Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Värmdö

Fastighetsbyrån Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näsvägen 8, Kolvik, Värmdö kommun

Näsvägen 8

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
11 000 000 kr
200 m²
7 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till denna vackra villa på 200kvm med pool och garage som erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och gammaldags charm. Detta fantastiska hem är en syn att skåda med sin vitputsade fasad, spröjsade fönster och öländsk kalksten som ger en känsla av tradition och elegans som utstrålar en charm och en känsla för detaljer som är utöver det vanliga. När du kliver in genom dörren möts du av öländsk kalksten och vackra handgjorda trägolv som sträcker sig genom hela huset. Varje bräda är noga utvald för att skapa en varm och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela huset. På nedervåningen finner du ett rymligt kök i gammal stil med bland annat en vacker vedspis som är både funktionell och dekorativ, skafferi, rustik spiskåpa samt en praktisk köksö med marmorskiva och tillhörande stolar. Köket är designat med sociala ytor och ett vackert burspråk där det finns gott om plats för en större matgrupp. I anknytning till köket finns ett rymligt sällskapsrum, med plats för en större soffgrupp och gott om utrymme för umgänge samt en vacker gammal kakelugn att värma sig framför. Här finns platsbyggda bokhyllor med gott om förvaringsmöjligheter som är gjorda utefter rummets förutsättningar. Härifrån når du via vackra dubbeldörrar även den stenlagda uteplatsen i soligt söderläge. Från köket kan du öppna upp för att nå både köksträdgården och pooldäck i trä där den platsgjutna poolen nås och som skapats efter naturens förutsättningar som blir en fin detalj i trädgården, här finns även plats för solsängar. Rymligt badrum med vackra materialval och färgsättning skapar harmoni samt erbjuder dubbla handfat, vackert badkar placerat centralt i rummet, dusch och toalett samt fönster som vetter mot norr. Tvättstuga med generös förvaring finns i anknytning till entrén. På övre plan finner du fyra rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Varje sovrum är omsorgsfullt utformat för att ge maximal komfort och har gott om plats för dubbelsäng, förvaringsmöjligheter och eventuellt arbetsplats. Med stora fönsterkupor i alla väderstreck ges ett generöst ljusinsläpp. Badrummet på övre plan kombinerar en varm känsla i form av puts som möter elegant marmor, vilket ger en vacker och unik estetik. Golvet har marmor i samma färgskala, vilket skapar en enhetlig och lyxig känsla. Här finns dusch, toalett och handfat. Ute erbjuds en härlig trädgårdstomt med vacker stensättning, buskar, blommor samt en gjuten pool som står sig år efter år. Många sociala ytor har skapats för att kunna njuta i alla väderstreck oavsett tid på dygnet. Fastigheten erbjuder ett garage på 50kvm, en del av garaget är inrett med ett extra sovrum och här är det förberett för badrum och ett mindre kök. Här når du natur, bad, skolor samt förskolor med en kort promenad. Bussen som tar dig till Slussen på ca. 30 minuter ligger bara någon minut ifrån fastigheten. Välkomna till ett hem att trivas i där inget har lämnats åt slumpen!

  • Uteplats
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun, bild 2
Bullandö seglarby 37, Bullandö, Värmdö kommun, bild 3

Bullandö seglarby 37

Villa
Bullandö, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 695 000 kr
100 m²
5 rum
323 m² tomt

Här har du ett fantastiskt tillfälle att äga ett hus som du kan använda till permanentbostad eller fritidsboende i den exklusiva skärgårdsdestinationen Bullandö Seglarby. Huvudbyggnad på 60 kvadratmeter med kök, badrum och sovrum samt gästhus på 40 kvadratmeter med litet kök, två sovrum och badrum med bastu. Detta charmiga skärgårdsparadis är nu tillgängligt för dig som söker en unik plats att kalla hem. - Fantastiskt läge beläget i eftertraktade Bullandö Seglarby med närhet till strand, natur och aktiviteter. - Nära till service: Promenadavstånd till restaurangen, populära Bullandö Glassfabrik och allt annat som Bullandö Seglarby har att erbjuda. Bullandö Seglarby! En fantastisk möjlighet att förverkliga dina skärgårdsdrömmar.

  • Premium
  • Uteplats
Enkärrsvägen 40, Ingarö Enkärret, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Enkärrsvägen 40, Ingarö Enkärret, Värmdö kommun, bild 2
Enkärrsvägen 40, Ingarö Enkärret, Värmdö kommun, bild 3

Enkärrsvägen 40

Villa
Ingarö Enkärret, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 490 000 kr
76 m²
4 rum
3 845 m² tomt

På en plan och solig trädgårdstomt i perfekt sydväst läge i natursköna Enkärret kan både små och stora njuta av långa sköna dagar på den stora gräsmattan där lek och bus enkelt kan samsas med odlingar, fruktträd och bärbuskar medans kvällarna kan avnjutas på altanen i kvällssolen. Blir man sugen på ett dopp ligger Återvallsträsket inom kort promenadavstånd och runt knuten finns fina vandringsleder i skärgårdsnatur. Allt detta endast 30 minuter från stadens brus och stök. Här bor du bra i nuvarande huvudbyggnad om ca 75 kvm som precis har anslutits till det kommunala v/a-nätet. Inrett med ett generöst kök med bra arbetsytor, mysigt vardagsrum med öppen spis, badrum med dusch och wc samt tre sovrum fördelat på två våningar. En generös detaljplan har antagits som bl a medger 200 kvm i BYA och man har startat en utbyggnad i ett plan om ca 85 kvm i vinkel mot den nuvarande huvudbyggnaden som är färdig exteriört med fasad, tak och fönster mm klart men saknar bl a rumsindelning, ytskikt och inredning interiört samt finplanering av tomten runt huset med altaner och gångstråk. Tanken är att när tillbyggnaden är färdigbyggd öppnar man upp en vägg in till det befintliga huset och därmed har man fått en generös villa om ca 160 kvm. På det här sättet kan du bo bra i befintlig bostad medans tillbyggnaden byggs klart. Vill man kan man sen anpassa även den ursprungliga bostaden så att den sömlöst anpassas i både stil och planlösning till den nya delen. Flera förslag på planlösning finns hos mäklaren samt en grov uppskattning av återstående arbete för att färdigställa projektet. Ett nybyggt attefallshus om 30 kvm med en trevlig altan finns vid infarten, smakfullt inrett med komplett kök och plats för litet matbord och soffa, sovrum och dubbla sovloft samt förberett för badrum. Utmärkt att hyra ut under dom populära sommarmånaderna. Välkommen att skapa och utveckla din egen husdröm på en soldränkt tomt i sagolikt vacker natur med pendlingsavstånd till jobb och stoj i storstan.

  • Premium
  • Uteplats
Ursula Printz gata 8, Gustavsberg, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Ursula Printz gata 8

Lägenhet
Gustavsberg, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/5
8 162 kr/mån
41 186 kr/m²

Välkommen till en ljuvlig gavellägenhet med fyra rum belägen i populära hamnen i Gustavsberg. Här erbjuds generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, tre sovrum, två balkonger i två väderstreck samt två separata toaletter! Du välkomnas in i en ljus hall med gott om upphängnings- och förvaringsmöjligheter. I ena delen av lägenheten erbjuds en liten hall och två ljusa sovrum varav det ena med en rymlig praktisk klädkammare, balkong mot trevlig innergård samt en separat toalett. I andra delen av lägenheten erbjuds ett stort och ljust sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsäng. Intill sovrummet finns ett rymligt badrum med dusch, toalett och tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk. I hjärtat av lägenheten finns ett öppet och ljust kök i tidlös design med gott om köksskåp, praktiskt arbetsbänk och plats för en större matgrupp. I anknytning till köket finns ett rymligt sällskapsrum med gott om sociala ytor samt utgång till en möblerbar balkong i soligt söderläge. I Brf Sailor i Gustavsberg finns en trevlig gemenskap och en välskött förening. Med närhet till skolor, förskolor och service är detta ett perfekt boende för den som söker en bekväm vardag i en trivsam miljö. Gustavsbergs hamn är ett växande område som erbjuder vacker natur och samtidigt ett bra utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker. Idealisk bostad för den som söker bekvämt boende med närhet till både stadsliv och natur med möjligheter till härliga promenader i närliggande grönområden. Busshållplats finns i närområdet och tar dig till Slussen på ca. 25 minuter. Välkomna till ett boende med allt inom gångavstånd!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Torsbyslingan 9, Torsby, Värmdö kommun

