Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Julia Hast

Julia Hast

Om mig

I snart 10 år har jag jobbat som fastighetsmäklare ochg för mig är varje affär den viktigaste där mitt mål är affär den viktigaste där mitt mål är att vara såväl personlig som professionell. Jag strävar alltid efter att bygga upp ett förtroende gentemot säljare, köpare och spekulanter – det är nog därför jag har så många nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johannesfredsvägen 38, Bromma Johannesfred, Stockholms kommun
  • Kommande

Johannesfredsvägen 38

Lägenhet
Bromma Johannesfred, Stockholms kommun
Notar
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
3 296 kr/mån
47 500 kr/m²

Med ett högt läge på andra våningen hittar ni denna trivsamma tvåa i Johannesfred, belägen på en lummig och trevlig gata nära vattnet. Den mysiga balkongen ligger i ett sydostläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. Det stora vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp från två fönster, här kan man möblera med båda matplats och soffgrupp. Sovrummet rymmer en dubbelsäng (160 cm bred) och förvaringsmöjligheter finns i en skjutdörrsgarderob. Det trevliga köket med vita speglade luckor är bekvämt utrustat med bland annat diskmaskin och rymmer ett mindre bord för två personer. Badrummet är kaklat och inrett med kommod, handdukstork och tvättmaskin (2022). Föreningen äger marken och består av två hus om totalt 36 lägenheter. De har förhandlat fram bredband för alla lägenheter till en kostnad om 150 kr som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. I samband med installation av bergvärme 2021 tillkom gemensamhetsel för samtliga lägenheter, det innebär att föreningen bekostar elnätsavgiften och den boende betalar endast för sin faktiska förbrukning. Vad gäller andra renoveringar är tak, fönster och stambyte gjort. Det genomfördes en stamspolning förra året. Säljaren disponerar ett källarförråd om ca 15 kvm. Balkongen är ca 6 kvm. De mysiga omgivningarna ger detta boende det där lilla extra som måste upplevas på plats! Naturen kring lägenheten är storslagen med båtplatser och promenadstråk längs Ulvsundasjön. Sommartid kan man bada från bryggan endast några få minuter bort och vintertid finns möjlighet för både skridsko- och skidåkning på sjön. På gångavstånd från lägenheten ligger Padel Royale med flera banor. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 5 min. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Åt andra hållet med tvärbanan nås Bromma Blocks, Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Från bostaden kan man även promenera eller cykla till Solna strand tunnelbanestation, därifrån tar det ca 10 min till city. Från Johannesfred kan ni givetvis ta er vidare med buss och det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl. För den shoppingsugne ligger Bromma Blocks i närområdet som erbjuder många butiker samt Stora Coop, Ica Maxi och Citygross. För den golfintresserade finns Bromma Golf med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang och man kan även med ca 20 minuters bilkörning komma ut på Ekerö för fina naturområden, där ett besök på idylliska Äppelfabriken är ett måste!

  • Balkong
Bergslagsvägen 76, Bromma - Åkeshov, Stockholms kommun
  • Kommande

Bergslagsvägen 76

Lägenhet
Bromma - Åkeshov, Stockholms kommun
Notar
3 495 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/6
5 310 kr/mån
54 609 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva en fin och trivsam 3:a i ett av husen i Brf Kyrksjölöten! Just den här lägenheten ligger på våning 2 av 6 och är ett bekvämt boende på många sätt! Till att börja med finns hiss i huset och vidare erbjuder lägenheten en optimal planlösning med flera fördelar. Det finns ett stort och ljust badrum med golvvärme. Även tvättmaskin (2021/2022) och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovanför. En walk-in-closet med inredning som ger möjlighet till all form av klädförvaring och annat som önskas. Ett stilrent kök som ligger öppet mot vardagsrummet med flera fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin (2023), spis med ugn, kyl/frys samt fläkt. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som kan nyttjas stora delar av året. Utsikten är helt fri och söderläget ger många soltimmar om dagen! Det finns ett eluttag om ni önskar extra belysning eller infravärme. Vidare i lägenheten finns två sovrum där det ena är större och enkelt kan möbleras med dubbelsäng och sängbord. Det finns även en garderob med dubbeldörrar för praktisk förvaring. Det andra sovrummet är lite mindre och lämpar sig utmärkt som barn-, gäst-, eller arbetsrum. Brf Kyrksjölöften består av tre punkthus om totalt 51 lägenheter. De äger marken och disponerar 41 parkeringsplatser, varav 14 med laddstolpe, till sina medlemmar. Det finns cykelrum, barnvagnsförråd och lekplats som medlemmarna kan nyttja. I månadsavgiften ingår Telia Triple Play samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Svårslaget läge i Bromma med nedgången till Åkeshov tunnelbanestation precis runt knuten. Samtidigt granne med Åkeshovs simhall som erbjuder bad, motionssim, gym och gruppträningspass. För barnfamiljen finns både förskolor och skolor i området. Bakom huset brer sig Kyrksjölötens trevliga naturreservat ut sig med badmöjligheter i sjön. På andra sidan vägen hittar ni vackra Åkeshofs slott med sin gröna restaurang som ligger intill Judarnskogens naturreservat. Till sist hittar ni Brommaplan ett stenkart bort vilket ger det här boendet det bästa av världar - nära till natur, kommunikationer, skolor och all nödvändig service.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2