Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Engelska Parkvägen 5, Farsta Slottsvik, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 13:45
Engelska Parkvägen 5, Farsta Slottsvik, Värmdö kommun, bild 2
Engelska Parkvägen 5, Farsta Slottsvik, Värmdö kommun, bild 3

Engelska Parkvägen 5

Radhus
Farsta Slottsvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 990 000 kr
120 m²
6 rum
6 440 kr/mån
58 250 kr/m²

Parhus i två plan i natursköna Farsta Slottsvik strax utanför Gustavsberg. Huset ligger så det smälter in i den rofyllda naturen i området. I bostadsrättsförening har alla hus egen trädgård, denna med plan gräsmatta och gång i skiffer. På södersidan av huset finns en stor altan i optimalt solläge som erbjuder sol hela dagen samt utsikt över äng och ekbacke. Huset är tilltalande och väldisponerat med en planlösning som erbjuder en välkomnande entré, kök med anslutande matplats, badrum på både entréplan och det övre planet, vardagsrum med ett fantastiskt fint ljusinsläpp, fem stycken sovrum varav ett sovrum på övre planet vars imponerade storlek gör det möjligt att nyttja som allrum samt gott om förvaring på vinden och i klädkammaren. Det kommer kompletteras med ytterligare bilder på kök och vardagsrum under v.20. Likt en charmig småstadsidyll ligger bostadsområdet på Engelska Parkvägen vackert inbäddad i grönska mellan Farstaviken och Farsta Slott på mark som tidigare tillhörde slottets trädgård. I området samsas flerfamiljshus med radhus i en lyckad kombination och där omgivningarna skuggas av stora, vackra ekar från svunna tider. Promenadavstånd till morgon- eller kvällsdopp i Farstaviken. I direkt anslutning till gatan ligger populära Tjustviksrundan och Gotthollmarundan, där den förstnämnda ger dig fina vyer över Baggensfjärden. Här finns möjligheten att bo i vacker skärgårdsmiljö endast 25 minuter från Stockholms innerstad och med direkt närhet till Värmdös centralort Gustavsberg. Farsta Slottsvik är ett fridfullt och barnvänligt bostadsområde i Gustavsberg, med promenadavstånd till Gustavsbergs hamn där det finns matbutik, restauranger, mysiga caféer, porslinsmuseet, porslinsbutiker, konstnärsateljéer, nytt kulturhus, apotek och vårdcentral. Konsthallen Artipelag ligger 2,7 km bort och är en trevlig utflykt. På fem minuters promenad från huset finns buss från Farsta Slott som tar dig in till Henriksdal och Skanstull på ca 15 respektive 25 min i rusningstrafik. I området finns Farsta Slott från 1621 som idag är ett 55+ boende och sydväst om slottet ligger det grönskande parkområdet Engelska parken med gamla ekar och gångstigar. I området finns flera skolor och förskolor som Thorens Framtids förskola, Internationella Engelska skolan och Gustavsbergs gymnasium. Boende i Farsta Slottsvik har möjlighet att hyra den gemensamma lokalen Oxstallet för fester och sammankomster. Närhet till ridskola och till Farstaborgs fotbollsplan.

  • Premium
  • Uteplats
Näckrosvägen 8, Fagerdala, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:50
Näckrosvägen 8, Fagerdala, Värmdö kommun, bild 2
Näckrosvägen 8, Fagerdala, Värmdö kommun, bild 3

Näckrosvägen 8

Villa
Fagerdala, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
9 975 000 kr
221 + 42 m²
7 rum
2 282 m² tomt