Torsbyslingan 9

Radhus
Torsby, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 995 000 kr
99,3 m²
4 rum
5 512 kr/mån
40 232 kr/m²

Välkommen till ett modernt radhus i absolut toppskick i populära Torsby! I det nya rad- och parhusområdet i underbara och skärgårdsnära Torsby erbjuds nu ett fantastiskt radhus om 99 kvm med tillhörande uteplats och tomtdel. Med närhet till allt så som stränder, skolor och förskolor, mataffär, restauranger och kommunikationer är detta den perfekta platsen att bosätta sig på. Arkitekten Peter Stenberg på Ikonhus har tänkt på allt när han ritade dessa trivsamma och yteffektiva radhus. Här finns ett stilrent kök från Marbodal och vardagsrum i öppen planlösning, vackra spröjsade fönster i industristil med utgång till baksidans uteplats och trädgård med strålande sol från förmiddag till sen kväll. Här kan man enkelt grilla och umgås med familj och vänner. Radhuset erbjuder två till tre sovrum och två helkaklade badrum där det på entréplan innehar badkar, kommod och en kombinerad tvätt- och torktumlare tillsammans med en praktisk arbetsbänk. I badrummet på plan 1 finns även där en duschhörna med vikbara duschväggar, kommod, och förvaringsskåp. Utöver detta finns det gott om förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober, platsbyggda garderober samt förråd både inne i huset (används idag som klädkammare) och utanför, intill entrén. På det översta våningsplanet finns det möjlighet till ett tredje sovrum, gästrum, hemmakontor, lekrum eller varför inte ett biorum för härliga hemmakvällar, inred det efter egna önskemål och behov och låt fantasin flöda. Intill detta rum som idag nyttjas som hemmakontor finns ett väl tilltaget förråd/klädkammare. Till radhuset hör en egen parkeringsplats framför entrén med elbilsladdare. Gästparkeringar finns i området. I föreningen finns en generös och trivsam innergård med stor gemensam gräsyta samt lekställning för områdets barn och vuxna att träffas och umgås i. Torsby är ett barnvänligt och lugnt område i skärgårdsmiljö. Här bor du alldeles intill naturen och havet. Samfälligheten erbjuder bryggor och båtplatser i Torsby Båtägarförening samt fina badmöjligheter genom två stränder som allt ligger på promenadavstånd. Den lite större av de två sandstränderna är långgrund och ligger skyddat. Här finns det volleybollplan, grillplats, gungor och en trampolin från klipporna för den som vågar. Det finns även en större grönyta med fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym i området. Den trevliga sushirestaurangen SakaeV ligger vid Värmdövägen bara några minuters promenad bort vilket kan vara bekvämt ibland när tiden inte riktigt räcker till. Ett flertal skolor och förskolor finns i närheten och det har nyligen öppnat en förskola i Torsby på promenadavstånd från bostaden. Till stan tar du dig med buss på ca 35 minuter och busshållplatsen ligger precis intill Torsbyslingan. I natursköna Torsby har det genom åren byggts mycket nytt som blandat med den äldre bebyggelsen skapat ett mycket populärt och trivsamt område med dess kuperade terräng och spännande arkitektur. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i!

  • Balkong
  • Uteplats
Lillsvängen 6, Ingarö Björkvik, Värmdö kommun

Lillsvängen 6

Fritidshus
Ingarö Björkvik, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
4 590 000 kr
100 m²
6 rum
2 227 m² tomt

På en ogenerad naturtomt och med ett högt och ljust läge ligger detta härliga åretrunt paradis med generösa sociala ytor både ute och inne och en stor altan som badar i sol från förmiddag till kväll. Dom senaste åren har huvudbyggnaden byggts till och renoverats för att passa både för permanent bruk eller kvalitativt helg- och semesternöje. Här kan man samla familj och vänner året runt och njuta av allt det härliga som finns i närheten. På sommaren kan man promenera ner till fantastiska, långgrunda sandstränder eller ligga på klipporna och lapa sol hela dagarna, spela tennis på områdets fina tennisbanor, cykla ner och äta en bit mat på Bistro Björkvik eller kanske ta den egna båten ut till magiska smultronställen i skärgården. För den som gillar att natur finns oändliga strövområden i skog och mark, favoriten för många är Björnö naturreservat dit man kan cykla eller promenera. Huvudbyggnaden bjuder på ljust allrum med öppen spis och utgång till den stora altan, delvis under tak, mot sydväst där det är skönt att hänga i solen på eftermiddagen och avnjuta långa grillmiddagar till sent på kvällen. Här finns också ett nyrenoverat kök med matplats, 4-5 sovrum samt ett kaklat duschrum med wc och separat tvättstuga med wc. På baksidan finns en plan gräsmatta, perfekt för lek och bus samt ett större förråd. För den som vill bygga ut ytterligare medges en byggrätt om totalt ca 220 kvm. Till stan tar det ca 50 min och till bussen går man på 5 minuter.

  • Uteplats
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen

Lägenhet
Mörtnäs, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 695 000 kr
131 m²
5 rum
5 998 kr/mån
43 473 kr/m²

Välkommen till Mörtnäshöjden, här erbjuds moderna och genomtänkta parhusbostäder i hög standard och med privata takterrasser med härlig utsikt över trädtopparna. Mörtnäs är ett attraktivt villaområde beläget i en idyllisk skärgårdsmiljö centralt på Värmdö. Carl Ek Fastigheter kommer tillsammans med 2BK Arkitekter att uppföra 20 parhusbostäder på 131 kvadratmeter på en rofylld och familjevänlig återvändsgata ett stenkast från bad- och båtliv och en i övrigt harmonisk tillvaro nära naturen. Samtidigt har du nära till Stockholm stad med täta bussförbindelser och från i vår planeras pendlarbåt från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. Parhusen är placerade på en lugn och familjevänlig återvändsgata. Isälvsvägen ligger på en höjd ett stenkast från både skog och skärgård med en stig som löper ned till vattnet. Flera av bostäderna kommer ha en fantastisk utsikt över trädtopparna från den 14 kvadratmeter stora takterrassen. Samtliga bostäder får en egen tomt med trädäckad altan. 1-2 parkeringsplatser ingår per bostad och det kommer vara förberett för laddstolpe till elbil. Naturen är bevarad i den mån det är möjligt. Bostäderna kommer att vara rymliga i en öppen och luftig planlösning och erbjuda ett bekvämt boende i modern stil med både stor takterrass och uteplats. Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med ett modernt och stilrent kök med fokus på både design och funktionalitet. Köket är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen. Badrum med noggrant utvalda material i de moderna badrummen. Det kommer även att erbjudas Norrvange kakel och klinkers som tillval. Här finns även förråd. Övervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns två sovrum, ett allrum och badrum. Möjlighet att genom tillval välja till ett tredje sovrum och klädkammare istället för allrum. På vindsplanet finns ytterligare ett sovrum, två klädkammare och en generös takterrass med fin utsikt över skogen och havet som skymtar bakom. Möjlighet att genom tillval välja till ett badrum på detta plan. Energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och förberett för laddstople. Vid köp av nyproducerad bostad har du som bolånetagare möjlighet att ansöka om amorteringsfrihet hos banken i upp till fem år. För att du som köpare ska känna dig så trygg som möjlighet med ditt köp finns en utarbetad trygghetsgaranti innehållande bland annat räntegaranti, tillträdesskydd och skydd mot dubbelt boende. Läs mer om detta i dokumentet Trygghetsgaranti under Dokument & länkar. Juridisk person godkänns. Eftertraktade Mörtnäs är beläget mitt på Värmdö vid Torsbyfjäden och är i direktkontakt med Stockholms mellanskärgård. Vid inflyttning av bostäderna är det planerat att pendlarbåt trafikerar från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. I området finns Förskolan Solbacken och Snickarbarnens Förskola. Barnen kan cykla till Ösbyskolan, där dom går från förskoleklass upp till 9:an, utan att behöva passera någon stor väg. Populära Grisslinge havsbad med populärt bageri och härlig sandstrand ligger bara några minuters promenad från Mörtnäs. Här har boende i Mörtnäs exklusiv tillgång till en privat del av stranden. Närmsta Centrum är Värmdö Köpcentrum med stort och komplett utbud av service och butiker av alla de slag.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Wilhelm Kåges gata 5, vån 4, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Wilhelm Kåges gata 5, vån 4

