Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Sofia Andersson

Sofia Andersson

Om mig

Jag är mäklaren som kommer överträffa dina förväntningar! Med en kandidatexamen i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling från KTH har jag breda kunskaper inom allt som rör fastigheter. Utöver detta har jag studerat professionell kommunikation vilket, i kombination med min fingertoppskänsla, ger mig rätt förutsättningar för att få till en lyckad budgivningsprocess. Jag lovar dig ett stort personligt engagemang och den tid som krävs för att du ska känna dig riktigt nöjd med resultatet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Infanterigatan 4, Västra Skogen, Solna kommun
Infanterigatan 4, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Infanterigatan 4, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Infanterigatan 4

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Notar
4 495 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2
5 498 kr/mån
45 635 kr/m²

- Hela 9 kvm stor balkong med parkutsikt och sol från lunch till sen kväll - Ljus lägenhet med genomgående ljusinsläpp - Två badrum, tre stora sovrum - Möjlighet till eget garage och parkeringsplats - Bra skolor, förskolor och flera moderna lekplatser Sällsynt chans att förvärva ena av de eftertraktade, väldisponerade fyrarummarna i populära BRF Pampas. Här trivs familjen med stora sociala ytor som badar i ljus och tre avskilda, stora sovrum. Alla sovrum har plats för såväl dubbelsäng som stor förvaring eller valfritt möblemang. Ett av sovrummen har även egen balkong med morgonsol. Vardagsrummet har plats för både stor soffgrupp och social matplats. Under sommarhalvåret förlängs vardagsrummet och köket ut till den stora balkongen mot parken precis utanför. Balkongen har plats för både en större sittgrupp och solstolar eller annat, här kan ni njuta både av känslan att sitta mitt i trädkronorna och en otrolig eftermiddags- och kvällssol. Öppen hall med plats för avlastningsyta samt förvaring. Via hallen tar man sig till köket som har gott om arbetsyta och förvaring. Köket är original med charmiga detaljer och har matplats med fin parkutsikt. Köket är i gott skick, men här finns även möjlighet att renovera för den som önskar något modernare. Ny kyl/frys installerad 2023. Lägenheten har ett helkaklat badrum och även ett mindre gäst-WC, bekvämt för både hushållet och gäster. Kök och badrum har genomgått stambyte 2009-2012. Lägenheten har en otrolig rymd och genomgående ljusinsläpp. Bostaden erbjuder också en generös klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och andra tillhörigheter. Utöver de goda förvaringsmöjligheter som lägenheten erbjuder finns det vindsförråd och en matkällare. Byggnaden har precis genomgått fasad-, balkong och fönsterrenovering 2023-24. Bostaden är belägen i ett välskött hus som byggdes 1962-64 i ett område med bra skolor och förskolor, samt flertalet moderna lekplatser. Föreningen är mycket bra med 746 lägenheter, 54 hyresrätter, låg belåningsgrad och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, tvättstugor, cykel- & barnvagnsförråd och lokal att hyra för 500 kr/dygn.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 30, Råsunda, Solna kommun
Gränsgatan 30, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Gränsgatan 30, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Gränsgatan 30

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
2 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 6/6
2 644 kr/mån
73 049 kr/m²

- Vån 6 av 6 - Stor balkong - Tillhörande källarförråd - Gemensam takterrass - Gemensam pool på innergården - Möjlighet till parkeringsplats i garage (med/utan laddstolpe. För närvarande kö till laddstolpar). Det finns även platser för MC. - Poolbil att hyra finns i garaget - 6st lokaler som hyrs ut och inbringar intäkter till föreningen - Nära till kommunikationer Lägenheten har 41 otroligt välplanerade kvadratmeter som disponeras smart över två rum. Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av det stora ljusinsläpp som flödar in genom fönstren i allrummet. Här erbjuds flera olika möbleringsmöjligheter, och det finns plats för såväl soffa som matplats och tv. Härifrån når du lägenhetens fantastiska och stora balkong i högt läge. Den generösa storleken på balkongen bjuder in till trevlig möblering. I sovrummet finns platsbyggda garderober för förvaring samt plats för bred säng. Badrummet är rymligt och inrett med moderna färger, här finns duschväggar av glas samt spegel över handfat. I hallen finns flera garderober. KOMMUNIKATIONER Här bor du med bästa läget mellan Solna och Sundbyberg - ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar området. Ett stenkast bort löper den nybyggda tvärbanan och intill, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ såsom t-bana, tvärbana och pendeltågsstation som förbinder platsen med innerstaden och övriga förorter. Föreningen har ett modernt och nyskapande tänkande och har butiker i gatuplan samt takterrass och pool. OMRÅDET På promenadavstånd finner du Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker ligger även det på några minuters promenad. Längst gatan ligger också Sats för den som gillar att motionera samt Råstasjön och Lötsjön. För den shoppingsusgne finns Nordens största shoppinggalleria kallad Mall of Scandinavia en kort promenadtur bort, som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tecknarvägen 5, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Tecknarvägen 5, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun, bild 2
Tecknarvägen 5, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun, bild 3

