HusmanHagberg Kungälv

HusmanHagberg Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rävo 148, null, Kungälvs kommun
 • Kommande
Rävo 148, null, Kungälvs kommun, bild 2
Rävo 148, null, Kungälvs kommun, bild 3

Rävo 148

Gård/Skog
Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
14 490 000 kr
140 + 103 m²
11 ha tomt

Sunnagården är en förstklassig hästgård som erbjuder allt du kan önska dig i en lantlig idyll. Belägen i ett fantastiskt lugnt och harmoniskt område, är denna gård den perfekta platsen för både professionella och hobbyryttare. Med totalt 19 rymliga boxar, som är uppdelade på två stall varav ett med 8 boxar och en sadelkammare och det andra med 11 boxar, sadelkammare och ett fikarum. Detta är en väl fungerande verksamhet som erbjuder stabila intäkter och en trivsam miljö för såväl hästar och ryttare. Faciliteter i Världsklass Ridhus med läktare, domarbås och café: Träna året runt i det stora, välhållna ridhuset med manege på 22 x 65 m med ledbelysning och speglar. Publik och besökare kan njuta av bekväma sittplatser och ett mysigt café. Konferens- och omklädningsrum: Perfekt för att hålla kurser, tävlingar, utbildningar och andra evenemang. De moderna omklädningsrummet erbjuder extra bekvämlighet för alla hyresgäster. Paddock finns i anslutning till ridhuset och är 20 x 60 m. Mangårdsbyggnaden är genomgången och uppdaterad med ett nytt, modernt kök och fräscha ytskikt i hela huset. Här finns gott om plats för familjeliv eller för att driva verksamheten från hemmet, allt med hög standard och smakfull inredning. Bredvid mangårdsbyggnaden finns också det charmiga men fullt fungerande torpet med tidstypiska detaljer såsom lågt i tak och vedspis, perfekt för generationsboende eller till uthyrning. En Harmonisk Oas Sunnagården erbjuder en unik möjlighet att kombinera en framgångsrik hästverksamhet med ett lugnt och naturskönt boende. Den rogivande omgivningen, tillsammans med de välskötta anläggningarna, gör detta till en gård där drömmar blir verklighet. Ta chansen att förvärva denna fantastiska hästgård och skapa din egen framgångssaga på Sunnagården. Välkommen att boka er tid för visning och upplev själv denna magiska plats! https://www.facebook.com/sunnagarden

 • Premium
Ställets Bygata 72, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ställets Bygata 72

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 890 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/2
6 058 kr/mån
33 605 kr/m²

Välkomna till en bostad med underbart gavelläge på populära Stället. Här kan man njuta av solen såväl morgon som dag och eftermiddag/kväll. Altanen sträcker sig runt gaveln på huset. Bostaden har bland annat ljusa färgval, nya vitvaror, rymliga rum, bra planlösning, goda förvaringsmöjligheter, totalrenoverat badrum, praktisk separat tvättstuga, gott om natruligt ljusinsläpp, möjlighet till 3 sovrum mm. Se gärna alla renoveringar som är gjorda under dokument i annonsen. Barnvänliga Ställets Bygata har direkt närhet till naturen, skola, förskola, kommunikationer och härliga grannar. På gångavstånd ligger förskolor och nya Sparråsskolan. På cykelavstånd ligger Ytterby centrum med Citygross, pendelstation och det mesta annat man kan tänkas behöva.

 • Uteplats
Ulvedalsgatan 51, Ulvegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ulvedalsgatan 51

Lägenhet
Ulvegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 795 000 kr
112 m²
4 rum
vån 2
7 500 kr/mån
24 955 kr/m²

Välkomna till ett radhus i mycket fint skick som ligger i kanten av området med fint solläge. Här finner ni en renoverad bostad med ljusa färgval, härliga golv, helkaklat badrum, praktisk separat nyligen renoverad tvättstuga, nyligen renoverat förråd och delvis nyrenoverat kök. Ni finner även rymliga rum, en perfekt planlösning, mycket bra förvaringsmöjligheter och dubbla altaner som ger bästa möjliga solmöjligheter. Bostaden ligger i barnvänliga och populära Ulvegärde med direkt närhet till naturen, bra grannar, förskola och såväl centrum som grundskola och kommunikationer på gångavstånd. Säljarna av bostaden söker en villa i Kungälv alternativt en bostadsrätt och i så fall en 3:a eller 4:a med uteplats.

