Mäklare Jessica Palm

Jessica Palm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kantarellvägen 62D, Bärstad, Hammarö kommun
Kantarellvägen 62D, Bärstad, Hammarö kommun, bild 2
Kantarellvägen 62D, Bärstad, Hammarö kommun, bild 3

Kantarellvägen 62D

Lägenhet
Bärstad, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
5 259 kr/mån
26 080 kr/m²

Välkommen till populära Bärstad och bostadsrätterna på Kantarellvägen med radhuskänsla! Den här trerummare om 88 kvm har eget fristående och isolerat garage och flera uteplatser i både markplan och från balkong på övervåning. Vid entrén nås den insynsskyddade uteplatsen i sydostligt läge med omgärdande gräsmatta och hög tujahäck. Gräsmattan sköts enkelt med en robotgräsklippare och indragen sommarbevattning. Vid altanen har en terrassmarkis satts upp som skyddar de soligaste sommardagarna. Entré i markplan med gott om plats för avhängning och trappa upp till andra våningen där samtliga rum finns. Lägenheten är i mycket gott skick och har helrenoverats under de senaste åren med bl a nytt badrum, kök och nya ytskikt. Föreningen har dragit in fjärrvärme under 2022 vilket bidrar till en fin boendeekonomi och mer av komfortvärme. Bärstad är ett mycket familjevänligt område där man alltid har nära till skolor och förskolor utan att tumma på närheten till natur, fina promenadstråk och vattnet. Nya sandstrand längst ner på Bärstad på morgonrocksavstånd och bra kommunikationer mot Karlstad och Skoghall på bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Karmgatan 103, Våxnäs, Karlstads kommun

Karmgatan 103

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 060 kr/mån
13 179 kr/m²

Nu säljes en av de mycket populära treorna om 75,5 kvm på första våningen och med gavelläge, endast en halvtrappa upp med inglasad balkong mot innergården. Bostaden har renoverats löpande och har ett fint och praktiskt kök med vit skåpinredning och integrerade vitvaror och fullstor kyl & frys. Sovrummet intill vardagsrummet har fått två större öppningar och har gjort bostaden luftigare och ljusare, mycket tack vare de nya extra stora fönstren som föreningen har satt in. Nyare golv och ljusa väggar gör att den här lägenheten blir mycket trivsam. En ordnad och väl fungerande förening med mycket god ekonomi som utför löpande underhåll samt värnar om sina fastigheter och medlemmar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband & parkeringsplats. Föreningen har satsat på fina gemensamma utemiljöer med innergårdar där det finns olika umgängesplatser, pergolas och prunkande grönska. Vid husets baksida finns flera odlingslådor för den som är odlingsintresserad. Tillträde kan ske per omgående om så önskas. Fler bilder kommer inom kort. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Balkong
Gruvgången 97, Gruvlyckan, Karlstads kommun

Gruvgången 97

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
950 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 501 kr/mån
21 348 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fint renoverade och välplanerade etta om 44,5 kvm i Brf Gräsdalen på Gruvlyckan. Här bor du med en låg månadsavgift om 2 501 kr där både internet och en parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften. I föreningen finns även tillgång till gym, samlingslokal med bastu samt en övernattningslägenhet. Lägenheten har tapetserade väggar i en modern beige kulör och nya golv har lagts in. Stilrent renoverat kök 2020 med vit skåpinredning och mörka bänkskivor, en rymlig hall med förvaring i tre garderober, vardagsrum med en praktisk sovalkov samt ett helkaklat badrum med ny inredning 2021 och tvättmaskin. Lägenheten har stora fönsterpartier vilket skapar ett naturligt ljus i hela lägenheten. Här bor ni i välskött förening med god ekonomi. På Gruvlyckan finns närhet till Bergviks shoppingområde och naturområden med vandringsleder samt närhet Vänern. Smidig transport via buss eller cykel- och gångvägar till centrum och övriga Karlstad. En optimal lägenhet med låga boendekostnader för dig som är student eller på jakt efter din första lägenhet. Jag hälsar er varmt välkomna till visning!

