Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långgatan 24, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt
Långgatan 24, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Långgatan 24, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Långgatan 24

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
9 900 000 kr
134 + 60 m²
5 rum
424 m² tomt

Med ett fantastiskt läge mitt i Mariefreds, pittoreska stadskärna finns denna unika fastighet att förvärva, Borgaren 4 med adress Långgatan 24. Fastigheten har sitt ursprung från 1800-talet och var en gång i tiden en fastighet med åkeriverksamhet. Charmigt hus i två plan samt inredd vind som är renoverat och välunderhållet och där nuvarande ägare gjort en stor förvandling av trädgården som numera är blomstrande från tidig vår till sen sommar/höst med vackra gångar i trädgården, prunkande rabatter och där det även skapats flera uteplatser. Huset har en härlig charm med lite lägre i tak i entréplanet, ca. 210 cm och på övre plan, som troligen byggdes till under 1900-talet är det ca. 250 cm i takhöjd. På entréplanet finns en tillbyggd del som består av entréhall, helkaklat duschrum med tvättstapel och matrum. I entréplanet finner ni även ett vardagsrum, bibliotek med platsbyggda bokhyllor, rymligt och välplanerat kök med skafferi och en serveringsgång med vitrinskåp och vinkyl. Här finns även trappan till övervåningen samt ett förråd under trappan där det finns ett utrymme i grunden som nyttjas som vinkällare. På övre plan, mitt i huset finns ett magnifikt badrum/relax med dusch, bastu och separat toalettrum samt utgång till den härliga terrassen med generösa ytor, nyrenoverad och med terrassmarkis. Här finner ni även master bedroom och en walk in closet (sovrum för den som önskar det). På vinden finns ett stort och härligt sov-/gästrum som kan delas av som två rum i ett med en sovrumsdel och en kontorsdel/TV-rum. På tomten finns det ett separat gårdshus på ca. 60 kvm med kök med matplats, helkaklat duschrum och ett stort rum som kan nyttjas för den som behöver lokal för egen verksamhet, ateljé eller annat. Till gårdshuset finns en tillhörande uteplats med trädäck och räcke. Gårdshuset har även ett garage/verkstad och en rymlig vind. Fastigheten passar dig som uppskattar miljön och ett centralt läge med närhet till allt som Mariefreds stadskärna har att erbjuda, fina restauranger, matbutik, butiker med kläder och inredning, blomsteraffärer, Mälaren, vackra promenadvägar och för dig som gillar vacker sörmländsk natur så finns det runt om kring i Mariefred, Strängnäs, Stallarholmen och Åker med vackra små insjöar. I Mariefred finns även en fin golfbana. Skola och förskola finns även det på promenadavstånd. Från Läggesta station tar du dig smidigt med tåget till Stockholm Central på cirka 40 minuter.

  • Premium
Sundbyvägen 13J, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Sundbyvägen 13J, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 13J, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 13J

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 750 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/2
4 382 kr/mån
27 344 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna och fräscha gavellägenhet i markplan på soliga Sundbyvägen 13J. En ljus och tilltalande bostad med optimal planlösning om tre rum och kök där det bara är att flytta in. Öppet mellan kök och vardagsrum med utgång till takad, stenbelagd uteplats i trevligt söderläge. Helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum. Tillgång till förråd. På Tosterön har ni vackra promenadstråk längs med Mälaren, fina naturområden samt skola- och förskola precis runt hörnet. Promenad och cykelavstånd in till Strängnäs centrum med dess utbud av butiker och nöje. Bra bussförbindelser i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Uteplats
Regementsgatan 40, null, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:15
Regementsgatan 40, null, Strängnäs kommun, bild 2
Regementsgatan 40, null, Strängnäs kommun, bild 3

Regementsgatan 40

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 750 000 kr
98 m²
4 rum
5 562 kr/mån
38 265 kr/m²

Välkommen hem till denna stilfulla och välplanerade fyrarummare om 98 kvm, belägen på entréplan med utsikt över Mälarens glittrande vatten. Med en genomgående hög standard och en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, erbjuder denna bostad en ljus och inbjudande atmosfär tack vare de generösa fönsterpartierna. Från köket når du den inglasade balkongen om hela 9 kvm – en perfekt plats för avkoppling och härliga måltider med en vacker vy över sjön. Modernt kök från Vedum, utrustat med högkvalitativa vitvaror från Siemens. Här får du utrymme att laga mat i stil och njuta av umgänge med vänner och familj i det öppna sociala utrymmet. Bostaden har tre rymliga och rofyllda sovrum som erbjuder både komfort och praktiska förvaringslösningar. De två helkaklade badrummen är elegant designade och erbjuder full komfort med duschmöjligheter. Ett av badrummen är dessutom utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en extra bekvämlighet i vardagen. Lägenheten bjuder på generösa förvaringsmöjligheter med en stor klädkammare samt en praktisk skjutdörrsgarderob i hallen. Ett förråd i källarplan tillhör också bostaden. Här bor du bekvämt med hiss i huset och tillgång till garage i samma byggnad. I månadsavgiften ingår bredband, TV (grundutbud via Telenor), uppvärmning, bostadsrättsförsäkring och vatten. Bostadsrättsföreningen HSB Brf Sjöparken erbjuder dessutom gemensamma uteplatser, lekytor och en gästlägenhet för övernattande besökare. För den som önskar finns en gemensamhetslokal som kan användas för exempelvis middagar eller kalas. Cykelrum, soprum och extra förrådsutrymmen för uthyrning finns även tillgängliga. Det fantastiska läget vid Mälaren ger dig en underbar närhet till natur och rekreation. Med en kort promenad på cirka 10 minuter längs strandpromenaden når du stadskärnan och allt den har att erbjuda i form av service, shopping och nöjen. Utmärkta kommunikationer finns också, med en busshållplats precis utanför huset, som tar dig till exempelvis resecentrum med förbindelser till Stockholm och Eskilstuna. Välkommen till ett boende som erbjuder både lyx och bekvämlighet i en naturskön och trivsam miljö vid Mälarens strand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oriongatan 6D, Fårhushagen, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt
Oriongatan 6D, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 2
Oriongatan 6D, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 3

