Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Härdfeldt

Caroline Härdfeldt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hargebadsvägen 56, Hargebaden, Askersunds kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00

Hargebadsvägen 56

Villa
Hargebaden, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 400 000 kr
54 m²
3 rum
1 285 m² tomt

Tänk er att ha en kort promenad till populära Hargebaden, en av Sveriges finaste insjöstränder. En lång barnvänlig sandstrand med härligt klart vatten, även kallad ”Nerikes Riviera”. Varmt välkomna till Hargebadsvägen 56 och denna bostad om 54 kvm som kan användas både som fritidshus och permanentbostad. Bostaden har två sovrum, kök, vardagsrum, hall och badrum. I vardagsrummet finns en eldningsbar öppenspis med kassett som både bidrar med värme och mysfaktor. Bostaden värms annars upp via en luftvärmepump. I köket finns plats för matbord. Badrummet har dusch och tvättmaskin och är renoverat 2007. För er bekvämlighet är det kommunalt vatten och avlopp. På fastigheten finns även ett uthus som kan fungera som gästrum och verkstad med en vidbyggd carport. Vid Hargebaden finns en camping med Servicebutik, poolbad med vattenrutschbana, minigolf, paddelbana och restaurang. Denna möjlighet vill ni inte missa!

  • Plus
Linåkersvägen 7, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Linåkersvägen 7

Radhus
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
155 m²
7 rum
590 m² tomt

I Stora Mellösa finns nu denna villa till salu där stora renoveringar gjorts senaste två åren. Taket har lagt om, fönstren är bytta och samtliga ytskikt invändigt är renoverade. I samtliga rum ligger parkettgolv och väggarna är målade. Köket är totalrenoverat 2023 med ett grått Ikea kök. Samtliga vitvaror är rostfria och även dem insatta 2023. Vardagsrummet är stort och ger möjlighet till att inreda med både soffgrupp och matsalsbord. Här finns en stor täljstenskamin som både bidrar med värme till huset men också mysighetsfaktor. Bostaden är har två badrum, ett på vardera plan. Både badrummen är totalrenoverade med klinkergolv (golvvärme), kaklade väggar och dusch. Även groventrén har klinkergolv och kaklade väggar. Samtliga tre våtutrymmen finns våtrumsintyg för. Tre nya entrédörrar samt all panel utvändigt är bytt och målad 2023. Denna familjevilla erbjuder hela 5 sovrum men där möjlighet finns till ytterligare sovrum. Baksida i söderläge med ny altan från 2023 samt gräsmatta. Lekstuga. Garage med fjärrstyrd port. Intill garaget finns ett förråd. Här bor ni på en lugnt trafikerad gata med cykelavstånd till skola (F-6). Till Örebro är det ca 20 min med bil. Busslinje finns till Örebro. I Stora Mellösa finns en matbutik och handelsträdgård. I närområdet finns bland annat självplock av jordgubbar på sommaren.

Vagnmakarvägen 26, Odensbacken, Örebro kommun

Vagnmakarvägen 26

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 800 000 kr
114 + 96 m²
6 rum
969 m² tomt

Varmt välkomna till Vagnmakarvägen 26 i Odensbacken och denna fastighet med väldigt bra läge. Här bor ni på en lugnt trafikerad gata där barnen kan leka fritt. Att baksidan ligger i söderläge mot öppna åkrar är verkligen ett plus, här kan ni njuta av lugnet. Invändigt erbjuder bostaden 6 rok varav 4 sovrum. Köket från Ballingslöv är insatt 2006 och köket har rostfria vitvaror och plats för matbord. I vardagsrummet finns en eldningsbar öppen spis med kassett. 3 av bostaden 4 sovrum ligger intill varandra och här finns också ett allrum där barnen kan ha sitt egna sällskapsrum. Det fjärde sovrummet ligger i bostadens andra ende. Badrummet är helkaklat med badkar och det finns även en separat wc i anslutning till hallen samt ett duschutrymme i tvättstugan. Fastigheten värms upp med bergvärme. Fiber finns installerat. Garage med elektrisk port med plats för en bil. Stensatta uppställningsplatser framför garaget. Förråd. Här bor ni med gångavstånd till skola och förskola samt vårdcentral och mataffär.

