Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Huddingevägen 441, 2tr, Örby, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Gamla Huddingevägen 441, 2tr, Örby, Stockholms kommun, bild 2
Gamla Huddingevägen 441, 2tr, Örby, Stockholms kommun, bild 3

Gamla Huddingevägen 441, 2tr

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
4 060 kr/mån
47 500 kr/m²

Nu har vi äran att erbjuda denna fantastiska 2:a i Örbys trevliga villakvarter. När detta hus färdigställdes 2015 så lämnades inget åt slumpen och bostaden är fortsatt i toppskick. Här erbjuds en välkomnande entréhall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Köket och vardagsrummet samspelar i sociala och öppna ytor. Stor fönsterpartier skapar fina ljusinsläpp som verkligen ger lägenheten hela sin karaktär. I vardagsrumsdelen finns plats för både middagsmöblering samt sällskapsytor för soffa m.m. Köket är utrustat med allt man kan önska sig såsom vinkyl, diskmaskin, kombinerad kyl&frys, induktionshäll samt varmluftsugn. Sovrummet är rymligt och möbleras enkelt med dubbelsäng och det finns även smarta platsbyggda garderober för förvaring. Resterande garderober återfinns i entréhallen. Badrummet är helkaklat och klinkergolv med golvvärme. Här finns WC, duschhörna, handfat samt badrumsinteriör. Lägenheten har eget FTX-system med möjlighet att justera både luftflöde och temperatur med värmeåtervinning för sommar- och vintertid för högsta möjliga komfort. Gamla Huddingevägen ligger i Örby och precis intill bostaden är det nya centrumet i sin slutfas och kommer stå färdigt under sommaren. Här finns då livsmedelsbutik, bageri och restaurang. Utanför dörren har ni utmärkta kommunikationer. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns och Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort som raskt tar dig till Gullmarsplan, från Juliaborg går också buss 144 samt nattbussar väldigt frekvent. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken. Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker. Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm. Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsöbadet för svalkande dopp under sommaren. Varm välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Ymsenvägen 5, Årsta, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Ymsenvägen 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
22 m²
1 rum
vån 6,5/9
1 547 kr/mån
90 682 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Götaforsvägen 34, Stureby, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Götaforsvägen 34, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Götaforsvägen 34, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Götaforsvägen 34

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 813 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till Stureby och populära Götaforsvägen 34 - Yteffektiv 1-5;a - Balkong i Sydväst - Insynsskyddat - Stabil förening - Goda kommunikationer - Fint renoverad - Originaldetaljer - Källarförråd De 45 välplanerade kvadratmeterna är i ett genomgående fint skick och disponeras på följande sätt; Ljus och möblerbar hall med goda förvaringar på hatthylla. Intill hallen finns en klädkammare/ arbetsrum. Nyrenoverat badrum, kök och vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder sociala sällskapsytor med plats för både soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man det avskilda sovrummet samt utgång till den härliga balkong i sydvästläge med plats för bord och stolar. Köket är nyligen renoverat där de trevliga originalskåpen från 50-talet lämnats kvar. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, fläkt samt integrerad kyl/frys. Köket erbjuder utmärkta arbetsytor, bra förvaring och en rymlig matplats. Sist men inte minst har vi det väl tilltagna sovrummet med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaringslösning. Välkommen till Stureby och populära Skönviksvägen. Här bor man i idylliska kvarter med närhet till kommunikationer via både tunnelbanans gröna linje samt bussar. City nås på endast ca 10 minuter. Lägenheten är synnerligen välplanerad, i absolut toppskick och belägen med tunnelbanan i direkt närhet. Här finns allt man kan önska av en bostad. Välplanerad, härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti, fransk balkong och stilsäker finish. Stabil HSB-förening som bildades 1952 och består av 53 portar med 3 respektive 4 våningar och totalt 399 lägenheter. Bostaden är belägen i en ekonomiskt stabil förening med låg belåning vilket innebär att du inte behöver oroa dig för oplanerade kostnader eller renoveringar. Dessutom ligger bostaden väldigt nära tunnelbanan, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller ta sig till centrala Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun, bild 2
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun, bild 3