Oriongatan 6D

Villa
Fårhushagen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 100 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
5 752 kr/mån

Välkommen till Oriongatan 6D och ett nytt, fräscht boende från 2020, ett kedjehus i två plan, samt inglasat uterum och ett spabad i trädgården. Här bor du bekvämt och modernt, i ett välplanerat och yteffektivt hus. Huset har en trevlig exteriör, målade i grått med snygga spröjsade fönster och en trevlig uteplats med trädäck på baksidan, uterum och spabad i soligt sydvästläge. Högkvalitativa materialval och bra färgval igenomgående i huset ger en härlig och trivsam känsla i huset. Det är en öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Vardagsrummet har höga, fina, spröjsade fönster och utgång till uterummet. Mycket väldisponerad planlösning med två helkaklade duschrum, ett i varje plan. Separat tvättstuga på nedre plan med tvättho, frånluftsvärmepump, tvättmaskin och torktumlare samt över- och underskåp. Snyggt, stilrent kök med vitvaror från Siemens och kökssnickerier från Ballingslöv. Övre plan har tre sovrum, allrum, klädkammare och helkaklat duschrum. Uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på hela nedre plan och vattenburna radiatorer på övre plan. Föreningen består av tolv stycken separata hus, delvis sammankopplade via carport och förråd. Mellan husen finns en gemensam central yta med plana gräsytor som avgränsas med thujahäckar, enhetligt i hela området. Husen passar bra för många olika målgrupper, både för er som är två och vill ha generösa ytor, som för barnfamiljen. Intill huset finns ett förråd på ca. 4 kvm, isolerat och inrett med hyllor för förvaring. Det ligger i anslutning till carporten där det finns plats för en bil och det finns en laddplats för elbil. Ytterligare en bil får plats bakom carporten. Från bostaden är det nära till både golfbana, padelarena, Friskis och Svettis, gymnastikhall och snart även Strängnäs nya badhus som är under uppbyggnad. Det är även bekvämt avstånd till Solberga köpcentrum, E20 och väg 55 för er som pendlar. Strängnäs stadskärna, resecentrum, skola och förskola är också inom gång/cykelavstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Granbyvägen 18, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
  • Idag kl 17:30
Granbyvägen 18, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Granbyvägen 18, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Granbyvägen 18

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 200 000 kr
85 + 85 m²
5 rum
1 556 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna, nyrenoverade villa i två plan i Åkers Styckebruk, med stor tomt och integrerat garage. Här bor ni bekvämt med närhet till allt som behövs för en smidig vardag. Huset har nyligen genomgått omfattande renoveringar, inklusive ett modernt kök, två stilrena badrum, nytt värmesystem och fräscha ytskikt i alla rum. Med 3-4 sovrum, ett ljust vardagsrum och en praktisk tvättstuga finns här gott om plats för hela familjen. Den mysiga altanen i soligt läge och den stora plana tomten ger utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Här bor ni med gångavstånd till affärer, förskola, skola, idrottsplats, ishall, badhus och en härlig badplats med sandstrand och brygga. Fiber är indraget och sjövatten finns tillgängligt på tomten. Anmäl er gärna för visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Sörgärdsgatan 24A, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 3 nov
Sörgärdsgatan 24A, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Sörgärdsgatan 24A, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Sörgärdsgatan 24A

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 250 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/2
6 880 kr/mån
31 690 kr/m²

Välkommen till denna tilltalande trerummare mitt i centrala Strängnäs med balkong belägen mot nordost. På Sörgärdsgatan 24A kommer ni till en välplanerad bostad om 71 kvm med genomgående fina materialval och trevligt ljusinsläpp från fönsterpartier. Här erbjuds ett ljust och fint kök med kökssnickerier i vitt, lantlig stil och fullt utrustat kök samt med plats för matbord. Rymligt vardagsrum, fräscht helkaklat badrum med skön golvvärme och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Det finns två sovrum varav ena sovrummet har utgång till balkong i nordostläge där du kan njuta av den härliga morgonsolen. Förvaring finns i form av två stycken garderober/förråd i anslutning till köket samt en garderob/linneskåp i vardagsrummet. I källarplanet finns ett rymligt förråd om ca. 7-8 kvm stort. Parkeringsplats på innergården finns att hyra. Från bostaden nås stadskärnan med dess utbud av affärer. Strängnäs stad bjuder på gott om kultur och spännande historia. För den sportintresserade finns otaliga möjligheter med gym, golf, padelhall och idrottshallar i området. Längs med Mälarens strand kan man promenera ned till vackra Nabbviken och fortsätta strandpromenaden runt Strängnäs ända bort till hamnen, med utsikt över Mälaren. Sommartid finns ett mycket trevligt utbud av restauranger nere i hamnen. Med promenadavstånd till tågstationen finns möjlighet för den som pendlar att nå Stockholm Central på ca 45 minuter och Eskilstuna på ca 15 minuter. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Frejastråket 11, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt kl 15:00
Frejastråket 11, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Frejastråket 11, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Frejastråket 11

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 000 000 kr
113 m²
4 rum
vån 2/2
7 717 kr/mån
35 398 kr/m²

