Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Härdfeldt

Caroline Härdfeldt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 63

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 706 kr/mån
35 316 kr/m²

Med ett attraktiv läge, på bra cykelavstånd från Örebro universitet, ligger denna lägenhet om 1,5 rok. Tack vare sovalkoven fungerar bostaden som en mindre tvåa. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en stor inglasad balkong. Köket har bänkskiva i svart granit, köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod, badrumsskåp, dusch och handdukstork. Genomgående parkettgolv och ljusa, målade ytskikt. Möblerbar hall med praktisk förvaring med garderobsvägg. Takhöjden är 2,60 m vilket ger extra rymd i lägenheten. Låg månadsavgift 2 706 kr/mån och i avgiften ingår bredband, grundutbud TV, värme, vatten samt nätavgift el. Här bor ni med gångavstånd till universitetet och cykelavstånd till allt Örebro har att erbjuda. Gym, matbutiker (Ica Maxi, Coop) och systembolag är endast en kort promenad bort. Intill Sörbyängen finns Sörbybacken med trappa för motionärer och i naturreservatet Reträtten finns motionsspår. För den golfintresserade ligger föreningen alldeles intill Gustavsviks golfbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 15:00
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 83

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 599 kr/mån
30 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad i Sörby/Eklunda med närhet till och både gång- och cykelavstånd till city. Köket renoverades 2018 och erbjuder gott om förvaring, generösa bänkytor samt plats för ett matbord. Vitvarorna är av rostfritt stål och spishällen byttes ut 2022. De praktiska förvaringsmöjligheterna finns även i både hall och sovrum, med garderober som har skjutdörrar. Genom valvet når du vardagsrummet där en charmig fiskbensparkett ligger. I sovrummet och hallen finns ett parkettgolv. Hela bostaden är målad i trendiga gråa nyanser, vilket bidrar till en varm och mysig atmosfär. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum som kan avnjutas under stora delar av året. Till bostaden hör ett källarförråd och ett rymligt vindsförråd. Dessutom finns en hiss i huset för er bekvämlighet. I avgiften till föreningen på 3 599 kr/mån ingår värme, vatten. kabel-tv, bredband, IP-telefon samt fast elkostnad. Föreningen har kollektiv el mätning där den faktiska elförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren. I avgiften är även ett obligatorisk tillägg för balkongen på 200 kr/mån medräknat. Brf Staven är en populär förening i Örebro med god ekonomi. Föreningen har utfört större renoveringar som stambyte (1992-1993), fönsterbyte (2004), säkerhetsdörrar (2009), takbyte (2014-2015) samt utbyggnad av balkonger (2017). I föreningen finns flertalet gemensamma utrymmen som bastu, relaxavdelning, samlingslokal samt övernattningsrum för uthyrning till medlemmarna. Moderna tvättstugor finns i källarutrymmen. Denna bostad ligger bra till lägesmässigt med närhet till sportanläggningarna vid Behrn Arena. På cykelavstånd är ni snabbt vid Universitetssjukhuset, city samt Örebro Universitet. Nära gångavstånd till populära grönområden vid Svea Parken samt till Eyrabadet med bad och gym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Greta Adrians väg 10, Mellringe, Örebro kommun
Greta Adrians väg 10, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Greta Adrians väg 10, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Greta Adrians väg 10

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 750 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 537 kr/mån
25 926 kr/m²

I ett lugnt område ligger detta hemtrevliga parhus i ett plan, 2 rum och kök om 67, 5 kvm. Bra planerade kvadratmeter där vägg mot vardagsrum har tagits ner och ger lägenheten en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket renoverades 2014 och har vita köksluckor och gott om bänkytor och förvaring. I köket finns plats för matbord. Badrummet har kaklade väggar, våtrumsmatta på golvet och badkar: Separat tvättstuga med tvättmaskin från 2015. Sovrum med garderobsförvaring. Bostaden värms upp via fjärrvärme och det är golvvärme som regleras separat i varje rum, för bra komfort. På baksidan har du en takad altan och trädgård med gräsmatta i söderläge. Bostaden har ett eget utvändigt förråd i anslutning till bostaden. Detta är det perfekta boendet för er som fortsatt vill bo med villakänsla med som inte längre vill ha ansvar för större underhåll. I avgiften på 4 537 kr/mån ingår kallvatten, bredband, tv, sophämtning och bostadsrättstillägg. I föreningen finns en kvarterslokal med grovtvättstuga, bastu, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen ligger i stadsdelen Mellringe/Heden ca 5 km från Örebro centrum. Det är ett lugnt och barnvänligt område. På nära håll finns restaurang/pizzeria och en mataffär. Motionsmöjligheter finns i Lundbyspåret, Varbergaspåret och närbelägna Karlslund, med motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. Bra bussförbindelser med två busslinjer 3 och 4 till centrum samt busslinje 3 som tar er till Universitet (Studentgatan). Mer information ang. brf Hedenhus finns på www.hedenhus.se

