Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Barsoum Eklund

Amanda Barsoum Eklund

Om mig

Målmedveten, fokuserad, lyhörd och engagerad! För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och att överträffa mina säljares och köpares förväntningar. Jag lägger ner mycket tid på de individuella uppdragen jag åtar mig. Jag eftersträvar att alltid få mina kunder att känna sig trygga med mig samtidigt som jag vill nå den bästa affärsmässiga förmedlingen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 72, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 72

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 295 000 kr
63,4 m²
2 rum
vån 4/5
3 159 kr/mån
36 199 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning! Amanda Barsoum Eklund 0739 39 89 38 På Mjölnerbacken 72 finner du denna ljusa och välplanerade 2a som man har möjlighet att göra om till en 3a med enkla medel, vänligen se alternativ planlösning! Precis när man kliver in finns till vänster plats för avhängning i en stor walk-in-closet. Och precis till höger finns ett delvis renoverat badrum med vattenfallsdusch. Här finns även plats för tvättmaskin om man skulle vilja ha det i bostaden. Men det finns även tillgång till gemensamt tvättrum på samma gård. Inne i lägenheten möts du av ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning. Via det ljusa köket når du den stora inglasade balkongen som ligger högt upp i huset och har en av de finaste utsikterna i området. Här kommer du definitivt att tillbringa många härliga timmar. Den sociala öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum leder till ett rymligt sovrum som ligger perfekt avskilt från bostadens sociala del och är så pass stort att det rymmer ett skrivbord utan problem. Vill man så går det att avskilja en del av sovrummet och istället skapa ett extra förråd/rum. Föreningen består av 132 st lägenheter varav 15 st är hyresrätter (Dolda tillgångar) och äger marken. Det är en stabil förening som hela tiden utför de renoveringar och underhåll som behövs för att hålla fastigheterna välmående och man har en plan på att se över fasaderna och taken inom de kommande åren. Föreningen har ett förmånligt gruppavtal för bredband tecknat med Sundbybergs Stadsnät där bredband med hastighet 1000/1000 Mbit från leverantören All tele ingår i månadsavgiften för alla medlemmar. P-platser finns i en del av en gemensamhetsanläggning och till dessa råder det ett separat kö. De gemensamma utrymmena som föreningen tillhandahåller är barnvagnsrum (i port 77), cykelförråd, källarförråd samt gårdslokal om 68 kvm med övernattningsrum. Tvättstuga i trappuppgång 77. Det finns 6 tvättmaskiner, 1 centrifug, 2 tumlare samt 2 torkrum och 2 manglar. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2025), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2026). Tvärbanan förbättrar kommunikationerna ytterligare samtidigt som Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden når du Rissne centrum som kommer inom kort att renoveras av fastighetsförvaltaren Balder. Där hittar du tunnelbana, bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du istället norrut från bostaden så finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 2
Bergshöjden 20, Hallonbergen, Sundbybergs kommun, bild 3

Bergshöjden 20

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
1 155 000 kr
15 m²
1 rum
vån 2/3
942 kr/mån
77 000 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information och privatvisning - Amanda Barsoum Eklund 073 93 98 938.

 • Premium
 • Hiss
Brännarvägen 7, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Brännarvägen 7

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 250 000 kr
43,5 m²
2 rum
2 833 kr/mån
51 724 kr/m²
 • Balkong
 • Hiss
Lavettvägen 42, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Lavettvägen 42

