Mäklare Malin Bergström

Malin Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Videvägen 6D, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Videvägen 6D

Lägenhet
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 944 kr/mån
9 083 kr/m²

Trivsam bostadsrätt i fint skick med ett bra läge på första våningen, endast en halvtrappa upp. Underbar vidsträckt sjöutsikt över Nottjärn och gångavstånd till badplats. Bostadsrätten är genomgående i gott skick med renoverade ytskikt i en neutral färgsättning. Badrummet har genomgått stambyte och helrenovering. Rymlig balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Stor inre fond om hela 19 448 kr! Lugnt och trivsamt läge på populära Notgården med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, grönområden, Hitachi/ABB, centrum mm.

 • Balkong
Säfsbyn 202, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 202

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
835 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Välskött och trevlig bostadsrätt/fritidshus i natursköna Säfsens stugby. Fint läge med viss sjöutsikt samt närhet till skidspår, badplats, pulkabacke och lekplats. Stugan är i gott skick och fullt utrustad med möbler och inventarier. Trevlig tillbyggd takad uteplats i anslutning till stugans entré med avskilt läge och sjöutsikt/sjöglimt. Bekymmersfritt ägande i bostadsrättsform med hyresintäkter, förra året låg hyresintäkten på hela 80 000 kr. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske. Gott om möjligheter för rekreation året runt. För kalla vinterdagar finns både bastu och värmande braskamin. I månadsavgiften ingår vatten/avlopp, parkeringsplats samt fiber bredband och TV. Gemensamhetsanläggning med tvättstuga, bastu och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar att nyttja.

 • Uteplats
Östra Storgatan 15A, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
 • Ons 6 mar kl 16:45

Östra Storgatan 15A

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
890 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
7 241 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika fyrarummare där lyx möter bekvämlighet! Hörnlägenhet med fint läge högst upp i huset och utsikt, hiss finns. Fönster i flera väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp och en ljus och luftig känsla. Trivsam planlösning på hela 89 m² med öppen spis, praktiska förvaringsutrymmen och gott om plats för sociala sammankomster. Ytskiktsrenoverad interiör i genomgående mycket gott skick, bland annat nyrenoverat kök, fräscht badrum samt en egen renoverad tvättstuga i WC-rummet. Balkong i soligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Fiberbredband. Beläget på Karlberg med promenadavstånd till centrum och alla bekvämligheter som önskas. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva boende!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fredsgatan 24C, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun

Fredsgatan 24C

Lägenhet
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 080 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 623 kr/mån
14 400 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trevlig och modern helrenoverad trea på tredje våningen med hiss. Bostadsrätt i toppskick, bara att flytta in! Lägenheten är helrenoverad 2012 gällande samtliga ytskikt med ljus färgsättning och fina parkettgolv i hall, kök, båda sovrummen och vardagsrummet. Påkostat även med helrenoverat kök inklusive vitvaror och helrenoverat badrum med kakel och klinkers. Mycket gott helhetsintryck genomgående och väl disponerad planlösning om 75 kvadratmeter. Bör ses! Fiber och balkong. Mycket välskött förening med god ekonomi. Månadsavgift inklusive värme, vatten och kabel-TV. Bekvämt läge mitt i centrum med nära gångavstånd till kommunikationer, butiker, förskola, skola, Hitachi mm. Viadukt över till Väsmans strand med pir, båtplatser, restaurang, badplats och fina promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gamla bangatan 46A, LUDVIKA Marnäs, Ludvika kommun

Gamla bangatan 46A

Lägenhet
LUDVIKA Marnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
585 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 838 kr/mån
8 357 kr/m²

Trevlig hörnlägenhet med fint ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck, 3 rum och kök på tredje våningen. Bostadsrätten är i gott skick och har bra planlösning. Genomgående välskötta ytskikt i samtliga rum, fina parkettgolv i hall och vardagsrum samt fräscht badrum med kakel och klinkers mm. Fiber. Rymlig möblerbar inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Månadsavgiften är inklusive värme, vatten och hushållsel. Stabil förening med tillgång till gemensamhetslokaler. Bra läge i Marnäs med gångavstånd till mataffärer, förskola, skola och centrum. Bara att flytta in, möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Säfsbyn 184, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 184

