Mäklare Emma Ullertun

Emma Ullertun

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sävastnäs 2, Sävastnäs, Bodens kommun

Sävastnäs 2

Villa
Sävastnäs, Bodens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
995 000 kr
112 + 87 m²
4 rum
6 070 m² tomt

På en undanskymd plats mellan Luleå och Boden med utsikt mot Luleälven hittar du Sävastnäs 2 som förutom vacker utsikt, erbjuder ett enklare garage, förrådsbyggnad och timrad boda samt ett växthus. Huset med anor från 30-talet inrymmer i bottenplan en rymlig hall med wc, lantligt kök med stort skafferi, den ultimata förvaringsplatsen för saft och syltburkar. Vardagsrum och sovrum samt 3-glasfönster. Övervåningen utgörs av en stor hall samt två rum, som likväl kan förvandlas till en egen lägenhet med tanke på att köksinredningen i blå kulör är fint bevarad tillsammans med järnspisen som skänker värme och sovalkoverna extra förvaringsutrymme. Den rymliga tomten är ett extra plus där du sommartid kan odla grönsaker, blommor och efter en dags trädgårdsarbete ta välförtjänt fikapaus bestående av rabarberpaj och kaffe vid uteplatsen eller vila i en solstol och låta dig förföras av älvens kluckande ljud. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hällfors 188, Hällfors, Kalix kommun

Hällfors 188

Gård/Skog
Hällfors, Kalix kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
75 m²
106,3 ha tomt

Trivsam bebyggd skogsfastighet om 115 ha med tillhörande 1.5 plan bostadshus i Hällfors! Huset är från 30-talet och består av 3 rum och kök med badrum samt bastu. Det är ombyggt/tillbyggt någon gång under 80/90 tal och har varit kallställt i vinter, det finns ett visst renoveringsbehov, men för den händige kan det förvandlas till ett drömslott. Fastigheten utgörs av 94,1 ha produktiv skogsmark fördelat på 5 skiften i varierande storlek belägna på torra fina tallhedar. Skiftena nås från väg varav ett av dem ligger i vackert intill Sangisälven där du kan fiska och njuta av den rogivande naturen. Virkesförrådet uppgår till 8 928 m³sk med ett medelförråd på ca 95 m³sk. För dig som söker ett aktivt skogsägande är fastigheten något alldeles extra eftersom markerna inrymmer en bredd av olika huggningsklasser från kalmark till slutavverkningsbar skog i huggningsklass S2. Den tall dominerande skogen erbjuder också skog jämnt fördelat mellan åldersklasserna med en tyngdpunkt på äldre skog med en för området god medelbonitet på hela 3,6 m³sk per ha och år. Vi ses på visning och i skogen!

Älvsbyvägen 1160, Pålberget, Piteå kommun
Älvsbyvägen 1160, Pålberget, Piteå kommun, bild 2
Älvsbyvägen 1160, Pålberget, Piteå kommun, bild 3

Älvsbyvägen 1160

Gård/Skog
Pålberget, Piteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 800 000 kr
72,9 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva fastigheterna Piteå Böle 7:21 och 7:22 belägna i Pålberget Fastigheten 7:21 utgörs av en bebyggd lantbruksenhet med tre ekonomibyggnader i fint skick, cirka 42 ha åkermark och en mindre andel skog väl samlat runt Älvsbyvägen. En av byggnaderna består av en nyligen uppförd maskinhall med betongplatta och solceller på taket. Den andra byggnaden utgör potatislager där gårdsbutik, sorteringsanläggning och lager finns. Tredje byggnaden är en gårdsverkstad. Intill fastigheten ligger även ett bostadshus som är trivsamt renoverat och har en egen fastighetsbeteckning, Piteå Böle 7:22. Huset är smakfullt renoverat och består av kök och vardagsrum i öppen ljus fin planlösning samt tre sovrum, och två badrum i entréplan. I källarplan finns ett ljust sällskapsrum, relaxavdelning med spabad och bastu samt ett extra sovrum/hobbyrum. Från källaren nås garaget, fiber är inkopplat. På tomten finns det ett växthus med både el och sommarvatten indraget. Gården är ett toppen ställe för den som önskar bedriva någon form av odlingsverksamhet, bygga om till lösdrift för hästar, kor får eller varför inte hyra ut maskinhallen med tillhörande verkstad för förvaring av husvagnar eller liknande. Det välrenoverade bostadshuset gör det möjligt att med bo nära verksamheten och odla grönsaker i växthuset, bjuda över vänner på middag som tillagas vid uteköket och koppla av i relaxen. Fastigheterna kan köpas tillsammans eller var för sig, tillträde för lantbruksfastigheten kan ske när pågående fastighetsreglering för Böle 7:21 har vunnit laga kraft, vilket beräknas bli under hösten 2024. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Jock 6:1, Jockfall, Överkalix kommun

Jock 6:1

Gård/Skog
Jockfall, Överkalix kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
13 000 000 kr
833,9 ha tomt

Välkommen till Jockfall, paradiset för laxfiske och för dig som söker en storslagen skogsfastighet! Fastigheten består av totalt 855 ha varav 685 ha är produktiv skog som fördelar sig på tre stora skiften öster om Kalix älv samt några mindre inne i byn. Virkesförrådet är uppskattat till 52 097 m³sk med ett medeltal på 76 m³sk per hektar samt en imponerande årlig tillväxt om 1 873 m³sk/år. Som om det inte vore nog finns stor andel av virkesförrådet i huggningsklasserna G1-S3, där hela 28 764 m³sk utgörs av gallringsskog och 7 448 avverkningsmogen skog. Majoritet av skogsbeståndet består av barrträd och är fördelat på 55% tall, 29% gran, resterande del 14% löv samt 2% contorta. Medelboniteten uppgår till på 3,4 m³sk per ha. Här kan du jaga på stora arealer med Klockarberget i ryggen och färdas på fina skogsvägar mellan avdelningarna. Packa fiskeväskan och gör dig redo för en god investering!

Norra Furunäs 1, Harads, Bodens kommun

Norra Furunäs 1

Gård/Skog
Harads, Bodens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
130,1 ha tomt

Söker du lättillgänglig skogsmark och vacker utsikt? Då är den här fastigheten något för dig eftersom den utgörs av ett stort sammanhängande skifte om 126,2 ha varav 113,6 ha är produktiv skogsmark beläget längs väg 755, cirka 3,3 mil norr om Harads. Virkesförrådet uppgår till 6 470 m³sk med en årlig tillväxt om 298 m³sk med tall som det dominerande trädslaget följt av 22 % gran, resterande andel löv. Merparten av virkesförrådet finns i huggningsklasserna G1-S2 med en relativt jämn åldersfördelning och för området god bonitet på 3. Det finns fina skogsvägar som tar dig mellan avdelningarna, mycket skog på tillväxt och möjlighet att sitta och fika på en sluttning i den välskötta skogen som erbjuder fin utsikt över ägorna och mot Luleälven. Jakt via Harads & Kärrans Jaktklubb. Välkommen till skogs!

Visar alla 5