Mäklare Alicia Königsson

Alicia Königsson

Om mig

Hej, vad roligt att du hittat hit! Att få jobba med människor har alltid varit mitt kall, det absolut roligaste jag vet är att träffa nya spännande individer och få hjälpa dem att uppnå sina mål. I mäklaryrket fann jag helt enkelt min plats, i mina ögon är försäljningen av ettan, stugan eller huset med havsutsikt precis lika roligt då de är människorna bakom som driver mig. Tveka inte att höra av dig när du vill träffa en mäklare som överträffar dina förväntningar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Idag kl 11:30
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 2
Munkebergsgatan 52, Mjölkudden, Luleå kommun, bild 3

Munkebergsgatan 52

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 300 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 258 kr/mån
16 667 kr/m²

Denna rymliga 3-rumslägenhet är det perfekta hemmet för dig som vill bo nära stadens brus men med Mjölkuddens lugnare aura. Med generösa 78 kvadratmeter till ditt förfogande finns gott om plats för både socialt umgänge och din egna privata svär. Inte minst finner du lägenhetens charmiga balkong som nås både från vardagsrummet och det ena sovrummet. Lägenheten är smakfullt inredd och har en trevlig planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. Trevlig vy från vardagsrummet mot grönområden vilket gör insynen i lägenheten minimal. De två sovrummen ger tillräckligt med utrymme för hela familjen eller möjligheten att ha ett hemmakontor. Balkongen är perfekt för sommarkvällar med solnedgången som din bakgrundsmusik. Munkeberg är ett av Luleås mest eftertraktade områden med närhet till grönområden, skolor, och bra kommunikationer. Här får du det bästa av staden och naturen samtidigt. Cykelavstånd till centrum likväl som Luleå Tekniska Universitet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse!

  • Premium
  • Balkong
Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun
Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun, bild 2
Ostigårdsbacken 18, Högsböle, Piteå kommun, bild 3

Ostigårdsbacken 18

Tomt
Högsböle, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
595 000 kr
2 065 m² tomt

Varmt välkomna till Ostigårdsbacken, ett magiskt område strax söder om Piteå med bara några kilometer till Piteå Havsbad. Här finns alla möjligheter för dig som vill bygga ditt alldeles egna drömhem. Denna fastighet på Ostigårdsbacken 18 ligger belägen i den främre raden av projektet med fantastiskt solläge hela dagen och har stora valmöjligheter i både placering och val av framtida bostadshus. Tomtprojektet ligger smidigt beläget ca 15 minuter från Piteå Centrum, men är även ett perfekt område för dig som arbetar i Skellefteå eller Luleå. Området ligger nämligen beläget mitt mellan dessa stora industristäder med ca 50 min pendlingstid till dem båda. Här finner du 10 stycken byggklara tomter i ett detaljplanerat markområde i naturskön och havsnära miljö. Bara en kort promenad bort finner du både båthamn, badplats och mängder med stigar i skog och mark att utforska. På området finns idag två stycken uppförda fastigheter varav den ena är bebodd. Anslutningsavgifter för vatten (65 000kr), avlopp (140 000kr) samt el ( f n ca 35 000 kr) tillkommer. Fiber ingår i upplåtelsen. Sophämtning via Pireva. Högsböle är det ultimata området i Piteå kommun för dig som söker det bästa av både natur och stadsliv. Här erbjuds en enastående livskvalitet med en oslagbar kombination av natursköna omgivningar och bekvämligheter. Området är känt för sina idylliska bostäder, omgivna av grönska och frisk luft. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och njuta av skogspromenader eller fiske. Det är ett paradis för naturentusiaster, perfekt för dig som älskar att leva nära skog och vatten. Samtidigt har du allt du behöver inom räckhåll. Piteås centrum ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Detta gör Högsböle till en idealisk plats för den som vill ha den bästa av båda världar – lugnet och skönheten i naturen samtidigt som stadens bekvämligheter finns inom räckhåll. Tveka inte att höra av er till ansvarig mäklare vid frågor eller intresse! Finns fler tomter i området att tillgå. Visning sker i dagsläget på efterfrågan..

