Mäklare Jessica Blomquist

Jessica Blomquist

Om mig

Ett av de största besluten en person fattar är beslutet om sin bostad. Ofta kommer detta ihop med andra stora beslut eller händelser i livet. Jag vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Jag arbetar mycket hårt för att vi skall genomföra affären så bra som möjligt för både säljare och köpare. Min tidigare erfarenhet som chef för stora organisationer har givit mig gedigen erfarenhet att hantera människor i både nöd och lust.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandsoppsvägen 7, Ekeby Almby, Örebro kommun

Sandsoppsvägen 7

Villa
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 995 000 kr
180 + 28 m²
6 rum
1 249 m² tomt

Stig in i denna vackra villa på Sandsoppsvägen 7. Här finner du 4 rymliga sovrum och alla bekvämligheter på ett och samma våningsplan. Detta hem är skräddarsytt för den moderna familjen som anser att både komfort och stil är viktigt. Den förtrollande träpanelen som klär fasaden omfamnar dig direkt med en varm och välkomnande känsla. Villan håller sin ungdomliga fräschhet och bjuder på en genomgående hög standard med smakfulla materialval och sin design. Flexibiliteten i planlösningen gör detta hem till en dröm för den växande familjen eller för den som arbetar hemifrån. Med gott om utrymme för alla och den generösa trädgården som bjuder in till skratt och lek så är detta en plats där minnen skapas. När kvällen faller är det under stjärnhimlen vid poolen eller på det vackra trädäcket som du finner lugn och ro i den vackra naturen som omger fastigheten. I Ekeby/Almby har du nära till Hjälmaren där vattnet och naturen bjuder in till äventyr med massor av avkoppling. De vackra cykelbanorna tar dig enkelt in till city där stadslivet pulserar och du återvänder till din fridfulla oas närhelst du önskar. Gångavstånd har du förstås till barnomsorg där det både finns förskola och skola. En miljö som kombinerar det bästa av både stadsliv och natur. Grönt bolån på denna fastighet? Så klart då den har energiklass B: https://www.lansforsakringar.se/bergslagen/privat/bank/lana/bolan/gront-bolan/ Välkommen att upptäcka allt Sandsoppsvägen 7 har att erbjuda. Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem.

Tingshusvägen 1, Vretstorp, Hallsbergs kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Tingshusvägen 1, Vretstorp, Hallsbergs kommun, bild 2
Tingshusvägen 1, Vretstorp, Hallsbergs kommun, bild 3

Tingshusvägen 1

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
675 000 kr
180 m²
6 rum
2 180 m² tomt

Här är chansen att skapa ditt eget drömhem i Vretstorp! Denna friliggande villa erbjuder en generös boarea på hela 180 kvm med både vind och källare. Fastigheten är för närvarande uppdelad i två lägenheter, vardera med tre rum, kök, hall samt ett badrum. Med en tomt på 2 180 kvm och kommunalt vatten och avlopp. Detta hus har en enorm potential för den som är beredd att sätta sin prägel på det. Renoveringsbehov Om du älskar att renovera och designa ditt eget hem så är detta projektet för dig. Både invändigt och utvändigt behöver fastigheten renoveras. Detta är din chans att skapa något unikt och personligt. Med 180 kvm boarea finns det gott om utrymme att låta din kreativitet flöda och omvandla detta hus till din drömlya. Flexibel planlösning Med två separata lägenheter har du möjlighet att anpassa huset efter dina egna behov. Du kan välja att bo i ena lägenheten och hyra ut den andra, använda båda för familjen eller omvandla hela fastigheten till ett stort och rymligt hem. Det finns många möjligheter att utforska. Förråd och tomt Fastigheten inkluderar ett förråd som kan renoveras och anpassas efter dina behov eller tas bort för att skapa mer utrymme på den generösa tomten. Med 2 180 kvm mark har du gott om plats för trädgårdsprojekt, lekutrymme och för att skapa en vacker utomhusmiljö. Friskrivningsklausul Observera att fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Läge Vretstorp är en mysig och idyllisk ort med närhet till vacker natur och allt du behöver för en bekväm vardag. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till skolor, affärer och kommunikationer. Skolan Fredriksberg, klass 1–6 samt förskola och dagis. Det finns både friidrottsanläggning och spontan lekplats i närheten. Här finns också teaterlokalen Magiska teatern. I samhället finns matbutik och småaffärer, pizzeria samt Viiby krog 1 km norr om Vretstorp. Dessutom finns Vretstorpsparken Folkets hus & park: www.vretstorpsparken.se och ett elljusspår i närheten. Du hittar även en ridklubb här. Kommunikationer Motorvägen med på och avfart till Vretstorp E20 passerar utanför samhället. Stambanan Stockholm–Göteborg passerar Vretstorp mellan Hallsberg och Laxå. Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna fastighet, vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem på Tingshusvägen 1.

