Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 12:15
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Olshammarsgatan 64, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Olshammarsgatan 64

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 395 000 kr
72 m²
2 rum
5 122 kr/mån
33 264 kr/m²

Drömmer du om att bo i en modern och rymlig 2:a med öppen planlösning? Drömmer du också om att ha en enorm uteplats (ca 50 kvm) med eftermiddags- och kvällssol där du kan bjuda över vänner för grillkvällar, odla blommor och kryddor eller låta husdjuret gå fritt? Vill du dessutom att bostaden ska ligga i en ekonomiskt stabil förening och ha max 5 minuter till t-bana, bussar och service? Då har du hittat rätt för här på Olshammarsgatan 64 finns alla de ovan nämnda attributen i en och samma bostad och ännu mer därtill. Bostaden disponeras av en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett stort helkaklat badrum utrustad med b.la. tvättmaskin/torktumlare, ett fullutrustat kök i vinkel, matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i öppenplanlösning mot kök/matplats och ett rymligt sovrum. Hela bostaden präglas dock av den stora uteplatsen. På ca 50 kvm breder den ut sig framför lägenheten, och erbjuder både stora ytor, en pergola och rejält uppvuxna häckar som både ramar in uteplatsen, men också skyddar från insyn. Uteplatsen ligger dessutom på en upphöjd platå, så även vintertid är insyn till uteplatsen minimal. Här är det härlig radhuskänsla året om! Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt väldigt stabil och mycket välskött. Det har vart bostadsrätter från början och flesta stora renoveringar är gjorda. Låg belåningsgrad på ca 3400 kr/kvm. Föreningen består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser. Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer. I Hagsätra som är närmsta centrum finns ett bra utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bl.a Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen. I området finns en välutrustad, aktiv och bemannad parklek som drivs i föreningsform. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Skebokvarnsvägen 201, 7 tr, Högdalen, Stockholms kommun

Skebokvarnsvägen 201, 7 tr

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
73 m²
3 rum
vån 7/9
4 302 kr/mån
30 822 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare om 73 kvm med ett stambytt badrum men i övrigt i behov av kärlek där du ges möjlighet att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen högt upp i huset i ett fritt läge och utan insyn med slående utsikt och direkt närhet till Högdalen Centrum med serviceutbud och utmärkta kommunikationer. Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringslösning i form av välbevarade 50-talsgarderober. I anslutning till hallen ligger det stambytta badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) utrustat med dusch, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt wc, även förberett för tvättmaskin. Från hallen nås ett av bostadens sovrum med plats för säng och skrivbord. Vidare in i bostaden kommer vi till det stora vardagsrummet som erbjuder generösa sällskapsytor och plats för soffgrupp. Stort fönsterparti och utgång till balkongen med läcker utsikt på sjätte våningen. Från vardagsrummet nås den rymliga matplatsen i anslutning till köket. Köket är utrustat med spis med ugn samt kombinerad kyl/frys. Från vardagsrummet nås det andra sovrummet med plats för dubbelsäng och klädförvaring Högdalen möter en fantastiskt ljus framtid där omgivningen, kommunen och flera aktörer uppfattat vilket attraktivt läge området infinner sig i. Goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Med närhet från bostaden nås tunnelbanestationen som på ca 19 min tar dig till T-centralen. Likaså tvärförbindelse ”röd buss 167” som tar dig till Älvsjö pendeltåg på 7 minuter och Kungens Kurva på 20 minuter. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm. Högdalen centrum som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden har ett stort utbud av restauranger, affärer, en av Sveriges modernaste skateparker och annan service. Detta är utan tvekan en bostad för den som kräver en stabil förening och maximal trivsamhet! Välkommen på visning

 • Balkong
 • Hiss
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:45
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 439A, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 439A

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 700 000 kr
29 m²
1 rum
2 400 kr/mån
58 621 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna moderna 1,5:a i toppskick, nyproducerad 2014! Här bor du i en toppen-etta i nyskick. Lägenheten är ljus och välplanerad där det tas tillvara på varje kvadratmeter. Med två stora fönster så får lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett lugnt läge mot fastighetens baksida. Det är en öppen planlösningen mellan ett fullutrustat kök och allrummet samt en separat sovalkov som ger känslan av en tvårummare. Köket är modernt och fullutrustat med ett naturligt utrymme för en matplats. Bra med arbetsyta och förvaring, snickerier i vitt, vitt kakel över bänk och en bänkskiva i massivt trä. Rummet rymmer såväl matplats, soffgrupp och en större säng. Bra förvaring i garderober. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna samt ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Gamla Huddingevägen är den centrala gatan i Örby, här finns flertalet små restauranger och bra kommunikationer med bussar. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort, där buss 144 samt nattbussar går frekvent. Ett stenkast från lägenheten finns nyproducerade Örby Centrum med bl.a. en stor Hemköpsbutik. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, padel-hallar, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsjöbadet för svalkande dopp under sommaren. Varm välkommen på visning!