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
495 000 kr
817 m² tomt

Möjligheternas tomt i Säfsen! Här kan du bygga ett hus för permanent eller fritidsboende, eller varför inte se det som en investering och hyra ut? 817 kvm naturtomt och på tomten finns idag en oinredd isolerad husstomme om ca 55 kvm av typen Forsgrens timmerhus, med värmetimmer av samma modell som övriga stugor i Säfsen. Husstommen går att bygga om med tillbyggnad på ca 15 kvm och inreda till ett boende eller två lägenheter. Bra läge mitt i Säfsens stugby med nära gångavstånd till längdskidspår, badplats, lekplatser och naturen. Stugbyn har ett naturskönt vackert läge med närhet till alpin skidåkning, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt mm. Här finns gott om möjligheter till familjevänliga aktiviteter året runt i frisk luft och vacker natur. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Säfsbyn 440, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Säfsbyn 440

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
850 000 kr
54 m²
3 rum
3 619 kr/mån

Trivsam och modern bostadsrätt i genomgående fint skick i populära Säfsen! Stugan är helrenoverad 2013 interiört och exteriört med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, braskamin mm. Fullt möblerad och utrustad, de flesta inventarier ingår i köpet. Nytt bastuaggregat 2022. Nya vindskivor och ommålning av fasad. Trivsam takad uteplats med ommålat nytt staket, möjlighet finns att bygga större altan efter styrelsens godkännande. Centralt och strategiskt läge mitt i stugbyn med närhet till natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller avkoppling med bär- och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där vatten, fiber bredband och parkeringsplats är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen!

 • Plus
 • Uteplats
Storgatan 34C, LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 34C

Lägenhet
LUDVIKA Centrum, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
350 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/4
3 416 kr/mån
8 537 kr/m²

Tillfälle att förvärva en exklusiv vindsvåning/bostadsrätt med bekvämt läge mitt i centrum och nära gångavstånd till allt. Närhet till Hitachi/ABB, mataffärer, butiker, restauranger, förskola, skola, banker, apotek och viadukt över till Väsmans strand med pir, båtplatser, restaurang, badplats och fina promenadstråk. Rymlig balkong med bästa tänkbara läge och utsikt över sjön Väsman, eftermiddagssol och solnedgång från första parkett. Bostadsrätten är helrenoverad med modern färgsättning i hall, vardagsrum, kök, sovalkov och walk-in closet. Påkostad med bland annat: nytt IKEA-kök med nya vitvaror, dimbara spotlights, nya eluttag, isolerad vägg mot grannen i sovalkov mm. Väl disponerad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt mysig sovalkov. Månadsavgift om 3 257 kr inklusive värme, vatten och fiber TV/Internet. Bör ses!

 • Plus
 • Balkong
Biskopsvägen 24, LUDVIKA Biskopsnäset, Ludvika kommun

Biskopsvägen 24

Villa
LUDVIKA Biskopsnäset, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 135 000 kr
158 + 39 m²
6 rum
1 090 m² tomt

