Mäklare Magnus Forsberg

Magnus Forsberg

Om mig

Mitt namn är Magnus Forsberg och jag har bott i Umeå hela mitt liv. Min yrkesbakgrund kommer ursprungligen från byggbranschen. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Umeå de senaste 31 åren varav 20 år på Mäklarringen, vilket har gett mig stor kunskap om bostadsmarknaden i Umeå. Det som driver mig framåt som mäklare är att överträffa mina kunders förväntningar och göra ett effektivt, proffsigt och tryggt jobb genom hela försäljningen. På fritiden är det familj, resor och träning som gäller!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 15B, Väst på stan, Umeå kommun

Storgatan 15B

Lägenhet
Väst på stan, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 995 000 kr

97 m²

4 rum

6 183 kr/mån

20 567 kr/m²

Välkommen till en 4 rok med bra planlösning och fint läge väst på Stan! Lägenheten har ett bra läge i huset endast en 1/2 trappa upp och en stor solig balkong från det rymliga vardagsrummet. Stabil förening med bla nya fönster och fin gårdsmiljö med ca 5,000kvm grönytor! En rymlig 4 rok med promenadavstånd till centrum och ett stenkast från strandpromenaden - city och Bölesholmarna!

 • Plus
 • Balkong
Kronovägen 3, Teg, Umeå kommun

Kronovägen 3

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 495 000 kr

43 m²

1 rum

2 366 kr/mån

34 767 kr/m²

Ljus och kvadratsmart vindslägenhet med charmigt snedtak och bra läge på Teg! Entré, hall med gott om plats för kläder samt garderob och rymligt förråd. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Rymligt kök med matplats och en takkupa som sprider fint ljus. köket har en stilren vit köksinredning, vitt kökskakel och träfärgade bänkskivor. Maskinparken består av: rostfri kyl/frys, spis med häll och köksfläkt. Stort härligt vardagsrum med sovhörna och fransk balkong. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar i hela lägenheten.

 • Plus
Strömvägen 4, Västerslätt, Umeå kommun

Strömvägen 4

Övrigt
Västerslätt, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

Pris saknas

På uppdrag av Umeå Kommun säljer vi en modulbyggnad på ca 304kvm byggd 2002 på plintgrund för avflyttning. Modern byggnad som kan delas up i delar och med FTX Ventilation. Yttertak av Plåt. Planlösning: Entre- hall, handikapp WC, två omklädningsrum med egna duschar och toaletter samt bastu i ett av rummen. Stort samlingsrum/personalrum 9 stycken kontorsrum, personalrum med köksinredning samt ett samlingsrum. Se dokument, bilder och ritningar för mer information. Försäljningen sker via anbudsförfarande med fri prövningsrätt. Kontakta Magnus Forsberg för mer info 0705455933

Näset 213, Tavelsjö, Umeå kommun

Näset 213

Övrigt
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 200 000 kr

720 m² tomt

Enklare Industribyggnad med garage, pentry, förråd, samt wc. (tidigare mataffär Matboa) med fint sjönära läge mot Tavelsjön på framsidan och Avan på baksidan. Används idag som keramik ateljé med garagedel. Kommunalt Vatten och avlopp. Fastigheten säljes i befintligt skick.

 • Plus
Gondolrakan 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun
Gondolrakan 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 2
Gondolrakan 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 3

Gondolrakan 4

Fritidshus
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

1 845 000 kr

49 m²

3 rum

2 482 kr/mån

Äntligen kan vi presentera Brf Gondolvyn i Hemavan! Dessa bostäder håller mycket hög standard med bla helkaklade badrum påkostade kök mm. Yta 49kvm bottenvåningen. Se under dokument för hur de är placerade i huset. Uthyrning är tillåtet, juridisk person får köpa. SE ALLA DOKUMENT PÅ VÅR HEMSIDA FÖR DETALJINFORMATION OM LÄGENHETERNA OCH KÖPROCESSEN. I fantastiska Hemavan precis intill den nya Gondolliften har internationella arkitektbyrån Hesselbrand utformat bostäder i unikt slag för fjällvärlden. Bostädernas kvalité kommer att återspegla den enastående miljön som omsluter detta projekt. Med ski in / ski out direkt utanför dörren är denna plats en perfekt tillflyktsort för hela familjen från en annars stressig vardag. Det är svårslaget att hela dagen avnjuta alla fjällets aktiviteter för att sedan därefter sätta sig ned i ett modernt och naturtroget fjällboende (ritat av internationellt prisbelönta arkitekter) och i stillhet blicka ut över fjället. Längtar du efter krispig, frisk fjälluft, storslagna vidder, doften av våfflor och varm choklad, utmanande cykling eller meditativ vandring? Hemavan ger inte bara möjlighet till kanske Sveriges bästa skidåkning utan även på sommaren och hösten är det en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, milslånga vandringsleder i sagolik miljö, jaktupplevelser och mycket mer.

