Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Palm

Jessica Palm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörviksvägen 3, Gunnarskär, Hammarö kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Sörviksvägen 3, Gunnarskär, Hammarö kommun, bild 2
Sörviksvägen 3, Gunnarskär, Hammarö kommun, bild 3

Sörviksvägen 3

Villa
Gunnarskär, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 695 000 kr
172 + 128 m²
7 rum
620 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en stor och välplanerad familjevilla i ett lugnt och barnvänligt läge på populära Gunnarskär! Här får ni stora sociala ytor med rejält tilltaget kök med köksö och nya vitvaror, en stor intilliggande matplats som blir en naturlig samlingspunkt vid middagsbjudningar och ett vardagsrum i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Den generösa ytan ger möjlighet till 3-6 sovrum beroende på behov och vad som önskas över tre våningar. Här finns även två fint renoverade badrum med kakel och klinker på vardera våningsplan samt en mycket praktisk och stor groventré. Den inredda källarvåningen har bra takhöjd och en stor gillestuga med öppen spis som passar perfekt som extra vardagsrum eller varför inte ett stort sovrum? Här finns gott om förvaringsmöjligheter på villans samtliga våningsplan. Fristående garage med plats för uppställning även på uppfarten. I trädgården kan flera olika uteplatser nyttjas och på baksidan finns ett ljuvligt spabad placerat i ett insynsskyddat läge. Villan värms via fjärrvärme. Fönsterbyte och fasadbyte skedde -10 och taket är ytbehandlat av firma -16. Bostaden har ett bra läge med närhet till både förskolor, skolor, Mörudden med dess bad och båtmöjligheter samt Kilenegården. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Premium
Prästbolsvägen 24, Lövnäs, Hammarö kommun

Prästbolsvägen 24

Villa
Lövnäs, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 095 000 kr
98 + 144 m²
3 rum
1 043 m² tomt

Välkommen till populära och attraktiva Lövnäs och Prästbolsvägen 24. Den här mysiga enplansvillan med källare har renoverats med snygga moderna material och inredning under senaste året där entréplanet har öppnats upp och har en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vacker fiskbensparkett har lagts in och väggarna har sober färgsättning i kontrast till de nya fina listerna. Ett praktiskt och stilrent kök från Epoq har satts in tillsammans med en stor köksö som bjuder in till socialt umgänge. Från matplatsen intill nås altanen i etage från nya dubbeldörrar i glas som ger extra fint ljusinsläpp. Vardagsrummet har en vacker öppen spis med insatt kassett som ger härlig komfortvärme i den öppna planlösningen. I övrigt värms villan via fjärrvärme och ytterligare en braskamin i källarplanet, och den låga energiförbrukning ger energiklass B vilket kvalificerar för "grönt bolån" hos vissa banker. Vidare på entréplanet finns två bra sovrum varav ett med en hel garderobsvägg samt ett helkaklat badrum med dusch. Källarplanet är delvis inrett med en stor gillestuga som passar perfekt som ett tredje sovrum eller ett extra allrum, bastu & dusch i kombination med tvättstuga samt gott om förvaringsutrymme i flera förrådsrum. Här finns även uppgång till det vidbyggda garaget. Trädgården är på en stor hörntomt med omgärdande häck och staket och har stora öppna gräsytor, pallkragar för odling samt fint uppväxta buskar och träd. Området Lövnäs lockar par och familjer i alla åldrar och här bor du med badrocksavstånd till Vänern och närhet till flera båtbryggor och badplatser. I området finns flera lekparker, idrottshallar och grönytor samt fina cykelbanor. Det är nära till förskolor och gång- och cykelavstånd till både F-6 skolor och högstadieskola. På Hammarö finns i princip allt du behöver med flera matbutiker samt restauranger vid Nolgårds handelsområde eller i Skoghalls centrum. Det är även nära till gym som finns både på Lövnäs och Nolgård. Vill du ha mer stadspuls kan du hoppa på bussen från busshållplatsen som ligger ca 100 meter ifrån huset eller ta bil in till Karlstad centrum. Det här är en fastighet som är värd att upplevas på plats!