Tillfälle att förvärva en mycket rymlig 1 1/2-plansvilla passande barnfamiljen med ett attraktivt läge på lugn återvändsgata i direkt anslutning till skogen och motionsspår samt gångavstånd till gemensam badplats/brygga. Bra planlösning med gott om plats för social samvaro, fräscha våtutrymmen, vardagsrum och stort allrum på övervåningen, renoverat kök, 4 sovrum, bastu, relax mm. Fina uteplatser, stort takad uteplats och mindre takad uteplats i anslutning till trädgården samt rymlig balkong med utsikt. Närhet till förskola, grundskola, mataffärer, centrum och vårdcentral. Kort bilfärd till Hitachi/ABB. Villan är fortlöpande renoverad de senaste 15 åren gällande bland annat: Badrum, kök, nytt yttertak, papptak på garagedel, installation av kaminer, fiber, balkonggolv och räcke, uteplatser mm. Uppvärmning via luftvärmepump, två kaminer varav en med pellets och direktverkande el. Radonmätning utförd, resultat under gränsvärdet. Vidbyggt garage och stor carport, gott om plats för bilar. Möjlighet till uppställningsplats för husvagn eller båt vid tomtgräns. Stort förråd med källarvåning. Vedbod. Visas enligt överenskommelse, tidsbokning. Kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
Solberget 16, SÄFSEN, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
30 641 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modern, ljus, fräsch och nyrenoverad bostadsrätt med ett otroligt attraktivt utsiktsläge i nära anslutning till de alpina skidbackarna i Säfsen! Bästa tänkbara ski-in/ski-out läge! Lägenheten är nybyggd 2020 och i genomgående toppskick. Boarean om 39 kvm är fördelat på 3 rum och kök med en mycket välplanerad, genomtänkt och yteffektiv planlösning. Härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum med hela 6 bäddplatser + två extra bäddplatser i vardagsrummets bäddsoffa. Planlösningen är väl anpassad för en familj eller sällskap på semester. Härlig rymlig och solig balkong med utsikt. Lägenheten är fullt utrustad med möbler och inventarier samt husgeråd som ingår i köpet! Lägenheten har gångavstånd till skidbackar, restaurang, skiduthyrning och längdspår. Närhet till familjevänlig avkoppling i Säfsens vackra natursköna omgivningar med möjlighet till aktiviteter året runt i form av bad, fiske, cykling, vandring, bär- och svampplockning mm. Mycket prisvärt boende som är en bra investering, då Säfsen Resort hanterar uthyrningen av din lägenhet under tiden du själv inte nyttjar den, vilket get ett lättskött och bekvämt boende. Bostadsrättsinnehavaren får 75% av hyresintäkterna efter moms, vilket gör ägandet nästintill självfinansierat.

 • Balkong
Säfsbyn 152, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 152

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
490 000 kr
376 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en egen tomt i Säfsens stugområde! 1 st tomt till salu om 376 kvm. Mycket trevlig tomt med möjlighet till framtida bebyggelse i direkt anslutning till Säfsens alla aktiviteter som skidåkning alpint och längd, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt, bad mm. Natursköna vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation året runt, här kan hela familjen slappna av och njuta av den friska luften och naturen. Förhandsbesked medger boarea om 105 kvm, möjlighet att bygga ett hus att hyra ut eller nyttja för egen del permanent eller på fritiden. Framdragning för kommunalt vatten, avlopp, el och fiber fram till tomtgräns betalas av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Säfsbyn 246, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Säfsbyn 246

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
925 000 kr
57 m²
3 rum
4 334 kr/mån

Trevlig bostadsrätt med goda hyresintäkter och ett naturskönt läge i populär stugby. Högt och fint läge med viss sjöutsikt! Tre fina uteplatser med soligt läge. Stugan är i fint skick och utrustad med luftvärmepump, möbler, inventarier, bastu och braskamin. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, mountainbikeleder, skridskoåkning, skoteråkning mm. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar. SÄLJAREN BERÄTTAR Ett toppenställe på många sätt. Vi har särskilt uppskattat närheten till skidspår på vintern och till morgondopp i sjön på sommaren. Altaner i tre väderstreck ger solchanser hela dagen och underbar kvällssol över Säfssjön. Närheten till föreningens gemensamma byggnad med bokningsbar bastu/relax och välutrustad tvättstuga är andra plus som vi upptäckte efterhand. Vi har trivts så bra i denna supermysiga stuga!

