Mäklare Caroline Härdfeldt

Caroline Härdfeldt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stödjegränd 18, Solhaga, Örebro kommun

Stödjegränd 18

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 450 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 425 kr/mån
16 959 kr/m²

Välkommen till denna bostad om 85,5 kvm med bra läge i Solhaga och inglasad balkong mot Hästhagen/Karlslund. Köket är renoverat 2016 då ett Epoqkök sattes in. I köket finns gott om förvaringsskåp och bänkytor. Här finns också plats för matbord. Helkaklat badrum från 2012 med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad sep wc som är totalrenoverad från 2023. I stora sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar. Bostaden har ytterligare två sovrum. I avgiften på 7 425 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta avgiften för hushållsel, bostadsrättstillägg samt en avsättning till inre reparationsfonden på 262 kr/mån. I inre reparationsfonden finns idag 10 865 kr. Solhaga är ett lugnt område med närhet till skola och förskola. På föreningens mark finns flertalet lekplatser samt grillplatser. I området finns även en mycket populär vattenpark, med pool och omklädningsrum. Här bor ni nära Haga Centrum med vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restaurang och pizzeria. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an går från Haga centrum med direktlinje till universitetet). Närhet till natursköna omgivningar vid Karlslunds herrgård med ridhus och vackra promenadstråk samt Karlslunds motionsspår. I Naturreservatet Varbergaskogen finns det mycket för familjen att uppleva.

 • Balkong
Björksoppsvägen 7, Ekeby Almby, Örebro kommun

Björksoppsvägen 7

Villa
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 350 000 kr
95 + 29 m²
4 rum
1 812 m² tomt

Välkommen till Ekeby-Almby och detta enplanshus på Björksoppsvägen 7. Här erbjuds en fastighet på 95 kvm, 4 rok varav 3 sovrum. Med ett vidbyggt varmbonat garage på 29 kvm kan ni smidigt ta er till och från bilen. Stort kök med ekluckor och gott om avställningsytor. I köket finns även plats för matbord. Vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet. Parkettgolv ligger genomgående i samtliga rum och väggar är tapetserade. Badrummet är rymligt och nås både från hallen och från stora sovrummet. Med en stor tomtyta på 1 812 kvm kan möjlighet finnas att stycka av till två fastigheter. För den som har intresse för avstyckning, kontakta Örebro kommun (Stadsbyggnad). Under dokument finns detaljplanen för området. Ekeby-Almby är ett populärt område strax öster om Örebro. Här finns både skola och förskola. Bra cykelvägar längs Hjälmarvägen. Busslinje 800 och 819 trafikerar området.

Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Imorgon kl 16:30
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 63

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 706 kr/mån
35 316 kr/m²

Med ett attraktiv läge, på bra cykelavstånd från Örebro universitet, ligger denna lägenhet om 1,5 rok. Tack vare sovalkoven fungerar bostaden som en mindre tvåa. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en stor inglasad balkong. Köket har bänkskiva i svart granit, köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod, badrumsskåp, dusch och handdukstork. Genomgående parkettgolv och ljusa, målade ytskikt. Möblerbar hall med praktisk förvaring med garderobsvägg. Takhöjden är 2,60 m vilket ger extra rymd i lägenheten. Låg månadsavgift 2 706 kr/mån och i avgiften ingår bredband, grundutbud TV, värme, vatten samt nätavgift el. Här bor ni med gångavstånd till universitetet och cykelavstånd till allt Örebro har att erbjuda. Gym, matbutiker (Ica Maxi, Coop) och systembolag är endast en kort promenad bort. Intill Sörbyängen finns Sörbybacken med trappa för motionärer och i naturreservatet Reträtten finns motionsspår. För den golfintresserade ligger föreningen alldeles intill Gustavsviks golfbana.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Postiljonsgatan 1, Björkhaga, Örebro kommun
Postiljonsgatan 1, Björkhaga, Örebro kommun, bild 2
Postiljonsgatan 1, Björkhaga, Örebro kommun, bild 3

