Mäklare Malin Bergström

Malin Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magnetbacken 12A, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Magnetbacken 12A

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

695 000 kr

52,2 m²

2 rum

2 980 kr/mån

13 314 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modernt helrenoverad bostadsrätt i absolut toppskick, bara att flytta in! Perfekt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Tillfälle! 2 rum och kök på andra våningen. Bra planlösning med stora rum och fint ljusinsläpp, attraktivt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Lägenheten är renoverad med genomgående nya, fräscha och stilrena ytskikt med en exklusiv känsla i samtliga rum. Bland annat följande renoveringar är gjorda, helt nytt Ikea-kök inklusive vitvaror, nytt badrum med golvvärme mm. Rymlig möblerbar balkong mot lummig innergård i soligt söderläge. Populär och stabil förening med god ekonomi. Låg månadsavgift på 2980 och då ingår värme, vatten, hushållsel och tv-kanaler. Fiber finns. Bekvämt läge på Högberget med gångavstånd till lekplatser, skogsområden, förskola, grundskola, Hitachi/ABB och med cykelavstånd till centrum. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Ludvikavägen 15, FREDRIKSBERG, Ludvika kommun

Ludvikavägen 15

Villa
FREDRIKSBERG, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

895 000 kr

172 m²

7 rum

1 180 m² tomt

Rymlig och välskött fastighet i gott skick. Ca 172 kvm i total boyta som är fördelad på 2 st lägenheter om 5 rum och kök om ca 110 kvm och 1 rum och kök om ca 40 kvm. Fastigheten innehåller även en lokal/gym som kan byggas om till en extra lägenhet. Fastigheten lämpar sig för uthyrning eller egen verksamhet, möjlighet till goda hyresintäkter! 5 rok har de senaste åren varit uthyrd till fast boende, hyreskontraktet kan tas över om man vill. 1 rok har varit uthyrd till turister/semesterboende. Hyresintäkterna har varit på ca 60-80 000 kr per år. Kontinuerligt renoverad under årens lopp gällande bland annat: Nya fönster, ny tilläggsisolerad fasad, nyrenoverat badrum i lägenheten om 1 rok, ytskiktsrenovering mm. Vattenburen värme via bergvärmeanläggning. Fastigheten har ett bra stategiskt läge i centrala delarna av Fredriksberg med närhet till bland annat förskola, skola, snowcamp, matbutik, restaurang, lekplats samt Säfssjön. Kort bilväg till populär året runt anläggning i Säfsen med trevliga aktiviteter, här kan man roa sig med längd-och alpinåkning vintertid och resten av året finns bland annat badplats och fina vandrings- och cykelleder. Säfsen ligger i hjärtat av södra dalarna med 6 mils avstånd till många större städer såsom: Ludvika, Grängesberg, Hällefors, Hagfors, Filipstad. Natursköna omgivningar med sjöar och vildmark med gott om möjligheter till upplevelser året om. Stor tomt med bärbuskar och fruktträd samt viss sjöutsikt. 4 parkeringsplatser på framsidan av huset.

Stigbergsgatan 1C, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Stigbergsgatan 1C

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

595 000 kr

47,5 m²

2 rum

3 099 kr/mån

12 526 kr/m²

Trevlig bostadsrätt i toppskick med bästa tänkbara läge på Högberget! Här är det bara att flytta in! 2 rum och kök på andra våningen. Ljust, modernt och nyrenoverat charmigt kök med exklusiva materialval och fräscha ytskikt. Helrenoverat och stambytt badrum med kakel och klinkers. Genomgående ytskiktsrenovering i hall, kök, vardagsrum och sovrum gällande golv, tapetsering mm. Attraktivt läge med nära gångavstånd till ABB/Hitachi, skola, förskola, centrum, skogsområden mm. Månadsavgift inklusive värme, vatten, Telia fiber bredband och TV. Populär förening med god ekonomi. Möblerbar balkong med utsikt och eftermiddags- och kvällssol. Perfekt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Lustikullvägen 29, LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun

Lustikullvägen 29

Villa
LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

985 000 kr

114 m²

5 rum

797 m² tomt

Rymlig enplansvilla om 5 rum och kök samt inredd källarvåning. Bra planlösning med gott om plats för en stor familj och sociala sammankomster, stora rum och våtutrymmen i varje våningsplan. Tillfälle att förvärva en trevlig, prisvärd och mycket välskött villa belägen i ett populärt barnvänligt område! Gott exteriört skick med nyare tak och fönster, äldre interiört skick, här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende! Lugnt läge på Jägarnäs med gångavstånd till förskola, grundskola, badplats och fina strövområden. Lättskött plan hörntomt direkt angränsande till fotbollsplan, grönområden och lekplats. Altan/Uteplats på baksidan av huset. Direktverkande el och luft/luft värmepump. Vidbyggt garage med gjuten platta. Då fastigheten säljs via god man, så kommer fastigheten att säljas med en friskrivning för så kallade dolda fel.

