Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustaf Florenius

Gustaf Florenius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun
 • Tis 23 apr kl 16:00
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun, bild 2
Kedjeåsen 506, Kedjeåsen, Karlskoga kommun, bild 3

Kedjeåsen 506

Villa
Kedjeåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 895 000 kr
139 m²
5 rum
4 828 m² tomt

Välkommen till Kedjeåsen 506 – en charmig enplansvilla där modern bekvämlighet möter lantlig idyll. Denna välskötta fastighet erbjuder 139 kvadratmeter av välplanerat boende, med fem rum och kök, inklusive tre inbjudande sovrum. 2018 utfördes genomtänkt utbyggnad som tillförde ett nytt kök och ett matrum perfekt för familjemåltider och samvaro. Här kan du njuta av det stilla livet med en hänförande utsikt över omkringliggande skogar och natur – ett hem där årstidernas skiftningar blir en del av din vardag. Hemmet presenteras i ett mycket gott skick, med omsorgsfullt underhållna ytor och detaljer som säkerställer en bekymmersfri flytt för den nya ägaren. Det generösa dubbelgaraget erbjuder gott om plats för både fordon och förvaring, medan den vedeldade pannan borgar för en varm och kostnadseffektiv uppvärmning under de kyligare månaderna. Inte nog med att du får ett hem i toppskick, du blir även en del av en välkomnande gemenskap. Byalaget är känt för sitt aktiva engagemang och skapar en atmosfär där grannar blir vänner. Vill du bli del av denna naturnära tillvaro där livets kvalitet sätts i första rummet? Tveka inte att uppleva Kedjeåsen 506 – ett hem som väntar på att skapa nya minnen.

 • Premium
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun, bild 2
Linnebäck 418, Linnebäck, Karlskoga kommun, bild 3

Linnebäck 418

Övrigt
Linnebäck, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
4 500 000 kr
250 m²
1,9 ha tomt

Unika möjligheter väntar på dig här i Linnebäck 418! Denna enastående fastighet, som en gång var en framstående bygghandel och snickeri, erbjuder en rad imponerande funktioner som kommer att tillfredsställa dina behov och överträffa dina förväntningar. Denna ståtliga villa sträcker sig över 250 m² och erbjuder hela åtta rum och ett rymligt kök. Här finner du den perfekta kombinationen av elegans och komfort, vilket skapar en fristad där du kan slappna av och trivas. Den välutrustade poolen med tillhörande poolhus blir kronan på verket och erbjuder en underbar plats för avkoppling och rekreation. En annan fördel med denna unika fastighet är dess relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar. Här kan du varva ned och unna dig lyx och välbefinnande närhelst du önskar. Men det är inte allt - Linnebäck 418 har också en butikslokal i två plan med en snickeriverkstad på ca 475 m². Denna flexibla yta ger dig möjlighet att förverkliga dina affärsdrömmar och skapa en framgångsrik verksamhet. Oavsett om du är en hantverkare, entreprenör eller företagare kommer denna butikslokal att ge dig den plats och utrustning du behöver för att lyckas. Dessutom inkluderar fastigheten en stor loge med blandade varma och kalla ytor, sträckandes över ca 650 m². Denna mångsidiga utrymme kan användas för olika ändamål, vare sig det är för lagring, evenemang eller ytterligare affärsaktiviteter. Tillsammans med det kallager på ca 225 m² och skärmtaket på ca 350 m² får du en komplett och omfattande fastighet som kan anpassas efter dina specifika behov. Linnebäck 418 är mer än bara en fastighet - det är en möjlighet till en framgångsrik framtid. Med sin imponerande kombination av bostads- och affärsutrymmen erbjuder denna unika egendom oändliga möjligheter för dig att förverkliga dina drömmar och maximera ditt potentiella värde. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning Gustaf Florenius 0707201788 alt. [email protected]

 • Premium
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun
 • Tor 18 apr kl 16:00
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 2
Västra Nobelvägen 7, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 3

