Mäklare Stefano Pierrou

Stefano Pierrou

Om mig

Hej! Stefano heter jag och jobbar som fastighetsmäklare i Gävle sen 2018 där jag säljer både lägenheter och villor. Mina kunder beskriver mig bland annat som: "Lyhörd, engagerad och kunnig" vilket stämmer väl överens med vad jag vill representera under affärens gång. Jag har i skrivandes stund över 20 års erfarenhet av försäljning och triggas av att försöka skapa den bästa möjliga tjänst till mina kunder. Har du någon som helst fundering kring din bostadsaffär så slå mig gärna en signal.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun
 • Tis 3 okt kl 17:00
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Sätrahöjden 27, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Sätrahöjden 27

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
595 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 116 kr/mån
13 371 kr/m²

Nu saluförs denna charmiga etta på Sätrahöjden 27 i stadsdelen Sätra i Gävle. Med en yta på 44,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett rymligt allrum som rymmer både en säng- och soffgrupp. Det stora fönstret i allrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en trevlig atmosfär till bostaden. Via allrummet når du även den inglasade balkongen som ger bostaden en härlig anknytning till utomhusmiljön och skapar en extra yta som kan nyttjas stora delar av året. Köket i lägenheten är fräscht och välplanerat, med tillräckligt med utrymme för en matgrupp som rymmer upp till 4 personer. Här kan du njuta av trevliga måltider och umgås med vänner och familj. Köket är utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme för dina köksredskap och livsmedel. Bostaden erbjuder även ett rymligt badrum utrustat med badkar och hallen är generös till sin storlek med gott om förvaringsmöjligheter för dina kläder och andra tillhörigheter. Månadsavgiften om 2116 kronor per månad inkluderar vatten, tv och bostadsrättstillägg. Föreningen har även ett obligatoriskt tillägg för bredband om 75 kronor/månad samt ett värmetillägg om 389 kronor/månad. Här krävs inget eget elavtal utan du kommer endast bekosta din förbrukning (nätavgiften bekostas av föreningen). Det centrala läget i Sätra ger dig närhet till lokala bekvämligheter, inklusive affärer och kollektivtrafik. i Närområdet finner du elljusspår för motionären och skidspår under vintern. In till Gävle city tar du dig via en kort cykeltur på cykelbana hela vägen ca 10 min, eller med bil på bara 5 min.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra slottsgatan 16, Norr, Gävle kommun
Norra slottsgatan 16, Norr, Gävle kommun, bild 2
Norra slottsgatan 16, Norr, Gävle kommun, bild 3

Norra slottsgatan 16

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 2/4
1 898 kr/mån
25 383 kr/m²

Denna charmiga lägenhet om 39 kvm på Norra Slottsgatan 16 erbjuder en perfekt kombination av praktiska ytor och modern komfort. Här erbjuds en låg avgift på endast 1898 kr/mån som inkluderar vatten, värme, tv och snabb fiberanslutning från Gavlenet. Bostaden är belägen i ett otroligt centralt läge i en förening som näst intill är skuldfri. Lägenheten som ligger på våning 3 når du enkelt då hiss finns i huset. Välkommen in till Norra Slottsgatan, här möts du av ljus hall med gott om plats för klädavhängning. Lägenheten öppnar upp till ett rymligt och inbjudande kök som också rymmer plats för en matgrupp. Allrummet är stort och utformat för att optimera utrymmet. Här kan du enkelt hitta en plats för både en bekväm säng och en mysig soffgrupp, förvaring finns via inbyggda garderober. I den inre hallen finner du även en yta som kan nyttjas för skrivbord. Slutligen finner du ett fräscht badrum utrustat med badkar, handfat och vägghängd wc. Föreningen Kandidaten har ett gott renommé och erbjuder en låg månadsavgift och en stabil ekonomi som du som medlem kan känna dig trygg i. Föreningens goda ekonomi återspeglas i den låga skuldsättningen tillsammans med dom stora renoveringar såsom stambyte, fönster och tak redan har renoverats i närtid. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd.

