Mäklare Mathilda Hansson

Mathilda Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Olles gata 5, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 5

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 195 000 kr

52 m²

2 rum

3 458 kr/mån

42 212 kr/m²

Varmt välkomna till detta fantastiska hem. Denna bostad bjuder på egen entré, hög takhöjd, bra förvaring och trevlig planlösning. Fina materialval som tex. kök från Vedum och badrumsinredning från Svedbergs samt härlig kulör på alla väggar. Som grädde på moset så får ni också en stor uteplats/balkong som får lov att glasas in. Bilen parkerar du smidigt utanför huset och väljer du att pendla så är det gångavstånd/cykelavstånd till både Ytterby centrum med station där tåget smidigt går åt Göteborg och Stenungsundshållet. Tåg till Gbg tar endast 18 min. I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar nu när detta nya område som heter Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här får ni njuta av årstidernas växlingar och ändå ha alla vardagens praktiska måsten runt hörnet. Nära naturen, nära staden och inte långt till havet. I föreningen finns gemensamhetslokal i ett av föreningens gårdshus. Detta utrymme kan medlemmarna boka för möten, födelsedagskalas eller varför inte en riktig grannfest. I anslutning till gemensamhetslokalen finns även ett växthus, där möjlighet till odling finns.

 • Uteplats
 • Hiss
Ingegatan 2I, Centralt vid älven, Kungälvs kommun

Ingegatan 2I

Lägenhet
Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 750 000 kr

63 m²

2 rum

3 576 kr/mån

27 778 kr/m²

Ett stenkast från Nordre älv finner ni detta trivsamma hem. Om ni väljer att bosätta er här så har ni närhet till både centrum och natur. På några minuter når ni centrumkärnan och nya Kongahälla. Runt om i närområdet finns fina strövområden och vackra promenadstråk längs älven. Närmsta busshållplats är nästan rakt utanför dörren och på kort gångavstånd når ni Kungälvs resecentrum. Hemmet med sina 63kvm bjuder på ombonat u-kök med plats för rejält köksbord, halvkaklat badrum med badkar, stort sovrum samt vardagsrum som är såpass stort att ni antingen kan avskärma med sovalkov eller om man helt enkelt vill ha stor social yta med matsalsbord. Som grädde på moset finns balkong i bästa solläge. Förvaringsmässigt så är det också bra för mellan badrum och sovrum finns klädkammare och garderober i sovrummet. Här finns även möjlighet till p-plats eller garage. Föreningen erbjuder förråd, cykel förråd och tvättstuga.

 • Balkong
Brf Kaprifolen, Kongahälla, Kungälvs kommun
 • 3 lediga bostäder

Brf Kaprifolen

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 450 000 kr

81 m²

3 rum

4 290 kr/mån

Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösning. Allt från yteffektiva 1:or till rymliga 5:or. Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning sex, sju och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade. När man kommer ut från lägenhetshuset kommer man ut på ett stort trädäck. Framför fastigheten uppför kommunen en härlig park. Med lekytor, inbjudande mötesplatser och porlande vatten – vilket uppskattas av de boende såväl som förbipasserande pollinerare. I den täta byggnationen i det nya området fungerar parken som en lugn oas. De flesta lägenheterna har balkonger eller terrasser som vetter mot den gröna parken. Välkommen till din nya verklighet! Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vårt Trygghetslöfte. Mer om det på vår hemsida.

 • Nybyggnadsprojekt
Tvetgatan 102, Centralt, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 9 feb kl 18:00
Tvetgatan 102, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Tvetgatan 102, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Tvetgatan 102

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 750 000 kr

86 m²

3 rum

6 581 kr/mån

31 977 kr/m²

Väldisponerad trea med trivsam planlösning i populära Fridhem. Unikt läge med ljusinsläpp i tre väderstreck samt tre balkonger så ni kan följa solens nästan alla timmar. Detta trivsamma hem erbjuder ett nyligen ommålat kök i grå ton, trevliga sociala ytor, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och sovrum i bra storlek. Självklart finns även ett förråd att tillgå. Nästan allt i avgiften ingår, värme, vatten, parkeringsplats, internet och tv! Föreningen erbjuder gästlägenhet, gym, hobbyrum, odlingslotter, grillplats, boulebana, cykelförråd utomhus och i källare, tvättstuga med torkrum, separat däckförråd, vinterförvaring av trädgårds/balkongmöbler. I anslutning till Fridhem ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vill ni hellre ta buss till centrum avgår 3:an precis utanför husen. Ett rymligt hem med fint läge i ett av Kungälvs trevligaste områden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra porten 51, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra porten 51