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
2 195 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/5
3 231 kr/mån
56 282 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade 2:a i ett högt och just läge. Trevlig hall ger ett gott första intryck av en rymlig hall med garderober. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härifrån nås balkongen med kvällssol. Rymligt sovrum med garderob. Modernt och stilfullt badrum med dusch och kombimaskin. Trevligt boende med låg kostnad belägen i populära Porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn. Här bor du med gångavstånd till natursköna Gustavsbergs Hamn med flertalet promenadstråk, caféer, minigolfbana, livsmedelshandel och restauranger. En riktig sommardröm. En liten bit bort ligger Värmdö marknad som erbjuder allt du behöver för hemmet. Utmärkta kommunikationer nära busshållplatsen med linje 474 som tar en till Slussen och Stockholms innerstadsliv på cirka 20 minuter. Även buss 480C som går till City Terminalen och buss 484 till Sickla Udde.

  • Plus
  • Hiss
Kvarntorpsvägen 4B, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kvarntorpsvägen 4B

Lägenhet
Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/2
3 072 kr/mån
52 500 kr/m²

Precis på gränsen där det gamla brukssamhället i Hästhagen möter det nya moderna Porslinskvarteret ligger denna yteffektiva 2:a där känslan är att du bor i ett radhus. Bostaden har välplanerade ytor och en genomgående öppen planlösning. Med stora fönster ges ett tilltalande ljusflöde till hela bostaden. Fint kök med gott om skåp och arbetsytor. Från vardagsrumsdelen nås den stora trädäckade uteplatsen i perfekt västerläge med sol från dag till långt in på kvällen. Framför uteplatsen finns planteringsyta och en liten gräsmatta. Sovrumsdelen har gott om plats för säng och förvaring i garderobsvägg. Bostaden har ett förråd i direkt anslutning till den egna entrén. Stor parkering med möjlighet att hyra parkeringsplats för 150 kr/månaden per plats. Här bor man i avskilt och läge nära pulsen i Gustavsbergs hamn med affärer och restauranger och med gångavstånd till direktbuss till Slussen. En promenad bort når du vackra Kvarnsjön med orörd natur och släta klippor som bjuder in till härliga kvällsdopp sommartid och skridskoåkning vintertid.

  • Plus
Bullandövägen 1, Älvsala, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Bullandövägen 1

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 995 000 kr
48 m²
2 rum
2 180 m² tomt

Skärgårdsparadis året runt! Precis som i en sommaridyll kantas vägen till Älvsala och Bullandö av vacker natur och småskalig bebyggelse. Drömmer du om ett boende nära havet i lantlig och avskild miljö och med pendlingsavstånd till stan har du kommit rätt. Här kan man bo bra året runt eller njuta på ledig tid i det omhändertagna huset som genomgått en totalrenovering 2019-2020 med bl a nytt tak, nya ytskikt, nytt altandäck och nyanlagd infart och trädgård. Låt familjen och vänner samlas för att umgås och njuta på det stora altandäcket i perfekt västläge eller ta ett kvällsbad i det sköna nyinstallerade spabadet på tomten. Låt barnen busa bland fruktträden på gräsmattan, ta med familjen ut på strövtåg i härlig skärgårdsnatur eller varför inte ta utforska världens vackraste skärgård. Möjlighet till båtplats finns. Huvudbyggnaden om ca 48 kvm är helt modern med härligt vardagsrum med laminat golv tillsammans med murad braskamin och stora fönster med utgång ut till altanen, modernt kök med bra maskinell utrustning, kaklat badrum med dusch, wc och tvättmaskin samt sovrum med plats för dubbelsäng. Gästerna kan övernatta i gästhuset som är inrett med plats för säng och övrig möblering. Garage finns i källardelen och passar perfekt för hobbyverksamhet och förvaring. På kort promenadavstånd har man härliga Bullandö Marina med skärgårdens bästa sommarrestaurang, mataffär och glassbar. Runt omkring finns flera härliga klippbad och badstränder. En detaljplan har antagits för området som medger mycket generös byggrätt och kommunalt v/a som beräknas dras in under 2024. Kostnad för anslutning bekostas av köparen. Kontakta Värmdö Kommun på 08-57047470 för mer info. För dig som ibland måste åka in till stan finns busshållplats runt hörnet och resan in till stan tar ca 50 minuter. Varmt välkomna till ett riktigt skärgårdsparadis som kan avnjutas året runt!

  • Plus
  • Uteplats
Ursula Printz gata 8, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Ursula Printz gata 8

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
4 641 kr/mån
49 875 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 2:a i populära Gustavsbergs hamn! Denna lägenhet har en öppen planlösning vilket gör lägenheten väldigt enkel att möblera samt ger gott om sociala ytor. Med de stora fönsterpartierna har bostaden ett generöst ljusinsläpp. De ljusa materialvalen gör att du enkelt kan sätta din egen touch och på sommaren blir den stora balkongen som en förlängning av vardagsrummet. I hallen hittar du flera garderober med gott om förvaringsutrymme. Här finns även ett sovrum med 2 fönster, plats för en större säng samt förvaring. Badrummet är väldigt rymligt och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Följande planlösning presenteras: Entré: Rymlig hall med flertalet garderober ger gott om förvaring. Här finns också plats för skoställ och hatthylla till ytterkläder. Badrum: Modernt badrum helkaklat i vitt kakel och grått klinker med golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, kommod i vitt med spegel ovan. Porslin och blandare är från Gustavsberg. Kök/Vardagsrum: I öppen social planlösning till köket finns ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Flertalet fönster ger ett ljust intryck. Smakfullt och tidlöst kök i vitt med mörk bänkskiva som bryter av fint mot det vita kaklet ovan. God och lättillgänglig förvaring. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, micro, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Sovrum: Sovrum med plats för säng och förvaring. Bostaden är belägen i attraktiv förening och erbjuder hög komfort och vardagskvalité, en stor och fint anordnad gårdsplan för härligt samkväm och barnvagnrum/cykelrum. Här bor du i natursköna Gustavsbergs Hamn med flertalet promenadstråk, marinan in på knuten och Kattholmens restaurang, etablerade Marincenter, ångbåtskajen och porslinsmuseum. En riktig sommardröm. I direkt närhet har du vårdcentral, caféer, livsmedelshandel, restauranger och utmärkta kommunikationer som tar dig vidare ut på Värmdö samt till Stockholms innerstad. En liten bit bort ligger Värmdö marknad som erbjuder allt du behöver för hemmet. Unna dig en långpromenad via den gamla grusvägen som följer vattnet längs Farstaviken, förbi Farsta slott för att sedan nå fram till omtalade Artipelag. Artipelag är en internationell mötesplats för konst, god mat, events och aktiviteter.