 • Premium
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:45
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 10, 6tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 10, 6tr

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 500 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 6/12
5 069 kr/mån
52 632 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - MILSVIDD UTSIKT - HÖGT LÄGE OVANFÖR HUSTAKEN - HÄRLIGT LJUSINSLÄPP FRÅN FLERA VÄDERSTRECK - 2 MINUTER TILL TUNNELBANA OCH NÄRSERVICE Fantastisk möjlighet att förvärva en utmärkt och nyproducerad bostad invid Högdalen centrum. Bostaden är ljust färgsatt och utrustad med stora fönsterpartier. Social planlösning mellan kök och vardagsrum samt två bra sovrum. Här erbjuds tidlösa materialval som gör bostaden än mer komplett för den kräsne. Interiören sammanfattas av väggar i vit kulör, genomgående ekparkett, topputrustat Marbodal kök i neutralt vitt med plats för matbord, en klädkammare, helkaklat badrum med vägghängd WC, TT &TM. Sist men inte minst en stor och trivsam balkong i perfekt läge med milsvid utsikt. Bra, stabil och välskött bostadsrättsförening som äger sin mark. De nyproducerade husen (2018-2019) kräver lite underhåll och erbjuder ett mycket modernt och snyggt boende. Högdalen Centrum har småstadens charm med sina många små butiker och sin trevliga atmosfär. Det är den naturliga handelsplatsen för de människor som bor och arbetar i närområdet. Centrumet erbjuder ett variationsrikt utbud och en mycket personlig service. Många handlare står själva bakom disken, och flera har bedrivit sina verksamheter under lång tid. Centrumet är starkt på dagligvarusidan. ICA, MatDax och Coop är representerade. Dessutom finns post i butik, bank, apotek, systembolag, restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. Högdalen är en av södra Stockholms största kommunikationspunkter. Högdalen Centrum är därmed mycket lätt att nå med T-bana och bussar. Med tunnelbanans gröna linje når du Södermalm på ca 13 minuter, och T-centralen på ca 20 minuter. Högdalens bussterminal trafikeras av ett tiotal busslinjer som tillsammans täcker hela Stockholms Söderort. Välkommen på visning av denna mycket fina bostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjugestagränd 3, Ormkärr, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Fjugestagränd 3, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Fjugestagränd 3, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Fjugestagränd 3

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/3
3 956 kr/mån
33 250 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Tussmötevägen 120D

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
3 362 kr/mån
73 382 kr/m²

Varmt välkommen till denna toppmoderna lägenhet med byggår 2019. Här bor du med hög standard och fullt med bekvämligheter. Lägenheten erbjuder en välkomnade hall med gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Köket är ljust, fräscht och får gott om ljusinsläpp och samspelar perfekt med den naturliga matplatsen. Från vardagsrummet når du den stora balkongen som ligger i sydost. Ljust helkaklat badrum med kombitvättmaskin. Ett stort plus är att föreningen äger marken. Svedmyra är ett lugnt och grönskande bostadsområde med blandad bebyggelse och trevlig atmosfär. För den aktive finns Enskede rackethall, Enskede ridstall och Enskede IP inom räckhåll. Den populära ICA-butiken BEA ligger alldeles i närheten och några minuters tunnelbaneavstånd till Globens Shopping och Tele2 arena. I Svedmyra finns grönområden med bl.a. svedmyraskogen, Bandängens fina parklek som förutom lekplats inhyser ett antal djur. Populärt bland både ungdomar och barnfamiljer. Närmaste tunnelbanestation är Svedmyra (gröna linjen), med den tar du dig enkelt på ca 15 min in till T-centralen och passerar Globen, Gullmarsplan samt Södermalm på vägen. Med bil tar man sig mycket snabbt ut på Örbyleden och vidare till både Huddingevägen och Nynäsvägen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:45
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 376

