Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mathilda Hansson

Mathilda Hansson

Om mig

Jobbet som fastighetsmäklare är riktigt roligt och skapar många spännande möten. Jag som person är driven i allt jag företar mig. Detta betyder att mina kunder, både säljare och spekulanter känner trygghet, får bra service och en fast hand att hålla i från första mötet tills deklarationen är klar. Vill du ha en trygg affär utan överraskningar och med bäst betalt så kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flädervägen 36, Diseröd, Kungälvs kommun
 • Kommande

Flädervägen 36

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/2
4 734 kr/mån
28 073 kr/m²

Nu har vi förmånen att få presentera denna ljusa och ombonade lägenhet som är belägen i barnvänliga Västra Torp i Diseröd. Själva hemmet bjuder på skön känsla tack vare mycket fönster som gör den ljus samt själva planlösningen. Alla väggar är precis ommålade och på golvet ligger sprillans ny enhetlig ljus askparkett. De 96 kvadraten är fördelade på mysigt kök med nylackade luckor i samma enhetliga kulör som är på väggarna (Sinnesro), stort vardagsrum, separat tvättstuga samt badrum och gäst-wc. Altanen på baksidan är också helt nybyggd och ligger i lummigt underbart läge in mot skogen. Det finns också en uteplats på framsidan. I den låga avgiften ingår carport samt ett jättestort förråd. Mycket stabil förening med så pass god ekonomi så de skulle kunna vara helt obelånade. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

 • Uteplats
Ulvedalsgatan 93, Munkegärde, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ulvedalsgatan 93

Radhus
Munkegärde, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 695 000 kr
122 m²
5 rum
8 449 kr/mån
22 090 kr/m²

I omtyckta och barnvänliga Ulvegärde kan vi nu erbjuda ett rymligt parhus om 5 rok och hela 122 kvm! En renoverad bostad med väl valda material och genomgående fina ytskikt. Ni finner fyra rejäla sovrum, klädkammare, jättestort förråd, som vid behov kan bli ett extra sovrum Utöver detta finns tvättstuga, två badrum varav det ena är helt nyrenoverat, ombonat kök, balkong samt uteplats både vid entrén samt generös altan som vetter mot den lummiga baksidan och skogen. Bostadsrättsformen är bekväm och bekymmersfri men ger ändå alla fördelar av att få bo i ett eget hus. Möjlighet till garage i länga. Föreningen erbjuder välskötta omgivningar med gemensamma lekplatser och stark ekonomi. Kungälvs stadskärna, som nu växt upp vid Kongahälla erbjuder ett stort köpcentrum och resecentrum med bra kollektivtrafik i alla väderstreck. Detta nås på ett behändigt promenadavstånd med gång- och cykelväg raka vägen från Ulvegärde. Närliggande Rollsbo erbjuder service och omsorg samtidigt som E6:an är lätt att nå via motet.

 • Balkong
 • Uteplats
Selma lagerlöfs gata 4, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Selma lagerlöfs gata 4

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
4 632 kr/mån
41 293 kr/m²

Väldigt trivsamt hem med både uteplats vid entrén samt balkong. Själva bostaden har renoverade ytskikt i form av ny vitlaserad enstavig furuparkett, stilren klinker i hall, ommålade väggar samt mörklaserad trävägg. Ytan är rymlig och bjuder på välkomnande hall med klädkammare, stort badrum med egen tvättmaskin, sovrum med två garderober samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vid uteplatsen finns också ett förråd som hör till. Parkerar bilen gör du smidigast i garaget som ligger på våningen under och som nås antingen via trappa eller hiss. Brf Redutten är en stabil och trivsam förening med goda grannar, bra ekonomi och framförhållning. Läget här är perfekt med ca fem minuters promenad till båda gamla centrala Kungälv med sina mysiga restauranger och nya Kongahälla center där också resecentrum ligger intill. Önskar ni komma ut i skogen så ligger Kungälvs "Skatås" Fontin bara en kort promenad bort. Här finns olika längder på promenad/löpspår, utegym, café och en damm som är fin att åka skridskor på vintertid.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Åkergatan 15, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande
Åkergatan 15, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 15, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 15

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Pris saknas
84,5 m²
3 rum
vån 4/4
7 036 kr/mån

Denna superfina bostad var tidigare en fyra men en vägg togs ner för att ge större utrymme åt köket så önskar man återställa så går det relativt enkelt. Detta hem har fått massor av kärlek i form av nytt grått kök, nya golv och nya ytskikt. Man har lagt många timmar på att få till maximal förvaring. Att den är belägen högst upp i huset ger underbar utsikt över Kungälv samt bästa möjliga ljusflöde. BRF Skogsbrynet kännetecknas utav god ekonomi, framförhållning, trygghet och gemenskap. Åkergatan har ett centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ställets bygata 12, Stället, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ställets bygata 12

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 595 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/2
6 120 kr/mån
31 265 kr/m²

Välkomna till Ställets bygata 12 och detta väldigt mysiga hem. Väljer ni att bosätta er här så får ni balkong, ombonat kök med plats för stort matbord, badrum med badkar, klädkammare, egen tvättstuga samt vardagsrum med skön atmosfär. Ett stort och två mindre sovrum som rymmer allt barnen behöver. Detta hem har härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i både kök och vardagsrum, genomtänkta fina ytskikt och bra förvaring! Till lägenheten hör ett rymligt förråd och carport beläget nära inpå. Stället är ett barnvänligt område där alla trivs. Det finns gott om barn i området, flertalet lekplatser och förskolor intill. Nybyggda Sparråsskolan ligger bara en kort promenad härifrån. Pendlar du till Göteborg så är detta ett toppenläge då tåget från Ytterby tar ca 18 min in till Centralstationen.

