Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rickard Wikström

Rickard Wikström

Om mig

Med ett stort personligt engagemang där du som kund alltid kommer i första hand hjälper jag er till en trygg, smidig och personlig resa genom eran försäljning. Såväl före, under och efter genomförd försäljning strävar jag efter att ni alltid ska kunna få de svar och stöd som önskas för att ni ska känna er trygga och nöjda med hela mitt uppdrag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tholeri gata 10, LUDVIKA, Ludvika kommun
 • Lör 27 apr kl 14:00

Tholeri gata 10

Villa
LUDVIKA, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 175 000 kr
126 + 107 m²
6 rum
930 m² tomt

Välkomna till Tholeri gata 10. Centralt läge med stor potential i populärt område. Charmig tegelvilla om 1 plan med källarvåning i centrala Ludvika. Hörntomt med lättskött och trivsam trädgård i lugnt område. Fastigheten är ansluten till fjärrvärme. Villan är i gott skick exteriört. Välvårdat interiört med äldre charm. Härligt trägolv i vardagsrummet. Tapeter på väggar och målade innertaktak. Detta tillsammans skapar en hemtrevlig känsla. Relineing genomfördes 2019 i stora delar av stammarna. Löpande renoverat med nya fönster från 2018 samt nytt tak från 2019. Entréplan om 6 R.o.k med 4 sovrum varav ett ljungfrurum med egen ingång samt enskild WC. Källarvåning med till stora delar klinkergolv med flera stora hobbyrum samt gillestuga. Gott om förvaringsutrymmen och stor potential för framtida om-modulering. Tvättstuga samt maskinrum. Entrén med avhängningsplats möter dig i hjärtat av bostaden och härifrån når du det stora, luftiga vardagsrummet i öppen planlösning med matsalsdel och utgång till uteplats. Välutrustat kök med matplats för det mindre sällskapet eller familjens frukostbestyr. Efter kökets mindre matplats nås ljungfrurummet med egen ingång samt eget WC-rum. Praktiskt som gästrum eller tonårsrum där man kan skapa en plats för sig själv och vänner. Från köket når vi även vardagsrummets matsalsdel. Här möjliggörs en plats för de stora sällskapen samt när släkt och vänner hälsar på vid högtider och bemärkelsedagar. Entréplanets 3 övriga sovrum ligger avskiljt från husets gemensamhetsytor vilket möjliggör en lugn plats för avkoppling. I det ena sovrummet ges möjlighet att nå uteplatsen via egen altandörr. I källarplan har klinkergolv lagst in till större delen och det tidigare garaget ersatts av två rymliga utrymmen samt att tvättstuga och inredd gillestuga finns att disponera. Fristående garage finns i anslutning till bostaden. Promenadavstånd till det mesta i serviceväg och flera matbutiker, ICA och Willys. Kyrkskolan 7-9 samt barnomsorg bla avd Stensveden i närområdet. Fastigheten visas lördag den 27:e April, 14:00-15:00 Anmälan sker online eller till mäklaren på 072-6018979 Välkomna!

 • Plus
Silkesberg 105, Hörken, Ljusnarsbergs kommun
 • Idag kl 16:45

Silkesberg 105

Villa
Hörken, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
875 000 kr
58 m²
4 rum
4 415 m² tomt