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/6
2 830 kr/mån
53 030 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Välkommen till Skebokvarnsvägen 376 och denna fantastiska lägenhet på fjärde våningen, med hiss i huset och ett genomgående toppskick. Med sina väldisponerade 33 kvadratmeter och smarta, öppna planlösning är denna bostad perfekt för dig som värdesätter smart design och funktionell livsstil. Bostaden disponeras på följande sätt; Redan vid ingången möts du av en välorganiserad hall som utnyttjar varje centimeter med en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns gott om utrymme för förvaring av mer än bara kläder, vilket ger dig en organiserad och snygg start på varje dag. Från hallen nås badrummet, badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Dessutom finns här förberedelse för tvättmaskin för den som önskar installera det, annars finns det i föreningen två välutrustade tvättstugor med dubbla maskiner, torktumlare och torkskåp. Vidare in i lägenheten kommer vi till köket, en riktig pärla! Det ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om arbetsytor och smart förvaring för att göra matlagningen till en lek. Vardagsrummet som ansluter till köket bjuder in till sociala ytor där rummet med enkelhet möbleras med soffa och tv-möbel, men även middagsbord och säng. Rummet bjuder på en generös rymd tack vare det härliga ljusinsläppet från de två balkongdörrarna i glas från golv till tak. På balkongen, i bästa sydvästligt läge, kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Denna lägenhet är belägen i en stabil förening som äger marken, vilket ger dig trygghet och stabilitet. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter, som gemensamhetslokal, två tvättstugor, källarförråd och eget garage. Med endast 12 minuters resväg till Södermalm har du också närhet till stadens puls och alla dess fördelar. Samtidigt har du all tänkbar service och andra bekvämligheter inom räckhåll i Högdalen C. Här hittar du ett levande centrum med flertalet butiker, restauranger, teater och till och med en skatepark - allt för att du ska ha en komplett och dynamisk livsstil. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:15
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Åmänningevägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Åmänningevägen 21

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 0,5/3
5 598 kr/mån
49 225 kr/m²

På Åmänningevägen 21 hittar vi denna trevliga trea om 71 välplanerade kvadratmeter. Nyproducerat 2004 och bostaden är i mestadels i standard från dess. Genomgående ljusa ytskikt och fina materialval. Lägenhetens 71 kvadratmeter är mycket välplanerade. Bra kök med goda arbetsytor och förvaring. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin. Två bra sovrum(ett större och ett mindre) samt ett stort utrymme som kan användas som klädkammare/förråd/sovrum/kontor. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den stora balkongen i sydostläge. Här njuter du av skön utsikt mot grönska och föreningens lugna innegård. Hiss finns. Här bor i en stabil, välmående förening där värme, vatten, tv och bredband ingår i avgiften. Från lägenheten har du allt du kan tänkas behöva på väldigt kort avstånd. Tvärbanan, station Årstafältet (Sickla-Solna via Gullmarsplan, Årstaberg och Liljleholmen) ligger 1 minut bort. Till Gullmarsplan tar du dig på fem minuter. Cyklar gör du till Söder på endast 10 minuter. Läget intill kulturmärkta Årsta torg från 50-talet erbjuder också en matbutik cirka tre minuter från bostaden, samt apotek, gym, Folkets Hus, bio, café och flertalet restauranger(Populära Två små svin, nyöppnade och högaktade Creperiet samt sushi i toppklass på kort promenadavstånd. Naturområden runt om finns det gott om så som Storängsparken, Årstafältet, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur, badplatser, populära promenad- och löpstråk samt utegym. Ca 10-15 minuter cykeltur till Södermalm. Ca 10-15 minuters gångväg till Årstaberg där pendeltåget ansluter eller 10 minuters promenad till Zlatans Padelzenter för padelentusiasten. Flertalet förskolor finns i närheten, det närmaste är ett helt nyöppnat vid Rämensvägen. Bostaden är en del av Brf Årstaäng som bildades i samband med att husen uppfördes 2004. Inga större renoveringar finns planerade då huset fortfarande är i så passa gott skick. Föreningen består av 36st lägenheter och har en jättetrevlig innergård med sandlåda, gungor och pergola. Utöver det finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd samt parkeringsplatser där föreningen har förtur till.(Kö kan finnas). Läs mer på https://www.brf-arstaang.se/ Till bostaden tillhör ett källarförråd. Som medlem har du även tillgång till cykelförråd med egen ingång och tvättstuga. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 14:40
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Borensvägen 21, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Borensvägen 21

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 150 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/3
3 718 kr/mån
57 273 kr/m²

