Mäklare Magnus Forsberg

Magnus Forsberg

Om mig

Hej! Jag har hjälpt umeåborna att byta boende i 32 år och tycker fortfarande att varje affär är lika kul att genomföra. Det som driver mig framåt som mäklare är att överträffa mina kunders förväntningar och göra ett effektivt, proffsigt och tryggt jobb genom hela affären. Det är också viktigt för mig att vara tillgänglig när ni söker mig även efter kontorstid. Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter samt även kommersiella fastigheter i Umeå och Hemavan-Tärnaby.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun
Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 2
Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 3

Syterskalet

Tomt
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå
995 000 kr

Tillfälle! Parhustomter från 995,000kronor. Ett helt nytt fjällområde väster om Hemavan Gondol. Visionen är att detta område ska inrymma storslagen fjällskidåkning, 3000 nya bäddar, vandrings – och cykelleder, aktivitetsytor och ett levande centrum med restauranger, butiker och skridskobana. I den första etappen säljes 39 tomter varvat med parhustomter och tomter där man kan bygga 4 st lägenheter, alla tomter har ett mycket attraktivt läge och generösa byggrätter- ett stenkast från det nya fjällområdet och mycket nära Hemavan Gondol. Det kommer även att säljas stora kommersiella tomter med mycket generös byggrätt. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation ( ligger under annonserade dokument ) Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen. https://www.storuman.se/Bygga-bo--miljo/Taxor-och-avgifter/vatten_avlopp/

 • Premium
Hermelinvägen 79, Mariedal, Umeå kommun

Hermelinvägen 79

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 885 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
3 757 kr/mån
27 721 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig marklägenhet med egen ingång och två uteplatser som ger sol hela dagen! Stabil bostadsrättförening med låg skuldsättning där allt ingår i månadsavgiften, man har bla bytt stammar i badrummet och fönster i hela huset. Hall med gott om plats för klädavhängning samt ett förråd och en stor klädkammare. Inre möblerbar hall/passage i anslutning till kök, badrum och vardagsrum. Kök med matplats och fönster mot gården. Köket är renoverat med snygg köksinredning i mörkgråa toner med moderna rostfria vitvaror som består av: Kyl/frys, köksfläkt, inbyggd ugn och Microsoft samt inbyggd diskmaskin. Rymligt och ljust vardagsrum med ekparkettgolv och glasad balkong dörr som leder ut till den insynsskyddade uteplatsen. Stort sovrum med fönster mot baksidan och en egen genomgångs klädkammare som även kan användas som ett kontor. Renoverat badrum med Glasad duschhörnan, wc och tvättställs komod samt tvättmaskin och torktumlare. Denna trevliga lägenhet ger er möjlighet att bo nära naturen med skidspår, Bräntberget och Gammliaskogen som granne samt cykelavstånd till NUS och universitetsområdet. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Storgatan 6B, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 6B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 600 kr/mån
33 478 kr/m²

Välkommen till en ljus och rymlig gaveltrea i fint skick och med bra läge nära city och den trevliga strandpromenaden! Entré med gott om plats för kläder och mörkt klinkergolv. Två stora sovrum med garderober. Rymligt och socialt kök med matplats och stilren vit köksinredning, mörka bänkskivor och snyggt grått kökskakel. Maskinparken i köket består av: Fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis med häll och köksfläkt. Ljust och trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den stora inglasade balkongen som ligger i perfekt söderläge mot älven. Helkaklat badrum med glasad duschhörna och golvvärme. Det är genomgående fina ekparkettgolv i alla rum. Här har ni möjlighet att köpa en fin lägenhet i en stabil bostadsrättförening med låg skuldsättning där man utfört många förbättringar bla fönsterbyte.