Rågsvedsvägen 86

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
6 062 kr/mån
35 141 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna och kvadratsmarta trerummare med öppen planlösning och balkong. Lägenheten har fönster i två väderstreck. Välkomnande och möblerbar hall med gott om plats för avhäning och bra förvaring med inbyggda garderob. I anslutning till hallen ligger det väl tilltagna badrummet i stilren finish med kakel och klinkers (golvvärme). Badrummet är utrustat med dusch och duschvägg i glass, WC, tvättställ med kommod och tillhörande spegel samt en tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsyta. Vidare in i bostaden finner vi det moderna köket i öppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor. Från vardagsrummet nås även bostadens stora balkong med plats för bord och stolar högst upp i huset med eftermiddags- och kvällssol mot lummigt skogsparti. I anslutning till köket finner vi bostadens sovrum som erbjuder plats för säng och utmärkt förvaringslösning i form av flertalet inbyggda garderober. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Till bostaden hör även ett källarförråd. Bra läge med promenadavstånd till tunnelbanan i Rågsved och Hagsätra Centrum med bra service och tunnelbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skebokvarnsvägen 51 A, Bandhagen, Stockholms kommun
Skebokvarnsvägen 51 A, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 51 A, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 51 A

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 735 kr/mån
49 450 kr/m²

- Ljus och trivsam 2:a - Stor balkong i söder läge med många soltimmar - Exklusiva tillval - Granitskiva i kök - Modern fastighet med hiss - Fräscht badrum - Nära kommunikationer och service - Det perfekta boendet - Förråd inne i lägenheten Välkommen till denna toppentvåa om 54,5 välplanerade kvadratmeter som präglas av ljus, fina materialval och en öppen planlösning. Här återfinns en välkomnande entréhall, klädkammare/förråd, fint badrum och tvättmaskin och torktummlare. Öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, Huset byggdes 2012 och ligger lugnt på återvändsgata nära skolan och ca 5 minuters promenad från t-bana och centrum. Varmt välkommen på visning! Som odlingsintresserad medlem i föreningen finns odlingslådor sommartid! Föreningen har ett bra miljötänk med bra sortering i miljörum. Läget är perfekt med stenkast från Bandhagens centrum med bageri, butiker, apotek, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. Inom gångavstånd finns även Högdalens centrum med ett stort serviceutbud med bland annat simhall, vårdcentral, Systembolaget Ica, Matdax, Coop samt en fin fisk- och delikatessbutik. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, skolor, idrott- och lekplatser och populära Bandängens parklek som ger både djur och natur inom gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Harpsundsvägen 141

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 643 kr/mån
32 439 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick i stabil och populär förening. Bostaden är belägen på första våningen i huset och har en stor balkong i sydvästläge med plats för utemöbler. Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängning och med bra förvaring i form av intilliggande klädkammare. I anslutning till hallen finner vi det väl tilltagna sovrummet med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Det stambytta badrummet har kakel, klinkers och golvvärme och är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch. Stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Genomgående ljusinsläpp från vardagsrum bort till matplatsen i anslutning till det välplanerade köket som har utmärkt förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Huset har mycket bra läge med direkt närhet till Högdalens centrum där det finns ett stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till tunnelbana med restid in till Medborgarplatsen på ca 15 min och till City på ca 19 min. Här finns även goda bussförbindelser till Södertörns Högskola, Huddinge Sjukhus, Älvsjö och Liljeholmen. I närheten finns både skolor och förskolor samt Bandängen med bondgårdsdjur, lekplats och utomhusbad för barn. Föreningen är välskött med god ekonomi med en belåningsgrad om 1 881 kr/kvm och har inga planerade omfattande renoveringar och består av hela 750 bostäder. Högdalen möter en fantastiskt ljus framtid där omgivningen, kommunen och flera aktörer uppfattat vilket attraktivt läge området befinner sig i. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Med närhet till tunnelbanan som på ca 19 min tar dig till T-centralen. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm, alternativt 20 min för den som cyklar. Här finns grönområden, lekplatser, för de yngre och grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker och mycket mer populära saker som lockar. Denna pärla är något du inte vill missa! Välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 376

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 700 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/6
2 830 kr/mån
51 515 kr/m²

