgatan 20, Myrdalen - Centralt, Nybro kommun, bild 2
Grönadalsgatan 20, Myrdalen - Centralt, Nybro kommun, bild 3

Grönadalsgatan 20

Villa
Myrdalen - Centralt, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 325 000 kr
106 + 68 m²
4 rum
914 m² tomt

Vinterhalvåret är det i det stora allrummet man samlas. Här finns en mysig och högeffektiv braskamin med täljsten. Rummet sträcker sig utmed hela långsidan på huset och här finns plats för ett stort matbord och soffgrupp. Ljust och trevligt med burspråk. Det är en härlig bottenvåning med stora utrymmen för umgänge. Köket som är ljust och fräscht med maskiner i rostfri design har dörr till uterummet. Uterummet är stort och verkligen ett extra allrum från tidig vår till sen höst. Detta är absolut favoritplatsen sommarhalvåret. Ett riktigt bra hus med fjärrvärme, isolerglasfönster, nytt tak mm Här bor man i ett lättskött och energisnålt hus. Bara 1000m från centrum och järnvägsstationen.

 • Premium
Mariegropsgatan 4, Idehult, Nybro kommun
 • Budgivning pågår

Mariegropsgatan 4

Villa
Idehult, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
2 200 000 kr
135 + 61 m²
6 rum
909 m² tomt

Välkommen till en jättemysig trettiotalsvilla i bra skick. Vilket entréplan! I denna vackra trettiotalsvilla har man skapat en härligt öppen planlösning med stora umgängesytor. Entréhallen är välkomnande och på golvet ligger snyggt klinker. Framför oss öppnar huset upp sig med en stor soffhörna framför den vackra kakelugnen. Det är öppet mot matplats och kök med murstocken som lite avdelare. Från köket är det öppet till en matsal som känns lite som en stor och ombonad glasveranda, underbart! Här finns dörr till en insynsskyddad uteplats i perfekt sydvästläge. Toppen att ha nära mellan kök och uteplats när grillen är framme och det är ute som matlagningen sker. Snyggt kök med ljusa lackade luckor, bänkskivor i ek och matchande stänkskydd över bänken. Inbyggd micro och ugn i arbetshöjd. Trevligt med fönster över bänken. Hela entréplan är, tack vare stora vackra fönster åt alla håll , härligt ljus och på golvet ligger ett enhetligt 1-stavs parkettgolv. På entréplan finns också ett smakfullt renoverat badrum med kakel och klinker och både badkar och dusch. En trappa upp finns hall och tre rum. Ett av sovrummen har dubbeldörrar till balkong med kvällssol. Det är mysiga rum med lite snedtak och bra förvaring. På denna våning finns också ett fräscht wc med dusch. Källaren kompletterar verkligen boytan med ett stort jättetrevligt allrum. Idealiskt med ett avskilt allrum för barnen med kompisar. I källaren finns också en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och ett stort hobbyrum/förråd. Tomten är en charmig gammaldags villatomt kringgärdad av ett spjälstaket med vackra huggna granitstolpar. På tomten finns också garage med förråd. I Idehult bor man ett stenkast från naturen och knappt 2000 meter till centrum och järnvägsstationen, bra förbindelser med både Kalmar och Växjö.

 • Plus
Järnvägsgatan 19, Paradiset, Nybro kommun
Järnvägsgatan 19, Paradiset, Nybro kommun, bild 2
Järnvägsgatan 19, Paradiset, Nybro kommun, bild 3

Järnvägsgatan 19

Villa
Paradiset, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
170 + 80 m²
8 rum
1 275 m² tomt

Det är ett tvåfamiljshus på Järnvägsgatan vi nu kan erbjuda. Här byggdes två nya 4-rumslägenheter ca 2009. Det är två mycket trevliga lägenheter som båda har 3 sovrum. Köken är ljus och fräscha med vitlackad inredning, mörka bänkskivor och mörkt kakel. På golvet ligger ett tåligt klinkersmönstrat laminatgolv,. Hel kyl och hel frys, integrerad ugn och micro, diskmaskin. Fräscha badrum med kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Båda badrummen har tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme. Lägenheten uppe har balkong den nere har ett uterum. I samband med renoveringen byttes el och va i lägenheterna, fjärrvärme installerades. Nästan alla fönster byttes för några år sedan till moderna underhållsfria isolerglasfönster. Hyresintäkt idag 156.000:- 6.500:-/månad per lägenhet. Vilket är en mycket låg hyra. Låg drift 31686/år (fjärrvärme, el, vatten o avlopp. Ej försäkring) Hyresgästerna betalar hushållsel själva. Båda lägenheterna är uthyrda. På tomten finns en äldre garagebyggnad. Fasaden är i behov av underhåll. En mycket bra hyresfastighet med stor potential.