Östra Storgatan 15A, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15A

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

185 000 kr

26,5 m²

1 rum

2 597 kr/mån

6 981 kr/m²

Välskött och prisvärd etta med smart disponerad planlösning. 1 rum och kokvrå om ca 27 kvm belägen på andra våningen med hiss! Bra läge i Karlberg med gångavstånd till centrum och alla bekvämligheter som önskas. Närhet till pizzeria, matbutik, lasarett/vårdcentral, natursköna grönområden samt elljusspår på Biskopsnäset. Fiber finns. Utmärkt första boende eller övernattningslägenhet!

 • Uteplats
 • Hiss
Syrenvägen 4, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
 • Budgivning pågår

Syrenvägen 4

Villa
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

925 000 kr

76 m²

3 rum

811 m² tomt

Lättskött och modern enplansvilla i fräsch modern stil. Mycket fint skick, bör ses! Omfattande renoverat de senaste åren: helrenoverat kök, badrum mm. Stilrena ytskikt genomgående. Rymlig nybyggd altan med ingång till bastu med relax. Centralt läge på Öraberget med gångavstånd till skola, affärer och allmänna kommunikationer. Vidbyggt garage. Då fastigheten ägs av ett dödsbo, kommer fastigheten att säljas med en friskrivning för så kallade dolda fel.

Gullregnsvägen 25, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Gullregnsvägen 25

Villa
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

980 000 kr

133 m²

5 rum

1 544 m² tomt

Tillfälle att förvärva en rymlig villa i genomgående gott skick med bra planlösning. Huset har två plan samt källare fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum samt har stora rum med fint ljusinsläpp. Här är det gott om plats för familjen och social samvaro. Fastigheten är fortlöpande renoverad och i gott skick. 3 st våtutrymmen, ett i varje plan. Badrummet i entréplan samt wc-rummet på övervåningen är renoverade 2021. Öppen spis, vedspis, fina trägolv på övervåningen, renoverade interiöra ytskikt, badkar och bastu i källarplan mm. Bergvärme och fiber. Inglasat uterum. Bra läge på Öraberget med mycket nära gångavstånd till skola, förskola, matbutik, Spendrups och kommunikationer mm. Friliggande varmbonat dubbelgarage om ca 60 kvm med luftvärmepump. Lekstuga och förrådsbod.

 • Plus
Östra Storgatan 15E, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 15E

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

225 000 kr

26,5 m²

1 rum

2 597 kr/mån

8 491 kr/m²

Prisvärd och trevlig bostadsrätt i gott skick! 1 rum och kokvrå om ca 27 kvm belägen på tredje våningen med hiss. Praktisk planlösning med sovalkov och fint ljusinsläpp via fransk balkong och mysigt burspråk. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet! Bara att flytta in! Fiber finns. Närhet till pizzeria, matbutik, natursköna grönområden, elljusspår på Biskopsnäset samt med nära promenadavstånd till Ludvika centrum och lasarett/vårdcentral.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Säfsbyn 320, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 320

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

930 000 kr

57 m²

3 rum

4 274 kr/mån

Trivsamt bostadsrättsfritidshus med ett fantastiskt naturskönt läge och sjöutsikt från rymlig altan i söder. Insynsskyddat med ett av Säfsens bästa utsiktslägen! Stugan är helrenoverad interiört och exteriört 2010/2011 och dessutom fullt utrustad med nya möbler, inventarier, braskamin och bastu. Tillbyggd/nybyggd altan och ommålad fasad. Goda möjligheter till hyresintäkter genom uthyrning via Säfsen Resort, ca 85 000 kr/år i hyresintäkt. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation och avkoppling året runt i form av skidåkning längd och slalom, vandring i skog och mark, bad, fiske mm. Populärt stugområde med nära gångavstånd till faciliteter mm.