Med närhet till vattnet ligger denna moderna, stilrena och inte minst spännande villa. Optimalt och insynsskyddat söderläge, ett flertal stora perspektivfönster skapas ett härligt ljusflöde och en harmoni med den lummiga naturen intill. Strax nedanför villan vid Breviksundet finns badstranden, bastun på klipphällen och inte minst brygganläggningen där du har förtur till båtplats. Från bryggplatsen, med rak kurs öster ut, når du Sandhamn och hela yttre skärgården. Villan omges av 2 282 kvm härlig naturtomt med lummig vegetation. Flera uteplatser varav några med tak. Den stora altanen, som ligger intill villans framsida, vetter mot Breviksundet. Här finns gott om plats för såväl större loungemöbler, mat -och grillplatser. Vid uppfarten finns även plats för ett flertal bilar. Från villan, med fem minuters promenad, når du även bussen som tar dig smidigt in till stan. Till Bullandö Krog är det ca 2 km. Det här är ett optimalt och fantastiskt boende för dig som söker något utöver det vanliga -en skärgårspärla med naturen och vattnet som granne! Villan om 221 kvm består av två plan med högt till tak och ett flertal stora fönsterpartier vilket skapar ljus och känsla av rymd. Gråa fönsterprofiler och målade järnbalkar skapar en industriell och trendig känsla. På entréplanet finns ett arbetsrum alternativt sovrum, badrum, tvättrum samt kök och vardagsrum i ljus och öppen planlösning. Badrummet har väggar av kakel samt golv av klinker med golvvärme. Vardagsrummet är fördelat i två sektioner varav ett, som ligger intill köket, lämpar sig som en större matplats för flertalet gäster. Den andra sektionen lämpar sig som ett trivsamt vardagsrum där också en effektiv braskamin finns. Från vardagsrummet har du även access ut till den stora altanen som vetter mot Brevikssundet. I köket finns spishäll, inbyggnadsugn/mikrovågsugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd. En bardisk markerar gränsen mellan kök och vardagsrum. På baksidan av köket finns även ett separat matskafferi alternativt vinkällare. I tvättrummet finns tvättmaskin, torktumlare men även villans bergvärmepump. På övre planet möts du av ett generöst relax/TV-rum med en trivsam öppen spis. Runt det centralt placerade relaxrummet finns fyra rejäla sovrum med stora fönsterpartier vilket också skapar generösa ljusinsläpp. Från allrummet har du även access ut till en separat uteplats med härlig morgon -och förmiddagssol. Badrummet på övre planet är något över det vanliga. Förutom generösa ytor finns en separat bastu med tillhörande relaxdel. Väggar av kakel samt golv av klinker med golvvärme. Båda våningsplanen har genuina golv av ek med vattenburen golvvärme. Redan till hösten 2024 sker påkoppling till kommunalt vatten och avlopp. Villan är nyligen besiktigad och säljaren ska teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen. Allt för en trygg bostadsaffär!

  • Premium
Forsviksvägen 17, Ingarö, Forsvik, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 14:00

Forsviksvägen 17

Villa
Ingarö, Forsvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
7 695 000 kr
135 m²
5 rum
4 618 m² tomt

Välkommen till denna arkitektritade familjevilla i populära Forsvik. Med ca 200 meter till havet som du även skymtar mellan träden från fastigheten har man både hav och skog som granne. Hit lockas många familjer som söker lugnet av landsbygd men samtidigt vill ha vardagliga bekvämligheter som affärer, restauranger och skola nära till hands. I Forsvik går detta att kombinera. Med denna villa har inget lämnats åt slumpen, nuvarande ägare byggde villan år 2002 och har anpassat den efter familjens behov där varje detalj är noga genomtänkt och man har verkligen inte tummat på kvalité! Stor plan trädgård med sol hela dagen fram till sen kväll, tomten har även inslag av naturtomt med berg och skog i bakkant. Bakom tomten sträcker sig skogen vid och lämpar sig väl för svamp- och bärplockning. Villan har en stor uteplats i västerläge med plats för både loungehörna, solsängar och matgrupp. Uppe på berget finns en terrass där man kan slå sig ner och njuta av utsikten. På tomten finns även en verkstad/förrådsbod med anslutande bastu. En WOW känsla infinner sig när man kliver in över tröskeln! Ljusa väggfärger, genomgående ekgolv i hela huset och en sällan skådad rymd, vardagsrummet bjuder en generös takhöjd och stora fönsterpartier och där ryms även en stor matplats. Rummets centrala plats pryds med en rejäl öppen spis som ger det öppna, ljusa rummet en varm och mysig känsla. Köket som ligger i anslutning till vardagsrummet har även de material av kvalité och bra med arbetsytor. Från vardagsrummet når man loftet via en spiraltrappa, loftet används idag som tv-rum men omvandlas enkelt till ett ytterligare sovrum. Villan har fyra sovrum i linje vilket skapar en hall med gallerikänsla utanför, tre sovrum i rad anpassade för nuvarande ägares tre döttrar, därefter ligger det stora komfortabla badrummet och i slutet av hallen når man "master bedroom" som är väl tilltaget i storlek och varifrån man även når altanen via glasdörrar. Via hallen når man tvättstuga och ytterligare en WC. Välkommen till ett hem att trivas länge i! Området karaktäriseras av en klassisk skärgårdsnatur med stora skogsområden som är utmärkta för svamp- och bärplockning. Det är ca 200 m till badplats med brygga där samfälligheten har båtplatser för uthyrning samt bastu med havsutsikt som man kan boka. Området trafikeras av skolbuss och Ingarö erbjuder flertalet skolor och förskolor. Närmaste förskola är Varglyan som ligger invid Ingarö kyrka. Busshållplats ligger också vid Ingarö kyrka, och härifrån tar man sig med direktbuss in till Slussen på 26 min. Inom några minuters bilfärd från fastigheten finns stora köpcentrum, vid både Värmdö Marknad och Värmdö köpcentrum. I Brunn på Ingarö finns även livsmedelsbutik och bensinmack. Vill man besöka samfällighetens hemsida så hittar man denna på: http://tjallmoraforsvik.se/ Området är ett prioriterat förändringsområde, vilket kommer innebära anslutning till kommunalt vatten och avlopp, nya vägar och nya bestämmelser gällande byggrätterna på sikt.

