Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Stefano Pierrou

Stefano Pierrou

Om mig

Hej! Stefano heter jag och jobbar som fastighetsmäklare i Gävle sen 2018 där jag säljer både lägenheter och villor. Mina kunder beskriver mig bland annat som: "Lyhörd, engagerad och kunnig" vilket stämmer väl överens med vad jag vill representera under affärens gång. Jag har i skrivandes stund över 20 års erfarenhet av försäljning och triggas av att försöka skapa den bästa möjliga tjänst till mina kunder. Har du någon som helst fundering kring din bostadsaffär så slå mig gärna en signal.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valbogatan 31A, Norr, Gävle kommun
  • Tis 14 maj kl 16:00
Valbogatan 31A, Norr, Gävle kommun, bild 2
Valbogatan 31A, Norr, Gävle kommun, bild 3

Valbogatan 31A

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 395 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 3/4
3 285 kr/mån
31 849 kr/m²

Välkommen till Valbogatan 31A, en lägenhet som utstrålar charm och unikhet med sina två våningar mitt i stan. Här möts du av en ovanligt mysig bostad med sociala ytor på nedervåningen och ett stort sovrum med generös förvaring på övervåningen som nås via en charmig spiraltrappa. Här välkomnas du in i trivsamt hem och finner en bra hall med med gott om yta för klädavhängning och ett litet utrymme för extra förvaring. Bostaden som nästan mäter 44 kvadratmeter är välplanerad och sticker snabbt ut från mängden av mindre tvåor i Gävle då den är byggd i etage vilket ger ett unikt boende i centralt läge. Vardagsrummet och köket delar en öppen planlösning, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Här kan du njuta av sociala stunder och samtidigt ha alla bekvämligheter nära till hands. Ljuset strömmar in genom fönstren och balkongdörren vilket ger rummet en härlig atmosfär. Badrummet är helkaklat och fräscht och lämnar inget att önska. En extra bonus är balkongen som nås via vardagsrummet i soligt söderläge där du kan njuta av morgonkaffet i solsken och kan sitta i solen ända till sen eftermiddag. En våning upp finner du ett rymligt sovrum och massvis med förvaringsmöjligheter via stor garderob bakom skjutdörrar. Valbogatan 31A är den perfekta platsen för dig som söker en bostad som kombinerar praktisk funktionalitet med unik karaktär. En etagelägenhet som andas hemtrevnad och gör det enkelt att känna sig hemma. Välkommen till ditt nya, charmiga boende! Föreningen som endast har skulder på ca 6 miljoner kronor och en egen kassa på ca 1 miljon är trygg och stabil med god ekonomi. Månadsavgiften om 3285 kronor inkluderar värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg och mot ett obligatoriskt tillägg ingår även bredband till en kostnad om 263 kr/mån. Här bor du på gångavstånd till Central Stationen, matvarubutik och Gävles stora utbud av restauranger och butiker i city. Högskolan ligger bara några få minuter bort via cykel genom vackra stadsparken Boulognerskogen som även erbjuder minigolf, motionsspår, stadsbad, utegym och sommarcafé.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun
  • Fre 10 maj kl 12:30
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Sandmogatan 1A (lgh 13), Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Sandmogatan 1A (lgh 13)

Lägenhet
Strömsbro, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
85,9 m²
3 rum
vån 1/2
6 260 kr/mån
20 896 kr/m²

