Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 24C, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 24C

Radhus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 475 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
6 813 kr/mån
20 625 kr/m²

Välkommen till Källarängsvägen 24C och ett mycket trevligt bostadsrättsradhus i lugnt, fint och familjevänligt område i Stallarholmen. Här flyttar du in i ett hem som är så gott som nytt och med ett bra läge i området med baksidan belägen i soligt sydvästläge, som angränsar till en gemensam yta med en konstgjord damm som ger en rogivande vattenspegel att vila ögonen på. På baksidan av huset finns en generös uteplats med trädäck där du kan möblera med både matgrupp, loungemöbel och solsängar. Intill uteplatsen finns ett förråd som tillhör bostaden. Huset har en modern stil med ljusa färgval på både ytskikt och inredning i kök och badrum. Huset har ett badrum i vardera plan och en trevlig, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Husen är energieffektiva med låga driftskostnader. Från bostaden är det promenadavstånd till Mälaren med bad- och båtbryggor samt till service, busskommunikationer och skola. Det tar ca. 15 minuter med bill till centrala Strängnäs och samma tid till Mariefreds stadskärna. Till Stockholm tar det ca. 1 timme med bil eller så tar du tåget från Strängnäs eller Läggesta station.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vetegatan 11, Ulvhäll, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Vetegatan 11

Villa
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 590 000 kr
121 + 31 m²
5 rum
785 m² tomt

Välkommen till Vetegatan 11 och en trevlig enplansvilla i vinkel byggd 1966, belägen i populära Ulvhäll. Huset är till stor del i original och ger köparen möjligheter att renovera och sätta sin egna prägel på huset. Fastigheten är en hörntomt som omgärdas av häckar mot tomtgränsen. Huset är på 121 kvm boyta och 31 kvm biyta där en del av biytan är ett vidbyggt garage som idag används som förråd/verkstad. Husets yta är fördelat på fem rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum med öppen spis (ej använd på länge), kök med plats för köksmöbel samt utgång till uteplats på baksidan mot sydost. Bostaden har även ett separat matrum som angränsar till hall, kök och vardagsrum, allrum, separat WC, badrum med WC och duschkabin, entréhall, tvättstuga, groventré och pannrum. Här bor ni på ett bekvämt cykel-och promenadavstånd till förskola och skolor, idrottsplatser, padelhall, motionsspår, gym och den mysiga stadskärnan med restauranger, småbåtshamn, lekpark och bad på Visholmen. Solberga köpcentrum erbjuder flertalet större matbutiker så som Willys, Coop och Lidl. Här finns även Intersport, JYSK, Ö&B, Rusta, Elgiganten och Blomsterlandet m.fl. För dig som pendlar med tåg eller buss så ligger Resecentrum på ca. 15 minuters promenadavstånd och tar dig som pendlar till Stockholm centralstation på ca 45 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Parkvägen 11, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Parkvägen 11

Radhus
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 500 000 kr
102 + 102 m²
4 rum
570 m² tomt

Varmt välkommen till Parkvägen 11 och detta enplanhus med källare! Ett perfekt boende för familjen som vill sätta sin egna prägel. Invändigt erbjuds ett ljust kök med matplats intill fönster och utgång till den delvis takade altanen i soligt söderläge. Rymligt vardagsrum med plats för soffmöblemang och matbord. Två stora sovrum som kan göras om till tre igen. Ett badrum med badkar, tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt en gäst WC i anslutning till hallen. Via trappen ner till källarplanet nås gillestugan med värmande öppen spis. På detta plan finnes även ett stort allrum, dusch med bastu samt förråd. För den bilintresserade eller den som söker extra förvaringsmöjligheter är den praktiska carporten en stor fördel. Här finns utrymme för bilen samtidigt som det finns plats för verktyg och trädgårdsredskap. Mysig och behaglig trädgård med fantastiskt solläge och yta för barnen att leka av sig. Parkvägen 11 ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både skolor, förskolor och vackra grönområden. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har bekvämt avstånd till centrum och dess service. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

  • Premium
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 2
Oriongatan 6C, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 3

Oriongatan 6C

Lägenhet
Fårhushagen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 750 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
5 752 kr/mån
25 229 kr/m²

Välkommen till Oriongatan 6C och ett fräscht boende i ett nästan nytt kedjehus i två plan. Här bor man bekvämt och modernt, i ett välplanerat och yteffektivt hus. Från bostaden är det nära till både golfbana, padelarena, Friskis och Svettis, gymnastikhall och snart även Strängnäs nya badhus som är under uppbyggnad. Det är även bekvämt avstånd till Solberga köpcentrum, E20 och väg 55 för er som pendlar. Strängnäs stadskärna, resecentrum, skola och förskola är också inom gång/cykelavstånd. Det är tolv stycken separata hus, delvis sammankopplade via carport och förråd med en gemensam central yta med plana gräsytor som avgränsas med thujahäckar, enhetligt i hela området. Husen passar bra för många olika målgrupper, både för er som är två och vill ha generösa ytor som för barnfamiljen. Intill huset finns ett förråd på ca. 4 kvm i anslutning till carport med plats för en bil. Ytterligare en bil får plats bakom. Huset har en trevlig exteriör, målade i grått med snygga spröjsade fönster och en trevlig uteplats med trädäck på baksidan i soligt sydvästläge. Högkvalitativa materialval och bra färgval igenomgående i huset ger en härlig och trivsam känsla i huset. Det är en öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Vardagsrummet har höga, fina, spröjsade fönster och utgång till uteplatsen. Mycket väldisponerad planlösning med två helkaklade duschrum, ett i varje plan. Separat tvättstuga på nedre plan med tvättho, frånluftsvärmepump, tvättmaskin och torktumlare samt överskåp. Snyggt, stilrent kök med vitvaror från Siemens och kökssnickerier från Ballingslöv. Övre plan har tre sovrum, allrum, klädkammare och helkaklat duschrum. Uppvärmningen sker via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på hela nedre plan samt komplement av vattenburna radiatorer på övre plan.