  • Plus
Älggårdsvägen 26B, Mörtnäs, Värmdö kommun

Älggårdsvägen 26B

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
4 700 000 kr
104 m²
5 rum
5 500 kr/mån
45 192 kr/m²

Trivsamt radhus i populära och barnvänliga området Mörtnäs med påtaglig bullerby känsla. Här finner ni detta charmiga bostadsrättsradhus i 2-plan med direkt närhet till vacker natur, bad och förskola. Stilrent och välplanerat boende i en förening med god ekonomi och låg avgift. Huset är tilltalande och väldisponerat med en öppen social planlösning, fyra sovrum, vardagsrum, gäst-wc, badrum, ett välplanerat kök med matplats, tvättstuga, två klädkammare och förvaring på vinden. Till huset finns även ett förråd i anslutning till entrén. Bostadens stora fönsterpartier och genomgående ljus skapar en behaglig känsla av rymd. Trivsam uteplats på framsidan av huset och en altan med pergola på baksidan i ett optimalt sydväst-läge. På nyttjanderätten till huset finns gräsmatta, pallkragar med planteringar, jordgubbsland och litet kryddland. Parkeringsplats till alla bostadsrätter i carportslänga som är förberedd med elstolpe, där man kan installera laddbox för elbil. Mörtnäs är ett attraktivt och barnvänligt villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i kuperad natur -och härlig skärgårdsmiljö men med närhet till stan. Gångavstånd till direktbussen som går kontinuerligt och som tar dig smidigt in till stan på knappa 30 minuter samt pendlarbåten in till Slussen och Strömkajen. Inom räckhåll finns bad, brygganläggningar, skola och flera förskolor. Närmaste förskola, Solbackens förskola, ligger bara ett stenkast från bostaden. Närmaste skola är Ösbyskolan med årskurs F-9. I området arrangeras gemensamt midsommarfirande och valborgsmässofirande. Vid Grisslinge havsbad finns Mörtnäs egna privata sandstrand och båtbryggor samt mysigt café/bageri. Gillar du att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club.