Varmt välkommen till denna sällsynta möjlighet att förvärva en trivsam trerummare på attraktiva Sandmogatan i Strömsbro. Här saluförs nu denna rymliga och prydliga trea om 85,9 kvadratmeter i föreningen Testebo som har 42 lägenheter i sin förening där medlemmarna bor länge vilket gör att vi sällan får möjligheten att erbjuda dessa bostäder. Lägenheten som ligger på markplan erbjuder en stor och fin uteplats direkt på framsidan där du får plats för både sittgrupp, grill eller annan önskvärd möblering. Väl inne i bostaden erbjuds en generös hall med plats för klädavhängning via såväl garderob och stor och rymlig klädkammare. Köket som ligger på bostadens framsida är utrustat med fullstor kyl och frys samt diskmaskin och erbjuder plats för matgrupp för 4 personer. Vardagsrummet är ljust och generöst till sin yta där det finns plats för både matgrupp och en soffgrupp. Via vardagsrummet finner du även bostadens andra uteplats som vetter mot öster och erbjuder morgon och förmiddags sol. Bostadens största sovrum finner vi intill vardagsrummet och här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord, du har även gott om förvaringsmöjligheter via stor garderob som sträcker sig längs med hela väggen. Sovrum nummer två finner vi mitt emot köket och där finns plats för både säng och skrivbord och även här erbjuds förvaringsmöjligheter via dubbla garderober. Slutligen har vi ett stort och fint badrum som är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i trivsamt och naturskönt läge i Strömsbro där du har nära till allt som behövs. Önskar du åka kollektivt så har du busshållplatsen nära till hands och matvarubutik via Coop Triangeln ligger även den på kort avstånd från bostaden. Strömsbrobadet (bakom Strömsbro skola) kan man promenera till i morgonrocken och flera skolor och förskolor ligger i ditt närområde. I månadsavgiften ingår vatten, värme, garageplats och bostadsrättstillägget. För endast 114 kr/mån har föreningen tecknat tv och bredband vilket tillkommer som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften. Föreningen har dessutom ett gemensamt elavtal vilket innebär att du som medlem endast bekostar förbrukningen och har inga dyra nätavgifter som tillkommer. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun, bild 2
Kvarnåskroken 17, Trödje, Gävle kommun, bild 3

Kvarnåskroken 17

Villa
Trödje, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
175 m²
7 rum
1 348 m² tomt

Nu saluförs denna rymliga villa i 1,5 plan från 1977 belägen i det natursköna området Trödje, där lugnet och skönheten i naturen omger dig. Med en yta på 175 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för en familj att trivas. Entréplanet välkomnar dig med ett rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupper och matgrupp, perfekt för avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Här kan du också njuta av värmen från den nyinstallerade täljstenskaminen, som tillför både charm och värme till rummet sedan 2022. Hallen som ligger intill vardagsrummet är även den rymlig och har en möblerbar del som även innefattar altandörr som tar dig till altanen på bostadens baksida. Entréplanet erbjuder även ett kök med matplats bredvid där du rymmer en stor matgrupp för hela familjen. Här finns även ett badrum med badkar, en praktisk tvättstuga samt två mindre rum vilka kan användas som kontor eller sovrum. På ovanvåningen finns ytterligare ett vardagsrum samt tre redan inredda sovrum. Vid önskan om fler sovrum kan ett av de befintliga rummen delas för att skapa totalt fyra sovrum på detta våningsplan. Här finns också ett till badrum med dusch. För att hålla temperaturen behaglig finns två luft/luftvärmepumpar, kamin i vardagsrum samt el-element. Ett stort dubbelgarage finns också på tomten, vilket ger gott om utrymme för fordon och förvaring. Denna villa erbjuder en perfekt kombination av naturskön omgivning, generösa ytor och bekvämligheter för en familj som söker ett fridfullt boende med närhet till både stadsliv och natur. Du tar dig snabbt och enkelt in till stan via bil ca 15 minuter eller via buss där busshållplatsen bara ligger ett par 100-meter från bostaden. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 20B, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 20B

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
49 m²
1 rum
vån 5/5
3 046 kr/mån
29 592 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Norrbågen 45B, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Norrbågen 45B

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
78,5 m²
3 rum
3 319 kr/mån
21 592 kr/m²