  • Premium
  • Uteplats
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 10, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 10

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 686 kr/mån
26 075 kr/m²

Nu saluförs denna tjusiga tvårummaren, belägen högst upp i huset. Den perfekta bostaden för dig som önskar ett fräsch och hemtrevligt boende på solsidan Tosterö! I bostaden erbjudes ett renoverat och ljust kök - 19 med bänkskiva i marmor och utrustning som bla induktionshäll, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. I köket får du plats med ett mindre matbord och stort fönster för härligt ljusinsläpp. Ett rymligt och inbjudande vardagsrum där du får plats med soffmöbel, mediamöbel samt matbordet. Utgång till den inglasade balkongen där du kan dricka kaffet med trivsam morgonsol. Sovrummet med fönster ut mot balkongen och plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ i kommod, glasdörrar & dusch, golvvärme samt handdukstork. Praktiskt hall med klinker om golv samt garderober till höger för förvaring. Bostadsföreningen Liljan är en välskött och trivsam brf-förening på Flodins väg i Strängnäs, bestående av fyra hus och total 62 lägenheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar garage om 18 platser, p-platser med elvärme 23 platser och utan elvärme 20 platser. Det finns ett gästrum på Flodins väg 10 och kostar 100 kr per natt. I hus 4 och 8 finns det tvättstuga. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område på Tosterön med närhet till trevliga promenadstråk längs med Mälaren, elljusspår samt badplats vid Abborrberget med klippor. Ca 10 minuters promenad till Strängnäs centrum med dess utbud av service, butiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Imorgon
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 20

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 345 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 474 kr/mån
39 559 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och inbjudande etta om 34 välplanerade kvadratmeter med härlig inglasad balkong där en fantastisk vy och utsikt ges över Mälaren! Perfekt bostad för förstagångsköparen, övernattningslägenhet eller för studerande på Europaskolan med ett centralt och sjönära läge. Väl in i bostaden välkomnas ni av en hall med rymligt klädkammare, sovalkov med utrymme för 160-säng, badrum med bl.a. tvättmaskin, rum med plats för soffa och mindre matbord och en köksdel. Generös, inglasad balkong att spendera tid på från tidig vår till sen höst som blir ett utmärkt extrautrymme att vistas i och vackra båtar att beskåda från balkongen under båtsäsongen! Till bostaden hör även ett källarförråd. Inbjudande och mysig innergård med grillplats och grönskande planteringar. Stabil och bra bostadsrättsförening om 15 st lägenheter som genomfört stora renoveringar i närtid som fasad, balkonger, tak, fönster samt solpaneler på tak. I byggnaden finns även en fräsch tvättstuga och torkrum. På Klostergatan 20 bor ni på en lugn gata med ett bekvämt gångavstånd till centrum, resecentrum med tåg- och bussförbindelser samt till stadens utbud av restauranger, butiker, caféer. Med bara ett par hundra meter att gå når man den vackra strandpromenaden genom staden och möjlighet till badplatser på flera håll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 37I, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Storgatan 37I

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 790 000 kr
156 m²
5 rum
233 m² tomt

Välkommen till ett rymligt stadsradhus mitt i centrala Strängnäs alldeles intill Mälaren med vacker sjöutsikt och ett läge som ger ett bekvämt boende med närhet till allt. Här har du Strängnäs båt- och gästhamn som granne och ett brett utbud av restauranger vid Västerviken samt charmiga små sommarbodar med mat och dryck under sommaren. På ett par minuters gångavstånd har du även matbutiker, caféer, galleria med butiker, apotek och Strängnäs bibliotek (Multeum). Det finns badplats och lekplatser på kort gångavstånd från huset. Huset är ett av tolv radhus belägna på Storgatan 37 med en gemensam tomt, en asfalterad infart med garagelänga för alla boende. Här bor du i ett välbevarat och välplanerat hus i två hela plan med tre sovrum, vardagsrum och allrum, stort kök med öppen planlösning, två helkaklade badrum varav ett med bastu och ett med badkar. Hall och tvättstuga i entréplan och ett förråd på tomten. Huset har fyra uteplatser, två på vardera sida, både balkong och markuteplats som ger möjlighet till både sol och skugga hela dagen. På husets entrésida är det en större uteplats med trädäck där det finns två markiser ovanför. Här är det även trädgård med gräsmatta, stenlagd gång och rabatter med blommor samt växter och träd. Från Strängnäs reser du bekvämt med tåg eller buss från resecentrum, det tar ca. 10 minuter att promenera från bostaden. Strängnäs är en stad rik på kultur med många vackra gamla byggnader och Strängnäs Domkyrka. Det är även en stad som växer år från år och där det just nu satsas på ett nytt idrottsområde med flera olika idrottsanläggningar samt nyproduktion av bostäder i hela kommunen, både att hyra och att köpa.

Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Lasarettsgränd 2

Villa
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
6 995 000 kr
173 m²
6 rum
412 m² tomt

Nytt sänkt pris! Denna fantastiska bostad på Lasarettsgränd 2 bjuder in till ett liv fullt av charm och bekvämlighet i centrala Strängnäs. Beläget i ett område som andas historia och med Mälaren som granne, erbjuder detta hem en unik möjlighet att bo i en totalrenoverad fastighet med generösa 173 kvm fördelade över två plan. Med fyra rymliga sovrum är detta hem perfekt för familjer eller för den som önskar extra utrymme. Det stora vardagsrummet pryds av en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Ett generöst kök gör det till en glädje att laga mat och umgås med nära och kära. Till fastigheten är fiber indraget och huset värms upp med fjärrvärme. Den mysiga trädgårdstomten är en fridfull plats att koppla av på, komplett med ett inglasat uterum för mysiga stunder året runt. Den stenbelagda uteplatsen är perfekt för att njuta av soliga dagar och sköna kvällar medan garagelängan inte bara erbjuder plats för bilen utan även tre separata förråd för förvaring. Med Mälaren inpå knuten och en badbrygga inom bekvämt badrocksavstånd kan du njuta av bad och möjligtvis en båtplats för den båtintresserade i Nabbviken. Sammanfattningsvis erbjuder Lasarettsgränd 2 en fantastisk livsstil i en historisk miljö med modern komfort och nära till naturen. Detta är en unik möjlighet att bo i en omsorgsfullt renoverad bostad med alla bekvämligheter man kan önska sig. Resecentrum med avgångar mot Stockholm/Eskilstuna nås på en promenad inom fem minuter - perfekt för dig som pendlar eller bara vill till huvudstaden för ett käka middag och sedan bekvämt åka hem med tåget på kvällen. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Tobo 3, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Tobo 3

Fritidshus
Härad, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 695 000 kr
82 m²
3 rum
4 033 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett hus med plan fin tomt i lugn och lantlig miljö. Ca 15 minuters bilfärd från Strängnäs centrum återfinns denna trevliga fastighet på en plan fin tomt med mycket stora möjligheter. Här finns plats för midsommaraftons alla aktiviteter och lekar samt med utrymme kvar att bygga en pool för den som önskar. Tomten omgärdas av skog och växtlighet i ett insynsskyddat läge. Huset används idag som åretruntboende. Invändigt erbjuds ett rymligt vardagsrum med värmande braskamin, kök med plats för matbord och utrustat med allt som behövs, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med duschkabin. I andra änden av huset med egen ingång finns ett utrymme som idag används som sovrum med egen toalett. Trevlig inglasad entré. Nytt avlopp & VVB 2023, Ny vattenpump & inkommande elkabel 2024. På tomten finns även en till byggnad där ena delen används som förråd och den andra som gäststuga - perfekt för övernattande sommargäster. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 22B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 22B

Radhus
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
7 300 000 kr
117 + 54 m²
5 rum
273 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att köpa en fastighet i centrala Strängnäs med magnifik sjöutsikt över Mälaren, en bostad som genomgått en totalrenovering och ombyggnation det senaste året , mycket smakfullt och tilltalande! VÄLKOMMEN på visning! Välkommen till Klostergatan 22B och ett parhus i suterräng som helrenoverats av nuvarande ägare. Huset är renoverat i perfektion med genomgående påkostade materialval och ombyggt till en modern villa där inget lämnats åt slumpen, en öppen trevlig planlösning i entréplanet med nya höga fönster från golv till tak. Här kan du bara flytta in och bo och njuta av det vackra läget med sjöutsikt från flera av fönstren. Huset har ett högt, fint läge med sjöutsikt från båda våningsplanen samt från uterummet och tomten. Huset har nytt värmesystem med vattenburen golvvärme i båda planen. På entréplan finns en rymlig, öppen hall med platsbyggda garderober och snyggt klinkergolv i marmorutförande. Hallen leder vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, en underbar plats med generösa sällskapsytor och gott om plats för många att umgås och laga mat vid den stora köksön där det även finns en integrerad vinkyl. Köket är ett Marbodalkök med ljusgrå kökssnickerier med infällda luckor och bänkskiva av komposit. På entréplanet finns även två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch och WC. En helt ny trappa har byggts och leder ner till suterrängplanet. Nedanför trappan, mitt i huset finns en möblerbar hall, den leder vidare till stort lyxigt master bedroom med heltäckningsmatta och fönster mot Mälaren. Intill master bedroom finns en walk in closet, även möblerad med två arbetsplatser och fönster mot Mälaren. I suterrängplanet finns även ett stort helkaklat badrum med dubbeldusch och dubbelkommod, en rymlig tvättstuga med bra förvaringsytor, groventré med med garderobsförvaring och ett intilliggande förråd med bra förvaringsytor samt husets värmekälla, en NIBE F470 som driver både vatten och ventilation i huset. Centralt belägen fastighet med ett mycket bra läge och bekväma gångavstånd till stadens utbud av restauranger, caféer och butiker samt till resecentrum med bra tågförbindelser till Stockholm och Eskilstuna. Från bostaden har man nära till den vackra strandpromenaden som sträcker sig genom hela centrala Strängnäs, via Västerviken och Visholmen med en central badplats med sandstrand och gräsmattor.