 • Balkong
Ingetorp 164F, Kode, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ingetorp 164F

Lägenhet
Kode, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
6 363 kr/mån
30 802 kr/m²

Välplanerat och fräscht radhus i ett mysigt område med väldigt trevliga grannar. De som bor i området är rörande överens om att man inte kan bo bättre men familjen som bor här har tyvärr börjat växa ur det. Om man inte vill vara hemma på sin vindskyddade uteplats och njuta av livet så kan man spela golf, ta en promenad genom skogen till Ingetorpssjön för ett kvällsdopp, handla ekologisk potatis, ägg och mjölk på någon av gårdarna intill eller varför inte ta en cykeltur via den nya gång/cykelbanan in till Kungälv eller Kode? Vintertid finns många ställen att åka pulka på och gott om bär och svamp att njuta av under sommar och höst. Själva hemmet bjuder på öppen planlösning, två rejäla sovrum, två helkaklade badrum med egen tvättstuga, altan med två etage i soligt läge samt genomgående fina ytskikt i hela bostaden. Här kan du bara flytta in och njuta av livet. Om du pendlar så tar tåget 30 min från Kode till Göteborg, alternativt så finns direktbuss därifrån. Just nu byggs en ljudvall som kommer öka livskvalitén ytterligare på Ingetorp. Ett bekymmersfritt och smidigt boende med livskvalitet!

 • Plus
 • Uteplats
Olles gata 2, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Olles gata 2

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/5
5 501 kr/mån
40 224 kr/m²

Varmt välkomna till detta kvadratsmarta och påkostade hem. Denna bostad bjuder på hög takhöjd, bra förvaring och trevlig planlösning. Fina materialval som tex. kök från Vedum och badrumsinredning från Svedbergs. Det inglasade uterummet är ett av alla tillval som gjorts. Totalt 155.000kr är nedlagda på tillval. Bilen parkerar du smidigt utanför huset och väljer du att pendla så är det gångavstånd/cykelavstånd till både Ytterby centrum med station där tåget smidigt går åt Göteborg och Stenungsundshållet. Tåg till Gbg tar endast 18 min. I Brf Bohus Ängar 2 i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar nu när detta nya område som heter Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här får ni njuta av årstidernas växlingar och ändå ha alla vardagens praktiska måsten runt hörnet. Nära naturen, nära staden och inte långt till havet. I föreningen finns gemensamhetslokal i ett av föreningens gårdshus. Detta utrymme kan medlemmarna boka för möten, födelsedagskalas eller varför inte en riktig grannfest. I anslutning till gemensamhetslokalen finns även ett växthus, där möjlighet till odling finns. Snabbt tillträde möjligt!

 • Uteplats
 • Hiss
Västerhöjdsvägen 43, Kärna, Kungälvs kommun
 • Kommande

Västerhöjdsvägen 43

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 450 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1/1
4 458 kr/mån
35 938 kr/m²

Välkomna till ett fantastiskt bra radhus om 96 välplanerade kvadratmeter som enkelt går att göra om till en fyra. Här erbjuds ni en bostad som stod klar 2018 och med fina materialval, enhetliga kulörer, fina ytskikt och rymligt kök. Bostaden har ett riktigt bra läge vilket ger ett ljuvligt ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck! Här finner ni två sovrum, två stora badrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt stor uteplats i härligt syd/västläge! De sociala öppna ytorna bjuder på möjligheten till härligt umgänge med vänner och familj. På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat barnvänligt och havsnära bostadsområde med god grannsämja och fin gemenskap. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, vårdcentral och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

 • Uteplats
Kongahällagatan 48 A, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 48 A

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 5/6
3 150 kr/mån
35 769 kr/m²

Välkomna till denna ombonade lägenhet som bjuder på hall med bra förvaring i form av fyra garderober, mysigt kök som öppnats upp och skapar en välkomnande känsla. I badrummet finns dusch samt egen tvättmaskin. Rummet har fransk balkong och kan möbleras på flertalet olika sätt. I hall och kök ligger klinker på golvet, ekparkett i vardagsrummet. Läget näst högst upp i huset gör hemmet extra ljust och härligt! Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Brf Komarken har ett väldigt centralt läge med stora grönområden/promenadvägar runtikring. Vill du shoppa så nås Kongahälla center på några minter och pendlar du till jobbet så ligger resecentrum precis intill KC som köpcentret kallas i folkmun. Brf Komarken bjuder förutom det centrala läget på gott om faciliteter så som förråd, hobbyrum, biljardrum, pingisrum, samt en badanläggning med bastu, duschar, jacuzzi och relaxavdelning. Det finns även en samlingslokal med tillhörande komplett kök och porslin. I området mellan höghusen och låghusen finns lek- och grillplatser samt grönytor att umgås vid. Möjlighet till förhandsvisning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9