Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Mäklare

Lilleby Mariefreds Strand hus 2:24, null, Strängnäs kommun

Lilleby Mariefreds Strand hus 2:24

Radhus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 400 000 kr

105 m²

4 rum

4 996 kr/mån

32 381 kr/m²

Välkommen på visning med visningshus - ange Sanetta Parkväg 42! - AVGIFTSFRITT första 12 månaderna - Nu ges möjlighet att förvärva ett nybyggt, mycket energieffektivt boende med kvalitet utöver det vanliga, beläget direkt vid Mälaren, inom fas 2 av populära Lilleby Mariefreds Strand (den första slutsålda fasen är under färdigställande). Bostäderna är vackert arkitektritade av Kjell Forshed och fördelas på parhus, radhus och fristående hus i bostadsrättsform mellan 105-149 kvm. Totalt kommer det uppföras 30 bostäder inom Brf Mariefreds Strand 2 som samtliga har smakfulla materialval och snygg, hållbar design. Tillhörande uteplats, egen grästäppa, parkerings och fiber. Som boende i Mariefreds Strand har ni chans till båtplats vid områdets egen brygga samt ta del av området elbils- och cykelpool. Promenadavstånd till Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation samt närhet till E20 för pendlaren. Förskola finns i intilliggande Marielundsviken, där det även planeras en F-9 skola. Mariefreds Strand är ett nytt sammanhållet bostadsområde i form av en trädgårdsstad utvecklad av Lilleby Bostad som håller på att växa fram. Här skapas idylliska boenden direkt vid Mälarens strand. Lilleby är ett bostadskoncept präglat av FN:s globala hållbarhetsmål, där den gamla och mysiga by-känslan tas tillvara, vilken passar så väl in i Mariefreds långa och anrika historia. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Köp sker genom att ett förhandsavtal skrivs och ett förskott/handpenning om totalt 50 000 kr inbetalas. Ca tre månader innan inflyttning undertecknas ett upplåtelseavtal där ytterligare 150 000 kr av köpeskillingen betalas in. En slutfaktura på resterande belopp av köpeskillingen kommer ca en månad innan inflyttning som ska betalas innan nycklarna ges till bostaden. För dig som köper en bostad erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med lokal och dedikerad rådgivare För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Källgatan 3A, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Källgatan 3A

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 950 000 kr

64 m²

1.5 rum

1 890 kr/mån

30 469 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig 1,5-rumslägenhet på Källgatan 3A, belägen högst upp på en gavel med vacker vy mot Mälaren från balkongen. Här bor man mitt i centrala Strängnäs med närhet till allt, butiker, restauranger, bibliotek, resecentrum och härliga promenadvägar längs med Mälarens strand, bara ett stenkast bort. Lägenheten är på 64 kvm boyta fördelat på ett rum med separat, avskild sovrumsdel, kök med plats för matgrupp och utgång till balkongen, stor klädkammare, rymlig hall och ett badrum. Mycket välskött och bra förening med låga avgifter.

 • Balkong
 • Hiss
Hästskovägen 18B, Stadsskogen, Strängnäs kommun

Hästskovägen 18B

Lägenhet
Stadsskogen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 590 000 kr

73 m²

2.5 rum

3 281 kr/mån

21 781 kr/m²

Välkommen till Hästskovägen 18B och en ljus och trevlig lägenhet som angränsar mot ett skogsparti, bibehållen i originalutförande med 2,5 rum och kök med matplats. Bostaden är belägen en trappa upp med stor balkong i nordvästläge med härlig morgonsol! Mellan kök och vardagsrum är det en vägg som har fönster på den övre halvan vilket ger ett fint ljusinsläpp genom hela lägenheten. Badrum i original med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor du billigt, tryggt och bekvämt i en populär förening med låga avgifter och god ekonomi. Lägenheten har ett bra läge med närhet till skog och natur, fina motionsspår och på ett bekvämt promenad- och cykelavstånd till centrum samt resecentrum med buss- och tågkommunikationer till både Stockholm och Eskilstuna. Lugnt och fint område med bra grannar, hjälpsam och vänlig BRF styrelse. Här finns även lekpark för barnen. I föreningen finns det även laddstolpar för elbilar.

 • Balkong
Bondegatan 6, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Bondegatan 6

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 895 000 kr

45 m²

2 rum

2 775 kr/mån

42 111 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastiskt nyproducerad "mini-tvåa" med hög standard där varje kvadratmeter har nyttjats till fullo. I ett centralt läge högst uppe i huset erbjuds nu möjlighet att bli den första att få flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick. För att maximera ytan har lägenheten utskjutande hörnfönster med platsbyggd soffa/lounge som även bjuder på ett härligt ljusinsläpp med vy mot ett populärt villaområde. I bostaden finns fullutrustat kök med hög kvalitet, ett delvis kaklat duschrum med tvättmaskin/torktumlare i ett samt ett välplanerat sovrum med dubbelgarderob. Bostadsrättsföreningen Mjölkdroppen har faciliteter såsom en gemensam relaxavdelning med bastu och dusch samt en yta föreningen kan disponera efter eget önskemål samt cykelförråd och fristående förråd.

 • Plus
 • Hiss
Timmervägen 31B, Dammen, Strängnäs kommun

Timmervägen 31B

Radhus
Dammen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 495 000 kr

79 m²

3 rum

304 m² tomt

Välkommen till ett mycket trevligt, välplanerat och mysigt parhus i ett plan. Ett hem att längta till i ett populärt och barnvänligt område! Här finner ni två stycken sovrum, ett rymligt kök och renoverat badrum. Vardagsrum med utgång till altan i soligt söderläge där baksidan vetter mot skogen. Parhus som passar den som vill ha allt i ett plan, liten trädgård men även perfekt för den lilla barnfamiljen som önskar en trygg och lekfull uppväxt med lekplats strax intill bostaden. Här har ni ett behagligt promenadavstånd till såväl skola som förskola. Motionsspår och naturen finns alldeles utanför dörren. Närhet till Larslunda IP med fotbollsplan, gymnastikhall och golfbana. En kort biltur tar er till Solberga köpcentrum, resecentrum med avgångar till bl.a. Stockholm och Eskilstuna för dig som pendlar samt stadskärnan med dess utbud av restauranger och nöje. Välkommen på visning och ett hem att trivas i!

