Mäklare Jenny Olofsson

Jenny Olofsson

Om mig

Jag har en gedigen erfarenhet från fastighets och inredningsbranschen med hög fokus på kundservice. Fördelen med att anlita mig är att du får en målmedveten och fokuserad mäklare med stort engagemang, positivitet och ödmjukhet för olika livssituationer. Jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät då jag är uppväxt och varit yrkesverksam i Uppsala under många år. Jag är på rätt plats i rätt yrkesroll och är oerhört tacksam för det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 6 C, Centrum, Uppsala kommun
  • Kommande

Drottninggatan 6 C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
50,7 m²
2 rum
2 664 kr/mån
51 183 kr/m²

Belägen på Uppsalas paradgata Drottninggatan, omgiven av stadskärnans shopping och uteliv, finner ni denna fina 2:a i lummig gårdsmiljö. Här bor ni i en välskött förening med ett unikt läge! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Orgelgatan 13, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Kommande

Orgelgatan 13

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
Pris saknas
37 m²
2 rum
vån 2/7
2 749 kr/mån

Välkomna till denna fina 2:a med ljusinsläpp från två väderstreck! Bostaden har inretts med exklusiva materialval som bänkskiva i kvartskomposit, genomgående golv i ekparkett och badrumsgolv i granitkeramik. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 56 A, Höganäs / Centrum, Uppsala kommun
  • Kommande

S:t Olofsgatan 56 A

Lägenhet
Höganäs / Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
Pris saknas
44 m²
2 rum
vån 2/4
2 988 kr/mån

30-tals pärla i förening med låg belåning i populära Höganäs! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus

Visar alla 3