Lännäs 1087, Hampetorp, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 13:00
Lännäs 1087, Hampetorp, Örebro kommun, bild 2
Lännäs 1087, Hampetorp, Örebro kommun, bild 3

Lännäs 1087

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
650 000 kr
70 m²
3 rum
3 420 m² tomt

Välkommen till Lännäs 1087 och denna mysiga fritidsbostad med närhet till färjehamnen i Hampetorp och badplatser vid Hjälmaren. Här står ett rött hus med vita knutar och en förstukvist med snickarglädje och platsbyggda bänkar. Taket är bytt 2005. Huset består av hall, kök och vardagsrum på nedre plan och två sovrum på övre plan. I vardagsrummet finns en eldningsbar kamin installerad som är sotad och även brandskyddskontrollerad 2021. Det finns ytterligare två eldstäder, köksspis i köket (eldningsbar efter sotning & kontroll) och en vedspis på ovanvåningen (status okänd).” El finns indraget. Fastigheten har inget vatten eller avloppssystem. Vatten tas från en egen grävd brunn, alltid funnits gott om vatten, som handpumpas upp. Utedass finns i uthus på tomten. På tomten finns ett uthus i länga med förvaringsmöjligheter, vedbod, dass och äldre garage med möjlighet att förvara t.ex. en båt. Här finns också ett härbre (fjällstuga) som tidigare stod i Sundsvall och som byggts upp igen på fastigheten. Denna stuga fungerar utmärkt som gäststuga och är ett rum med ett sovloft. El finns utdraget. Tomten är på 3 420 kvm. Här har ni gångavstånd till Hampetorps badet, en populär badplats precis intill Hampetorps camping där det även finns en servering. Vid båthamnen kan finnas möjlighet till båtplats. Från färjehamnen i Hamptorp kan ni kostnadsfritt ta båten över till Vinön. Här finns ett värdshus och café där ni kan njuta av hjälmargös och andra lokala specialiteter. Ett flertal konserter arrangeras varje år på Vinön. Fastigheten säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul. Lösöre som finns på fastigheten på tillträdesdagen ingår i överlåtelsen. Säljaren står inte för bortforsling av lösöre. Fastigheten kommer ej att flyttstädas av säljaren.

  • Premium
Folkungagatan 40, Väster, Örebro kommun
  • Tor 16 maj kl 12:00
Folkungagatan 40, Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 40, Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 40

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
1 880 kr/mån
37 879 kr/m²

Ska ni flytta hemifrån, studera eller söker en övernattningslägenhet? Då kan denna bostad vara helt rätt för er. En halv trappa upp finner ni denna välplanerade 33 kvm, 1 rokv med en fransk balkong. I den tidigare kokvrån har en vägg tagits ner som nu ger en öppen och ljus planlösning mellan köksdel och vardagsrum. I både kök och hall ligger ett stengolv som är enkelt att hålla rent och som är slitstarkt. Köket har vit skåpinredning och vitt kakel ovan bänk, modernt som håller över tid. Bänkskiva i ek ger inte bara avställningsyta utan även plats för att sitta och äta. Hallen har förvaring i dubbla garderober där ena garderoben har skjutdörrar med spegelglas. Badrummet, som är helkaklat, har dusch och för er bekvämlighet även en tvättmaskin. Vardagsrummet är avdelad med en sovalkov så sängen smidigt kan gömmas undan med tex. en gardin. Till bostaden hör ett källarförråd och även möjlighet till en mindre matkällare I den oerhört låga avgiften på 1880 kr/mån ingår värme, vatten och grundutbud för tv. Bostaden har en inre fond på 8 983 kr som kan nyttjas för renovering av bostaden. Ingen avsättning till inre fonden görs idag. Brf Moroten är en ekonomisk stabil och väl omhändertagen förening. Bostaden indirekta nettoskuld är så låg som 109 927 kr. Föreningen höjer avgiften med 2 % fr.o.m. 2024-07-01 vilket innebär en höjning på ca 40 kr/mån. I föreningen finns det parkeringsmöjligheter till mycket förmånligt pris (p-plats, carport och garage) med separat kö. I källarutrymme finns det gemensam tvättstuga samt cykelförråd. På föreningens innergård finns grönyta med sittgrupper och en pergola. Sopsortering finns även på innergården Här bor ni med närhet till Karlaparken, en populär park där ni kan hänga och njuta av solen. Här finns också en vårdcentral. Direktbuss (nr 10) går till universitetet från hållplats Karlaparken och med cykel tar det ca 15 min till universitetet. Mataffär samt flertal olika restauranger finns på bekvämligt gångavstånd. Till resecentrum tar du dig på ca 10 minuter med gång och med cykel upp på stan tar det ca 5 minuter.