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 678 kr/mån
36 415 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARE 2 895 000 KR** Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning och mer info! HÖGST UPP I HUSET - RENOVERAD - INSYNSSKYDDAD Hjärtligt välkommen till denna trevliga trerummare om 79,5 kvadratmeter i trivsamma Rissne- med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden är stor, ljus och attraktiv och är dessutom högt belägen. Därutöver erbjuder detta boende stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här stiger du in i en renoverad bostad som har en rymlig och ljus hall med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Direkt till höger har du bostadens snyggt renoverade badrum som innehar dusch, handdukstork, tvättmaskin & torktumlare, handfat och kommod samt wc. Det fint renoverade köket har goda förvaringsmöjligheter, rymlig arbetsbänk samt köksö, dubbel kyl och frys, diskmaskin, takhängd köksfläkt och mikro samt induktionshäll. Via köket når du bostadens högt belägna balkong som erbjuder sol större delen av dagen. Det spatiösa och ljusa vardagsrummet med flertal fönster är bostadens samlingspunkt. De två sovrummen är vältilltagna, här får man plats med större sängar, garderober och annat möblemang. Förutom allt detta så har du ett walk-in-closet i master bedroom som är perfekt planerad för klädförvaring och annat om man så önskar. Denna genomgående snyggt renoverade bostad har exakt allt du kan tänka dig och mycket till! Föreningen Lavetten Örnen är välskött och har mycket god ekonomi med låga lån som dessutom har bundna räntor, inga avgiftshöjningar planerade och många hyresrätter kvar att ombilda vilka genererar mer pengar i kassan. Förutom den goda ekonomin har man en fin gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I avgiften om 4 678 kronor ingår värme, vatten, tv och gruppanslutning för fiber - upp till 1000/1000 för endast 80 kr+120 kr/månaden, rymligt källarförråd samt Kabel- TV (grundutbud). Här får du dessutom tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet och lokal, lekplats, garage och gästparkering. Rissne är beläget med flera vackra naturområden runt omkring samt med närhet till centrala Sundbyberg och Stockholm. Rissne är en stadsdel med närmast oförskämt bra läge. Den kommande utvecklingen av Rissne innefattar utbyggnaden av tvärbanan från Ulvsunda till Ursvik (planerad trafikstart 2023), Kista och Helenelund (planerad trafikstart 2025) detta innebär att resvägen både till Kista centrum och Bromma Blocks kommer ta mellan 5-10 minuter, Rissne torg blir en ny knutpunkt för resande som byter mellan tunnelbanan och tvärbanan. Några minuters promenad från bostaden. Där hittar du tunnelbana (14 minuter till T-centralen), bussar, apotek, vårdcentral samt matbutik. Går du norrut från bostaden finner du Willys, Coop, McDonalds mm. Förutom allt detta så har du flertal förskolor & skolor, Rissne gård 250 meter från bostaden där det erbjuds fika, lunch, julbord, musikkvällar med mer. Enkelt sagt så finns det inget som fattas här i Rissne och Lavettvägen!

 • Balkong
 • Hiss
Lavettvägen 33, Rissne, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Lavettvägen 33

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 495 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 914 kr/mån
34 776 kr/m²

**Accepterat pris 3 600 000 kr** Nyrenoverad - Uthyrningsdel - Högt belägen För mer information ring ansvarig mäklare Amanda Barsoum 073-939 89 38. Bostaden är belägen högt upp i huset med balkong i soligt läge! Uthyrningsdel med egen ingång ifrån trapphuset möjliggör goda extra hyresintäkter, eller kanske en liten mer egen del för tonåringen. De stilrena sovrummen är ljusa med gott om plats för både dubbelsäng och annan möblering och lägenheten är i övrigt i genomgående väldigt bra skick. Stabil förening med god ekonomi, beläget på en av områdets absolut lugnaste adresser, nära till skola, lekplatser, idrottsplats och populära Rissne Ängar. Rissne tunnelbanestation nås på promenadavstånd ifrån bostaden. Härifrån kan man ta sig in till T-centralen på 15 minuter. Området karaktäriseras av en mycket lugn, barnvänlig och trivsam atmosfär med trevliga grön- och parkområden och med närhet till skolor och dagis. Några hundra meter från lägenheten ligger Centrum med bl.a matbutiker, restauranger, diverse shopping, vårdcentral, träningscentrum och apotek. På promenadavstånd finns även McDonalds, Statoil och Willys. Nästa år kommer tvärbanan som tar er via Ursvik och Kista norrut vidare till Helenelund. Åt andra håller i sydlig riktning kommer ni till Bromma Blocks, Bromma Flyg, Alvik, Liljeholmen mm, vidare till Hammarbysjöstad/Sickla. Rissne centrum kommer genomgå en stor renovering och är idag ett av Sundbybergs mest intressanta investeringsmöjligheter. Se inspirationsbilder samt läs med på byggherrens hemsida: https://nyproduktion.balder.se/projekt/rissne/

 • Balkong
 • Hiss
Ågatan 18, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Ågatan 18