 • Premium
 • Hiss
Norra slottsgatan 23B, Norr, Gävle kommun
 • Tor 5 okt kl 16:00
Norra slottsgatan 23B, Norr, Gävle kommun, bild 2
Norra slottsgatan 23B, Norr, Gävle kommun, bild 3

Norra slottsgatan 23B

Lägenhet
Norr, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
107,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 020 kr/mån
23 209 kr/m²

Välkommen till Norra Slottsgatan 23B – en exklusiv etagelägenhet med en yta om 107,5 kvm som förenar stil, komfort och enastående läge. I ett otroligt centralt och attraktivt läge finner du stadens puls och bekvämligheter på ett bekvämt avstånd. Här erbjuds garage i markplan med garanterad plats som hör till lägenheten vilket är smått unikt för centrala Gävle. Lägenhetens första våning öppnar upp till en välkomnande entré, där ett modernt och fullt utrustat kök samt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffa utgör dom sociala ytorna för familj och gäster. Vardagsrummet erbjuder en fransk balkong och på framsidan av bostaden finner du en stor stenlagd uteplats i härligt söderläge med odlingsmöjlighet. På gården finns gemensamma odlingslådor och fruktträd. Entréplanet erbjuder även ett fint helkaklat badrum med dusch. Övre plan är familjens privata sfär där du finner tre bra sovrum samt en klädkammare och ett stort badrum. Sammanfattat möter du här ett högt placerat radhus mitt i stan, där man tagit fördelarna från både lägenhet och radhus för att skapa denna trivsamma bostad i stabil förening med ett fantastiskt läge. Ett extra lyxigt inslag är garaget i bottenplan, där en garanterad parkeringsplats väntar. Du behöver aldrig oroa dig för parkeringsfrågor och kan smidigt nå din bostad direkt från garaget. Hiss gör det enkelt med barnvagn eller om du har mycket att bära och förrådet som hör till bostaden nås via uteplatsen framför entrén vilket gör det enkelt att förvara exempelvis barnvagn eller cykel på säkert sätt med maximal tillgänglighet. Förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Månadsavgiften om 6020 kronor/månad inkluderar vatten, kabel-tv, fiber (Gavlenet) och bostadsrättstillägg. Bostaden är belägen i centrala Gävle, här bor du ett stenkast från bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation. För den som önskar grönskande natur är Boulognerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hamnvägen 7, Axmar, Gävle kommun
 • Mån 2 okt kl 18:00
Hamnvägen 7, Axmar, Gävle kommun, bild 2
Hamnvägen 7, Axmar, Gävle kommun, bild 3

Hamnvägen 7

Villa
Axmar, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
84 m²
3 rum
2 019 m² tomt

Varmt välkommen till Hamnvägen 7! Nu saluförs denna trivsamma fastighet belägen nära havet i det idylliska området Axmar. Fastigheten erbjuder en perfekt kombination av naturskön omgivning och bekvämligheter. Önskar du ha häst på gården så finns här stall från 2007 med tre boxar. Bostaden ligger i elområde 2 vilket bidrar till låga driftskostnader. På fastigheten finns ett boningshus som sträcker sig över 84 kvadratmeter och erbjuder generösa utrymmen. Här möter du en fin och välskött villa med entréplan som erbjuder stor inglasad veranda med golvvärme där det finns plats för sittgrupp, vidare in i bostaden finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Du finner även ett trivsamt kök med plats för matgrupp och utgång till altanen i soligt västerläge. Entréplanet erbjuder även en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum. På övervåningen finner du två stora sovrum samt en hall med klädkammare. För dig som vill ha djurhållning eller den som önskar möjligheter till hobbyverksamhet finns en rymlig ekonomibyggnad på fastigheten. Här finns ett stall med tre boxar, perfekt för hästhållning eller om du har andra intressen där en rymlig ekonomibyggnad kommer väl till pass. Byggnaden erbjuder också utrymme för förvaring av foder och utrustning. Nuvarande ägare har tidigare haft häst på den egna tomten men också tidigare arrenderat mark av granne. Fastigheten är vackert belägen nära havet, vilket ger möjlighet till promenader längs med havet och njutning av den friska havsluften. Bara några 100 meter från fastigheten finns småbåtshamn med båtplats och havsbad. Området är känt för sin natursköna skönhet och erbjuder en avkopplande och fridfull miljö. Med bilen tar det ca 30 minuter in till stan.