Välkommen till Silkesberg strax norr om Hörken. Beläget mellan Kopparberg/Grängesberg och med närhet till sjön Norra Hörken finns en plats för den som söker närheten till skog och natur. En liten oas för den som söker såväl permanent som säsongsboende. Bostaden är en enplansvilla uppförd 1995 i gott skick exteriört. Uppvärmning genom luft/luftvärmepump samt vedeldad kamin i allrum samt vedspis i köksdel 58m² fördelat på 3 sovrum, allrum och kök med matplats i öppen planlösning. Duschrum med duschplats, WC, tvättställ, tvättmaskin samt varmvattenberedare. Köket är utrustat med Kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt. Härligt trägolv binder samman allrummet med köket. Känslan är hemtrevlig med en personlig charm. Ljus takpanel ger ett luftigt intryck. Uteplatsen nås via utgång från allrummet och vidare ut i trädgården. Trädgården rymmer ett växthus samt gott om plats för planteringar samt bärbuskar. Gäststuga/verkstad om ca 35m². Idag nyttjas det som verkstad/snickeri avdelat i 2 rum. Kan inredas som gäststuga då el och värme finns. Tomten rymmer också en carport samt en lekstuga som idag tjänar som verktygsförråd för trädgårdsredskap. En kort bit ifrån fastigheten når man sjön Norra Hörken för ett svalkande bad eller vintertid med långfärdsskridskorna på för härliga turer när isarna tillåter. I närområdet ligger allmänna badplatsen i Hörken där man bla anordnar simskola sommartid. Längdskidåkning på Ljungåsen samt Grotfallet skidstadion i Grängesberg. Utförsåkning i Fjällberget lokalt samt Säfsen Resort och Romme Alpin. Visas torsdag 25:e samt söndag 28:e april Bokning sker online eller direkt till mäklaren på 072-6018979 Välkomna!

 • Plus
Morhagsvägen 108, SUNNANSJÖ, Ludvika kommun
 • Sön 28 apr kl 16:00

Morhagsvägen 108

Villa
SUNNANSJÖ, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 900 000 kr
114 m²
5 rum
1 287 m² tomt

Sjötomt i toppen på Väsman! Missa inte detta tillfälle om att förvärva en sjötomt med möjlighet för såväl permanentboende som säsongsboende. Fantastiskt läge i toppen av Väsman på enskilt område strax efter Morhagen Friluftshotell. Vidsträkt utsikt över Väsman från strandlinjen. Lättskött trädgårdstomt med planteringar samt några större träd i vattenlinjen Fastigheten rymmer 1 storstuga, 1 lillstuga med verkstad och allrum samt en gäststuga/härbre med övernattningsmöjlighet. Flertalet uteplatser för dagens alla soltimmar eller när svalkande skugga önskas. Storstuga nybyggd 2012 om 5 rok, 2 duschrum m wc. Balkong samt altan med utsikt över Väsman. Välkomnande hall med avhängningsplats samt förvaring. Ljust, luftigt allrum med matplats. Kök i öppen planlösning med matplats och allrum. Utgång till trädgården från allrummet via den takade altanen. Välutrustat kök med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt samt kyl/frys. Helkaklat badrum på entréplan utrustat med golvvärme, duschplats, tvättställ samt tvättmaskin. Uppvärmning i Storstugan sker via kamin samt luft/luftvärmepump och elradiatorer. Lillstuga 30m² 2 rum. Inredningsbar till gäststuga är möjlig då el samt värme finns installerat idag. I lillstugan finns även en förrådsdel för trädgårdsredskap med egen ingång ifrån trädgården. Gäststuga/Härbre med 4 gästplatser. Indragen el samt uppvärmd via elradiatorer. Alla byggnader är i mycket gott skick exteriört och genomgående bra skick interiört. Vatten kommerfrån en privat borrad brunn. Avlopp leds till privat minireningsverk. Fastigheten ansluten till fiber. Öppen trädgårdstomt med plats för kryddodlingar samt bärbuskar. Ytor för trädgårdsspel i glada vänners lag. Morgonen startar förslagsvis med något i koppen på balkongen med utsikt över vattnet och dagens planer skissas upp. Finns inga måsten spenderas dagen i eller på sjön Väsman med ett svalkande dopp eller dagsturer till något av de små smultronställerna som erbjuds på öarna eller längs Väsmans strand. Kortare dagsutflykter går till Tillmans musteri i Grangärde eller varför inte Disponentparken i Grängesberg. Här finns även möjlighet vintertid till långa trevliga promenader på isen eller för den mer aktiva med långfärdsskridskorna på. Privat bom ner på området ger en avskildhet som uppskattas av de boende i området. Närhet in till Sunnasjö med matbutiker samt serviceställen. Hit tar du dig bekvämt med cykel eller en längre promenad. För den som söker aktiviteter finns Romme Alpin via Grangärde mot Borlänge ca 40min samt Skidanläggningen Säfsen i Fredriksberg, ca 30min med bil, som erbjuder såväl sommar- som vintertid aktiviteter för den friluftsintresserade. Fastigheten visas söndagen den 28:e April samt torsdag den 2:a maj. Bokning sker online eller direkt till mäklaren på 072-6018979 Välkomna