Västra Nobelvägen 7

Villa
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 975 000 kr
133 + 90 m²
6 rum
1 092 m² tomt

Är du på jakt efter det perfekta hemmet som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet? Upptäck denna unika pärla på Västra Nobelvägen 7! Ursprungligen byggt 1956 som en tjänstebostad för AB Bofors överingenjörer, andas detta hus en rik historia och tidlös elegans. Denna imponerande tegelvilla, fördelad på fyra välplanerade etage, erbjuder gott om plats för både familjeliv och underhållning. Med sex rymliga rum, varav fem sovrum, finns det gott om plats för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobby. Vardagsrummet är husets hjärta, där en öppen och luftig planlösning möter dig. Med taket öppet upp till nocken skapas en känsla av rymd och frihet, medan den platsbyggda förvaringen och den öppna spisen med brasinsats adderar både funktionalitet och värme. Det är den perfekta platsen för avkopplande kvällar eller för att underhålla gäster i stil. Huset har genomgående hög standard med flera moderna uppgraderingar, inklusive nyare treglasfönster, nytt yttertak och en smidig samt prisvärd uppvärmning via fjärrvärme. Dessa förbättringar garanterar inte bara en behaglig boendemiljö utan bidrar även till lägre driftskostnader. Beläget i ett eftertraktat område, erbjuder denna fastighet ett utmärkt läge med promenadavstånd till stadens centrum, skolor och förskolor. Det är den idealiska platsen för dem som vill njuta av stadens bekvämligheter samtidigt som de bor i en lugn och inbjudande miljö. Västra Nobelvägen 7 är mer än bara ett hus – det är ett hem fyllt med historia, stil och komfort. Missa inte chansen att göra det till ditt! Kontakta oss för en visning och ta det första steget mot ditt nya drömhem.

 • Premium
Övre Trädgårdsgatan 27, Nedre Skranta, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon
Övre Trädgårdsgatan 27, Nedre Skranta, Karlskoga kommun, bild 2
Övre Trädgårdsgatan 27, Nedre Skranta, Karlskoga kommun, bild 3

Övre Trädgårdsgatan 27

Villa
Nedre Skranta, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
4 595 000 kr
190 + 185 m²
6 rum
2 069 m² tomt

Välkommen till Övre Trädgårdsgatan 27. Denna tjugotalsvilla, med en boyta på 190 kvm och en totalyta på 375 kvm, erbjuder en perfekt balans mellan historisk charm och moderna bekvämligheter. Huset, som består av sex rum och kök varav fyra sovrum, är idealt för familjer eller dem som uppskattar rymliga och välplanerade ytor. De senaste årens renoveringar har uppgraderat villan för att möta dagens standard. Bergvärme har installerats för ett hållbart och ekonomiskt uppvärmningssystem, och köket har förnyats med ett stilrent Marbodalkök med stenskivor och komfortabel vattenburen golvvärme. Även elsystemet har moderniserats för att säkerställa en trygg och bekväm vardag. Fastighetens läge är en av dess största tillgångar. Tre välutformade uteplatser erbjuder mångsidiga möjligheter för avkoppling och umgänge i det fria, varav en är utrustad med ett spabad. Denna mångsidighet i utomhusutrymmena kompletteras av en rymlig hörntomt som är idealisk för sommaraktiviteter. En unik och eftertraktad egenskap hos denna villa är dess sjöutsikt, som ger en känsla av lugn och skönhet till boendet. Närheten till badbrygga och sandstrand, bara några hundra meter bort, gör det enkelt att njuta av vattenaktiviteter och avkoppling vid vattnet. Dessutom är närheten till en lokal förskola en bekväm fördel för familjer. Med ett praktiskt dubbelgarage är förvaring och parkering av bilar väl tillgodosedda. Detta tillsammans med villans läge, storlek och moderna bekvämligheter, gör Övre Trädgårdsgatan 27 till ett attraktivt och önskvärt hem. Karlskoga har ett idealiskt läge för den som pendlar med buss eller bil till Örebro och Karlstad. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gustaf Florenius för mer info och visning!

