Mäklare Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Om mig

Jag har en gedigen erfarenhet från fastighets och inredningsbranschen med hög fokus på kundservice. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten och fokuserad mäklare med stort engagemang, positivitet och ödmjukhet för olika livssituationer. Jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät då jag är uppväxt och varit yrkesverksam i Uppsala under många år. Jag är på rätt plats i rätt yrkesroll och är oerhört tacksam för det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bälinge-Svista 5, Bälinge, Uppsala kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Bälinge-Svista 5, Bälinge, Uppsala kommun, bild 2
Bälinge-Svista 5, Bälinge, Uppsala kommun, bild 3

Bälinge-Svista 5

Villa
Bälinge, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 895 000 kr
129 m²
5 rum
2 022 m² tomt

Drömmer du om ett nybyggt hus på landet med 9 minuters bilfärd till centrala Uppsala? Nu finns chansen att köpa en mycket smakfullt inredd 1-plansvilla som är inflyttningsklar. Det välplanerade huset har en soligt tomt med gott om plats för både garage och trädgård! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Börjegatan 41C, Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00

Börjegatan 41C

Radhus
Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 495 000 kr
145 m²
4 rum
140 m² tomt

Nyrenoverat radhus i Luthagen i 2 1/2 plan! Egen carport, förråd och grönskande trädgård gör detta boende till en dröm! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Fyrisvallsgatan 18 F, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 F

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
4 050 kr/mån
46 204 kr/m²

Högt upp i huset finns denna inflyttningsklara 2 rok. Välkommen på visning för att uppleva på plats. Kontakta mäklaren för mer info och tidsbokning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 E, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 E

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
3 695 000 kr
98 m²
4 rum
6 946 kr/mån
37 704 kr/m²

Högst upp i huset med två balkonger varav en är inglasad! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 27, Centrum/Industristaden, Uppsala kommun

Industrigatan 27

Lägenhet
Centrum/Industristaden, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 950 000 kr
94 m²
3 rum
vån 6/6
4 565 kr/mån
73 936 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 3:a högst upp i välskötta HSB Brf 402 Hamnen! Här har man noggrant valt ut alla inredningsdetaljer för att skapa en harmonisk och lyxig atmosfär. Med en takhöjd om 2,70, generösa fönsterpartier och ljusa inredningsval upplevs denna lägenhet mycket tilltalande och rymlig. Redan när man stiger in i den stilrent inredda hallen och möts av den extra takhöjden förstår man att detta boende kommer erbjuda något alldeles extra. Vardagsrummet badar i ljus och erbjuder en öppen planlösning mot ett smakfullt inrett kök med full maskinell utrustning och en lyxig vinkyl i matchande vitt. Här finns gott om arbetsytor för den matlagningsintresserade och samtidigt umgås med nära och kära. De öppna ytorna inbjuder till många trevliga tillställningar och middagar med familj och vänner och sommartid utökas ytorna ytterligare med den magnifika terrassen om hela 22 kvadratmeter med en privat känsla, fri utsikt och gott om plats för både loungemöbler och matgrupp. Vidare finner ni två bekväma sovrum, varav Master bedroom har direkt tillgång till ett dressingroom, flertalet skjutdörrsgarderober med inbyggd belysning och dessutom ett rymligt helkaklat badrum med tillhörande bastu. En äkta känsla av hotelllyx i sitt egna hem! Det andra sovrummet har förvaring skjutdörrsgarderober med inbyggd belysning och utgång till den generösa balkongen om 14 kvm med utsikt mot den fina innergården och Fyrisån. Intill sovrummet och entrén finner ni det andra helkaklade badrummet med dusch. Lägenheten disponerar dessutom ett förråd i källaren om ca 3 kvm. Här bor bekvämt i en välskött och mycket omtyckt förening med god ekonomi och välskötta gemensamma ytor. Det trevliga inredda växthuset är mycket uppskattat och används flitigt av medlemmarna i föreningen. Flytta till populära och centralt belägna Kungsängen och får nära till allt! Här bor du ett stenkast från Fyrisåns å-rum med trevliga promenadstråk som leder in till city där du finner shopping, restauranger, caféer och gym m.m. Är du idrottsintresserad finns vid Studenternas IP möjlighet att både titta på och utöva bland annat fotboll, bandy och friidrott. I närområdet finner du även livsmedelsbutiker, gym, frisörsalong och restaurang samt ett café. Söker du ett gott pendlarläge har du hittat rätt, här bor du med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an. Kort och gott ett boende med närhet till allt man kan tänkas önska! Varmt välkommen att boka er visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 695 000 kr
72 m²
2 rum
5 165 kr/mån
37 431 kr/m²

