Mäklare Simon Bernhardsson

Simon Bernhardsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Petersbergsvägen 55 D, Mariero, Vänersborgs kommun

Petersbergsvägen 55 D

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

210 000 kr

42,5 m²

1 rum

3 165 kr/mån

4 941 kr/m²

Välkommen till Petersbergsvägen 55 D. Här finner ni denna fräscha 1:a, belägen på andra våningen i en välskött Riksbyggenförening. Lägenheten inrymmer ett tilltaget vardagsrum med god plats för att kunna ha en avskild sovdel, helkaklat badrum samt ett ljust och charmigt kök. Läcker, nylagd ekparkett i samtliga rum. Den genomtänkta planlösningen erbjuder även goda förvaringsmöjligheter genom en rymlig klädkammare och flertalet garderober. Fördelaktigt ingår även bredband i månadskostnaden och gratis parkeringsmöjligheter i området för de boende! På Petersbergsvägen 55 D tar du dig lättsamt in till både Vänersborgs- och Vargöns centrum med cykel om ca 10 minuter, alternativt inom 5 minuter med bil. Goda kollektivförbindelser råder dessutom med buss genom närliggande hållplats. Välkomna att boka er på visning!

Belfragegatan 39, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Idag kl 17:00

Belfragegatan 39

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

495 000 kr

59 m²

2 rum

4 458 kr/mån

8 390 kr/m²

Välkommen till Belfragegatan 39. Här finner ni denna välbevarade 2:a, belägen på tredje våningen och försedd med rymlig, inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du bekvämt med såväl installerad diskmaskin som tvättmaskin och fördelaktigt ingår även bredband (500 mbit/s) i avgiften! Föreningen tillhandahåller goda parkeringsmöjligheter och möjlighet finns även att parkera längs gatan (24h). På Belfragegatan 39 bor du i en välskött HSB-förening med närhet till bland annat pizzeria, närbutik och busshållplats. Närhet råder även till skola och barnomsorg och inte minst nås stadens centrum och Resecentrum (med täta avgångar till Göteborg) bekvämt med cykel om enbart ca 5 minuter. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Castorvägen 2, Björndalen, Trollhättans kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Castorvägen 2

Villa
Björndalen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

4 595 000 kr

132 m²

4 rum

1 187 m² tomt

Välkommen till Castorvägen 2. Nu har vi nöjet att erbjuda denna mycket tilltalande enplansvilla till försäljning, belägen på en lugn återvändsgata i omtyckta Björndalen! Här bor du med hög standard och en öppen planlösning som skapar en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Huset inrymmer bland annat två helkaklade badrum med golvvärme och tre sovrum som vid behov för den större familjen kan göras om till såväl fyra som fem rum. Vidare nyttjas ett exklusivt och inglasat uterum i söderläge, året om! Fördelaktigt har huset försetts med nytt tak inkl. råspont (-21), nydragen el (-18), nyare ytskikt samt praktisk appstyrd fasadbelysning. På Castorvägen 2 bor du i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till barnomsorg och skola. Samtidigt nås Centrum och allt dess utbud med cykel inom 10-12 minuter alternativt med bil under 5 minuter. Gång- och cykelavstånd råder även till Överby köpcenter. (Besiktningsprotokoll och energideklaration finner ni under "Dokument" på vår hemsida) Bör ses och upplevas på plats - Välkomna att boka er på visning!

  • Plus
Granelidsvägen 7, Norra Björke, Trollhättans kommun

Granelidsvägen 7

Villa
Norra Björke, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

2 175 000 kr

160 m²

7 rum

889 m² tomt

Välkommen till Granelidsvägen 7. Nu finns chansen att att förvärva denna trevliga 1 1/2-plansvilla, belägen på gaveltomt i natursköna Norra Björke! Huset inrymmer hela fem sovrum samt goda sällskapsutrymmen i form av såväl ett tilltaget vardagsrum på entréplan som allrum på ovanvåningen. Dessutom nyttjas flera härliga uteplatser, bland annat genom altanen som både är inglasad och öppen och som sträcker sig längs husets hela söder- och västersida. Utöver denna finns både farstukvist och en rymlig balkong på ovanvåningen att tillgå. Här avnjuter du med andra ord solen större del av dagen! I Norra Björke bor du i ett lugnt och naturnära samhälle samtidigt som Trollhättan och bland annat Överby köpcenter ligger inom ett bekvämt avstånd om ca 20 minuter. Barnomsorg, skolbuss samt bussförbindelser finns i närområdet. Möjlighet till snabbt tillträde. (Besiktningsprotokoll och energideklaration finner ni under "Dokument" på vår hemsida) Välkomna att boka er på visning!

Visar alla 4