Mäklare Karin Rolland

Karin Rolland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bandyvägen 8, Surte, Ale kommun
 • Sön 2 apr kl 15:00

Bandyvägen 8

Villa
Surte, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

3 495 000 kr

125 m²

6 rum

1 320 m² tomt

Kommande försäljning - gör en intresseanmälan för mer information och visning! Här har du ett välbevarat hus på en stor fantastisk tomt mitt i centrala Surte. Surte ligger strax utanför Göteborg som har det mesta man kan önska sig. En praktisk villa som är bevarad och där tak, värmesystem och delvis dränering är gjord. Fasaden av eternit är praktisk och ett bra skydd. Idag är huset uppbyggt som en tvåfamiljs villa med kök på båda plan, perfekt om man vill ha ett generationsboende men går också att bygga om till en praktisk enfamiljsvilla. Huset har även bra planlösning med social delar på entréplan och sovrum på övre plan. Det är högt i tak, stora ljusinsläpp och utblick i flera väderstreck i så gott som alla rum. Under sommarhalvåret njuter man av solen i den stora lummiga uppväxta trädgården med flera perenner som blommar i dom olika årstiderna. En fristående byggnad med förråd och dubbelgarage ger med fördel extra förrådsutrymme och plats för två bilar. Husets källare inrymmer tvättstuga och extra bra förvaringsutrymmen som man når en trappa ner från huset entré/hall. Trädgården består av två fastigheter, Surte 1:22 (760 kvm) och Surte 1:15 (560 kvm) Huset ligger beläget i ett fint villaområde med närhet till det mesta. Surte har vackra omgivningar med vacker natur och populära Surtesjön om ni vill bada. På gångavstånd finner du pendelstation och centrum med flera affärer. Närhet till bra barnomsorg och ni når Göteborg på endast 10 min med tåget.

 • Plus
Idrottsvägen 13B, Surte, Ale kommun
 • Borttagen före visning

Idrottsvägen 13B

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

1 295 000 kr

54 m²

2 rum

3 000 kr/mån

23 981 kr/m²

Nu finns denna finfina tvårummare till salu! Lägenheten är i väldigt gott skick, här är det bara att flytta in. Genomgående moderna och fräscha materialval så finns det inte mycket man behöver göra som en köpare. Lägenheten ligger i ett lugnt område men ändå väldigt nära centrum med fina kommunikationer. Pendeltågen tar du dig snabbt och smidigt till och från Göteborg på cirka 14 minuter. Stabil och omtyckt förening med god ekonomi vilket ger dig en låg månadsavgift. Varmt välkommen på visning!

Västerhöjdsvägen 89, Kärna, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 89

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 395 000 kr

104 m²

4 rum

5 393 kr/mån

32 644 kr/m²

Nytt parhus i hög kvalitet i populärt familjevänligt område. Detta projekt är slutsålt och alla husen är tillträda. Nu är det första huset som säljs på andrahandsmarknaden och dessutom med ett väldigt attraktivt läge i området. Trevligt tvåplanshus med utgång till uteplats från de sociala planet. Med ett av områdets bästa lägen har man en stor altan som vetter mot skogen och härlig eftermiddagssol. Detta hus har en trevlig öpoen planlösning med stora härliga fönster och genomgående moderna fina val. Sociala delar på entré plan samt badrum med tvättstuga. På plan två finner vi tre sovrum, allrum och badrum. Eget förråd och två parkeringsplatser varav en med elstolpe. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum med barnomsorg och busstation. Detta hus har en påkostad inredning av hög kvalité och flera tillval. Husen i området är belägna mitt i en dal, en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i båda plan. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

 • Uteplats
Västerhöjdsvägen 80, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 80

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 095 000 kr

122 m²

4 rum

5 421 kr/mån

33 566 kr/m²

Nya parhus med tillträden maj-juni 2023. Parhusen/radhusen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité och flera tillvalsmöjligheter. Husen ligger i en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i entréplan. Till varje hus finns ett förråd samt två parkeringsplatser, altan från dom sociala delarna och balkong från andra våningen. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! I Brf Kärna Hills kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge. I Hus B bor du på 122 välplanerade kvadratmetrar. Trevligt 2-plans med en större balkong från övre plan och utgång till en mindre altan från dom sociala delarna på entréplan. Detta hus har en öppen social planlösning. Tre sovrum och allrum på övre plan. Två rymliga helkaklade badrum ett i varje plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum på entréplan. Eget förråd och två parkeringsplatser möjligheter att välja till elstolpe som tillval. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum och busstation. Bilderna är illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Västerhöjdsvägen 90, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 90

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 650 000 kr

115 m²

4 rum

5 186 kr/mån

31 739 kr/m²

Nya parhus med tillträden maj-juni 2023. Parhusen/radhusen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité. I Hus A bor du på 115 välplanerade kvadratmetrar. Trevligt 2-plans med en större balkong från övre plan och utgång till en mindre altan från dom sociala delarna på entréplan. Detta hus har en öppen social planlösning. Tre sovrum och allrum på övre plan. Två rymliga helkaklade badrum ett i varje plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum på entréplan. Eget förråd och två parkeringsplatser möjligheter att välja till elstolpe som tillval. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum och busstation. Bilderna är illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Västerhöjdsvägen 74, Kärna, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 74

Lägenhet
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 095 000 kr

122 m²

4 rum

5 421 kr/mån

33 566 kr/m²

I Hus B bor du på 122 välplanerade kvadratmetrar. Trevligt 2-plans med en större balkong från övre plan och utgång till en mindre altan från dom sociala delarna på entréplan. Detta hus har en öppen social planlösning. Tre sovrum och allrum på övre plan. Två rymliga helkaklade badrum ett i varje plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum på entréplan. Eget förråd och två parkeringsplatser möjligheter att välja till elstolpe som tillval. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum och busstation. Bilderna är illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kärna Hills, null, Kungälvs kommun

Kärna Hills

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 650 000 kr

122 m²

4 rum

5 186 kr/mån

Nya parhus med tillträden maj-juni 2023. Parhusen/radhusen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité. Husen ligger i en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i entréplan. Till varje hus finns ett förråd samt två parkeringsplatser, altan från dom sociala delarna och balkong från andra våningen. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! I Brf Kärna Hills kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge. Bilderna är en illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

 • Nybyggnadsprojekt
Pussen 500, Ryd, Ale kommun

Pussen 500

Tomt
Ryd, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

695 000 kr

1 938 m² tomt

Lantligt belägen tomt med ett naturskönt läge nära sjön Pussen. Här finns möjlighet att skapa ett eget boende med plats för den växande familjen. Fastigheten ligger nära tillfartsväg och här tar du dig på ett bekvämt sätt till Nödinge/Nol eller varför inte till Floda/Lerum. I dagsläget finns inget förhandsbesked så en klausul om detta kommer att skrivas in i köpekontraktet och skulle förhandsbesked ej erhållas kan begäran om köpets återgång begäras. Tillträde enligt överenskommelse För visning och mer information var vänlig och kontakta mäklaren.

Visar alla 8