Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Bergström

Malin Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rännbacken 1, Rännbacken/Grangärdebygden, Ludvika kommun
  • Kommande

Rännbacken 1

Fritidshus
Rännbacken/Grangärdebygden, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
395 000 kr
40 + 7 m²
2 rum
1,1 ha tomt

Mysig fäbodstuga/fritidshus mitt i Grangärdebygden i hjärtat av Dalarna. Avskilt och vackert belägen naturtomt med ostört läge, enbart två grannar, vid slutet av en högt belägen väg mitt i skogen på Rännbacken. Här kan du undkomma stadens brus och larm, passa på att njuta av tystnaden i total avkoppling! Med naturen runt knuten finner du svamp- och bärskogar samt fina vandringsleder och möjlighet till både jakt- och fiske. Pendlingsavstånd till större orter som Ludvika, Borlänge och Falun. Ca 40 minuters bilväg till Romme Alpin och Säfsens resorts åretruntanläggning, där man bland annat kan roa sig med längd-och alpinåkning. Charmig timrad huvudbyggnad om 2 rum och kök varav 1 sovrum. Byggnad med sanitetsutrymme, torrtoa och förråd. Mindre timrad förrådsbyggnad. Gemensamt vatten finns, delas med två grannfastigheter. Avlopp saknas. El saknas. Säljes möblerat, inventarier ingår i köpet. Fastigheten säljs tillsammans med en närliggande obebyggd tomt/fastighet med ett skogsområde, total tomtarea för båda fastigheterna sammanslaget ca 1,1 hektar.

  • Plus
Gudmundbergsvägen 11A, GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun
  • Kommande

Gudmundbergsvägen 11A

Radhus
GRÄNGESBERG Väster, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
685 000 kr
152 + 75 m²
5 rum
794 m² tomt

Rymligt och välskött parhus beläget i ett barnvänligt område. 2-plansvilla med källare och vind, gott om förvaringsutrymmen. Total boarea på hela 152 kvm fördelat på 5 rum och kök. Bra planlösning med generösa sociala ytor, stora sovrum och två fräscha badrum. Fastigheten är påkostad med flertalet renoveringar de senaste åren, bland annat: Ny luft/vatten värmepump, fiber, interiör ytskiktsrenovering genomgående, ommålad fasad, renoverade badrum mm. Lugnt läge med närhet till skogsområde med skidspår och elljusspår. Ca 3 km till förskola och grundskola. Två balkonger med soligt läge. Garage i källarplan.

Stigbergsgatan 1C, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
  • Kommande

Stigbergsgatan 1C

Lägenhet
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
595 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 099 kr/mån
12 526 kr/m²

Trevlig bostadsrätt i toppskick med bästa tänkbara läge på Högberget! Här är det bara att flytta in! 2 rum och kök på andra våningen. Ljust, modernt och nyrenoverat charmigt kök med exklusiva materialval och fräscha ytskikt. Helrenoverat och stambytt badrum med kakel och klinkers. Genomgående ytskiktsrenovering i hall, kök, vardagsrum och sovrum gällande golv, tapetsering mm. Attraktivt läge med nära gångavstånd till ABB/Hitachi, skola, förskola, centrum, skogsområden mm. Månadsavgift inklusive värme, vatten, Telia fiber bredband och TV. Populär förening med god ekonomi. Möblerbar balkong med utsikt och eftermiddags- och kvällssol. Perfekt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong

Visar alla 3