Accepterat pris - Boka in dig på visning! Välkommen till Skebokvarnsvägen 376 och denna fantastiska lägenhet på fjärde våningen, med hiss i huset och ett genomgående toppskick. Med sina väldisponerade 33 kvadratmeter och smarta, öppna planlösning är denna bostad perfekt för dig som värdesätter smart design och funktionell livsstil. Bostaden disponeras på följande sätt; Redan vid ingången möts du av en välorganiserad hall som utnyttjar varje centimeter med en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns gott om utrymme för förvaring av mer än bara kläder, vilket ger dig en organiserad och snygg start på varje dag. Från hallen nås badrummet, badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Dessutom finns här förberedelse för tvättmaskin för den som önskar installera det, annars finns det i föreningen två välutrustade tvättstugor med dubbla maskiner, torktumlare och torkskåp. Vidare in i lägenheten kommer vi till köket, en riktig pärla! Det ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om arbetsytor och smart förvaring för att göra matlagningen till en lek. Vardagsrummet som ansluter till köket bjuder in till sociala ytor där rummet med enkelhet möbleras med soffa och tv-möbel, men även middagsbord och säng. Rummet bjuder på en generös rymd tack vare det härliga ljusinsläppet från de två balkongdörrarna i glas från golv till tak. På balkongen, i bästa sydvästligt läge, kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Denna lägenhet är belägen i en stabil förening som äger marken, vilket ger dig trygghet och stabilitet. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter, som gemensamhetslokal, två tvättstugor, källarförråd och eget garage. Med endast 12 minuters resväg till Södermalm har du också närhet till stadens puls och alla dess fördelar. Samtidigt har du all tänkbar service och andra bekvämligheter inom räckhåll i Högdalen C. Här hittar du ett levande centrum med flertalet butiker, restauranger, teater och till och med en skatepark - allt för att du ska ha en komplett och dynamisk livsstil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 157

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 424 kr/mån
49 259 kr/m²

- Låg avgift - Stabil Brf - Optimal planlösning - Modernt kök - Attraktiv adress - 5 min promenad till Högdalen centrum Nu erbjuds möjlighet att förvärva en stor etta om 41 kvm. Bostaden har en bra planlösning och erbjuder utmärkta förvaringslösningar och ett modernt kök. Här finns dessutom stambytt badrum och ett luftigt samt lätt möblerat vardagsrum med plats för både säng, soffgruppen och skrivbordet. I avgiften ingår värme, vatten och basutbud för tv via Tele2. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd. Brf Högdalen är en stor och anrik förening som grundades 1955 och är väldigt populär och omtyckt. Föreningen kännetecknas av sina väldigt omtyckta och trevliga innergårdar och av en väldigt stabil och välskött ekonomi. Föreningen har även gemensamma grillar på gårdarna, gemensamhetslokal som kan bokas samt en motionslokal och bastu som föreningens medlemmar kan nyttja. Bostaden har ett fantastiskt läge med direkt närhet till Högdalens centrum som har ett stort butiksutbud och perfekta kommunikationer. Med T-banan åker du på 8 minuter till Globen där det finns stort utbud av shopping och evenemang, samt 19 minuter in till Stockholm City. Härifrån går även bussar som täcker hela söderort, b.la. Liljeholmen, Älvsjö, Farsta och Huddinge Sjukhus/Södertörns Högskola. I området finns bland annat stora grönområden, Stockholms största skate-park samt flera populära restauranger och caféer. Bilder kommer på tisdag, för mer info kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Esplundagränd 44