 • Premium
Lövstagatan 21F, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 21F

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 600 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
5 233 kr/mån
19 512 kr/m²

Stig in i denna underbara lägenhet som bjuder på sin originalitet i en harmonisk atmosfär och välkomnande ytor. Belägen högst upp i huset i det pulserande området Väster i Örebro erbjuder denna vackra bostad två sovrum som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Ett härligt matsalsrum flödar elegant in i det stora vardagsrummet som skapar en öppen och luftig känsla i hela bostaden samt en balkong där du har en fri utsikt. Njut av bekvämligheten med ett praktiskt badrum utrustat med både dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett kök som är perfekt för att tillaga både vardagliga måltider och mer festliga. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och erbjuder även ett smart förråd för extra förvaring. Till bostaden hör även ett källarförråd och ett vindsförråd för att säkerställa att du har gott om plats för alla dina ägodelar. Dessutom finns två gemensamma tvättstugor för din bekvämlighet om du hellre vill använda föreningens maskiner. Denna bostad är belägen i en välskött förening som har utfört nödvändiga renoveringar för att säkerställa din trygghet och komfort. Med en månadsavgift på endast 5 233 kr inkluderar den värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv och bredband. För den som är i behov av parkering erbjuds 26 platser med el samt en smidig parkering på gatan utanför. Området runt Lövstagatan 21F är fullt av liv och aktiviteter. Restauranger, matbutiker och charmiga grönområden alldeles runt hörnet. Busshållplatsen precis i närheten ger dig täta förbindelser till stadens centrum, universitetet och det populära handelsområdet Boglundsängen med allt från matinköp på ICA Maxi till trevliga restauranger. Denna charmiga lägenhet är perfekt belägen för att utforska allt som Örebro har att erbjuda. Varmt välkommen till ditt nya hem på Lövstagatan 21F! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om du önskar.

 • Balkong
Stolpgränd 45, Solhaga, Örebro kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Stolpgränd 45, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stolpgränd 45, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stolpgränd 45

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
6 889 kr/mån
17 089 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea på 79 kvm som är belägen på bottenplan och erbjuder en enastående fri utsikt. Här kan du verkligen uppleva det bästa av båda världar - ett modernt och stilrent boende med en rad bekvämligheter samtidigt som du omges av en lugn och fridfull miljö. Köket är en fröjd för ögat med sin eleganta touch. Vardagsrummet är rikligt tilltaget och tack vare fönstren i flera väderstreck fylls det med naturligt ljus vilket ger en härlig atmosfär. I tillägg till detta finns två ytterligare rum som är perfekta för att använda som sovrum eller arbetsrum. Toaletten och duschen är separata som ger extra flexibilitet i vardagen. Månadsavgiften täcker kostnader för värme, vatten, kabel-TV, den fasta avgiften för hushållsel, bostadsrättstillägg samt en avsättning till inre reparationsfonden. Här får du ett prisvärt boende som ger dig en bekymmersfri vardag. Solhaga är känt för sitt lugna och familjevänliga område där åldersspannet på dina grannar är stort, vilket skapar en trivsam och varierad gemenskap. Här bor du nära Haga Centrum med dess vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restauranger och pizzerior. Skolor och förskolor finns i närheten för de små i familjen. Stadsbusstrafik via linje 7, 8 och 9 (där 9:an har direktlinje till Universitetet) gör det enkelt att ta sig runt i staden. Örebro centrum med sitt rika utbud av shopping och nöjen ligger inom bekvämt avstånd på endast 5 km. Naturen är nära. Karlslunds herrgård ligger strax intill Solhaga och är ett trevligt utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, servering och ridskola. Rostagärde erbjuder flera fotbollsplaner och möjligheter till olika aktiviteter. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår på vintern. Dessutom finns Naturreservatet Varbergaskogen med lekplatser, låghöjdsbana, klättervägg och en sagostig – perfekt för hela familjen att utforska och njuta av. Varmt välkommen hem och välkommen med din bokning av visningstid! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om du önskar.