 • Balkong
Åkervägen 7, Teg, Umeå kommun
 • Tor 29 feb kl 16:30
Åkervägen 7, Teg, Umeå kommun, bild 2
Åkervägen 7, Teg, Umeå kommun, bild 3

Åkervägen 7

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 213 kr/mån
31 513 kr/m²

Välkommen till en toppfräsch trea med takkupa och ett lugnt fint läge mellan broarna på Teg! Hela lägenheten är renoverad till nyskick med genomgående fina ek golv och vitmålade väggar, helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare, nytt snyggt kök med matplats och köksinredning i stilrent vitt utförande med mörka bänkskivor och rostfria vitvaror( fullstor kyl och frys, inbyggnadsugn, spishäll samt köksfläkt) Ljust och socialt vardagsrum med charmigt snedtak och utgång till solig gavelbalkong. Från hallen finns ett praktiskt förråd som kan användas som ett extra rum. En jättefin lägenhet med perfekt läge mellan broarna på Teg- ett stenkast från umeå city! Juridisk person/företag får köpa.

 • Premium
 • Balkong
Kravattvägen 6, Röbäck, Umeå kommun

Kravattvägen 6

Villa
Röbäck, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
7 295 000 kr
147 + 350 m²
6 rum
1 116 m² tomt

Med bra läge på Röbäck finns denna fina 1 1/2 plans villa med stor företagsdel - perfekt för egen verksamhet eller billigt boende med möjlighet till fina hyresintäkter. Villan inrymmer sex rum varav fem sovrum och två badrum. Öppen planlösning och härlig rymd mellan kök och vardagsrum. Platsbyggt ekkök med rostfria vitvaror, massiva stenskivor och burspråk mot framsidan. Genomgående fina materialval med klinker och trägolv i de flesta utrymmen. Industridelen är på ca 350 m2 med två el portar varav en högport och billyft på den högra delen. Kontor, lager, kök och wc på vänster sida. Bra med parkeringsyta och skyddad tomt till villan. Vattenburen golvvärme i företagsdelen. Driftskostnaden avser båda husen.

 • Plus
Timotejvägen 10, Västerslätt, Umeå kommun
 • Imorgon kl 16:30

Timotejvägen 10

Lägenhet
Västerslätt, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 733 kr/mån
30 268 kr/m²

Entré - rymlig hall med garderob och gott om plats för kläder. Helrenoverat kök med matplats och stor öppning mot vardagsrummet, nyare köksinredning i stilrent vitt utförande med mörka snygga bänkskivor och moderna integrerade vitvaror. Ljust och socialt vardagsrum med plats både för matgrupp och soffgrupp, från vardagsrummet har man även utgång till den stora nya balkongen som är under byggnation. Rymligt sovrum med fönster mot den fina innergården och två garderober. Helkaklat badrum med duschplats, golvvärme och nyare tvättmaskin. Lägenheten har genomgående ljusa fina laminatgolv och är nymålad i fina toner. Mycket stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi och många renoveringar utförda bla, ny el, stambyte, nya fönster, nya balkonger mm mm. Stort förråd och tvättstuga i nyrenoverad källare.

 • Plus
 • Balkong
Östra brinkvägen 53, Väst på stan, Umeå kommun

Östra brinkvägen 53

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
2 700 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 558 kr/mån
35 526 kr/m²

Välkommen till en trea med centralt och lugnt läge på Östra Brinkvägen! Genomgående fina ekparkettgolv i de flesta rum. Stor balkong med eftermiddags och kvällssol samt viss älvsutsikt, det finns även möjlighet att glasa in balkongen. Entré - öppen hall med gott om plats för kläder, rymligt kök med matplats och vit stilren köksinredning, från köket är det utgång till den stora soliga balkongen, två fina sovrum med garderober, ljust och rymligt vardagsrum med flera fönster mot gården, badrum med badkar wc och tvättmaskin. Klädkammare. Lugnt och bra läge vid strandpromenaden endast ett stenkast från Umeå City. Mycket Stabil brf med låg belåning och mycket förbättringar och renoveringar utförda på fastigheterna. Tvättstuga, förråd, gym och snickerilokal finns att tillgå i föreningen. Ett lugnt och trevligt boende ett stenkast från Umeå city!

 • Balkong
Näset 213, Tavelsjö, Umeå kommun

Näset 213

Övrigt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå
1 200 000 kr
720 m² tomt

Enklare Industribyggnad med garage, pentry, förråd, samt wc. (tidigare mataffär Matboa) med fint sjönära läge mot Tavelsjön på framsidan och Avan på baksidan. Används idag som keramik ateljé med garagedel. Kommunalt Vatten och avlopp. Fastigheten säljes i befintligt skick.

 • Plus

Visar alla 8