Radhus
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 995 000 kr
102,5 m²
5 rum
9 637 kr/mån
29 220 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade gavelradhus på populära Esplundagränd i genomgående fint skick. Bostaden är belägen med en insynsskyddad uteplats som erbjuder både avskildhet och charm. Här får du en perfekt kombination av modern bekvämlighet och natursköna omgivningar, idealiskt även för trädgårdsentusiasten och barnfamiljen. Möjlighet finn att göra ett kapitaltillskott och sänka avgiften med upp till 2770 kr i månaden. För mer information fråga mäklaren. Bostaden är genomgående renoverad och erbjuder fyra rymliga sovrum och ett ljust vardagsrum som ger gott om plats för sociala tillställningar. Det moderna köket är stilrent och fullt utrustat, med en matplats som rymmer 4-6 personer. Den praktiska planlösningen sträcker sig över två våningsplan, med två sovrum på entréplan och två på övervåningen. Badrummet är nyrenoverat, helkaklat och stambytt 2016, och erbjuder både badkar med dusch och tvättmöjligheter. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med en rymlig klädkammare/walk-in closet, smarta förvaringslösningar i sovrummen, under trappan ett rymligt förråd och ytterligare ett stort uteförråd på framsidan i anslutning till entrén. Trädgården är en riktig dröm för den odlingsintresserade. Här hittar du en lummig uteplats på framsidan och en trädgård med bästa solläge, perfekt för både lek och odling. Du kan njuta av bärbuskar, fruktträd, vindruvor och ett eget växthus för dina gröna projekt. Skörda dina egna vindruvor, färska bär och frukt direkt från trädgården. Läget är fantastiskt med närhet till Hagsätraskogen och Älvsjöskogens naturreservat, skolor, förskolor och all nödvändig service. Kommunikationerna är utmärkta med gångavstånd till tunnelbana och busshållplats, och det tar bara 25 minuter till Stockholm central. Du bor i en trygg och stabil HSB-förening som erbjuder tvättstuga, bastu, gym och en god gemenskap. En egen parkeringsplats ingår, och det finns möjlighet att sänka månadsavgiften genom kapitaltillskott. Dessutom finns möjligheten till snabbt tillträde, även om det inte är ett krav. Detta fantastiska hem erbjuder både bekvämlighet och elegans, perfekt för den som söker en modern och lugn bostad med möjlighet att odla och njuta av naturen. Området är omgivet av grönska och har närhet till vackra natur- och promenadstråk, vilket skapar en avkopplande och harmonisk atmosfär. Läget är idealiskt för den aktiva familjen med närhet till kommunikationer, skolor, förskolor samt fotbollsplaner och badplatser för roliga och avkopplande stunder i naturen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Klockhammarsgränd 2, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Klockhammarsgränd 2

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 895 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
7 058 kr/mån
27 071 kr/m²

Välkommen till en perfekt disponerad och mycket smakfull 3:a med stor balkong och rymlig klädkammare i ett genomgående fint skick med hög standard. Bostaden ligger på en av Hagsätras absolut bästa adresser i en välskött förening med direkt närhet till kommunikation och ett stort serviceutbud. Här finner du en oerhört fin bostad med oslagbart läge. Belägen i ett lugnt område i en förening som är ekonomiskt stabil och nära till tunnelbana. Denna rymliga och fräscha 3: a om 70 kvm har ett fantastiskt ljusinsläpp med ett väl tilltaget vardagsrum, stilrent badrum, två rymliga sovrum samt stor balkong i västerläge. Här finns väl disponerade ytor med genomgående fräscha ytskikt samt ett fint kök med full maskinpark och praktiska förvarnings utrymmen. Utan tvekan en bostad för dig som kräver stabilitet och optimalt läge! Med närhet till tunnelbanan som på ca 20 min tar dig till T-centralen. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm. Här finns grönområden, lekplatser, dagis, skolor för de yngre & grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker & mycket mer populära saker som lockar. Hagsätra centrum som bara ligger ett stenkast ifrån bostaden finns ett stort utbud av restauranger, affärer & all tänkbar service. Detta är utan tvekan en bostad för den som kräver stabilitet & maximal trivsamhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäverdammsgränd 180, Snösätra, Stockholms kommun
Bäverdammsgränd 180, Snösätra, Stockholms kommun, bild 2
Bäverdammsgränd 180, Snösätra, Stockholms kommun, bild 3

Bäverdammsgränd 180

Lägenhet
Snösätra, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 222 222 kr
70 m²
2 rum
vån 1
4 314 kr/mån
31 746 kr/m²

- Ljus och trivsam 2,5:a - Etagelägenhet - Stor balkong i sydväst med många soltimmar - Badrum med badkar och tvättmaskin - Nära till naturreservat - Det perfekta boendet - Förråd inne i lägenheten Etagelägenhet med två sovrum och ett stort vardagsrum. Vid entrén har vi ett ljust kök, välkomnade hall och ett stort sovrum. Badrummet är helkaklat med badkar, WC, handfat och tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns ett fint vardagsrum med stor ljusinsläpp via fönster. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i sydväst. Groddam i Rågsveds naturreservat är ett magiskt paradis för naturälskare i alla åldrar. Här hittar du en frodig och levande damm som är hem för ett brett utbud av växter och djur. Koloniområdet Snösätra Norra är en färgsprakande oas mitt i stadsmiljön. Här kan du utforska de vackra koloniträdgårdarna och njuta av den lugna atmosfären. Vandra längs de slingrande stigarna och låt dig förföras av de färgglada blommorna och växtligheten som pryder området.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun, bild 2
Rågsvedsvägen 86, Rågsved, Stockholms kommun, bild 3

