Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Sofia Andersson

Sofia Andersson

Om mig

Jag är mäklaren som kommer överträffa dina förväntningar! Med en kandidatexamen i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling från KTH har jag breda kunskaper inom allt som rör fastigheter. Utöver detta har jag studerat professionell kommunikation vilket, i kombination med min fingertoppskänsla, ger mig rätt förutsättningar för att få till en lyckad budgivningsprocess. Jag lovar dig ett stort personligt engagemang och den tid som krävs för att du ska känna dig riktigt nöjd med resultatet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvid Tydéns Allé 28, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
 • Kommande
Arvid Tydéns Allé 28, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun, bild 2
Arvid Tydéns Allé 28, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun, bild 3

Arvid Tydéns Allé 28

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
5 595 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3
4 472 kr/mån
64 682 kr/m²

Nu ges det sällsynta tillfället att förvärva områdets bästa 3a! Här bor du lyxigt, högt upp i huset med två balkonger, i insynsskyddat och fritt läge och med Ingentingskogen som närmaste granne. Balkongerna bjuder på sol hela dagen och fantastisk utsikt ut mot grönskan samt delar av Vasastan och Kungsholmen med både Norra tornen och Stadshustornet i blickfånget. Lägenheten i sin tur bjuder på en halvöppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. En avskiljande vägg mellan vardagsrum och kök låter dig avnjuta en kväll i tv-soffan i lugn och ro. Här bor du högt upp i huset med fantastiskt ljusinflöde genom stora fönster i tre väderstreck. Genomgående i lägenheten är hög standard i materialval och vitvaror samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, walk-in-closet och klädkammare som också kan användas som kontor. Förvaringen i lägenheten kompletteras med källar-, cykel- och barnvagnsförråd i samma trappuppgång, där man även har direktaccess till föreningens garage. De båda sovrummen ligger i lugnt och insynsskyddat läge. Master bedroom är stort och lyxigt, med plats för större säng och annat möblemang medan det mindre rummet är optimalt som barn- eller arbetsrum. Köket erbjuder fantastiska arbetsytor samt all önskvärd maskinell utrustning såsom helt kylskåp och frys, inbyggd mikro, ugn, diskmaskin och induktionshäll. Badrummet är fräscht och modernt med ljusa färgval och innehåller bekvämligheten i separat tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen till visningen av underbara Arvid Tydéns allé 28 – en lägenhet att trivas i! Kontakta mäklare Sofia Andersson för privatvisning - möjlighet till långt tillträde!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kruthusbacken 80B, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Kruthusbacken 80B

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
3 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån -1/3
4 690 kr/mån
49 922 kr/m²

Nu ges ett utsökt tillfälle att förvärva denna välplanerade lägenhet i populära Råsunda! Här bor du bekvämt i en rymlig tvårummare fördelad på 64 kvm med optimalt läge. Inom en kort promenads avstånd finner du ett stort utbud av butiker, restauranger, nöjen och service i Solna centrum, Friends arena, Westfield Mall of Scandinavia och de mysiga gamla kvarteren i Råsunda. Samtidigt som läget erbjuder mycket goda kommunikationer med närhet till tunnelbana, tvärbana, bussar, E4an och pendeltåg finns också natur och grönområden vid Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken runt knuten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social yta som bjuder in till att umgås. Köket med gott om förvaring och arbetsytor är utrustat med samtlig önskvärd maskinell utrustning inklusive diskmaskin. Via vardagsrummet med plats för matbord, soffgrupp och övrigt möblemang nås den fantastiska terrassen. Med det lugna sydvästläget kan du här skapa en egen oas att avnjuta soliga dagar på. Det mysiga sovrummet erbjuder god plats för dubbelsäng och tillhörande sovrumsmöbler. Badrummet renoverades 2020 i moderna val med spotlights, golvvärme, hand- och takdusch från Gustavsberg, badrumsmöbler från Svedbergs samt egen tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplats finns på föreningens mark i direkt anslutning till fastigheten. Varmt välkomna till Kruthusbacken 80B, ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Uteplats
Algatan 7, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Algatan 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
3 950 000 kr
63,5 m²
2.5 rum
4 204 kr/mån
62 205 kr/m²