Kantorstigen 15, Länna, Strängnäs kommun

Kantorstigen 15

Villa
Länna, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 500 000 kr

150 m²

7 rum

941 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevänliga drömvilla i Merlänna som sätter guldkant på tillvaron. Här kommer ni till en generös enplansvilla om 150 kvm med inbjudande poolområde, stort inglasat uterum, relaxavdelning med både bastu och spabad samt ett dubbelgarage om hela 59 kvm. Väl in i huset välkomnas ni av en optimal planerad bostad med genomgående ljusa ytskikt. Perfekt hem för barnfamiljen fördelat på sju rum och kök varav fyra st sovrum. Rymligt kök med anslutande tvättstuga och relaxavdelning med bubbelpool, bastu, dusch och toalett. Vardagsrum med inbyggd och nedfällbar projektorduk där hela familjen kan samlas och öppet till matrum med värmande eldstad och snygg vitrinskåpsvägg. I bostaden finns även två helkaklade duschrum samt ett allrum med lounge/bardel att bjuda vänner och bekanta på en god drink. Härligt inglasat uterum med utgång till det fantastiska poolområdet där ett svalkande dopp kan tas under de varma sommarmånaderna. Trevlig trädgårdstomt med plana ytor som passar perfekt för lek och bus för de minsta, studsmattan får givetvis plats utan problem. Dubbelgarage med plats för två bilar och stenbelagd infart där fler bilar ryms. Från Kantorstigen 15 är ni på E20 inom ett par minuters bilfärd med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. Närhet till Solberga köpcentrum med bland annat flertalet matbutiker. Förskola i området. In till centrala Strängnäs tar det ca 15 min med bil med dess utbud av butiker, restauranger, skolor och resecentrum för er som önskar pendla med tåg till exempelvis Stockholm. Välkommen till ett hem att längta till!

 • Plus
Jägarbacken 50D, Läggesta, Strängnäs kommun
 • Idag kl 18:00

Jägarbacken 50D

Radhus
Läggesta, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 850 000 kr

96 m²

4 rum

4 978 kr/mån

29 688 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus med attraktivt läge på gaveln och inbjudande uteplats i populära Läggesta! Här kommer ni till en bostad endast ca 40 min från Stockholm som erbjuder ett genomgående ljust och fint ljusinsläpp, noga utvalda materialval och ett tjusigt kök från Marbodal. Social och trivsam köksdel med härlig rymd där plats ges för större matbord. Utgång till mysig baksida med trädäckad altan och pergola där eftermiddagssolen kan avnjutas samt grästäppa för lek och bus för de allra minsta. Vackra planteringar i form av bl.a. syrénträd, klätterväxter och pilhäck. Förråd för förvaring om 7 kvm. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum och vardagsrum. På övervåningen finner ni bostadens samtliga tre sovrum med plats för säng och garderob för förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och från den inre hallen är det öppet ned mot den sociala köksdelen. I månadsavgiften ingår bl.a. grundutbud för TV och bredband från Telia. Möjlighet till parkeringsplats i nära anslutning till huset - finns enstaka laddstolpar för er med el-/laddhybrid bil. På Jägarbacken 50D bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station, för dig som pendlar till jobbet. Till Stockholms centralstation tar det ca. 38 minuter. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Regementsgatan 42, Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Idag kl 16:45

Regementsgatan 42

Lägenhet
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 200 000 kr

76 m²

3 rum

3 851 kr/mån

42 105 kr/m²

Välkommen till Regementsgatan 42 och denna fantastiska lägenhet om 76 kvm med ett eftertraktat och högt läge på våning 3 som erbjuder en strålande sjöutsikt över Mälaren! Tilltalande bostad i genomgående hög standard med flertalet tillval som stenkompositbänksiva i marmor och inglasning av balkong har utförts i lägenheten. Här erbjuds ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna med en moderna och delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är från Vedum och samtliga vitvaror från kvalitetsmärket Siemens. Helkaklat badrum inrett med torktumlare, tvättmaskin och dusch med frostade och vikbara duschväggar med plats för badkar ges. Två sovrum varav ena har generös klädkammare. Till bostaden hör även ett förråd i källarplan. I månadsavgiften ingår bl.a. bredband och grundutbud för TV från Telenor, uppvärmning, bostadsrättsförsäkring och VA. Bostadsrättsföreningen HSB Brf Sjöparken består av 92 lägenheter i totalt fem huskroppar som omges av naturmark, gemensamma uteplatser och lekytor. I föreningen finns en gästlägenhet för övernattande gäster, gemensamhetslokal för styrelsemöten, kalas eller middagar, cykel- och soprum samt extra källarförråd för uthyrning. Från Regementsgatan 42 nås stadskärnan och dess utbud av service, shopping och nöjen via det vackra strandpromenadstråket längs Mälaren på ca 10 min. Bra busskommunikationer med hållplats precis utanför huskropparna som tar er till exempelvis resecentrum med avgångar till bl.a. Stockholm och Eskilstuna. Välkommen till en bostad som måste upplevas på plats!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hästskovägen 16B, Stadsskogen, Strängnäs kommun
 • Idag kl 17:30

Hästskovägen 16B

Lägenhet
Stadsskogen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 650 000 kr

73 m²

2.5 rum

3 281 kr/mån

22 603 kr/m²

Välkommen till Hästskovägen 16B och en ljus och trevlig lägenhet med modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, belägen en trappa upp med stor inglasad balkong där man har härlig morgonsol! Bostaden är renoverad mellan 2018-2020 i hall, kök, vardagsrum och sovrum med enhetliga snygga golv och ljusa ytskikt på väggarna. Snyggt renoverat arbetskök med vita kökssnickerier. Hallen har ett mörkt, snyggt marmorgolv. Badrum i originalutförande med badkar och kombinerad tvätt/tork. Här bor du billigt och bekvämt i en populär förening med låga avgifter och god ekonomi. Lägenheten har ett bra läge med närhet till skog och natur, fina motionsspår och på ett bekvämt promenad- och cykelavstånd till centrum samt resecentrum med buss- och tågkommunikationer till både Stockholm och Eskilstuna. Lugnt och fint område med bra grannar, hjälpsam och vänlig BRF styrelse. Här finns även lekpark för barnen.