  • Balkong
  • Hiss
Stig Lindbergs gata 15A, Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Stig Lindbergs gata 15A

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 495 000 kr
25 m²
1 rum
vån 0/6
2 794 kr/mån
59 800 kr/m²

I det gamla fabrikshuset från 1930 saluförs nu detta hemtrevliga drömboende för den kräsne med en takhöjd om 3,5 m. Här är originaldetaljer smakfullt integrerade med all komfort ett modernt hem önskar! Huset som i modern tid har omvandlats till lyxiga lägenheter erbjuder idag en industriell känsla i symbios med de moderna materialvalen. Bostaden levererar genomgående hög standard med fina trägolv, vita väggar med högt till tak och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Väldisponerade ytor med matplats och vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt ett ordentligt sovloft med plats för stor säng. Stilfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med gångavstånd till natursköna Gustavsbergs Hamn med flertalet promenadstråk, caféer, minigolfbana, livsmedelshandel och restauranger. En riktig sommardröm. En liten bit bort ligger Värmdö marknad som erbjuder allt du behöver för hemmet. Utmärkta kommunikationer som tar dig vidare ut på Värmdö samt till Stockholms innerstad. . Garage finns i huset! På taket kan man njuta av en gemensam takterrass med havsutsikt mot Farstaviken. Vid privat visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Skyttevägen 7, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun

Skyttevägen 7

Lägenhet
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 048 kr/mån
29 875 kr/m²

Välkommen till Skyttevägen 7, billigare och bättre kan du knappt bo! Stor 1:a om 40 kvm med kök och sovalkov där du har chansen att skapa din nya drömbostad. Här bor du helt insynsskyddad med fri utsikt över området. Lägenheten har behov av modernisering och uppfräschning men med enkla medel kan den bli riktigt fin. Köket med vita luckor rymmer matplats för ca 3-4 personer, vardagsrummet är stort och luftigt med stora fönster och badrummet är kaklat med badkar, wc och handfat. Gemensam tvättstuga finns i föreningen men den som inte vill ha badkar kan ju planera för tvättmaskin i badrummet vid en renovering. Brf Munkmora är mycket välskött och strävar efter att skapa en trygg och trivsam miljö för sina medlemmar. Föreningen har en god ekonomi med endast 2 013 kr/kvm i lån, vilket ger en mycket bra säkerhet för de boende. Här finns också gemensamma utrymmen såsom bastu, tvättstuga och flera lekplatser. Här kan man njuta av härliga promenader längs grönskande gator eller koppla av i den vackra omgivande naturen. Endast ett stenkast från lägenheten finner du Munkmoras förskola och skola upp till årskurs 3. Trots den fridfulla miljön är det ändå bekvämt att ta sig till stan med bussarna 422, 423, 425 som går med jämna mellanrum. I Gustavsbergs centrum, en promenad på 10 minuter, går många fler bussar dygnet runt. Där finns också mataffär, apotek, systembolag, gym och restauranger. Den största tillgången med detta hem är dess enorma potential för renovering och omgestaltning. Med en kreativ vision och rätt handlag kan denna bostad förvandlas till en unik och personlig plats. Oavsett om man drömmer om ett modernt kök, ett fräscht badrum eller en trevlig social yta i vardagsrummet är detta lägenheten för dig som vill förverkliga dina renovationsdrömmar! Välkommen till Värmdös mest prisvärda lägenhet!

Tegelstigen 18A, Kolvik, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Tegelstigen 18A, Kolvik, Värmdö kommun, bild 2
Tegelstigen 18A, Kolvik, Värmdö kommun, bild 3

Tegelstigen 18A

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
11 500 000 kr
201 m²
7 rum
2 338 m² tomt

Intill en havsvik längs med Torsbyfjärdens östra kust ligger denna enastående villa uppförd 2015, ritad av Cage Copher från den hyllade arkitektbyrån Street Monkey Architects. Huset utstrålar modernitet och cool elegans som tillsammans med den fantastiska havsutsikten skapar en atmosfär fylld av charm och karaktär. Cage, som har sina rötter i Californien har här skapat en kreativ och lekfull villa med utgångspunkt från tomtens karaktär, utsikten mot havet och dess minimalistiska avtryck på tomten. Formspråket är stramt och kvadratisk med stora fönsterpartier mot väst och havet medan entrén och östsidan är mer diskret och sluten för att skapa insynsskydd och smälta in i naturen. Trädgården är som en saga i sig, med en takterrass som förvandlas till en glittrande pulkabacke på vintern och en frodig grönska på sommaren. Takterrassens magisk sjöutsikt omfamnar dig dygnet runt oavsett om det är solnedgångens mjuka rodnad eller månskenets förtrollande glans. Den 201 kvm stora villan som knappt syns från vägen erbjuder en väl genomtänkt planlösning med stora öppna sällskapsytor som skapar en känsla av sammanhang och gemenskap. Generösa fönsterpartier mot väst och utgång till altan med härlig havsutsikt och plats för matbord där man kan avnjuta middagen i kvällssolen bjuder in till samvaro och glädje. Köket är rymligt med gott om förvaring bakom släta luckor och långa arbetsbänkar av marmor. Maskinerna är snyggt integrerade för ett enhetligt uttryck och i kökets förlängning finns en mysig sittplats med magisk utsikt mot havet. I anslutning till vardagsrummet finns en gästtoalett med dusch. På entréplanet finns också ett rymligt master bedroom med eget badrum och generös förvaring. På det nedre planet finns en mer privat sfär med ett stort tv-rum samt utgång till altan och trädgård. Här finns även tre sovrum, ett gästrum/hemmakontor, klädkammare samt stilrent duschrum med separat wc och tvättavdelning. Villan är byggd med tidlösa och hållbara material som stålstomme, icke organisk isolering och svart korrugerad plåt som enligt Cage fungerar lika bra som kontrast mot den gröna skogen som mot snön - allt i syfte att skapa så lite energiåtgång och framtida underhållsbehov som möjligt. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt fram till 2030. 2018 kompletterades fastigheten med ett rymligt varmgarage med automatport, om ca 49 kvm som är förberett för att delas av till en studiolägenhet för generationsboende eller uthyrning. Det är även förberett för att installera solceller på taket. Tomten är lättskött och delad i två etage där den övre delen består av ett skyddande skogsparti mot vägen, gräsmatta för bollsporter och lek samt en grusad infart mot garaget där det finns gott om plats för flera bilar. Vid entrén finns en västvänd altan och via pulkabacken kommer man upp till den härliga takterrassen. Den nedre delen av tomten består av stora gräsytor och en terrass delvis under tak. Här finns det möjlighet att skapa ett härligt poolområde eller en blomstrande trädgård med växthus och odlingar. Denna del av Kolvik ligger vackert och ostört beläget intill Torsbyfjärden och längs med kanalen som förbinder havet med Hemmesta sjö. På promenadavstånd ligger områdets fina havsbad med sandstrand och båtklubb samt härliga strövområden i stort skogsområde. För den som har båt har medlemmarna i vägföreningen förtur till båtplats, dock kan kö förekomma beroende på storlek på båt. Skolor och förskolor finns i närområdet där även en stor idrottsanläggning ligger, Värmdövallen, med stor fotbolls- och friidrottsarena, inomhushallar för många olika sporter och utomhusgym med belysta motionsspår. Varmt välkomna till en plats där lugn och ro omsluter dig och låter dig andas ut efter en hektisk dag. Här kan du verkligen känna dig hemma!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen

Lägenhet
Mörtnäs, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 995 000 kr
131 m²
5 rum
5 998 kr/mån
45 763 kr/m²