 • Uteplats
Selma lagerlöfs gata 1, Centrum, Kungälvs kommun
 • Kommande

Selma lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
6 027 kr/mån
39 938 kr/m²

Välkomna till en underbar bostad som även är ett centralt och mycket bekvämt boende. Här finner ni bland annat hiss, gott om garageplatser under huset, källarförråd, fina ytskikt, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, genomtänkt planlösning, en härlig uteplats upphöjd från gatan, fina förvaringsmöjligheter, möjlighet till 3,5 rum, renoverat kök mm. Bostaden ligger i populära brf Kungsparken alldeles bakom Mimers hus och här har man närhet till allt som centrum har att erbjuda. Säljaren av bostaden söker en hyresrätt eller central trea.

 • Uteplats
 • Hiss
Olseängen 46, Olseröd, Kungälvs kommun
 • Kommande

Olseängen 46

Lägenhet
Olseröd, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 750 000 kr
110,5 m²
4 rum
vån 1/1
8 741 kr/mån
24 887 kr/m²

Ni finner en mycket bra planerad bostad med uteplatser och gemensamhetsytor på entréplan och privata ytor på övre plan. Ett parhus i fint skick med två helkaklade badrum, renoverat kök, fina golv, härlig färgsättning, fina förvaringsmöjligheter, separat tvättstuga, altan i solläge mm. Här bor man verkligen i ett underbart område granne med naturen och förskola upp till åk 9 på några minuters promenadavstånd. Även nära till busshållplats, lekplatser, fotbollsplan med konstgräs och härliga grannar. Säljarna av bostaden söker en villa i Kungälv, bland annat ett hus runt 150kvm i Ullstorp.

 • Balkong
 • Uteplats
Östra porten 49, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Östra porten 49

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 295 000 kr
87,2 m²
3 rum
vån 2/2
6 562 kr/mån
26 319 kr/m²

Ni finner bland annat nymålade tak och väggar -21, helkaklat mycket fint badrum -20, uppfräschat kök -21, fina parkettgolv, perfekt planlösning, rymliga rum, balkong i perfekt solläge mm. Bostaden ligger i mycket populära brf Östra Porten med fin gemenskap, gott om kringutrymmen och allt vad Ytterby centrum har att erbjuda på bekvämt gångavstånd. Säljaren av bostaden söker en villa på pendlingsavstånd 1h från Göteborg.

 • Balkong
Vendergatan 1, null, Kungälvs kommun
 • Kommande
Vendergatan 1, null, Kungälvs kommun, bild 2
Vendergatan 1, null, Kungälvs kommun, bild 3

Vendergatan 1

Lägenhet
Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
4 932 kr/mån
42 244 kr/m²

Välkomna till en modern lägenhet på Vendergatan 1! Här finner ni en bostad med känsla av nyskick med ljusa väggar, genomgående ekparkett, gott om ljusinsläpp tack vare fönster i två vädersträck samt en underbar inglasad balkong om hela 11 kvm. När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter tack vare en skjutdörrsgarderob. Vidare finner du ett helkaklat badrum med WC, dusch och handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås också bostadens två sovrum där båda har förvaring i form av skjutdörrsgarerober. Det stilfulla köket från Marbodal och vardagsrummet finner man i öppen planlösning där plats finns för såväl en större matgrupp som soffgrupp. Från vardagsrummet når man en klädkammare vilket ger extra förvaring och härifrån nås också balkongen som tack vare inglasningen kan nyttjas större delen av året. Läget är perfekt för dig som älskar stadslivet. Med närhet till butiker, restauranger och kaféer har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter för att enkelt ta dig till Göteborg och andra närliggande destinationer. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder en bekväm och modern livsstil kombinerat med enastående bekvämlighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trekungagatan 23, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Trekungagatan 23