 • Premium
Sekatörsslingan 26, Strömsbro, Gävle kommun
Sekatörsslingan 26, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Sekatörsslingan 26, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Sekatörsslingan 26

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
120 m²
6 rum
5 495 kr/mån
22 917 kr/m²

Varmt välkommen till Sekatörsslingan 26, ett vackert radhus med läge på gavel där allmän gräsyta finns alldeles intill den egna uteplatsen! Försäljningen gäller en av föreningarna som har LÄGRE AVGIFT i området. Vi har nu äran att visa upp ett av dom populära bostadsrättsradhus som byggdes 2020 på den gamla handelsträdgården i Strömsbro. Här möter du ett av områdets mest privata lägen inbäddat i grönska och natur med närhet till allt som kan önskas. Här erbjuds ett modernt och vackert hem med stora sociala ytor och fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder praktisk hall med klinkergolv och bra avhängningsyta. Vidare in i bostaden finner du en stor öppen yta som hanterar matdel, kök och slutligen vardagsrum, allt i en öppen och modern planlösning där siktlinjerna är imponerade och materialvalen ger en lyx utöver det vanliga bland Gävles radhus. Bara en sån sak som att du inte finner ett element varken på entréplan eller övervåning, vitvaror från Smeg, stora vackra fönsterpartier och ett snyggt golv med breda tiljor som du återfinner i bostadens samtliga rum. Entréplanet erbjuder även ett stilsäkert badrum med tvättpelare samt dusch och förvaring under trappan. På andra våningen finner du familjens privata avdelning där hela 4 sovrum erbjuds samt ett rymligt allrum. Här nyttjas ett av bostadens sovrum som walk in closet och ger gott om förvaring. Badrummet på andra våningen har samma stilsäkra uttryck som nere men här erbjuds badkar istället för dusch. Behöver du ett extra sovrum så kan ytterligare ett sovrum inredas på entréplan vilket skulle innebära att en familj med 4 barn får plats där alla kan få ett varsitt rum. På både fram- och baksida finner du uteplatser som nås via altandörrar inne från bostaden. På framsidan ligger uteplatsen i sydvästläge som innebär att du får sol redan från lunch fram till sen kväll. Här skapar förrådet ett insynsskydd mot gatan och framför förrådet finns det plats för två bilar. På baksidan i sydöstligt läge finns ytterligare en altan där du kan njuta av solen från morgon till lunch. Utanför den egna tomten finns föreningens mark med gräsyta och planerade träd som kan utgöra en extra lekyta för dig som har barn. Här används marken inte av grannarna så det blir en privat yta som kan skänka mycket glädje till dig som ska flytta in. Energisnåla hus med effektivt uppvärmning via frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på både första och andra våningen. OBS!! Området består av 3 bostadsrättsföreningar där denna förening har en avsevärt lägre avgift om 5495 kronor per månad. Närområdet erbjuder allt man kan önska där barnfamiljen står i fokus med promenadavstånd till badplats, pulkabacke, Hille-IP, Testebovallen, skog och natur samt flera förskolor, skolor och matvarubutiker. Gävles golfbana samt skidstavallen är bara några minuter bort och fina cykelvägar leder dig hela vägen in till stan. Centrala Gävle når du på 5-7 minuter med bilen.