 • Plus
 • Uteplats
Persbovägen 16, PERSBO, Ludvika kommun

Persbovägen 16

Tomt
PERSBO, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
100 000 kr
1 512 m² tomt

Funderar du på att förvärva en tomt? Bygga ett fritidshus eller permanent boende? Här hittar du en öppen och helt plan tomtmark med möjligheter! Tomten är belägen i Persbo, ca 7 km norr om Ludvika, vid riksväg 50. Pendlingsavstånd till Borlänge som ligger ca 3,5 mil från området. Här har du närhet till naturen och fina strövområden samt närhet till Källbottens elljusspår för längdskidåkning och löpning. Ca 3 mil till Romme alpins skidanläggning samt ca 6 mil till Säfsens åretruntanläggning. Tomten är ej ansluten till vatten, avlopp eller elnätet. Anslutningsavgifter betalas av förvärvaren.

Säfsbyn 230, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 230

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
745 000 kr
54 m²
3 rum
4 124 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus i populära och natursköna Säfsens stugby. Närhet till längdskidspår, badplats, pulkabacke, lekplats samt fin gemensamhetsanläggning med bastu och tvättstuga. Stugan är i fint skick och fullt utrustad med möbler, inventarier och braskamin. Mysig takad altan/uteplats, möjlighet finns även att bygga till en bastu eller en större altan om så önskas. Vackra omgivningar med tillgång till aktiviteter och rekreation året runt, exempelvis skidåkning alpint och längd, vandring, fiske, skoteråkning, mountainbikeleder, skridskoåkning mm. I månadsavgiften ingår vatten, parkeringsplats och bredband samt TV via fiber. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen resort. Gemensamhetsanläggning med bastu, tvättstuga och laddning för elbil finns i området för föreningens medlemmar.

 • Uteplats
Säfsbyn 117, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 117

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
699 000 kr
54 m²
3 rum
3 373 kr/mån

Tillfälle: PRISSÄNKNING sammanlagt 166 000 rabatt från tidigare utgångspris 865 000 kr fram till 10/3 2024, då objektet tas bort till försäljning och säljaren behåller sin stuga. Passa på att köpa en fin stuga nu innan den stiger i värde! Samtliga möbler ingår samt även kanot, extra täcken/kuddar mm! Bokningar finns i vinter till ett värde av ca 20 000 kr och sommaren är ännu bokningar så du kan planera din semester i lugn och ro. Trevligt ombonat bostadrättsfritidshus i natursköna Säfsen i gott skick. Mysig takad altan/uteplats med fin utsikt över skidbackarna! Helrenoverad interiört 2009 samt utrustad med möbler och inventarier, braskamin och bastu. Exteriören är föreningens ansvar och fasaden målades om 2021. Centralt läge i stugbyn med naturen runt knuten och gott om tillfällen för friluftsliv och rekreation året om, skidåkning, vandring i skog och mark, bad, fiske mm. Uthyrning via Säfsen Resort get ett lättskött fritidsboende med möjlighet till hyresintäkter. I månadsavgiften ingår vatten/avlopp, fiber bredband, kabel-TV och parkeringsplats.

 • Uteplats
Säfsbyn 183, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 183

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 645 000 kr
54 m²
3 rum
512 m² tomt

Varmt välkommen till Övre Östanvik och Säfsbyn 183! Friköpt fritidshus! • Äg din egna stuga • Inga månadsavgifter Äntligen ett unikt tillfälle att förvärva en helt nyrenoverat friköpt fritidshus i vackra Säfsen! Övre Östanvik är ett område med röda Forsgrens Timmerhus, centralt placerade i Säfsens stugby. Stugorna har placerats utifrån naturens förutsättningar, stuga för stuga. Fritidshuset är 3 rum och kök fördelad på 54 kvm och har 5 (+2) bäddar. Timmerstugan har en välkomnande hall med bra förvaring och är fullt utrustad för en aktiv semester eller vila och rekreation. Stugan är helt nyrenoverad år 2021 med bland annat nytt badrum med dusch och bastu, nytt kök samt helt eller delvis nytt möblemang. Fritidshuset är dessutom utrustat med kamin, bastu, torkskåp och ett välutrustat kök med diskmaskin, micro och kyl/frys. Parkering sker i direkt anslutning till den egna stugan eller på den gemensamma parkeringsplatsen på samma gata. Övre Östanvik stugorna är centralt belägna i Säfsens stugby. Stugorna ligger intill den populära pulkabacken och nåra såväl spårcentralt som MTB-leder. Under barmarkssäsongen finner du även uthyrning av utrustning, teknikcykelbana, minigolf, en klättervägg för barn samt ett antal aktiviteter i området, samt en ledcentral. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för aktiviteter och avkoppling året runt. Tomtarea om 512 kvm, trevlig naturtomt. Tillträde kan ske snarast! Alla köpare ges möjlighet att disponera sin stuga till subventionerade priser, när avtal tecknats och fram till tillträdesdagen.