Varmt välkommen med din intresseanmälan till denna totalrenoverade trea i populära föreningen Gävlehus nr 11 med adress på Norrbågen 45B i Gävle! Här erbjuds en helt nyrenoverad bostad om hela 78,5 kvadratmeter i markplan där du bara kan flytta in utan att lägga minsta handtag eller kostnad på förbättringar. Här välkomnas du in i rymlig hall där det finns garderob för klädavhängning som gör att du kan hålla snyggt och rent i hallen. Vidare in i bostaden möter du en stor öppning in till vardagsrummet som är stort och luftigt med plats för både matgrupp och soffgrupp. Vardagsrummet erbjuder även utgång till bostadens uteplats som även den är nyrenoverad och generöst tilltagna ytor. Köket som nås via både vardagsrum och hallen är utrustat med inbyggnadsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd. Köket är även utrustat med diskmaskin och har plats för matgrupp intill fönstret. Dom två sovrummen är båda utrustade med inbyggnadsgarderober och det finns plats för både säng och övrig önskvärd möblering. Bostadens badrum är snyggt renoverat med stora fina kakelplattor som matchar resterade färgsättning i lägenheten. I badrummet finns plats för både tvättmaskin och torktumlare där det är förberett med både el och vatten om man vill installera för att kunna sköta tvätten hemma. Slutligen erbjuds även en gäst toalett som nås via hallen där man har använt samma material som i stora badrummet för att få en och samma känsla i hela bostaden. Precis intill lägenhetsdörren finner du bostadens förråd vilket gör det enkelt att förvara tillhörigheter som ska användas kontinuerligt utan att det är besvärande eller svåråtkomligt. På Norrbågen bor du i en stor och trygg förening om hela 401 bostadsrättslägenheter. Brf Gävlehus nr 11 ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för sina medlemmar. Här finns bland annat att tillgå lekplatser, boulebanor, grillplatser, bastu, hobbyrum, grovtvättstuga samt övernattningslägenhet. En förening utöver det vanliga. Utöver en trivsam förening bor du i ett barnvänligt område med bland annat närhet till skog, natur, förskola, skola och matvarubutik. För den sportintresserade finns härliga friluftsområden i närheten samt promenadavstånd till Gavlerinken och Gavlehov. Du tar dig med enkelhet in till centrala Gävle, både via goda bussförbindelser och fina cykelbanor. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun, bild 2
Alkärrsvägen 18, Eskön, Gävle kommun, bild 3

Alkärrsvägen 18

Tomt
Eskön, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
1 359 m² tomt

Nu saluförs denna natursköna tomt med adress Alkärrsvägen 18 i vacker miljö intill havet på Eskön! I nybyggt område med 16 stycken tomter har några redan byggt klart och flyttat in medans flera hus är under konstruktion. Denna tomt har ännu inte påbörjat något bygge vilket innebär att du själv väljer och skapar din drömbostad i vacker naturskön miljö med havsutsikt och gångavstånd till bad- och båtplats. Finns ingen begränsning till vilken husleverantör du vill välja eller om du planerar för ett lösvirkeshus i egen regi. Detaljplanen för området finns att tillgå via mäklarens hemsida under dokument där du kan läsa om kraven för området, bruttoarean får uppgå till så mycket som 350 kvadratmeter så här finns plats att bygga stort för dig som vill. Vatten, avlopp, el och fiber finns framdraget vid tomtgräns. Vatten och avlopp hanteras av gemensamhetsanläggning. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren från det att huset är färdigbyggt. Eskön ligger strax norr om Gävle ca 25 min från stan med naturskönt läge ute vid havet. Här finns allt som önskas för dig som vill bo i närhet till natur och vatten där vandringsleder, båtplatser och badplats blir en del av din vardag och ditt närområde. Esköhamn som endast ligger ett par 100-meter från fastigheten erbjuder såväl gästhamn som permanenta båtplatser och det finns i skrivandes stund lediga platser (2024-04-24). Här kan du njuta av havet även utan båt då det finns badplats med sandstrand. Läs gärna mer om Esköhamn på: https://eskohamn.se/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Ruddammsgatan 42, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Ruddammsgatan 42

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 475 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
4 092 kr/mån
25 000 kr/m²

