Mäklare Caroline Härdfeldt

Caroline Härdfeldt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun
  • Imorgon kl 14:00
Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Bäckvägen 42A, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Bäckvägen 42A

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

105 m²

4 rum

6 455 kr/mån

22 810 kr/m²

Välkommen till detta bra planerade parhus i Bettorp. Stor trädgård i soligt söderläge med gräsmatta och planteringar. Altanen är delvis under tak, i västerläge där ni kan njuta av kvällssolen. I söderläge finns en altan. På nedre plan har ni sällskapsytor med ett renoverat kök från 2017 från HTH med moderna gråa luckor. Från vardagsrummet kommer ni ut till trädgården. På nedre plan finns också en tvättstuga samt ett badrum som är renoverat 2010 med klinkergolv, kalkade väggar och dusch (kvalitetsdokument finns). På övervåningen finns bostadens 3 sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum med badkar. I månadsavgiften på 6 455 kr ingår sophämtning och p-plats. Fiber finns indraget. Föreningen består av 16 st parhus byggda 1992. Föreningen har 2023 satt in nya FTX aggregat (ventilation). Här bor ni med nära gångavstånd både till förskola och skola (F-6). Här bor ni i ett populärt område för barnfamiljer. För den som pendlar är det nära till påfart både till E18/E20 och Rv 50.

  • Premium
  • Uteplats
Bonstorpsvägen 8, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 8

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 450 000 kr

55 m²

2 rum

3 573 kr/mån

26 364 kr/m²

Välkommen till denna bra planerade tvåa om 55 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkongen är rymlig och ligger i soligt söderläge. Tack vare husets placering har ni ingen insyn i bostaden. Ljusa färger på väggarna och på golvet ligger ett parkettgolv i samtliga rum. Badrummet är helkaklat med dusch och en kombinerat maskin för tvätt och tork. Gott om förvaring med garderober i både hall och sovrum samt en klädkammare. Utvändigt förråd som tillhör bostaden, finns på föreningens mark. I månadsavgiften på 3 573 kr ingår värme, vatten och Telia Trippel play. Föreningen har individuell mätning av hushållsel och varmvatten. I Södra Lindhult bor ni med nära gångavstånd till vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning. Här finns också fina promenadstråk. Stor mataffär finns vid Brunnsparken. Närhet till Marieberg köpcentrum.

  • Balkong
  • Hiss
Annelund 205, Ekeby Almby, Örebro kommun

Annelund 205

Fritidshus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

200 000 kr

25 m²

2 rum

1 336 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva ett arrende på Annelund 205, i övre delen av Ekeby-Almby. Marken ägs av Fastighets AB L E Lundberg och ni betalar årligen en arrendeavgift på 6 081 kr/år för att få arrendera marken. Fastighetsägaren planerar att sälja loss fastigheterna och då får den som innehar arrendet förköpsrätt till fastigheten. Rabatten vid köp av fastigheten (för arrendatorn) har tidigare legat på 15 % av marknadsvärdet. Tomtsläppet beräknas ske hösten 2023 men kan bli senare. Då beräknas även utbyggnad av va, gata och övrig infrastruktur vara klar. Annelund i Ekeby-Almby ska anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Tomten kommer då ha en anslutning vid fastighetsgräns. Den som väljer att köpa loss sin tomt måste betala anslutningsavgiften till kommunen. Detaljplan finns för området och en fastighet får upplåtas i två våningar med en byggyta på 25% av fastigheten. Tomten kan ej styckas av. Se detaljplanen under dokument. I samband med att fastigheterna släpps till försäljning planerar markägaren att höja avgifterna för de som inte väljer att köpa loss tomten. Tomten är på 1 336 kvm. Idag står ett boningshus på 2 rum och kök samt toalett. På tomten står även ett äldre uthus. El finns på fastigheten. Vid köp av arrende gäller särskilda regler för belåning.

Visar alla 3