 • Premium
 • Nyproduktion
Övägen 19, Ön/Teg, Umeå kommun

Övägen 19

Villa
Ön/Teg, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

10 995 000 kr

218 m²

3 rum

1 689 m² tomt

Drömboende på Ön med egen brygga och fint båtdjup! Välkommen till ett högklassigt boende med strandtomt på Ön. Här kan du njuta av egen brygga och en underbar strandtomt! Huset har ett rymligt kök med värmande braskamin. Från köksbordet i burspråket har du en härlig utsikt mot älven och dubbeldörrar som leder ut till ett stort och soligt trädäck. Vardagsrum med burspråk och vacker fungerande kakelugn som skänker skön värme kalla vinterkvällar. Stora sovrummet på övervåningen har utgång till en stor solig terrass som också den har en hänförande utsikt över älven. Balkong mot gården från det andra sovrummet. Enkelt att bygga till ett extra sovrum eller två av de befintliga sovrummen. Till fastigheten hör även ett gårdshus på 60kvm med kök, allrum, badrum, 2 sovalkover och ett sovloft. Gårdshuset är lämpligt för exempelvis generationsboende, eget företag eller uthyrning som ger möjlighet till låg boendekostnad, gårdshuset hyrs ut idag och ger hyresintäkter på ca 95,000kr/ år i kallhyra . Nybyggt varmgarage. Huset är helrenoverat 1993. Gårdshuset byggt 1994. Garaget byggt 2021. Här får ni ett drömboende vid älven ett stenkast från Umeå centrum!

 • Plus
Yttre-Långviken 182, Tavelsjö, Umeå kommun

Yttre-Långviken 182

Fritidshus
Tavelsjö, Umeå kommun
Mäklarringen Umeå

1 595 000 kr

85 m²

4 rum

1 890 m² tomt

Välkommen till ett fritidshus i Yttre-Långviken med naturskönt och fint läge, ett stenkast från sjön. Fritidshus på stor friköpt tomt. Allrum med fungerande braskamin samt bagarstuga med bakugn. Rätt att nyttja område nere vid sjön för båt, bad och rekreation mm.

Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun
 • Tor 6 apr kl 10:00
Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 2
Syterskalet, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 3

Syterskalet

Tomt
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

995 000 kr

Tillfälle! Parhustomter från 995,000kronor. Ett helt nytt fjällområde väster om Hemavan Gondol. Visionen är att detta område ska inrymma storslagen fjällskidåkning, 3000 nya bäddar, vandrings – och cykelleder, aktivitetsytor och ett levande centrum med restauranger, butiker och skridskobana. I den första etappen säljes 39 tomter varvat med parhustomter och tomter där man kan bygga 4 st lägenheter, alla tomter har ett mycket attraktivt läge och generösa byggrätter- ett stenkast från det nya fjällområdet och mycket nära Hemavan Gondol. Det kommer även att säljas stora kommersiella tomter med mycket generös byggrätt. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation ( ligger under annonserade dokument ) Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen. https://www.storuman.se/Bygga-bo--miljo/Taxor-och-avgifter/vatten_avlopp/