  • Energieffektiv
Ahlmarksgatan 6B, Bryggudden, Karlstads kommun

Ahlmarksgatan 6B

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 825 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
3 620 kr/mån
45 565 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och moderna bostad med ett härligt läge intill Pråmkanalen på Ahlmarksgatan. Den här tvårummaren en trappa upp har en pampig takhöjd om ca 3,3 m och två härliga uteplatser, varav en stor inglasad balkong med utsikt mot kanalen och en terrass i markplan vid innergårdens fina miljö. Lägenheten genomsyras av moderna och kvalitativa material och inredning, av stora fönster och dubbeldörrar i glas ut till balkongen. Det helkaklade badrummet är i kombination med tvättavdelning med egen tvättmaskin & tumlare och i hallen finns en väl tilltagen klädkammare. Här bor ni i en eftertraktad förening med mervärden såsom gästlägenhet, relaxavdelning och bastu. Hiss och möjlighet till garage (nås via hissen) finns likväl och för miljömedvetna bilägare, så finns det elbilsladdare. Utanför entrén ges möjlighet till båtplats! Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi och fastigheten vann Arkitekturpriset i Karlstads kommun 2018 för sina lyxiga och vackra byggnader i tegel och industriell stil. Området runt Bryggudden är verkligen något speciellt. Med restauranger, mataffär och caféer runt knuten och bara en kort promenad in till torget har du allt du behöver inom räckhåll.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edebäcksgatan 43A, Södra Kroppkärr, Karlstads kommun

Edebäcksgatan 43A

Villa
Södra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 850 000 kr
177 + 48 m²
6 rum
630 m² tomt

Fin familjevilla på eftertraktade Södra Kroppkärr, ett kort och bekvämt avstånd från centrum och med Kroppkärrsjön ett stenkast från dörren. Soutterängvilla i två plan härliga social rum på överplan med vardagsrum, matsal och kök i samspel med varandra. Lite av 60-tals detaljerna finns bevarade allt eftersom huset har renoverats löpande. Uppvärmning via fjärrvärme och en öppen spis på övreplan i vardagsrummet som skapar mysfaktor under vinterhalvåret. Fyra sovrum alla i bra storlek och ett generöst tilltaget allrum/gillestuga på entréplanet med altandörr ut till baksidans uteplats. Mycket välunderhållen villa som har renoverats omfattande under 2000-talet med bl a nytt yttertak -02, kök -08, indragen fiber -08 samt mycket fokus på på entréplanet med renoverad gästtoalett -10 och entréhallen med golvvärme, ny klinker och nästintill samtliga ytskikt i övriga rum. Liten, lättskött och grönskande trädgård med fina uppvuxna planteringar, perfekt för dig som inte söker så stor tomt att hålla efter. Trädgården har en odlingshörna med pallkragar i ena hörnet av tomten samt en kavalkad av olika härliga planteringar så som fläderbuske, jasmin och lavendel, syrenbuskar, humle, krusbär, björnbär, vinbärsbuskar och rabarber. Vid altanen finns en uppsatt paviljong som ger skydd från solen de varmaste sommardagarna. Södra Kroppkärr är beläget med ett bekvämt avstånd till centrum och med närhet till Kroppkärrssjön där badplats finns. Cykelvägen längs Kroppkärrssjön och älven är en prioriterad cykelväg, vilket innebär att den plogas och saltas under vintern innan bilvägen plogas. Bra med bussförbindelse i hela området med flera bussar i timmen som tar dig till centrum. Närhet till fina förskolor och skolor där barnen enkelt tar sig via kort promenad eller cykel. Välkommen på visning!