 • Plus
 • Balkong
Orrspelsvägen 2A, Ulvhäll, Strängnäs kommun

Orrspelsvägen 2A

Lägenhet
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 295 000 kr

90,5 m²

4 rum

4 419 kr/mån

25 359 kr/m²

Välkommen till Orrspelsvägen 2A och en mycket trevlig bostadsrätt på första våningen och en gavellägenhet. Bostaden har helrenoverats av tidigare ägare. Här har man tre rymliga sovrum, alla med fina ekparkettgolv och ett kök med vita kökssnickerier i lantlig stil och plats för en köksmöbel. Stort härligt vardagsrum som ger plats för en matgrupp vid ett gavelfönster och soffgrupp. Från rummet har man utgång till en inglasad balkong. Gott om förvaringsutrymmen i bl.a. garderober och klädkammare/förråd. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Från bostaden tar det ca. 15 minuter att gå till centrala Strängnäs där man har ett gott utbud av butiker, mataffärer, restauranger och caféer. På samma avstånd finns även resecentrum som tar dig smidigt med tåg till både Stockholm, Södertälje och Eskilstuna. Här finns även bra busskommunikationer. Med några minuters promenad tar du dig till den vackra strandpromenaden längs med Mälarens strand förbi Strängnäs båt- och gästhamn, Västerviken med dess utbud på restauranger och till Visholmen där staden har sin alldeles fantastiska badstrand. Föreningen har god ekonomi med låga avgifter och där man gjort kontinuerliga förbättringar/underhåll av fastigheterna.

 • Balkong
Sundby strandväg 4, Sundby Strand, Strängnäs kommun

Sundby strandväg 4

Tomt
Sundby Strand, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

4 000 000 kr

934 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna underbara fastighet på första parkett intill Mälaren i attraktiva Sundby Strand i Stallarholmen! Ypperligt läge med hänförande sjöutsikt ges där drömmen om ett boende vid vattnet aldrig varit närmare. Färdigt bygglov för ett enbostadshus med en bruttoarea om 382 kvm varav 286 kvm i boarea samt ett garage på 55 kvm - pris för bostadshuset tillkommer utöver tomtpris. Kommunalt V/A och el är framdraget till tomtgräns. Till fastigheten hör även en båtplats vid gemensam brygga precis vid fastigheten. I området finns trevlig badplats, härliga promenadstråk längs med Mälaren och fin natur. Närhet till förskola, skola och idrottsplats. I Stallarholmen kan ni besöka värdshuset Gripen, Gula Industrihuset med bl.a. prisbelönta Bageri Speceri samt en matbutik. Från Stallarholmen har ni flertalet närliggande golfbanor av hög klass på ett bekvämt bilavstånd. Kommunikationer i form av tåg och buss avgår från Läggesta station i Mariefred samt Resecentrum i Strängnäs mot Stallarholmen. Kontakta ansvarig mäklare för visning och ytterligare info!

 • Plus
Regementsgatan 44, Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Sön 19 feb kl 12:00

Regementsgatan 44

Lägenhet
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 800 000 kr

98 m²

4 rum

4 627 kr/mån

38 776 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna inbjudande fyrarummare om 98 välplanerade kvm med ett glittrande läge vid Mälarens strand- här är det bara att flytta in! Bostaden hållergenomgående hög standard i nyproduktionsskick där det ges härlig sjöutsikt från samtliga rum. Tilltalande social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, detta kommer snabbt blir ert favoritutrymme i lägenheten. Härifrån har ni utgång till den inglasade balkongen om 9 kvm där vacker vy ges över Mälaren samt kök från Vedum och vitvaror från kvalitetsmärket Siemens. Hela två helkaklade badrum med duschmöjligheter varav ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre rymliga sovrum och en hall med bra förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och rejäl skjutdörrsgarderob. Till bostaden hör även ett förråd i samma våningsplan som bostaden. Bekvämligheter som hiss och möjlighet till garage i samma hus. I månadsavgiften ingår bl.a. bredband och grundutbud för TV från Telenor, uppvärmning, bostadsrättsförsäkring och VA. Bostadsrättsföreningen består av 92 lägenheter i totalt fem huskroppar och här finns en gästlägenhet för övernattande gäster, gemensamhetslokal för styrelsemöten, kalas eller middagar, cykel- och soprum samt extra källarförråd för uthyrning. Parkering i form av varmgarage (20 st laddstolpar för el/hybrid bil) och utomhusparkering där kösystem tillämpas. Från Regementsgatan 46 nås stadskärnan och dess utbud av service, shopping och nöjen via det vackra strandpromenadstråket längs Mälaren på ca 10 min. Bra busskommunikationer med hållplats precis intill föreningen som tar er till exempelvis resecentrum med avgångar via tåg till Stockholms centralstation på ca 45 min. För att boka visning vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vitalisvägen 2C, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
 • Sön 12 feb kl 11:00

Vitalisvägen 2C

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 950 000 kr

66,3 m²

3 rum

2 773 kr/mån

29 412 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna tjusiga bostad om 66,3 kvm fördelat på 3 rum och kök! Ett ypperligt tillfälle för dig som önskar att bo centralt i en stabil förening med låga avgifter, samtidigt med närhet till Strängnäs stadskärna och svalkande Mälarvatten. För den som pendlar nås Strängnäs Resecentrum precis intill. Väl in i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall med garderob och hatthylla för avhängning. Köket in till vänster med utrustning som bl.a. diskmaskin och induktionshäll. Plats för mindre matbord intill fönster. Vidare nås det mindre sovrummet eller varför inte hemmakontoret/walk-in closet? Här ges utrymme för säng alternativt kontorsmöbel och för förvaring finns 2st inbyggda garderober samt fristående. Vägg i vägg nås det större sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Garderob finns för förvaring. Det rymliga och sociala vardagsrummet med plats för soffmöblemang och mediamöbel. Här finns även utgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta en kopp kaffe med behaglig förmiddagssol! Du har även ett helkaklat badrum utrustat med WC, tvättställ i kommod, dusch samt handdukstork. På Vitalisvägen 2C bor du centralt med närhet till Strängnäs stadskärna och dess utbud av service, restauranger och butiker samtidigt som Mälarvatten och fina promenadstråk längst vattnet finns endast en kort promenad bort. Brf Lektorn är en äldre förening från 1960 som förvaltar 60st bostadsrätter. Föreningen har låga avgifter och för de boende finns en relaxavdelning i källaren med bastu. Det finns dessutom två tvättstugor i källaren i föreningen. Till bostadsrätten hör 2st källarförråd. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