Postiljonsgatan 1

Villa
Björkhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
115,5 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade bostadsrättsvilla i två plan i barnvänliga Björkhaga. På nedre plan finns kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. Övre planet har tre sovrum, badrum och klädkammare. Badrummet på nedervåningen har kakel, klinker och dusch. Badrummet på ovanvåningen är renoverat 2011 med våtrumsmatta, våtrumstapet och badkar. Köket har vit köksinredning med skåpförvaring enda upp till tak och här finns plats för matbord. I vardagsrummet finns plats för både mat- och soffgrupp och härifrån är det utgång till uteplatsen som ligger i söderläge. Altanen har byggts ut och här finns även en liten gräsmatta. Baksidan ligger med ett lugnt läge och här finns även ett utvändigt förråd. I avgiften till föreningen ingår kabel-tv och sophämtning. Fria bilplatser i området, till garage är det separat kö och kostar 200 kr/mån. Det finns föreningslokal som kan hyras av boende. Det finns även en bastu i föreningsgården. Föreningen anordnar gemensam vår- och höststädning. Björkhaga ligger ca 10-15 minuters cykelavstånd ifrån centrum och har blandad bebyggelse. Här finns förskolor och Björkhaga skolan (F-3). Direktbuss till både Universitet och Universitetssjukhuset. Området är barnvänligt då genomfartstrafik med bil inte är tillåtet och här finns många grönområden. Haga centrum ligger cirka en kilometer från bostaden. Här finns bl.a. mataffär, vårdcentral, folktandvård, apotek och bibliotek. Hagabadet med Actic träningscenter finns i samma lokaler. I närheten finns Karlslunds herrgård som är ett trevlig utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, sommarservering och ridskola. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. På Rostagärde finns många fotbollsplaner med varierande storlek och aktiviteter.

 • Premium
 • Uteplats
Nästegårdsvägen 54D, Lillån, Örebro kommun
Nästegårdsvägen 54D, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 54D, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 54D

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 375 000 kr
99 m²
5 rum
6 617 kr/mån
23 990 kr/m²

Välkommen till detta radhus med toppenläge på lugn återvändsgata. Bostaden som är på 99 kvm har gjorts om till att idag vara 5 rok med tre sovrum (3 rok enligt förvaltare). Här har ni genomgående ljusa materialval och en välplanerad, trivsam och tilltalande planlösning. Direkt när ni kliver in genom entrén mötes ni av en hall med klinkergolv och en stor skjutgarderob. Badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv, dusch och tvättavdelning med extra förvaringsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Exklusiva tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor. Altandörren leder er direkt ut till den stora altanen i söderläge, har ni en fantastisk utsikt över ängarna. Från altanen har ni utgång med grind till föreningens gräsyta på gaveln av huset. Altangolvet är nyslipat och oljat 2023. Övervåningen är välplanerad och har tre sovrum samt ett litet allrum med en stor balkong i söderläge, också den med utsikt över ängarna. Markis uppsatt på fönster i sovrummet i söderläge. Bostadens andra badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv samt badkar finns på övervåningen. Marmorskivor som fönsterbrädor i samtliga fönster. Vid entrén finns möjlighet att parkera två bilar. Det finns även gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. I månadsavgiften på 6 617 kr/mån ingår kallvatten samt sophämtning. I Lillån finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar och bra bussförbindelser. Mataffär finns ca 10 min bort vid boglundsängens handelscentrum. Närhet till boglundsängens naturreservat där det finns fin runda för motion och även plogade längd skidspår på vintern.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Gustavsgatan 15, Väster, Örebro kommun
Gustavsgatan 15, Väster, Örebro kommun, bild 2
Gustavsgatan 15, Väster, Örebro kommun, bild 3

Gustavsgatan 15

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 875 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 545 kr/mån
24 194 kr/m²