 • Premium
Hertig Carls allé 32, Bregården, Karlskoga kommun

Hertig Carls allé 32

Villa
Bregården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
4 995 000 kr
203 + 78 m²
7 rum
916 m² tomt

Ett stenkast från sjön hittar du denna imponerande villa som kombinerar robust byggnadskvalitet med lyxiga detaljer. Med en total yta på cirka 280 m2 erbjuder detta hem gott om utrymme för både familjeliv och sociala tillställningar. Att bo i Bregården erbjuder flertalet fördelar, som tillgång till sjön för bad och avkopplande promenader längs stranden och ute på näset. Området har även tillgång till skola och två förskolor, samt ligger inom promenadavstånd till centrum. Denna fastighet har sina rötter i 1940, men genomgick en omfattande renovering 1989 av Degerfors Järnverk, som renoverade hemmet till kärnan, utvidgade det och även lade till ett garage. Ett nyligt renoverat badrum på övre plan, färdigställt 2023, med kakel och klinkers, samt husets genomgående ljusa och tilltalande ytskikt, tillför ytterligare värde och bekvämlighet till detta redan imponerande hem.

 • Plus
 • Energieffektiv
Klarbärsvägen 75, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Klarbärsvägen 75

Radhus
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
115 + 13 m²
4 rum
255 m² tomt

På Klarbärsvägen 75 finner du ett radhus med fyra rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på ett plan. Detta hem erbjuder en god grund för de som är intresserade av att skapa ett personligt boende med utrymme för både vardagsliv och privatliv. Med ett nyare yttertak och delvis utbytta fönster finns det en stabil bas att bygga vidare på, även om det finns ett visst behov av renovering för att anpassa hemmet efter egna önskemål och behov. Lugnt område fritt från störande genomfartstrafik, vilket gör det till ett bra val för de som värderar ett stillsamt boende. I närheten finns promenadstråk, skolor och förskolor, vilket bidrar till områdets attraktivitet för familjer och de som söker ett bekvämt boende. Förbindelserna från Karlskoga till såväl Örebro som Karlstad via buss eller bil är goda, vilket gör läget praktiskt för de som pendlar eller önskar tillgång till större städers utbud utan att bo mitt i stadskärnan. Klarbärsvägen 75 erbjuder en möjlighet att förvärva ett hem i ett trivsamt område, med potential för den som är villig att investera tid och resurser för att skapa ett personligt och anpassat boende.

Björnbärsvägen 31, Aggerud, Karlskoga kommun

Björnbärsvägen 31

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 795 000 kr
158 + 63 m²
7 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till Björnbärsvägen 31, en rymlig familjevilla i som erbjuder ett barnvänligt och bekvämt boende. Med en generös yta på 221 m², fördelad över sju rum och kök, är detta hem perfekt för den växande familjen. I entréplanet välkomnas du av ett rymligt vardagsrum i vinkel, komplett med en murad kamin som ger en varm och hemtrevlig känsla. Vardagsrummet övergår i en öppen planlösning till både matsal och kök, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Köket, från det kända Smedstorpskök, är utrustat med stenskivor och exklusiva vitvaror, vilket garanterar en förstklassig matlagningsupplevelse. Praktiskt anslutet till köket finns en groventré med tvättstuga, bastu, dusch och ett sovrum, vilket ger extra komfort och flexibilitet. På övre planet hittar du ett allrum, tre ytterligare sovrum samt ett rymligt badrum. Denna våning är perfekt utformad för privatliv och avkoppling för familjemedlemmarna. Belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, ligger denna villa nära skolor, förskolor och mataffärer, samt nära Storängens handelsområde. Denna kombination av bekvämligheter och ett lugnt, familjevänligt läge gör Björnbärsvägen 31 till ett idealiskt hem för de som söker en balans mellan lugn och närhet till vardagens behov.

