Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Blomquist

Jessica Blomquist

Om mig

Ett av de största besluten en person fattar är beslutet om sin bostad. Ofta kommer detta ihop med andra stora beslut eller händelser i livet. Jag vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Jag arbetar mycket hårt för att vi skall genomföra affären så bra som möjligt för både säljare och köpare. Min tidigare erfarenhet som chef för stora organisationer har givit mig gedigen erfarenhet att hantera människor i både nöd och lust.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Termikgatan 23C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Termikgatan 23C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 495 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 3/6
4 597 kr/mån
27 281 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare där varje detalj har noggrant utformats för att skapa det perfekta hemmet för dig. Denna lägenhet är ett mästerverk av effektiv planering och modern elegans. FÖRHANDSVISNING erbjuds och då kontaktar du enkelt ansvarig mäklare. När du kliver in i hallen möts du genast av ett ljust och öppet utrymme som strömmar över av naturligt ljus genom de generösa fönsterpartierna. Parkettgolvet löper smidigt genom hela lägenheten och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är det ultimata samlingsstället med sina stora fönster som ger en magnifik utsikt och rikligt med dagsljus. Här kan du koppla av eller underhålla med vänner och familj i en härlig omgivning. Det moderna köket är en dröm för den som älskar att laga mat. Vita skåpsluckor ger en fräsch känsla och alla bekvämligheter finns här, inklusive diskmaskin, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och en rymlig kyl och frys. Sovrummet ansluter till den stora balkongen där du kan njuta av lugn och ro med en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund på kvällen. Badrummet är elegant och praktiskt med helkaklade väggar och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna i form av med garderober i både hallen och sovrummet samt ett förråd med praktisk ingång från balkongen. Föreningen erbjuder möjligheten att hyra parkeringsplats i det närliggande garaget, vilket gör din vardag ännu smidigare. Läget på Termikgatan 23C är perfekt för den som vill ha nära till allt. Med cykel- eller promenadavstånd till city och en busshållplats bara ett stenkast bort har du enkel tillgång till Örebro stadskärna och universitetet. Stormarknad, systembolag och gym finns inom bekvämt räckhåll och naturen är aldrig långt borta med vackra löp- och promenadstråk i Sörbyskogen. I månadsavgiften om 4 597 kr/mån inkluderas värme, kabel-TV, bredband (1000/1000 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Besök gärna föreningens hemsida på https://gripen1.brfify.se/. Denna bostad erbjuder ett härligt naturligt ljusflöde och är i utmärkt skick, vilket gör den till det perfekta hemmet att flytta in i och trivas med. Mäklaren Jessica, ansvarig för förmedlingen av denna bostadsrätt, strävar efter att göra din bostadsaffär så smidig som möjligt. Med stöd från Länsförsäkringar bank och försäkring kan du känna dig trygg i din affär. Kontakta Jessica på 0766-114 118 eller via e-post [email protected] för mer information eller för att boka en visning. Välkommen hem till ditt drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ledgränd 10, Solhaga, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 18:00
Ledgränd 10, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Ledgränd 10, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Ledgränd 10

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
850 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 667 kr/mån
13 386 kr/m²

Charmig omgjord två till en trea med delvis inglasad balkong i en grönskande omgivnig. Välkommen till Ledgränd 10 på plan 2. Denna bostad har omvandlats till en trea och erbjuder därför ytterligare ett rum. Med tre rum och en yta på 63,5 kvadratmeter får du gott om plats att trivas i. Bostadsfunktioner Ett praktiskt boende med skön avkoppling. Den delvis inglasade balkongen sträcker sig längs sidorna av bostaden och bjuder in till härliga stunder utomhus. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen och en avslappnad kväll vid varmare väder. Köket är rymligt och perfekt för matlagning. Vardagsrummet är luftigt och ljust som ger dig gott om plats för en bekväm soffgrupp och en matplats för sammankomster. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober och intilliggande förråd vilket gör det enkelt att hålla ordning. För bekvämligheten Du och dina kära kommer att uppskatta de tillgängliga parkeringsmöjligheterna för boendet. Dessutom finns gästparkering tillgänglig för besökare vilket gör det enkelt att välkomna vänner och familj. Månadsavgiften täcker kostnader för värme, vatten, kabel-TV, den fasta avgiften för hushållsel, bostadsrättstillägg samt en avsättning till inre reparations fonden. Här får du ett prisvärt boende som ger dig en bekymmersfri vardag. Dessutom 25 676 kr i den inre reparationsfonden för dig att använda. Det finns även en film gjord på bostaden och vid intresse kontakta mäklaren så skickar hon denna. Området Solhaga är känt för sitt lugna och familjevänliga område där åldersspannet på dina grannar är stort vilket skapar en trivsam och varierad gemenskap. Här bor du nära Haga Centrum med dess vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restauranger och pizzerior. Skolor och förskolor finns i närheten för de små i familjen. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an har direktlinje till Universitetet) gör det enkelt att ta sig runt i staden. Örebro centrum med sitt rika utbud av shopping och nöjen ligger inom bekvämt avstånd på endast 5 km. Naturen är nära. Karlslunds herrgård ligger strax intill Solhaga och är ett trevligt utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, servering och ridskola. Rostagärde erbjuder flera fotbollsplaner och möjligheter till olika aktiviteter. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår på vintern. Dessutom finns Naturreservatet Varbergaskogen med lekplatser, låghöjdsbana, klättervägg och en sagostig – perfekt för hela familjen att utforska och njuta av. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Hammarsbergsvägen 11 och 9, Leken, Lekebergs kommun
  • Budgivning pågår

