Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mathilda Hansson

Mathilda Hansson

Om mig

Jobbet som fastighetsmäklare är riktigt roligt och skapar många spännande möten. Jag som person är driven i allt jag företar mig. Detta betyder att mina kunder, både säljare och spekulanter känner trygghet, får bra service och en fast hand att hålla i från första mötet tills deklarationen är klar. Vill du ha en trygg affär utan överraskningar och med bäst betalt så kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkegärdegatan 212, Munkegärde, Kungälvs kommun

Munkegärdegatan 212

Radhus
Munkegärde, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
7 905 kr/mån
26 043 kr/m²

Mysigt radhus i populär förening med gångavstånd till Kungälv centrum. Välplanerade fyra rum och kök i två plan med tre sovrum, klädkammare och separat tvättstuga utöver ett helkaklat badrum och en toalett. Mysig lättskött trädgård i ett attraktivt barnvänligt område med fina gemensamma gårdar och lekplatser. Två uteplatser, en rymlig altan på baksidan samt en uteplats vid entrén. Bra extra utrymmen genom ett förråd och vind. Föreningen har flera goda fördelar som bergvärme, fiber och garageplats i länga. BRF Jättens Gömme är en mycket omtyckt stabil SBC förening som ligger i ett lugnt och barnvänligt område strax intill Kungälv centrum. Man tar sig smidigt ner till Kungälv centrum via gång och cykelbana. Kongähälla och resecentrum ligger ca 1,4 kilometer ifrån radhuset. Närhet till enastående naturupplevelser, motionsslinga och fina promenadstråk. Gångavstånd till skola, samt förskolor, fotbollsplaner och lekplatser. Kommunikationerna är goda till Kungälv, Göteborg, Ytterby samt Kareby med express- och lokalbussar.

  • Uteplats
Ställets Bygata 24, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ställets Bygata 24

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/2
6 503 kr/mån
33 663 kr/m²

Varmt välkomna till Ställets bygata 24. Detta är ett riktigt fint hem med fantastiskt bra läge. Runtom huset löper en stor altan och det finns gott om gräsmatta som barnen kan leka på. Baksidan är helt insynsskyddad och väldigt härlig. Själva bostaden bjuder på välkomnande och möblerbar hall, ljust och fräscht kök, fint badrum med badkar samt egen välorganiserad tvättstuga och en klädkammare. Till detta adderar vi mysigt vardagsrum och två sovrum varav det ena enkelt kan göras om till två separata tack vare dubbla ingångar. Här kan ni bara flytta in och njuta av livet! Stället är ett barnvänligt område där alla trivs. Det finns gott om barn i området, flertalet lekplatser och förskolor intill. Nybyggda Sparråsskolan ligger bara en kort promenad härifrån. Pendlar du till Göteborg så är detta ett toppenläge då tåget från Ytterby tar ca 18 min in till Centralstationen.

  • Uteplats
Hansagatan 19, Centralt, Kungälvs kommun

Hansagatan 19

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/7
5 760 kr/mån
42 593 kr/m²

Varmt välkomna till Hansagatan 19 och denna helt nya genomgångstrea som är belägen på vån 3/5. Här får ni hall med bra förvaring, separat kök med ljus matplats, två sovrum, badrum med egen tvättstuga, gäst-wc och ombonat vardagsrum. Balkongen nås från vardagsrummet och är 8kvm stor. I föreningen finns förråd, trevlig gemensamhetslokal med uteplats, övernattningslägenhet, hobbyrum, 2 cykelrum, 4 barnvagn/rullstolsrum. Det finns flera mobilitetslösningar som tillgång till bilpool samt cykelpool där det erbjuds både 3 vanliga elcyklar och 2 lådcyklar. Parkering för medlemmarnas egna cyklar blir i husets cykelförråd. Paketboxar i varje trapphus.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ställets Bygata 44, Stället, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 44

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 550 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
6 120 kr/mån
30 723 kr/m²

Fräsch trea med trevligt hörnläge! Ljusinsläpp i tre olika väderstreck. Ni finner mycket välplanerade kvadrat, bostaden kan enkelt göras om från trea till en fyra tack vare en smart uppdelning av ett utav sovrummen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport beläget strax utanför. Här bor ni i en mycket omtyckt och välskött förening med mysig innergård. Familjärt område med trevliga grannar i blandande åldrar. Skola och förskola finns på kort gångavstånd. Utomordentligt bra kommunikationer med buss och tåg. Till GBG går tåget kontinuerligt utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från bostaden.

  • Balkong
Östra Porten 35, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra Porten 35

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 495 000 kr
87,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 761 kr/mån
28 612 kr/m²

Områdets bästa läge! Här ser ni en härlig trea i markplan med fint gavelläge och vältilltagen altan i soligt sydväst. Väl disponerad planlösning med möjlighet att skapa fler "sovrum" än de två som finns, renoverat kök, badrum med badkar, separat tvättstuga och ett fint ljusflöde från hela tre väderstreck. Belägen i centrala Ytterby med endast ett par minuters promenad till bra kommunikationer. Härifrån tar tåget endast 17 minuter in till Göteborg, perfekt för den som pendlar. Föreningen erbjuder garageplats eller p-plats. Ett plus i kanten är att det finns tillgång till både föreningslokal och gemensam grillplats samt att odla. Ett perfekt läge för dig som uppskattar närhet till goda kommunikationer, natur och stad. Ett mysigt och familjärt område samt en bostad med härlig radhuskänsla. Ett riktigt bra boende som bör upplevas på plats!

  • Uteplats
Ingegatan 4P, Komarken, Kungälvs kommun

Ingegatan 4P

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/2
2 891 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkomna till Ingegatan 4P! En hemtrevlig 1:a med uteplats på loftgången, egen entré, ombonat kök, möjlighet till sovalkov, högt i tak och låg avgift. Både kök och vardagsrum har snedtak vilket ger fantastisk rymd. Kaklat badrum med badkar. Med närhet till både centrum och natur har bostaden ett helt perfekt läge, på några minuter når ni centrumkärnan och nya Kongahälla. Runt om i närområdet finns fina strövområden och vackra promenadstråk längs älven. Närmsta busshållplats är nästan rakt utanför dörren och på kort gångavstånd når ni Kungälvs resecentrum. Här finns även möjlighet till p-plats eller garage. Föreningen erbjuder förråd, cykelförråd och tvättstuga. Flexibelt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
Östra porten 25, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra porten 25

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 275 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 823 kr/mån
26 331 kr/m²

Fin bostad med generösa ytor i mysigt område några minuter från stationen i Ytterby där tåget går som tar dig till Gbg på bara 17 minuter. Här erbjuds nyrenoverat kök i grå ton från danska Kvik med gott om arbetsyta och förvaring, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soff-, och matsalsgrupp. Två rejäla sovrum och egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Önskar man fler sovrum så kan vardagsrummet delas av med sovalkov. Balkongen ligger i soliga sydväst. Detta är det bekväma boendet precis intill allt du behöver i form av mataffär, vårdcentral, skolor, tandläkare, fin natur och riktigt bra kommunikationer. Vill ni läsa mer om trevliga Brf Östra porten så finns mer info på http://www.brfostraporten.se/ Planerad visning i mars men ring gärna redan nu vid intresse.

  • Balkong

Visar alla 7