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 275 000 kr

70,2 m²

3 rum

5 183 kr/mån

32 407 kr/m²

Vid ombyggnationen av detta hem har man verkligen tänkt till. En tvåa blev en bostad med hela tre "sovrum", ombonat vardagsrum och stort kök. Till detta adderar vi helkaklat badrum, separat tvättstuga , balkong samt stort varmförråd som är beläget vägg-i-vägg med lägenheten. Genomgående fina ytskikt och harmoniska färger. Här bor du med fantastiska kommunikationer tack vare expressbuss eller tåget som tar dig till Göteborg på endast 17 min. Brf Östra porten har stor gemenskap i föreningen. Man kan nyttja den gemensamma grillplatsen eller föreningsgården. Det finns odlargrupp för den som antingen har eller önskar gröna fingrar och grannarna ställer gärna upp och hjälper till om något behöver ordnas. Vidare information om föreningen finns på https://brfostraporten.se/ I Ytterby finns allt du behöver i form av mataffär, vårdcentral, skolor, tandläkare, fin natur och inte att förglömma närhet till Marstrand och havet.

 • Balkong
Lievägen 227, Ullstorp, Kungälvs kommun

Lievägen 227

Lägenhet
Ullstorp, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 845 000 kr

73,1 m²

4 rum

4 827 kr/mån

38 919 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga 4:a som är belägen med bästa solläge i barnvänliga Ullstorp. Bostaden är väldigt kvadratsmart och upplevs rymlig och väldigt ljus tack vare stora fönster i 3 olika väderstreck. Här får ni tre sovrum, ombonat kök, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsbord. På balkongen njuter ni av eftermiddag och kvällssol. Förutom en exceptionellt god grannsämja så njuter ni här utav bekvämligheten med att bo i en bostadsrätt i en trygg och säker bostadsrättsförening med mycket inkluderat i avgiften så som värme, vatten, kabel-tv och parkering. Föreningen ekonomi är så pass bra att de nyss kunnat sänka avgiften i två omgångar. I omtyckta Ullstorp bor ni familjärt med närhet till Kungälv centrum, gång och cykelbanor finns hela vägen in. Pendlingsläget är perfekt då bussar går direkt utanför dörren. För er som pendlar med bil har ni endast några minuter ner till motorvägspåfarten. Området erbjuder både härliga promenadslingor och lekplatser för barnfamiljen, här finns också två mycket populära förskolor, närhet till åk 1-9 och på kort gångavstånd finns mindre kiosk med nödvändigheter.

 • Balkong
Kongahällagatan 48 A, Komarken, Kungälvs kommun

Kongahällagatan 48 A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 395 000 kr

39 m²

1 rum

3 059 kr/mån

35 769 kr/m²

Välkomna till denna ombonade lägenhet som bjuder på hall med bra förvaring i form av fyra garderober, mysigt kök som öppnats upp och skapar en välkomnande känsla. I badrummet finns dusch samt egen tvättmaskin. Rummet har fransk balkong och kan möbleras på flertalet olika sätt. I hall och kök ligger klinker på golvet, ekparkett i vardagsrummet. Läget näst högst upp i huset gör hemmet extra ljust och härligt! Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Brf Komarken har ett väldigt centralt läge med stora grönområden/promenadvägar runtikring. Vill du shoppa så nås Kongahälla center på några minter och pendlar du till jobbet så ligger resecentrum precis intill KC som köpcentret kallas i folkmun. Brf Komarken bjuder förutom det centrala läget på gott om faciliteter så som förråd, hobbyrum, biljardrum, pingisrum, samt en badanläggning med bastu, duschar, jacuzzi och relaxavdelning. Det finns även en samlingslokal med tillhörande komplett kök och porslin. I området mellan höghusen och låghusen finns lek- och grillplatser samt grönytor att umgås vid. Möjlighet till förhandsvisning!

