Mäklare Linus Bermont

Linus Bermont

Om mig

Linus Bermont är registrerad fastighetsmäklare och franchisetagare på HusmanHagberg i Helsingborg, Höganäs och Klippan. Linus har arbetat med försäljning sedan 2015 och brinner för bostäder och fastighetsbranschen. Mötet mellan människor, försäljning, ekonomi och juridik är något som ligger honom varmt om hjärtat. Linus Bermont rekommenderas starkt vid försäljningar inom Helsingborg kommun och Höganäs kommun. Linus Bermont f.d. Månsson

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Tågarpsvägen 173, Mörarp, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Gamla Tågarpsvägen 173

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 895 000 kr
147 + 22 m²
5 rum
836 m² tomt

Välkommen till Gamla Tågarpsvägen 173 - ett unikt och charmigt hus med möjligheter för den händige. Detta hus är fördelat på två plan och erbjuder ett rymligt kök, ett vardagsrum med massor av ljus och högt i tak, ett sovrum och ett badrum på entréplan. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, perfekta för en växande familj eller som gästrum. Med en touch av kreativitet, kan du förvandla detta hus till ditt drömhem. Låt ditt hem bli en plats där du kan koppla av och njuta av livet. Gamla Tågarpsvägen 173 är det perfekta huset för dig som söker ett lantligt hem och möjligheten att göra det till ditt eget. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 vid frågor.

  • Plus
Sadelvägen 2, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Kommande

Sadelvägen 2

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
4 395 000 kr
129 m²
5 rum
7 973 kr/mån
34 070 kr/m²

Inom kort kommer vi kunna presentera denna underbara bostad. På entreplan finner vi den trevliga hallen, tvättstuga direkt till höger och sovrum med goda förvaringsutrymmen till vänster. Vardagsrummet erbjuder god takhöjd och bra plats för soffgrupp/tv- hörna. I anslutning till vardagsrummet ligger köket, här finns det plats för ett matbord för 6-8 personer. Från köket når man det inglasade uterummet samt det otroliga trädäcket. En trappa upp har vi tre tilltagna sovrum, walk-in closet och ett rymligt badrum. För mer information, kontakta ansvariga mäklaren Linus Månsson.

  • Uteplats

Visar alla 2