Yttre lötsvängen 41, Löten, Karlskoga kommun

Yttre lötsvängen 41

Villa
Löten, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 495 000 kr
115 m²
5 rum
250 m² tomt

Ett charmigt kedjehus beläget i det familjevänliga och eftertraktade området Löten, omgivet av en frodig trädgård och med direkt närhet till en cykelbana. Detta hem präglas av ljusa färgval och högkvalitativa material, vilket skapar en inbjudande och ljus atmosfär. Huset är smart utformat med en effektiv planlösning som omfattar fem rum inklusive ett kök, varav tre är sovrum, utspridda över två våningar. På entréplanet finner man rymliga gemensamma utrymmen, komplett med eleganta trägolv och funktionella skjutdörrar som skiljer vardagsrummet från TV-rummet. För att säkerställa en behaglig inomhusmiljö är huset utrustat med energieffektiva 3-glasfönster och ett modernt fjärrvärmesystem. Detta är det perfekta hemmet för den som söker komfort och stil i en familjevänlig miljö

Vindarnas Väg 12C, Sandviken, Karlskoga kommun

Vindarnas Väg 12C

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
295 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/3
3 486 kr/mån
6 277 kr/m²

Upptäck denna pärla av en lägenhet i Karlskoga med ett oslagbart läge! Med en boyta om 47 m2, fördelat på två rum och kök, är detta den perfekta bostaden för dig som söker kvalitet, komfort och närhet till natur. Belägen på tredje våningen, bjuder denna lägenhet på en balkong med söderläge där du kan njuta av en milsvid, andlöst vacker utsikt över sjön Möckeln. Föreställ dig de varma sommarkvällarna där du med ett glas i handen blickar ut över det glittrande vattnet. Endast en kort promenad på cirka 200 meter skiljer dig från sjöns kant, där du finner härliga promenadstråk och inbjudande sandstränder. Perfekt för morgondopp, soliga dagar eller avkopplande promenader i skymningen. Lägenheten stoltserar med ett helrenoverat badrum från 2020, utfört i samband med stambytet i föreningen. Här möts du av modern design och kvalitativa materialval – en plats för avkoppling och välbefinnande. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till mataffärer, apotek och vårdcentral, och vill du få ett större utbud finns det mycket goda kommunikationer till Örebro med både bil och buss

 • Balkong
Sandviksvägen 15, Sandviken, Karlskoga kommun

Sandviksvägen 15

Övrigt
Sandviken, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 295 000 kr
764 m² tomt

Välkommen till Sandviksvägen 15 en affärslokal med bra läge ett stenkast från E18. Fastigheten inrymde tidigare ett bankkontor och bankvalvet finns fortfarande kvar i källaren. Entréplan erbjuder en stor öppen yta samt ett personalutrymme. Källarplan inrymmer bankvalv med gott om förvaring samt ett pentry, och förråd. Totalyta om ca 229 m2 ca 115 m2 per plan. Nuvarande ägare har haft musikaffär i fastigheten och avyttrar den nu då verksamheten ska flytta. Fastigheten har hög säkerhet då alla fönster har byggts in bakom fasaden. Fönstren finns kvar och det går enkelt att öppna upp fasaden igen för att ta fram dem. Vänligen kontakta Gustaf Florenius för mer information och visning, 0707201788.

Lervik, Lervik, Degerfors kommun

Lervik

Tomt
Lervik, Degerfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
495 000 kr
1 000 m² tomt

Här finns nu möjlighet att förvärva en av sju sjönära tomter vid Möckeln. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns framdraget till tomtgräns! Generösa byggrätter och möjlighet till båtplats. Här bor ni på bekvämt avstånd till både Karlskoga och Degerfors med bra kommunikationer till Stockholm, Örebro och Karlstad. Fast pris 495.000 kr för tomterna närmast sjön samt 445.000 kr för övriga.

Visar alla 11