 • Plus
Mejramstigen 4, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun

Mejramstigen 4

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 695 000 kr
132 + 94 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Välkomna till Mejramstigen 4 på Knutsbo. Trevlig villa i 2 plan med souterrängvåning. Populärt och lugnt område. Nära till skola F-6 samt förskola och fritids. Villan rymmer 5 rok. 2 duschrum samt ett WC-rum. Trivsam trädgård med plats för odlingar och bärbuskar. Trallbelagd uteplats mot öster som nås från övre plan för stunder med familj och vänner. Uteplats mot väster i entréplan. Garage. Interiört genomgående välvårdade ytskikt. Fräscha våtutrymmen bla badrum övre plan helrenoverat 2016. Duschrum i entréplan med inte bara en utan 2 bastu. En IR-bastu samt en med traditionellt elektriskt aggregat. Separat WC-rum med möjlighet till duschplats. Entréplan med hall, avhängningsplats samt förvaring Duschrum med IR-bastu samt bastu med elaggregat. Tvättstuga och Torkrum, nya maskiner Sovrum med utgång till uteplats WC rum möjlighet till duschplats Övre plan: övre hall Stort Allrum i anslutning till övre hall samt kök. Rymligt kök med matplats. 3 Sovrum med förvaring Badrum med WC renoverat 2016 Värmt välkomna med eran intresseanmälan.

Vallmovägen 7, LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
 • Mån 29 apr kl 16:45

Vallmovägen 7

Villa
LUDVIKA Solsidan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 425 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
628 m² tomt

Välkomna till Vallmovägen 7 på Solsidan! Trevlig enplansvilla med källarvåning. Bra läge i mycket lugnt område. Länsdeklarerat Plus. Besiktat genom OBM. Radonmätning genomförd Entréplan med hall, 2 sovrum, allrum, kök samt duschrum med WC Källarvåning med tvättstuga, hobbyrum/verkstad (tidigare garage). Vattenburen uppvärmning genom luft/vattenvärmepump. Genomgående gott skick interiört genom löpande renoveringar. Nya golv från Pergo samt tapeter i hall och sovrum. Välutrustat och gediget kök från Marbodal installerat 2014. Stort allrum med härligt parkettgolv och stora ljusinsläpp. Stor, takad uteplats för trevliga stunder med familj och vänner. Plan lättskött trädgårdstomt med plats för trädgårdshäng samt aktiviteter. Närhet till matbutik Coop Ludvika gård, Solsidan förskola, Östansbo Fritids samt Lorensbergaskolan F-9. Kort promenad till badplats Jägarnäs samt Knutsbotjärn.

 • Plus
Dragonstigen 9, LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
 • Sön 28 apr kl 10:30

Dragonstigen 9

Villa
LUDVIKA Knutsbo, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
2 785 000 kr
136 + 125 m²
8 rum
1 032 m² tomt

Rymlig villa om 8 r.o.k varav 5-6 sovrum med generösa ytor med plats för den stora familjen. Besiktat genom OBM. Balkong m. utsikt, kvällssol. Fiber. Mycket gott skick exteriört. Vålvårdat interiört. Välutrustat kök, fräscha våtutrymmen, nya ytskikt genomgående entréplan. Gott om förvaringsmöjligheter. Mycket rymlig tvättstuga, stort hobbyrum samt helkaklad relax med golvvärme i souterrängplan. Rymligt garage på gjuten platta med gott om förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme, luft/luftvärmepump samt insatskamin. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning FTX. I bostaden har omfattande renoveringar gjorts sedan förvärvet gällande kök, duschrum samt alla ytskikt entréplan. Större delen av souterrängplan totalrenoverad genom försäkringsbolaget efter vattenskada. Ventilerad golvkonstruktion med mekanisk ventilation i souterrängvåning. Lummig trädgårdstomt med fruktträd samt bärbuskar. Här finns blandannat ett växthus samt planteringar. Uteplatser i tre vädersträck Närhet till förskola samt skola F-6 och badmöjligheter i Knutsbotjärnen. Motionsspår i området som ansluter såväl nya och gamla Knutsbo samt Stensveden och Gammelgården. Fin cykelbana ansluter både till centrum och Jägarnäs badplats samt handelsområde Ludvika gård med bla mataffär samt postservice. Tillträde kan ske omgående. Visning bokas direkt till mäklaren på 072-6018979