Välkommen till Mörtnäshöjden, här erbjuds moderna och genomtänkta parhusbostäder i hög standard och med privata takterrasser med härlig utsikt över trädtopparna. Mörtnäs är ett attraktivt villaområde beläget i en idyllisk skärgårdsmiljö centralt på Värmdö. Carl Ek Fastigheter kommer tillsammans med 2BK Arkitekter att uppföra 20 parhusbostäder på 131 kvadratmeter på en rofylld och familjevänlig återvändsgata ett stenkast från bad- och båtliv och en i övrigt harmonisk tillvaro nära naturen. Samtidigt har du nära till Stockholm stad med täta bussförbindelser och från i vår planeras pendlarbåt från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. Parhusen är placerade på en lugn och familjevänlig återvändsgata. Isälvsvägen ligger på en höjd ett stenkast från både skog och skärgård med en stig som löper ned till vattnet. Flera av bostäderna kommer ha en fantastisk utsikt över trädtopparna från den 14 kvadratmeter stora takterrassen. Samtliga bostäder får en egen tomt med trädäckad altan. 1-2 parkeringsplatser ingår per bostad och det kommer vara förberett för laddstolpe till elbil. Naturen är bevarad i den mån det är möjligt. Bostäderna kommer att vara rymliga i en öppen och luftig planlösning och erbjuda ett bekvämt boende i modern stil med både stor takterrass och uteplats. Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med ett modernt och stilrent kök med fokus på både design och funktionalitet. Köket är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen. Badrum med noggrant utvalda material i de moderna badrummen. Det kommer även att erbjudas Norrvange kakel och klinkers som tillval. Här finns även förråd. Övervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns två sovrum, ett allrum och badrum. Möjlighet att genom tillval välja till ett tredje sovrum och klädkammare istället för allrum. På vindsplanet finns ytterligare ett sovrum, två klädkammare och en generös takterrass med fin utsikt över skogen och havet som skymtar bakom. Möjlighet att genom tillval välja till ett badrum på detta plan. Energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och förberett för laddstople. Vid köp av nyproducerad bostad har du som bolånetagare möjlighet att ansöka om amorteringsfrihet hos banken i upp till fem år. För att du som köpare ska känna dig så trygg som möjlighet med ditt köp finns en utarbetad trygghetsgaranti innehållande bland annat räntegaranti, tillträdesskydd och skydd mot dubbelt boende. Läs mer om detta i dokumentet Trygghetsgaranti under Dokument & länkar. Juridisk person godkänns. Eftertraktade Mörtnäs är beläget mitt på Värmdö vid Torsbyfjäden och är i direktkontakt med Stockholms mellanskärgård. Vid inflyttning av bostäderna är det planerat att pendlarbåt trafikerar från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. I området finns Förskolan Solbacken och Snickarbarnens Förskola. Barnen kan cykla till Ösbyskolan, där dom går från förskoleklass upp till 9:an, utan att behöva passera någon stor väg. Populära Grisslinge havsbad med populärt bageri och härlig sandstrand ligger bara några minuters promenad från Mörtnäs. Här har boende i Mörtnäs exklusiv tillgång till en privat del av stranden. Närmsta Centrum är Värmdö Köpcentrum med stort och komplett utbud av service och butiker av alla de slag.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Villagatan 6B, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Villagatan 6B, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 2
Villagatan 6B, Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun, bild 3

Villagatan 6B

Radhus
Gustavsberg Hästhagen, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
7 200 000 kr
118 m²
5 rum
488 m² tomt

I den södra delen av brukssamhället Gustavsbergs kulturkvarter ligger natursköna Hästhagen som ingår i den del av Gustavsberg som utpekas som en s k riksintressant kulturmiljö. I idylliska brukskvarter, med anor från förra sekelskiftet, ligger charmiga Villagatan med sina friköpta parhus med stora och insynsskyddade trädgårdar som byggdes tidigt 1900-tal som arbetarbostäder till fabriken. Området ligger på gränsen mellan det gamla brukssamhället och det nya moderna hamnområdet och här är livet enkelt med närhet till allt som gör vardagen enkel och njutningsfull. Villagatan 6 B ligger vackert beläget med entré och trädgård på framsidan mot gatan och stor, insynsskyddade trädgård på baksidan mot sydväst där barnen kan leka och stoja medans föräldrarna pysslar bland planteringarna eller njuter av allt det vackra i eftermiddagssolen på dom stora altanerna. Två isolerade gästhus finns också på tomten varav den ena ligger vid infarten och är på ca 18 kvm och den andra i slutet av trädgården om ca 14,5 kvm. Källarutrymmet delas med grannen där teknikutrymme finns samt eget förråd för familjens alla prylar. På entréplanet finns dom sociala ytorna med stort vardagsrum med generös takhöjd, stora fönsterpartier och utgång till den soldränkta altanen och trädgården i bästa sydvästläget. En täljstenskamin står strategiskt placerad och syns både från soffgruppen och matplatsen i köket. Det rymliga köket går i vitt och har gott om förvaring och bra arbetsytor där man kan stå vid det stora fönstret och förbereda middagen med utsikt mot trädgården och charmiga Villagatan. Matplatsen rymmer många middagsgäster och det går också att duka långbord hela vägen ut i vardagsrummet. I hallen finns det bra avhängningsmöjligheter samt en liten klädkammare. Här finns också en gästwc med handfat. Entréplanets planlösning är arkitektritat med hjälp av prisbelönade Jordens Arkitekter (Designat av arkitekt Johnny Andersson, Residence Stora Formpris Årets arkitekt 2020) 2009. På mellanplanet finns det idag två sovrum med möjlighet att dela av det större föräldrar sovrummet till två sovrum för den som behöver. Nuvarande familj har låtit inreda vinden till ett otroligt charmigt och härligt rum som med fördel kan användas som föräldrar sovrum. På mellanplanet finns också ett generöst badrum med dubbla tvättställ, wc, duschhörna och tvättmaskin. För tonåringen, gästerna eller dig som jobbar mycket hemifrån finns två vinterisolerade gästhus på tomten som också passar utmärkt att ha som hobbyrum eller varmförråd på vintern. Bilen parkerar man på den grusade infarten vid entrén. På kort promenadavstånd går man till Gustavsbergs Hamnområde med allt man behöver av service, restauranger och mataffär. Blir du fikasugen kan du promenera till Villagatan 1 som erbjuder fantastiska bakverk och lättare luncher i idylliskt miljö. För båtälskaren finns en stor småbåtshamn och Gustavsberg omringas av fantastisk natur med vackra promenadvägar längs havet eller varför inte ta ett kvällsdopp i närliggande Kvarnsjön. I och runt om Gustavsberg finns det ett stort utbud av förskolor och skolor med olika inriktningar. Det senaste tillskottet är Engelska skolan som erbjuder klasser från åk F-9. För den som måste lämna allt det härliga ibland går bussarna tätt och resan till stan tar ca 25-30 minuter. Följande renoveringar har utförts: 2023 - De flesta av fönsterna renoveras. 2014 - Svarta gästhuset om 14,5 kvm byggs. Indraget internet via kabel. 2013 - Fasaden målas. 2012 - Gula gästhuset om 18 kvm inreds. Indraget internet via kabel. 2009 - Entréplanet byggs om och öppnas upp. 2009 - Köket renoveras. 2009 - Ny täljstenskamin installeras och skorstenen renoveras. 2009 - Ny varmvattenberedare installeras. 2001 - Vinden inreds. 2000- Taket renoveras med ny råspont, papp, läkt och pannor. 1996- Balkong byggs ovan entré.

  • Premium
Ugglestigen 21A, Strömma, Värmdö kommun
Ugglestigen 21A, Strömma, Värmdö kommun, bild 2
Ugglestigen 21A, Strömma, Värmdö kommun, bild 3

Ugglestigen 21A

Radhus
Strömma, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 195 000 kr
141 m²
6 rum
6 487 kr/mån
36 844 kr/m²