Välkommen till denna underbara, unika takvåning belägen på Tosterö - Strängnäs "Solsidan" där du kan njuta av såväl en takterrass om 50 kvm samt en inglasad balkong på ca. 15 kvm, båda med ett soligt söderläge. Från uteplatserna är det en slående panoramavy över Strängnäs stad och Mälaren samt från flera av våningens fönster. Ett unikt tillfälle för er som önskar förvärva en bostad utöver det vanliga och som dessutom har hela våningsplanet för sig själv, en trappa upp från entrén med ett tyst, ostört läge! Här välkomnas ni av en öppen och social yta mellan kök och vardagsrum med separat matplats och stora, vackra fönsterpartier för bästa tänkbara ljusinsläpp och utsikt. I vardagsrummet finns det en braskamin som extra värmekälla och mysfaktor. Den generösa takterrassen nås via ett par trappsteg och är en plats där solen skiner hela dagen och som enkelt kan möbleras med både matgrupp, loungemöbel och solsängar. En fantastisk plats att samla familj, släkt och vänner för att njuta av den härliga miljön med sol från morgon till sen kväll. Våningen har tre sovrum i varierande storlekar, ett rymligt helkaklat badrum med dusch och skön golvvärme som värmer kalla fötter. Intill badrummet finns en tvättstuga samt angränsande förråd/klädkammare. I hallen finns en gästtoalett även den är helkaklad. Till lägenheten hör även ett förråd för förvaring. Här bor ni i en rofylld omgivning i naturskönt område med vackra promenadstråk längs Mälaren, närhet till förskola och skola. Från Frejastråket har ni ett bekvämt cykelavstånd in till centrala Strängnäs med dess utbud av restauranger, nöje och shopping samt den mysiga småbåtshamnen. Det tar ca. 45 min med tåg från Strängnäs Resecentrum till Stockholms centralstation. Ett boende utöver det vanliga med hög trivselfaktor! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare och boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Samtingsgatan 6, Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt
Samtingsgatan 6, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Samtingsgatan 6, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Samtingsgatan 6

Lägenhet
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 937 kr/mån
29 146 kr/m²

Välkommen till Samtingsgatan 6 och en mycket, charmig, trevlig och välplanerad tvåa på 41 kvm. Här bor du i ett vackert, äldre villakvarter med stora pampiga sekelskiftesvillor som grannhus i ett av Strängnäs mest attraktiva områden. Fastigheten, Strängnäs Furiren 4 är en stor villa, från 1929 som idag består av fyra stycken bostadsrätter i varierande storlekar. Alla boende har en parkeringsplats eller garage och i källaren finns det förråd som tillhör varje lägenhet. Det finns en gemensam trädgård som alla boende kan nyttja och gott om plats för utemöbler, grill m.m. Alla boende hjälps åt med att ta hand om trädgårdsskötsel, trappstädning och snöskottning. Lägenheten består av två rum och kök fördelat på 41 kvm. Ljus hall med målat trägolv och avhängningsyta för ytterkläder, vidare in i lägenheten, till höger om hallen så finns det nyrenoverade köket från 2023. Ett smakfullt kök med ljusgrå kökssnickerier från Epoq och ekbänkskiva. Till vänster från hallen finns sovrummet som ger plats för en dubbelsäng, från fönstret i rummet är det viss sjöglimt. Vardagsrum och matrum får samsas i rummet som är L-format och som delar av rummet på ett naturligt sätt mellan soffa och TV samt matplatsen. Intill rummet finns en rymlig klädkammare som inretts praktiskt med både hyllor och klädstänger för att nyttja utrymmet maximalt. Det här är en perfekt bostad för dig som ska köpa ditt första boende, för dig som lever ensam och gillar att bo i hus med villakänsla eller som övernattningslägenhet. Från bostaden är det bara ett par hundra meter att gå för att komma till den vackra strandpromenaden längs med Mälarens strand. På ca. 5 minuters promenad når du stadskärnan med dess utbud av shopping, restauranger och nöjen. Längs den vackra strandpromenaden finns mysiga småbåtshamnar och Visholmen, där du hittar tennisbanor, minigolf och badstrand. Dessutom ligger tågstationen med smidiga förbindelser till Stockholm bara en kort promenad bort.

  • Premium
  • Uteplats
Helgarö Eka 1, null, Strängnäs kommun
Helgarö Eka 1, null, Strängnäs kommun, bild 2
Helgarö Eka 1, null, Strängnäs kommun, bild 3

Helgarö Eka 1

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 500 000 kr
94 + 17 m²
4 rum
4 352 m² tomt

Välkommen till Helgarö Eka 1 och en äldre fastighet med charm, högt belägen med vacker vy! Huset totalrenoverades och byggdes om under 1998/1999. Huset är i två plan fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum. Kök och vardagsrum har en öppenplanlösning och här finns en braskamin som extra värmekälla och mysfaktor. Helkaklat badrum i entréplan, separat WC på övre plan och en dusch i tvättstugan med groventré. Här finns flera uteplatser i markplan med trädäck, takterrass samt uteplats vid gästhuset. Här finns en stor trädgård med generösa gräsmatteytor och gott om fruktträd. En perfekt tomt för den som gillar att odla. Det finns flera uthus på tomten, ett mysigt gästhus som nyligen renoverats med nya ytskikt på golv, vägg och tak. Ett gästhus med två rum, sovrum och vardagsrum som är delvis avdelat, en perfekt bostad för övernattande gäster. Här finns också en äldre lada där övervåningen är perfekt som festlokal och i markplan finns ett förrådsrum och en verkstad. Det finns en dubbelcarport med vidbyggt förråd/vedförråd. Huset har bergvärme för uppvärmning och det finns fiber indraget. Här bor du i en vacker, idyllisk miljö med vackra grönområden omgiven av skogar rika på bär, svamp och avkopplande promenadstråk. På cykelavstånd finns det allmänt bad vid Helgarö-Kläpp. Busshållplats finns bara några meter från huset. Från bostaden har ni ca 5 minuters bilväg till Vårfruberga friskola med F-3 och inriktning på rörelse och natur, ICA-livsmedelsbutik, golfbana och Helgarö kyrka. Från bostaden nås både Strängnäs och Eskilstuna centrum inom ca. 20 min med bil och då når man både större matbutiker, restauranger, skolor och dess utbud av shopping. En bostad som passar många, både för er som vill bo permanent eller som fritidsboende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Lötliden 1, Strängnäs, Strängnäs kommun
Lötliden 1, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Lötliden 1, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Lötliden 1

