Mäklare Henrik Dahlgren

Henrik Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnarshagsgatan 17, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
  • Kommande

Gunnarshagsgatan 17

Villa
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
Pris saknas
155 + 15 m²
5 rum
947 m² tomt

Fint 1-planshus med bra planlösning. Rymligt och ljust kök och många skåp och avlastningsytor. Vardagsrum med braskamin och pardörrar till altan som gränsar mot naturen. Master bedroom med eget badrum och bastu. 3 övriga sovrum, något rum kan användas som allrum eller kontor istället. Alla rum har ekparkettgolv och golvvärme. Helkaklat badrum med badkar. Uppvärmning med frånluftsvärmepump. Carport med rum/förråd.

  • Energieffektiv
Stålared Näset 9, Hulared, Tranemo kommun
  • Kommande

Stålared Näset 9

Tomt
Hulared, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
995 000 kr
3 037 m² tomt

Mellan Ulricehamn och Tranemo finner du denna stuga med unikt och fantastiskt läge vid Grytteredsjöns strandkant. Här finns möjlighet att förverkliga dina drömmar. Stugan har ett rum och köksavdelning. Stugan är äldre och uppförd på plintar och har träpanel på väggar och plåttak. Stugan saknar el, avlopp och vatten. Det finns ett servitut som ger rätt att hämta vatten i grannens brunn. Det finns ett uthus. Stor tomt om 3 000 kvm. Populära Grytteredssjön där det finns många stugor är också en fin badsjö och erbjuder även bra fiske efter Gädda, Gös och Abborre. Det finns även Braxen, Sutare, Mört och Sarv. Anslutningsavgift för el är uppskattningsvis ca 60 000 kr. för mer information se https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/

Hajomsvägen Nordslätt, Berghem, Marks kommun
  • Kommande

Hajomsvägen Nordslätt

Gård/Skog
Berghem, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
Pris saknas
250 + 10 m²
4 rum
25 ha tomt

Varmt välkomna till Nordslätt! Längst in på den lilla vägen öppnar skogen upp sig och gården på Nordslätt visar sig. Mangårdsbyggnaden, en enplansvilla om 250 kvm byggd 2020, är belägen högt på tomten som sig bör. Här har man satsat på enhetliga materialval och stora ytor. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning, med massugnen likt en juvel mitt i rummet. Tre bra sovrum och ett stort badrum som andas lyx! Bekväm golvvärme i hela huset. Uppvärmning med luft/vattenvärmepump. På gården finns en stallbyggnad med sadelkammare, foderkammare/isolerat garage, fem boxplatser och en spolspilta. Egen paddock i anslutning till stallet om ca 20x40 meter. Ovanpå stallet har man byggt en lägenhet om två rum och kök. På gården finns även en maskinhall om ca 75 kvm med två portar varav en rejäl vikport ca 3 meter hög och 3 m bred där du kan köra in de större fordonen, samt en mindre port. Bra arrondering där all mark ligger samlat på ett och samma skifte. Ca 18 ha skogsmark och 3 ha öppen mark, för att få mer betesmark har även en del av skogsmarken använts som beteshagar. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för en visning!

Komlösa Backa 1, null, Borås kommun
  • Kommande

Komlösa Backa 1

Gård/Skog
Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 900 000 kr
160 m²
6 rum
4 ha tomt

Unikt tillfälle att bli ägare till bostadshus om ca 160 kvm boarea fördelat på 6 rum och kök, unik vagnshistorisk samling och egen smalspårig järnväg. Bostadshuset har rymligt kök med vedspis, fina trägolv, spegeldörrar och braskamin. Maskinhall med bra isolerad verkstad med vedpanna och travers samt en oisolerad del med både gjutet golv och stengolv. 2 ladugårdar som idag till stor del inrymmer museiverksamhet samt mindre boxar, spiltor, lösdriftstall och snickarbod. Bra vedförråd. Litet garage/vagnsbod med grusat golv. För mer information om Vagnshistoriska Museet, Bränntorvsmuseet med smalspårig järnväg och Komlösa kulturcentrum. se https://www.vagnsmuseet.com Museiföremålen ingår inte i priset för fastigheten utan kan köpas separat.

Visar alla 4