  • Uteplats
Gökvägen 22, Vindö, Värmdö kommun

Gökvägen 22

Fritidshus
Vindö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 200 000 kr
60 m²
3 rum
2 505 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade skärgårdspärla med sjöglimt mot Långsjön, högt läge och sol hela dagen. I anslutning till huset har man en stor altan där man kan njuta av solen under stora delar av dagen. Ett stenkast från fastigheten ligger badet i Långsjön och ca 5 min promenad till ”Stora badet” vid Älgöfjärden med hopptorn, sandstrand och båtplatser. Som fastighetsägare har man förtur till båtplats. Tomten har en blandad karaktär som innebär nivåskillnader, plana gräsytor, vackra planteringar och inslag av naturtomt med blottlagda berghällar och träd. På tomten har man även ett gästhus med 3-4 sängplatser samt en förrådsbyggnad med ett anslutande gästrum. Området kännetecknas av klassisk skärgårdsnatur och man har aldrig långt till vatten i området. Det är rikt naturliv med fåglar, rådjur och älg samt bra fiske i sjön Vämlingen. Det är nära till tennisbanor på antingen Skafts hästgård eller Djupviksvägen i Löknäs. I Abborrkroken finns under sommarmånaderna en charmig restaurang, café, lanthandel och en välbesökt loppisbod. I Sollenkroka passerar Vaxholmsbåtarna och det finns ett café. På vägen dit passerar man Glassvillan (googla) med en glassmeny utöver det vanliga och bland annat utställning av sportveteranbilar. Man tar sig lättast hit med bil (50 min från centrala Stockholm) eller buss (ca 1 tim 20 min från Slussen). Väl här är det trevligt att cykla eller promenera runt i omgivningarna eller till något av baden. Närmaste mataffär ligger i Djurö centrum ca 12 minuter bort med bil. Där finns också bibliotek, handelsträdgård, ett fantastiskt bageri och Vita grindarna med café, restaurang och minigolf mm. Djurönäset Hotell har badhus och spa öppet för allmänheten. Djurönäset har också sjörestaurang på brygga som har öppet om sommaren samt folkparken där man kan se stora artister uppträda. Det här är ett perfekt boende för den som vill bo nära skärgården men inte göra avkall på närhet till alla bekvämligheter.

Jakthornsvägen 4, Herrviksnäs, Värmdö kommun

Jakthornsvägen 4

Villa
Herrviksnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 500 000 kr
140 m²
4 rum
2 111 m² tomt

I populära och natursköna Herrviksnäs finns denna vackra och välplanerade enplansvilla på stor hörntomt som bjuder in till lek och spel. Huvudbyggnaden är fördelad på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Här får hela familjen gott om plats, med en totalyta om 140 kvm. Det finns även en friggebod, ett fint gästhus som totalrenoverades 2014 och ett stort garage som byggdes 2017 samt förråd. Huvudbyggnaden omges av en altan på långsidan i ett optimalt söderläget samt ett fint inglasat uterum som byggdes 2021. Tomten är en vacker trädgårdstomt som gränsar mot skogsparti. Här finns generösa, plana gräsytor, blottlagda berghällar och vackra planteringar. Stenläggning på norrsidan av huset och stenlagda gångar samt stora parkeringsytor för flera bilar och uppställning för båt om man så önskar. Som ägare till denna fastighet har du förtur till egen båtplats vid Värmdöviks båtklubbs bryggor, belägna i Herrviken, en kort promenad bort. Här finns också en väldigt fin badplats med sandstrand, klippor, bastuflotte och en lång brygga. I närheten finns också lekplats, tennisbana och fotbollsplan för barnen. På Paradisängen firas gemensam midsommar med dans kring midsommarstången och på Wermdö Golf & Country Club kan ni spela golf, tennis och njuta av restaurangens härligheter. Fler alternativ till mat kan vara den lokala thairestaurangen som ligger i området samt de trevliga restaurangerna i Strömma vid kanalen. På kort gångavstånd från fastigheten finns busshållplatsen, Herrviksnäs där bussen tar dig in till Slussen på endast ca 30-35 minuter. I området finns trevliga ströv- och motionsområden med elljusspår i härlig skog och natur. Förskolan Lokatten ligger en kort promenad från huset. För högre årskurser finns Viks skola åk 1-6 och Hemmestaskolan F-9 alternativt Grantomta skola, Ösby skola eller Lemshaga Akademi.