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 990 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
5 626 kr/mån
25 513 kr/m²

Välkommen till denna fina trea med tilltagen inglasad balkong i populära brf Ripan. Här finner ni en bra planlösning och totalrenoverat nytt badrum. Här finner ni genomgående fint golv, underbart badrum, ljusa färgval, populär och stabil förening samt gångavstånd till natur, barnomsorg och bra kommunikationer. Brf Ripan är Kungälvs största förening med 297 lägenheter. 2018-2019 genomfördes ett stambyte och alla lägenheter fick nya badrum. Tack vare Kongahälla center och resecentret är Komarken nu en av Kungälvs mest centrala områden. Bra kollektivtrafik och nära till allt.

 • Balkong
Nunnegårdsgatan 64, Munkegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Nunnegårdsgatan 64

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 950 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 075 kr/mån
27 660 kr/m²

Välkomna till en mycket rymlig tvåa i fint skick med nyligen totalrenoverat kök. Här finner ni en bra planlösning med en stor klädkammare som används till halvrum. Ni finner även ett totalrenoverat kök från 2019, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, genomgående planlösning, fina golv, ljusa väggar och rymliga rum. Förutom detta finns en härlig balkong som nås från vardagsrummet. Bostaden ligger på populära Nunnegårdsgatan med direkt närhet till skolor, förskolor, bussen, bra grannar, lekplatser och naturen. Här bor man naturskönt bara 2-3 busshållplatser från centrum. Säljaren av bostaden söker ett bostadsrättsradhus i Munkegärde/Olseröd.

 • Balkong
Kaponjärsvägen 42, Marstrand - Koön, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kaponjärsvägen 42

Lägenhet
Marstrand - Koön, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
6 158 kr/mån
39 196 kr/m²

Välkomna till en ljus och välplanerad 2:a om 56 kvm på underbara Koön. Här finner man en stilren bostad med genomgående ljusa materialval, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, kök och vardagsrum i öppen planlösning, gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna samt en mycket stor altan i perfekt solläge. Denna bostad belägen på Koön är en dröm för naturälskare, med närhet till både hav och skog. Här finns gott om fina promenadstråk, lekplatser för barn samt fina gång- och cykelbanor. Samtidigt har du också tillgång till en rad bekvämligheter som restauranger, butiker och kommunikationer på gångavstånd. På en kvarts promenad når man färjan som tar en till den idylliska ön Marstrand.

 • Uteplats
Jörlandavägen 8, null, Kungälvs kommun
 • Kommande

Jörlandavägen 8

Villa
Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
4 750 000 kr
181 + 25 m²
5 rum
2 570 m² tomt

Välkomna till ett stycke historia i Kode. Kode gamla skola "Brehed" är numera bostad och en egen oas centralt i Kode. Det första man slås av när man parkerar på gårdsplan och stänger porten bakom sig är de fantastiska utemiljöerna. Den mycket stora tomten ligger helt insynsskyddad med vintergröna tujor och de stora gräsytorna blir en perfekt träningsanläggning för exempelvis framtida fotbollsproffs. Otroligt barnvänligt och man får en känsla att man bara vill bjuda hem vänner sommartid och visa upp trädgården. Ni finner även massvis av förråd, en prunkande trädgård med växthus och massor av uteplatser, ett rymligt varmgarage som kan konverteras till ytterligare bostad, många parkeringsmöjligheter, ett privat läge, ljusa färgval, modern lantkänsla, fint skick mm. Dessutom finns ytterligare ett hus på tomten och en lägenhet i "längan" som passar perfekt för barnen då dom är större eller då gäster kommer på besök. Kode har egentligen allt man kan tänkas behöva med förskola, skola, pendeltåg, expressbussar med pendelparkering, naturen runt knuten, närhet till havet och både Kungälv och Göteborg. Säljaren av bostaden söker ett mindre hus på Tjörn eller Orust.

Visar alla 11