 • Premium
 • Uteplats
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun
 • Mån 2 okt kl 16:00
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Rimfrostgatan 23, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Rimfrostgatan 23

Villa
Andersberg, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
4 195 000 kr
112 + 106 m²
4 rum
889 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna friköpta villa på Rimfrostgatan 23! En välplanerad bostad som rymmer den stora familjen med trivsam och barnvänlig trädgård i lummigt och insynsskyddat läge. Här erbjuds ett stort hem om hela 112 kvadratmeter boarea med inredd källare om ytterligare 106 kvadratmeter vilket ger dig en total yta om hela 218 kvm. Friköpt tomt och fjärrvärme bidrar till låga driftskostnader. Här möter du ett välvårdat hem med praktisk tegelfasad, fjärrvärme, fiber och vidbyggt garage i trevligt villaområde med närhet till såväl Hemlingbys fridluftsområde, centrala Gävle och diverse butiker i Hemlingby köpcentrum. Källaren har totalrenoverats 2023. Här finns nu ett helkaklat badrum, tvättstuga, gäst-wc, bastu, gillestuga samt två ytterligare rum i källaren som kan användas som sovrum eller efter annat behov. Bostaden rymmer den stora familjen med ett entréplan om 112 kvadratmeter som erbjuder stort vardagsrum med matplats för ca 8-10 personer. Köket som är nytt från 2018 har även det plats för matgrupp för 6 personer, från köket når du altan och familjevänlig trädgård i bra storlek i skyddat läge. Entréplanet erbjuder även 3 sovrum, rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum från 2022. Lummig och insynsskyddad trädgård med stora gräsytor, trädkoja och planteringar. Inglasat uterum som nås via ett av sovrummen. Baksidan nås även via altandörren i köket. Här har du nära till Hemlingby köpcentrum, friluftsområdet i Hemlingby ligger endast ett par kilometer bort och nås enkelt via en cykeltur, bra kommunikationer med buss till centrala Gävle. På gångavstånd hittar du Jungfrubacken där du vintertid hittar fin pulkabacke. I närområdet finner du även förskola och flera lekparker.

 • Premium
Långviksvägen 11, Eskön, Gävle kommun
Långviksvägen 11, Eskön, Gävle kommun, bild 2
Långviksvägen 11, Eskön, Gävle kommun, bild 3

Långviksvägen 11

Villa
Eskön, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 250 000 kr
89 + 21 m²
3 rum
1 591 m² tomt

Välkommen till denna havsnära souterrängvilla i natursköna Eskön! Här ges möjligheten att bo och leva i en lugn oas med naturen som granne endast 20 minuter från stan. Bostaden erbjuder på entréplan hall, rymligt kök med plats för många, två sovrum och en gäst-wc. Souterrängdelen erbjuder vardagsrum med öppen spis, fräscht och nyrenoverat helkaklat badrum/tvättstuga samt ett pannrum. Bostaden har senaste åren genomgått stora renoveringar som ny trekammarbrunn med infiltrationsbädd, nytt tak, ny panel, filter för dricksvatten, värmesystem via luftluftvärmepump som även ger kyla för den som önskar sommartid samt genomgående nya ytskikt m.m. Uppvärmning via luft/luftvärmepump samt kombipanna med vattenburet system. Bredband via öppen Fiber finns givetvis indraget. Carport samt 2 st förråd. Härlig trädgårdstomt med gott om gräsytor, fina uteplatser i bra sollägen för både morgonsol och kvällssol där du kan njuta av morgonkaffet eller middag med familjen. Promenadavstånd till småbåtshamn samt badplats. Fina och populära strövområden finns i närheten med naturstig och fina grillplatser. Ca 20 minuters bilväg från centrala Gävle.

 • Premium
Gäverängevägen 2, Ockelbo, Ockelbo kommun
 • Mån 9 okt kl 18:00
Gäverängevägen 2, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 2
Gäverängevägen 2, Ockelbo, Ockelbo kommun, bild 3