Hammarsbergsvägen 11 och 9

Villa
Leken, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 500 000 kr
72 + 8 m²
3 rum
5 830 m² tomt

Drömmer du om ett hem där du kan vakna upp till den stillsamma skönheten av en sjö och njuta av ditt morgonkaffe med en makalös utsikt från frukostbordet? Då är dessa två fantastiska fastigheter vid vattnet perfekta för dig. Boendehuset Detta underbara boende erbjuder ett rymligt vardagsrum, kök och två badrum. Med två sovrum på detta plan finns det bra plats för familjen och gästerna. För de som söker extra utrymme erbjuder övervåningen ett mångsidigt hemmakontor och sovplats för de mer avskilda stunderna. En smart lösning med en lucka gör att övervåningen kan stängas av för ökad integritet. Nästa dörr erbjuder en unik upplevelse med en separat vinkällare för vinentusiasten eller annan förvaring samt en gäststuga för besökare som vill njuta av den avslappnade atmosfären vid sjön. En vedbod ser till att du håller dig varm under de kyliga kvällarna och det rymliga dubbelgaraget ger gott om plats för fordon samt annan förvaring. Båda fastigheterna har tillgång till den privata bryggan där du kan fördjupa dig i sjöns lugn och skönhet närhelst du önskar. Med en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturskönhet är dessa fastigheter bara en visning bort från att bli din dröm vid sjön! Enligt dödsboet har fastigheterna fiskerätt. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul då detta är ett dödsbo. Fastigheten 2:7 kommer att besiktas och energideklareras den 17 april. Från denna fastighet är det cirka 25 minuters bilfärd in till centrala Örebro och Karlskoga. Varmt välkommen till ditt nya hem! Information från Sydnärkes miljöförvaltning om fastigheterna finner du under Dokument i denna annons. Följande information går bl.a. att läsa: - WC-avloppet består av en sluten tank. BDT-avloppet består av en slamavskiljare, 3-kammarbrunn och efterföljande rening i form av infiltration. - Vatten är indraget i boendehuset och dricksvattnet kommer från en borrad brunn. För övriga frågor avseende område och bygglov hänvisas till Samhällsbyggnad Sydnärke. Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av dessa fastigheter vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om du önskar.

Vajervägen 3H, Garphyttan, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Vajervägen 3H, Garphyttan, Örebro kommun, bild 2
Vajervägen 3H, Garphyttan, Örebro kommun, bild 3

Vajervägen 3H

Radhus
Garphyttan, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
144 m²
6 rum
5 695 kr/mån
15 278 kr/m²