  • Premium
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun, bild 2
Norsvägen 20, Rosvik, Piteå kommun, bild 3

Norsvägen 20

Villa
Rosvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 495 000 kr
89 + 60 m²
1 043 m² tomt

Unikt tillfälle i Rosvik! Ett charmigt enplanshus beläget på Norsvägen 20 med en boyta på cirka 100 kvm och en biyta på 70 kvm. Låga driftskostnader pga. energisnål bergvärme. År 2013 renoverades badrummet med modernt kakel och klinker. Dessutom finns det en extra toalett för ökad bekvämlighet. Huset har tre rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen. På framsidan av huset finner du en stor veranda, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. På baksidan finns en härlig uteplats med ett spabad där du kan koppla av och njuta av stjärnhimlen. Huset erbjuder även ett praktiskt garage med plats för en bil. Tomten inkluderar även en attefallare som kan isoleras och inredas som en gäststuga eller arbetsrum, vilket ger många möjligheter. Genom åren har huset genomgått flertalet renoveringar, exempelvis byte av tak och insättning av nya 3-glasfönster. Läs mer om alla renoveringar som gjorts längre ned i annonsen. Rosvik ligger ca 30 km norr om Piteå. Man kan säga att Rosvik ganska exakt ligger mellan Luleå och Piteå. I Rosvik finns bra service i form av affärer, bensinstation, skola, idrottsplats, kiosk, pizzeria m.m. För den friluftsintresserade finns fina skogsmarker att flanera i. Har man båt finns en båthamn och därifrån kan man ta sig ut på öppna havet. Goda bussförbindelser till både Piteå och Luleå. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda!

  • Premium
Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun
Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun, bild 2
Grundviksvägen 21, Grundvik, Piteå kommun, bild 3

Grundviksvägen 21

Villa
Grundvik, Piteå kommun
HusmanHagberg Luleå
2 995 000 kr
101 m²
4 rum
4 941 m² tomt

Varmt välkommen till Grundviksvägen 21, en stor villatomt på närmare 5000 kvm belägen ett stenkast från havet och 10 minuter från Piteå centrum. Här finner du ett modernt Älvsbyhus byggt 2014, ett dubbelgarage och en stor 1800-talsvilla där möjligheterna är näst intill oändliga. Älvsbyhuset erbjuder tre sovrum i varierande storlek, öppen och trevlig planlösning, modernt kök, praktisk tvättstuga och rymligt badrum. Uppvärmning sker via energieffektiv frånluftsvärmepump. Helt enkelt ett modernt och bekvämt boende för hela familjen. Garaget inrymmer två bilar och är isolerat för den som vill hålla det uppvärmt. 1800-talsvillan är i dagsläget kallställd men har ett nytt plåttak från 2019 samt en stor veranda (utfört av Pitebygg). För den händige har detta huset mängder med potential, diverse renovering krävs efter tidigare läckage från det gamla taket. I detta huset finns även ett renoverat badrum (ca 2002-2007). Grundvik ligger strax söder om Piteå med en naturskön och havsnära miljö. Bara några hundra meter bort finner du havet och en mindre småbåtshamn. Promenera i skog och natur eller ta en tur ut till Pite havsbad, här finner du badstrand, trevliga restauranger, kultur och musikevenemang, äventyrsbad, lekland och mycket mer. Allt detta bara 10 minuters bilfärd från Piteå centrum. Älvsbyhuset samt garaget har förbesiktigas med HELA-husbesiktning, protokoll erhålls på visning. Varmt välkomna med frågor eller funderingar till ansvarig mäklare!