 • Plus
 • Balkong
Lilleby Mariefreds Strand hus 2:22, null, Strängnäs kommun

Lilleby Mariefreds Strand hus 2:22

Radhus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 400 000 kr

105 m²

4 rum

4 996 kr/mån

32 381 kr/m²

- AVGIFTSFRITT första 12 månaderna - Nu ges möjlighet att förvärva ett nybyggt, mycket energieffektivt boende med kvalitet utöver det vanliga, beläget direkt vid Mälaren, inom fas 2 av populära Lilleby Mariefreds Strand (den första slutsålda fasen är under färdigställande). Bostäderna är vackert arkitektritade av Kjell Forshed och fördelas på parhus, radhus och fristående hus i bostadsrättsform mellan 105-149 kvm. Totalt kommer det uppföras 30 bostäder inom Brf Mariefreds Strand 2 som samtliga har smakfulla materialval och snygg, hållbar design. Tillhörande uteplats, egen grästäppa, parkerings och fiber. Som boende i Mariefreds Strand har ni chans att hyra båtplats vid områdets egen brygga samt ta del av området elbils- och cykelpool. Promenadavstånd till Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation samt närhet till E20 för pendlaren. Förskola finns i intilliggande Marielundsviken, där det även planeras en F-9 skola. Mariefreds Strand är ett nytt sammanhållet bostadsområde i form av en trädgårdsstad utvecklad av Lilleby Bostad som håller på att växa fram. Här skapas idylliska boenden direkt vid Mälarens strand. Lilleby är ett bostadskoncept präglat av FN:s globala hållbarhetsmål, där den gamla och mysiga by-känslan tas tillvara, vilken passar så väl in i Mariefreds långa och anrika historia. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Köp sker genom att ett förhandsavtal skrivs och ett förskott/handpenning om totalt 50 000 kr inbetalas. Ca tre månader innan inflyttning undertecknas ett upplåtelseavtal där ytterligare 150 000 kr av köpeskillingen betalas in. En slutfaktura på resterande belopp av köpeskillingen kommer ca en månad innan inflyttning som ska betalas innan nycklarna ges till bostaden. För dig som köper en bostad erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med lokal och dedikerad rådgivare För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!

 • Nyproduktion
Malmby Liljelund 2, Malmby, Strängnäs kommun
Malmby Liljelund 2, Malmby, Strängnäs kommun, bild 2
Malmby Liljelund 2, Malmby, Strängnäs kommun, bild 3

Malmby Liljelund 2

Villa
Malmby, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 595 000 kr

161 m²

5 rum

1 939 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt fina och charmiga villa byggd 1930. Här möts du av ett mysigt och lantligt läge med en fårhage och åkrar runt omkring och många vackra tidstypiska detaljer så som fasad i sekelskiftes-stil, fina furugolv, kakelugnar, bröstpaneler och fönsterbänkar i klassisk stil. Huset har under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar och befinner sig idag i mycket gott skick. Entréplan består av en välkomnande hall med gott om förvaring i form av tre garderober samt ett stort förrådsutrymme under trappen till övervåningen. Vidare finns ett stort kök med plats för ett rejält matbord samt en öppenspis med kassett. Här finns även en utgång till den 55 kvm stora altanen i soligt sydväst-läge. Från både kök och hall nås även det rymliga vardagsrummet med mysig braskamin som enkelt möbleras med stor soffgrupp och TV-möbel. På entréplan finns också ett badrum renoverat 2015 med dusch och WC. Övervåningen rymmer tre ordentliga sovrum var av två har varsin vacker kakelugn och samtliga har fina slipade furugolv och snickerier. På övervåningen finns även en walk in closet som även skulle kunna nyttjas som ett fjärde mindre sovrum eller som arbetsrum. Här finns också ett stort badrum renoverat 2018, med både badkar och dusch samt en härlig bastu. I källaren finns förrådsutrymme samt möjlighet att inrymma tvättstuga. Det finns även en stor vind som skulle kunna renoveras och göras om till bobar yta om så önskas. På tomten finns förutom den rejäla altanen även en trevlig farstukvist med balkong ovanför, ett dubbelgarage samt uppfart med laddningsstation för två elbilar, en förrådsbyggnad med möjlig gäststugedel, en lekstuga samt en trevlig odlingsplats. Närmsta grannen är fåren i sin hage som gränsar till tomten. På tomten finns även diverse fruktträd och fina perenner. Mälaren och Lötbadet ligger på perfekt cykelavstånd. Med bil nås centrala Strängnäs på ca 10 minuter och det går även bra att cykla in till stan. Det finns busskommunikationer vid den större vägen som tar dig in till Strängnäs eller till Stallarholmen och Mariefred. Centrala Stockholm nås på en timme och på 50 min med tåget från Strängnäs. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Tomt 8 - Södra Skogen 1:101, null, Strängnäs kommun

Tomt 8 - Södra Skogen 1:101

Tomt
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 950 000 kr

1 279 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud - personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges. Info gällande detaljplan: Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m. Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber. Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping. Se till att säkra er tomt redan idag - först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!

 • Nyproduktion
Tingstugatan 40B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 40B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 175 000 kr

51,3 m²

2 rum

3 594 kr/mån

22 904 kr/m²

Varmt välkommen till Tingstugatan 40B och denna trevliga tvårummare i populär förening! Här finner du ett bekvämt boende med närhet till natur och fina promenadstråk samtidigt som du har Strängnäs stadskärna endast en kort bit ifrån. Det första du möts av i lägenheten är en rymlig hall med garderob till vänster för avhängning och förvarning. Vidare finns ett fräscht kök utrustat med bl.a. spis/ugn samt diskmaskin med plats för mindre matbord intill fönstret. Ett inbjudande vardagsrum med plats för soffmöbel och TV-möbel samt utgång till den härliga balkongen i soligt sydvästläge med plats för loungemöbel. Vidare finner du ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob/förvaringsmöbel. Förutom detta finns även ett badrum utrustat med WC, dusch, tvättställ på kommod samt handdukstork. Brf Trumpetaren är en äldre och stabil förening från 1956. Till lägenheten hör även ett större källarförråd och vindsförråd. Busshållplats längs med gatan. Tvättstuga med fräscha maskiner och torkrum i källaren. För föreningens medlemmar finns även relax, bastu och gym att tillgå och i månadsavgiften ingår VA, värme och grundutbud TV. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!