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnvägen 1, Odensbacken, Örebro kommun
  • Tor 22 aug kl 16:30
Kvarnvägen 1, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Kvarnvägen 1, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Kvarnvägen 1

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 600 000 kr
218 + 115 m²
8 rum
816 m² tomt

Välkomna till Kvarnvägen 1 i Odensbacken, en fastighet från 1937 med en rik historia. Tidigare har det drivits bageri och konditori här, vilket den stora bakugnen i källaren vittnar om (ej i bruk idag). Fastigheten är rymlig med 218 kvm boyta och 115 kvm biyta, samt en oinredd vind med ståhöjd. Här möts ni av en välkomnande hall med bröstpanel på vägg och randiga tapeter. I hallen finns trappen som leder upp till övervåningen. Köket når ni via en serveringsgång med skåpförvaring och bänkytor. Köket är stort och har även plats för matbord. Innanför köket finns ett sovrum med en egen pigingång. Stora sällskapsytor på nedre plan med matsal, finrum och vardagsrum intill varandra. På nedre plan finns också ett badrum med toalett och dusch. När vi kliver upp för trappen möts vi av ett stort allrum med utgång till balkong. Här finns 3 rymliga sovrum och ett vardagsrum med en eldstad som ej eldats i och därmed bör kontrolleras och sotas före användning. På övre plan finns även ett badrum med både dusch och badkar samt ett pentry. En gång i tiden var trädgården parkliknande och för den trädgårdsintresserade finns möjlighet att återskapa mycket av den miljön. Detta är verkligen ett speciellt hus och med lite extra kärlek kan det blir ert dröm hem. Renoveringsbehov föreligger.

  • Premium
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun
  • Ons 28 aug kl 16:30
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun, bild 2
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun, bild 3

Stortorp 527

Gård/Skog
Stortorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 500 000 kr
162 + 57 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till en idyllisk oas strax utanför Örebro, en charmig gård som erbjuder den perfekta kombinationen av landet men ändå stadsnära. Bostadshuset, med sina rötter från tidigt 1800-talet, har en planlösning som passar för barnfamiljen med 3-4 sovrum. På nedre plan finns sällskapsytor med kök, vardagsrum och ett isolerat, inglasat uterum som kan nyttjas stora delar av året. På nedre plan finns också ett sovrum. Kaklade badrum finns på båda våningsplanen, badrummet på entréplan renoverades 2007 och duschrummet på övervåningen renoverades 2008. På övre plan finns ett stort allrum samt 3 sovrum. För den passionerade bilentusiasten eller den som älskar att meka, är den stora isolerade verkstaden perfekt. Här finns gott om plats för att förvandla din hobby till verklighet eller skapa utrymme för annan kreativ verksamhet. I magasinet finns flera uppställningsplatser för fordon som bilar, båtar, husvagnar. Denna flexibilitet gör gården till det ultimata stället för den som söker utrymme och möjligheter för olika intressen. Är ni till exempel mer intresserade av möjlighet att ha hästar så kan det finnas möjlighet till lösdrift och att hägna in hagar på fastighetens åkermark som är ca 2 ha. Är ni trädgårdsintresserad finns möjlighet odla t.ex. egna grönsaker eller så kopplar ni bara av på den rymliga altanen med utsikt över det omgivande landskapet. Fastigheten värms upp via vedpanna, men en jordvärmeslinga är nedgrävd för den som vill koppla in en värmepump i stället. Nytt avlopp, 3 kammarbrunn samt markbädd från 2015. Vatten tas från djupborrad brunn. Takpannor samt läkt och armerad plast monterades 2003. Dränering utförd 2005 med Isodrän. Isolerglas insatta från 2010. Med närhet till Örebro erbjuder denna gård inte bara en vacker och lugn reträtt, utan också bekvämligheten av allt stadslivets har att erbjuda. Upptäck det bästa av båda världar och skapa ditt drömboende på denna unika egendom. Sätt din prägel på denna pärla och låt denna gård bli starten på ditt nya äventyr.