Rågsvedsvägen 86

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
4 511 kr/mån
42 453 kr/m²

Välkommen till den här 2:a med öppen planlösning och stor balkong! Belägen högst upp i huset, erbjuder denna lägenhet en unik kombination av stil och funktionalitet utan insyn från grannar. I ett lugnt område med närhet till mataffärer och utmärkta kommunikationer, är detta ett hem som passar alla. När du stiger in genom dörren möts du av en välkomnande och möblerbar hall med gott om plats för avhängning och bra förvaring i en inbyggd garderob. Hallen leder vidare till det väl tilltagna badrummet som har en stilren finish med kakel och klinkers. Här finns även en dusch med duschvägg i glas, WC, kommod under handfatet med tillhörande spegel, och en tvättmaskin och torktumlare med praktisk avlastningsyta. Vidare in i bostaden finner du det moderna köket i öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar stora sociala sällskapsytor. Från vardagsrummet nås även bostadens stora inglasade balkong, perfekt för att avnjuta alla årstider med plats för bord och stolar, och med en utsikt över ett lummigt skogsparti. Sovrummet är stort och erbjuder gott om plats för en säng samt utmärkta förvaringslösningar i form av garderober. I lägenheten finns även ett förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett som bidrar till ett stilrent och enhetligt intryck. Till lägenheten hör även ett vindförråd. Specifikationer: Högst upp i huset Ingen insyn Inglasad balkong som kan avnjutas året runt Vindförråd Förråd i lägenheten Lugnt område Närhet till mataffärer Bra kommunikationer Hiss finns Med promenadavstånd till tunnelbanan i Rågsved och Hagsätra Centrum, där du finner bra service och ytterligare tunnelbaneförbindelser, är detta läge perfekt för dig som vill ha närhet till både stadens puls och natursköna omgivningar. Ta chansen att förvärva denna pärla med alla bekvämligheter du kan önska dig!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenkvistavägen 16, Högdalen, Stockholms kommun
Stenkvistavägen 16, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 16, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 16

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
6 713 kr/mån
36 524 kr/m²

Lägenheten har ett stort vardagsrum och två uteplatser. Den större uteplatsen är belägen mot den lugna innergården. Entrén har gott om plats för förvaring. Från entrén kommer man till vardagsrummet, köket och badrummet. I badrummet finns dusch, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det större sovrummet leder ut till uteplatsen. Båda sovrummen har gått om plats för förvaring samt dubbelsäng. I lägenheten finns även en stor klädkammare. Här bor ni i populära Högdalen som växer så det knakar. Precis runt hörnet från huset nås Högdalen Centrum. Väl där finns tillgång till bl.a. flertalet dagligvarubutiker, bibliotek, apotek, BVC, bageri, systembolag samt bad- och idrottshall. Dessutom finns en större stormarknader för livsmedel bara några minuters bilväg mot Älvsjö till. I området finns flera förskolor samt närhet till skolor för årskurs F-9. Från Högdalen går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till T-centralen på ynka 19 minuter. Flertalet busslinjer passerar även här som tar dig till bl.a Farsta och Liljeholmen. I området finns även flera trevliga grönområden att promenera i samt en bit bort finns sjön Magelungen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun, bild 2
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun, bild 3