  • Premium
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 25

Villa
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 850 000 kr
136 + 97 m²
6 rum
949 m² tomt

Välkommen hem till denna välskötta familjevilla är belägen i ett fridfullt kvarter med en charmig atmosfär och närhet till både grönskande parker och den vackra Mälaren. Här välkomnas ni av en rymlig och välvårdad bostad som sträcker sig över tre våningsplan och erbjuder generösa sociala ytor samt möjligheten till upp till fem sovrum för den som så önskar. Bevarad från 70-talet har huset en karaktäristisk charm samtidigt som det håller en modern standard med bekvämligheter såsom vattenburen bergvärme, fiberanslutning, renoverat kök och badrum, samt en väl underhållen takkonstruktion och grund. Genom den inbäddade entrén öppnas dörren till en rymlig hall inredd med tidstypisk redwoodpanel, vilket genast ger ett inbjudande intryck. Det moderna köket, beläget i direkt anslutning till hallen, lockar med generösa arbetsytor och tillräckligt med plats för en större matgrupp, perfekt för sammankomster. En halv trappa ner tar det socialt utformade vardagsrummet vid, med stora fönster som ger en vacker utsikt över trädgården och tillåter naturligt ljus att strömma in. Från vardagsrummet leder en dörr ut till altandäcket och den insynsskyddade trädgården, perfekt för avkoppling och umgänge i det soliga sydvästläget. På entréplanet finner ni även tre väl tilltagna sovrum, ett badrum samt en praktisk kontorshörna. En trappa ner öppnar sig ett charmigt allrum med en stämningsfull insatskamin och färgade fönsterglas som ger en unik atmosfär. Källarplanet rymmer också ett nyrenoverat badrum med bastu, ytterligare ett kontor/sovrum samt gott om förvaringsutrymme för familjens behov. Den yttre delen av fastigheten erbjuder en insynsskyddad och lättskött trädgårdstomt i ett fantastiskt sydvästläge, perfekt för utomhusaktiviteter med gröna gräsmattor och en mångfald av växtlighet såsom fläder, äpple- och päronträd, syrén samt perenna växter. Praktisk bevattning görs enkelt med sjövatten. Vid entrén finns även garage med plats för bilen.

  • Premium
Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun
Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun, bild 2
Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun, bild 3

Håstahagvägen 46

Fritidshus
Selaön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 750 000 kr
56 + 20 m²
3 rum
1 386 m² tomt

Tillfälle att möta våren i attraktiva Håsta Hage på sommaridylliska Selaön och detta vinterbonade fritidshus där strålande sjöutsikt mot Mälaren ges. Här kommer ni till ett naturskönt läge där möjlighet till avkoppling ges cirka en timmes bilfärd från Stockholm. Båtplats som ni på ett smidigt och bekvämt sätt når Mälarens samtliga pärlor med båt. På fastigheten hittar ni ett boningshus med ett härligt inglasat uterum med värmegolv, generöst vardagsrum med mysig eldstad, två sovrum, kök samt ett duschrum. Rymligt altandäck i soligt söderläge som bjuder in till sköna grillkvällar med vänner och bekanta. För övernattande sommargäster finns det plats i antingen gäststugan eller i gästhuset där det även finns en tvättstuga. Fin badplats med badrocksavstånd att svalka sig i under de varma sommarmånaderna. Fiber är framdraget till tomtgräns. Sommarvatten för bevattning finns uppdraget till tomten. Från Stallarholmen har ni flertalet närliggande golfbanor av hög klass på ett bekvämt bilavstånd. I Stallarholmen kan ni besöka värdshuset Gripen, Gula Industrihuset med bl.a. prisbelönta Printz bageri, ett besök på barockslottet Mälsåkers slott. Kommunikationer i form av tåg och buss avgår från Läggesta station i Mariefred samt Resecentrum i Strängnäs mot Stallarholmen.

  • Premium
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Vretgränd 2

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 584 kr/mån
27 000 kr/m²

Välkommen till Vretgränd 2 och denna inbjudande tvårummare med optimal planlösning belägen högst upp i huset! Denna genomgående ljusa och fräscha lägenhet erbjuder en riktigt fin utsikt från matplatsen i köket ned mot Nabbviken och Mälaren. Bostaden är fullutrustad med ett kök där ingenting saknas, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt ett badrum. Du kommer att uppskatta bekvämligheter som hiss, förråd på samma våningsplan, bredband och tillgång till tvättstuga i huset. Bostadsrättsföreningen består av sju bostäder och har en gemensam mysig grillplats/uteplats som kan avnjutas under de härliga sommarmånaderna. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Från Vretgränd 2 har du direktanslutning till parken med fina promenadstråk längs sjön, en badplats i Nabbviken och bara ca två minuters gångavstånd till Resecentrum, vilket ger dig enkel åtkomst till pendeltåg och bussar som tar dig till destinationer som Stockholm eller Eskilstuna. Strängnäs centrum med sitt utbud av butiker, shopping och restauranger nås på bara ett par minuters avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Häggtäppsvägen 9, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Häggtäppsvägen 9