Välkommen till detta förstklassiga boende på Vajervägen 3H. En underbar boendemiljö där du enkelt kan ta dig in till stan på flera olika sätt. Med sina imponerande 144 kvadratmeter fördelade över två plan upplevs detta hem som mycket ljust och öppet. Stora glaspartier binder samman hemmet med dess utemiljö och den vackra enstavsparketten tillsammans med klinkerplattorna skapar en känsla av lyx. Den öppna planlösningen blir navet för ditt dagliga liv. Med fyra rymliga sovrum och två lyxiga badrum är detta perfekt för den växande familjen eller för att skapa individuella utrymmen. Två sällskapsrum ger gott om plats för både avkoppling och underhållning. Uteplatsen bjuder in till utomhusliv och avkoppling i friska luften. För den ultimata avslappningen finns även ett härligt spabad att njuta av. Med ett isolerat uteförråd och en carport finns det gott om plats för förvaring. Bostadsrättsföreningen Skogsrundan erbjuder också moderna bekvämligheter såsom vattenburen golvvärme på hela entréplanet, fiberanslutning och imponerande takhöjd på 2,80 meter på entréplanet och hela 3,5 meter på övervåningen. För den naturälskaren är läget optimalt. Här lever du med närhet till Kilsbergens natur och friluftsliv. Härliga stigar för löprundor och cykling. Bra bärmarker där du även kan hitta gott om svamp. Sommartid bad eller vandring i Ånnaboda samt Storstenshöjden och när vintern kommer finns det skidspår att ta sig ut på. I närområdet finns också bekvämligheter som en välsorterad mataffär, förskola, skola, idrottsplats och smidig bussanslutning till Örebro. Även en cykelvägen som tar dig raka vägen till Karlslund. I Garphyttan finns förskola och skola åk F-6 och Coop matbutik. Bussar till Örebro linje 522 och 523. Busslinjerna 520, 506, 590 till Ånnaboda på helger och under sommar tid. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Du bokar enkelt in dig på din visningstid här på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings sida eller så kontaktar du henne på 0766-114 118 alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Gladarbergsvägen 68

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 635 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
6 114 kr/mån
19 699 kr/m²

Fantastiskt hem med insynsskyddad trädgård och nära till allt i Hovsta! Drömmer du om ett välbevarat och trivsamt hem med en underbar trädgård? Denna vackra 3:a är den perfekta lösningen för dig och din familj. Belägen i det familjevänliga området Hovsta erbjuder den ett bekvämt och harmoniskt boende med närhet till skolor och grönområden. Trädgård och utomhusliv Den fantastiska trädgården är en riktig pärla med insynsskydd som ramar in din utomhusoas. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj & vänner. Trädgården vetter mot söder och soltimmarna är många när vädret tillåter. Precis utanför bostaden finns också ett grönområde med lekpark som är perfekt för barnfamiljer eller för avkoppling i naturen. Bostadsbeskrivning Denna välskötta och hemtrevliga bostad erbjuder 83 kvadratmeter välfördelade på två sovrum, ett mysigt kök, en matsalsplats och ett vardagsrum. Den rymliga hallen ger en välkomnande känsla och har gott om utrymme samt en praktisk klädkammare för smart förvaring. Badrummet är helkaklat och har en dusch som gör morgnarna smidiga. Köket är välutrustat med generöst med bänkyta och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för att förverkliga dina kulinariska drömmar. Matsalsplatsen och vardagsrummet är ljusa och trivsamma och från vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga altanen där kvällssolen kan avnjutas. Förening och extra förmåner I denna stabil förening har du en bekymmersfri vardag. Föreningen äger marken och sköter den vackra grönskan som omger ditt hem. Här finns en lekplats och en trevlig grillplats där du kan umgås med grannar och vänner. Avgiften inkluderar kallvatten, garageplats, TV, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt. Område och närhet Hovsta är känt för sitt barnvänliga klimat och här finns låg- och mellanstadieskola samt förskola. Med bra stadsbussförbindelser och en fin cykelväg in till Örebro city har du enkel tillgång till allt staden har att erbjuda. I närheten finns sjön Lången för sköna bad, Kårsta golfbana för golfentusiaster och naturreservatet Gladarberget för härliga promenader och friluftsliv. Välkommen till Hovsta! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem.

  • Premium
  • Uteplats
Dolomitvägen 88, Lundby, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 16:30

Dolomitvägen 88

Lägenhet
Lundby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 325 kr/mån
21 136 kr/m²