 • Premium
 • Uteplats
Ramlösa gränd 34, Brunnsgärdet, Örebro kommun
 • Idag kl 15:00

Ramlösa gränd 34

Radhus
Brunnsgärdet, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 845 000 kr
109 + 13 m²
4 rum
270 m² tomt

Välkommen till Ramlösa gränd 34 - ditt nya hem! Ett lättskött 1-planskedjehus med alla bekvämligheter. Detta charmiga 1-planskedjehus är den perfekta platsen att kalla hem. Med sin praktiska layout och lättskötta design erbjuder detta boende allt du behöver för en bekväm livsstil. Här finns gott om utrymme för familjen att trivas. Rymliga fyra rum och kök Huset erbjuder fyra rum och kök, varav tre används som sovrum. Med en total yta på 109 kvadratmeter finns det gott om plats att leva och trivas på. En tillbyggnad om 15 kvadratmeter skapats för att ge dig ännu mer utrymme att njuta av som är inkluderat i denna yta. Ljus och välplanerad Ljuset flödar in i denna bostad och den smarta planlösningen gör varje kvadratmeter användbar. Här finns alla möjligheter att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. En oas på baksidan På baksidan av huset finner du en underbar trädäck där du kan njuta av soliga dagar och sköna kvällar med nära & kära. Det finns även gott om utrymme för lek och avkoppling på den välskötta gräsmattan. En plats där du kan avnjuta goda middagar och skapa minnen som varar livet ut. Härligt västerläge Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och skapa en trivsam utomhusmiljö på dina trädäck. Flexibel inflyttning Säljaren är flexibel när det gäller inflyttning, vilket gör det ännu mer attraktivt att skapa ditt framtida boende här. Du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem utan krångel. Trygg fastighetsaffär Mäklaren Jessica ansvarar för förmedlingen av denna bostad och strävar efter att göra din fastighetsaffär så smidig och trygg som möjligt. Tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan hon hjälpa både dig som köpare och säljaren att få en enkel och lyckad affär. Vid intresse är du välkommen att kontakta mäklaren Jessica på telefonnummer 0766-114 118 eller via e-post på [email protected]. Hon står redo att svara på dina frågor och guida dig genom hela processen. Varmt välkommen till ditt nya drömhem på Ramlösa gränd 34!

 • Plus
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Gladarbergsvägen 68, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Gladarbergsvägen 68

Radhus
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 700 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
6 114 kr/mån
20 482 kr/m²

Fantastiskt hem med insynsskyddad trädgård och nära till allt i Hovsta! Drömmer du om ett välbevarat och trivsamt hem med en underbar trädgård? Denna vackra 3:a är den perfekta lösningen för dig och din familj. Belägen i det familjevänliga området Hovsta erbjuder den ett bekvämt och harmoniskt boende med närhet till skolor och grönområden. Trädgård och utomhusliv Den fantastiska trädgården är en riktig pärla med insynsskydd som ramar in din utomhusoas. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj & vänner. Trädgården vetter mot söder och soltimmarna är många när vädret tillåter. Precis utanför bostaden finns också ett grönområde med lekpark som är perfekt för barnfamiljer eller för avkoppling i naturen. Bostadsbeskrivning Denna välskötta och hemtrevliga bostad erbjuder 83 kvadratmeter välfördelade på två sovrum, ett mysigt kök, en matsalsplats och ett vardagsrum. Den rymliga hallen ger en välkomnande känsla och har gott om utrymme samt en praktisk klädkammare för smart förvaring. Badrummet är helkaklat och har en dusch som gör morgnarna smidiga. Köket är välutrustat med generöst med bänkyta och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för att förverkliga dina kulinariska drömmar. Matsalsplatsen och vardagsrummet är ljusa och trivsamma och från vardagsrummet har du direkt tillgång till den härliga altanen där kvällssolen kan avnjutas. Förening och extra förmåner I denna stabil förening har du en bekymmersfri vardag. Föreningen äger marken och sköter den vackra grönskan som omger ditt hem. Här finns en lekplats och en trevlig grillplats där du kan umgås med grannar och vänner. Avgiften inkluderar kallvatten, garageplats, TV, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt. Område och närhet Hovsta är känt för sitt barnvänliga klimat och här finns låg- och mellanstadieskola samt förskola. Med bra stadsbussförbindelser och en fin cykelväg in till Örebro city har du enkel tillgång till allt staden har att erbjuda. I närheten finns sjön Lången för sköna bad, Kårsta golfbana för golfentusiaster och naturreservatet Gladarberget för härliga promenader och friluftsliv. Välkommen till Hovsta! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem.