 • Balkong
 • Hiss
Harstigen 13, Strängnäs, Strängnäs kommun

Harstigen 13

Radhus
Strängnäs, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 975 000 kr

105 m²

4 rum

240 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma radhus beläget på hörnan i populärt och omtyckt område - perfekt för den mindre barnfamiljen! Här kommer ni till ett boende i fint skick med genomgående ekparkettgolv, ljus interiör och rymliga ytor fördelat på 105 kvm i två plan. Entréplan där ni välkomnas av en ljus hall med klinkergolv och anslutande gäst wc, trevligt och rymligt kök med utgång via altandörrar till fastighetens baksida med ett stort inglasat uterum med grästäppa och en liten skogsdunge utanför. På detta plan finner ni även ett generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp och med öppet in till matsalsdel. En våning upp är husets tre sovrum belägna med utrymme för dubbelsäng, skrivbord samt garderober för förvaring. Ett ljust badrum med både badkar och dusch, tvättmaskin samt en klädkammare ute i hallen. På husets framsida finns ett förråd. Fiber är indraget. Garage i länga. Till Harstigen 13 kommer ni till ett radhus som passar utmärkt för dig med barn och som önskar en trygg och lekfull uppväxt med lekplats i området samt ett behagligt promenadavstånd till såväl skola som förskola. Närhet till fint elljusspår, Larslunda IP med fotbollsplan, gymnastikhall och golfbana. En kort biltur tar er till Solberga köpcentrum, Resecentrum med avgångar till bl.a. Stockholm och Eskilstuna för dig som pendlar samt stadskärnan med dess utbud av restauranger och nöje. Välkommen på visning!

 • Plus
Solgläntan 1:113, Mariefred, Strängnäs kommun

Solgläntan 1:113

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 750 000 kr

112 m²

5 rum

1 224 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvillan Bostad ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Solgläntan är belägen uppe på berget. Här finner du en grupp om sex villor samlade kring vändplanen på en återvändsgata, helt fritt från genomfartstrafik. Detta enplanshus i vinkel är specialritat för just denna plats. Entréfasadens utformning ger en lekfull känsla där skärmtaket ramar in en välkomnande entré. Med allt i ett plan bor du behagligt med närhet till husets samtliga funktioner. Förmiddagskaffe eller kvällsfika - uteplaser i två väderstreck ger valmöjlighet att sitta utomhus oavsett tidpunkt och väder. Tomtstorlekarna är generösa och här finns plats att förverkliga sina trädgårdsdrömmar för dig med gröna fingrar. Bilen parkeras smidigt i den intilliggande carporten som även har ett isolerat förråd. Låt dig inte luras av husets storlek - trots sin lite blygsammare yta rymmer Solgläntan alla funktioner som du finner i en stor villa! Flertalet sovrum, dubbla wc/duschrum, separat tvättstuga och rymligt kök för att nämna några. Perfekt såväl för er som är på väg att starta en egen liten familj, liksom er som känner er färdiga med det stora huset och vill skala ner igen. Här får du lagom med plats utan att behöva göra avkall på några av de kvalitéer som kännetecknar ett modernt nyproducerat småhus. Som boende kommer ni till ett attraktivt natur- och sjönära område med ett bekvämt promenad och cykelavstånd till Läggesta station med ca 37 min tågresa till Stockholms centralstation. För bilpendlaren tar det ca 2-3 min med bil att nå E20 med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. För närvarande finns en förskola i Marielundsviken, men det planeras för en F-9 skola i Läggestaområdet. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!.

 • Nyproduktion
Skogsbrynet 1:112, Mariefred, Strängnäs kommun

Skogsbrynet 1:112

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

6 175 000 kr

132 m²

5 rum

1 201 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvillan Bostad ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Villa Skogsbrynet är lite av en uppstickare bland övriga hustyper i Södra Skogen. Detta enplanshus speglar praktfullt den omgivande naturen med sitt grönskande sedumtak och vackra träpanel i järn vitriol. Jordnära toner och rena linjer skapar ett harmoniskt och välbalanserat yttre. Längst in på området medges ett något mer privat läge längs skogskanten. Här är uteplatsen placerad i söderläge så att du kan njuta av solen större delen av dagen. De praktiska skjutdörrarna ut till uteplatsen gör att du kan utnyttja ytan till fullo för möblering, utan att behöva ta hänsyn till en slagdörr. Den förskjutna byggnadsvolymen delar in huset i två kompletterande halvor, vilka binds samman av de sociala utrymmena i centrum. Detta är verkligen ett hus för umgänge med sin stora matplats, och med både vardagsrum och extra allrum. Vilka nära och kära bjuder du in till fika i eftermiddagssolen, eller gemensam matlagning kring köksön? Som boende kommer ni till ett attraktivt natur- och sjönära område med ett bekvämt promenad och cykelavstånd till Läggesta station med ca 37 min tågresa till Stockholms centralstation. För bilpendlaren tar det ca 2-3 min med bil att nå E20 med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. För närvarande finns en förskola i Marielundsviken, men det planeras för en F-9 skola i Läggestaområdet. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!.