  • Premium
Sandstensvägen 1, Lundby, Örebro kommun

Sandstensvägen 1

Radhus
Lundby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 100 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
353 m² tomt

Välkommen till detta bra planerade radhus i Lundby med gavelläge och därmed större trädgårdstomt. Här har det gjorts omfattade renoveringar av bostaden mellan 2012-2018 av tidigare ägare. Nytt kök från 2015 med vita luckor och rostfria vitvaror. I köket finns plats för matbord. Stort vardagsrum med ett allrum intill som kan göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum renoverat 2012 med våtrumsmatta och kaklade väggar samt dusch. Intill finns en sep.wc. På entréplanet finns idag 2 sovrum och ytterligare 3 sovrum i källaren. I källaren finns även en gillestuga, en stor klädkammare, ett kontor och en tvättstuga renoverat 2014 med badkar, toalett och bergvärmepump. Bostaden är på totalt på 180 kvm med entréplan och källare. Till detta kan ni lägga till det stora, inglasade uterummet. Gott om förvaringsmöjligheter samt ett utvändigt förråd på framsidan. Ny elcentral med jordfelsbrytare. Bostaden värms upp via Bergvärme och har en bra energiklass B. Via samfälligheten har ni tillgång till ett garage i länga och en extra parkeringsplats samt möjlighet till kabel-TV och Internet (upp till 500 Mbit/sek) via ComHem. Lättskött hörntomt med stensatt uteplats på framsidan och gräsmatta. En trädgårdshäck omgärdar tomten. Farstukvist vid entrédörren. Det stora, inglasade uterummet byggdes 2016. Intill uterummet har en uteplats gjorts perfekt för att ställa grillen. Förrådet har ny panel och ny dörr från 2023. I Lundby finns både Skola (F-6) och flertalet förskolor. Närhet till Öknaskogens naturreservat med elljusspår som vintertid blir till preparerade skidspår. Lundby trafikeras av busslinjerna 1, 2 och 10 med bl.a. direktförbindelse till Universitetsplatsen. Här bor ni naturnära men med närhet till Boglundsängen, ett handelsområdet med affärer, restauranger och ett padelcenter.

  • Energieffektiv
Värngatan 7F, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Idag kl 16:30
Värngatan 7F, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 7F, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 7F

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 100 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 314 kr/mån
31 818 kr/m²

Välkommen till en bra planerade trea med ett kanonläge i Rynningeåsen. Från köks- och vardagsrumsfönstret har ni utsikt mot en skogsdunge vilket bidrar med minimal insyn i bostaden. Terrassen har sol större delen av dagen och här kan ni även njuta av kvällssolen. Ekparkettgolv i hela bostaden och väggarna är målade. Köket går i vitt och har rostfria vitvaror. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med stora fönsterpartier som gör bostaden väldigt ljus. Badrummet som är helkaklat med golvvärme, har dusch och kombinerad maskin för tvätt/tork. Två sovrum där det mindre rummet som fungerar väl som barnrum ligger intill föräldrasovrummet. Till bostaden hör ett utvändigt förråd. I månadsavgiften på 4 314 kr/mån ingår värme, vatten, bredband, digital-tv och ip-telefoni via Telia Triple play. Parkering kan hyras via föreningen. I närområdet finns förskolor och skolor, matbutiker, gym mm och norra Örebros charm med dess bagerier, småbutiker och parker. En kort cykeltur bort finns citykärnan. Närhet till påfarten E18/E20 för den som pendlar. I närheten finns också Venaspåret för promenader eller löprundor.