 • Premium
 • Uteplats
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun, bild 2
Granvägen 54, Brickeberg, Örebro kommun, bild 3

Granvägen 54

Radhus
Brickeberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 750 000 kr
135 + 5 m²
5 rum
389 m² tomt

Granvägen 54 - Charmigt och energisnålt familjehem! Nu har ni möjlighet att göra denna fastighet till ert alldeles egna familjehem. Detta 135 kvadratmeter stora hus erbjuder gott om plats för hela familjen med sina 5 rum inklusive 4 sovrum. Huset sträcker sig över två våningsplan och inkluderar ett garage samt solceller på taket som hjälper till att minska energikostnaderna. Huset är byggt för att passa in i ett fartfyllt familjeliv och erbjuder generösa utrymmen. Köket rymmer flera familjemedlemmar med access till tvättstugan, groventrén och hallen. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har utsikt mot skogen där ni och era vänner kan koppla av. De fyra rymliga sovrummen är perfekta för den växande familjen. Toaletter finns på båda planen och ett garage i anslutning till bostaden finner ni även här. Energi och hållbarhet Solceller: Taket är utrustat med solceller som hjälper till att minska era elkostnader och gör boendet mer miljövänligt med en nyinstallerade elbilsladdare. Anläggningen är även förbered för batterianslutning. Värmepump: Huset är värmt med en energieffektiv luft-vatten värmepump från Nibe vilket gör att ni kan njuta av en uppvärmning av hög komfort. Radiatorbyte: De gamla högtemperatur radiatorerna har bytts ut mot lågtemperatur radiatorer för optimerande av värmepumpen. Ventilation Ventilationssystem: Ett förbättrat ventilationssystem med mekanisk frånluft och tilluftsdon för att förbättra inomhusluften och komforten. Huset har en lättskött trädgård med en altan. På fastigheten finns också en asfalterad garageuppfart där det finns plast för en normalstor bil förutom platsen i garaget. Nära huset finner ni en lekplats. Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem på Granvägen 54. Boka in din visningstid redan idag.

 • Premium
Kornellvägen 37H, Bettorp, Örebro kommun
 • Borttagen före visning

Kornellvägen 37H

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 930 kr/mån
22 917 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
5 008 kr/mån
27 027 kr/m²

PRIVAT VISNING erbjuds. Möjligheten till en välplanerad och praktisk trea som är perfekt för den lilla familjen, finns nu! Här erbjuds en harmonisk kombination av komfort och bekvämlighet med ett optimalt geografiskt läge som förenar stadspuls, natur och universitet. Lägenheten imponerar med fullständig maskinell komfort i det rymliga köket där alla dina matlagningsbehov kan tillfredsställas. Det stilrena duschrummet är dessutom utrustat med en egen tvättdel. Balkongen som vetter bland annat mot en lugn innergård blir en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Den utgör en förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en fräsch atmosfär och en plats att njuta av frisk luft. Det ljusa vardagsrummet är enkelt att möblera tack vare den öppna planlösningen mot matsalsdel och kök. Denna öppna layout skapar en känsla av rymd och gemenskap i hemmet. Sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om utrymme för bekväma sovplatser. De är också utrustade med rymliga garderober som ger dig gott om förvaringsplats för kläder och ägodelar. Som en extra förmån ingår ett vindsförråd till lägenheten vilket ger dig utrymme att lagra saker som du inte använder dagligen. Här möts det bästa av två världar. Närhet till naturreservat, golfbana, motionsspår, skog och universitet. Allt praktiskt taget utanför dörren. För dig som älskar utomhusaktiviteter finns det otaliga möjligheter att utforska och hålla dig i form. Samtidigt har du en kort avstånd till stadskärnan där du hittar ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella evenemang. Sammanfattningsvis, Olofsgatan 13 erbjuder dig möjligheten att skapa ett bekvämt och funktionellt hem i en varierad miljö. Denna trea är den perfekta platsen för dig som söker närhet till både stadsliv och natursköna områden. Den ger en ideell livsstil för den lilla familjen. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din bostadsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. För mer information kontaktar du henne på 0766-114 118 alt. [email protected] Läs mer på Örebros kommuns hemsida om området: https://www.orebro.se/

 • Balkong
 • Hiss
Atlanticagatan 1, Ormesta, Örebro kommun
 • Budgivning pågår
Atlanticagatan 1, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Atlanticagatan 1, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Atlanticagatan 1