Gäverängevägen 2

Villa
Ockelbo, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
341 + 186 m²
8 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till detta imponerande och mångfacetterade bostadshus beläget på Gäverängevägen 2 med anor från 1850. Med sitt strategiska läge intill strandkanten och med egen strand vid Bysjön utlopp vid Testeboån, erbjuder denna fastighet en exceptionell möjlighet att omfamna naturens skönhet och harmoni. Fastigheten sträcker sig över två generösa våningsplan och omfattar sammanlagt 341 kvadratmeter exklusivt boende. Den övre våningen om 184 kvadratmeter erbjuder en bostadsmiljö som präglas av ljus, rymd och välplanerade ytor. Den öppna planlösningen ger en känsla av sammanhang och möjliggör smidig övergång mellan de stora sällskapsytorna. Det naturliga flödet mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsliv och underhållning. Här erbjuds eldstäder i allrum och vardagsrum med öppen spis i allrummet och vardagsrummet har en vacker kakelugn. Bostadens eldstäder har nyss genomgått besiktning och samtliga eldstäder går att elda i. Förutom de sociala utrymmena erbjuder övervåningen även fyra rymliga sovrum, vilket möjliggör komfortabelt boende för en större familj eller möjlighet att inreda arbetsrum eller gästrum efter behov. De två badrummen bidrar till att underlätta vardagsrutiner för den större familjen. En av de verkliga höjdpunkterna hos denna fastighet är det fantastiska uterummet beläget intill vattnet. Här kan man njuta av panoramautsikt över sjön och omgivande natur medan man kopplar av och umgås med vänner och familj. Oavsett om det är för morgonkaffet eller kvällens avslappnande stunder, kommer detta uterum att vara platsen där minnen skapas. Det nedre planet om 157 kvadratmeter har en mångsidig användning. En separat "lägenhet" ger möjlighet till privatliv och flexibla boendelösningar. Ett garage ger skydd för fordon och utrymme för förvaring. Dessutom finns en tidigare restauranglokal som kan användas som festvåning eller kanske omvandlas till ett kreativt utrymme för hobby eller en egen företagsverksamhet. Gäverängevägen 2 är mer än bara ett hem; det är en möjlighet att leva nära naturen och samtidigt njuta av modern komfort. Här finns alla förutsättningar för att skapa en livsstil som präglas av harmoni, trivsel och flexibilitet. Om du söker en unik fastighet med potential att forma efter dina drömmar, är detta en möjlighet som inte bör missas. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta extraordinära hem har att erbjuda.

 • Premium
Fleminggatan 16C, Södertull, Gävle kommun
 • Tis 3 okt kl 13:00
Fleminggatan 16C, Södertull, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 16C, Södertull, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 16C

Lägenhet
Södertull, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
775 000 kr
40,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 514 kr/mån
19 183 kr/m²

Nu saluförs denna charmiga och praktiska lägenhet på Fleminggatan 16C, perfekt för dig som söker närhet till stadens puls men i lugnt och stillsamt område. Denna lägenhet om 40 kvm erbjuder välplanerade ytor i ett kvadratsmart hem. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket garanterar att du kan njuta av generöst med naturligt ljus och solsken genom dagen. Den mysiga balkongen i västerläge ger dig möjlighet att koppla av utomhus och njuta av solen under dagen och kvällen. Föreningen har separat kö för parkeringsplatser men ingen står idag i kö och ägaren har en p-plats så här finns stor chans till parkering för den som vill. Bostaden är registrerad som en 1:a i föreningens lägenhetsförteckning men nyttjas som du kan se på bild och planlösning som en 2:a. Det stora vardagsrummet är hjärtat av denna bostad. Det ger dig tillräckligt med utrymme för att skapa en bekväm sittgrupp och har även en smart integrerad garderobslösning som maximerar förvaringsmöjligheterna och hjälper till att hålla ordning. Balkongen som ligger i optimalt sydvästläge nås via vardagsrummet och här ser du ut över takåsarna i villakvarteret kring Södertull med sol från lunch till sen kväll. Köket är välutrustat och rymmer en mindre matgrupp perfekt för måltider och sociala stunder. Intill köket finner du sovrummet som erbjuder tillräckligt med plats för en dubbelsäng om så önskas. Badrummet är utrustat med en kombimaskin för tvätt och tumling vilket gör det lätt att sätta igång en maskin när det passar dig. Här bor du i lugnt och skönt läge på Södertull intill ett mysigt villakvarter. Endast ett par minuter till fots eller på cykel finner du Söders stora utbud av matvarubutiker, restauranger, barer och fik. Ska du plugga vid högskolan så kan du räkna med en cykeltur på under 10 minuter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
Stigsrundan 28, Stigslund, Gävle kommun
Stigsrundan 28, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Stigsrundan 28, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Stigsrundan 28