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 110, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 110

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

975 000 kr

54 m²

3 rum

2 517 kr/mån

Samla familjen för äventyr eller härligt lugn i detta trivsamma och moderna bostadsrättsfritidshus i genomgående fint skick och med goda hyresintäkter i populära Säfsen! Huset är modernt och genomtänkt och erbjuder härliga sociala ytor, kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Stugan är helrenoverad interiört och exteriört 2009 samt utrustad med möbler och inventarier samt bastu. Fullt utrustat kök med diskmaskin, nyrenoverade ytskikt i badrummet och rymlig tillbyggd altan i soligt västerläge med härlig kvällssol på sommaren. På vintern njuter du framför brasan eller tar en skön bastu efter en dag i backen eller spåret. Centralt och strategiskt läge i stugbyn med nära gångavstånd till faciliteter mm. Stor rymlig parkering med plats för flera bilar. Snabbladdare för elbil 180m bort. Natursköna omgivningar med aktiviteter året om. Gott om möjligheter för familjevänlig rekreation i form av bad och vattenaktiviteter, fiske, cykling, vandring och självklart skidåkning både alpint och längd. Eller bara för avkoppling med bär och svampplockning. Uthyrningen via Säfsen Resort ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Låg månadsavgift där fiber bredband, digital-TV, snöröjning och tillsyn är inkluderat. Varmt välkommen till Säfsen, med vildmarken runt hörnet!

 • Uteplats
Furuvägen 3E, GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun

Furuvägen 3E

Lägenhet
GRÄNGESBERG Öraberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

65 000 kr

41 m²

1 rum

2 951 kr/mån

1 585 kr/m²

Rymlig, välskött och charmig etta på tredje våningen. OBS! Badrummet har fått en fuktskada vilket innebär att ett helt nytt badrum kommer att göras under april månad. Det kommer även då läggas en ny golvmatta i kök, matsal och hall. Möjlighet finns för köparen att välja ytskikt! Tillfälle att skapa sitt eget drömboende med nya fräscha ytskikt! Kök i anslutning till matplats/matsal med plats för matbord. Rum med gott om plats för både säng och soffgrupp samt med utgång till möblerbar balkong med utsikt mot lummig innergård. Centralt men lugnt läge i Grängesberg med gångavstånd till alla bekvämligheter, mataffärer, apotek, restaurang, kommunikationer, mm. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet! Bara att flytta in.

 • Balkong
 • Uteplats
Säfsbyn 430, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 430

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 075 000 kr

57 m²

3 rum

3 132 kr/mån

Mysig renoverad stuga i fint skick med naturen runt knuten och en rymlig tillbyggd altan i soligt söderläge. Ägandeformen är enkel och självfinansierande i bostadsrättsform med uthyrning via Säfsen resort, möjlighet till hyresintäkter och föreningen har en låg månadsavgift. Stugan är helrenoverad 2013 och utrustad med bland annat möbler, inventarier, bastu och braskamin. Närheten faciliteter, aktiviteter och längdskidåkningsspår gör att huset hamnar i toppläge. Närhet till lekplats på andra sidan vägen. I Säfsen finns något för alla, året runt. Från skidåkning, skoterleder och pulkaåkning på vintern till fiske, vandring och mountainbike under barmarksäsongen. Välkommen till Säfsen!

 • Uteplats
Notgårdsvägen 19, LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun

Notgårdsvägen 19

Villa
LUDVIKA Notgården, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 250 000 kr

127 m²

5 rum

1 413 m² tomt

Trevlig, familjevänlig och rymlig villa med lugnt läge i populärt område. 1 1/2-plansvilla om 127 kvm, 5 rum och kök, samt källare. Äldre men välskött skick genomgående, möjlighet att skapa sitt eget drömboende! Belägen på en lummig stor och plan hörntomt, mysig trädgård med fruktträd och gott om plats för lek. Gångavstånd till förskola, skola och fin badplats samt lekområden vid Nottjärn. Cykelavstånd till centrum och Lyviksbergets handelsområde. Vidbyggt garage med gjuten platta. Förrådsbyggnad och lekstuga. Då fastigheten ägs av ett dödsbo, kommer fastigheten att säljas med en friskrivning för så kallade dolda fel.

