Mäklare Linus Bermont

Linus Bermont

Om mig

Linus Bermont är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare på HusmanHagberg i Helsingborg, Höganäs och Klippan. Linus har arbetat med försäljning sedan 2015 och brinner för bostäder och fastighetsbranschen. Mötet mellan människor, försäljning, ekonomi och juridik är något som ligger honom varmt om hjärtat. Linus Bermont rekommenderas starkt vid försäljningar inom Helsingborg kommun och Höganäs kommun. Linus Bermont f.d. Månsson

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flybjärsvägen 68, Påarp, Helsingborgs kommun
Flybjärsvägen 68, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Flybjärsvägen 68, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Flybjärsvägen 68

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 695 000 kr
156 m²
6 rum
629 m² tomt

Välkommen till en familjedröm i Påarp! Här finns ett välplanerat och trivsamt boende på en lugn återvändsgata. Både planlösningen och materialvalen är genomtänkta vid renoveringarna för att skapa en öppen och social planlösning. Entréplanet har ett sovrum, badrum, kök och sällskapsrum med tillgång till trä däcket utanför altandörren. Grovkök med direkt utgång torkvinda på sommaren. Det övre planet har ett sällskapsrum, tre sovrum, ett helkaklat badrum och bra förvaringsutrymme. Utomhusmiljön är lättskött med ett stort träddäck och en solig trädgård. Garaget är nära bostaden och det finns utrymme för flera bilar på uppfarten. Påarp är ett lugnt och tryggt område med livsmedelsbutik, bageri, vårdcentral, skola och idrottsplats. Närliggande Råå erbjuder badmöjligheter, småbåtshamn och restauranger, samt ett servicecentrum med flera butiker. Huset för förbesiktigat. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 vid intresse!

 • Premium
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun
 • Idag kl 17:30
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 8C

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
2 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/3
8 141 kr/mån
29 950 kr/m²

Denna magnifika 4-rumslägenhet sträcker sig över imponerande 100 kvadratmeter och är belägen på entréplanet med en underbar uteplats. Med generös takhöjd skapar bostaden en känsla av rymd och luftighet. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet utnyttjar detta utrymme på bästa sätt och fyller det med naturligt ljus från fönster i två olika väderstreck. Den stora uteplatsen är lättillgänglig direkt från vardagsrummet och bjuder in till avkoppling med kvällssolen som smyger in och skapar en behaglig avslutning på dagen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Badrummet är elegant helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Separat WC finns. Interiören präglas av parkettgolv och väggar i mjuka nyanser. Hallen välkomnar med en praktisk garderob, medan badrummet är smakfullt inrett med klinker och kakel, och inkluderar alla nödvändiga bekvämligheter som WC, handfat och dusch. Köket är en plats för kulinarisk skapelse, med parkettgolv och väggar som smälter samman i harmoni. Det är utrustat med kakel ovan arbetsbänken, samt moderna apparater såsom kyl/frys, spishäll och diskmaskin. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 redan nu för visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Slipersgatan 13, Kattarp, Helsingborgs kommun
Slipersgatan 13, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Slipersgatan 13, Kattarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Slipersgatan 13

Villa
Kattarp, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 500 000 kr
169 m²
6 rum
728 m² tomt

I det fridfulla Kattarp väntar en förtrollande bostad på sina nya ägare. Byggd 2007 och omfattande 169 kvm, erbjuder detta hem inte bara generöst utrymme utan även en fantastisk utsikt över omgivande åkrar. Garagefaciliteter finns för att tillgodose dina behov och ge extra förvaringsmöjligheter. Denna pärla kombinerar modern elegans med en avkopplande atmosfär och har skapats med omsorg om detaljer. Det är en plats där varje hörn andas en känsla av hemtrevnad och välbefinnande. Mer detaljerad information och möjlighet att utforska detta fantastiska boende kommer snart. Håll ögonen öppna för kommande uppdateringar och möjligheten att uppleva detta drömhem på första parkett till naturens skönhet.