Lägenhet
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
450 000 kr
44,7 m²
1 rum
vån 1/3
2 922 kr/mån
10 067 kr/m²

Välkommen till denna rymliga etta perfekt för dig som vill ha en mindre lättskött bostad, men samtidigt bo omgiven av natur och i närhet av vatten. Här har du en välplanerad lägenhet med ett rymligt kök som har plats för ett ordentligt matbord samt ett lättmöblerat rum som rymmer både soffgrupp och säng. Härifrån nås även den härliga balkongen i västläge. Vidare finns ett stort badrum med fönster och plats för badkar eller tvättmaskin om så önskas samt en hall med stor garderob och plats för sko- och hatthylla. Endast en halv trappa upp till lägenheten! Fiber finns indraget. En bilplats med carport tillhör lägenheten samt förråd i källaren. Skogen och naturen har du precis utanför dörren och lötbadet ligger ca 500 m från bostaden. Centrala Strängnäs nås på ca 10 min med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sörgärdsgatan 1D, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt
Sörgärdsgatan 1D, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Sörgärdsgatan 1D, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Sörgärdsgatan 1D

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 679 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till Sörgärdsgatan 1D och denna centrala och ljusa trerumslägenhet på en gavel högst upp på tredje våningen med inglasad balkong! Bostaden ligger högst upp, 2,5 trappa upp med en rymlig hall som har ett separat kapprum med bra yta för ytterkläder och skor och där det finns tre garderober med överskåp. Till höger från hallen nås det rymliga vardagsrummet med två fönster som ger bra ljus och rummet har vacker fiskbensparkett (äldre, behöver slipas). Rakt fram från hallen finns ett matrum, ett öppet rum mellan kök och inre hall intill sovrummet och med utgång till den inglasade balkongen belägen mot nordost med härlig morgonsol. I matrummet finns det pats för ett större matbord som placeras intill ett fönster med utsikt mot Strängnäs Domkyrka. Det finns en inre hall intill sovrum och duschrum där det finns tre garderober med överskåp. Helkaklat duschrum/WC med kakel och klinker. Ett stort sovrum med fönster mot norr, kan inredas med fler garderober för den som önskar det. Populär bostadsrättsförening med god ekonomi där föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet samt en trevlig och välskött innergård. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st. bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2004, fönsterbyte 2018 och takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Kösystem till P-plats, kostnad 300 kr/månad. Låg belåning/kvm bostadsrätt om 2 272kr. Med bostadens centrala läge nås stadskärnan och dess utbud av matbutiker, shopping direkt man kliver ut från porten. Vid Strängnäs gästhamn erbjuds flertalet restauranger, vackra strandpromenader längs med Mälaren samt fin badplats med sandstrand och stora gräsmatteytor. Här finns även tennisbanor, beachvolleyboll och minigolf belägna ute på Visholmen. Närhet till Resecentrum med goda tåg- och bussförbindelser till destinationer som Stockholm och Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Brunnsvägen 138B, Finninge, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Brunnsvägen 138B, Finninge, Strängnäs kommun, bild 2
Brunnsvägen 138B, Finninge, Strängnäs kommun, bild 3

Brunnsvägen 138B

Villa
Finninge, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 395 000 kr
137 m²
4 rum
224 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa som erbjuder gott om plats för hela familjen! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område, med närhet till både skolor och grönområden. Entréplanet erbjuder ett generöst utbyggt vardagsrum - perfekt för mysiga familjekvällar eller möjlighet till ytterligare ett sovrum. Vidare till köket med smart planlösning & köksö gör det till en naturlig samlingsplats. Här finns utgång till bostadens takade uteplats med mindre gräsplätt. Vidare nås ett av husets sovrum, även här med utgång till uteplatsen samt ett duschrum med bastu. En gäst WC. tvättstuga samt ett praktiskt förråd/snickarbod finns även på detta plan. Via trappen till övre plan nås två rymliga sovrum väntar, perfekt för barn eller gästrum. Det större med garderobsvägg. Balkongen bjuder in till morgonkaffet med utsikt, och badrummet är helkaklat med både badkar och golvvärme för extra komfort. Taket är bytt till takpapp och fiber är indraget, vilket ger snabb uppkoppling. Uppvärmning sker via direktverkande el och luftvärmepump. Villan har ett visst behov av både in- och utvändig renovering, vilket gör den till ett perfekt projekt för den som vill skapa sitt drömhem från grunden. Möjligheterna är många! I samfällighetsavgiften ingår även garage i länga. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

  • Premium
Riavägen 12, null, Strängnäs kommun
Riavägen 12, null, Strängnäs kommun, bild 2
Riavägen 12, null, Strängnäs kommun, bild 3

Riavägen 12

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 850 000 kr
103 m²
4 rum
570 m² tomt

Välkommen till Riavägen 12 – en stilfullt renoverad enplansvilla som erbjuder ett hemtrevligt och bekvämt boende för hela familjen. Denna genomtänkta bostad är perfekt beläget för barnfamiljen och är nu redo för er som bara vill flytta in och börja njuta. I hjärtat av hemmet möts du av ett rymligt och inbjudande vardagsrum med fina ytskikt och en täljstenskamin som både värmer och skapar en mysig atmosfär. Här finns plats för både en stor matgrupp och en generös soffhörna – perfekt för familjens stunder tillsammans eller när du vill bjuda in vänner. Dessutom finns en luftvärmepump för ett extra behagligt inomhusklimat året runt. Intill vardagsrummet hittar du det väldisponerade köket, som är fullt utrustat och har direkt utgång till den soliga uteplatsen. Uteplatsen, som delvis är under tak, erbjuder en fantastisk plats för sommarens grillkvällar, kräftskivor och mysiga stunder med nära och kära. Den lättskötta trädgården med plana gräsytor ger gott om utrymme för lek och bus för de allra minsta, sommarvatten finns för enkel bevattning. Villan erbjuder tre sovrum i fil, ett badrum med badkar samt en praktisk gästtoalett vid entrén. Tvättstugan är rymlig och har en separat groventré – perfekt som vardagsingång för barnfamiljen eller hundägaren. Utöver bostaden finns även ett garage, carport och ett separat förråd – alla med generösa förvaringsmöjligheter. På Riavägen 12 bor du i ett lugnt, naturnära område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Förskola, skola, matbutik, idrottsplats och ishall finns bara några minuters promenad bort. En kort promenad tar dig också till en mysig badplats med sandstrand och brygga, samt flera natursköna promenadstråk. För dig som pendlar är kommunikationerna smidiga – du når Läggesta station på under 10 minuter med bil, varifrån tåget tar dig till centrala Stockholm på cirka 38 minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
Lilla Eksåg 3, null, Strängnäs kommun
Lilla Eksåg 3, null, Strängnäs kommun, bild 2
Lilla Eksåg 3, null, Strängnäs kommun, bild 3