  • Premium
  • Uteplats
Brunnstorpsvägen 16, Adolfsberg/Nasta, Örebro kommun

Brunnstorpsvägen 16

Villa
Adolfsberg/Nasta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 500 000 kr
125 + 91 m²
5 rum
482 m² tomt

I Nasta finns nu denna fastighet till salu där bostadshuset har ett väldigt stort renoveringsbehov. Tomten är på 482 kvm och ligger med ett hörnläge på gatan, i ett lugnt trafikerat område. Bostadshuset är idag på 125 + 91 kvm i två plan med källare. På nedre plan finns en hall, en wc, ett kök, ett sovrum och ett kontor. På övre plan finns idag ett allrum och två sovrum samt ett badrum. Fastigheten värms idag upp med kombipanna. Varmvattenberedare fungerar ej. Under dokument finns både tomtkarta och stadsplan. För frågor angående byggnation vänligen kontakta stadsbyggnadskontoret, 019-21 10 00. Nasta är ett populärt bostadsområde med närhet till både förskola, skola och mataffär. Då fastigheten har ett stort renoveringsbehov säljs fastigheten med friskrivningsklausul där säljaren inte kommer ansvara för några fel i fastigheten.

Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Karlsdalsallén 63

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 706 kr/mån
35 316 kr/m²

Med ett attraktiv läge, på bra cykelavstånd från Örebro universitet, ligger denna lägenhet om 1,5 rok. Tack vare sovalkoven fungerar bostaden som en mindre tvåa. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en stor inglasad balkong. Köket har bänkskiva i svart granit, köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning. Stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kommod, badrumsskåp, dusch och handdukstork. Genomgående parkettgolv och ljusa, målade ytskikt. Möblerbar hall med praktisk förvaring med garderobsvägg. Takhöjden är 2,60 m vilket ger extra rymd i lägenheten. Låg månadsavgift 2 706 kr/mån och i avgiften ingår bredband, grundutbud TV, värme, vatten samt nätavgift el. Här bor ni med gångavstånd till universitetet och cykelavstånd till allt Örebro har att erbjuda. Gym, matbutiker (Ica Maxi, Coop) och systembolag är endast en kort promenad bort. Intill Sörbyängen finns Sörbybacken med trappa för motionärer och i naturreservatet Reträtten finns motionsspår. För den golfintresserade ligger föreningen alldeles intill Gustavsviks golfbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun
  • Imorgon kl 12:00
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 83, Sörby-Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 83

Lägenhet
Sörby-Eklunda, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 599 kr/mån
30 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad i Sörby/Eklunda med närhet till och både gång- och cykelavstånd till city. Köket renoverades 2018 och erbjuder gott om förvaring, generösa bänkytor samt plats för ett matbord. Vitvarorna är av rostfritt stål och spishällen byttes ut 2022. De praktiska förvaringsmöjligheterna finns även i både hall och sovrum, med garderober som har skjutdörrar. Genom valvet når du vardagsrummet där en charmig fiskbensparkett ligger. I sovrummet och hallen finns ett parkettgolv. Hela bostaden är målad i trendiga gråa nyanser, vilket bidrar till en varm och mysig atmosfär. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum som kan avnjutas under stora delar av året. Till bostaden hör ett källarförråd och ett rymligt vindsförråd. Dessutom finns en hiss i huset för er bekvämlighet. I avgiften till föreningen på 3 599 kr/mån ingår värme, vatten. kabel-tv, bredband, IP-telefon samt fast elkostnad. Föreningen har kollektiv el mätning där den faktiska elförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren. I avgiften är även ett obligatorisk tillägg för balkongen på 200 kr/mån medräknat. Brf Staven är en populär förening i Örebro med god ekonomi. Föreningen har utfört större renoveringar som stambyte (1992-1993), fönsterbyte (2004), säkerhetsdörrar (2009), takbyte (2014-2015) samt utbyggnad av balkonger (2017). I föreningen finns flertalet gemensamma utrymmen som bastu, relaxavdelning, samlingslokal samt övernattningsrum för uthyrning till medlemmarna. Moderna tvättstugor finns i källarutrymmen. Denna bostad ligger bra till lägesmässigt med närhet till sportanläggningarna vid Behrn Arena. På cykelavstånd är ni snabbt vid Universitetssjukhuset, city samt Örebro Universitet. Nära gångavstånd till populära grönområden vid Svea Parken samt till Eyrabadet med bad och gym.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stödjegränd 18, Solhaga, Örebro kommun

Stödjegränd 18

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 450 000 kr
85,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 425 kr/mån
16 959 kr/m²