Villa
Stigslund, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
3 395 000 kr
110 + 90 m²
3 rum
1 007 m² tomt

Vi presenterar stolt Stigsrundan 28, ett charmigt enplanshus med källare beläget i det populära området Stigslund i Gävle. Med en stor trädgårdstomt, fjärrvärme och ett byggnadsår som sträcker sig tillbaka till 1960, erbjuder detta hem en kombination av tidlös karaktär och moderna bekvämligheter. Friköpt tomt och Fjärrvärme bidrar till ett billigt ägande. Huvudingången till huset välkomnar dig in i en ljus och luftig hall, som genast ger en behaglig atmosfär. På entréplan finner du ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning in till ett fullt utrustat kök. Den öppna planlösningen ger gott om utrymme för umgänge och familjära aktiviteter, här rymmer du både soffgrupp och matplats i vardagsrumsdelen. Köket är modernt och erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, vilket underlättar matlagningen och gör det till en fröjd att vistas där. Huset rymmer också två bekväma sovrum, perfekta för att erbjuda en fristad för vila och avkoppling. Båda sovrummen erbjuder förvaring via garderober. På entréplanet finner du även det nyrenoverade helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, handfat och wc. Den generösa källaren erbjuder ytterligare användbart utrymme, med möjlighet till förvaring, tvättstuga och ett extra utrymme som kan användas som gästrum, kontor eller hobbyrum. Källaren ger även tillgång till garage vilket gör det enkelt och bekvämt i vardagen. Den stora trädgårdstomten är en fröjd för den gröna tummen. Här kan du njuta av soliga dagar på gräsmattan eller på altanen som ligger i soligt västerläge. Huset värms upp av fjärrvärme, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmningslösning. Tegelfasaden ger dig en underhållsfri fasad och yttertaket som bara är några år gammalt (2014) innebär att du kan njuta av att bo och inte behöva lägga tid och pengar på att renovera. Stigslund är ett attraktivt område som erbjuder närhet till skolor, förskolor, shopping och grönområden. Med bra kommunikationer och närhet till centrala Gävle får du även bekvämt tillgång till stadens utbud av kultur, nöjen och service.

 • Premium
Grafikergatan 39B, Hemlingby, Gävle kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00
Grafikergatan 39B, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 39B, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 39B

Radhus
Hemlingby, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
117 m²
5 rum
5 500 kr/mån
24 359 kr/m²