Bandhagsplan 11

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 8/10
3 239 kr/mån
51 724 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga och väldisponerade lägenhet med ett rymligt rum och ett väl tilltaget kök med plats för det stora middagsbordet. Bostaden är i ett genomgående fint skick och här bor du med en slående utsikt i ett högt och ogenerat läge med tunnelbanan utanför porten och Bandhagens centrum runt knuten. Lägenheten ligger högt upp i fastigheten, hiss finns. Lägenheten disponeras som följer: I anslutning till hallen finns först en praktisk klädkammare som tillsammans med de inbyggda garderoberna ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Även badrummet hittar vi i anslutning till hallen. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers samt är utrustat med tvättmaskin, badkar med dusch, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt WC. Vidare in i bostaden finner vi det smakfullt renoverade köket utrustat med alla bekvämligheter i form av; integrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll samt fläkt. Utöver den stilrena finishen bjuder köket på en rymlig matplats med slående utsikt från det stora fönsterpartiet. Sist men absolut inte minst har vi det väl tilltagna rummet med stort fönsterparti som förser lägenheten med härligt ljus och tack vare läget i huset är det insynsfritt. Plats för säng, soffgrupp och andra möblemang. Populär och stabil förening med god ekonomi bildad 1953 som innehar åtta byggnader med tomträtt, dessa innehåller 538 bostadsrättslägenheter varav tre hyrs ut som hyreslägenheter. Föreningen äger även 129 lokaler av olika slag däribland hela Bandhagens centrum med affärer och lokaler etc. Ungefär 25% av föreningens årliga driftsintäkter kommer från hyresgästerna till dessa lokaler. Läget är perfekt mitt i Bandhagens centrum med butiker, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, lekplats m.m. Här finns också populära Bandängen med sitt nya utegym.

  • Premium
  • Hiss
Skebokvarnsvägen 366, Högdalen, Stockholms kommun
Skebokvarnsvägen 366, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 366, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 366

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
3 495 000 kr
92,5 m²
4 rum
8 185 kr/mån
37 784 kr/m²

- Ljus och trivsam 4:a - Modern Fastighet från 2008 - Stor balkong - Dubbla hissar - Nära kommunikationer och service - Det perfekta boendet - Källarförråd Läget är perfekt med stenkast från högdalen centrum med bageri, butiker, apotek, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. Inom gångavstånd finns även Högdalens centrum med ett stort serviceutbud med bland annat simhall, vårdcentral, Systembolaget Ica, Matdax, Coop samt en fin fisk- och delikatessbutik. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, skolor, idrott- och lekplatser och populära Bandängens parklek som ger både djur och natur inom gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oliweblads väg 7, null, Huddinge kommun
Oliweblads väg 7, null, Huddinge kommun, bild 2
Oliweblads väg 7, null, Huddinge kommun, bild 3

Oliweblads väg 7

Villa
Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
7 750 000 kr
175 + 48 m²
7 rum
1 112 m² tomt

Välkommen till Oliweblads väg 7! Det här fantastiska huset är det perfekta valet för dig som vill ha en insynsskyddad tomt med sol från morgon till kväll. Med en totalyta på drygt 200 kvadratmeter och fem rymliga sovrum är detta ett hem som rymmer hela familjen. Här finns gott om plats för att trivas och skapa minnen tillsammans. Husets insynskyddade baksida har en fantastisk inbjudande blandning av gräsmatta och naturtomt med sol från morgon till kväll. Möjligheter är många och det finns plats för en rejäl ovanmarken pool. På tomten finns även en vedeldad bastu med en liten möblerbar altan där man kan sitta och njuta av kvällssolen. När du kliver in i huset möts du av en härlig känsla av rymd och ljus. Här finns allt du behöver för att leva ett bekvämt och lyxigt liv. Ett badrum och en separat tvättstuga. Det finns även ett hobbyrum på nedervåningen som du kan göra om till en uthyrningsdel. På övervåningen kan du koppla av i värmen från braskaminen och njuta av en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här kan du känna dig helt avslappnad och ladda batterierna efter en lång dag. Huset är högt beläget med en insynsskyddad tomt som ger dig fullständig integritet. Lugnt läge med gångavstånd till Juringe-, Skansbergs- och Segeltorpsskolan, förskola, fotbollsplaner, ishall, stall med ridskola och Gömmarens naturreservat. Med en kort promenad från huset går det bussar till tunnelbanan. Det går också att ta sig till T-bana gåendes vilket tar ca 20 minuter. Segeltorp är ett uppvuxet och populärt villaområde med bra framtidsutsikter. Här har ni lugn natur, restauranger samt shopping i Skandinaviens största handelsplats Kungens Kurva med bland annat, Ikea, Rusta mm. Allt på gångavstånd! På någon minuts promenad hittar ni Zetas handelsträdgård som brukar kallas för ”finsmakarens trädgård” och som numera även erbjuder fika via Fabrique. Med bil in till Stockholm C tar det ca 20 minuter. Området bjuder på en härlig mix av känslan att bo på landet men ändå ha allt du kan tänkas behöva inom gångavstånd. Så om du letar efter ett hus som har allt du behöver för att trivas och må bra, då är det här det perfekta valet för dig. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och njuta av allt som livet har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem – kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
Olshammarsgatan 56, Bandhagen, Stockholms kommun
Olshammarsgatan 56, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Olshammarsgatan 56, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Olshammarsgatan 56