** Accepterat pris - ring mäklare Sofia Andersson för visning ** Välkomna till denna fina välplanerade 2,5a i populära Råsunda! Här bor ni med genomgående gott skick och stort ljusinsläpp via fönster från två väderstreck. Lägenheten bjuder på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående i lägenheten är hög standard i materialval och vitvaror samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Det stora sovrummet ligger i lugnt läge och är smart placerad mot lugna innergården medan det lite mindre vetter åt andra hållet. Det andra rummet kan användas som både sovrum, walk-in-closet eller arbetsrum. Köket erbjuder fantastiska arbetsytor samt all önskvärd maskinell utrustning såsom kyl- och frys, inbyggd mikro, ugn, diskmaskin. I köksön finns induktionshäll och lyxig köksfläkt. Badrummet är exklusivt och modernt med mörka färgval i industriell stil.

 • Uteplats
 • Hiss
Råsundavägen 134, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Råsundavägen 134

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
2 500 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2
3 047 kr/mån
83 333 kr/m²

** Accepterat pris 2 500 000 kr ** Varmt välkommen till föreningens bäst planerade etta på populära Råsundavägen 134. Här bor du på 30 välplanerade kvadrat, med stort kök och gott om plats för allt som önskas i en lägenhet. Direkt när du kliver in i lägenheten välkomnas du av ljuset från de stora fönstren. Sängen avskärmas från resten av rummet med en lyxig industriglasvägg och rummet erbjuder plats för soffa, tv och matplats. Köket erbjuder allt man kan önska i form av diskmaskin, spis, mycket i flera skåp och gott om arbetsyta. Badrummet är kaklat, med fint golv och snygga duschväggar i glas. Här finns handdukstork samt skåp för förvaring. I den möblerbara hallen finns stora garderober samt plats för klädhängare för ytterkläderna. I föreningen finns en härlig takterrass och till lägenheten hör ett förråd. Bostaden ligger i hjärtat av Råsunda, Solnas mest eftertraktade område. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan gå långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

 • Hiss
Huvudstalundsvägen 4, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
 • Kommande

Huvudstalundsvägen 4

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
Pris saknas
78 m²
3 rum
vån 1
5 140 kr/mån

- Balkong i soligt läge - Utsikt över Lundbyparken - Välplanerad planlösning - Lediga parkeringar i föreningen - Nära kommunikationer, naturområden samt innerstan Varmt välkomna till en av områdets mest eftertraktade lägenheter. Här bor du i ostört läge med utsikt över trevliga Lundbyparken och med fönster i två väderstreck. Lägenhetens stora balkong bjuder på härligt solläge och vetter mot föreningens trevliga innergård. Lägenhetens planlösning är optimalt fördelad och erbjuder stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum samt ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående finns gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Köket erbjuder gott om arbetsyta, mycket förvaring i flertalet skåp och lådor samt all önskvärd maskinell utrustning som hel kyl och frys, integrerad mikro, diskmaskin och spis.

 • Balkong
 • Hiss
Bollgatan 11, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Bollgatan 11

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
Pris saknas
108 m²
4 rum
vån 3
3 193 kr/mån

Varmt välkomna till Bollgatan 11, en fantastisk lägenhet med 4a rum fördelade på 108 kvadratmeter. Föreningen är en solid och skuldfri förening med låg avgift. Varje lägenhetsinnehavare kan garanteras en P-plats för endast 550 kr/månad. Andra gemensamma facilitet är gemensam tvättstuga med 5 tvättmaskiner och 4 torktumlare, tvätthall, cykelrum, innergård med lekplats och grill samt barnvagnsförråd. En lokal hyrs ut och bringar intäkter till föreningens kassa. Bostaden har ett magiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget med stora och många fönster. Lägenhetens rum ligger i fil och bjuder in till sociala tillfällen mellan kök, matsal och vardagsrum. Det är från vardagsrummet man nåt den härliga balkongen som vetter ut mot lummiga Charlottenburgsparken. Detta rum går också att disponera som sovrum. Matsalen är rymlig och helt utan insyn med flertalet möbleringsmöjligeter, här finns även en fransk balkong. Lägenheten bjuder på två (alternativt tre) stora sovrum placerade ifrån varandra med stora ytor, till ena finns en klädkammare. I köket finns önskvärd maskinell utrustning som diskmaskin samt hel kyl och frys, här finns också gott om förvaring i flertalet skåp och lådor. Badrum med badkar och