Välkommen till denna bra planerade trea, högst upp i huset på våning 5 dit du tar dig med hiss. Från den inglasade balkongen, som ligger i västerläge med kvällssol, har ni en härlig utsikt mot Kilsbergen. Köket har vita köksluckor och här finns plats för matbord. Rymligt vardagsrum och två sovrum. Badrummet har badkar och tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare. Parkettgolv i alla rum utom ena sovrummet och väggarna är ljust målade eller tapetserade. Invändigt förråd/klädkammare i anslutning till ena sovrummet samt ett förråd i källaren. Brf. Måran 2 är ansluten till Tele2 och i månadsavgiften ingår bredband 100/10 Mbit/s, bredbandstelefoni och digitalt tv grundutbud. Föreningen förfogar över 68 bilplatser i garage under mark, 15 platser i carport utrustande med uttag för elektrisk motorvärmare samt 8 övriga p-platser. I föreningen finns extra utrymmen så som flertalet tvättstugor varav en grovtvättstuga, gemensamt bibliotek, bastu, gym och snickarbod. Här finns också en föreningslokalen som går att hyra för privata fester samt för övernattning av gäster. Föreningen har en stor parkliknande innergård med pergola och möjligheter till samvaro. Föreningen äger marken. Här bor ni endast en kort promenadavstånd från city och för den som pendlar ligger resecentrum några minuters promenad bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nästegårdsvägen 50C, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 50C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 600 000 kr
99 m²
4 rum
6 617 kr/mån
26 263 kr/m²

Välkommen till detta barnvänliga radhus på lugn gata utan genomfartstrafik där barnen kan leka fritt. Tack vare gavelläget och att radhuset ligger i ytterkanten av området finns stor gräsmatta på föreningens mark alldeles intill huset. Bostaden är på 99 kvm och har gjorts om till att idag vara 4 rok med tre sovrum (3 rok enligt förvaltare). Möjlighet finns att dela av så övervåningen ger tre sovrum och ett allrum och där igenom få 5 rok. Parkettgolv i samtliga rum och målade väggar med marmorskivor som fönsterbrädor i samtliga fönster. I hallen ligger ett klinkergolv som klarar av olika väderförhållanden, här finns också en stor skjutgarderob. Badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv, dusch och tvättavdelning med extra förvaringsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor för extra förvaring. Altandörren leder er ut till den stora altanen i söderläge. Övervåningen är välplanerad och har två sovrum och ett allrum (används idag som sovrum) med en stor balkong i söderläge. Bostadens andra badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv samt badkar finns på övervåningen. Vid entrén finns möjlighet att parkera två bilar. Det finns även gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. I månadsavgiften på 6 617 kr/mån ingår kallvatten samt sophämtning. I Lillån finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar och bra bussförbindelser. Mataffär finns ca 10 min bort vid boglundsängens handelscentrum. Närhet till boglundsängens naturreservat där det finns fin runda för motion och även plogade längd skidspår på vintern. Välkommen att boka visning med Mäklare Caroline Härdfeldt på 0706-544158 alt [email protected]

 • Balkong
 • Uteplats
Annelund 205, Ekeby Almby, Örebro kommun

Annelund 205

Fritidshus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
200 000 kr
25 m²
2 rum
1 336 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett arrende på Annelund 205, i övre delen av Ekeby-Almby. Marken ägs av Fastighets AB L E Lundberg och ni betalar årligen en arrendeavgift på 6 081 kr/år för att få arrendera marken. Fastighetsägaren planerar att sälja loss fastigheterna och då får den som innehar arrendet förköpsrätt till fastigheten. Rabatten vid köp av fastigheten (för arrendatorn) har tidigare legat på 15 % av marknadsvärdet. Tomtsläppet beräknas ske hösten 2023 men kan bli senare. Då beräknas även utbyggnad av va, gata och övrig infrastruktur vara klar. Annelund i Ekeby-Almby ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Tomten kommer då ha en anslutning vid fastighetsgräns. Den som väljer att köpa loss sin tomt måste betala anslutningsavgiften till kommunen. Detaljplan finns för området och en fastighet får upplåtas i två våningar med en byggyta på 25% av fastigheten. Tomten kan ej styckas av. Se detaljplanen under dokument. I samband med att fastigheterna släpps till försäljning planerar markägaren att höja avgifterna för de som inte väljer att köpa loss tomten. Tomten är på 1 336 kvm. Idag står ett boningshus på 2 rum och kök samt toalett. På tomten står även ett äldre uthus. El finns på fastigheten. Vid köp av arrende gäller särskilda regler för belåning.

Visar alla 8