Nyrenoverad och mycket ljus trea med toppläge! Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea på Borensvägen 21! Här erbjuds ett topprenoverat boende med härlig balkong i hjärtat av populära Årsta. Denna riktigt trivsamma trea är helt nyrenoverad med väggar målade i en enhetlig ljus ton, köket är nytt från hösten 2022. I sovrummet, kök och det mindre rummet ligger ett enhetligt parkettgolv. Vardagsrummets stavparkett är nyslipad och behandlad. Ett mycket smakfullt och snyggt hem där det bara är att flytta in. Lägenheten har en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hatthylla och en inbyggd. På golvet ligger en sisalmatta, under den finns ett klinkergolv för den som hellre vill ha det. Köket är helt nyrenoverat och installerades hösten 2022 med snickerier i vitt, bänkskivor i massivt trä och vitt kakel över diskbänk upp mot tak vilket skapar en bistrokänsla. Gott om förvaring i skåp och lådor, bra med arbetsyta. Spis med induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys. Vardagsrummet är stort och luftigt, här ryms såväl en soffgrupp som matmöbel och mediamöbel. Stort fönsterparti och utgång till balkongen mot fastighetens grönskande baksida som har många soltimmar. Lägenheten har två sovrum. Det större rymmer en dubbelsäng, sideboards och arbetshörna för den som önskar, det mindre är lämpligt som barnrum eller gäst/arbetsrum och rymmer en enkelsäng, sideboard och arbetshörna. I det större sovrummet finns även en väl tilltagen garderob vilket skapar utmärkta förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och handfat. Detta är ett riktigt trivsamt boende på lugna Borensvägen i centrala Årsta. Sommartid är gatan känd för sina stora och vackra Hortensiabuskar, som blommar flera månader och skapar en vacker inramning av gatan. Bakom husen finns en mindre skogsdunge vilket ger en lummig grönska året om. Lägenheten är belägen i Brf Nexor som bildades 2014 och består av 42 lägenheter ett stenkast från arkitektritade Årsta Centrum strax söder om centrala Stockholm. Fastigheten Roxen 5 byggdes 1944 och tillhör den kulturhistoriskt värdefulla svenska funktionalismen – allmänt känd som funkis. På husets baksida finns en trevlig grillplats under tak. Stabil och välskött BRF med god ekonomi och bra avgifter. Vid Årsta centrum finns all tänkbar närservice som en välsorterad ICA butik, gym, apotek, blomsteraffär och ett flertal populära restauranger som Två Små Svin och Creperie Rustiqué. Här finns även flera mysiga caféer och ett bageri. Går ni åt andra hållet så återfinns Linde, här finns flera mindre kvartersbutiker, snabbmatsrestauranger och välbesökta bageriet Josephine Baker. Kommunikationerna är utmärka, ca 100 meter från lägenheten finns busshållplats för buss 168, 164 och 160. Från Johanneshovsvägen går buss 144. Med dessa bussar når ni på en kort resa Årstaberg, Gullmarsplan och Södersjukhuset. Tvärbanan trafikerar Årsta och till stationerna Valla Torg och Linde är det ca 5 minuters promenad. Med tvärbanan tar ni er snabbt till Gullmarsplan och Liljeholmen, och därefter vidare mot Solna, Hammarby Sjöstad och Sickla. Naturområden runt om finns det gott om så som Vättersparken, Storängsparken, Årstafältet, Årstaskogen och Årstavikens vackra natur med badplatser, populära promenad- och löpstråk samt utegym. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Trollesundsvägen 145, Högdalen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:00
Trollesundsvägen 145, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 145, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 145

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 750 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 000 kr/mån
56 452 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta med genomgående fina ytskikt och med stor balkong. Lägenheten erbjuder 31 synnerligen välplanerade kvadratmeter som disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med utmärkt förvaring i form av inbyggda garderober. I anslutning till hallen finner vi det stambytta badrummet med kakel och klinkers utrustat med WC, badkar med dusch, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt tvättmaskin. I anslutning till rummet ligger det praktiska och renoverade köket byggt i vinkel utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Bostadens väl tilltagna rum ger plats för soffgrupp och matbordet framför det tidstypiska fönsterpartiet som ger ett generöst ljusinsläpp. Från rummet nås också lägenhetens stora balkong med plats för bord och stolar. Huset har mycket bra läge med direkt närhet till Högdalens centrum med stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till T-banan med restid in till Medborgarplatsen på ca 15 min och till City på ca 19 min. Här finns även goda bussförbindelser till Södertörns Högskola och Huddinge Sjukhus. I närheten finns både skolor och dagis samt Bandängen med bondgårdsdjur, lekplats, utomhusbad för barn. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:45
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Bedaröbacken 4, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Bedaröbacken 4