Säfsbyn 172, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Säfsbyn 172

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
995 000 kr
54 m²
3 rum
3 934 kr/mån

Fritidshus/bostadsrätt i mycket gott skick med ett naturskönt läge i vackra Säfsen! Stugan är belägen på en liten höjd och har en fin utsikt samt en rymlig tillbyggd inhägnad altan. Stugan är helrenoverad 2008 interiört samt ommålad exteriört 2019, dessutom fullt utrustad med möbler, inventarier, braskamin och bastu. Fantastiskt naturskönt läge i ett trevligt lugnt och familjevänligt stugområde med gångavstånd till pulkabacke, skidspår och badplats. Bara en kort bilväg till den alpina anläggningen och snowcamp samt de mer centrala delarna av Fredriksberg med mataffär, café, skoterleder, bad, fiske, vandringsleder mm. Här finns gott om möjligheter för rekreation och avkoppling året runt! Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort vilket ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Varmt välkomna till Säfsen!

 • Plus
 • Uteplats
Gullregnsvägen 25, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Gullregnsvägen 25

Villa
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
900 000 kr
133 + 66 m²
5 rum
1 544 m² tomt

Tillfälle att förvärva en rymlig villa i genomgående gott skick med bra planlösning. Huset har två plan samt källare fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum samt har stora rum med fint ljusinsläpp. Här är det gott om plats för familjen och social samvaro. Fastigheten är fortlöpande renoverad och i gott skick. 3 st våtutrymmen, ett i varje plan. Badrummet i entréplan samt wc-rummet på övervåningen är renoverade 2021. Öppen spis, vedspis, fina trägolv på övervåningen, renoverade interiöra ytskikt, badkar och bastu i källarplan mm. Bergvärme och fiber. Inglasat uterum. Bra läge på Öraberget med mycket nära gångavstånd till skola, förskola, matbutik, Spendrups och kommunikationer mm. Friliggande varmbonat dubbelgarage om ca 60 kvm med luftvärmepump. Lekstuga och förrådsbod.

 • Plus
Säfsbyn 430, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Säfsbyn 430

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
975 000 kr
57 m²
3 rum
3 821 kr/mån

Mysig renoverad stuga i fint skick med naturen runt knuten och sjöutsikt! Rymlig tillbyggd altan i soligt söderläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 137, SÄFSEN, Ludvika kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Säfsbyn 137

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
925 000 kr
57 m²
3 rum
4 749 kr/mån

Välkommen till vackra Säfsen! Här hittar du en trevlig stuga/bostadsrätt i fint skick med ett mycket attraktivt läge! Väl omhändertagen stuga som blev helrenoverad 2007 interiört och exteriört, men har på senare tid blivit påkostad med bland annat en rymlig tillbyggd uteplats med fint solläge. Ett lättskött boende i bostadsrättsform med fina intäktsmöjligheter i form av uthyrning om ca 80 000 kr/år varav 20 000 kr i garantiintäkt! Stugan är också fullt utrustad med de möbler och inventarier som behövs för uthyrningen. Bra läge i Säfsens stugby med fritt läge och utsikt över skidbackarna samt gångavstånd till faciliteter. Gott om möjligheter för familjevänliga aktiviteter och rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 20