Fantastisk lägenhet en generös takhöjd på 2,85 m och en 20 kvm egen uteplats med utgång från både kök/vardagsrum och sovrum. Möjlig att dela av till 3 rok. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket utrustas med helintregrerad diskmaskin, ho, induktionshäll, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i högskåp. Otroligt gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla klädstång, linnedel, städskåpsinredning och en smart förvaring för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. För specifik inredning, se under dokument.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Fyrisvallsgatan 18 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
3 495 000 kr
91 m²
4 rum
6 451 kr/mån
38 407 kr/m²

Välkommen på visning till denna inflyttningsklara lägenhet. Flexibelt tillträde. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Normann, Norra Luthagen, Uppsala kommun
 • 12 lediga bostäder

Normann

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 2 050 000 kr
44-111 m²
2-5 rum
3 454 kr/mån

Ett besök i en av lägenheterna ger en perfekt möjlighet att känna hur det skulle vara att bli den första att flytta in. Kontakta Jenny för visning!

 • Nybyggnadsprojekt
Gimogatan 3C, Norra Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 3C

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
HSB ProjektPartner AB
2 150 000 kr
48 m²
2 rum
3 603 kr/mån
44 792 kr/m²

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utgång till egen uteplats om 11 kvm mot innergården. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt ugn under häll och mikro ovan diskmaskin. Gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstäng, linnedel, städskåpsinredning samt en smart lösning för källsortering. Wc/dusch får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. För specifik inredning, se under dokument.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 2
Mårtensboda - Havtornsvägen, Mårtensboda, Östhammars kommun, bild 3

Mårtensboda - Havtornsvägen

Tomt
Mårtensboda, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
775 000 kr
2 500 m² tomt

Endast 5 tomter kvar på vackra Gräsö, Mårtensboda! Tomt nr 20, 21 22 : 775 000kr. Tomt nr 6 : 920 000kr. Tomt nr 26: 1 160 000kr. Samtliga tomter har stor byggrätt och erbjuder godkända lösningar för vatten och avlopp, el och fiber är framdraget till tomtgräns. Flertalet hus är redan på plats och här finns en väl fungerande samfällighet. Under den varmare delen av året tar ni en kort promenad till den härliga badstranden och njuta av fina badklipphällar med havet i väster. På hösten kan ni ta långpromenader i skog och mark och vintertid njuter ni av den bleka solen över Öregrundsgrepen. Gräsös nordvästra kustlinje skapar något som de flesta andra platser längs östkusten inte kan erbjuda, nämligen möjligheten att kunna njuta av solnedgången över vidsträckt hav. En fantastisk plats för alla årstider och närheten till både matbutik och restaurang på Gräsö samt hela Öregrunds utbud via färjan på 5 minuter är detta en dröm för många! Totalt finns 21 villa-/fritidshustomter i detta detaljplanerade område beläget i vackra Mårtensboda ca 8 km norr om Gräsöfärjan från Öregrund. Tomtstorlekarna är på mellan 2500 m² och 3300 m², huvudbyggnad med max byggyta på 150 m² i max två plan (dvs 300 m²), komplementbyggnader med max byggyta på 40 m² per byggnad i ett plan, max 250 m² total byggyta per tomt. Utöver det kommer 5 fastigheter för handel/service att bildas samt lokalgata och gemensamma lösningar för vatten och avlopp. De tomter som ligger närmast havet har bara 80 m promenadväg till en fin badstrand och de som ligger längst bort har omkring 400 m till stranden eller till flera fina klipphällar längs stranden. Välkomna till visning!

 • Premium
Dimgatan 23, Gränby, Uppsala kommun

Dimgatan 23

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 850 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 182 kr/mån
24 503 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a i Gränby som kombinerar komfort med praktiskt boende. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Torngatan 7, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Torngatan 7

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/5
3 312 kr/mån
42 212 kr/m²

Välkommen till denna inbjudande och mycket smakfullt inredda tvåa i populära Kapellgärdet. Lägenheten är i mycket fint skick och erbjuder härliga sällskapsytor och en generös balkong med uteplats i sydost . Här kan ni flytta in och njuta av allt en nyproducerad lägenhet erbjuder! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
ÖSTHAMMAR FORSMARK 4:25, Forsmark, Östhammars kommun

ÖSTHAMMAR FORSMARK 4:25

Tomt
Forsmark, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
395 000 kr
3 455 m² tomt

Har du en dröm om att finna en stor tomt i ett detaljplanerat område, endast ett stenkast från egen båtplats med utsikt över kobbar och skär? Tomten är belägen intill fastigheten Stor-Rångsen 126 som även den är till salu! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 13