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
5 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 6/8
2 818 kr/mån
94 831 kr/m²

Har du länge varit på jakt efter lägenheten med det lilla extra, det där som man inte riktigt kan sätta fingret på utan känslan av att "nu är jag hemma"? Här är sökandet över! Renoveringslistan på denna pärla kan göras väldigt lång, men här nöjer vi oss med att konstatera att bilderna säger mer än ord. Del av en förening urstark ekonomi, på en av kommunens mest eftersökta adresser. Ett axplock av de fantastiska USPar som kommer med detta objekt är: Toppmodernt kök med premium-vitvaror, sobra färgval och material av hög standard. Såväl kyl och frys, som spis, diskmaskin och ugg/micro är allt från premium-leverantörer i en modern och tidsenlig stil. Helkaklat badrum i unik utformning, som för tankarna till ett badrummen från sviten på ett femstjärnigt internationellt hotell. Ytskikten förtjänar nästan ett stycke för sig. Här har man verkligen skapat en fullträff. Fiskbensparkett, stuckatur och listverk utfört med stor yrkesstolthet. Här har man ansträngt sig med även de minsta detaljerna. Färgsättningen i behagligt gråa toner som binder samman lägenhetens alla rum och skapar en smakfullt röd genomgående tråd. Vardagsrummet med öppen planlösning mot köket är luftigt och socialt med fint naturligt ljusinsläpp via stora fönster i gavelläge. Intill vardagsrum och kök når ni den stora och inglasade balkongen som erbjuder ett extra rum med utsikt över ön ändå från tidig vår till sen höst. Vidare på temat lyxhotell leder oss till sovrummet. Samma behagliga toner samt komfortabel heltäckningsmatta samt både stilfulla och praktiska platsbyggda garderober. Här ramas sängen in elegant av både garderober och högt monterade överskåp. Förutom ett stort externt förråd som ingår i lägenheten så finns även en stor klädkammare som rymmer det mesta. Läget ger skarpa kontraster då en kort promenad tar dig till service och utbud, T-bana och kommunikationer, samtidigt som måsarnas skratt blir en del av den ljudkuliss som ett sjönära boende likt detta ger. De centrala delarna av Sundbyberg nås på bara på några minuter till fots. Här finns ett rikt utbud av kultur, restauranger, caféer och butiker. De största delarna av Sundbybergs centrum består av mysiga kullerstensgator som en del i den småstadskänsla som Sundbybergsborna uppskattar mycket. Även köpcentrumen Bromma Blocks och Signalfabriken finns inom nära avstånd. Kommunikationerna är fantastiska med tvärbana, T-bana, pendeltåg, bussar, flygbussar till Bromma och Arlanda samt fjärrtåg mot bl.a. Västerås och Göteborg på nära avstånd från lägenheten. Just nedanför huset kan man ta en promenad på den så uppskattade strandpromenaden vid Bällstaån mot centrala Sundbyberg och Bromma i ena riktningen samt restaurang Ulvsundaviken och Solnas strandpromenad i den andra. På Sundbybergssidan finns ett pärlband av restauranger och caféer, på Solnasidan restuaruang Grodhavet vid båtmacken, Sjöpaviljongen vid Pampas Marina samt Karlbergs slott tar du dig till Stockholm (Rörstrandsgatan) på ca 30 min. Vidare finns här bland annat Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, ridskola, Huvudstabadet (friluftsbad) och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden. För dig med barn finns gott om både förskolor och grundskola på nära avstånd och den så uppskattade Tuvanparken ligger bara på andra sidan gatan!

 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 30, Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Stallgatan 30