 • Balkong
 • Hiss
Bollgatan 7, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Bollgatan 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
Pris saknas
85 m²
3 rum
vån 4/5
2 513 kr/mån

- Låg avgift - Skuldfri förening - Garanterad p-plats i garage (550 kr/mån) - Insynsskyddad - Utsikt över Charlottenburgsparken - Balkong i västerläge Varmt välkomna till en av Råsundas bästa 3or. Här bor du på 85 välplanerade kvadrat i en solid och skuldfri förening med låg avgift. Varje lägenhetsinnehavare kan garanteras en P-plats för endast 550 kr/månad. Andra gemensamma facilitet är gemensam tvättstuga med 5 tvättmaskiner och 4 torktumlare, tvätthall, cykelrum, innergård med lekplats och grill samt barnvagnsförråd. En lokal hyrs ut och bringar intäkter till föreningens kassa. Direkt när du kliver in i lägenhetens välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med plats för såväl soffa, tv samt stort matsalsbord. Härifrån når du den härliga balkongen i västerläge mot den trevliga innergården. Köket är i ljusa färger med flera skåp och mycket arbetsyta. Här fås plats med större matbord. Sovrummet är stort och här fås plats med dubbelsäng. Fräscht helkaklat badrum med dusch, vägghängd toalett, kommod med spegelskåp och tvättmaskin. I lägenheten finns ett stort förråd. Hissen tar er direkt ner till garaget samt till källarförrådet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Garvis Carlssons gata 28, Råsunda, Solna kommun
 • Kommande

Garvis Carlssons gata 28

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Notar
Pris saknas
37 m²
1 rum
2 498 kr/mån

Välkommen till en svårslagen och stor 1:a som bjuder på allt man kan önska av en modern lägenhet i denna storlek. Lägenhetens präglas av en härlig rymd tack vare flera fönster, läget i huset och de vita väggarna som omfamnar hela bostaden. Kvadraten har fördelats med noga eftertanke, fokus ligger på öppna sociala umgängesytor som inrymmer både soffa, tv och ett matbord. Detta gör det möjligt att bjuda in till stora middagar samtidigt som man får plats med en ordentlig soffa för mer avslappnat umgänge. Och varför inte bjuda med dina gäster ut på den grönskande uteplatsen, belägen i lugnt läge. Här kan ni spendera kvällen tillsammans, grilla och umgås i ostört läge. Köket är stilrent med många skåp och lådor som erbjuder gott om förvaring. I köket finns full maskinell utrustning med kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. I lägenheten finns ett rymligt förråd. I anslutning till hallen finns garderober för ytterkläder och prylar. Rymligt och praktiskt badrum inrett med dusch samt förvaring i kommod och skåp över både tvättmaskinen och torktumlaren. Läget kan inte bli bättre, bra varierande service och smidiga kommunikationer precis utanför porten. OMRÅDET På promenadavstånd nås Solna C med god service och shopping, ett annat alternativ är Westfield Mall of Scandinavia som erbjuder en uppsjö av bra restauranger, utmärkt shopping och Filmupplevelser på IMAX i gallerian. Här ligger också större livsmedelsaffärer, service och SATS. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Uppe i Råsunda invid Stråket finns flera trevliga caféer, bageri och restauranger i olika prisklasser däribland Supreme Burger och Texas Longhorn som har härliga uteserveringar på sommaren. Tar man sig till Filmstaden hittar man Råsundas egna SF- biograf, väldigt pittoreskt för spontana biobesök. Vill ni koppla av i det gröna eller rasta hunden ligger Skytteholmsparken nära eller Råstasjön och Lötsjön med fina motionsslingor på ca 5 km, på vägen kan man stanna till för en kaffe i Gröna stugan. En kort bil- eller bussfärd bort ligger Hagaparken, Kronprinsessans hemmaplan. Här kan ni besök Fjärilshuset, avnjuta en picknick, eller ta ett svalkande dopp i Brunnsviken. Invid vattnet ligger Haga tennis med fina utomhusbanor med vy ner mot vattnet. Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här bor ni i Solnas knutpunkt! Närmsta T-bana är blåa linjen - Solna Centrum, tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik. Vid Solna station kan ni också hoppa på pendeltåget. Flertalet bussar passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Odenplan, Sundbyberg station, Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö.