Villa
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
8 000 000 kr
214 + 74 m²
8 rum
796 m² tomt

Varmt välkommen till Atlanticagatan 1 i Örebro! Här får du möjlighet att bo i en av områdets mest praktfulla villor där både in och utvändig design når nya höjder. Denna magnifika villa erbjuder en imponerande boyta om hela 214 kvadratmeter, ett stort garage och en vacker pool med uteplatsen i västläge. När du stiger in genom dörrarna till detta hem möts du av generösa sällskapsytor som är perfekta för vardagens aktiviteter och för att arrangera minnesvärda festligheter. Varje detalj i huset är omsorgsfullt genomtänkt och bär på flera specialdesignade inslag som skapar en lyxig atmosfär som får dig att känna dig bortskämd. Här kan du njuta av en välplanerad och praktisk layout som förenar stil med funktionalitet. Det rymliga köket är välutrustat och erbjuder gott om utrymme för att utforska dina kulinariska talanger. Det finns även flera generösa sovrum som erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Badrummen är en fröjd för ögat och skapar en känsla av välbefinnande som du kommer att uppskatta. Interiören inomhus imponerar och så även villans exteriör. Den välskötta trädgården är komplett med sin pool och den utgör en oas av harmoni. Det integrerade garaget ger dig en bekväm access till huset och har plats för dina bilar samt erbjuder gott om utrymme för förvaring. När det kommer till bekvämligheter så är detta exklusiva boende beläget i närheten av rekreationsområden, butiker och skolor. Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Varmt välkommen hem! Mäklaren Jessica som ansvarar för förmedlingen av denna bostad vill att din fastighetsaffär skall vara i trygga händer så du kan fokusera på de andra delarna i ditt liv. Möjligheten för båda parterna finns att hon tillsammans med Länsförsäkringar bank och försäkring kan genomföra affären så bra som möjligt för både dig som köpare och säljaren. Kontakta henne på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information om ditt nya hem på Atlanticagatan 1. Ormesta är ett expansivt område och har ett bra läge mellan centrumkärnan och Oset som är ett av Örebros naturreservat. Inom gångavstånd finner du både universitet, idrottsplatser, skolor och förskolor som skapar en praktisk och livfull omgivning. Ormesta är beläget bara 4 km från citykärnan.

 • Premium
Storgatan 50, Centralt Norr, Örebro kommun
 • Tis 12 mar kl 17:00

Storgatan 50

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 295 000 kr
122 m²
5 rum
vån 3/5
7 098 kr/mån
27 008 kr/m²

Med utsikt över trädtoppar ligger denna smakfulla bostad som har ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och det höga och fria läget! Detta är ett perfekt boende för er som önskar ett boende med rymd och plats för socialt umgänge. Detta är en 5:a om hela 122 kvadratmeter som har fyra rymliga rum, ett vardagsrum, två toaletter samt dubbla klädkammare. Master bedroom ligger in mot gården och bostaden har stora och öppna sociala ytor. Ett modernt och ljust kök, fyra sovrum/hemmakontor/hobbyrum där master bedroom med duschrum ensuite samt en separat rum för klädförvaring. Två toaletter med dusch och ordentligt med förvaringsutrymmen erbjuder detta boende. Både i bostaden och i form av ett förråd på markplan. Ett centralt vackert och stilrent hem i en välskött förening med låga avgifter samt låg belåning. I huset finns det en rejäl tvättstuga som är ett bra komplement till övriga utrustningen i bostaden. Föreningen har en gästlägenhet, föreningslokal, ett cykelförråd och parkeringsmöjligheter i form av både ett garage som finns under huset med hiss förbindelse till varje våningsplan samt p-platser på gården. Här kan ni dessutom direkt sopsortera allt ifrån plast, glas, små elektronik, batterier m.m. i föreningens soprum. Denna säljare är mycket flexibel på inflyttningsdatumet. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen att boka er visningstid redan idag eller skicka in er intresseanmälan. Här bor ni i hjärtat på norr i Örebro stad där ni har direkt närhet till ett utbud av både matbutik, gym, apotek och lokala restauranger runt varje husknut. Med gångavstånd till centrum och ni kan med enkelhet ta er till Venaskogen och till Resecentrum. Här finns även bra kommunikationer och trevliga promenadstråk.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 27A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 649 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 1/5
3 632 kr/mån
32 525 kr/m²