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
73 m²
4 rum
vån 3/10
5 124 kr/mån
34 178 kr/m²

Välkommen till en modern 4:a.med eftermiddags- och kvällssol Vill du dessutom att bostaden ska ligga i en ekonomiskt stabil förening och ha max 5 minuter till t-bana, bussar och service? Då har du hittat rätt för här på Olshammarsgatan 56 finns alla de ovan nämnda attributen i en och samma bostad och ännu mer därtill. Bostaden disponeras av en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett stort helkaklat badrum utrustad med b.la. tvättmaskin/torktumlare, ett fullutrustat kök i vinkel, matplats för 6-8 personer, ett stort vardagsrum i öppenplanlösning mot kök/matplats och ett rymligt sovrum. Hela bostaden präglas dock av den stora uteplatsen. Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt väldigt stabil och mycket välskött. Det har vart bostadsrätter från början och flesta stora renoveringar är gjorda. Låg belåningsgrad på ca 3400 kr/kvm. Föreningen består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser. Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer. I Hagsätra som är närmsta centrum finns ett bra utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bl.a Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen. I området finns en välutrustad, aktiv och bemannad parklek som drivs i föreningsform.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelstavägen 1, Bandhagen, Stockholms kommun

Fågelstavägen 1

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 750 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 360 kr/mån
64 815 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga och väldisponerade lägenhet med ett rymligt rum och ett ljust kök. Bostaden ligger i ett fördelaktigt läge i söderläge utan någon insyn. Badrummet vitt och har kakel på väggar och klinkers på golvet. Läget är perfekt mitt i Bandhagens centrum med butiker, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, lekplats m.m. Här finns också populära Bandängen med sitt nya utegym.

Önskehemsgatan 14, Högdalen, Stockholms kommun

Önskehemsgatan 14

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
3 868 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick och renoverat kök i stabil och populär förening. Bostaden är belägen högst upp i huset och har en rymlig balkong med sol från lunch till solnedgång! Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängnin. Vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Balkongen ligger i bästa sydvästligt läge, högt upp i huset utan insyn med eftermiddags och kvällssol. I anslutning till hallen finner vi det stambytta badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) som är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch och badkar samt tvättmaskin. Sovrummet är stort till ytan och här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler, här finns även inbyggda och rymliga garderober. Matplatsen som är generös till ytan ligger i anslutning till det praktiska och renoverade köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Lägg därtill att bostaden ligger i en omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi, låg belåning och utmärkta förenings-faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym och gemensamhetslokal. På mindre än 5 minuters promenad tar du dig till T-bana/bussar och Högdalens breda serviceutbud med b.la. matbutiker, restauranger, bibliotek, simhall och gym. I närheten finns också skolor, dagis samt grönområden. En bostad att trivas i - varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bäverdammsgränd 82, Rågsved, Stockholms kommun

Bäverdammsgränd 82

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 874 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med en härlig atmosfär och bekvämligheter som får dig att känna dig som hemma från första stund. Med en stor balkong, ett ljust kök, ett stort badrum, ett rymligt vardagsrum, ett mysigt sovrum och en välkomnande entré är denna bostad perfekt för att skapa dina drömmars hem. Groddam i Rågsveds naturreservat är ett magiskt paradis för naturälskare i alla åldrar. Här hittar du en frodig och levande damm som är hem för ett brett utbud av växter och djur. Koloniområdet Snösätra Norra är en färgsprakande oas mitt i stadsmiljön. Här kan du utforska de vackra koloniträdgårdarna och njuta av den lugna atmosfären. Vandra längs de slingrande stigarna och låt dig förföras av de färgglada blommorna och växtligheten som pryder området.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20