 • Uteplats
 • Hiss
Epistelvägen 7, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
 • Kommande

Epistelvägen 7

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
2 495 000 kr
32,5 m²
1 rum
2 133 kr/mån
76 769 kr/m²

Varmt välkommen in till en oslagbar 1:a med attraktivt läge i Solna. Här bor du med närhet till såväl lugna naturområden, innerstadspuls samt kollektivtrafik som tar dig vart du önskar i Stockholm. En kort promenad på ca 5-10 minuter tar dig till gångstråket längs Huvudsta Strand med trevliga caféer, en 4h-gård med djur samt Huvudsta strandbad. Fortsätter du förbi Pampas Marina når du snart Kungsholmen eller Vasastan. Via ytterdörren välkomnas du in i en lägenhet med öppen och social planlösning, en yta som bjuder in till tillställningar med vänner och familj. Har du ett större sällskap över kan du bjuda med dem ner till den lummiga innergården, här ni kan låna föreningens grillar för att sedan avnjuta en middag under den grönskade pergolan. Köket är praktiskt med gott om plats för förvaring och bänkyta att arbeta på och med maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikro och kyl/frys. Sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrummet är rymligt med kombinerad tvätt- och torktumlare, handdukstork, golvvärme, duschvägg av glas samt gott om förvaring i rymlig kommod med översittande spegel. I hallen finns platsbyggd garderob. Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i! I Brf Ektorget bor du in en ekonomiskt stabil och nytänkande förening med 117 lägenheter. Föreningen håller bra takt på amorteringen av föreningens lån samt har låg räntekänslighet på bara 19%. Här finns en gemensamhetslokal, grovtvättstuga, miljö- & återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en lummig innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter, lekyta och cykelparkering. Under föreningen finns 77 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Det är Corepark AB som hanterar uthyrningen. Garaget erbjuder vanliga p-platser, ladd-platser, natt- och helg platser samt bilpool.

Arvid Tydéns allé 26, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
 • Kommande

Arvid Tydéns allé 26

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
Pris saknas
40,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 324 kr/mån

Varmt välkommen in till en oslagbar 1:a med attraktivt läge i Solna. Här bor du med närhet till såväl lugna naturområden, innerstadspuls samt kollektivtrafik som tar dig vart du önskar i Stockholm. En kort promenad på ca 5-10 minuter tar dig till gångstråket längs Huvudsta Strand med trevliga caféer, en 4h-gård med djur samt Huvudsta strandbad. Fortsätter du förbi Pampas Marina når du snart Kungsholmen eller Vasastan. Lägenheten i sin tur bjuder, tack vare sitt insynsfria hörnläge, på stort ljusinsläpp via flera fönster. Via ytterdörren välkomnas du in i en lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en yta som bjuder in till tillställningar med vänner och familj. Via vardagsrummet når du lägenhetens härliga balkong med enastående utsikt över delar av Vasastan och Kungsholmen med både Norra tornen och Stadshustornet i blickfånget. Balkongen är en samlingsplats för familj och vänner året om, vintertid ser du ut över Stockholms vinterlandskap och kan njuta av stadens alla fyrverkerier på nyårsafton. På balkongen fås plats med soffgrupp, blomlådor och annat som önskas. Har du ett större sällskap över kan du bjuda med dem ner till den lummiga innergården, här kan barnen leka av sig medan ni avnjuter en middag under den grönskade pergolan. Köket är praktiskt med gott om plats för förvaring och bänkyta att arbeta på och med maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikro och kyl/frys. Sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrummet är rymligt med kombinerad tvätt- och torktumlare, handdukstork, golvvärme, duschvägg av glas samt gott om förvaring i rymlig kommod med översittande spegel. I hallen finns flertalet platsbyggda garderober. Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Charlottenburgsvägen 15, Råsunda - Vasalund, Solna kommun
 • Kommande