 • Premium
Sveaplansgatan 7A, Centrum, Nybro kommun

Sveaplansgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
165 000 kr
47,6 m²
2 rum
vån 2/3
4 786 kr/mån
3 466 kr/m²

En härligt ljus och trevlig gavellägenhet med fönster åt söder, öster och väster. Köket har kyl/frys, generöst med arbetsbänk och fönster med morgonsol. Sovrum med bra förvaring. Vardagsrummet har fönster åt två håll och dörr till en balkong med eftermiddags och kvällssol. Härifrån har man utsikt över torget och parken intill Bolanders bäck. En ljus och trevlig lägenhet perfekt för en person. Man har ett riktigt kök för matlagning och separat sovrum. Lägenheten är i behov av nya ytskikt. Hiss finns.

 • Balkong
 • Hiss
Klättorp 104, Vissefjärda - Klättorp, Emmaboda kommun
Klättorp 104, Vissefjärda - Klättorp, Emmaboda kommun, bild 2
Klättorp 104, Vissefjärda - Klättorp, Emmaboda kommun, bild 3

Klättorp 104

Villa
Vissefjärda - Klättorp, Emmaboda kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
2 525 000 kr
160 m²
5 rum
1 345 m² tomt

När man tar av mot Klättorp och följer vägen som slingrar sig intill Kyrksjön är det en idyll man möts av. Det är välskötta villor längs med vägen som slingrar sig utmed sjön. Nästan alla hus har utsikt över vackra Kyrksjön som är en del av Lyckebyån, en av Sveriges vackraste kanotleder. Härifrån kan du paddla ända ner till Blekinge om du vill. På andra sidan sjön driver Emmaboda Golfklubb Björketorpsbanan, en 18-håls park och skogsbana. Den inbitne golfaren tar roddbåten över sjön till golfbanan. Från samtliga rum har man en fantastisk utsikt över sjön och det är bara några meter till strandkanten. Det är en magnifik villa där man verkligen har tagit till vara på det otroliga läget. Allrum och kök ligger i en öppen planlösning totalt ca 70 m2!, öppet till nock med dryga 4 m takhöjd. Fönsterpartiet mot sjön och uteplatsen sträcker sig från golv till tak och har två dubbeldörrar till uteplatsen. I blickfånget mellan de stora glaspartierna har man tänkt sig en braskamin. Köksdelen är planerad för seriös matlagning med stora ytor och mycket förvaring. Här har kocken kontakt med gästerna som kanske sitter vid köksön eller hjälper till med matlagningen. Köket är verkligen generöst och här finns det plats för många kockar. Uteplatsen som blir en del av allrummet ligger skyddad från vinden och i perfekt västerläge. I den ena flygelutbyggnaden finner vi stora sovrummet med eget badrum och walk-in-closet. Både sovrum och badrum har magnifik utsikt över sjön. I den andra flygeln finns ytterligare tre rum. Ett större sovrum och ett arbetsrum/gästrum, även dessa har utsikten mot sjön. Här finns också ett allrum samt wc med dusch. Villan är under uppförande och man tar över den som den är. Utvändigt är de flesta arbeten slutförda, tak, plåtarbeten, fönster putsad fasad mm. En del av panelfasaden återstår att färdigställa. Anslutning till el är betalt. Kommunalt vatten och avlopp finns men är ej betalat. Invändigt återstår samtliga ytskikt och inredningar, del av isolering i framförallt tak. Konstruktionen är gjuten betongplatta med golvvärmeslingor ( vattenburna) , prefabricerade väggar. Vatten och avloppsinstallation är gjord, likaså en stor del av elinstallation. Det är en fantastisk möjlighet för dig som vill slutföra projektet. Utan tvekan blir detta en högklassig villa som saknar jämförelseobjekt. Tänk att tidigt en sommarmorgon ta ett dopp precis nedanför huset. Ett perfekt västerläge gör att du fångar eftermiddagssolen och alla fantastiska solnedgångar. I Vissefjärda, bara 2 km bort finns Vissefjärda skola f-6, mataffär, café mm. Från stationen i Vissefjärda åker du tåg till Karlskrona (35min) Emmaboda (8min) och vidare till Kalmar, Växjö, Köpenhamn. Fastigheten kommer att sälja med friskrivningsklausul vilket ställer högre krav på köparens undersökningsplikt.