Ruddammsgatan 42 är en charmig och trivsam lägenhet i centralt läge om 59 välplanerade kvadratmeter. Denna rymliga tvåa erbjuder en genomgående renoverad bostad där du möter ett utmärkt skick i samtliga rum. Lägenheten har renoverats med stor omsorg och kärlek till detaljer. Det stilfulla köket rymmer matgrupp för minst 4 personer och erbjuder gott om förvaring och bänkyta. Vardagsrummet som ligger intill köket är generöst i sin storlek där du även når bostadens balkong. Här finner du samma ekparkett som du även hittar i samtliga rum i bostaden vilket ger ett lugnt och rogivande intryck till hela bostaden. Sovrummet som rymmer dubbelsäng och sängbord har en walk in closet där du enkelt får plats för både kläder och tillhörigheter. Även badrummet har renoverats nyligen så här erbjuds ett snyggt och fräscht badrum i bra storlek där det finns plats för tvättmaskin för den som önskar tvätta uppe i lägenheten istället för föreningens tvättstuga. Här finns hiss i huset direkt från markplan utan några trappsteg alls. Föreningen Gävlehus nr 25 är en stabil förening med byggnadsår från 1986 där föreningens medlemmar kan njuta av gemensam innergård, bastu, tvättstuga (nyrenoverad från 2020), samlingslokal och cykelförråd. Föreningen har en låg skuldsättning om 4600 kr/kvm och en bra & ordnad ekonomi. Här bor du i centralt läge med bara några minuters promenad till Stortorget, Central stationen, shopping samt livsmedelsbutiker. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra kansligatan 30, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra kansligatan 30

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 650 000 kr
107 m²
4 rum
vån 5/6
4 437 kr/mån
24 766 kr/m²

Varmt välkommen med din intresseanmälan till Södra Kansligatan 30 och en av Gävles mest omtyckta föreningar med låg månadsavgift i optimalt centralt läge på Söder! Här erbjuds nu denna rymliga fyra om hela 107 kvadratmeter med hiss från markplan vilket bidrar till ett praktiskt och långsiktigt boende. Parkeringsplats i garage över gatan finns i skrivandes stund tillgänglig att hyra externt för 1014 kr/mån (2024-03-07). Här välkomnas du in i rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter via garderober samt en klädkammare. Direkt in till vänster finner du ett stort vardagsrum med öppen spis, här finns plats för både soffgrupp och rymlig matgrupp. Via vardagsrummet nås även bostadens inglasade balkong i soligt sydvästläge med utsikt över söders takåsar. Via vardagsrummet når du även ett av bostadens totalt tre sovrum, detta rum kan även inredas som matrum om så önskas. Vidare in i bostaden finner vi ytterligare två bra sovrum med förvaring via inbyggda garderober. Bostadens kök är fräscht och nyrenoverat med gott om arbetsyta samt plats för en matgrupp. Lägenheten erbjuder även en gäst-wc samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Föreningen Gävlehus nr 3 är en populär förening på Söder där hela området är grindat. Här bor du i centralt läge på Söder där du bara har några meter till söders stora utbud av restauranger, caféer och matvarubutiker. Har du bil och önskar parkering så finns garage i byggnaden bredvid där du kan hyra plats i väntan på att få parkering eller garage i föreningen. Månadsavgiften om låga 4437 kronor inkluderar vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. El och värme ingår mot ett obligatoriskt tillägg om totalt 844 kr/mån. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 25, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Drottninggatan 25, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Drottninggatan 25, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Drottninggatan 25

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 650 000 kr
57 + 7 m²
1 rum
vån 4/4
3 503 kr/mån
28 947 kr/m²

