Mäklare Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Om mig

Jag har en gedigen erfarenhet från fastighets och inredningsbranschen med hög fokus på kundservice. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten och fokuserad mäklare med stort engagemang, positivitet och ödmjukhet för olika livssituationer. Jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät då jag är uppväxt och varit yrkesverksam i Uppsala under många år. Jag är på rätt plats i rätt yrkesroll och är oerhört tacksam för det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fyrisvallsgatan 18 F, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 F

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
4 050 kr/mån
46 204 kr/m²

Högt upp i huset finns denna inflyttningsklara 2 rok. Välkommen på visning för att uppleva på plats. Kontakta mäklaren för mer info och tidsbokning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 695 000 kr
72 m²
2 rum
5 165 kr/mån
37 431 kr/m²

Fantastisk lägenhet en generös takhöjd på 2,85 m och en 20 kvm egen uteplats med utgång från både kök/vardagsrum och sovrum. Möjlig att dela av till 3 rok. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket utrustas med helintregrerad diskmaskin, ho, induktionshäll, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i högskåp. Otroligt gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla klädstång, linnedel, städskåpsinredning och en smart förvaring för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. För specifik inredning, se under dokument.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2