Nyrenoverat hem på Dolomitvägen 88! Välkommen till ditt nya hem i det trivsamma Lundby! Denna fantastiska 2,5:a har allt du behöver för att trivas och njuta av bekvämt boende i en underbar miljö. Närhet till skola, förskola, mataffärer och goda bussförbindelser. Praktisk Planlösning Med en bostadsyta om 66 kvm erbjuder denna bostad en välplanerad layout med tydlig rumsavdelning. Två rum och kök, badrum samt en omgjord klädkammare som nu fungerar som ett barnrum. Avgift Månadsavgiften på 3 325 kr inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband och avsättning till inre reparationsfonden. Föreningen har IMD-el. Bostadsrättstillägget är tecknat kollektivt av föreningen, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet. Föreningens Förmåner Föreningen Tåget erbjuder en rad bekvämligheter inklusive tvättstugor med dygnet runt-tillgång, träningslokal, bastu, parkeringsmöjligheter samt en gemensamhetslokal "Dolomiten". Föreningen har en stabil ekonomi och engagerad styrelse som säkerställer en trygg och trivsam boendemiljö med mycket grönområden. Om Området Lundby är ett charmigt villaområde med en rik historia som sträcker sig tillbaka till början av 1970-talet. Beläget i utkanten av Örebro stad, erbjuder området naturskön miljö med närhet till skogsområden, motionsslingor och handelsområdet Eurostop med alla dess bekvämligheter bara en kort bilresa bort. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om du önskar.

  • Plus
  • Uteplats
Lövstagatan 21F, Väster, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Lövstagatan 21F

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 600 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 233 kr/mån
19 512 kr/m²

Stig in i denna underbara lägenhet som bjuder på sin originalitet i en harmonisk atmosfär och välkomnande ytor. Belägen högst upp i huset i det pulserande området Väster i Örebro erbjuder denna vackra bostad två sovrum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Ett härligt matsalsrum flödar elegant in i det stora vardagsrummet som skapar en öppen och luftig känsla i hela bostaden samt en balkong där du har en fri utsikt. Njut av bekvämligheten med ett praktiskt badrum utrustat med både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett kök som är perfekt för att tillaga både vardagliga måltider och mer festliga. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och erbjuder även ett smart förråd för extra förvaring. Till bostaden hör även ett källarförråd och ett vindsförråd för att säkerställa att du har gott om plats för alla dina ägodelar. Dessutom finns två gemensamma tvättstugor för din bekvämlighet om du hellre vill använda föreningens maskiner. Denna bostad är belägen i en välskött förening som har utfört nödvändiga renoveringar för att säkerställa din trygghet och komfort. Med en månadsavgift på endast 5 233 kr inkluderar den värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv och bredband. För den som är i behov av parkering erbjuds 26 platser med el samt en smidig parkering på gatan utanför. Området runt Lövstagatan 21F är fullt av liv och aktiviteter. Restauranger, matbutiker och charmiga grönområden alldeles runt hörnet. Busshållplatsen precis i närheten ger dig täta förbindelser till stadens centrum, universitetet och det populära handelsområdet Boglundsängen med allt från matinköp på ICA Maxi till trevliga restauranger. Denna charmiga lägenhet är perfekt belägen för att utforska allt som Örebro har att erbjuda. Varmt välkommen till ditt nya hem på Lövstagatan 21F! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om du önskar.

  • Balkong
Haddebo 203, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Haddebo 203, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun, bild 2
Haddebo 203, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun, bild 3