Yttersvängen 8, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 19 maj kl 13:30
Yttersvängen 8, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Yttersvängen 8, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Yttersvängen 8

Villa
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
4 795 000 kr
155 m²
6 rum
784 m² tomt

Varmt välkommen till Yttersvängen 8 och denna topprenoverade enplansvilla med gångavstånd till skola och lekplatser. Den här fastigheten är något för dig som söker en modern drömvilla med högkvalitativa material och inredning, där det bara är att flytta in och njuta. Huset har en arkitektritad och grönskande trädgård med ett altandäck i soligt söder- och västerläge, vilket nås via stort skjutdörrsparti alternativt från ytterligare en altandörr. Här finns gott om plats för odlingar, lek och sena grillkvällar. Stenlagd framsida med ytterligare en uteplats och utrymme för två bilar. Huset erbjuder fyra sovrum i bra varierande storlekar, där master bedroom ligger något avskilt från de övriga sovrummen. Stilrent kök i anslutning till ett stort vardagsrum i etage med matsalsdel. Förutom ett renoverat helkaklat badrum finns ytterligare duschrum i omgjorda och renoverade tvättstugan samt en fin gästtoalett vid entrén. Stor grovingång med gott om förvaring samt en extra allrumsdel eller gästrum av tidigare garage. Stort plus är de genomgående stilrena renoveringarna av ytskikten och listverk med oerhörd fin finish. Uppvärmning via fjärrvärme samt anslutet till fiber via Karlstad Stadsnät! Huset ligger beläget på Norra Kroppkärr och har gångavstånd till Kroppkärsskolan (åk 1-6) samt flertalet lekplatser, fotbollsplaner och skogsområden. Stadsbusslinje nr 4, 5 och 10 tar dig in till Stora torget snabbt och smidigt. Inom området finns även en sandstrand, promenadstråk runt Kroppkärrssjön samt pizzeria. Det här huset bör upplevas på plats! Varmt välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
Klaratjärnsgatan 10, Sundsta, Karlstads kommun
Klaratjärnsgatan 10, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Klaratjärnsgatan 10, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Klaratjärnsgatan 10

Villa
Sundsta, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
7 100 000 kr
180 m²
7 rum
838 m² tomt

Varmt välkommen till Klaratjärnsgatan 10 och detta modernt och rikligt renoverade hus, perfekt för den stora familjen. Bostaden har öppna ytor som skapar möjlighet till umgänge både invändigt och utvändigt i en härlig miljö och hela fem sovrum. Ett nytt lyxigt poolområde med insynsskyddande staket gjordes iordning -22 och har skapat ytterligare härliga uteplatser att njuta av. Huset i två plan har nyligen fått genomgående nya ytskikt i en gråskala som skapar en skön atmosfär som en röd tråd genom våningsplanen. Övervåningen erbjuder kök och vardagsrum i generös öppen planlösning med utgång till den stora balkongen där du kan njuta av solen hela dagen och framförallt kvällen. På våningsplanet finns två sovrum och ett renoverat badrum. Entréplanet har tre sovrum, ett allrum och en fint renoverad tvättstuga -23 med utgång till poolen samt ett renoverat badrum. Samtliga fönster och altandörrar har bytts ut -23 och motoriserade vertikalmarkiser har monterats i september -23. Inomhus har all el har gåtts igenom samt att plejd-system sattes in på all belysning. På tomten finner ni även ett fristående garage som bidrar till mycket goda förvaringsmöjligheter och en uppsatt laddbox. Ett andra garage är vidbyggt med huset. Uppvärmning via fjärrvärme och installerad FTX-ventilation -21 med värmeåtervinning samt indragen fiber. Vacker trädgård där ni finner två päronträd, perenner, buskar och ätbara växter och bär. Här bor du centralt och attraktivt med bekvämt avstånd till bland annat skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk och lekparker. Klarälven ligger ett stenkast från huset, Centrum en promenad bort och Sundsta badhus med träningsanläggning finns en bit bort från bostaden. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt men ändå vill ha nära till naturen.