Charlottenburgsvägen 15

Lägenhet
Råsunda - Vasalund, Solna kommun
Notar
3 200 000 kr
39 m²
2 rum
2 568 kr/mån
82 051 kr/m²

** Accepterat pris - Ring för mäklare Sofia Andersson för visning - 0708-99 79 13 ** Varmt välkommen in till en oslagbar 2:a med attraktivt läge i Solna. Här välkomnas du in till en lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en yta som bjuder in till tillställningar med vänner och familj. De stora fönstren bidrar till en ljus och härlig atmosfär i hela lägenheten. Via vardagsrummet når du lägenhetens härliga balkong. Köket är praktiskt med gott om plats för förvaring och bänkyta att arbeta på, med utrustning i form av induktionshäll, ugn, integrerad mikro och kyl/frys. Sovrum med plats för säng samt annat möblemang. Badrummet är rymligt med tvättmaskin, handdukstork, golvvärme, duschvägg av glas samt gott om förvaring i rymlig kommod spegel.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Järnvägsgatan 2A, Huvudsta, Solna kommun
 • Kommande

Järnvägsgatan 2A

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Notar
Pris saknas
64 m²
2 rum
3 398 kr/mån

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a belägen i attraktivt område, nära Solna Centrum. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av optimalt planerade ytor, härligt ljusinsläpp ifrån olika väderstreck samt en mysig balkong med högt läge i huset. Lägenhetens 64 kvadratmeter är fördelade på två rum och kök, har fönster i två väderstreck samt balkong med bästa solläge. Bostaden är ytterst välplanerad med trivsamma sällskapsytor. Stort vardagsrum med charmigt burspråk samt utgång till lägenhetens mysiga balkong, ljust och trivsamt kök med plats för matbord för flertalet personer. Stor möblerbar hall som med fördel kan möbleras efter eget önskemål, i anslutning finns även en stor klädkammare. Rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Fräscht och stambytt badrum. Hela bostaden är i genomgående mycket gott skick. Läget i Huvudsta är lummigt och trivsamt med Huvudstafältet och härliga promenadstråk som sträcker sig längs vattnet från Vasastan och Karlberg, förbi Huvudsta bortåt Sundbyberg och Bällstaviken. På vägen passerar man bland annat Pampas Marina med sin populära restaurang K4 Pampas och båthamn, Huvudstabadet med utomhuspool och strandbad, Augustendals 4H-gård, Café båthuset och Hufudsta ridskola. Huvudsta utgör därmed en naturskön stadsdel samtidigt som Stockholms innerstad ligger på väldigt kort avstånd. Här bor du i en mycket central del av Solna med närhet till det mesta. I närheten finns butiker, restauranger, caféer, matbutiker, gym samt direktbuss till Bromma flygplats. Ca 5 minuters promenad till Solna Centrum som även är den närmsta tunnelbanestationen. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. För den som vill ha ett större utbud av butiker finns Mall of Scandinavia med 250 butiker som är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Ca 15-20 minuters cykeltur till Fridhemsplan och två matbutiker inom cirka 500 meters radie. Om ni önskar gröna och inbjudande promenadstråk finns sådana vid närbelägna Ulvsundasjön och för en längre tur går det att promenera längs Pampas Marina mot Vasastan, Karlbergs slott eller Kungsholmen. Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Till tunnelbanestationen Västra skogen och dess täta avgångar går man på 6-7 minuter och turen in till T-centralen tar endast sju minuter. Buss 152 går precis utanför lägenheten och tar er direkt till Liljeholmen på 10 min.

 • Balkong

Visar alla 12