Haddebo 203

Villa
Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
71 + 109 m²
8 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till ditt drömlika fritidshus i Hjortkvarn! Denna underbara fastighet är i avstyckningsfasen från en större tomt vilket innebär att du kan få tillträde så snart avstyckningen är klar. Under tiden har du möjlighet att hyra huset och njuta av allt det har att erbjuda. Avstyckningen beräknas vara klar våren/sommaren 2025, så du kan snart få kalla detta paradis ditt eget! Detta charmiga fritidshus har två hallar där båda är möblerbara med soffa och skåp. Med vackra trägolv och generösa mått på cirka 2.10 x 2.10 meter erbjuder hallarna en välkomnande atmosfär. Du kommer att älska de två rymliga vardagsrummen, också med trägolv och mått på cirka 4.60 x 3.30 meter. Här finns gott om plats för avkoppling, umgänge och skapande av minnen med familj och vänner. Köken är två till antalet och kombinerar det bästa från IKEA samt platsbyggda element. Båda köken är utrustade med moderna ugnar och gasolspisar vilket gör matlagningen till en fröjd. Trägolvet och de generösa måtten på cirka 4.60 x 3.30 meter gör köket till en trevlig plats för kulinariska upplevelser. Badrummen är också två till antalet och erbjuder bekvämligheter som duschkabin och kaklade väggar i det ena badrummet. Med en storlek på cirka 2.10 x 2.10 meter får du en skön och avkopplande atmosfär för dina dagliga rutiner. Med fyra sovrum har du gott om utrymme för att bjuda in familj och vänner att övernatta. Sovrummen har trägolv och generösa mått på cirka 4.60 x 3.30 meter. Dessutom finns det två extra sovrum på den möblerbara vinden med mått på cirka 4.60 x 2.70 meter. Här kan du skapa en mysig och personlig oas för gästerna. En masugn är kopplad upp till 4 rum med väggvärme. Parkering är inget problem då fastigheten har gott om plats för tre bilar. Du behöver aldrig oroa dig för var du ska parkera när du kommer till ditt fritidshus. Boendet har ett hållbarhets och ekologiskt tänk. Huset är byggt med ekologiska materialval tex. lerklining och ekofiber isolering. Trädgården är verkligen en dröm för trädgårdsfantasten. Här kan du odla det mesta och skapa din egen gröna oas. Ett självförsörjande hushåll. Dessutom finns ett utomhuskök. Man är ett med naturen! Detta hus, som har en historia som sträcker sig tillbaka till 1860-talet är omgivet av vacker natur och erbjuder en avkopplande och fridfull miljö för dig att njuta av. En unik möjlighet väntar på dig att skapa varaktiga minnen och njuta av livet i ditt drömlika fritidshus. Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. För att boka en visning går du in på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida. Under denna annons hittar du visningsdagen där du enkelt bokar in dig på din visningstid. Vid frågor kontaktar du Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] En film på fastigheten finns på begäran. Några fakta från säljaren själv: Rummen i vintertid som inte används kan vara helt utan värme. Inget som kan frysa sönder. Varje sovrum som används kan man installera en liten vedspis i. Vattenintag i huse

  • Premium
Tjuse 312, Örebro, Örebro kommun

Tjuse 312

Villa
Örebro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
55 m²
3 rum
1 927 m² tomt

Unna dig ett underbart boende vid Lången i Tjuse 312! Denna fastighet har allt du behöver för att trivas året runt eller för att njuta av en avkopplande fritid. Beläget i en lugn och lantlig miljö, samtidigt som det bara är en kort bilresa från stadens pulserande centrum. Boendehuset är charmigt och har en boyta på 55 kvm, med två sovrum, ett vardagsrum, kök och ett duschrum med tvättdel. På tomten finns två förrådsbyggnader och två garage varav ett av varje är isolerat. Här har du gott om utrymme för att förvara allt du behöver. Renovering av kök och badrum har gjorts av tidigare ägare och även installation av braskaminen i vardagsrummet. Huset är försett med fiber. Genom samfälligheten får fastigheten vatten och enligt säljaren är avloppet godkänt av kommunen som huset har. För de golfintresserade ligger Kårsta Golfklubb i närheten. Boglundsängen med dess butiker och restauranger ligger bara 5 km bort. Du behöver aldrig vara uttråkad här! Boka din visningstid redan idag. Kontakta mäklaren Jessica på 0766-114 118 eller via e-post [email protected] för mer information. Ta nu möjligheten att förvärva denna fantastiska plats vid Lången! Välkommen till Tjuse 312!

Storgatan 50, Centralt Norr, Örebro kommun

Storgatan 50

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 150 000 kr
122 m²
5 rum
vån 3/5
7 098 kr/mån
25 820 kr/m²

Med utsikt över trädtoppar ligger denna smakfulla bostad som har ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och det höga och fria läget! Detta är ett perfekt boende för er som önskar ett boende med rymd och plats för socialt umgänge. Detta är en 5:a om hela 122 kvadratmeter som har fyra rymliga rum, ett vardagsrum, två toaletter samt dubbla klädkammare. Master bedroom ligger in mot gården och bostaden har stora och öppna sociala ytor. Ett modernt och ljust kök, fyra sovrum/hemmakontor/hobbyrum där master bedroom med duschrum ensuite samt en separat rum för klädförvaring. Två toaletter med dusch och ordentligt med förvaringsutrymmen erbjuder detta boende. Både i bostaden och i form av ett förråd på markplan. Ett centralt vackert och stilrent hem i en välskött förening med låga avgifter samt låg belåning. I huset finns det en rejäl tvättstuga som är ett bra komplement till övriga utrustningen i bostaden. Föreningen har en gästlägenhet, föreningslokal, ett cykelförråd och parkeringsmöjligheter i form av både ett garage som finns under huset med hiss förbindelse till varje våningsplan samt p-platser på gården. Här kan ni dessutom direkt sopsortera allt ifrån plast, glas, små elektronik, batterier m.m. i föreningens soprum. Denna säljare är mycket flexibel på inflyttningsdatumet. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen att boka er visningstid redan idag eller skicka in er intresseanmälan. Här bor ni i hjärtat på norr i Örebro stad där ni har direkt närhet till ett utbud av både matbutik, gym, apotek och lokala restauranger runt varje husknut. Med gångavstånd till centrum och ni kan med enkelhet ta er till Venaskogen och till Resecentrum. Här finns även bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 27A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 649 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 1/5
3 632 kr/mån
32 525 kr/m²