 • Nyproduktion
Utblicken 1:95, Mariefred, Strängnäs kommun

Utblicken 1:95

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

6 750 000 kr

161 m²

6 rum

1 994 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvillan Bostad ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Närmast Mälaren hittar du dessa sluttningshus för den större familjen. Husen är designade och utplacerade för att maximera utsikten med sina stora fönsterpartier och härliga balkong vänd ned mot sjön. Balkongen är vinklad i sydvästläge för att fånga den behagliga eftermiddags- och kvällssolen. Klassiska attribut såsom sadeltak med takpannor och faluröda fasader möter moderna detaljer som minimalt takutsprång och träpanel i varierande bredder. Huset ges därmed ett nutida uttryck samtidigt som det naturligt smälter in i den lantliga miljön. Huset har hela sex rum och kök - varav fyra sovrum, ett vardagsrum plus ett extra allrum. Entréplanet har öppna sociala ytor medan souterrängplanet adderar en mer privat avdelning i huset. Från allrummet på suterrängplanet finns i det stora glaspartiet en fönsterdörr för utgång till nedre delen av trädgården. Insida möter utsida i en snudd på sömlös övergång. Tillsammans med entrédörren på övre plan ges enkel access till hela trädgården från båda våningarna. En fristående carport med isolerat förråd ger extra bekvämlighet året runt. Som boende kommer ni till ett attraktivt natur- och sjönära område med ett bekvämt promenad och cykelavstånd till Läggesta station med ca 37 min tågresa till Stockholms centralstation. För bilpendlaren tar det ca 2-3 min med bil att nå E20 med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. För närvarande finns en förskola i Marielundsviken, men det planeras för en F-9 skola i Läggestaområdet. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!

 • Nyproduktion
Färdigbyggt - Södra Skogen Mariefred, null, Strängnäs kommun

Färdigbyggt - Södra Skogen Mariefred

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 750 000 kr

161 m²

6 rum

1 994 m² tomt

I denna härliga skogsbacke strax utanför Mariefred hittar du ditt nya boende med fantastisk utsikt över Gripsholmsviken. Här bor du riktigt naturskönt med närhet till Mälaren samt flera naturreservat och vandringsområden. Samtidigt är det bara några minuters färd till Läggesta station och E20 vilket ger mycket goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Södertälje, Eskilstuna och övriga Mälardalen. Nu bygger Fiskarhedenvillan Bostad 18 moderna och smarta villor med en tidlös touch. Välj mellan ståtliga sluttningshus och trivsamma enplanshus, alla utplacerade för att maximera utsikt och bekvämlighet på varje tomt. Sluttningshusen utrustas med balkong och till enplanshusen ingår en uteplats. För samtliga hustyper ingår carport. Ditt nya villaliv börjar här!

 • Nybyggnadsprojekt
Tallhöjden 1:107, Mariefred, Strängnäs kommun

Tallhöjden 1:107

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

6 600 000 kr

137 m²

5 rum

1 284 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvillan Bostad ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Skogen som delvis är bevarad bakom husen ger Villa Tallhöjden sitt namn, och även den stämningsfulla inramning som bara en naturtomt kan ge. Beläget högst upp längs sluttningen medges vacker sjöutsikt från majoriteten av dessa hus. Byggnaderna är följsamt infogade i sluttningen och ser nästan ut att växa upp ur landskapet via suterrängvåningen och stolt vidare mot skyn. Genom sin klassiska siluett med sadeltak och stående träpanel knyter huset an till traditionell svensk trähusarkitektur fast i modern tappning. Färgsättningen och detaljerna följer det gemensamma temat som skapar harmoni i området, en sammanhållning mellan villa Tallhöjden, Utblicken och Solgläntan. Unikt för denna hustyp är den integrerade carporten. Parkera bilen väderskyddat och gå direkt in i huset! Skärmtaket skapar en liten arkad som effektfullt binder samman carport och entré. Carportens tak bildar dessutom en stor terass där du kan njuta av kvällssolens ljumma strålar. Entrévåningen rymmer husets privata och funktionella ytor medan övre plan är öppet och luftigt. Fönstersättningen maximerar känslan av rymd, ljus och kontakt med omgivningarna, samtidigt som den ger fasaden ett livfullt uttryck. Som boende kommer ni till ett attraktivt natur- och sjönära område med ett bekvämt promenad och cykelavstånd till Läggesta station med ca 37 min tågresa till Stockholms centralstation. För bilpendlaren tar det ca 2-3 min med bil att nå E20 med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. För närvarande finns en förskola i Marielundsviken, men det planeras för en F-9 skola i Läggestaområdet. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!

 • Nyproduktion
Spinnrocksvägen 21, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Spinnrocksvägen 21

Villa
Fårhushagen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 395 000 kr

125 m²

5 rum

833 m² tomt

Välkommen till Spinnrocksvägen 21 och en modern och trevlig enplansvilla med bra läge nära vackra Fårhushagen. Här bor du billigt med låga driftskostnader, husets värmekälla är fjärrvärme. Huset består av fem rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum med braskamin och kök som har en öppen, trevlig planlösning mot vardagsrum och hall. I huset finns även ett allrum på husets södra gavel, som är placerat mellan två av sovrummen. Här finns en möjlighet att skapa ett fjärde sovrum för den som behöver det. I hallen finns en helkaklad, separat WC. Det största sovrummet, masterbedroom har direktaccess till det lyxiga och helkaklade badrummet med både dusch och hörnbadkar. I sovrummet finns även en walk in closet. Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti vilket ger ett härligt ljusinsläpp i huset. Det är ett fast fönster och en stor skjutdörr med utgång till den stora fina uteplatsen belägen i västläge. Här har man bra solmöjligheter hela dagarna på sommaren. Det är vattenburen golvvärme i hela huset, fjärrvärme och braskaminen är husets värmekällor. I alla fönster finns det små spotlights som ger ett behagligt ljus. Alla fönster har marmorfönsterbrädor. Det finns utebelysning i form av spotlights i takfoten på huset. På husets entrésida, runt huset stora delar av huset samt på hela uppfarten till hus och garage är det en snygg stenläggning i grått. Det finns en låg uppbyggd mur som bryter av den nivåskillnad som är på tomten. På entrésidan, intill husets entré är stenläggningen bredare vilket ger plats för utemöbler i soligt söderläge. Det finns ett rymligt garage på 36 kvm med plats för en bil samt hyllförvaring. (De hyllor som finns i garaget kommer att tas med vid flytt.) Fastigheten har ett bra läge med bekväma avstånd till Strängnäs växande idrottsområde med bl.a. fotbollsplaner, padelhall, Friskis och Svettis, Strängnäs golfbana och gymnastikhall. Från bostaden har man några minuters bilväg till Strängnäs centrum med butiker och restauranger, Solberga köpcentrum samt till väg 55 och E20 för er som pendlar. Bra, gång- och cykelvägar finns samt närhet till motionsspår.