Radhus
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
5 500 000 kr
121 + 1 m²
4 rum
212 m² tomt

Välkommen till detta fina och välplanerade atriumradhus med ett mycket bra läge centralt i Högdalen. På lugna Bedaröbacken bor ni perfekt nära till kommunikationer i form av buss och tunnelbana, förskolor, skolor och Högdalens centrum med all tänkbar närservice. Huset är välskött och har bl.a. nya fönster med isolerglas. Området ligger mitt bland Högdalens radhus, de flesta uppförda under 1950-talet med en tidstypisk arkitektur med funktionell och enkel design. Bostaden är ljus med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier i olika väderstreck vilket är vanligt från byggnadsåret. Här finns stora social ytor inomhus och på den egna innergården finns ett inglasat uterum med plats för både loungemöbel och matmöbel. Mot gatan har huset en välkommande veranda under tak som rymmer en mindre loungemöbel. Från hallen möts vi av det fina ljuset från de stora fönstren. Här ryms avhängning för ytterkläder och skor, och en mindre möblering. I hallen finns det stora badrummet som är helkaklat i beigea toner och med ett klinker på golvet. Här finns en wc, handfat med förvaring i kommod och en riktigt stor duschhörna. Här finns även en tvättmaskin och en torktumlare med en praktisk arbetsbänk under. I hallen finns även den separata toaletten, perfekt när det kommer gäster eller för tonårsfamiljen med två våtutrymmen med wc! Den inre hallen har husets samtliga tre sovrum till höger. Två av sovrummen är större och rymmer båda dubbelsäng, sideboards, arbetshörna, och förvaring i garderober. Det tredje sovrummet är mindre och rymmer en enkelsäng, sideboards och arbets/lekhörna. Till vänster i den inre hallen finns en större matplats för 4-8 personer. Ett fint frostat fönster mot vardagsrummet både skärmar av och släpper igenom ljus. Andra hus i området har valt att helt ta ner denna vägg för att få en mer öppen planlösning. Köket är modernt med träfärgade snickerier, bänkskivor i grå laminat och vitt kakel över bänk. Här finns det bra med arbetsytor och förvaring. Fullstor både kyl och frys, spis med häll och ugn, diskmaskin. På golvet ligger ett snyggt svart/vit rutigt klinkergolv. Rakt fram i den inre hallen finns en utgång till det inglasade uterummet. Husets vardagsrum har en fin stavparkett på golvet. Här finns det många fönster i och ytterligare en utgång till uterummet. Plats för en stor soffgrupp, mediamöbel, matmöbel och sideboards. Ett rum för socialt umgänge och festligheter. Den lilla trädgården är helt privat och insynsskyddad, och tas idag till ca hälften upp av uterummet. Uterummet nås från både hallen och vardagsrummet. Det har ett praktiskt och lättskött trallgolv och stora fönster från golv till tak som är öppningsbara. Här finns plats för både en stor loungesoffa och en matmöbel. Uterummet förlänger perioden som trädgården kan nyttjas och används en värmare av något slag går det att vara här de flesta av årets månader. Resterande del av gården är idag stenlagd och skapar ytterligare ytor för möblering. Säljaren har fokuserat på att området ska vara lättskött. Här finns det möjlighet att återställa med gräsmatta eller att skapa härliga miljöer med växter och odling. Huset har idag ett larmsystem från Verisure och en ny ägare kan teckna ett eget avtal med dem. Garage och förråd i länga. Samfälligheten har en gemensam fullutrustad tvättstuga för de boende som önskar nyttja den. Från bostaden är det 5-10 minuters promenad till Högdalen Centrum. Närmsta busshållplats finns ca 100 meter från huset. Det finns g

 • Premium
Olshammarsgatan 56, Ormkärr, Stockholms kommun
Olshammarsgatan 56, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Olshammarsgatan 56, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Olshammarsgatan 56

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
73 m²
4 rum
vån 3/10
5 124 kr/mån
34 178 kr/m²