Välkommen till denna unika vindslägenhet på 57 kvadratmeter som ligger högst upp i byggnaden mitt på Drottninggatan! Här möter du en helt unik bostad i ett så centralt läge du kan hitta och tack vare placeringen i huset märker du inte ens av att du har stadens puls nere på gatan. (Hiss finns från markplan till våningen under denna bostad). Byggnaden har anor från 1920-tal och i lägenheten möts du av charmiga bjälkar i taket, en synlig murstock, snedtak med naturligt ljusinsläpp från takfönster samt takkupa. Lägenheten som färdigställdes 2008 erbjuder en öppen planlösning som skapar ett socialt hem där du kan ha både vänner och familj över utan att trängas. Söker du en bostad som ska ge ett avtryck både till dig och dina besökare så kan du här har hittat hem. När du kommer in i hallen möts du av ett ljust intryck och direkt får du en siktlinje som sträcker sig över halva bostaden. Vidare in i lägenheten möter du köket som är placerat längs ena kortsidan, köket går i ljusa eleganta färger och intill köket finns gott om plats för en stor matgrupp. Över matplatsen finns två takfönster som är öppningsbara och skänker vackert ljus in i denna del av bostaden. Dom stora öppna ytorna för oss vidare till vardagsrummet där det finns plats för en generös soffgrupp. Fortsätter vi runt hörnet finns här ett trivsamt sovrum med platsbyggd förvaring. I lägenheten finns genomgående parkettgolv, ljust kök från Ballingslöv samt ett stilrent, helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenhetens förråd nås inifrån bostaden vilket gör att du kan nyttja det lite mer frekvent än ditt klassiska vinds- eller källarförråd. Låg månadsavgift på 3503 kronor/månad där värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt fiber 100/100 Mbit ingår. Parkering finns i parkeringshuset Oxen som ligger ca 50 meter bort, kostnad från 360kr/månad. Föreningen har intäkter från lokaler som bland annat hyrs av en omtyckt inredningsbutik i Gävle. Detta resulterar i låga månadsavgifter för medlemmarna. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga i källarplan där två tvättmaskiner, tumlare och torkrum finns, samt att det även där finns samlingsrum/föreningslokal och cykelrum. Här bor du väldigt centralt med närhet till stadens nöjen där du på promenadavstånd finner ett stort utbud av caféer, restauranger, barer, Centralstationen, flera matvarubutiker att välja bland samt shopping längs Drottninggatan eller dom gallerior som ligger bara ett par 100-meter bort. Högskolan samt Boulognerskogen når du både tills fots eller på någon minut via cykel. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Åsängevägen 14, Valbo, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
Åsängevägen 14, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Åsängevägen 14, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Åsängevägen 14

Villa
Valbo, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
4 995 000 kr
194 + 64 m²
5 rum
1 616 m² tomt