INFLYTTNINGSKLART! * 6 månader avgiftsfritt. * 5 år räntegaranti på föreningens lån. * Prissänkt. Priser från 4 895 000kr - 5 295 000 kr. Två storlekar 129 kvm samt 141 kvm. I natursköna och populära Strömma ligger dessa fräscha, nyproducerade, stilfulla och påkostade parhus med perfekt planlösning, altan i soligt sydvästläge samt tillhörande tomtdel med nyttjanderätt. IKONHUS lämnar en mycket generös räntegaranti på föreningens lån till 2028-07-31 - vilket är en fantastisk trygghet för bostadsrättsföreningen samt de boende i föreningen då man slipper oron över höjda månadsavgifter på grund av ett förändrat ränteläget på föreningens lån! Möjlighet till snabbt tillträde finns då husen står inflyttningsklara redo att välkomna sina familjer. Visningshus visas regelbundet, vänligen boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för bokning. Husen ligger längs med en lugn återvändsgata med gångavstånd till havet, busshållplats, restauranger och fantastik natur. Parhusen bjuder på fina sällskapsytor med generöst kök där den stora köksön blir en central samlingsplats. Ett rymligt vardagsrum med vackert spröjsat fönsterpartier och utgång till den stora altanen i bästa sydvästläge samt helkaklat badrum med dusch och separat tvättstuga. Den privata sfären på övre plan har fyra fina sovrum, allrum/tv-rum och ytterligare ett snyggt, helkaklat badrum. Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme via en effektiv frånluftsvärmepump som är placerad i tvättstugan. På altanen med soligt läge får man plats med både matbord och loungemöbel och utanför finns en trevlig gräsmatta för bollspel och lek. Till respektive bostad hör ett förråd om ca 6 kvm samt parkering. - Rumsbeskrivning och föreningsdokument finns under fliken dokument och länkar längre ner i beskrivning. Om området Strömma är en av Värmdös mest välkända och attraktiva platser med fantastisk sommarpuls som kretsar runt Strömma Kanalbar och båtmacken. Många båtar passerar Strömma kanal under sommaren vilket skapar en härlig skärgårdsstämning. På promenadavstånd finner ni direktbussen som tar er till city på 35-40 minuter med frekvent tidtabell. På cykelavstånd cirka 7-10 minuter bort ligger Kroksjön som är en populär badsjö med sandstrand, hopptorn och flytbrygga. Här finns det möjlighet till idylliskt midsommarfirande för den som önskar. Den som tycker om att spela golf eller padel har Frågelbro Golfklubb eller Wermdö Golf & Country Club endast ett par minuter bort med bil. Vid Fågelbro finns även tillgång till ett friliggande stall i egen regi. Vintertid är det långa promenader, skidåkning och skridskoåkning på någon av de närbelägna sjöarna som lockar.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björlins Villaväg 8, Torsby, Värmdö kommun
Björlins Villaväg 8, Torsby, Värmdö kommun, bild 2
Björlins Villaväg 8, Torsby, Värmdö kommun, bild 3

Björlins Villaväg 8

Radhus
Torsby, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
7 890 000 kr
134 m²
4 rum
7 186 kr/mån
58 881 kr/m²

Med stolthet presenteras och förmedlas nu denna designdröm signerad Matteo Foresti med ett idylliskt läge där havet gör sig påmind från nästan varje del av huset. Längtar du efter enkelheten med att bo i en bostadsrättsförening men samtidigt inte vill göra avkall på huslivets alla fördelar har du kommit helt rätt. På en helt fantastisk plats längs med strandlinjen med utsikt över Stockholms inlopp ligger skärgårdsidyllen och den helt unika bostadsrättsföreningen på Ekudden i Torsby. Här har man låtit uppföra både strandhus och lägenheter på en egen udde med panoramautsikt ut över Torsbyfjärden. Här erbjuds utöver det magiska läget och de lyxiga bostäderna föreningens egna brygga, bastuhus och sandstrand i perfekt sydvästläge med havet vackert glittrande framför. Möjligheten att kunna avnjuta strålande solnedgångar med kryssningsfartygen lugnt passerande i skymningen är otroligt vackert och rogivande. Man har lyckats skapa en balanserad atmosfär där ljusinsläpp och ytor tillsammans med omsorgsfulla materialval och färger sammanfaller naturligt i dessa fantastiska strandhus. I kontrast till den svarta och robusta fasaden består interiören av mjuka och varma toner där det erbjuds en funktionell bostad för den kräsne i så väl komfort, kvalitet och design. Strandhusen har lyckats kombinera de öppna sociala sällskapsytorna med all den funktion nutidens boende kräver av yteffektivitet. De tre sovrummen kan lätt bli till fyra utan att ge avkall på varken kvalité eller design. På entréplanet välkomnas man av en generös entré med garderobsförvaring som löper längs ena väggen, en tvättstuga samt ett stilfullt duschrum. Vidare genom entréplanet nås hjärtat i hemmet där köket från Ballingslöv erbjuder stora arbetsytor och generös förvaring. Ljuset flödar in genom det stora fönsterpartiet med skjutdörrar ut till uteplatsen med panoramavy över Torsbyfjärden där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vardagsrummet är generöst och här finns plats för både soffgrupp och matbord. På det övre planet finns husets andra badrum med badkar. Likt duschrummet på entréplanet pryds väggar och golv av granitkeramik från Bricmate. På detta våningsplan finns också tre rymliga och vilsamma sovrum. Föräldrarsovrummet har egen, stor balkong och magnifik utsikt över havsviken och Torsbyfjärden. Detta rum kan enkelt delas av till ett fjärde sovrum för den som behöver. I anslutning till entrén finns ett isolerat förråd och i hall och sovrum finns bra förvaring i garderober. Genomgående sitter det eluttag från Junge och ett styrsystemet från Plejd är installerad på samtlig belysning i huset. Vilket enkelt möjliggör styrning och inställning via mobilen. Bilen parkerar du bekvämt i nära anslutning till entrén och två parkeringsplatser tillhör varav en har laddstation installerad. Att bo på Ekudden innebär närhet till fantastisk natur samt ett stort utbud av olika fritidsaktiviteter för en aktiv livsstil. Föreningens gemensamma bastu på 15 kvm rymmer tio personer och har ett stort glasparti som ger en fantastisk utsikt över fjärden. Bara fem minuters bilfärd bort ligger Värmdövallen, en idrottsanläggning med tre fotbollsplaner, friidrotts- anläggning, inomhushallar och ett fint motionsspår. Vill man spela golf finns det tre stycken 18-hålsbanor i närheten. Wermdö Golf & Country Club, Norråva Golfklubb (en fin pay and play-bana i avstressande miljö med lantlig idyll bara fem minuters bilfärd bort). Lite längre ut på Värmdö finns även vackra Fågelbro Golfklubb. I Torsby finns en helt nybyggd förskola och i området finns även den trevliga restaurangen Sakae V, ett nybyggt utegym intill en stor lekplats med fotbollsplan samt en multibana. På endast 30 minuter tar du dig med bil från Ekudden till city. Ungefär 500 meter från Ekudden går ett flertal bussar som tar er till och från Slussen på ca 45-50minuter. I Hemmesta finns matbutik, restauranger, skola och ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Torsby ringväg 18, Torsby, Värmdö kommun
Torsby ringväg 18, Torsby, Värmdö kommun, bild 2
Torsby ringväg 18, Torsby, Värmdö kommun, bild 3

Torsby ringväg 18

Villa
Torsby, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 650 000 kr
90 m²
4 rum
3 584 m² tomt