Välkommen till en modern 4:a.med eftermiddags- och kvällssol Vill du dessutom att bostaden ska ligga i en ekonomiskt stabil förening och ha max 5 minuter till t-bana, bussar och service? Då har du hittat rätt för här på Olshammarsgatan 56 finns alla de ovan nämnda attributen i en och samma bostad och ännu mer därtill. Bostaden disponeras av en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett stort helkaklat badrum utrustad med b.la. tvättmaskin/torktumlare, ett fullutrustat kök i vinkel, matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i öppenplanlösning mot kök/matplats och ett rymligt sovrum. Hela bostaden präglas dock av den stora uteplatsen. Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt väldigt stabil och mycket välskött. Det har vart bostadsrätter från början och flesta stora renoveringar är gjorda. Låg belåningsgrad på ca 3400 kr/kvm. Föreningen består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser. Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer. I Hagsätra som är närmsta centrum finns ett bra utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bl.a Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen. I området finns en välutrustad, aktiv och bemannad parklek som drivs i föreningsform.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bäverdammsgränd 162, Snösätra, Stockholms kommun
Bäverdammsgränd 162, Snösätra, Stockholms kommun, bild 2
Bäverdammsgränd 162, Snösätra, Stockholms kommun, bild 3

Bäverdammsgränd 162

Lägenhet
Snösätra, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
83,5 m²
3.5 rum
5 163 kr/mån
29 880 kr/m²

- Ljus och trivsam 3,5:a - Etagelägenhet - Stor balkong i söder med många soltimmar - Badrum med badkar och tvättmaskin - Nära till naturreservat - Det perfekta boendet för familjen som växer - Förråd inne i lägenheten Etagelägenhet med tre sovrum och ett stort vardagsrum. På övre plan har vi en stor balkong i söder. Vid entrén har vi ett ljust kök, välkomnade hall som även tar oss till de två sovrummen på nedre plan som är helt insynsskyddade. Badrummet är helkaklat med badkar, WC, handfat och tvättmaskin. På övre plan finns ett fint vardagsrum med stor ljusinsläpp via fönster. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i söder. Groddam i Rågsveds naturreservat är ett magiskt paradis för naturälskare i alla åldrar. Här hittar du en frodig och levande damm som är hem för ett brett utbud av växter och djur. Koloniområdet Snösätra Norra är en färgsprakande oas mitt i stadsmiljön. Här kan du utforska de vackra koloniträdgårdarna och njuta av den lugna atmosfären. Vandra längs de slingrande stigarna och låt dig förföras av de färgglada blommorna och växtligheten som pryder området.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Önskehemsgatan 14, Högdalen, Stockholms kommun

Önskehemsgatan 14

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
3 868 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick och renoverat kök i stabil och populär förening. Bostaden är belägen högst upp i huset och har en rymlig balkong med sol från lunch till solnedgång! Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängnin. Vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Balkongen ligger i bästa sydvästligt läge, högt upp i huset utan insyn med eftermiddags och kvällssol. I anslutning till hallen finner vi det stambytta badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) som är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch och badkar samt tvättmaskin. Sovrummet är stort till ytan och här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler, här finns även inbyggda och rymliga garderober. Matplatsen som är generös till ytan ligger i anslutning till det praktiska och renoverade köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Lägg därtill att bostaden ligger i en omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi, låg belåning och utmärkta förenings-faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym och gemensamhetslokal. På mindre än 5 minuters promenad tar du dig till T-bana/bussar och Högdalens breda serviceutbud med b.la. matbutiker, restauranger, bibliotek, simhall och gym. I närheten finns också skolor, dagis samt grönområden. En bostad att trivas i - varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Skebokvarnsvägen 51 A, Högdalen, Stockholms kommun
Skebokvarnsvägen 51 A, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 51 A, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 51 A

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 735 kr/mån
51 284 kr/m²

- Ljus och trivsam 2:a - Stor balkong i söder läge med många soltimmar - Exklusiva tillval - Granitskiva i kök - Modern fastighet med hiss - Fräscht badrum - Nära kommunikationer och service - Det perfekta boendet - Förråd inne i lägenheten Välkommen till denna toppentvåa om 54,5 välplanerade kvadratmeter som präglas av ljus, fina materialval och en öppen planlösning. Här återfinns en välkomnande entréhall, klädkammare/förråd, fint badrum och tvättmaskin och torktummlare. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, Huset byggdes 2012 och ligger lugnt på återvändsgata nära skolan och ca 5 minuters promenad från t-bana och centrum. Varmt välkommen på visning! Som odlingsintresserad medlem i föreningen finns odlingslådor sommartid! Föreningen har ett bra miljötänk med bra sortering i miljörum. Läget är perfekt med stenkast från Bandhagens centrum med bageri, butiker, apotek, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. Inom gångavstånd finns även Högdalens centrum med ett stort serviceutbud med bland annat simhall, vårdcentral, Systembolaget Ica, Matdax, Coop samt en fin fisk- och delikatessbutik. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, skolor, idrott- och lekplatser och populära Bandängens parklek som ger både djur och natur inom gångavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trollesundsvägen 21, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Trollesundsvägen 21, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 21, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 21