Lilla Eksåg 3

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
6 295 000 kr
172 + 40 m²
5 rum
5 237 m² tomt

Varmt välkomna till Lilla Eksåg 3 och lugnet på denna herrgårdsliknande karolinervilla om 172 kvm på privat och skyddat läge med skogen som närmsta granne! Inbjudande södervänd skogstomt där ni finner all tänkbar vardagslyx i form av en svalkande pool med skjutbart tak att hoppa i under de varma sommarmånaderna, egen damm, gott om sällskapsytor att umgås med nära och kära samt plan fin gräsyta för lek och bus. Väl in i bostaden kommer ni slås av den väl tilltagna takhöjden, det vackra och generösa burspråket i vardagsrummet och det påkostade köket med köksö och tjusiga tegelväggar. Öppen, härlig social yta med utrymme för matplats intill den mysiga eldstaden, loungemöbler och soffgrupp - perfekt för er som älskar att ha tillställningar hemmavid! Badrum för den kräsne med bl.a. bastu för 4-6 personer och fint högblankt klinkergolv. Tre st sovrum med plats för dubbelsäng varav två av sovrummen har utgång till husets fantastiska baksida. Tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en dusch. Gäst wc. Enskilt VA. Garage med förråd om totalt 40 kvm. Grusad infart där flertalet bilar ryms. Förutom att fastigheten omgärdas av skog är det även en grind vid infarten som ger en pampig känsla. Perfekt bostad för er som önskar ett privat, smakfullt boende som sticker ut bara ca en timmes bilfärd från Stockholm. Närhet till fin badplats med strand och golfbana. In till centrala Strängnäs och dess vackra stadskärna är ni på ca 10 min med dess utbud av restauranger, butiker, skolor och resecentrum för pendlaren där Stockholm C nås på ca 45 min med tåg. Goda pendlingsmöjligheter med E20 och 55:an som nås på några minuter med färdriktningar mot Eskilstuna, Enköping, Stockholm och Bålsta. Drömmer ni att bo lantligt med högsta livskvalité där du kan koppla av omgärdat av naturens sköna famn, tveka inte på att boka in dig på visning!

  • Premium
Varpvägen 9, Storängskilen, Strängnäs kommun
Varpvägen 9, Storängskilen, Strängnäs kommun, bild 2
Varpvägen 9, Storängskilen, Strängnäs kommun, bild 3

Varpvägen 9

Lägenhet
Storängskilen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 600 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 082 kr/mån
25 197 kr/m²

Välkommen till Brf Bovieran, här bor du i ett modernt och bekvämt boende i en miljö som ger en härlig gemenskap, sociala kontakter och aktiviteter samt skön avkoppling. Här kan du njuta av lugnet i en grön och varm oas alla dagar om året, slå dig ner i någon av alla de gemensamma uteplatserna som finns i vinterträdgården. Bostaden är belägen en trappa upp med rymlig balkong i soligt söderläge, här har du sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Bostaden har en hall med skjutdörrsgarderob och en rymlig klädkammare/förråd längre in i hallen. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng, i rummet finns en klädkammare med praktisk skjutdörr. Vardagsrum och kök har en öppen trevlig planlösning och utgång till balkongen. Här möblerar du enkelt med både soffa och matgrupp. Badrummet är helkaklat, utrustat med dusch och här finns både tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk. Ett unikt grönt boende - med mycket hjärta, gemenskap, glädje och trygghet. Bovieran är ett 50+ boende i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt. I föreningen finns övernattningslägenhet, en stor gemensamhetslokal och grillplats. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Visholmsvägen 21, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 3 nov
Visholmsvägen 21, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Visholmsvägen 21, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Visholmsvägen 21

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 995 000 kr
111 + 12 m²
4 rum
vån 1/2
7 591 kr/mån
45 000 kr/m²

Nu finns chansen att köpa en enastående bostad, ett bostadsrättsparhus i centrala Strängnäs, med vacker utsikt över Visholmsviken. Denna bostad om 111 kvm erbjuder en genomgående öppen och ljus planlösning med 260 cm i takhöjd, perfekt för den som söker något utöver det vanliga. Det inglasade, isolerade uterummet på 12 kvm är beläget i sydvästligt läge och bjuder på sol från eftermiddag till kväll – en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. På entrésidan i soligt sydostläge finns en generös uteplats med stenläggning. Här finns det plats för både loungemöbler, solstolar, grill och annat möblemang. Det finns även ett fristående förråd, 7 kvm, på entrésidan intill huset. Bostaden har genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme i entréplan och radiatorer på övre plan. Köket är helrenoverat 2023 och försett med en praktisk köksö som erbjuder bra förvaringsutrymmen och en extra matplats för upp till 6 personer. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för både soffa och matmöbel. På övre plan finner du den privata delen av huset med tre sovrum, stort härligt badrum och en möblerbar hall. Bostaden har två helkaklade badrum med golvvärme, varav ett med dusch och hörnbadkar, ger extra komfort i vardagen. Fönster i tre väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp, och den sociala ytan mellan kök och vardagsrum erbjuder en vacker vy över Mälaren. Bredband finns via Fibra. Larm finns via Verisure. Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, med tillgång till ett attraktivt bastuhus med brygga – perfekt för avkoppling året runt och beläget nära bostaden. På bara några minuter når du stadskärnan med dess utbud av shopping, restauranger och nöjen. Längs den vackra strandpromenaden finns mysiga småbåtshamnar och Visholmen, där du hittar tennisbanor, minigolf och badstrand. Dessutom ligger tågstationen med smidiga förbindelser till Stockholm bara en kort promenad bort. Om du söker ett unikt, lugnt och centralt boende med nära till både natur och stadspuls, är detta hemmet för dig.