  • Premium
Sandstensvägen 1, Lundby, Örebro kommun

Sandstensvägen 1

Radhus
Lundby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 950 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
353 m² tomt

Välkommen till detta bra planerade radhus i Lundby med gavelläge och därmed större trädgårdstomt. Här har det gjorts omfattade renoveringar av bostaden mellan 2012-2018 av tidigare ägare. Nytt kök från 2015 med vita luckor och rostfria vitvaror. I köket finns plats för matbord. Stort vardagsrum med ett allrum intill som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum renoverat 2012 med våtrumsmatta och kaklade väggar samt dusch. Intill finns en sep.wc. På entréplanet finns idag 2 sovrum och ytterligare 3 sovrum i källaren. I källaren finns även en gillestuga, en stor klädkammare, ett kontor och en tvättstuga renoverat 2014 med badkar, toalett och bergvärmepump. Bostaden är på totalt på 180 kvm med entréplan och källare. Till detta kan ni lägga till det stora, inglasade uterummet. Gott om förvaringsmöjligheter samt ett utvändigt förråd på framsidan. Ny elcentral med jordfelsbrytare. Bostaden värms upp via Bergvärme och har en bra energiklass B. Via samfälligheten har ni tillgång till ett garage i länga och en extra parkeringsplats samt möjlighet till kabel-TV och Internet (upp till 500 Mbit/sek) via ComHem. Lättskött hörntomt med stensatt uteplats på framsidan och gräsmatta. En trädgårdshäck omgärdar tomten. Farstukvist vid entrédörren. Det stora, inglasade uterummet byggdes 2016. Intill uterummet har en uteplats gjorts perfekt för att ställa grillen. Förrådet har ny panel och ny dörr från 2023. I Lundby finns både Skola (F-6) och flertalet förskolor. Närhet till Öknaskogens naturreservat med elljusspår som vintertid blir till preparerade skidspår. Lundby trafikeras av busslinjerna 1, 2 och 10 med bl.a. direktförbindelse till Universitetsplatsen. Här bor ni naturnära men med närhet till Boglundsängen, ett handelsområdet med affärer, restauranger och ett padelcenter.

  • Energieffektiv
Nästegårdsvägen 50C, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 50C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 425 000 kr
99 m²
4 rum
6 617 kr/mån
24 495 kr/m²

Välkommen till detta barnvänliga radhus på lugn gata utan genomfartstrafik där barnen kan leka fritt. Tack vare gavelläget och att radhuset ligger i ytterkanten av området finns stor gräsmatta på föreningens mark alldeles intill huset. Bostaden är på 99 kvm och har gjorts om till att idag vara 4 rok med tre sovrum (3 rok enligt förvaltare). Möjlighet finns att dela av så övervåningen ger tre sovrum och ett allrum och där igenom få 5 rok. Parkettgolv i samtliga rum och målade väggar med marmorskivor som fönsterbrädor i samtliga fönster. I hallen ligger ett klinkergolv som klarar av olika väderförhållanden, här finns också en stor skjutgarderob. Badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv, dusch och tvättavdelning med extra förvaringsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor för extra förvaring. Altandörren leder er ut till den stora altanen i söderläge. Övervåningen är välplanerad och har två sovrum och ett allrum (används idag som sovrum) med en stor balkong i söderläge. Bostadens andra badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv samt badkar finns på övervåningen. Vid entrén finns möjlighet att parkera två bilar. Det finns även gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. I månadsavgiften på 6 617 kr/mån ingår kallvatten samt sophämtning. I Lillån finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar och bra bussförbindelser. Mataffär finns ca 10 min bort vid boglundsängens handelscentrum. Närhet till boglundsängens naturreservat där det finns fin runda för motion och även plogade längd skidspår på vintern. Välkommen att boka visning med Mäklare Caroline Härdfeldt på 0706-544158 alt [email protected]

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7