Villa
Härad, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 395 000 kr
144 m²
5 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till Häggtäppsvägen 9, en rymlig familjevilla med högt, fint läge, ostört utan insyn och med skogen alldeles bakom huset. Här finns ett stort fint uterum, inglasat med skjutdörrar och skjutfönster, rymligt garage med separat förrådsrum, kallförråd för ved m.m. samt en takad altan. Här ges möjligheten att få bosätta sig i ett perfekt boende för barnfamiljen på lugn och barnvänlig gata i ett litet samhälle med närhet till fina grönområden och badplats med sandstrand samt badbryggor. Här välkomnas ni av en generös och luftig hall som leder vidare till husets kök med stora bra ytor för många att umgås. Köket angränsar till vardagsrummet, även det ett stort rum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet. Köket är ett U-kök med gott om arbetsytor och som ger en öppen, härlig känsla mot matplatsen och vardagsrummet. Huset har tre sovrum, ett i entréplanet och två på övre plan. På övre plan finns även ett stort allrum och duschrum med WC. I entréplanet finns det en gästtoalett och tvättstuga med groventré och duschplats, helrenoverat 2017 med klinkergolv, vattenburen golvvärme och våtrumsskivor på väggarna. Huset erbjuder uteplatser i flera väderstreck, det inglasade uterummet är placerat i soligt sydvästligt läge och på baksidan av förrådet i nordostligt läge finns en takad altan med helt ogenerat läge mot skogen. Plan lättskött tomt med gräsmatta och fruktträd. Sjövatten finns för bevattning. Husets värmesystem är bergvärme vilket ger låga bra driftskostnader samt att det finns braskamin som extra värmekälla och mysfaktor. Det finns en förskola i Härad för barn 1-5 år. Från huset når ni centrala Strängnäs på ca. 10 min med bil. E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Södertälje nås på ett par minuter med bil. I Strängnäs finns flertalet förskolor, skolor, idrottsplatser, skatepark, motionsspår, gym och golfbana samt den mysiga stadskärnan med småbåtshamn i Västerviken, lekpark, bad på Visholmen och ett bra utbud med restauranger, caféer och butiker. Här finns även resecentrum för dig som pendlar med tåg in till Stockholms centralstation. Bussförbindelser till både centrum och resecentrum finns på gångavstånd från huset.

  • Premium
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Idag
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Brogatan 34, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Brogatan 34

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 295 000 kr
176 + 59 m²
7 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till ett stort och praktiskt boende i mysiga Stallarholmen! Denna fastighet välkomnar dig med en perfekt kombination av komfort och funktion. Med en imponerande boarea på 176 kvm, ger detta hem dig en generös och välplanerad boendemiljö som är redo att skapa minnen i. Entréplanet erbjuder ett luftigt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och samvaro. Här finns utgång till trädäcket och baksidan. Två mysiga sovrum erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster. Det rymliga badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar, perfekt för att varva ned efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet, med gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Tvättstuga och groventré tillför en extra praktisk touch till vardagen. För den som älskar avkoppling och välbefinnande finns möjlighet till bastu (nuvarande aggregat fungerar EJ) och dusch. Dessutom finns ett praktiskt garage och förråd för att uppfylla alla dina förvaringsbehov. På övervåningen finner du tre sovrum, varav det större sovrummet med en härlig balkong. Ett mysigt allrum med värmande kamin och balkong erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling och umgänge. Dessutom finns en praktisk toalett för extra bekvämlighet. Rymligt tomt i strålande västläge där ni kan avnjuta en härlig grillkväll i solen med vänner och bekanta. Från fastigheten är det bekvämt gångavstånd till Stallarholmsskolan med skolklasser från F-6. Stallarholmen är en levande, aktiv landsbygd med ett rikt idrottsliv med stor fin idrottsanläggning för friidrott och fotboll, aktivt förenings- och företagsliv där mycket event ordnas under årets alla månader. Det finns bra busskommunikationer till både Strängnäs och Mariefred. Stallarholmens har ett vackert läge vid Mälaren, vilket gör det populärt att bo i och att uppleva den vackra naturen för turismen, båtliv och fritidsboende. I Stallarholmen finns bl.a. en ICA butik, flera bageri/konditori/café, värdshus och pizzeria. Här finns också Gula Industrihuset med aktiva företagare inom olika områden, allt från mat, bageri och veterinär. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
Nygatan 14, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 14

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 850 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 1/4
4 488 kr/mån
31 040 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvårummare, belägen i markplan på Nygatan 14, en halv trappa upp från entrédörren. Här bor du mitt i centrala Strängnäs med närhet till allt du behöver på bara några minuters promenadavstånd från bostaden. Bostadsrättsföreningen är handikappanpassad med automatiska dörröppningar och hiss i huset, en förening med boende för personer som är 55 år eller äldre. Lägenheten är på 59,6 kvm fördelat på två rum och kök med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt sovrum med bra ljusinsläpp och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet är det utgång till den rymliga uteplatsen som är takad av ovanliggande balkong och belägen i ett soligt sydvästligt läge med vacker omgivande park. Bredband och TV via Telia. I föreningen finns fina gemensamma ytor i form av en samlingslokal med kök, inredd med bord och stolar för många, där boende kan ordna födelsedagsfirande och ha gemensamma aktiviteter. Det finns även ett övernattningsrum för familj och gäster att hyra när de hälsar på och i källarplanet med infart från Nygatan finns ett stort garage med plats för de boendes bilar. Välkommen att bo i en välskött, trevlig förening med ett bekvämt avstånd till allt, centrum med butiker och restauranger, biblioteket, resecentrum, Västerviken med båt- och gästhamn samt Mälaren med vackra promenadvägar längs med Mälarens strand.

  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Eksåg 3, null, Strängnäs kommun
  • Imorgon

Lilla Eksåg 3

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 995 000 kr
172 + 40 m²
5 rum
5 237 m² tomt