Välkommen till denna bostad om 85,5 kvm med bra läge i Solhaga och inglasad balkong mot Hästhagen/Karlslund. Köket är renoverat 2016 då ett Epoqkök sattes in. I köket finns gott om förvaringsskåp och bänkytor. Här finns också plats för matbord. Helkaklat badrum från 2012 med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad sep wc som är totalrenoverad från 2023. I stora sovrummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar. Bostaden har ytterligare två sovrum. I avgiften på 7 425 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta avgiften för hushållsel, bostadsrättstillägg samt en avsättning till inre reparationsfonden på 262 kr/mån. I inre reparationsfonden finns idag 10 865 kr. Solhaga är ett lugnt område med närhet till skola och förskola. På föreningens mark finns flertalet lekplatser samt grillplatser. I området finns även en mycket populär vattenpark, med pool och omklädningsrum. Här bor ni nära Haga Centrum med vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restaurang och pizzeria. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an går från Haga centrum med direktlinje till universitetet). Närhet till natursköna omgivningar vid Karlslunds herrgård med ridhus och vackra promenadstråk samt Karlslunds motionsspår. I Naturreservatet Varbergaskogen finns det mycket för familjen att uppleva.

  • Balkong
Stolpgränd 25, Solhaga, Örebro kommun

Stolpgränd 25

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 757 kr/mån
19 685 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade tvåa i populära Solhaga. Stilrent kök som är renoverat 2017 med kyl, frys och diskmaskin snyggt integrerat i den gråa köksinredningen. Vardagsrummet är stort och ljust mycket tack vare att ni får fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet når ni bostaden inglasade balkong som erbjuder kvällssol. Badrummet är totalrenoverat i samband med föreningen stamrenovering 2023 med våtrumsmatta och våtrumsväggar samt takdusch. Här finns både tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork installerat. Genomgående parkettgolv i hela bostaden och väggarna är målade ljusa. I sovrummet där det finns gott om plats för en dubbelsäng finns flertalet garderober. Här är det verkligen bara att flytta in! I avgiften på 5 757 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta avgiften för hushållsel, bostadsrättstillägg samt en avsättning till inre reparationsfonden. Solhaga är ett lugnt område med närhet till skola och förskola. På föreningens mark finns flertalet lekplatser samt grillplatser. I området finns även en mycket populär vattenpark, med pool och omklädningsrum. Här bor ni nära Haga Centrum med vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restaurang och pizzeria. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an går från Haga centrum med direktlinje till universitetet). Närhet till natursköna omgivningar vid Karlslunds herrgård med ridhus och vackra promenadstråk samt Karlslunds motionsspår. I Naturreservatet Varbergaskogen finns det mycket för familjen att uppleva.

  • Balkong
Nästegårdsvägen 50C, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 50C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 425 000 kr
99 m²
4 rum
6 617 kr/mån
24 495 kr/m²

Välkommen till detta barnvänliga radhus på lugn gata utan genomfartstrafik där barnen kan leka fritt. Tack vare gavelläget och att radhuset ligger i ytterkanten av området finns stor gräsmatta på föreningens mark alldeles intill huset. Bostaden är på 99 kvm och har gjorts om till att idag vara 4 rok med tre sovrum (3 rok enligt förvaltare). Möjlighet finns att dela av så övervåningen ger tre sovrum och ett allrum och där igenom få 5 rok. Parkettgolv i samtliga rum och målade väggar med marmorskivor som fönsterbrädor i samtliga fönster. I hallen ligger ett klinkergolv som klarar av olika väderförhållanden, här finns också en stor skjutgarderob. Badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv, dusch och tvättavdelning med extra förvaringsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor för extra förvaring. Altandörren leder er ut till den stora altanen i söderläge. Övervåningen är välplanerad och har två sovrum och ett allrum (används idag som sovrum) med en stor balkong i söderläge. Bostadens andra badrum med kakelsatta väggar, klinkergolv samt badkar finns på övervåningen. Vid entrén finns möjlighet att parkera två bilar. Det finns även gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. I månadsavgiften på 6 617 kr/mån ingår kallvatten samt sophämtning. I Lillån finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar och bra bussförbindelser. Mataffär finns ca 10 min bort vid boglundsängens handelscentrum. Närhet till boglundsängens naturreservat där det finns fin runda för motion och även plogade längd skidspår på vintern. Välkommen att boka visning med Mäklare Caroline Härdfeldt på 0706-544158 alt [email protected]

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 13