Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Simon Bernhardsson

Simon Bernhardsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbodsvägen 14B, Korseberg, Vänersborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Sjöbodsvägen 14B

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 1/2
6 296 kr/mån
31 319 kr/m²

Välkommen till Sjöbodsvägen 14B. Nu erbjuds denna ytterst trivsamma 3:a (ombyggd från 4 rok) i markplan i populära Brf Korseberg Strand till försäljning! Här bor du med ett gott läge i föreningen i princip fritt från insyn och enbart ett stenkast från vattnet. Bostaden i sig har en trevlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket även bidrar till en härlig rymd och gott ljusflöde. Därtill inryms både helkaklat badrum med goda tvättmöjligheter samt toalett och två sovrum (med möjlighet att återskapa till tre). På baksidan nyttjas i sin tur dubbla uteplatser med fantastisk utsikt över vattnet, i form av ett inglasat uterum samt en plattsatt uteplats försedd med eldriven markis. Här avnjuter du lugnet och eftermiddags- och kvällssolen på bästa möjliga sätt! Fördelaktigt nyttjas även goda förvaringsmöjligheter genom både separat förråd och ett i anslutning till uterummet, såväl som tilltagna garderober och klädkammare. Observera även att carport (med laddstolpe) följer lägenheten. Ett boende och läge att trivas med helt enkelt! På Sjöbodsvägen 14B bor du i ett naturskönt område intill Vassbotten med trevliga strövområden och fina badmöjligheter genom både mindre sandstrand och badbryggor. På vintern även en populär plats för skridskoentusiasten. Fördelaktigt finns även förskola på området. Närhet råder även till bland annat Överby köpcenter samt Vänersborg Centrum/Resecentrum som nås med bil om ca 5 minuter. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Torpane 305, null, Vänersborgs kommun

Torpane 305

Villa
Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
425 000 kr
79 + 15 m²
3 rum
1 555 m² tomt

Välkommen till Torpane 305. Nu finns tillfälle för dig som söker en plats att samlas för din församling, alternativ verksamhet/gemensamhetslokal eller en chans att skapa ett drömboende som kan bli något utöver det vanliga. Fastigheten ägs idag av Equmeniakyrkan Södra Dal (f.d. Gestads missionsförsamling) men söker nu sin nya ägare! Vid infarten möts du av en estetiskt vacker byggnad inramad av en, under sommartid, grönskade allé. Väl inne möts du i sin tur av en välkomnande och rymlig entré följt av en ljus och trevlig kyrksal med upphöjt podium. Därtill inryms kök utrustat med spis samt allrum på såväl entréplan som ovanvåningen. Observera att byggnaden är i behov av renovering och saknar vatten och avlopp (el är indraget). På tomten nyttjas uthus med två torrdass samt förrådsbyggnad. Fastigheten är naturskönt belägen med cykelavstånd till Vänern och bland annat populära badstranden och hamnen vid Sikhalls camping. Bekvämt inhandlas mindre förnödenheter i Brålanda samhälle samtidigt som Mellerud respektive Vänersborg nås med bil om enbart ca 20 respektive 25 minuter. Möjlighet till snabbt tillträde. (Besiktningsprotokoll finns bifogat under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

Kronogatan 25B, Nordstan, Vänersborgs kommun

Kronogatan 25B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 075 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 822 kr/mån
14 626 kr/m²

Välkommen till Kronogatan 25B - En ytterst trivsam lägenhet om 3 rok med balkong i omtyckta Nordstan! Lägenheten är belägen på andra våningen och inrymmer bland annat ett trevligt vardagsrum som präglas av läckra detaljer, såväl genom glasade dubbeldörrar, en välvårdad fiskbensparkett och inte minst öppen spis. Härifrån nås även balkongen som vetter åt sydväst, varpå du avnjuter eftermiddags- och kvällssolen på bästa sätt! Bekvämt nyttjas både diskmaskin och tvättmaskin och fördelaktigt finns ett tilltaget vindsförråd att tillgå. På Kronogatan 25B bor du med ett utmärkt läge mitt i centrala stan med enbart ett par minuters promenad till såväl gågata samt resecentrum som natursköna Skräcklan med trevliga strövområden och badmöjligheter. I samma fastighet finns bekvämt även närbutik för enklare förnödenheter. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lantgårdsvägen 4, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 4

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 095 000 kr
82,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 940 kr/mån
25 363 kr/m²

Välkommen till Lantgårdsvägen 4. Är du 55+ och letar efter ett lugnt och tryggt boende med hög standard i en välskött och organiserad förening? Då är detta boendet för dig! Lägenheten är belägen på tredje våningen (hiss finns) och präglas av hög takhöjd och ett gott ljusinsläpp i och med härliga gavelläget. Här bor du om generösa 82,6 kvm fördelat över ett stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet, ett helkaklat badrum försett med både tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum varav det mindre fördelaktigt kan användas som hemmakontor eller hobbyrum efter behov. Sist men inte minst nyttjas dessutom dubbla uteplatser, dels den möblerbara loftgången men också den rymliga balkongen varpå du avnjuter kvällssolen! Notera att fiber är indraget samt att rätten till parkeringsplats följer lägenheten. I Brf Bovieran bor du i en förening med nyproducerade lägenheter från 2018 med alla tänkbara bekvämligheter samtidigt som du har tillgång till en gemensam inomhusträdgård om ca 1600 kvadratmeter, som erbjuder medelhavsklimat - året om! Föreningen erbjuder social gemenskap där medlemmarna kan känna delaktighet och engagemang samt trevliga gemensamhetsutrymmen i form av såväl ett gårdshus med lokal, kök och bastu som gästlägenhet, mindre motionsrum samt ett välutrustat hobbyrum. Välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bangatan 18, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 18

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
585 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 510 kr/mån
10 636 kr/m²

Välkommen till Bangatan 18. Nu erbjuds denna för föreningen sällsynta och påkostade 2:a till försäljning! Lägenheten är belägen på tredje våningen och inrymmer nyare kök och badrum i fina utföranden (fullutrustade), vardagsrum med välbevarad fiskbensparkett, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en inglasad balkong som vetter mot innergården, i härligt sydvästligt läge! Här bor du således bekvämt där de större renoveringarna utförts och med påkostade materialval/hög standard. Fördelaktigt har lägenheten även försetts med nyindragen el samt fiber. På Bangatan 18 bor du med närhet till bland annat barnomsorg, skolor och Sportcentrum och enbart ett stenkast från såväl busshållplats, pizzeria som närbutik. Centrum med allt det har att erbjuda samt Resecentrum nås med cykel om ca 5-7 minuter. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5