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/4
7 048 kr/mån
36 209 kr/m²

Välkommen till denna riktigt fina fyra där det bara är att flytta in och trivas. Hela bostaden har genomgående renoverats och är i ett mycket gott skick. Mycket trivsam och uppskattad planlösning. Perfekt läge ett stenkast från Bandhagens centrum med tunnelbana och närservice. Garagemöjligheter i föreningen. Den rymliga hallen har plats för avhängning av ytterkläder och skor, det finns plats för mindre möblering såsom sittmöbel och avlastningsbord. Från hallen kommer ni vidare mot sovrum 1, vardagsrum, kök och badrum. Badrummet är renoverat 2018 och har ett grått klinker på golvet, golvvärme finns installerad. Duschhörna med glasvägg som avskärmar, handfat med spegelskåp över och wc. Förberett för tvättmaskin. Köket är även det renoverat och mycket snyggt och modernt. Snickerier i grått, bänkskiva i grå laminat med en grå sten som stänkskydd (list) vid bänk och spis. Spishäll, ugn, fullstor diskmaskin och en exklusiv kyl/frys från SMEG. Bra med arbetsytor och förvaring i skåp, lådor och hyllor över bänk. Stor matplats invid fönstret. I hallen och köket ligger ett snyggt ekgolv från Kährs. Sovrum 1 i anslutning till hallen är rymligt och har plats för dubbelsäng, sidebords och förvaringslösning. Idag används rummet som matsal. Här finns det utgång till den inglasade balkongen mot föreningens lugna innergård. Inglasningen gör att lägenheten har ett extra rum många månader om året. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ett stort fönsterparti med ett franskt fönster. Här ryms en soffgrupp, mediamöbel, bokhyllor och en matmöbel. Sovrum 2 och 3 ligger innanför vardagsrummet, privat och lite avskilt. Båda rummen rymmer dubbelsäng, sideboards och förvaringslösningar. I denna del av bostaden finns även en wc, snyggt renoverat med ett marockanskt kakel på golvet, ljust målade väggar och handfat med spegelskåp över. Klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. I samtliga sovrum och vardagsrummet ligger ett parkett golv. Hela lägenheten renoverades 2018 med nya golv, ytskikt, kök, badrum och wc. Taken spacklades och är idag helt släta. Genomgående är bostaden i ett mycket gott skick och välskött. En perfekt fyra som passar alla spekulanter. Välskött och stabil HSB förening. Tunnelbanan som på ca 17 min tar er till T-centralen ligger bara på någon minuts promenadavstånd. Likaså tvärförbindelse ”blå buss 173” som tar er till Älvsjö pendeltåg på 7 minuter och Kungens Kurva på 20 minuter. Även buss 161, Bagarmossen - Gröndal trafikerar området. Ni har ca 15 min bilväg till Södermalm. Bandhagen centrum som ligger ett stenkast ifrån bostaden har ett bra utbud av restauranger, affärer och annan service. Här finns bl.a. ett Ica Nära och populära bageriet Chateau med många uppskattade bakverk. Här finns populära Bandängen med grönområden, mini zoo, lekplatser, dagis, skolor för de yngre och grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mariehällsvägen 22A, null, Stockholms kommun
Mariehällsvägen 22A, null, Stockholms kommun, bild 2
Mariehällsvägen 22A, null, Stockholms kommun, bild 3

Mariehällsvägen 22A

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
5 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 926 kr/mån
82 460 kr/m²