 • Premium
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun, bild 2
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun, bild 3

Tegvägen 6

Villa
Ingelsträde, Höganäs kommun
3 200 000 kr
166 + 30 m²
7 rum
530 m² tomt

När du kliver in genom dörren möts du av en väl tilltagen hall som erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och skor. Direkt till höger från hallen öppnar sig köket med en inbjudande matplats. Vidare från köket finns tvättstugan och groventrén, vilket ger praktiska lösningar för det dagliga livet. Rakt fram från hallen leder vägen in i det stora vardagsrummet, som pryds av generösa fönster som öppnar upp mot det tilltagna uterummet. Uterummet är designat för att rymma en matplats och skapa en trevlig atmosfär för socialt umgänge. Från uterummet kan du njuta av en fin utsikt över trädgården och spabadet, vilket ger en extra dimension av avkoppling och njutning. Till vänster om hallen ligger master bedroom, komplett med ett eget badrum med dusch, och ett till sovrum. En trappa upp i hallen leder dig till allrummet, en flexibel yta som kan användas för avkoppling eller som en tv hörna för barnen. Till vänster om allrummet finns ännu ett master bedroom, medan till höger finns ytterligare två sovrum. Övre plan erbjuder också en tilltagen klädkammare och en separat WC, vilket ger extra bekvämlighet och utrymme för hela familjen. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Olympiavägen 18, Olympia, Helsingborgs kommun
Olympiavägen 18, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Olympiavägen 18, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Olympiavägen 18

Villa
Olympia, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
6 995 000 kr
160 + 45 m²
7 rum
241 m² tomt

Den arkitektritade villan är Olympias äldsta och måste upplevas på på plats. Under 2023 har bostaden totalrenoverats med exklusiva val och detaljer. Här får man chansen att förvärva ett "nyckelfärdigt" hem på en av Helsingborgs bästa adresser. Med sin förmånliga placering mitt i Olympia har du enkel tillgång till Helsingborgs pulserande kultur- och stadsliv, en kort promenad bort. Villan blir din fridfulla oas i hjärtat av händelsernas centrum. En skyddande carport, en ljuvlig trädgård och ett stilfullt inglasat uterum omger denna bostad. De 160 + 45 kvadratmetrarna inuti huset är generösa och rymliga. Planlösningen är designad för att ge utrymme åt sociala möten på bottenvåningen och allrum, kontor, walk in closet och två mysiga sovrum på övervåningen. Här är möjligheterna att anpassa huset efter dina önskemål enkla och tillgängliga. Om du känner att fler sovrum skulle passa dina behov finns det möjlighet att skapa dem på entréplan samt på övre plan. Denna villa har en plats som är helt unik och ett hus som bär på sin egen unika charm. En historia fylld med liv och erfarenheter har format detta hem till det det är idag. Kontakta ansvariga mäklare vid frågor eller för tidsbokning!

 • Premium
Lidängsgatan 10, Råå, Helsingborgs kommun
 • Budgivning pågår

Lidängsgatan 10

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
5 975 000 kr
101 + 54 m²
5 rum
296 m² tomt

Denna unika bostad, vars historia sträcker sig tillbaka till 1917, är en pärla bland teglade hus och står stadigt på en tilltalande tomt om 296 kvadratmeter. Det gedigna hantverket och den tidlösa designen återspeglar en harmonisk kombination av det traditionella och det moderna, vilket gör Lidängsgatan 10 till ett hem som bevarar sitt arv samtidigt som det möter dagens behov. Tomten om 296 kvadratmeter är skapad för både avkoppling och lek. Här finns utrymme för grönska och trädgårdsnjutning, perfekt för den som önskar skapa sina egna gröna oaser eller plantera blommor som välkomnar varje säsong. Utomhusutrymmet är lika inbjudande som bostaden i sig och skapar en helhetsupplevelse av trivsel och harmoni. Här finns även ett godkänt bygglov för renovering av uteplatsen, arkitektritningar finns hos ansvarig mäklare. Lidängsgatan 10 bjuder in till ett hem där det historiska och det nutida möts för att skapa en atmosfär av trygghet och välkomnande. Detta är mer än en bostad, det är en plats för minnen, gemenskap och växande – en plats där du kan skapa ditt eget kapitel i historien om Lidängsgatan 10. Välkommen till ett hem där tidlös elegans möter modern komfort! Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 vid frågor eller för tidsbokning.