  • Premium
  • Uteplats
Finningevägen 5A, null, Strängnäs kommun
Finningevägen 5A, null, Strängnäs kommun, bild 2
Finningevägen 5A, null, Strängnäs kommun, bild 3

Finningevägen 5A

Lägenhet
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
3 430 kr/mån
17 857 kr/m²

Varmt välkommen till Finningevägen 5A och denna ljusa och inbjudande enrummare. Ett trivsamt och rofyllt boende, perfekt för dig som söker din första lägenhet! Här bor du nära både resecentrum, stadskärnan och natursköna promenadstråk längs Mälarens glimrande vatten. Du stiger in i en hall med praktiska avhängningsmöjligheter med hatthylla till höger samt en rymlig klädkammare till vänster. Lägenheten har en separat köksdel, avskild från rummet med en vägg, vilket ger en tydlig uppdelning mellan matlagning och umgängesyta. I rummet finns även en sovalkov, vilket skapar en mysig sovhörna och frigör extra utrymme i resten av rummet för möblering med soffa & mediamöbel. Köket är utrustat med bland annat en spishäll, ugn och kyl/frys. Plats för matbord intill fönster. Badrummet är helkaklat och utrustat med handfat, WC och handduksvärmare. Fiber finns indraget. BRF Backen bildades 1956 och har genomfört flera större renoveringar, inklusive stambyte 2000, takbyte 2010 och installation av bergvärme 2021. I källaren finns en tvättstuga som renoverades 2012, torkrum samt föreningslokal/skyddsrum. Bara ett stenkast från bostaden hittar du vackra promenadstråk längs Mälaren, nära resecentrum med utmärkta tåg- och bussförbindelser, gymnasieskolor, stadskärnan med dess utbud av mataffärer, restauranger, service och nöjen. Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett vindsförråd. Har du några frågor, kontakta mig gärna på 076 890 64 21 eller [email protected]

  • Premium
Brinkska vägen 10B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Brinkska vägen 10B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Brinkska vägen 10B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Brinkska vägen 10B

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 495 000 kr
195 + 18 m²
7 rum
265 m² tomt

Varmt välkommen till detta trevliga och rymliga radhus i tre plan, beläget mitt i centrala Strängnäs, nära Strängnäs vackra kulturkvarter och Strängnäs domkyrka. Här bor du i ett fräscht, välunderhållet radhus med en lättskött mindre tomt med gräsmatta på baksidan och en stenlagd entré och uteplats på framsidan i soligt sydostligt läge. Huset byggdes 1980 och består av tre plan med totalt fem sovrum, rymligt vardagsrum med täljstenskamin, allrum, tre våtrum varav två med dusch och ett av dem har även bastu. Rymligt kök i entréplan med plats för matgrupp. I entréplanet finns även renoverad tvättstuga och en ljus möblerbar hall. Bostaden är välplanerad med en öppen social yta på entréplanet och en mer privat del på mellanplanet där det finns fyra sovrum samt helkaklat duschrum. Högst upp finns ett av sovrummen/kontor och ett stort allrum samt renoverat duschrum från 2019 med kakel och klinker samt golvvärme, inrett med dusch och bastu. Det finns ett garage vid infarten till huset som även har ett förrådsrum för förvaring. Det finns även en laddplats för elbil monterad på garaget. Fastigheten har ett perfekt läge, med bara några minuters promenad till resecentrum med tåg- och bussförbindelser. Tåget tar ca. 45 minuter till Stockholm central och knappt 15 minuter till Eskilstuna. Från bostaden är det också bekvämt gångavstånd till centrala Strängnäs med fin kultur samt ett bra utbud av butiker, restauranger, caféer, bibliotek och all annan service. I centrum finns båt- och gästhamnen belägen vid Västerviken och vid Visholmen finns stadens strandbad, en vacker plats för alla i att njuta av. Det finns en vacker strandpromenad längs med Mälaren genom staden, här kan du promenera flera kilometer längs med vattnet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Björsund 611, Björsund, Strängnäs kommun
Björsund 611, Björsund, Strängnäs kommun, bild 2
Björsund 611, Björsund, Strängnäs kommun, bild 3

Björsund 611

Villa
Björsund, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 800 000 kr
175 + 32 m²
6 rum
1 771 m² tomt