Mariehäll i Bromma är en fantastisk plats att bo på, med närhet till både stad och natur. Här finner du ett herrgårdshus med ett perfekt läge nära vattnet och en egen tomt som skapar en lugn och rofylld oas för dig att njuta av. Denna vindsvåning är smakfullt inredd med stilrena materialval och har en underbar sjöutsikt från det nyrenoverade köket. Matbordet, som har plats för fyra personer, ger en härlig atmosfär för middagar och sociala tillställningar. Vid behov kan det finnas möjlighet att skapa ett mindre rum i anslutning till köket. Fastighet har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Fastigheten består av en huvudbyggnad och sina två flyglar samt ett separat gårdshus. Det är en byggnad som har överlevt århundraden av förändringar och har bevarat sin charm och karaktär genom åren. Namnet Mariehäll härstammar från dess första ägare, generalauditören Jonas Arnell, som byggde huset till sin fru Marie. Han lät bygga huset som en gåva till sin fru Marie, och området runt huset döptes därför till Mariehäll. Fastigheten har sedan dess bytt ägare flera gånger och några av de kändaste ägarna är godsägaren, Anders Löfström, som sålde fastigheten till kabinettskammarherren Greve Axel Ture Gabriel Oxenstierna. Förutom parkering, har denna fastighet också en annan fördel - en båtklubb som ligger bara 250 meter från huset. Detta ger möjlighet för en båtälskare att njuta av vattenlivet och lätt ta sig ut på sjön. samtidigt som du är bara en kort promenad från ditt hem. Lägenhetens läge är perfekt, med endast fem minuters promenad till Sundbyberg centrum och tio minuters promenad till Bromma Blocks, där du finner ett stort utbud av shopping och restauranger. För den som vill ta sig runt med kollektivtrafiken finns tvärbanan som tar dig till Solna, Alvik, Sickla med flera destinationer. På tio minuters promenad når du både pendeltåget och tunnelbanans blå linje, vilket gör det enkelt att ta dig in till Stockholms city på bara några minuter. Sammanfattningsvis är denna vindsvåning i Mariehäll en drömbostad för den som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både stad och natur. Med ett läge nära vattnet, en lugn och rofylld tomt och en smakfullt inredd lägenhet, är detta ett unikt tillfälle att skapa sitt drömboende. Välkommen hem till Mariehäll!

 • Premium
 • Uteplats
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 442, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 442

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 300 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/3
1 477 kr/mån
67 647 kr/m²

Välkommen till denna trevliga minitvåa i hjärtat av Örby! I hjärtat av Örby hittar du denna pärla med utmärkta kommunikationer och direkt närhet till restauranger och livsmedelsbutik. Mitt i Örby med enbart 1 minut till ex Hemköp. Busslinje 161, 163 samt 165 stannar utanför, går förbi både pendeltåg och T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Buss 144 mot Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen går från örbyleden, 500 meter bort. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvsjöbadet för svalkande dopp under sommaren.

 • Premium
Trollesundsvägen 137, Bandhagen, Stockholms kommun

Trollesundsvägen 137

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 450 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 333 kr/mån
80 556 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta med genomgående gott skick. Lägenheten erbjuder 18 synnerligen välplanerade kvadratmeter som disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med utmärkt förvaring i form av inbyggda garderob. I anslutning till hallen finner vi badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) utrustat med WC, badkar med dusch, handdukstork med tillhörande spegelskåp samt förberett för tvättmaskin. I anslutning till rummet ligger det praktiska och renoverade köket kyl, frysfack och spis.Till lägenheten ingår ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Populär och välskött brf med låg belåning. Här finns p-platser, garage, tvättstugor, samlingslokal och gym. Huset har mycket bra läge med direkt närhet till Högdalens centrum med stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till T-banan med restid in till Medborgarplatsen på ca 15 min och till City på ca 19 min. Här finns även goda bussförbindelser till Södertörns Högskola och Huddinge Sjukhus. I närheten finns både skolor och dagis samt Bandhagen med bondgårdsdjur, lekplats, utomhusbad för barn. Välkommen på visning!

 • Plus
Fågelstavägen 1, Bandhagen, Stockholms kommun

Fågelstavägen 1

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 360 kr/mån
66 481 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga och väldisponerade lägenhet med ett rymligt rum och ett ljust kök. Bostaden ligger i ett fördelaktigt läge i söderläge utan någon insyn. Badrummet vitt och har kakel på väggar och klinkers på golvet. Läget är perfekt mitt i Bandhagens centrum med butiker, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, lekplats m.m. Här finns också populära Bandängen med sitt nya utegym.

Bäverdammsgränd 82, Rågsved, Stockholms kommun

Bäverdammsgränd 82

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 874 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en härlig atmosfär och bekvämligheter som får dig att känna dig som hemma från första stund. Med en stor balkong, ett ljust kök, ett stort badrum, ett rymligt vardagsrum, ett mysigt sovrum och en välkomnande entré är denna bostad perfekt för att skapa dina drömmars hem. Groddam i Rågsveds naturreservat är ett magiskt paradis för naturälskare i alla åldrar. Här hittar du en frodig och levande damm som är hem för ett brett utbud av växter och djur. Koloniområdet Snösätra Norra är en färgsprakande oas mitt i stadsmiljön. Här kan du utforska de vackra koloniträdgårdarna och njuta av den lugna atmosfären. Vandra längs de slingrande stigarna och låt dig förföras av de färgglada blommorna och växtligheten som pryder området.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 21