 • Balkong
 • Hiss
Hansagatan 19, Kongahälla, Kungälvs kommun

Hansagatan 19

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 600 000 kr

81 m²

3 rum

4 290 kr/mån

44 444 kr/m²

Genomgående 3:a om 81 kvm på våningsplan 5. Hall med bra förvaring i två skjutdörrsgarderober. Kök med generöst fönsterparti. Två sovrum (ett kan väljas bort), varav det största har en skjutdörrsgarderob. Extra WC. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare). Vardagsrum om 21 kvm med utgång till en balkong på 8 kvm i soligt läge. Preliminär inflyttning 2024. Välkommen till din nya verklighet! Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösningar. Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning 6, 7 och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade. I Kongahälla pågår arbetet med uppförandet av 320 lägenheter fördelat på fem Riksbyggen-föreningar. Nu planerar vi Brf Kaprifolen, vår fjärde bostadsrättsförening i kvarteret. Här bygger vi moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Med det nyöppnade köpcentret Kongahälla centrum som mittpunkt växer en ny stadsdel fram. Det är ett bostadsområde för den som drömmer om en bekväm vardag och en aktiv fritid. Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vårt Trygghetslöfte. Mer om det på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hansagatan 19, Kongahälla, Kungälvs kommun

Hansagatan 19

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 450 000 kr

81 m²

3 rum

4 290 kr/mån

42 593 kr/m²

Genomgående 3:a på våning tre. Hall med bra förvaring i två skjutdörrsgarderober. Kök med generöst fönsterparti. Två sovrum (ett kan väljas bort), varav det största har en skjutdörrsgarderob. Extra WC. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare). Vardagsrum om 21 kvm med utgång till en balkong på åtta kvm i soligt läge. Preliminär inflyttning 2024. Välkommen till din nya verklighet! Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösningar. Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning 6, 7 och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade. I Kongahälla pågår arbetet med uppförandet av 320 lägenheter fördelat på fem Riksbyggen-föreningar. Nu planerar vi Brf Kaprifolen, vår fjärde bostadsrättsförening i kvarteret. Här bygger vi moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Med det nyöppnade köpcentret Kongahälla centrum som mittpunkt växer en ny stadsdel fram. Det är ett bostadsområde för den som drömmer om en bekväm vardag och en aktiv fritid. Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vårt Trygghetslöfte. Mer om det på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hansagatan 19, Kongahälla, Kungälvs kommun

Hansagatan 19

Lägenhet
Kongahälla, Kungälvs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 525 000 kr

81 m²

3 rum

4 290 kr/mån

43 519 kr/m²

Genomgående 3:a om 81 kvm på våningsplan 4. Hall med bra förvaring i två skjutdörrsgarderober. Kök med generöst fönsterparti. Två sovrum (ett kan väljas bort), varav det största har en skjutdörrsgarderob. Extra WC. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare). Vardagsrum om 21 kvm med utgång till en balkong på 8 kvm i soligt läge. Preliminär inflyttning 2024. Välkommen till din nya verklighet! Lägenheterna i Brf Kaprifolen är moderna, ljusa och byggs med genomgående bra standard. Husets arkitektur är spännande och erbjuder många olika typer av planlösningar. Huset rymmer 99 lägenheter fördelat på smart planerade ettor till femmor och här finns gott om möjligheter att bo i en takvåning. Den lekfulla arkitekturen gör att man kan bo högst upp i huset på våning 6, 7 och 14. Och från bland annat våning 14 kommer man ha en utsikt som är få förunnade. I Kongahälla pågår arbetet med uppförandet av 320 lägenheter fördelat på fem Riksbyggen-föreningar. Nu planerar vi Brf Kaprifolen, vår fjärde bostadsrättsförening i kvarteret. Här bygger vi moderna lägenheter med hållbarhet i fokus. Det blir en urban oas för dig som vill ha nära till precis allt. Med det nyöppnade köpcentret Kongahälla centrum som mittpunkt växer en ny stadsdel fram. Det är ett bostadsområde för den som drömmer om en bekväm vardag och en aktiv fritid. Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår vårt Trygghetslöfte. Mer om det på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10