Varmt välkomna till Lilla Eksåg 3 och lugnet på denna herrgårdsliknande karolinervilla om 172 kvm på privat och skyddat läge med skogen som närmsta granne! Inbjudande södervänd skogstomt där ni finner all tänkbar vardagslyx i form av en svalkande pool med skjutbart tak att hoppa i under de varma sommarmånaderna, egen damm, gott om sällskapsytor att umgås med nära och kära samt plan fin gräsyta för lek och bus. Väl in i bostaden kommer ni slås av den väl tilltagna takhöjden, det vackra och generösa burspråket i vardagsrummet och det påkostade köket med köksö och tjusiga tegelväggar. Öppen, härlig social yta med utrymme för matplats intill den mysiga eldstaden, loungemöbler och soffgrupp - perfekt för er som älskar att ha tillställningar hemmavid! Badrum för den kräsne med bl.a. bastu för 4-6 personer och fint högblankt klinkergolv. Tre st sovrum med plats för dubbelsäng varav två av sovrummen har utgång till husets fantastiska baksida. Tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en dusch. Gäst wc. Enskilt VA. Garage med förråd om totalt 40 kvm. Grusad infart där flertalet bilar ryms. Förutom att fastigheten omgärdas av skog är det även en grind vid infarten som ger en pampig känsla. Perfekt bostad för er som önskar ett privat, smakfullt boende som sticker ut bara ca en timmes bilfärd från Stockholm. Närhet till fin badplats med strand och golfbana. In till centrala Strängnäs och dess vackra stadskärna är ni på ca 10 min med dess utbud av restauranger, butiker, skolor och resecentrum för pendlaren där Stockholm C nås på ca 45 min med tåg. Goda pendlingsmöjligheter med E20 och 55:an som nås på några minuter med färdriktningar mot Eskilstuna, Enköping, Stockholm och Bålsta. Drömmer ni att bo lantligt med högsta livskvalité där du kan koppla av omgärdat av naturens sköna famn, tveka inte på att boka in dig på visning!

  • Plus
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Eskilsgatan 1, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Eskilsgatan 1

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 475 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 954 kr/mån
27 315 kr/m²

Välkommen till Eskilsgatan 1 och en trevlig tvårumslägenhet med perfekt läge i centrala Strängnäs om ca. 54 kvm i fint skick. Här kommer ni till en genomgående ljus och trevlig bostad belägen en trappa upp med hiss eller trappa upp till våningsplanet. Välkomnande hall med bra avhängningsyta för ytterkläder samt garderob och städskåp. Till vänster om hallen finns köket som är ljust inrett med vita kökssnickerier i vinkel. Köket används som arbetskök men har plats för ett mindre köksbord för den som önskar det. Rakt fram i hallen finns ett rymligt badrum med badkar och tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet nås från köket, här finns plats för en dubbelsäng och i rummet finns en stor skjutdörrsgarderob som är praktiskt inredd. Till lägenheten tillhör ett förråd i källarplan. Stabil och bra förening med låg månadsavgift. I bostadsrättsföreningen finns en gemensam tvättstuga med tork och mangelrum, sop- samt cykelrum. Med bostadens centrala läge har ni ett bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av matbutiker, affärer och nöje. Ett stenkast bort har ni den mysiga småbåtshamnen med flertalet restauranger och Mälaren som bjuder på fina promenadstråk längs med vattnet. Med tåg från Resecentrum nås Stockholm på ca. 45 min och Eskilstuna på ca. 15 min. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 40, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 40

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 695 000 kr
159,5 m²
5 rum
vån 2/3
10 203 kr/mån
23 166 kr/m²

Välkommen till denna stora sekelskiftesvåning i två plan belägen i vackra Sundby Park inte långt från Mälarens strand. Unikt boende med ett fantastiskt läge i naturskön miljö och nära till flera av Strängnäs bästa grundskolor. En bostad som har en villas kvaliteter men bostadsrättens alla bekvämligheter där du bor bekymmerfritt. Här slipper du oförutsedda kostnader för höga värmekostnader, yttre underhåll och du har tillgång till en trädgård som alltid är välskött med klippta gräsmattor på sommaren och snöskottade vägar på vintern. Föreningen har flera härliga gemensamma uteplatser, bl.a. en mysig grillplats i vacker natur och nära Mälaren samt en egen brygga med badmöjligheter som ägs av föreningen. Fastigheten ligger inbäddad i en kulturhistoriskt skyddad parkmiljö full av stora, gamla ekar och med en magnifik utsikt mot Mälaren och Strängnäs stad, Domkyrkan och Strängnäs väderkvarn. Byggnaden är i byggd i nationalromantisk stil och ritad av arkitekten Carl Westman som också stod bakom Stockholms rådhus och Röhsska museet i Göteborg. På bekvämt promenadavstånd nås såväl butiker och restauranger i centrala Strängnäs samt badplatser på flera håll, både Strandbadet på Visholmen, Abborreberget och i området, Sundby Park. Runt omkring finns skog och vacker sörmländsk natur samt Sundby Ridcenter hästhagar. Bara några minuter från bostaden finns friskolorna Strängnäs Montessoriskola (F-9), Karlavagnen (F-3) samt Asken (4-9). Här kan barnen ta sig till skolan på bara några minuter utan att behöva korsa några stora bilvägar. Bostaden har en bra planlösning med rymliga rum och gott om förvaringsutrymmen. På entréplanet samsas de sociala ytorna, ett stort härligt vardagsrum och ett rymligt, helrenoverat kök som efter en ombyggnation där ett rum och tidigare kök slogs ihop skapat ett kök med plats för många att umgås vid matbordet. Lägenheten har högt i tak och vackra spröjsade fönster. I entréplanet finns även ett kontorsrum och ett helkaklat badrum med tvättstapel. På övre plan finns den privata delen med tre rymliga sovrum, varav ett större med en generös klädkammare/walk in closet. Här finns även ett helkaklat duschrum med WC. Föreningen har god ekonomi och hanterar renoveringar och underhåll med egna medel (betyg A enligt allabrf.se). Föreningen har investerat i nya laddstolpar och motorvärmaruttag till alla boendeparkeringar. Föreningen har även en bevarandeplan i syfte att värna om byggnadens kulturhistoriska värden. Strängnäs är en levande stad hela året med ett aktivt föreningsliv. Kommunen har en populär kulturskola och har senare år investerat i flera nya äventyrslekplatser och bygger just nu ett nytt badhus i Strängnäs på en ny samlad idrottsplats där det redan finns gymnastikhall, padelarena och fotbollsplaner samt Strängnäs golfklubb. Ett nytt resecentrum med tåg- och bussförbindelser stod klart 2018. Tågresan till Stockholm Central tar ca. 48 minuter och till Eskilstuna åker du på ca. 15 minuter.