  • Premium
Långgatan 27B, Herrhagen, Karlstads kommun

Långgatan 27B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
2 195 000 kr
107,5 m²
4 rum
vån 3/4
6 356 kr/mån
20 419 kr/m²

Välkommen till en av Herrhagens bästa fyror om hela 107,5 kvm! Här bor du i en mycket social lägenhet med ett stort vardagsrum i vinkel med plats för både en generös soffgrupp som matsalsgrupp. Utgång till den öppna balkongen i direkt söderläge och bevarade detaljer så som parkettgolvet och en vacker öppen spis. I anslutning finns det modernt renoverade köket 2011 med en tilltagen köksö med plats för 8 personer, perfekt för umgänge och middagar. Lägenheten har ett fint ljusinläpp och en genomgående smart planlösning med både badrum och en gästtoalett samt de tre sovrummen i varierande storlek. I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet (fiber) & tv samt bostädsrättsförsäkringen. Föreningen har en gemensam takterrass som medlemmarna har fri tillgång till och det finns lokaler som hyrs ut vilket ger goda hyresintäkter. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. Läget på populära Herrhagen är perfekt med centrum, livsmedelsbutik och vårdcentral endast en kort promenad bort. I området finns även restauranger, caféer och bra kommunikationer. Här bor man i ett charmigt och lugnt område men med stadspulsen runt hörnet och närhet till parker och fina promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tomt på Klöverud - del av Götetorpsvägen 98, Klöverud, Hammarö kommun

Tomt på Klöverud - del av Götetorpsvägen 98

Tomt
Klöverud, Hammarö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 350 000 kr
970 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt - kanske något modernt med hög kvalitet och snygg design? Då är det här är en fantastisk möjlighet att köpa denna tomt på Klöverud med byggentreprenad via Wermlandshus - där du själv får möjligheten att välja husmodell, göra materialval och inredningsval. Hela byggprocessen sköts av Wermlandshus och huset på bild är ett exempelhus ritat av arkitektfirman Studio-ark med exklusiva material och påkostad inredning framförallt i kök och badrum i grundpaketet. Designen genomsyras av mycket glas med stora fönsterpartier, hög takhöjd och en modern planlösning. Priset för just denna modell inklusive tomten är från 6 495 000 kr. Tillvalsmöjligheter finns för att lägga till för uteterrasser, pool, garage och/eller carport. Tomten är under avstyckning och kommer att vara ca 970 kvm. Området Klöverud är mycket omtyckt för sitt läge med närheten till förskola- och skola, Vänern och naturen runtomkring, flera stora mataffärer och med endast några kilometer från Karlstad city. Kontakta mäklare för mer info.

Tomt utanför detaljplan på Knappstad, Knappstad, Karlstads kommun

Tomt utanför detaljplan på Knappstad

Tomt
Knappstad, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
1 242 m² tomt

Välkommen till denna byggklara tomt utanför detalplanerat område, belägen i ett nyetablerat villaområde på Knappstad. Med en tomtarea på 1 242 kvadratmeter finns här gott om plats för att förverkliga ditt drömboende med skogsparti som angränsar bakom. Detta nyetablerade område präglas av villor och parhus, vilket skapar en trivsam och harmonisk atmosfär. Byggentreprenaden är förenad med avtal hos Wermlandshus, vilket ger dig trygghet och kvalitet i byggprocessen. Hos Wermlandshus får du frihet att skapa ditt personliga hem, precis så som du vill ha det. Och det gäller såväl arkitekturen som inredningen och materialvalen. För att inspireras besök Wermlandshus hemsida och se deras villamodeller https://wermlandshus.com/ Låt dig inspireras av de fantastiska hus de skapar. I priset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp, vilket ger dig en bekväm och problemfri vardag. El-anslutning och fiberavgift tillkommer. På Knappstad kan du njuta av den vackra naturen och de fina promenadstråk som området erbjuder. Med närhet till centrum, endast några kilometer bort, har du alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av den lugna och naturnära omgivningen. Missa inte chansen att förvärva denna attraktiva tomt i Karlstad. Kontakta mäklaren för mer information.