Ring och boka tid för visning. Varmt välkomna till en fin och väldigt trevlig enplansvilla med både carport och komplementbyggnad om 37 kvm med indraget VA på tomten. Populärt område nära kommunikationer, natur och skärgård. På stor och mysig tomt längs en enkelriktad och lugn gata ligger denna enplansvilla som går att bygga ut om man skulle önska. Tomten är på dryga 3500kvm med stora gräsytor, bergällar och planteringar vilket välkomnar både barnlek och blomstrande trädgårdsdrömmar. Under sommarhalvåret är det extra mysigt då man kan hälsa på fåren som betar på samfällighetens mark precis intill tomten. På tomten finns en carport och stor grusad parkering samt en komplementbyggnad om 37 kvm från 1980 med nyindraget kommunalt VA. Komplementbyggnaden som idag är en öppen råyta ger möjligheten att utveckla den ytan helt efter egna önskemål. Vad sägs om gästhus för uthyrning, hemmakontor eller gym med relaxavdelning? Möjligheterna är många. Huvudbyggnaden innehar idag ett stort kök med målade luckor och generös bardel tillsammans med en intilliggande matplats framför den värmande och nyinstallerade kaminen. En otroligt mysig plats att njuta av långa middagar med familj och vänner på. Från matplatsen når man husets vardagsrum där gott om plats finns för stor soffgrupp samt utgång till den skyddade uteplatsen under tak. Här kan många och långa kvällar avnjutas framför den fantastiskt fina eldstaden. Vidare erbjuds två sovrum samt ett badrum med duschkabin, handfat, bidé och tvättpelare. Hall med klinker på golvet, garderober och plats för avhängning. Hela huset är ommålat invändigt, tak byttes 2021, ny kamin installerades 2022 och luftvärmepump sattes in 2021. Om man önskar kan huset byggas ut då detaljplanen medger byggrätt på 200 kvm bya i ett plan samt 150 kvm bya i två plan. Önskas fler sovrum i den befintliga huvudbyggnaden kan detta skapas genom att dela av det nuvarande vardagsrummet. I källardelen finns en verkstadsdel samt plats för förvaring. Torsby är ett barnvänligt och lugnt område i skärgårdsmiljö. På Torsby Ringväg bor du alldeles intill större skogspartier med promenadstråk, löpspår och en äng med betande får. Samfälligheten erbjuder bryggor och båtplatser i Torsby Båtägarförening samt fina badmöjligheter genom två stränder som ligger på kort promenadavstånd. Den lite större av de två sandstränderna är långgrund och ligger skyddat, bara några få minuters promenadväg från fastigheten. Här finns det volleybollplan, grillplats, gungor och en trampolin från klipporna för den som vågar. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Det finns även en större grönyta med fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym bara någon minut promenad från fastigheten. Den trevliga sushirestaurangen Sakae V ligger vid korsningen Värmdövägen/Torsby Sjöväg. Där serveras fin sushi och ramen vilket kan vara bekvämt ibland när tiden inte riktigt räcker till. Ett flertal skolor och förskolor finns i närheten och det har nyligen öppnat en förskola (Insikten) i Torsby. Till stan tar du dig med buss på ca 35 minuter och busshållplatsen ligger på kort gångavstånd bara från fastigheten. (Med bil tar det ca 25 minuter till Slussen) Det finns även en belyst cykel- och gångbana längs med Värmdövägen till Hemmesta. I natursköna Torsby har det genom åren byggts mycket nytt som blandat med den äldre bebyggelsen skapat ett mycket populärt och trivsamt område med dess kuperade terräng och spännande arkitektur.

  • Premium
  • Uteplats
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Brf Mörtnäshöjden - Isälvsvägen

Lägenhet
Mörtnäs, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
6 299 000 kr
131 m²
5 rum
5 998 kr/mån
48 084 kr/m²

Välkommen till Mörtnäshöjden, här erbjuds moderna och genomtänkta parhusbostäder i hög standard och med privata takterrasser med härlig utsikt över trädtopparna. Mörtnäs är ett attraktivt villaområde beläget i en idyllisk skärgårdsmiljö centralt på Värmdö. Carl Ek Fastigheter kommer tillsammans med 2BK Arkitekter att uppföra 20 parhusbostäder på 131 kvadratmeter på en rofylld och familjevänlig återvändsgata ett stenkast från bad- och båtliv och en i övrigt harmonisk tillvaro nära naturen. Samtidigt har du nära till Stockholm stad med täta bussförbindelser och från i vår planeras pendlarbåt från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. Parhusen är placerade på en lugn och familjevänlig återvändsgata. Isälvsvägen ligger på en höjd ett stenkast från både skog och skärgård med en stig som löper ned till vattnet. Flera av bostäderna kommer ha en fantastisk utsikt över trädtopparna från den 14 kvadratmeter stora takterrassen. Samtliga bostäder får en egen tomt med trädäckad altan. 1-2 parkeringsplatser ingår per bostad och det kommer vara förberett för laddstolpe till elbil. Naturen är bevarad i den mån det är möjligt. Bostäderna kommer att vara rymliga i en öppen och luftig planlösning och erbjuda ett bekvämt boende i modern stil med både stor takterrass och uteplats. Entrévåningen är vigd åt samvaro med plats för både familj och vänner. Stig innanför ytterdörren och möt kombinationen av ett socialt och funktionellt boende. Kök och vardagsrumsdelen är i öppen planlösning med ett modernt och stilrent kök med fokus på både design och funktionalitet. Köket är optimerat för matlagning i kombination med socialt umgänge genom den öppna planlösningen. Badrum med noggrant utvalda material i de moderna badrummen. Det kommer även att erbjudas Norrvange kakel och klinkers som tillval. Här finns även förråd. Övervåningens tyngdpunkt ligger i det enskilda. Genom att separera de gemensamma ytorna från de privata ges utrymme för att flera aktiviteter ska kunna pågå parallellt, utan att någon blir störd. Här finns två sovrum, ett allrum och badrum. Möjlighet att genom tillval välja till ett tredje sovrum och klädkammare istället för allrum. På vindsplanet finns ytterligare ett sovrum, två klädkammare och en generös takterrass med fin utsikt över skogen och havet som skymtar bakom. Möjlighet att genom tillval välja till ett badrum på detta plan. Energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och förberett för laddstople. Vid köp av nyproducerad bostad har du som bolånetagare möjlighet att ansöka om amorteringsfrihet hos banken i upp till fem år. För att du som köpare ska känna dig så trygg som möjlighet med ditt köp finns en utarbetad trygghetsgaranti innehållande bland annat räntegaranti, tillträdesskydd och skydd mot dubbelt boende. Läs mer om detta i dokumentet Trygghetsgaranti under Dokument & länkar. Juridisk person godkänns. Eftertraktade Mörtnäs är beläget mitt på Värmdö vid Torsbyfjäden och är i direktkontakt med Stockholms mellanskärgård. Vid inflyttning av bostäderna är det planerat att pendlarbåt trafikerar från Östra Mörtnäs in till Slussen och Strömkajen. I området finns Förskolan Solbacken och Snickarbarnens Förskola. Barnen kan cykla till Ösbyskolan, där dom går från förskoleklass upp till 9:an, utan att behöva passera någon stor väg. Populära Grisslinge havsbad med populärt bageri och härlig sandstrand ligger bara några minuters promenad från Mörtnäs. Här har boende i Mörtnäs exklusiv tillgång till en privat del av stranden. Närmsta Centrum är Värmdö Köpcentrum med stort och komplett utbud av service och butiker av alla de slag.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Meitens väg 7, Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun

Meitens väg 7

Lägenhet
Gustavsberg Lugnet, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
2 095 000 kr
76,8 m²
3 rum
vån 2/3
6 214 kr/mån
27 279 kr/m²

Här finner ni en yteffektiv trea med balkong i fantastiskt söderläge på populära Meitens Väg 7. Ta chansen att förvärva en lägenhet med trivsamma kvadratmetrar i en populär bostadsrättsförening med närhet till Gustavsbergs Centrum, förskolor, skolor, bra kommunikationer samt charmiga grönområden. Lägenheten har en välkomnande hall med plats för avhängning och ett helt nytt, helkaklat badrum med härlig golvvärme och praktisk handukstork som föreningen står för uppvärmningskostnaden av. Här finns även duschhörna, vit kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Det finns två rymliga sovrum där det ena har fönster ut mot den fina och lugna innergården och det andra fönster och dörr ut mot den soliga balkongen. Lägenheten har ett stort och ljust vardagsrum med som med enkelhet rymmer en större soffa där hela familjen lätt får plats och kan ha mysiga filmkvällar. Vill man ryms även en arbetshörna om man har behov av det. På golvet ligger ekparkett. Kök med trevlig matplats, gott om köksskåp och bänkyta som gör det lätt att laga goda middagar till sina nära och kära. Vita köksluckor,samt fullstor kyl och frys. Till lägenheten finns det två källarförråd. Föreningen är mycket välskött med stabil med bra ekonomi. Stambyte i föreningen är genomfört vilket resulterade i helt nytt badrum med golvvärme och handukstork. Meitens väg ligger fantastiskt till i Gustavsberg där du på kort gångavstånd har bra kommunikationer som tar dig vidare ut till Värmdö samt Stockholm innerstad, skolor, förskolor, butiker, badhus, Gustavsberg centrum och populära Gustavsbergs hamn med mysiga promenadstråk och härliga restauranger. Utöver närheten till allt detta har du en fantastiskt närmiljö i form av svampskogar, stall, golfbana och historia tillsammans med en härlig skärgårdskänsla. Med start från Gustavsbergsbadet har du den populära Ösbyrundan på 4,5 km runt Ösby Träsk med vacker natur. Välkomna till en smart planerad lägenhet att trivas i!