 • Premium
Kvarneslättsgatan 3a, Grönvägsområdet / Linnéasjön, Nybro kommun

Kvarneslättsgatan 3a

Lägenhet
Grönvägsområdet / Linnéasjön, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 995 000 kr
97,5 m²
3 rum
5 786 kr/mån
20 462 kr/m²

Med de absolut vackraste strövområden alldeles in på knuten ligger denna fräscha lägenhet. Mitt i mysiga Thebacken, med Linneasjön och Joelskogen på andra sidan gatan. En sensommardag kan man nog inte bo mycket bättre. Det är en kort promenad, 1500m, till centrum. Där finns torget med genuin torghandel några dagar i veckan och runtomkring hittar du det mesta du behöver i stadens butiker. Huset som lägenheten ligger i är byggt 2019 och i toppskick. En mycket trevlig lägenhet med extra takhöjd, höga fönster och bra materialval som gör att bostaden känns lite extra.

Hornsgatan 40, Centralt/Myrdalen, Nybro kommun

Hornsgatan 40

Villa
Centralt/Myrdalen, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
2 900 000 kr
204 + 83 m²
7 rum
917 m² tomt

Här bor man bara ett stenkast från centrum och järnvägsstationen. Det är nära till skolor, från förskola till gymnasieskola. En villa som överraskar, med utrymmen utöver det vanliga och ekonomisk fjärrvärme. Perfekt för en stor familj. Generationsboende eller uthyrningsmöjlighet. Omfattande renoverad och i mycket bra skick.

 • Plus
Brunnsvägen 34, Nybro / Kristvallabrunn, Nybro kommun
 • Budgivning pågår

Brunnsvägen 34

Villa
Nybro / Kristvallabrunn, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
795 000 kr
108 + 70 m²
4 rum
962 m² tomt

När du går in i huset möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Här finns även möjlighet att skapa 3-4 sovrum, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en familj. Köket är renoverat på senare år och är rymligt med en generöst tilltagen köksinredning. Bergvärme

Mellangatan 5A, Centrum, Nybro kommun

Mellangatan 5A

Lägenhet
Centrum, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
235 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 059 kr/mån
4 273 kr/m²

Redan i trapphuset förstår man att det är en välskött förening och inne i bostaden möts vi av en ljus lägenhet med fönster åt två håll. Låg månadsavgift 4059:- och då ingår internet!

 • Balkong
Vändstigen 23, Hanemåla/Fredrikslund, Nybro kommun
Vändstigen 23, Hanemåla/Fredrikslund, Nybro kommun, bild 2
Vändstigen 23, Hanemåla/Fredrikslund, Nybro kommun, bild 3

Vändstigen 23

Radhus
Hanemåla/Fredrikslund, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
875 000 kr
127 m²
5 rum
258 m² tomt

En lättskött villa med riktigt låg driftskostnad, perfekt för den lilla familjen. Här bor man med cykel och gångbanor nära som enkelt tar dig till Hanemålaskolan och förskolan Vitsippan F-6. Det är lika enkelt att ta sig till livsmedelsbutik Coop och busshållplats mot Kalmar. Man har nära till naturen och populära Svartbäcksmåla friluftsområde. I området finns grönområden med lekplats och pulkabacke.

 • Premium
Smedstorp 402, Simontorp / Smedstorp, Nybro kommun

Smedstorp 402

Tomt
Simontorp / Smedstorp, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
495 000 kr
2 805 m² tomt

Möjlighet att köpa den sista tomten i Simontorp. Nu kan vi erbjuda en byggklar tomt på cykelavstånd till Nybro. Lantligt i vackra Simontorp med stenmurar, åker och äng har man skapat fem unika tomter. De är väl tilltagna och varje tomt erbjuds inklusive djupborrad brunn och eget avlopp. Här väljer du själv vilken hustyp du vill bygga. Detta är den första tomten när man kommer in på den lilla vägen. De är ca 3km till Hanemålaskolan, förskolan Vitsippan och Norlandia Förskolor Glasriket. Här finns förskoleklass till klass 6, särskola, fritids, förskola 1-5 år, Naturförskola och familjedaghem. Se mer på www.nybro.se och www.norlandiaforskolor.se Svartbäcksmåla friluftsområde ligger inte långt bort med motionsspår, skidspår, slalom, mountainbikeleder och pulkabacke. Aktiva föreningar när det gäller både skidåkning löpning och orientering. Fotbollsklubben Pukebergs Bk och motocrossbana ligger inte heller långt borta. Livsmedelsaffär finns vid skolan. Nära busshållplats (Kalmar, Nybro)

Visar alla 11