Trevlig familjevilla i vackra Björsund intill Sörfjärden. Fastigheten har ett högt fint läge med skog och vatten på vardera sida om fastigheten. Hör bor du i ett modernt och fint hus från, Hjältevad, byggt 2017 med ca. 170 kvm boyta, fördelat på två plan. Entréplanet har en härlig öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Snyggt och modernt med genomgående ljusa färgval och i vardagsrummet finns en braskamin som extra värmekälla och mysfaktor. Kök och vardagsrum har höga fönster från golv till tak som ger ett fint ljusinsläpp. Stort kök med köksö och en välplanerad hall med platsbyggda garderober och sittbänk med förvaring. I entréplanet finns även ett stort sovrum, helkaklat duschrum och en tvättstuga med separat groventré. Det finns två utgångar till uteplatsen. Trappan till övre plan finns mitt i huset. På övre plan möts du av en härlig rymd med tak i nock och takkupa med fönster och utgång till balkongen. Det finns tre sovrum och ett helkaklat badrum samt allrum som kan nyttjas som TV-rum, arbetsplats m.m. På tomten finns ett rymligt dubbelgarage med loft och plats för två bilar samt grusad uppfart med plats för husvagn intill garaget och även flera bilar. Det finns elbilsladdare inne i garaget. Tomten är på 1 771 kvm och är en sluttande tomt där huset är placerat på den högsta delen. Det finns en stor, härlig uteplats med trädäck och räcke, samt balkong, båda i soligt söderläge och med viss sjöglimt. Tomten har flera etage med anlagd gräsmatta, rabatter med växter och plats för studsmatta. Här finns också en gungställning kombinerad med enklare utegym samt en sandlåda i anslutning för de små. Bostaden är belägen i ett trivsamt, lugnt område, omgiven av vacker natur och närhet till vatten. Endast ett stenkast bort finns en volleybollplan och även möjlighet till båtplats via förening och båtiläggningsramp. Från fastigheten är det ca. 12 minuters bilväg till Vårfruberga skola på Fogdö med förskola och åk F-3, samt ICA Granbecks i Fogdö och Fogdö golfbana. Fastigheten ligger mellan Strängnäs och Eskilstuna med ca. 25 minuters bilväg till Strängnäs och ca. 20 minuters bilväg till Eskilstuna. I Björsund bor du lantligt i vacker Sörmländsk natur, med ett lugnt och avslappnat läge där naturen finns runt omkring dig, både skog, öppna fält och vackra Sörfjärden (Mälaren). Från bostaden är det ett par kilometer att gå eller cykla till en gemensam badplats med badbrygga och sandstrand. Här finns även samhällets bystuga som ingår i Björsunds Byalag, en gemensam förening som ordnar olika aktiviteter under åren, såsom midsommarfirande, boulé, bridge och pubaftnar. Senare år har det byggts ett gemensamt utegym. Mer information om Byalagsföreningen kan du hitta på deras hemsida. https://bjorsundsbyalag.se/ Busskommunikationer finns från Björsund till Strängnäs måndag-fredag.

  • Premium
Svedjevägen 1D, Djupa skogen, Strängnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svedjevägen 1D

Radhus
Djupa skogen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 595 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
6 303 kr/mån
15 637 kr/m²

Välkommen hem till Svedjevägen 1D och detta superfina bostadsrättsradhus på hörntomt med skogen som granne på baksidan. Södervänd tomt i barnvänligt, lugnt område i Djupa Skogen. Här kommer ni till ett bostadsrättsradhus med genomgående ljusa och snygga materialval - bara att flytta in! Bostaden är fördelat i två plan där entréplanet erbjuder ett snyggt och stilrent kök i grått med ett platsbyggt hörnskafferi, generöst vardagsrum med utgång till inbjudande altan med tak och vikdörrar som enkelt öppnas och stängs. Uteplatsen förlängs genom en bred trappa ner till tomten. Baksidan har en vackert planerad tomt med stenlagda gångar, odlingar och gräsmatta. Marken som tillhör bostaden omgärdas av ett vitt staket med grind som tar dig in och ut från tomten. Baksidan vetter mot söder och ger ett soligt läge hela dagen. På entrésidan finns det uteplats med trädäck och en möblerbar takad veranda vid entrén. Duschrum i entréplan med dusch och WC samt tvättmaskin. En våning upp finner ni bostadens tre sovrum där master bedroom rymmer en generös klädkammare. Här finns även ett badrum med badkar. Friliggande förråd finns i anslutning till entrén. Bredband finns och ingår i avgiften. Perfekt bostadsrättsradhus för barnfamiljen som önskar att bo i ett bilfritt område med lekplats precis utanför bostaden och närhet till både förskola, skolor, skog och motionsspår. I bostadsrättsföreningen finns ett gemensamhetshus med tvättstuga, bastu samt samlingslokal att hyra. Parkeringsmöjligheter i form av utomhusparkering med eller utan el samt garage, separat kö tillämpas. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Seminarievägen 7, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt
Seminarievägen 7, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Seminarievägen 7, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Seminarievägen 7

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
950 000 kr
33,9 m²
1 rum
vån 1/2
2 034 kr/mån
28 024 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen 1:a om ca 34 kvm belägen i markplan med en rymlig uteplats i soligt söderläge med plats för både utemöbler och odlingar. Här bor du med ett perfekt läge mitt i centrala Strängnäs, med bekvämt gångavstånd till centrum med den pittoreska båthamnen, liksom till Resecentrum med snabba förbindelser till Stockholm och Eskilstuna. Bostaden passar perfekt för dig som lever själv, söker sitt första boende eller om du behöver en övernattningslägenhet. Bostaden erbjuder ett stort rum som kan möbleras med både soffa, säng och matbord. Renoverat fräscht och fullt utrustat arbetskök med en platsbyggd och väggfast bordskiva. Snyggt renoverat badrum med kakel och klinker. Generöst förråd i källarplanet för förvaring. Populär bostadsrättsförening med god ekonomi där föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet samt en mycket trevlig och välskött innergård. Med bostadens centrala läge nås stadskärnan och dess utbud av matbutiker, shopping direkt när man kliver ut från porten. Vid Strängnäs gästhamn erbjuds flertalet restauranger, vackra strandpromenader längs med Mälaren samt fin badplats med tennisbanor, beachvolleyboll, minigolf ute på Visholmen. Nya Resecentrum tar dig som pendlar till Stockholms centralstation på ca 45 min med avgångar varje timma. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Eskilstunavägen 9B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt kl 14:15
Eskilstunavägen 9B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Eskilstunavägen 9B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Eskilstunavägen 9B