  • Balkong
Skogsbovägen 22, vån 3, Gustavsberg - Ösby Sjöpark, Värmdö kommun

Skogsbovägen 22, vån 3

Lägenhet
Gustavsberg - Ösby Sjöpark, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/6
5 022 kr/mån
56 172 kr/m²

Välkommen till en modern lägenhet med utmärkt planlösning och en fantastisk balkong om hela 42 kvm längs med två husfasader. Perfekt solläge mot söder och solnedgången i väst. Från balkongen blickar du ut över naturen och Ösbysjön. Bostaden är smakfullt inredd med påkostade materialval och bjuder på härligt ljusinsläpp genom stora fönster och sol från morgon till tidig kväll. Den halvöppna planlösningen bjuder på vitt kök från Vedum med matplats i vinkel mot vardagsrummet, två sovrum och ett stilrent badrum med tvättavdelning. Allt är snyggt färgsätt med målade väggar och ekparkett samt generös förvaring i skjutdörrsgarderober. Här har du en bostad i naturskönt läge och där man inte har kompromissat med varken interiören, exteriören eller funktionaliteten. Genom lägenhetens stora fönsterpartier och väl tilltagna takhöjd ges ett otroligt ljusflöde och rymd till hela bostaden. Lägenheten är belägen i attraktiv förening och erbjuder all tänkbar komfort och vardagskvalitet med inomhusgym, garage, gästlägenhet och en stor och fint anordnad gårdsplan med ett stort utomhusgym. Runt hörnet ligger också Gustavsbergs äventyrsbad och idrottsanläggning. Här bor man i lugna kvarter med naturen vid Ösbysjön och fina promenadstråk runt sjöparken inpå knuten och Gustavsbergs Centrum med utmärkta kommunikationer som tar dig vidare ut på Värmdö samt till Stockholms innerstad. En kort promenad bort finner ni idyllen Gustavsbergs hamn som bjuder in till ett stort serviceutbud med vårdcentral, butiker, caféer, livsmedelshandel, deli och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Wilhelm Kåges gata 3 , Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Wilhelm Kåges gata 3

Lägenhet
Gustavsberg Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/5
4 930 kr/mån
46 090 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet med fönster i två väderstreck i omåttligt populära Porslinskvarteren. Tack vare den södervända balkongen har ni lyxen av att kunna njuta av långa och härliga dagar i solen med utsikt över den fridfulla och grönskande innergården. Garage finns under gårdsplanen och busshållplats hittar ni i direkt närhet som tar er till Slussen på ca 20 minuter! Letar ni efter en bostad i centralt läge med genomgående hög standard har jag här en bostad för er. Genom bostadens alla fönsterpartier tillåts ljuset strömma fritt och ytorna lämnas luftiga och du blir förvånad över hur rymliga ytorna upplevs. Här har varje kvadratmeter planerats på bästa sätt. Planlösningen har en genomtänkt fördelning av bostadens alla rum och erbjuder en genomgående god komfort och hög kvalitet till alla familjemedlemmar. Två stora sovrum i rofyllt läge i varsin ända av lägenheten med garderobsförvaring, ett smakfullt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. I mitten av lägenheten finns välplanerade sociala ytor i vardagsrum med naturlig plats för soffgrupp och kök med plats för många som även innehar fullstor kyl och frys. Vardagsrummet har utgång till den soliga balkongen. I passagen mellan badrum och sovrum finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Det finns även en rymlig hall med plats för hatthylla, skoförvaring och garderober. Avgiften höjdes 01-01-2024. Ny avgift är den som är angiven. Bostaden är belägen i attraktiv förening och erbjuder hög komfort och vardagskvalitet med garage i föreningen, en stor och fint anordnad gårdsplan för härligt samkväm samt barnvagnsrum/cykelrum. Här bor ni i natursköna Gustavsbergs Hamn med flertalet promenadstråk, Marinan in på knuten och Kattholmens restaurang, etablerade Marincenter, ångbåtskajen och porslinsmuseum. En riktig sommardröm. I direkt närhet har ni vårdcentral, caféer, livsmedelshandel, restauranger och utmärkta kommunikationer som tar er vidare ut på Värmdö samt till Stockholms innerstad. En liten bit bort ligger Värmdö marknad som erbjuder allt ni behöver för hemmet. Unna er en långpromenad via den gamla grusvägen som följer vattnet längs Farstaviken, förbi Farsta slott för att sedan nå fram till omtalade Artipelag. Artipelag är en internationell mötesplats för konst, god mat, events och aktiviteter. Varmt välkommen till ett hem och att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Äppelblomsvägen 1, Torshäll, Värmdö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Äppelblomsvägen 1

Radhus
Torshäll, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
5 290 000 kr
124 m²
5 rum
208 m² tomt

Välkommen till barnvänliga Torshäll och detta optimalt planerade friköpta parhus. Här kan man njuta av livets goda på den stora, södervända uteplatsen medans barnen leker på den gemensamma gården eller, helt skyddad, njuta av solens sista timmar på baksidans uteplats med trädgård. Interiört är huset smakfullt inrett med stilrent kök i vitt med bra förvaring, matplats för många och en ovanligt snygg tvättstuga. Vardagsrummet har gråmålade väggar och ljus ekparkett med stora fönsterpartier, värmande braskamin och gott om plats för soffgrupp. Fyra stora sovrum på samma våningsplan samt två helkaklade badrum gör livet enkelt. Bilen parkeras i tillhörande carport i länga med laddstation och för den som tar bussen till jobbet i stan ligger busshållplatsen nära och resan in till stan tar 35-40 minuter. Inom området finns flera bilfria gårdar med lekplatser där barnen kan leka och busa omkring. På kort gångavstånd finns Torshälls förskola och skolbarnen kan själva gå till Hemmesta skolan med klasser från årskus F-9. Intill skolan finns en stor idrottsanläggning med utegym och upplysta motionsspår. I Torshäll är livet enkelt och det är nära till allt man behöver, på gångavstånd för både stora och små och endast 30 min från stan.

  • Plus
  • Uteplats
Angöringsvägen 13, Södra Kopparmora, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Angöringsvägen 13

Villa
Södra Kopparmora, Värmdö kommun
Fastighetsbyrån Värmdö
3 995 000 kr
68 + 22 m²
4 rum
1 808 m² tomt

Välkommen till denna välskötta fastighet med naturen runt hörnet! Här erbjuds en trivsam bostad där varje millimeter är optimalt planerad med tre sovrum och högt i tak, flera fönster i olika väderstreck som ger ett generöst ljusinsläpp i varje rum. Den öppna planlösningen skapar en luftig och inbjudande känsla och gör det lätt att umgås både vid matbordet och i sällskapsrummet som även erbjuder en värmande täljstenskamin. Du möts av en välkomnande hall med en separat klädkammare i direkt anslutning till hallen där man kan hänga av sig ytterkläder och skor. Tre ljusa sovrum, perfekt för en familj eller för den som önskar ett kontor eller gästrum. Kök i ljusa interiörer med delad kyl och frys, spis, diskmaskin och gott om förvaringsmöjligheter samt en bra arbetsbänk. Från köket når du ett stort och fint uterum som erbjuder många och härliga kvällar sent in på hösten, utsikten vetter mot skog och mark där du har djuren som närmaste granne. Här finns plats för både matbord och loungemöbel. Från uterummet når du en större möblerbar terrass samt ett bubbelbad för upp till 5-6 personer som kan avnjutas året om. Utomhus erbjuds både berg- och skogstomt samt en härlig trädgård med plats för lek och avkoppling. Här finns generös byggrätt om 180 + 60 kvm som ger möjlighet att i framtiden få bygga om, bygga ut eller bygga nytt och forma sitt egna boende efter tycke och smak. Fastigheten erbjuder en carport med ett rymligt förråd/verkstad med gott om förvaringsmöjligheter och laddbox till elbil samt ett gästhus som idag används som förråd men som lika gärna kan göras om till ett gästrum. Läget är optimalt med närhet till natur och skärgård samtidigt som det bara är en kort promenad till förskola och bussförbindelser. En perfekt bostad för den som vill bo nära natur!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 34