Varmt välkommen till Åsängevägen i Valbo där du finner denna generösa 1-plans villa om hela 194 kvadratmeter där du får fantastiska sällskapsytor och ett genomgående renoverat hem. Bostaden genomgick en omfattande utbyggnad om hela 127 kvadratmeter 2008 och huset är därmed till stor del i nybyggnadsstandard. Denna vackra fastighet erbjuder stora ljusa rum med fantastisk rymd i Kök / Vardagsrum där nuvarande ägare rymmer matgrupp för minst 10-12 personer, stor soffgrupp samt ett pingisbord när det ska tävlas, utan att övermöblera golvytan. Här välkomnas du in i rymlig hall med plats för både klädavhängning och möblemang. Tar vi oss vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet som vackert släpper in ljus från tre håll och här finns även utgång till altanen på bostadens framsida i söderläge. Vardagsrummet erbjuder förutom en otrolig rymd även en värmande och mysig kamin och en öppen spis mitt i rummet, köket går i öppen planlösning där det finns en stor köksö att umgås och laga mat kring. Denna del av bostaden som byggdes ut 2008 innefattar förutom vardagsrum och kök även ett stort sovrum med en generös klädkammare intill samt ett stort helkaklat badrum. I boningshusets äldre del erbjuds tvättstuga, två trivsamma sovrum med plats för både säng och skrivbord och en gäst-wc. Huset består till viss del av källare och utbyggnaden har platta på mark. Källaren renoverades totalt under 2023 och den sista delen av renoveringen (en spadel med bastu) färdigställdes så sent som April 2024. Källaren nås både inifrån huset samt med egen entré på baksida och rymmer ett mysigt vardagsrum, ett fint sovrum, spa med bastu, badkar, dusch och wc samt ett förrådsrum där även fjärrvärmecentralen sitter. Här finns gott om plats för förvaring eller varför inte inreda ett gym intill spaavdelningen. Här investerar du i ett påkostat hem där samtliga av de stora utgifterna redan är gjorda. Här listas några av de stora ingrepp som gjorts i bostaden de senaste åren. Huset har ett nytt (2008) falsat plåttak, fasaden har målats 2022/2023 och hela bostaden panelades om i samband med utbyggnaden 2008, samtliga fönster byttes även 2008, källaren har totalrenoverats 2023 med ett vackert spa och fjärrvärmen som installerats skapar en jämn och skön värme till en låg kostnad. Här erbjuds även ett stort garage med gott om plats för både bilen och övrig förvaring. Trädgårdstomten på dryga 1600 kvadratmeter ger gott om utrymme för både lek, uteplatser och planteringar där framsidan ligger i soligt söderläge och ger en plats i solen från tidig morgon och hela vägen fram till kvällen. Flyttar vi oss runt huset till baksidan så befinner vi oss i norrläge där kvällssolen kommer värma hela vägen till solen gått ned. Önskar du anlägga pool så finns det gott om plats på baksidan av huset där fjärrvärme skulle kunna utgöra uppvärmningskälla även för poolen.

  • Premium
Kaplansgatan 25A, Norr, Gävle kommun
Kaplansgatan 25A, Norr, Gävle kommun, bild 2
Kaplansgatan 25A, Norr, Gävle kommun, bild 3

Kaplansgatan 25A

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
2 643 kr/mån
34 615 kr/m²

Varmt välkommen till Kaplansgatan25A en trivsam bostad med låg månadsavgift i populära föreningen Belgien på Norr. Här finner du en väldisponerad bostad i attraktivt läge där Boulognerskogen ligger ett stenkast från ytterdörren och centrum lika nära. På våning 2 av 3 möter du denna välplanerade bostad om 39 kvadratmeter fördelat på två rum och kök. Lägenheten som i originalutförande är en etta har byggts om till en trivsam tvåa med ett separat sovrum. Här stiger du in i rymlig hall med plats för klädavhängning, fortsätter du rakt fram kommer vi till ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i optimalt sydvästläge. På balkongen kan du njuta av solen från förmiddag till sen kväll och vardagsrum och sovrum som båda har fönster som vetter åt detta håll får vackert ljus under hela dagen. I Vardagsrummet finns också merparten av förvaringen som bostaden har att erbjuda, här har man satsat på en stor garderob längs med hela väggen som ger gott om förvaring. Sovrummet är stort nog att rymma en dubbelsäng och nås via vardagsrummet. Bostadens kök är välplanerat och erbjuder både bra med plats för matlagning och utrymme för matbord för 4 personer. Här finner du även ett fint helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och vägghängd wc. Föreningen Belgien är en populär förening med god ekonomi i ett centralt och trivsamt läge på Norr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg samt att föreningen har hand om elavtalet vilket innebär att du endast betalar för elförbrukningen och därmed får en lägre driftskostnad. Här köper du in dig i förening med låg skuldsättning (under 3000 kr/kvm) där föreningens lån dessutom har många år kvar innan dom ska förhandlas om. Läget är centralt där du bor ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping, gym och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd från hemmet. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
  • Balkong
Norra kungsgatan 35A, Gävle Centrum, Gävle kommun
Norra kungsgatan 35A, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Norra kungsgatan 35A, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Norra kungsgatan 35A

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
750 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
2 564 kr/mån
30 000 kr/m²