  • Premium
  • Balkong
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun, bild 2
Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus, Ulvhäll, Strängnäs kommun, bild 3

Måsvägen - Nyckelfärdigt parhus

Radhus
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 200 000 kr
100 m²
4 rum
384 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera nyproducerade och friköpta parhus med optimal planlösning i eftertraktade Ulvhäll i centrala Strängnäs. Totalt kommer 10 st stilfulla parhus uppföras där ni från start kan vara med att välja tillval till er framtida drömbostad! Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i smakfull öppen planlösning. Köket från Länghems kök utrustas med kyl och frys i rostfritt, ugn & mikro i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll med spisfläkt ovan och diskho i rostfritt. Laminatbänkskiva och fronter i slät vit kulör. Vardagsrummet med plats för mediamöbel och soffmöbel intill fönster och utgång till husets baksida i soligt söderläge med grästäppa och trädäck. Bostaden innefattar tre sovrum varav det större med skjutdörrsgarderob och utgång till trädäck/baksida. De två andra sovrummen har två fristående garderober. Ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt dusch med duschvägg. Till badrummet nås tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och överskåp. Förråd med utgång till carporten. Hall med garderober för avhängning och klinker om golv. Genomgående ekparkett om golv och vattenburen golvvärme via fjärrvärme. Tillvalsmöjlighet för kamin, bastu och spotlights kommer vara möjligt. På ett bekvämt promenadavstånd nås förskola, skola och Rescentrum med regelbundna avgångar mot t.ex. Stockholm och tar dig som pendlar till Stockholms centralstation på ca 45 min. Härliga promenadstråk längs med Mälarens strand och den mysiga stadskärnan med småbåtshamn, lekpark och bad på Visholmen. På en kort cykeltur når ni Larslunda idrottsplats med gym, padelhall, fotbollsplan, gymnastikhall, golfbana samt ett nytt badhus under byggnation. Solberga köpcentrum erbjuder flertalet större matbutiker och erkända dagligvaruhandelsbutiker. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!

  • Premium
  • Nyproduktion
Tre backars väg 33, Sanda, Strängnäs kommun

Tre backars väg 33

Fritidshus
Sanda, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 395 000 kr
68 m²
3 rum
2 175 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende med sjöutsikt i Sanda utanför Strängnäs! Fastigheten går att nyttja både sommar- och vintertid och består av ett trevligt bostadshus uppe på en höjd med två altaner i olika sollägen samt plats för en gäststuga/attefallare. På den nedre delen av tomten invid vägen finns gräsyta för lek och aktivitet, plats för odling samt en stor uppfart och plats för ett ev. garage. Bostadshuset består av en välkomnande hall med inbyggd förvaring, plats för byråmöbel samt sko- och hatthylla. Vidare finns ett charmigt kök med stor matplats samt utgång till en taklagd altan i sydväst-läge med sjöutsikt. Det rymliga vardagsrummet har takhöjd upp till nock, en mysig kamin samt utgång till både altanen i sydväst-läge och till den större altanen på husets baksida. Huset har även två sovrum samt ett nyrenoverat fräscht badrum med dusch och golvvärme. På den stora altanen på hustes baksida finns gott om plats för både, loungegrupp, matbord och grill. Här finns även en liten inglasad del som passar utmärkt att umgås i under kyligare kvällar. Badplats finns på promenad- och cykelavstånd, fotbollsplan finns i området och skog och natur ligger runt hörnet. För den båtintresserade finns även en renoverad båtbrygga med möjlighet till båtplats som sköts av föreningen. Centrala Strängnäs nås på ca 10 minuter och Stockholm nås på dryga timmen. Läs mer om samfälligheten: https://sandaby.se/ Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Björnbärsstigen 8B, Tosterön, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15

Björnbärsstigen 8B

Radhus
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 850 000 kr
82 m²
3 rum
5 288 kr/mån
22 561 kr/m²

Varmt välkomna till Björnbärsstigen 8B och ett radhus med välplanerade kvadratmeter i nyskick. Med smart planlösning, närhet till såväl förskola & skola samt natur och skog blir bostaden perfekt för familjen som bara vill flytta in! Entréplanet erbjuder ett modernt kök utrustat med energieffektiva vitvaror ifrån Siemens - kyl och frys, glaskeramikhäll, inbyggd ugn, diskmaskin samt mikro i överskåp. Matplats intill fönster finnes till höger om entrén. Vidare nås vardagsrummet med plats för soffmöbel och mediamöbel. Utgång till uteplatsen med plats för matbord och kallförrådet med gott om utrymme för förvaring. På detta plan finns även ett helkaklat badrum med golvstående WC-stol, kommod med handfat och spegel samt vattenburen handdukstork. Via trappen med handledare och trappsteg i målat trä nås det övre planet som erbjuder två sovrum, varav ena som kan göras om till två mindre för den större familjen. Den andra sovrummet med garderobsvägg och fönster mot baksidan i norr. Även detta plan med ett helkaklat badrum utrustat med WC, dusch, kommod med spegelskåp ovan samt tvättmaskin & torktumlare i fabrikat Siemens. Brf Björnbärsstigen i Strängnäs var inflyttat september 2022 och består av 27 radhuslägenheter fördelade i ett kvarter om sex huslängor. Fiber finns indraget. Parkering kostar 250 kr/mån och laddplatser för elbil finns inom området. Ev. möjlighet att installera egen laddbox på fasad - kontrollera med styrelse innan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bergavägen 14, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 13:30