Vill du bo i en vacker lägenhet med en vacker omgivning? Bo nära till det mesta som man kan tänkas behöva i livet? Då har jag bostaden för dig. Denna bostad är på 50,7 kvadratmeter fördelat på två rum och kök med ett superfräscht duschrum. Den har även en djup balkong i västerläge där du kan njuta av den stora och gröna innegården samt att du har bästa och närmsta läget till föreningens alldeles egna pool och bastuhus! Då bostaden har en planlösning i en modern tappning har den ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket erbjuder dig givetvis full maskinell komfort och goda förvaringsutrymmen. Märket är Vedum avseende skåpsnickerierna och de rostfria vitvarorna är från Siemens. Här placerar du ditt möblemang för att inta goda måltider och då den öppna planlösningen erbjuder just denna öppenhet, kan du dela av rummet till även innehålla en mer avspänd del. En vardagsrumsdel med möjlighet till sociala tillställningar och möjlighet till att se en härlig långfilm! Sovrummet är placerad längre in i bostaden som gör att den ligger lite avsides från delen med mer social närvaro. En stilfull och smart byggd hall, som knyter samman rummen, finner du även här. Denna bostad tillhör bostadsrättsföreningen Gripen 2. Den är belägen i Södra Ladugårdsängen och i föreningen finns det 62 lägenheter. Förutom den stora innergården med sittgrupper, rabatter, grönytor, pool, bastuhus och växthus, finns även odlingsmöjligheter för den som önskar. Säljaren är MYCKET flexibel avseende tillträdesdatum. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen med din intresseanmälan för visning. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trivsamt område endast två kilometer från City och på promenadavstånd hittar du Örebro Universitet. Gillar du att röra på dig har du många alternativ i närheten. Det finns elljusspår, aktivitetscentret Sörbybacken med populära ”trappan”, fotbollsgolf, utegym, cykelarena för att nämna några. Dessutom finns 18-håls golfbana (med bra skidspår vintertid), tennishall och flera gym i närheten. Cykelavstånd till stan, naturreservatet Oset och USÖ. Till Resecentrum tar du dig på cirka 10 minuter. Vill du åka buss finns det gott om busshållplatser. I det lugna bostadsområdet finns även flera skolor, förskolor och med promenadavstånd till Gustavsviksbadet, flera stora mataffärer, pizzerior, vårdcentral och apotek. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information. Välkommen till ditt framtida boende!

 • Balkong
 • Hiss
Montörgatan 15, Öster, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 300 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 6/6
4 746 kr/mån
39 316 kr/m²

Varmt välkommen till denna alldeles nybyggda lägenhet som är belägen på våning 6 högst upp i västra gaveln av byggnaden. PRIVAT visning erbjuds. Denna vackra bostad erbjuder dig en öppen planlösning med gott om plats för umgänge såväl inne i bostaden som på den stora hörnbalkongen om 17 kvadratmeter där du ser ut över Österplan. På sommarhalvåret är detta en förlängning av bostadens sällskapsyta. Lägenheten har ett kök och ett vardagsrum som möts i ett som är bostadens hjärta. Här kan du laga maten samtidigt som ditt besök njuter med något gott att dricka i din soffa. Det finns även ett sovrum, en stor klädkammare på 4 kvadratmetrar samt ett helkaklat badrum med både en tvättmaskin och torktumlare samt varmt på golvet om du önskar i form av golvvärme. Som boende i föreningen har du dessutom fri tillgång till takterrassen där du kan ta upp ditt större sällskap och där dina gäster kan låna föreningens gästlägenhet om ni blir för många sovandes i ditt hem. Det finns även en gemensam tvättstuga i föreningen och till bostaden hör ett källarförråd. Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information och boka din visningstid. Österplan beskrivs av många Örebroare som stans nya stadsdel. En aktiv stadsdel under uppväxt. Området ligger som en av Örebros centralaste delar på Öster. Här finner du både Stadsparken och historiska Wadköping. Här har du närhet till all form av service som olika livsmedelsbutiker, caféer, frisör, cykelhandlare, gym och kvarterskrogar. Gångavstånd till Behrn Arena där du även kan finna stadsbussarna 2, 3, 10 och 22 som trafikerar Öster. Dessutom har du nära till naturen i form av Osets naturreservat och Hjälmarens stränder. Med promenadavstånd från Österplan finns både förskolor och grundskolor. Inom kvarteret finns även en nybyggd förskola.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13