Nu erbjuds denna väldisponerade etta om 25 kvadratmeter med central adress intill esplanaden längs med Norra Kungsgatan. Här bor du på gångavstånd till allt som centrala Gävle har att erbjuda i en trivsam bostad där kök och allrum har optimerats vid renoveringen 2022 för att skapa en öppen social yta. Dom flesta av bostadens 25 kvadratmeter möter du i allrummet där det finns plats för både soffgrupp, matplats samt säng. Köket som ligger precis intill har en öppen planlösning där köksbänken både är en plats för matlagning men även kan nyttjas för förvaring och inredning. Genom att integrera köket med vardagsrummet finns nu inte längre en liten kokvrå utan ett välutrustat kök som innefattar ung, fullstor spishäll, diskmaskin, kyl med frysfack samt en vinkyl. Via vardagsrummet når du bostadens balkong som vetter mot vacker utsikt över den grönskande allé som löper längs med Kungsgatans norra sida. Bostaden erbjuder även en rymlig hall med plats för klädavhängning samt ett badrum utrustat med dusch, handfat och wc. Föreningen Kungsgården i Gävle erbjuder 40 st lägenheter och 15 garageplatser i byggnad från 1943. I månadsavgiften ingår både vatten, värme, tv och bredband (Tele2 100/100). Månadsavgiften om 2441 kronor från från 1 januari en avgiftshöjning om blygsamma 122 kronor. Här bor du på gångavstånd till Centralstationen, matvarubutik och Gävles stora utbud av restauranger och butiker i city. Högskolan ligger bara några få minuter bort via cykel genom vackra stadsparken Boulognerskogen som även erbjuder minigolf, motionsspår, stadsbad, utegym och sommarcafé. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Rimfrostgatan 23

Villa
Andersberg, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 950 000 kr
112 + 106 m²
4 rum
889 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna friköpta villa på Rimfrostgatan 23! En välplanerad bostad som rymmer den stora familjen med trivsam och barnvänlig trädgård i lummigt och insynsskyddat läge. Här erbjuds ett stort hem om hela 112 kvadratmeter boarea med inredd källare om ytterligare 106 kvadratmeter vilket ger dig en total yta om hela 218 kvm. Friköpt tomt och fjärrvärme bidrar till låga driftskostnader. Här möter du ett välvårdat hem med praktisk tegelfasad, fjärrvärme, fiber och vidbyggt garage i trevligt villaområde med närhet till såväl Hemlingbys fridluftsområde, centrala Gävle och diverse butiker i Hemlingby köpcentrum. Källaren har totalrenoverats 2023. Här finns nu ett helkaklat badrum, tvättstuga, gäst-wc, bastu, gillestuga samt två ytterligare rum i källaren som kan användas som sovrum eller efter annat behov. Bostaden rymmer den stora familjen med ett entréplan om 112 kvadratmeter som erbjuder stort vardagsrum med matplats för ca 8-10 personer. Köket som är nytt från 2018 har även det plats för matgrupp för 6 personer, från köket når du altan och familjevänlig trädgård i bra storlek i skyddat läge. Entréplanet erbjuder även 3 sovrum, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum från 2022. Lummig och insynsskyddad trädgård med stora gräsytor, trädkoja och planteringar. Inglasat uterum som nås via ett av sovrummen. Baksidan nås även via altandörren i köket. Här har du nära till Hemlingby köpcentrum, friluftsområdet i Hemlingby ligger endast ett par kilometer bort och nås enkelt via en cykeltur, bra kommunikationer med buss till centrala Gävle. På gångavstånd hittar du Jungfrubacken där du vintertid hittar fin pulkabacke. I närområdet finner du även förskola och flera lekparker.

  • Premium
Valbogatan 12 C, Gävle Centrum, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Valbogatan 12 C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 2
Valbogatan 12 C, Gävle Centrum, Gävle kommun, bild 3

Valbogatan 12 C

Lägenhet
Gävle Centrum, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 369 kr/mån
24 214 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 14