Triangelgatan 2, Höganäs, Höganäs kommun

Triangelgatan 2

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
4 395 000 kr
185 + 142 m²
6 rum
667 m² tomt

Välkommen till Triangelgatan 2 i det pittoreska Höganäs! Detta underbara hus, byggt år 1929, utstrålar en tidlös elegans med en perfekt kombination av bevarade originaldetaljer och moderna bekvämligheter, resultatet av omsorgsfull renovering. På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder till det stora vardagsrummet, präglat av naturligt ljus genom stora fönster, ger en inbjudande atmosfär. Vidare in i huset finner vi det tilltaget sovrummet och badrummet. Köket är välutrustat och erbjuder stora arbetsytor samt en trevlig köksö med induktionshäll och vask. Den övre våningen erbjuder ett generöst allrum, tre smakfulla sovrum, en praktisk walk-in closet och en WC för extra bekvämlighet. Varje detalj har noga planerats för att skapa en harmonisk och funktionell livsstil. Renoveringarna har förstärkt husets karaktär och moderniserat det för dagens behov. Ett stilrent kök från Ikea med köksö och ett trendigt betonggolv installerades 2021. Nytt uppvärmningssystem med luft/vatten panna, kamin med nya skorstensrör installerades även 2021. Ytskikten i samtliga rum har målats om under 2021/2022, och både elsystemet och belysningen har fått en modern touch. Ett nytt trädäck och ett modernt utekök skapades för att maximera utomhuslivet. Dränering genomfördes 2015 för att hålla huset torrt och stabilt. Allmänt sett erbjuder detta hem en boendemiljö där historiens charm möter moderna bekvämligheter. Boarean sträcker sig över 185 kvm, och tomten på 667 kvm, friköpt och samtaxerad, ger gott om utrymme. Biarean, inklusive en del av källaren, uppskattas till ca 142 kvm. Den inbjudande vinden med en takhöjd på 2.6 meter öppnar upp för ytterligare potential på ca 70 kvm. Hela huset präglas av omsorgsfullt bevarade detaljer och genomtänkta renoveringar. Med fiberanslutning och ett strategiskt läge blir detta hus inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva i historiens vingslag med alla moderna bekvämligheter. Välkommen till ditt nya hem på Triangelgatan 2!

Lilly Håkanssons gata 2B, Viken, Höganäs kommun

Lilly Håkanssons gata 2B

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 800 kr/mån
33 261 kr/m²

Nu kan vi introducera denna fantastiska trea på bottenvåningen, som är belägen i lugna och fridfulla Viken. Lägenheten är en del av ett bostadshus som byggdes år 2022 och den kommer fortfarande med omfattande garantier, vilket garanterar en bekväm och trivsam boendemiljö. Boendet erbjuder även gemensamma faciliteter som ett orangeri och en takterrass, där du kan njuta av trevliga stunder med vänner och vacker utsikt. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 vid frågor eller tidsbokning för visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Malmögatan 7B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Malmögatan 7B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 095 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 429 kr/mån
24 333 kr/m²

Nu kan vi presentera den här kvadratsmarta 1:a med sovalkov i HSB Brf Malmgården. Lägenheten innehar både goda förvaringsmöjligheter i hallen och har ett rymligt vardagsrum som knyts samman med sovalkoven där det finns tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng vilket skapar en separat sovplats som kan skiljas från den övriga sällskapsytan. Lägenheten har även en inglasad balkong så du kan njuta av balkongen året runt, även under regniga och blåsiga dagar. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2018 och bara året innan renoverades köket i stilren karaktär. Lägenheten har genomgående ljus kulör på väggar såväl som golv. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont vid frågor 076 000 09 22.

 • Plus
 • Balkong
Drottninggatan 77, null, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 77

Lägenhet
Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
Pris saknas
82 m²
3 rum
vån 2/9
5 645 kr/mån

Nu kan vi presentera denna underbara trea på Drottninggatan 77. Här bor man trivsamt med hela stadens utbud, strand och grönskande parker inom ett stenkast. Bostaden erbjuder en tilltagen hall med goda förvaringsutrymmen, stort helkaklat badrum med badkar, sovrum, vardagsrum och en tilltagen balkong! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 10