Blåhallonvägen 28D, Bresshammar, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 28D

Radhus
Bresshammar, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 695 000 kr

99 m²

4 rum

6 120 kr/mån

27 222 kr/m²

Välkommen till Blåhallonvägen 28D och ett mycket trevligt bostadsrättradhus i modern New England-stil, beläget i ett attraktivt område med en härlig blandad bebyggelse. Här finns både hyresrätter, bostadsrätter och villor i en skön mix. Stor fin uteplats på baksidan med trädäck och delvis insynsskyddande spaljé mot grannarna. Här har man sol från tidig morgon till eftermiddag. Från uteplatsen når man förrådet som tillhör bostaden. Här bosätter du dig i en mycket stilfull och modern bostad i populärt barnvänligt område med närhet till förskola, skola, bad och natur. Lättskött liten trädgård med två uteplatser, gräsmatta på baksidan och stenläggning på entrésidan. Mycket populär förening i naturnära miljö och gemensam pool.

 • Uteplats
Jägarbacken 32, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Sön 19 feb kl 13:45

Jägarbacken 32

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 995 000 kr

156 m²

524 m² tomt

Välkommen till Jägarbacken 32 och en mycket trevlig villa, med ett högt, fint läge i populära Marielundsviken. Bostaden har 156 välplanerade kvadratmeter fördelat på sju rum och kök varav fem sovrum. Ett hus med plats för den stora familjen eller för er som behöver extra rum för kontor vid hemarbete. Gott om förvaringsytor i garderober och klädkammare. Bostaden har genomgående ljusa, fina ytskikt med ekparkettgolv och vittapetserade väggar. Kök och vardagsrum har en öppen trevlig planlösning med ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Från köksdelen har man utgång till den nya fina uteplatsen med trädäck, belägen på gaveln i sydvästläge. Från vardagsrummet har man utgång till baksidan av huset där det är gräsmatta och odlingar med växter som breder ut sig i slänten. Köket är ljust och modernt med vita släta kökssnickerier och rostfria vitvaror. Här finns plats för en matplats för 6 personer. På entréplanet finns det även två sovrum, helkaklat duschrum, rymlig tvättstuga/groventré samt entréhall. En trappa upp finns det ett allrum med stora härliga takfönster samt en takkupa med stora fönster som ger ett härligt ljus på övre plan. Här finns även tre sovrum och ett stort, helkaklat badrum med bakar. I allrummet finns det två klädkammare. Fiber finns indraget. Från bostaden har ni även ett bekvämt promenadavstånd till Mälaren med badplats. Här bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station, för dig som pendlar till jobbet. Till Stockholms centralstation tar det ca. 38 minuter. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland.

 • Plus
Toruns väg 1, Kallfors, Södertälje kommun

Toruns väg 1

Radhus
Kallfors, Södertälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 750 000 kr

156 m²

5 rum

0 kr/mån

24 038 kr/m²

Hjärtligt välkommen till Toruns väg 1 och detta moderna bostadsrättsparhus i två plan om 156 kvm med genomgående stilrena materialval och generösa ytor. Här kommer ni till en bostad i absoluta toppskick i populära Kallfors som är en av få bostäder med ett varmgarage. Nedre plan har sociala ytor mellan kök och vardagsrum, med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och utgång till altandäck där ni har sol dagen lång. Påkostat kök och plats för större matbord där hela familjen kan samlas kring. På detta våningsplan finns även en separat tvättstuga och ett helkaklat badrum. En våning upp nås det generösa allrummet, tre sovrum med goda ytor och rikligt med förvaring genom platsbyggda garderober och walk-in closet samt stilrent badrum med både dusch och badkar. Staket som inhägnar tomten med lekfull gräsyta. Förråd. . -Avgiftsfritt fram till augusti -23 -Garage -Generösa och sociala ytor Bostadsrättsförening bestående av 24 st parhus där denna bostad är befriad från avgift fram till augusti -23, därefter förväntas månadsavgiften uppgå till 5 759 kr/mån. I Kallfors bor ni i ett naturskönt område med fina strövområden, högklassig golfbana och ett behändigt promenad- och cykelavstånd till förskola och skola. För pendlaren nås E4:an bekvämt på ett par minuter med bil. Busskommunikationer finns i området. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Sanda Solbacken 1, Sanda, Strängnäs kommun

Sanda Solbacken 1

Villa
Sanda, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 495 000 kr

154 m²

7 rum

1 942 m² tomt

Välkommen till Sanda Solbacken 1 och denna rymliga familjevänliga villa högt beläget med en strålande Mälarutsikt i soliga Sanda! Här kommer ni till en generös villa om ca 200 kvm som erbjuder ett genomgående fint ljusinsläpp från vackra burspråkspartier, ståtlig kakelugn och stor social yta mellan kök och vardagsrum. Inbjudande balkong där släkt och vänner ryms och kan avnjuta den fina vyn som ges och passerande båtar på sjön under sommaren. I villan finner ni även 4-5 sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga med separat klädkammare samt ett garage och anslutande förråd. I bägge våningsplanen är det golvvärme. Uppvärmning sker via frånlufsvärmepump. Fiber. Carport. Här omgärdas ni av en vacker omgivning i form av skog och natur med fina promenadstråk. På ett bekvämt promenad- och cykelavstånd nås Sandabadet för ett svalkande dopp under de varma sommarmånaderna. Från Sanda Solbacken 1 tar det ca 12 min med bil in till Strängnäs och det finns busskommunikationer måndag - fredag som är anpassade efter skoltider. Tåget till Stockholm, Södertälje eller Eskilstuna tar man smidigt från Strängnäs resecentrum, till Stockholm tar det knappt 50 minuter och till Eskilstuna knappt 15 minuter. Pendling med bil fungerar smidigt både till 55:an och E20. Välkommen på visning!