Tecknarvägen 5

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
2 195 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2
2 413 kr/mån
66 515 kr/m²

Varmt välkommen till en optimalt planerad 1,5:a i innerstadsnära Ingenting-området. Här bor du på välplanerade kvadrat med stor balkong mot en grönskande innergård. I lägenhetens kök finns allt man kan önska sig i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn samt kyl/frys i rostfritt utförande. Köket har också god förvaring via flera skåp. Mellan vardagsrums- och sovrumsdelen sitter en halvvägg för att avskärma sällskapsdelen, som har plats för soffa, bord och tv-bänk, med sovalkoven. Lägenheten är otroligt lättmöblerad med naturlig plats för det mesta man behöver i en lägenhet. Sovalkoven har plats för dubbelsäng och sängbord. Badrummet är rymligt med kombinerad tvätt- och torktumlare, handdukstork, golvvärme, duschväggar av glas samt god förvaring i kommod, spegelskåp samt skåp över bänkskiva. I hallen finns två garderober för förvaring. I Ingenting-området bor du med närhet till såväl lugna naturområden, innerstadspuls samt kollektivtrafik som tar dig vart du önskar i Stockholm. Med ca 5 minuters promenad bort ligger tunnelbanestationen Västra skogen med båda blå linjerna som tar dig till centrala Stockholm på ca 6 minuter. En kort promenad om ca 5-10 minuter tar dig till gångstråket längs Huvudsta strand med trevliga caféer, 4H-gård med djur samt Huvudsta strandbad. Fortsätter du förbi Pampas Marina når du snart både Kungsholmen och Vasastan. Välkommen till en lägenhet att trivas i! I HSB brf Ektorget bor du in en ekonomiskt stabil och nytänkande förening med 117 lägenheter. Föreningen håller bra takt på amorteringen av föreningens lån samt har låg räntekänslighet på bara 18%. Här finns en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet, grovtvättstuga, miljö- & återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en lummig innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter, lekyta och cykelparkering. Under föreningen finns 77 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Det är Corepark AB som hanterar uthyrningen. Garaget erbjuder vanliga p-platser, ladd-platser, natt- och helg platser samt bilpool.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Armégatan 36F, Västra Skogen, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Armégatan 36F

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Notar
4 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6
5 215 kr/mån
55 779 kr/m²

- Högt och insynsfritt läge på vån 6 - Inglasad balkong i söder - Hiss finns i huset - Förråd finns - Föreningen har en gästlägenhet - Bil för uthyrning genom M - Närhet till kommunikationer, service, restauranger och gym - Flertalet förskolor och skolor i närheten - Lediga garage och utomhusplatser finns Högt upp i huset på populär adress finner ni denna välplanerade och generösa 3:a med genomgående hög standard. Lägenheten bjuder på en stor inglasad balkong i insynsskyddat läge. Dessutom finns garage i huset, utmärkta kommunikationer med ca. 300 meter till T-banan Västra skogen och direkt närhet till härliga promenadstråk med badmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa och luftiga utrymmen med en social och välplanerad planlösning. Stilsäkert kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som bidrar till en härlig rymd. Vardagsrummet är lättmöblerat och även här erbjuds ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna, från köket når ni bostadens trevliga, stora balkong i ett insynsskyddat läge med takåsar som granne. Utöver detta erbjuds två rofyllda sovrum, ett rymligt och modernt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin. Stabil förening där inga stora renoveringar eller avgiftshöjningar är planerade. I föreningen finns cykelförråd, gym, barnvagnsförråd, styrelserum/gästrum med dusch och pentry som kan användas för övernattningsrum. Garage finns i huset med möjlighet till laddning för elbil. Till lägenheten hör förråd i källaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Råsundavägen 173, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Råsundavägen 173

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
5 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3
6 152 kr/mån
59 950 kr/m²