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 656 kr/mån
23 873 kr/m²

Varmt välkommen till Eskilstunavägen 9B och denna centrala och ljusa trerummaren! En halv trappa upp nås lägenheten med stor hall när du kliver in. Till höger nås köket med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord intill fönster. Helkaklat badrum med golvvärme, vikbara duschväggar samt tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med fin fiskbensparkett och utgång till den inglasade balkongen. Plats för soffmöbel och mediamöbel. Två sovrum, varav det större med garderober för förvaring samt utgång till balkongen i härligt sydöstläge. Det mindre sovrummet med plats för säng. Populär bostadsrättsförening med god ekonomi där föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet samt en trevlig och välskött innergård. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st. bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Kösystem till P-plats, kostnad 300 kr/månad. Låg belåning/kvm bostadsrätt om 2 272kr. Med bostadens centrala läge nås stadskärnan och dess utbud av matbutiker, shopping direkt man kliver ut från porten. Vid Strängnäs gästhamn erbjuds flertalet restauranger, vackra strandpromenader längs med Mälaren samt fin badplats med tennisbanor, beachvolleyboll, minigolf ute på Visholmen. Närhet till Resecentrum med goda tåg- och bussförbindelser till destinationer som Stockholm och Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Eldsundsstråket 9B, Eldsundsviken, Strängnäs kommun

Eldsundsstråket 9B

Lägenhet
Eldsundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 750 000 kr
50 m²
2 rum
vån -1/5
4 775 kr/mån
35 000 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårummare i nyproduktionsskick, redo för inflyttning! Med ett boende av högsta klass får du här allt du kan önska dig – stilfull interiör, Mälarutsikt, och en rymlig uteplats för avkoppling. Dessutom erbjuder de vackra promenadstråken längs vattnet en naturskön väg in till Strängnäs charmiga stadskärna, där du hittar ett brett utbud av service, shopping och nöjen. Denna souterränglägenhet imponerar med sin genomgående höga standard och smarta planlösning. När du stiger in möts du av en välkomnande hall med stilrena skjutdörrsgarderober för smart förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med en praktisk kombimaskin, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. Köket, som är i öppen planlösning mot vardagsrummet, erbjuder allt du behöver för matlagning i toppklass – induktionshäll, diskmaskin och en större diskho. Här finns även gott om utrymme för ett matbord, perfekt för både vardagsmiddagar och gäster. Vardagsrummet är inbjudande med stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus och ger en trevlig sjöutsikt över Mälaren. Härifrån når du även den generösa uteplatsen, som är perfekt för att njuta av soliga dagar eller en stilla kväll med utsikt över vattnet. Med plats för loungemöbler är detta din privata oas. Sovrummet, som även det har utsikt mot sjön, är rymligt och utrustat med stora skjutdörrsgarderober för förvaring. Lägenheten har även ett tillhörande förråd för extra förvaring. Brf Båthuset ligger i det historiska regementsområdet Eldsundsviken, ett av Strängnäs mest eftertraktade områden. Med dess sjönära läge och vackra natur, kombinerat med närheten till stadskärnan, har området snabbt utvecklats till en levande stadsdel. Här bor du med Mälaren som granne, samtidigt som du har gångavstånd till stadens puls.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vallbyvägen 52B, Strängnäs, Strängnäs kommun
Vallbyvägen 52B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Vallbyvägen 52B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Vallbyvägen 52B

Radhus
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 795 000 kr
135 m²
4 rum
182 m² tomt

Välkommen till ett välvårdat radhus som kombinerar mysig atmosfär med smart & öppen planlösning, perfekt för dig som söker ett hem i ett barnvänligt och eftertraktat område! Entréplanet erbjuder ett välutrustat kök med utgång till altan, vardagsrum med kamin och öppen planlösning mot matplats och köket. En gäst WC samt rymlig klädkammare. Via trappen till övre plan nås bostadens tre sovrum varav två med utgång till balkong. Ett helkaklat badrum bla golvvärme, dusch & badkar. Klädkammare finns även på detta plan. Altanen erbjuder en grönskande gräsyta – en idealisk plats för både lek och avkoppling. Garage i länga ingår. Detta radhus är den perfekta boendemiljön för barnfamiljer som vill ge sina barn en trygg och lekfull uppväxt. Med en lekplats precis intill området och bekvämt gångavstånd till flera förskolor och skolor, blir vardagen smidig och trygg. Här finns även närhet till idrottsplatser, skatepark, motionsspår och gym – allt för en aktiv livsstil. Stadskärnan ligger också inom promenadavstånd, där du kan njuta av småbåtshamnen, lekparker och badmöjligheter på Visholmen. Med resecentrum bara några minuter bort har du enkel pendling till Stockholms centralstation på cirka 45 minuter, vilket gör detta radhus till en idealisk bostad för den som vill ha nära till allt. Larslunda IP med fotbollsplan, gymnastikhall och golfbana, samt Solberga köpcentrum, ligger även de inom kort avstånd. Välkommen på visning och upplev ett hem att trivas i – här finns allt för en bekväm och barnvänlig vardag!

  • Premium
Tingstugatan 42A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Tingstugatan 42A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 2
Tingstugatan 42A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 3

Tingstugatan 42A

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
995 000 kr
61 m²
2 rum
vån -1/3
4 642 kr/mån
16 311 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 42A – en charmig lägenhet i souterrängplan där du kan njuta av alla bekvämligheter erbjuds. Här kliver du rakt in i en ljus och trivsam bostad med en egen uteplats i strålande söderläge, perfekt för morgonkaffet eller avkopplande stunder utomhus. Badrummet är nyrenoverat och här finns det även toppmatad tvättmaskin. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för både säng och förvaring, medan köket är smart planerat och inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Dessutom finns en stor klädkammare som ger dig all förvaring du kan behöva. På Tingstuhöjden bor du bekvämt med närhet till centrum som endast ligger en kort promenad bort. I området finns även förskola och det är promenadavstånd till skola. Motionsspår och grönområden finns alldeles runt hörnet och busshållplats finns på gatan. Trivsam förening med god ekonomi där belåning/kvm ligger under 4000kr och erbjuder sina medlemmar bl.a. gym och fina gemensamma ytor! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 52