Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Simon Bernhardsson

Simon Bernhardsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björklundsvägen 4, Blåsut, Vänersborgs kommun
Björklundsvägen 4, Blåsut, Vänersborgs kommun, bild 2
Björklundsvägen 4, Blåsut, Vänersborgs kommun, bild 3

Björklundsvägen 4

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
3 495 000 kr
193 + 41 m²
6 rum
610 m² tomt

Välkomna till Björklundsvägen 4. Nu har vi nöjet att presentera denna gedigna och renoverade familjevilla med ett ytterst trevligt läge i Blåsut till försäljning! Här bor du på en lugn, mindre gata med trevlig utsikt över hamninloppet och Vassbotten, samtidigt som stans centrum med allt det har att erbjuda nås bekvämt genom en kortare cykeltur eller promenad. Här bor du om hela 193 kvm som erbjuder goda sällskapsutrymmen i form av såväl ett tilltaget vardagsrum som ett rymligt och nyrenoverat kök på entréplan, både med utgång till den härliga altanen och husets baksida. En trappa upp finns i sin tur ett rymligt allrum med utgång till balkong varpå du avnjuter lugnet på bästa sätt med utsikt över takåsarna och vattnet. Huset inrymmer därtill bland annat fyra sovrum, samtliga belägna på ovanvåningen, såväl som både renoverad tvättstuga och toalett. För bastuentusiasten finns även bastu att tillgå i anslutning till badrummet. Notera att det i anslutning till det fristående garaget även finns ett inrett rum försett med enklare kök och toalett, perfekt för tonåringen som önskar avskildhet. På Björklundsvägen 4 bor du med ett lugnt och strategiskt bra läge med närhet till skola och barnomsorg, Vänersborgs centrum med livsmedelsaffärer, restauranger och diversehandel samt goda pendlingsmöjligheter genom närhet till Resecentrum och Öxnered tågstation med täta avgångar till bland annat Göteborg. (Besiktningsprotokoll och energideklaration finner du under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Gåseviken 305, Frändefors, Vänersborgs kommun

Gåseviken 305

Gård/Skog
Frändefors, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 300 000 kr
118 + 20 m²
5 rum
17 ha tomt

Välkommen till Gåseviken 305. Här finner ni trevligt belägen jord- och skogsfastighet med möjlighet till djurhållning, belägen enbart 12-13 minuter från Vänersborg! Fastigheten är taxerad som ca 16,8 ha, fördelat över ca 6 ha åkermark och ca 10 ha skog samt en mindre mosstäckt. Gårdscentrat består av ett charmigt boningshus om 1 1/2 plan, tilltagen ladugård, äldre stall med fyra boxar, hönshus, barack och förrådsbyggnad (tidigare använts som slunghus vid biodling) samt isolerad verkstad/magasin och garage. Det charmiga boningshuset inrymmer 5 rok och erbjuder tilltagna ytor på entréplan genom allrum i anslutning till vardagsrummet såväl som ett ljust och rymligt kök. En trappa upp nås ett mindre allrum samt husets två sovrum. Gårdcentrat är centralt beläget på fastigheten och nås längst in på samfälld väg, med åkermarken åt norr respektive skogen åt söder. Enskilt vatten genom borrad brunn och avlopp genom trekammarbrunn med nyare markbädd (-12). Huvudsakliga skogsbeståndet avverkades år 2008 (ca 70%) och skogsbruksplan ej upprättad. Inga avtal avseende arrende eller jakt föreligger och jakt- och fiskerätt (Lilla Hästefjorden) ges vid tillträdesdagen. (Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
Lantgårdsvägen 21D, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 21D

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
600 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
2 203 kr/mån
19 355 kr/m²

Välkommen till Lantgårdsvägen 21D. Söker du en övernattningslägenhet, en studentbostad eller bara önskar ett billigt boende? Då kan detta vara lägenheten du letar efter! Här bor du högst upp i huset (hiss finns) i en ljus och fräsch etta om 31 kvm där du förmånligt nyttjar en möblerbar loftgång varpå du avnjuter kvällssolen. Bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin är installerade och fördelaktigt ingår bredband i den redan låga månadsavgiften. Därtill råder mycket goda förvaringsmöjligheter genom en rymlig klädkammare/förråd, dubbla garderober samt separat förråd på samma våningsplan. Observera att rätten till egen parkeringsplats följer lägenheten och för hushållet med elbil finns parkeringsplats med laddstolpe att hyra. På den välskötta innergården finns även grönyta, grillmöjligheter och lekplats att tillgå för de boende. På Lantgårdsvägen 21D bor du i ett lugnt och naturnära område med närhet till trevliga promenadstråk längs vattnet samtidigt som centrum med allt det har att erbjuda nås genom promenad/cykelavstånd. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka er på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
525 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 510 kr/mån
9 545 kr/m²

Välkommen till Bangatan 18. Nu erbjuds denna för föreningen sällsynta och påkostade 2:a till försäljning! Lägenheten är belägen på tredje våningen och inrymmer nyare kök och badrum i fina utföranden (fullutrustade), vardagsrum med välbevarad fiskbensparkett, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong som vetter mot innergården, i härligt sydvästligt läge! Här bor du således bekvämt där de större renoveringarna utförts och med påkostade materialval/hög standard. Fördelaktigt har lägenheten även försetts med nyindragen el samt fiber. På Bangatan 18 bor du med närhet till bland annat barnomsorg, skolor och Sportcentrum och enbart ett stenkast från såväl busshållplats, pizzeria som närbutik. Centrum med allt det har att erbjuda samt Resecentrum nås med cykel om ca 5-7 minuter. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4