Nu saluförs detta nybyggda parhus från 2020 i populära Södra Hemlingby! Här erbjuds ett välplanerat hem om 117 kvm i fantastiskt läge där bostadens baksida och altan står i rakt söderläge vilket innebär att du får sol på uteplatsen hela dagen och även en bit in på kvällen. Här möter du ett familjärt parhus i ett populärt och växande område som redan nu erbjuder stort utbud av butiker och förskola bara några få 100-meter bort. Skola från förskoleklass till årskurs 6 är under uppbyggnad och kommer öppna under augusti 2023. Entréplan erbjuder bra sociala ytor med kök och vardagsrum i fokus tillsammans med härlig utomhusmiljö i soligt söderläge som fungerar som ett extra vardagsrum under sommaren. Bygglov finns nu även för att göra ett inglasat uterum på baksidan om så önskas. Första våningen har även ett rymligt badrum med tvättpelare och hallen är välplanerad i bra storlek där du välkomnas in och har plats att göra av allt från kläder till barnvagn. Bostadens andra våning är familjens privata avdelning, här finns 4 sovrum i bra storlek där master bedroom har utgång till balkongen i vackert norrläge där du avnjuter kvällssol och solnedgång. Andra våningen rymmer även ett till badrum i samma stil som på första våningen. Utanför bostaden finner du ett förråd om ca 6 kvm samt parkering för två bilar. Laddare för elbil finns redan installerad. Altanen på baksidan rymmer ca 16 kvm så här finns gott om plats att möblera för både loungegrupp, grill och matplats. Även gräsytorna utanför är generösa där det finns utrymme för lek och planteringar. Södra Hemlingby har byggts ut kraftigt dom sista åren och erbjuder nu ett fantastiskt område där du finner allt som kan önskas för familjens alla medlemmar. Hemlingborg som just slagit upp dörrarna för förskolebarnen kommer även erbjuda skola från Förskoleklass upp til åk 6 och i samma byggnad kommer vård- och omsorgsboende samt idrottshall också ta plats. Kommunikationen för dig som vill ut på E4:an är optimal och vill du istället ta cykeln in till stan så finns nya fina cykelvägar klara. Här finns även en av Gävles nyaste lekplatser som är ett populärt utflyktsmål bland småbarnsföräldrar. För dig som söker närhet till natur och fritidsaktiviteter finns mycket att erbjuda, här finns motionsspår från 600 meter upp till milen och samma gäller för längdskidåkaren, Hemligbybacken erbjuder dessutom utförsåkning med lift och allt detta finns i ditt närområde. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Solvikshöjden 11

Lägenhet
Engesberg, Gävle kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
6 220 kr/mån
27 785 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkommen till Solvikshöjden och detta +65 boende i natursköna Engesberg där du möter ett boendekoncept utöver det vanliga! Här erbjuds en rymlig trea om 79 kvadratmeter där allt är i absolut toppskick. 2022 stod dom 33 lägenheterna i Brf Engesberg klara och inflyttning till ett nytt typ av boende, ett framtidsboende för åldrarna 65 och uppåt kunde börja njutas av. Nu finns chansen för dig som önskar bo med likasinnade i en härlig miljö intill havet med fantastiska faciliteter såsom gym med bastu, gemensamhetslokal för umgänge och måltider, boulebana, uppvärmd pool och reception med trygghetsvärd för att nämna lite av det som erbjuds till boende här. Solvikshöjden ligger endast 11 kilometer från stan med bra kollektivtrafik (buss 95) och fina cykelbanor, har du bil så finns här carport för varje lägenhet där du separat tecknar avtal om 500 kr/mån inklusive el. Lägenheten finns på entréplan med gemensamma gården alldeles utanför loftgången där den egna uteplatsen finns. Här möter du genomgående ljusa färger med tapetserade sovrum och kök och ett vitmålat vardagsrum. Hallen erbjuder klinkergolv och plats för klädavhängning via garderob, här finns även air-condition som via föreningens bergvärme bistår med kyla när så önskas vilket ger ett härligt klimat i bostaden året runt. Köket är rymligt och erbjuder plats för matgrupp för 6 personer, intill köket finner du vardagsrum med gott om plats för önskvärd möblering. Badrummet är superfint med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna, här erbjuds bland annat tvättmaskin och torktumlare på stora ytor. Slutligen erbjuds två rymliga sovrum båda med tillhörande garderober. Mer information om vad bostaden har att erbjuda kan du se nedan. Faciliteter: Reception med trygghetsvärd Samlingssal med kök Gym och bastu Relax på utvändig altan Uppvärmd swimmingpool Boulebana Klimatanläggning Hiss Gemensamma utrymmen: Reception med trygghetsvärd Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro. Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan. Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans. Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. Gästlägenhet Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden. Hållbarhet och miljö i fokus: Bergvärme Bergvärmeanläggning för värme- och tappvarmvatten Solvärme Solpaneler som ger tillbaks elenergi för nästan samtliga hushålls förbrukningsel i lägenheterna. Klimatanläggning Klimatanläggning i lägenheterna på sommartid, med gratis kyla från bergvärmeanläggningens borrhål. Läs mer på föreningens hemsida: https://brfengesberg.se Varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 12