 • Plus
Furuhällsgatan 20B, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun

Furuhällsgatan 20B

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

325 000 kr

40 m²

1 rum

2 840 kr/mån

8 125 kr/m²

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet! Trevlig 1:a i gott skick, fördelad på hela 40 kvm och ett riktigt kök med rymlig matplats. Belägen på andra våningen, hiss finns. Balkong i söderläge och utsikt mot lummig innergård. Bra läge på Högberget med gångavstånd till Hitachi/ABB, skola, centrum, skogsområden mm. Populär förening med god ekonomi. Kan tillträdas per omgående, bara att flytta in!

 • Balkong
 • Hiss
Drevstigen 9, LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun

Drevstigen 9

Villa
LUDVIKA Jägarnäs, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

2 380 000 kr

103 m²

4 rum

910 m² tomt

Tillfälle att förvärva en trevlig och välskött villa i populärt barnvänligt område med viss sjöutsikt! Enplansvilla om 4 rum och kök plus samt källarplan med gott om utrymme med gästrum, gillestuga mm. Tre lyxiga uteplatser med sol från morgon till kväll, varav en rymlig uteplats med sjöutsikt vid husets entré samt ett stort inglasat uterum i anslutning till ett mysigt trädäck/soldäck. Beläget på Jägarnäs med närhet till badplats och gångavstånd till skola och förskola. Renoverat med bland annat nytt tak, fiber, interiör ytskiktsrenovering mm. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump. Vidbyggt garage.

Säfsbyn 137, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 137

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

995 000 kr

57 m²

3 rum

4 422 kr/mån

Välkommen till vackra Säfsen! Här hittar du en trevlig stuga/bostadsrätt i fint skick med ett mycket attraktivt läge! Väl omhändertagen stuga som blev helrenoverad 2007 interiört och exteriört, men har på senare tid blivit påkostad med bland annat en rymlig tillbyggd uteplats med fint solläge. Ett lättskött boende i bostadsrättsform med fina intäktsmöjligheter i form av uthyrning om ca 80 000 kr/år varav 20 000 kr i garantiintäkt! Stugan är också fullt utrustad med de möbler och inventarier som behövs för uthyrningen. Bra läge i Säfsens stugby med fritt läge och utsikt över skidbackarna samt gångavstånd till faciliteter. Gott om möjligheter för familjevänliga aktiviteter och rekreation året runt, bland annat bad, vandring och skidåkning både alpint och längd.

 • Uteplats
Säfsbyn 305, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn 305

Fritidshus
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

1 095 000 kr

54 m²

3 rum

4 050 kr/mån

Trevligt bostadsrättsfritidshus med höga hyresintäkter och ett fantastiskt naturskönt läge. Stugan är belägen på en liten höjd med fin sjöutsikt, ett av Säfsens finaste utsiktslägen! Stugan har samtidigt ett centralt läge i stugbyn med gångavstånd till pulkabacke, skidspår och badplats. Stugan är helrenoverad 2010/2011 interiört, dessutom fullt utrustad med möbler, inventarier, braskamin och bastu. Goda intäktsmöjligheter i form av uthyrning via Säfsen Resort vilket ger ett nästintill självfinansierat fritidsboende. Vackra omgivningar och gott om möjligheter för rekreation och avkoppling året runt.

 • Uteplats
Säfsbyn, SÄFSEN, Ludvika kommun

Säfsbyn

Tomt
SÄFSEN, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika

790 000 kr

500 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en egen tomt i Säfsens stugområde! 2 st tomter till salu om ca 500 kvm vardera och med ett utgångspris på 490 000 kr samt 790 000 kr. Mycket trevliga tomter med möjlighet till framtida bebyggelse i direkt anslutning till Säfsens alla aktiviteter, som skidåkning alpint och längd, vandringsleder, cykelleder, fiske, jakt, bad mm. Natursköna omgivningar och gott om möjligheter för rekreation året runt. Avstyckning pågår från fastigheten Säfsen 2:432 och därmed kan slutlig tomtkarta skilja sig mot den preliminära. Förhandsbesked medger boarea om 70 kvm per fastighet. Fortlöpande uppdatering i annonsen kommer gällande adress, fastighetsbeteckning, servitut mm. Tomterna ligger nära de stugor som har adress Säfsbyn 151-155. Framdragning för kommunalt vatten, avlopp, el och fiber fram till tomtgräns betalas av säljaren. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus

Visar alla 18