 • Premium
Gondolrakan 2, Hemavan/Birke, Storumans kommun

Gondolrakan 2

Fritidshus
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

1 845 000 kr

48 m²

3 rum

2 482 kr/mån

Äntligen kan vi presentera Brf Gondolvyn i Hemavan! Dessa bostäder håller mycket hög standard med bla helkaklade badrum påkostade kök mm. 49kvm 1,845,000kr SE ALLA DOKUMENT PÅ VÅR HEMSIDA FÖR DETALJINFORMATION OM LÄGENHETERNA OCH KÖPROCESSEN. I fantastiska Hemavan precis intill den nya Gondolliften har internationella arkitektbyrån Hesselbrand utformat bostäder i unikt slag för fjällvärlden. Bostädernas kvalité kommer att återspegla den enastående miljön som omsluter detta projekt. Med ski in / ski out direkt utanför dörren är denna plats en perfekt tillflyktsort för hela familjen från en annars stressig vardag. Det är svårslaget att hela dagen avnjuta alla fjällets aktiviteter för att sedan därefter sätta sig ned i ett modernt och naturtroget fjällboende (ritat av internationellt prisbelönta arkitekter) och i stillhet blicka ut över fjället. Längtar du efter krispig, frisk fjälluft, storslagna vidder, doften av våfflor och varm choklad, utmanande cykling eller meditativ vandring? Hemavan ger inte bara möjlighet till kanske Sveriges bästa skidåkning utan även på sommaren och hösten är det en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, milslånga vandringsleder i sagolik miljö, jaktupplevelser och mycket mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Gondolgränd 6, Hemavan/Birke, Storumans kommun
Gondolgränd 6, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 2
Gondolgränd 6, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 3

Gondolgränd 6

Fritidshus
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

2 095 000 kr

65,1 m²

4 rum

2 323 kr/mån

Nu startar vi reservering av de 47 bostadsrätterna i blivande BRF Gondolbyn 6. Ytor från 51,7-107kvm fördelat på 4-6 rok. de största lägenheterna som på 107kvm boarea är i två plan. Hiss kommer att finnas i byggnaden. ATTRAKTIVA PRISER 1,695,000kr - 3,550,000kr. Dessa lägenheter har ett suveränt Ski In Ski Out läge ett stenkast från den populära Gondolen, pisterna och barnbacken. Restaurang Solkatten ligger i området och Björk Topprestaurang når man enkelt med Gondolen. Påkostade rymliga boenden med praktiska planlösningar och många sovrum gör det enkelt att finansiera sitt boende med uthyrning om man önskar. Juridisk person får köpa. Hög standard med bla genomgående ekparkett och klinker golv i alla rum, bastu med asppanel, helkaklade badrum med tvättmaskin, Fina kök från sentens eller likvärdig leverantör med inbyggda vitvaror, stora balkonger och loftgångar med härlig utsikt och glasräcke,Vattenburen värme med frånluftsvärmepump, Skidförråd finns till varje lägenhet. Vissa tillval kommer att erbjudas. Mindre avvikelser i bild och ritningsmaterial kan förekomma. SE BIFOGADE DOKUMENT FÖR DETALJINFORMATION. Kontakta oss för bokning: [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gondolgränd 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun
Gondolgränd 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 2
Gondolgränd 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun, bild 3

Gondolgränd 4

Tomt
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

12 000 000 kr

Gondolbyn. I samarbete med Hemavan Alpint förmedlar vi nu tomter med generösa byggrätter och mycket attraktivt läge - ett stenkast från skidbackarna och den nya Gondolen! Dessa tomter har byggrätter med byggnader i upp till tre plan för flerfamiljshus, hotell eller handel. Tomtstorlekar 681 - 2848kvm med en BTA 476 - 2,988kvm. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation. Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen. Fastigheterna säljes i Aktiebolag. OBS endast en tomt kvar!

 • Premium
Gondolgränd 4, Hemavan/Birke, Storumans kommun

Gondolgränd 4

Tomt
Hemavan/Birke, Storumans kommun
Mäklarringen Umeå

12 000 000 kr

Gondolbyn. I samarbete med Hemavan Alpint förmedlar vi nu tomter med generösa byggrätter och mycket attraktivt läge - ett stenkast från skidbackarna och den nya Gondolen! Dessa tomter har byggrätter med byggnader i upp till fyra våningar för flerfamiljshus, hotell eller handel. Tomtstorlekar 681 - 2848kvm med en BTA 476 - 2,988kvm. Se bifogad detaljplan samt övriga dokument för detaljinformation. Vägar, Kommunalt Vatten och avlopp dras till tomtgräns på varje fastighet . Anslutningsavgifter betalas av köparen. Fastigheterna säljes i Aktiebolag. ENDAST EN TOMT KVAR!

Visar alla 12