 • Plus
Furuhällsgatan 13, LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
 • Lör 27 apr kl 16:00

Furuhällsgatan 13

Villa
LUDVIKA Högberget, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
3 250 000 kr
247 + 66 m²
8 rum
1 614 m² tomt

Välkomna till Furuhällsgatan 13! För dig som söker ett rymligt boende och sätter värde på välvårdad äldre charm finns möjlighet nu att förvärva denna rymliga fastighet belägen i centrala Ludvika. Med promenadavstånd till centrala Ludvika med mataffärer samt serviceställen finns det mesta inom bekvämt avstånd. Genomgående välvårdad villa om 247m² fördelat på 3 plan. Närhet till Hitachi, VBU-gymnasieskola, förskolor bla. Freden och Magneten, pizzerior samt motionsspår. Villan är löpande renoverad under nuvarande ägares innehav bla med delvis nytt tak, badrum, wc samt installation av bergvärme. På nedre plan finner vi generösa ytor i form av gillestuga, arbetsrum, hobbyrum, WC och bastu samt duschplats. Här ligger även pannrum samt ett större förråd med förvaring. På entréplan möter vi vardagsrum med öppen spis, kök, matsal, klädvårdsrum, WC, samt en inbyggd terrass för trevliga sociala sammankomster. På övre plan har vi 4 sovrum, separat klädkammare, badrum samt utgång till en stor, härlig altan med utsikt över Väsman och centrala Ludvika. Vidare är fastigheten utrustad med en vidbyggt dubbelgarage, en mindre verkstad samt flera förrådsutrymmen med access ifrån gården. Uppvärmningen sker genom bergvärme samt kamin. Fiber är installerat. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse, vänligen kontakta vårat kontor.

 • Plus
Östra Storgatan 17B, LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun

Östra Storgatan 17B

Lägenhet
LUDVIKA Karlberg, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
285 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 465 kr/mån
9 194 kr/m²

Välkommen till Östra Storgatan 17B. Låg avgift med närhet till Ludvika Centrum 1:a med riktigt kök på första våningen. Hiss finns. Lägenheten är vänd in mot gården vilket ger ett lugnt intryck av området. Välvårdat allrum med vy in mot gården. Kök med matplats och plats för förvaring. Fräscht badrum med duschkabin. Fiber finns installerat. Bra beläget på Karlberg med promenadavstånd till Ludvika Centrum, matbutiker bla Willys och ICA Kvantum. Närhet till pizzeria, natursköna grönområden, motionsspår på Biskopsnäset samt lasarett/vårdcentral.

 • Uteplats
 • Hiss
Rattvägen 2, LUDVIKA Golan, Ludvika kommun

Rattvägen 2

Villa
LUDVIKA Golan, Ludvika kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ludvika
1 475 000 kr
136 + 22 m²
4 rum
538 m² tomt

Trevlig och välplanerad villa om 4 RoK på Golan med utsikt över bla sjön Haggen. Trivsamt och lugnt läge på återvändsgata. Lättskött trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar. Ingång på nedre plan där du finner 2 sovrum, ett med egen utgång till uteplats i markplan samt ett med stor platsbyggd praktisk förvaring. Helkaklat badrum med bastu, hobbyrum. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner vi kök och matplats i öppen planlösning med utgång till uteplats och ett sovrum Stort luftigt allrum med utgång till altanen samt ett wc-rum. Genomgående gott skick interiört, bla nytt kök 2010 samt helrenoverat badrum 2007. Luft/luftvärmepump samt kamin sköter uppvärmningen. Fiber indraget. Garage med motordriven port.

 • Plus

Visar alla 9