Dingelsundet 445, Dingelsundet, Karlstads kommun

Dingelsundet 445

Villa
Dingelsundet, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
9 985 000 kr
225 m²
7 rum
1 139 m² tomt

Med en storslagen Vänerutsikt och hörntomt på Dingelsundet finns nu denna generösa villa om 225 kvm till salu. Fastigheten har vidsträckt vy från sitt västerläge mot Vänerns glimrande vatten. Här finns en gemensam brygga med tillhörande båtplats som de tre fastigheterna i det avskilda och stillsamma området med återvändsgränd delar på. Villan är ett Myresjöhus som byggdes 2008 med ett tillhörande dubbelgarage om 43,5 kvm där övervåningen är förberedd för att inredas. Entréplanet erbjuder en öppen planlösning med spatiösa sällskapsrum där kök, vardagsrum och matsal är helt öppna mot varandra och bjuder in till stora sammankomster. Rummen badar i ljus från dubbeldörrar ut mot altanen och matsalens burspråk med fönster på tre sidor. Njut av vattenkontakten och fina solnedgångar både inne och ute. Här finns även ett stort sovrum, ett duschrum samt tvättstuga med groventré. Övervåningen har ett allrum i centrum med stor balkong i västerläge och sovrum fördelat på varsin sida, totalt tre stycken. Extra lyxigt är det tilltagna badrummet med både dusch, tassbadkar och bastu. Villan värms via luft/vattenvärmepump med vattenburen golvvärme och en mysig braskamin. Bonus är luft/luft värmepumpen som används mer sommartid för sin aircondition. Fiber finns indraget. Gräsmattan löper från altanen på baksidan och övergår i vacker naturmark med ljung, bärris och klippor mot stranden och bryggan. Med sitt hörnläge är det helt avskilt på östra sidan som sedan övergår i skog. Husets framsida har gräsmattan som löper längs med sidan och vid entrén växer vackra hortensia buskar. Dingelsundet ligger med närhet till stan och med bil är det endast 5 min till centrum. I närheten finns även förskola och skola samt Bergviks populära köpcentrum. Sällan återkommande möjlighet!

Edebäcksgatan 43A, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun

Edebäcksgatan 43A

Villa
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 995 000 kr
177 + 48 m²
6 rum
630 m² tomt

Fin familjevilla på eftertraktade Södra Kroppkärr, ett kort och bekvämt avstånd från centrum och med Kroppkärrsjön ett stenkast från dörren. Soutterängvilla i två plan härliga social rum på överplan med vardagsrum, matsal och kök i samspel med varandra. Lite av 60-tals detaljerna finns bevarade allt eftersom huset har renoverats löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och en öppen spis på övreplan i vardagsrummet som skapar mysfaktor under vinterhalvåret. Fyra sovrum alla i bra storlek och ett generöst tilltaget allrum/gillestuga på entréplanet med altandörr ut till baksidans uteplats. Mycket välunderhållen villa som har renoverats omfattande under 2000-talet med bl a nytt yttertak -02, kök -08, indragen fiber -08 samt mycket fokus på på entréplanet med renoverad gästtoalett -10 och entréhallen med golvvärme, ny klinker och nästintill samtliga ytskikt i övriga rum. Liten, lättskött och grönskande trädgård med fina uppvuxna planteringar, perfekt för dig som inte söker så stor tomt att hålla efter. Trädgården har en odlingshörna med pallkragar i ena hörnet av tomten samt en kavalkad av olika härliga planteringar så som fläderbuske, jasmin och lavendel, syrenbuskar, humle, krusbär, björnbär, vinbärsbuskar och rabarber. Vid altanen finns en uppsatt paviljong som ger skydd från solen de varmaste sommardagarna. Södra Kroppkärr är beläget med ett bekvämt avstånd till centrum och med närhet till Kroppkärrssjön där badplats finns. Cykelvägen längs Kroppkärrssjön och älven är en prioriterad cykelväg, vilket innebär att den plogas och saltas under vintern innan bilvägen plogas. Bra med bussförbindelse i hela området med flera bussar i timmen som tar dig till centrum. Närhet till fina förskolor och skolor där barnen enkelt tar sig via kort promenad eller cykel. Välkommen på visning!

Grava-Rud 533, null, Karlstads kommun

Grava-Rud 533

Tomt
Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
5 695 000 kr
1 802 m² tomt

I naturskönt läge endast 15 min från Karlstads stadspuls finns nu möjligheten att köpa en fastighet i ett högt fint läge där en vacker modern villa i ladhus-modell ska byggas. Villan genomsyras av mycket hög kvalitet och påkostade och exklusiva materialval redan i grunden, men du får själv möjligheten att göra ändringar i material och inredning. Hela byggprocessen sköts av Wermlandshus där huset är ritat av arkitektfirman Studio-ark och är en enplansvilla i vinkel om 172 kvm med frånluftsvärmepump och golvvärme som uppvärmning. Designen genomsyras av stora spröjsade fönsterpartier, en hög takhöjd och en modern öppen planlösning. Här finns möjligt att lägga till för uteterrasser, pool, garage och/eller carport. (I priset ingår ej markarbete och anslutningar så som V/A och el). Kontakta mäklare för mer info.

Visar alla 6