Vill du bo i en vacker lägenhet med en vacker omgivning? Bo nära till det mesta som man kan tänkas behöva i livet? Då har jag bostaden för dig. Denna bostad är på 50,7 kvadratmeter fördelat på två rum och kök med ett superfräscht duschrum. Den har även en djup balkong i västerläge där du kan njuta av den stora och gröna innegården samt att du har bästa och närmsta läget till föreningens alldeles egna pool och bastuhus! Då bostaden har en planlösning i en modern tappning har den ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket erbjuder dig givetvis full maskinell komfort och goda förvaringsutrymmen. Märket är Vedum avseende skåpsnickerierna och de rostfria vitvarorna är från Siemens. Här placerar du ditt möblemang för att inta goda måltider och då den öppna planlösningen erbjuder just denna öppenhet, kan du dela av rummet till även innehålla en mer avspänd del. En vardagsrumsdel med möjlighet till sociala tillställningar och möjlighet till att se en härlig långfilm! Sovrummet är placerad längre in i bostaden som gör att den ligger lite avsides från delen med mer social närvaro. En stilfull och smart byggd hall, som knyter samman rummen, finner du även här. Denna bostad tillhör bostadsrättsföreningen Gripen 2. Den är belägen i Södra Ladugårdsängen och i föreningen finns det 62 lägenheter. Förutom den stora innergården med sittgrupper, rabatter, grönytor, pool, bastuhus och växthus, finns även odlingsmöjligheter för den som önskar. Säljaren är MYCKET flexibel avseende tillträdesdatum. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen med din intresseanmälan för visning. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Till Resecentrum tar du dig på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och med promenadavstånd till Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen till ditt framtida boende!

  • Balkong
  • Hiss
Montörgatan 15, Öster, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30

Montörgatan 15

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 6/6
4 746 kr/mån
39 231 kr/m²

Varmt välkommen till denna alldeles nybyggda lägenhet som är belägen på våning 6 högst upp i västra gaveln av byggnaden. Denna vackra bostad erbjuder dig en öppen planlösning med gott om plats för umgänge såväl inne i bostaden som på den stora hörnbalkongen om 17 kvadratmeter där du ser ut över Österplan. På sommarhalvåret är detta en förlängning av bostadens sällskapsyta. Lägenheten har ett kök och ett vardagsrum som möts i ett som är bostadens hjärta. Här kan du laga maten samtidigt som ditt besök njuter med något gott att dricka i din soffa. Det finns även ett sovrum, en stor klädkammare på 4 kvadratmetrar samt ett helkaklat badrum med både en tvättmaskin och torktumlare samt varmt på golvet om du önskar i form av golvvärme. Som boende i föreningen har du dessutom fri tillgång till takterrassen där du kan ta upp ditt större sällskap och där dina gäster kan låna föreningens gästlägenhet om ni blir för många sovandes i ditt hem. Det finns även en gemensam tvättstuga i föreningen och till bostaden hör ett källarförråd. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information och boka din visningstid. Österplan beskrivs av många Örebroare som stans nya stadsdel. En aktiv stadsdel under uppväxt. Området ligger som en av Örebros centralaste delar på Öster. Här finner du både Stadsparken och historiska Wadköping. Här har du närhet till all form av service som olika livsmedelsbutiker, caféer, frisör, cykelhandlare, gym och kvarterskrogar. Gångavstånd till Behrn Arena där du även kan finna stadsbussarna 2, 3, 10 och 22 som trafikerar Öster. Dessutom har du nära till naturen i form av Osets naturreservat och Hjälmarens stränder. Med promenadavstånd från Österplan finns både förskolor och grundskolor. Inom kvarteret finns även en nybyggd förskola.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12