Gruvgången 97, Gruvlyckan, Karlstads kommun

Gruvgången 97

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
945 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 501 kr/mån
21 236 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fint renoverade och välplanerade etta om 44,5 kvm i Brf Gräsdalen på Gruvlyckan. Här bor du med en låg månadsavgift om 2 501 kr där både internet och en parkeringsplats med motorvärmare ingår i avgiften. I föreningen finns även tillgång till gym, samlingslokal med bastu samt en övernattningslägenhet. Lägenheten har tapetserade väggar i en modern beige kulör och nya golv har lagts in. Stilrent renoverat kök 2020 med vit skåpinredning och mörka bänkskivor, en rymlig hall med förvaring i tre garderober, vardagsrum med en praktisk sovalkov samt ett helkaklat badrum med ny inredning 2021 och tvättmaskin. Lägenheten har stora fönsterpartier vilket skapar ett naturligt ljus i hela lägenheten. Här bor ni i välskött förening med god ekonomi. På Gruvlyckan finns närhet till Bergviks shoppingområde och naturområden med vandringsleder samt närhet Vänern. Smidig transport via buss eller cykel- och gångvägar till centrum och övriga Karlstad. En optimal lägenhet med låga boendekostnader för dig som är student eller på jakt efter din första lägenhet. Jag hälsar er varmt välkomna till visning!

Knappstad 426, Knappstad, Karlstads kommun

Knappstad 426

Tomt
Knappstad, Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
1 850 000 kr
1 248 m² tomt

Välkommen till denna byggklara tomt belägen i ett nyetablerat område på Knappstad. Med en tomtarea på 1 248 kvadratmeter finns här gott om plats för att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. Detta nyetablerade område präglas av villor och parhus, vilket skapar en trivsam och harmonisk atmosfär. Byggentreprenaden är förenad med avtal hos Wermlandshus, vilket ger dig trygghet och kvalitet i byggprocessen - här har du möjligheten att skapa ditt drömboende! I priset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp, vilket ger dig en bekväm och problemfri vardag. För att inspireras besök Wermlandshus hemsida och se deras villamodeller https://wermlandshus.com/ På Knappstad kan du njuta av den vackra naturen och de fina promenadstråk som området erbjuder. Med närhet till centrum, endast några kilometer bort, har du alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av den lugna och naturnära omgivningen. Missa inte chansen att förvärva denna attraktiva tomt i Karlstad. Kontakta mäklaren för mer information.

Grava-Rud 533, null, Karlstads kommun

Grava-Rud 533

Tomt
Karlstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
5 695 000 kr
1 802 m² tomt

I naturskönt läge endast 15 min från Karlstads stadspuls finns nu möjligheten att köpa en tomt i ett högt fint läge där en vacker modern villa i ladhus-modell är förslaget till att byggas. Dock valfritt att bygga vad du önskar genom entreprenad med Wermlandshus. Exempelvillan genomsyras av mycket hög kvalitet och påkostade och exklusiva materialval redan i grunden, men du får själv möjligheten att göra ändringar i material och inredning. Hela byggprocessen sköts av Wermlandshus där huset är ritat av arkitektfirman Studio-ark och är en enplansvilla i vinkel om 172 kvm med frånluftsvärmepump och golvvärme som uppvärmning. Designen genomsyras av stora spröjsade fönsterpartier, en hög takhöjd och en modern öppen planlösning. Här finns möjligt att lägga till för uteterrasser, pool, garage och/eller carport. (I priset ingår ej markarbete och anslutningar så som V/A och el). Kontakta mäklare för mer info.

Visar alla 12