Bergavägen 14

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 250 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
1 558 m² tomt

Välkommen till Bergavägen 14 i barnvänliga Åkers Styckebruk – där familjelivet kan påbörjas i denna charmiga villa i ett plan med hel källare. Denna bostad är perfekt för den moderna familjen och är i genomgående gott skick. Belägen på en lugn gata med endast 23 hus, erbjuder den en tilltalande planlösning. På entréplanet möts ni av ett rymligt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Köket är välutrustat och inbjudande, och det fräscha helkaklade badrummet med golvvärme erbjuder den perfekta platsen att starta dagen. Här finns även tre sovrum med inbyggda garderober för optimal förvaring samt en välkomnande entréhall med gästtoalett. Källarplanet erbjuder en stor gillestuga komplett med en mysig eldstad, tvättstuga, bastu, hobbyrum/förråd och ytterligare förvaringsutrymmen. Kostsamma renoveringar såsom tak, bergvärmepanna och nya fönster är redan utförda, vilket ger er en bekymmersfri boendemiljö. Uppvärmning sker via effektiv bergvärme, och fiberanslutningen gör det idealiskt för dig som behöver arbeta hemifrån. Den härliga fastigheten om 1 558 kvm är belägen i soligt söderläge och erbjuder plana gräsytor perfekta för barnens lek och bus. Det stora inglasade uterummet om ca 25 kvm blir snabbt familjens favoritplats att tillbringa tid tillsammans med släkt och vänner, oavsett väder. Sjövatten för bevattning av fastigheten. Det isolerade dubbelgaraget rymmer bekvämt två bilar och erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter Från Bergavägen 14 har ni ett bekvämt promenadavstånd till natursköna engelska parken och Sörmlandsleden som erbjuder vandringsled och ett rikt djur- och växtliv samt stenålderslämningar som är 7 000 år gamla. Vid sjön Visnaren finns fin badplats för den som önskar ta sig ett dopp, kanotning eller fiske. Vintertid går det bra att snöra på sig långfärdsskridskorna för en tur. I Åkers styckebruk finns flertalet förskolor och skola upp till årskurs 9. Centrum med bland annat en matbutik. För den som pendlar är du på E20 inom ett par minuter med färdriktning mot Stockholm/Eskilstuna. Läggesta Station nås på ca 10 min med bil som tar er med tåg till Stockholms centralstation på 37 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Smultronvägen 1, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Smultronvägen 1

Villa
Kalkudden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 325 000 kr
100 + 50 m²
4 rum
1 526 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa på Smultronvägen 1 i natursköna Mariefred, Kalkudden. Här möts du av en stor och lummig tomt som bjuder in till lek och avkoppling. Det finns flera trevliga uteplatser, perfekt för soliga dagar både för dig som vill ha sol och skugga. Här kan du njuta av många härliga soltimmar. Promenadavstånd till närliggande badplats med bryggor och båtplatser. Inne i huset möts du av en ljus och luftig atmosfär, där ljuset strålar in genom fönstren belägna i soligt söderläge. Den moderna utrustningen ger dig bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Fastigheten har en generös tomtyta som ger dig möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa din alldeles egna oas. Här kan du odla grönsaker eller bara njuta av den vackra, fridfulla omgivningen. Mariefred är känt för sin närhet till naturen och här kan du utforska vackra promenadvägar och närheten till flera olika badplatser i området samt njuta av stillheten. Samtidigt har du ett bekvämt avstånd med bil till alla nödvändiga bekvämligheter i form av affärer, restauranger och kommunikationer. Från Läggesta station går det tåg som tar dig till Stockholm Central på ca. 40 minuter. Det finns busskommunikationer från Kalkudden till Mariefred och Läggesta station. Denna friliggande villa är perfekt för dig som värdesätter naturnära boende, ljust och luftigt samt ett hem med modern utrustning. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på denna pärla till tomt. Laddstolpe för elbil finns samt fiber. Kommunalt V/A förbereds i området och det pågår just nu en hel del markarbete i området för färdigställande av ledningar och vägar. Alla fastigheter ska anslutas i området. Välkommen på visning!

  • Premium
Skottbacken 12, null, Strängnäs kommun

Skottbacken 12

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 500 000 kr
142 m²
7 rum
922 m² tomt

Välkommen till Skottbacken 12 i Vansö, lantligt beläget i mindre samhälle ca. 7 km från centrala Strängnäs. Här finner ni en välplanerad och praktisk villa med fem sovrum, en perfekt bostad för den stora familjen där alla kan få varsitt sovrum. Huset har totalt sju rum och kök varav fem sovrum, vardagsrum med en härligt värmande braskamin och utgång till stor takad altan i soligt söderläge samt ett rymligt allrum på övre plan. I entréplan finns ett helkaklat duschrum samt tvättstuga med groventré från gaveln. Det finns ett rymligt garage med separat förrådsrum, i förrådet finns det en luft/luftvärmepump för uppvärmning. Det finns två uteplatser, en på baksidan, takad och med trädäck på ca. 40 kvm samt en på entrésidan med trädäck, belägen i nordvästligt läge. Fiber finns. Busshållplats finns i närheten med busskommunikationer till Strängnäs, mån-fre.

Visar 1 - 25 av 45