 • Plus
Nygatan 40, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Nygatan 40

Villa
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 900 000 kr

139 m²

1 313 m² tomt

Mycket trevlig sekelskiftesvilla från 1911 med ett centralt bra läge där man bara har ett par minuters promenadväg till Strängnäs resecentrum, centrum med butiker, restauranger och till Mälaren med vackra promenadvägar och badplatser. Bostaden är en 1,5-plansvilla på ca. 139 kvm boyta fördelat på två plan. I bottenplan finns två mindre hallar med varsin entré, stor möblerbar hall, kök, matrum och vardagsrum i fil med öppen spis samt en separat WC under trappan. På övre plan finns två rymliga sovrum, stort allrum med gjutjärnskamin (alternativt ett tredje sovrum) och helrenoverat duschrum med kakel och klinker samt golvvärme. I källaren, som finns under en del av huset finns tvättstuga med fjärrvärmecentral och en enkel duschplats samt en matkällare. Stor härlig tomt med gräsmatta och fruktträd samt ett trevligt poolområde med utekök och pergola samt gott om plats för loungemöbler, solsängar m.m. Närhet till flera av Strängnäs förskolor och skolor samt till idrottsplats.

 • Plus
Björktorpsvägen 28, Sanda, Strängnäs kommun

Björktorpsvägen 28

Fritidshus
Sanda, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

2 975 000 kr

89 m²

4 rum

1 961 m² tomt

Välkommen till Björktorpsvägen 28, en fastighet högt belägen där tomten till stor del är naturtomt. Huvudbyggnaden byggdes 2005 och är en villa/fritidshus på 89 kvm, byggt med villastandard och som varit ägarnas permanentbostad sen den byggdes. Huset är till storleken också perfekt som ett fritidshus. Här finns fyra rum och kök, vardagsrum och badrum med vedeldad bastu samt hall. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och här finns även en braskamin. Bostaden har vattenburen golvvärme och det finns fiber indraget. På tomten finns ett gästhus, ca. 20 kvm plus takad veranda, ett garage, förrådsbyggnad och växthus. Fastigheten ligger i Sanda/Björktorp, ca. 1 mil från centrala Strängnäs. Det ca. 15 minuter med bil. Busskommunikationer mån-fre från Strängnäs resecentrum. Från bostaden har man nära till bad- och båtplatser vid Mälaren.

 • Plus
Tomt 3 - Södra Skogen 1:93, null, Strängnäs kommun

Tomt 3 - Södra Skogen 1:93

Tomt
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 650 000 kr

1 201 m² tomt

Platsvisning söndag 18/9 mellan 11:00 - 11:45! Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud - personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges. Info gällande detaljplan: Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m. Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber. Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping. Se till att säkra er tomt redan idag - först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!

 • Nyproduktion
Brostugevägen 20, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Brostugevägen 20

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

5 600 000 kr

156 m²

7 rum

713 m² tomt

Välkommen till Brostugevägen 20 och denna familjevänliga villa om 1½-plan i mycket gott skick i attraktiva och populära Marielundsviken! Här kommer ni till en bostad med optimal planlösning och genomgående fina ytskikt där entréplanets golv och väggar renoverades -14 då även övervåningen inreddes. Inbjudande vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en värmande täljstenskamin. Delvis öppet in mot det fullutrustade köket med vita släta köksluckor, två st sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt en tvättstuga/groventré finns på detta våningsplan. Upp till övervåningen välkomnas ni av det rymliga och luftiga allrummet med två takfönster för bästa möjliga ljusinsläpp. Perfekt som extra vardagsrum med plats för soffgrupp och skrivbord. Tre st sovrum och ett duschrum. För bilen finns plats i garaget eller på den grusade infarten. Trevlig trädgårdstomt med gräsytor och trädäck som omger större delen av huset. Fiber indraget. På fastigheten finns även ett förråd för förvaring. Från villan har ni ett bekvämt promenadavstånd till Mälaren med badplats - perfekt att kunna svalka sig under de varma sommarmånaderna! På Brostugevägen 20 bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station som tar dig till Stockholms centralstation på ca 38 minuter, perfekt för Er som önskar pendla till jobbet. In till Mariefreds pittoreska stadskärna är du på ca 5 min med bil men det går självklart lika bra att cykla som att gå in till stadskärnan via upplyst gång- och cykelbana. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland. Välkommen på visning!

Tomter - Södra Skogen Mariefred, null, Strängnäs kommun

Tomter - Södra Skogen Mariefred

Tomt
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

1 500 000 kr

2 063 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud - personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges. Info gällande detaljplan: Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m. Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber. Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping. Se till att säkra er tomt redan idag - först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Mariefreds Strand 2, null, Strängnäs kommun

Brf Mariefreds Strand 2

Radhus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

3 200 000 kr

137 m²

5.5 rum

4 996 kr/mån

- AVGIFTSFRITT första 12 månaderna - Nu ges möjlighet att förvärva ett nybyggt, mycket energieffektivt boende med kvalitet utöver det vanliga, beläget direkt vid Mälaren, inom fas 2 av populära Lilleby Mariefreds Strand (den första slutsålda fasen är under färdigställande). Bostäderna är vackert arkitektritade av Kjell Forshed och fördelas på parhus, radhus och fristående hus i bostadsrättsform mellan 105-149 kvm. Totalt kommer det uppföras 30 bostäder inom Brf Mariefreds Strand 2 som samtliga har smakfulla materialval och snygg, hållbar design. Tillhörande uteplats, egen grästäppa, parkering och fiber. Som boende i Mariefreds Strand har ni chans att hyra båtplats vid områdets egen brygga samt ta del av området elbils- och cykelpool. Promenadavstånd till Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation samt närhet till E20 för pendlaren. Förskola finns i intilliggande Marielundsviken, där det även planeras en F-9 skola. Mariefreds Strand är ett nytt sammanhållet bostadsområde i form av en trädgårdsstad utvecklad av Lilleby Bostad som håller på att växa fram. Här skapas idylliska boenden direkt vid Mälarens strand. Lilleby är ett bostadskoncept präglat av FN:s globala hållbarhetsmål, där den gamla och mysiga by-känslan tas tillvara, vilken passar så väl in i Mariefreds långa och anrika historia. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Köp sker genom att ett förhandsavtal skrivs och ett förskott/handpenning om totalt 50 000 kr inbetalas. Ca tre månader innan inflyttning undertecknas ett upplåtelseavtal där ytterligare 150 000 kr av köpeskillingen betalas in. En slutfaktura på resterande belopp av köpeskillingen kommer ca en månad innan inflyttning som ska betalas innan nycklarna ges till bostaden. För dig som köper en bostad erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med lokal och dedikerad rådgivare För mer information och för att inte missa detta unika tillfälle, kontakta ansvariga mäklare!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 34