- 4a med uthyrningsdel! - Renoverad - Badrum och wc - Stabil och välskött förening, bra ekonomi - Balkong i sydost Välkomna till denna optimalt planerade 4:a om 100 kvm med balkong i sydostläge i populära Råsunda! Bostaden bjuder på tre stora, luftiga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt ett rymligt förråd i lägenheten med fönster, vilken kan användas som ett extra rum, arbetsrum eller som walk-in closet. Här bor du ett nyrenoverat badrum med golvvärme och fönster samt en nyrenoverad gäst WC. båda med exklusiva materialval. I bostaden finner ni ett praktiskt kök med stor matplats i öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet. Här bor ni i en välskött förening Brf Hallen som erbjuder en grönskande och barnvänlig innergård med grillplats och lekpark. Som medlem i föreningen har ni tillgång till gemensamt gym samt bokningsbar bastu och möjlighet till garageplats för 800 kr/mån samt uteplats för 400 kr/mån, i dagsläget är det ingen kö till uteplatserna. I Råsunda har man allt man kan önska bara några minuter bort. Stråket är ett område med flera caféer och restauranger. I området finns småbutiker, bageri och mataffär. En bit upp på Råsundavägen ligger Filmstaden, även här finns flera olika restauranger och Råsundas egen SF- biograf som presenterar de senaste från filmvärlden. I Solna Centrum finner ni ett rikt utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje som ligger 5 minuter från lägenheten (Näckrosen och Solna C) tar er till T-centralen på 10 minuter. Tvärbanan ligger också ett stenkast bort. Vill ni ta pendeln är det ca fem minuter till Sundbybergs station. I Sundbyberg som ligger tvärs över gatan finns bra shopping längsmed Sturegatan och flera bra restauranger och gym att välja emellan däribland SATS modernaste träningscenter i Signalfabriken. Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpspår. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenad når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Arenastadens "Mall of Scandinavia" som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Huvudstalundsvägen 12, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Huvudstalundsvägen 12

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
3 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
5 140 kr/mån
49 936 kr/m²

- Balkong i soligt läge - Insynsskyddad - Utsikt över Lundbyparken - Välplanerad planlösning - Lediga parkeringar i föreningen - Nära kommunikationer, naturområden samt innerstan Varmt välkomna till en av områdets mest eftertraktade lägenheter. Här bor du i ostört läge med utsikt över trevliga Lundbyparken och med fönster i två väderstreck. Lägenhetens stora balkong bjuder på härligt solläge och vetter mot grönska. Lägenhetens planlösning är optimalt fördelad och erbjuder stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, ett stort sovrum samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Lägenheten är registrerad som en trea och går enkelt att återställa genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Idag disponeras lägenheten som en rymlig tvåa med stort vardagsrum med plats för arbetsdel. Genomgående finns gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Köket erbjuder gott om arbetsyta, mycket förvaring i flertalet skåp och lådor samt all önskvärd maskinell utrustning som hel kyl och frys, diskmaskin och spis. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Förrådsgatan 3, Solna / Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Förrådsgatan 3

Lägenhet
Solna / Råsunda, Solna kommun
Notar
2 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2
2 946 kr/mån
65 795 kr/m²

- Nära kommunikationer och restauranger! - Högt i tak! - Genomgående läge! - Populär adress! - Optimalt planerad! - Trevlig balkong! - Stora ytor! Nu ges det möjlighet att förvärva denna mycket trevliga tvåa på populära Förrådsgatan! Denna bostad präglas av en härlig rymd, ett genomgående läge med gott om ljusinsläpp och en trevlig balkong att njuta av under sommarens varma dagar. Här välkomnas ni av en rymlig hall och når vidare in till vardagsrummets stora öppna ytor där det finns gott om plats för soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når man dessutom bostadens mycket trevliga balkong. Lägenhetens moderna kök är fullt maskinellt utrustat med all önskvärd maskinell utrustning som kyl, frys, diskmaskin, gasspis - perfekt för er som har ett matlagningsintresse. Lägenhetens sovrum är rogivande och ger plats för dubbelsäng och garderob. Bostadens badrum är kaklat och utrustat med duschväggar i glas och gott om förvaring i kommod och vägghängt skåp. Detta är den perfekta lägenheten för dig/er som har högt ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Varmt välkomna att höra av er! OMRÅDET Kvarteret runt omkring är lugnt, med närhet till parker. Gamla Råsunda erbjuder ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; Restaurang Sardin, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egen biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym. KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7