Mäklare Maria Wictoran

Maria Wictoran

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 15B, null, Habo kommun
  • Kommande

Långgatan 15B

Villa
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

2 850 000 kr

113 m²

4 rum

644 m² tomt

Nu finns detta trevliga och väl omhändertagna kedjehus, i Habo, till salu! I huset finns flera fördelar som Marbodalkök, marmorgolv, välskött trädgård, öppen planlösning, kaklade badrum, möjlighet till fler sovrum samt härlig balkong och uteplats med eftermiddagssol. Beläget i ett trivsamt och lugnt område med närhet till både skola, dagis, buss, centralstation samt Habo centrum och hela dess utbud. Varmt välkomna på visning!

Slättgatan 29, null, Habo kommun
  • Kommande

Slättgatan 29

Villa
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

3 995 000 kr

165 m²

7 rum

1 252 m² tomt

Fantastisk villa på ett av Habos mest populära områden! Här finns allt - stort, fräscht och modernt kök, vackra golv, lyxiga badrum med jacuzzi, dusch och bastu. Ett härligt uterum, altaner och en underbar trädgård med bär och vackra blommor av alla de slag. Här finns det två allrum, flera sovrum, garage och biluppställningsplats. Barn i familjen? Förskolan är på andra sidan gatan. Missa inte chansen att förvärva ett av områdets finaste hus, ett stenkast från skola, idrottsplats och buss samt med gångavstånd till grönområden, vårdcentral, affärer mm. Varmt välkomna på visning.

Parkgatan 38, null, Habo kommun
  • Kommande

Parkgatan 38

Villa
Habo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Habo - Mullsjö

2 950 000 kr

103 m²

6 rum

867 m² tomt

Välkomna till Parkgatan 38 i Habo! Här finns flera fördelar som rymligt och öppet vardagsrum, trevligt kök, badrum i varje plan samt bastu och inglasat uterum med härlig trädgård utanför. I huset finns även flera sovrum, gillestuga med mysfaktor som öppen spis med insats. Vidbyggt garage. Huset är beläget på ett härligt område i Habo med närhet till centrum där både tåg- och busstation finns, skolor, dagis, café, bibliotek, vårdcentral mm. Välkomna på visning!

Visar alla 3