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
2 495 000 kr
57 m²
2 rum
4 385 kr/mån
43 772 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade, ljusa och fräscha lägenhet. Genomgående ljus med ekparkett och fina materialval rakt igenom. Denna hörnlägenhet erbjuder öppen planlösning med många sociala ytor att utnyttja. Bostaden är perfekt planerad för det sociala livet. Köket är ljust och stilrent, här trivs man att laga mat, gott om arbetsytor och fantastiskt ljusinsläpp via det stora fönstret. Här finns plats för matbord och annat möblemang om så önskas. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Stor skjutdörrsgarderob medför gott om förvaring. Badrummet är fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, handfat med tillhörande skåp, spegelskåp samt ytterligare väggskåp för optimal förvaring. Via vardagsrummet nås lägenhetens uteplats, här finns plats för stort möblemang och här kan man sitta långt in på kvällarna med gott sällskap! Här finns det plats för både rejäl matplats och soffgrupp men framförallt en rymlig uteplats med plats för mycket utemöbler. Här bor man med Livskvalité! Kommunikationer - Buss 504 tar dig till Hallonbergen Centrum och Sundbyberg Centrum eller Spånga Centrum exempelvis om man åker åt andra hållet. - Tunnelbanans blåa linjer finns i både Hallonbergen Centrum men även Rissne Centrum. - 504 och sedan 540 kan även ta dig snabbt till Ulriksdal och pendeltåget för att sedan åka mot både stan och exempelvis Upplands Väsby. - Tvärbanan håller på att byggas för fullt och planeras att bli färdigt inom kort. Skolor / Förskolor - Kymlingeskolan öppnade till höstterminen 2014 och är en kommunal F-6 skola och förskola i Ursvik med ca 350 barn i både förskola och skola. Den ligger på Oxenstiernas allé 41 i nya delarna av Ursvik nära natur och grönska. - I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. - Förskolan Granatäpplet - Förskolan Milot - Förskolan Forskaren - Det finns även skolor i Rissne, Hallonbergen och Brotorp i såväl kommunal som privat regi. - Läs mer här https://ursvik.se/for-boende/forskolor-och-skolor/ Området - Ursvik omfattar två stadsdelar i Sundbybergs kommun, Lilla Ursvik i öster, med villabebybyggelse sedan 30 och 40-talet och Stora Ursvik, som delas upp i Ursviks östra och Ursviks västra delar. Ursviks östra delar består av småhus, radhus, parhus och flerfamiljshus medan västra Ursvik. Den stadsmässiga karaktären finner man verkligen här och den trivsamma familjemiljön kombinerat med bostadsrätter i olika storlekar gör det hela ännu mer trivsammare med en bra kombination av åldrar och familjeförhållanden. - En spännande stadsdel med goda kommunikationsmöjligheter, livsmedelsbutiker, gym, restauranger men även naturen runt hörnet samt Urviks Motionsgård ett stenkast ifrån. - På andra sidan Enköpingsvägen finns bland annat Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop.

 • Uteplats
 • Hiss
Lötsjövägen 63, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Lötsjövägen 63

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 800 000 kr
67,6 m²
3 rum
6 210 kr/mån
41 420 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJAREN 2 800 000 KR** RENOVERAD BOSTAD-INGLASAD BALKONG-3 ROK Nu erbjuds äntligen en av de populära treorna på Lötsjövägen! Den mycket välplanerade lägenheten faller vem som helst in i smaken. Nuvarande ägare har med varsam och stilsäker hand renoverat lägenheten till ett drömboende. Man behöver inte mer än kliva innanför dörren för att inse att denna bostad är något alldeles särskilt. Mycket ljus och inbjudande lägenhet med en härlig luftig känsla. Här erbjuds en renoverad lägenhet med ett lyxigt och ljust kök som innehar massor av förvaringsutrymme samt plats för matbord. Via köket når du balkongen som vetter mot grönskan och är helt insynsfri. I sällskapsdelen ryms en större soffgrupp samt annat möblemang om man så önskar. Bostadens samtliga sovrum rymmer större sängar samt har goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har överflöd av förvaringslösningar i form av bland annat en stor klädkammare som många på Lötsjövägen använder som kontorsrum bla. Lägesmässigt blir det sällan bättre! Här saknas ingenting. Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana med frekventa avgångar tar er bland annat in till Fridhemsplan på 9 minuter, 5 minuter med bil når du E18 och E4an och samtidigt har du flertal skolor, insjöar och Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Kör ni bil? Då har ni tur för här finns stort garage i huset, som man enkelt når från lägenheten med hiss. Hallonbergen är ett av Sundbybergs absolut intressantaste områden att följa utvecklingen av de kommande åren. Här planeras omfattande renovering och modernisering av Centrum, vilket kommer påverka området positivt på många sätt! Nya skolor, bostadshus, butiker och hotell planerar byggas, vilket kommer öka områdets populäritet ytterligare!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8