  • Premium
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun, bild 2
Sjögatan 5B, Bergviken, Luleå kommun, bild 3

Sjögatan 5B

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 350 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 526 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående renoverade tvåa på populära Bergviken! Söker du en kvadratsmart och modern lägenhet där det bara är att flytta in? Då har du hittat rätt, i denna lägenhet på Sjögatan 5B finner du en renoverad hall med klinker, stilrent badrum med kakel, klinker och golvvärme renoverat 2013 samt ett stilrent kök med öppen planlösning mot allrummet. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys mm, detta renoverades 2015. Brf Snöklockan är en av Luleås mest eftertraktade, med god ekonomi, trevliga gemensamma utrymmen och sitt lugna läge på Bergviken. Ett stenkast bort finner du Coop arena, Ica kvantum, apotek, fiket Lilla-skafferiet och mycket mer. Utöver det har du närhet till Luleås centrum med alla dess bekvämligheter, hit kan du välja att promenera (ca 15 min) eller ta bussen. Bussen går även till LTU. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
Tingsvägen 59, Gammelstad, Luleå kommun

Tingsvägen 59

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
3 195 000 kr
117 + 45 m²
5 rum
766 m² tomt

Varmt välkomna till populära Tingsvägen i Gammelstad! Denna charmiga fastighet erbjuder ett perfekt hem för dig och din familj. Med sina tre rymliga sovrum, ett modernt kök renoverat 2013 och ett fräscht badrum från 2015 finns allt du behöver för ett bekvämt boende. I huset finns även ett trevligt relaxutrymme med dusch och bastu - perfekt för att koppla av och njuta av lugnet. Till huset hör också en stor altan där du kan njuta av solen hela dagen. Tomten är insynsskyddad med häckar vilket ger dig en privat atmosfär och möjlighet att njuta av utomhusaktiviteter. Här hittar du även ett praktiskt garage för din bil. Fastigheten är utrustad med ny fjärrvärmeväxlare sedan 2022, ett helt nytt tak från 2018 och torpargrunden är utrustad med mekanisk undertrycksventiallation i förebyggande syfte, vilket ger dig både trygghet och energieffektivitet. Med en boarea på 117 kvm och en biarea på 45 kvm finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i en av Luleås mest eftertraktade områden. Fastigheten ligger i ett av Luleås mest charmiga och historiska områden. Gammelstad är känd för sin bevarade medeltida kyrkstad och sitt unika kulturarv, det är en plats där gammalt möter modernt på ett fantastiskt sätt. Området erbjuder närhet till natursköna omgivningar med möjligheter till promenader, bad och friluftsliv. Här kan du uppskatta den lugna atmosfären och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadens centrum och dess bekvämligheter. I Gammelstad hittar du även utmärkta skolor, dagis och andra viktiga faciliteter som gör detta till ett utmärkt område för familjer. Med närhet till butiker, restauranger och kulturella sevärdheter är detta ett område där du kan njuta av det bästa av både stad och natur. Fastigheten är förbesiktigad med HELA-husbesiktning, protokoll erhålls på visning. Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Jaktviksvägen 38, Kallax, Luleå kommun

Jaktviksvägen 38

Fritidshus
Kallax, Luleå kommun
HusmanHagberg Luleå
1 195 000 kr
50 m²
2 rum
2 099 m² tomt

Är du ute efter en fastighet med bra läge där du kan bygga ditt drömhem? På denna fastighet i populära Kallax är möjligheterna näst intill oändliga. På den 2099 kvm tomten finner du i dagsläget en mindre stuga på 50 kvm, inrett kök med diskmaskin, kyl/frys + extra frys, ugn med inbyggd mikrovågsugn, charmig fullt fungerade vedspis, badrum med dusch och tvättmaskin, öppenspis, sovrum och en trevlig inglasning. Bytt golv samt tilläggsisolerat runt 2018. Landstigningsplats för båt intilliggande hamn, promenadavstånd till badplats. Fiber indraget till tomtgräns men ej inkopplat. I närområdet finner du flertalet barnfamiljer och i byn Kallax finns det en fiskehamn. Bredvid fiskehamnen ligger KSSF som är en hamn för dem som har stuga i skärgården nära Kallax, dvs Kallaxön, Granholmen eller Bergön. På vintern plogas en isväg ut till dessa öar. (lulea.se) Kallax består av Kallax tätort, fritidshusområdena Jaktviken och Lulnäsudden, Luleå airport samt omgivande landsbygd. Byn har en välbevarad bykärna med kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Kallax by ligger ca 10 km söder om Luleå centrum. Tveka inte att höra av dig vid intresse eller frågor!

Visar alla 7