Svartsö Gällnö 347, Gällnö, Värmdö kommun

Svartsö Gällnö 347

Fritidshus
Gällnö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
11 000 000 kr
123 m²
4 rum
7 844 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och tidlösa hem som för tankarna till 1930-talets elegans och skönhet, där varje hörn bär på en unik historia. Med en magnifik punchveranda som överblickar det skimrande viken Hemfladen, tidigare nämnd Barens hav då Gällnö baren ligger nära och bra, blir detta hem en oas av exklusiv livsstil. Här har historien vårdat med omsorg och kärlek, vilket ger en genuin känsla av förr och dess charm. Du förlorar dig i de välbevarade detaljerna och atmosfären som tar dig tillbaka till en svunnen era. Detta charmiga sekelskifteshus från 1930 erbjuder en perfekt balans mellan tidstypisk elegans och modern komfort. Med fyra rum fördelade över en harmonisk planlösning är varje rum en välkomnande plats för både lek och avkoppling. Träd in i det första rummet och låt dig omfamnas av en härlig känsla av ljus och rymd. Den magnifika punchverandan bjuder på en hisnande utsikt över det vidsträckta viken, med ett mysigt kontorsrum och praktiskt förråd i anslutning, samt badrum och utrymmet för förbränningstoaletten. Följ hallen vidare in i det imponerande vardagsrummet, där generösa ytor ger plats för härliga familjemiddagar och mysiga filmkvällar. Ett vackert biljardbord står som en inbjudande detalj. I anslutning till vardagsrummet finner vi det välutrustade köket med gott om förvaring och arbetsytor, komplett med en groventré för smidig hantering av vardagens små sysslor. Intill köket har vi det stora sovrummet som har sitt egna utrymme för tvättrum med handfat. Genom hela huset möts du av charmiga detaljer som kopplade glas, vackra spegeldörrar och äkta trägolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär av hemtrevnad och välbefinnande. Som grannar till Gällnös egna restaurang har du även privilegiet att äga ett unikt båthus från 2000-talet med en bastu som väntar på dig, där du kan koppla av och njuta av det bästa av livet med en hisnande utsikt över sjön. Trots den idylliska avskildheten är detta hem inte långt ifrån bekvämligheter. På bara 10-15 minuter når du Waxholmsbåten för att utforska omgivande öar och upptäcka nya äventyr, med allt du behöver inom bekvämt gångavstånd på bara 10 minuter. Förutom det charmiga huvudhuset finns även en jordkällare som är frostfri, eldriven frostvakt, är bra till att förvara målarfärg, öl mm under vintertid, förrådslänga med vedbod, uthus och snickarboa, samt en bebolig friggebod och ett separat hus för din flakmoppe, vilket gör detta hem till en perfekt plats för den som söker något utöver det vanliga. Ge dig själv den unika möjligheten att äga en bit historia vid viken på Gällnö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda!

Blåsippevägen 5, Hemmesta, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Blåsippevägen 5, Hemmesta, Värmdö kommun, bild 2
Blåsippevägen 5, Hemmesta, Värmdö kommun, bild 3

Blåsippevägen 5

Villa
Hemmesta, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 295 000 kr
125 + 38 m²
5 rum
968 m² tomt

Varmt välkomna till denna topprenoverade villa i populära Hemmesta. Nära förskola, skolor, matbutik, restauranger, vacker natur och kommunikationer! Här har inget lämnats åt slumpen och nuvarande ägare har gjort en mängd kostsamma renoveringar under sin boendetid. Helt nytt tak, nytt värmesystem, ny eldragning, nytt kök och badrum. Allt har renoverats i tidstypisk stil och man har verkligen inte tummat på kvalité! Stor plan trädgård med sol hela dagen fram till sen kväll omgärdad av insynsskyddad häck. Här blommar ljuvlig syrén, fläder och körsbär. Villan har en stor uteplats med plats för både loungehörna, solsängar och matgrupp. Här är allt (!) i toppskick, bara att flytta in och trivas! En WOW känsla infinner sig när man kliver in över tröskeln! Ljusa väggfärger, genomgående fönsterbrädor av marmor och ekgolv i hela huset. Rymlig hall med vacker trappa som leder till övervåningen med ny linoleummatta på stegen. Villan har idag tre sovrum men det går enkelt att skapa ytterligare två sovrum genom att dela av det rymliga vardagsrummet på nedre plan samt ena sovrummet på övervåningen. Se alternativ planlösning. Köket är verkligen något alldeles extra! Ljusgrå köksluckor med vackra handtag och inbyggd kyl, frys och diskmaskin av hög kvalitè. Bra arbetsyta av en mycket stilfull, tidstypisk perstorpsskiva med ekkant. Varmluftsugn med ångfunktion och induktionshäll. Gott om plats för matplats. Från köket är ingång till tvättstugan med gott om förvaring och avlastningsyta med tvättmaskin och torktumlare. Villan erbjuder också lyxen med ett eget gym med entrédörr ut mot baksidan av trädgården. Härifrån når man också det isolerade garaget som rymmer både bil och trädgårdsredskap. Nedre plan har en gäst wc med terazzo klinker och målade väggar. Här finns även ett sovrum i bra storlek som nuvarande ägare använder som kontor. När man kliver upp för trappan till övre plan finns två rymliga sovrum. Det ena, med inbyggda garderober kan delas av till två rum och kan dessutom förstoras genom att nyttja ytan på kattvinden. På detta våningsplan finns också en stor klädkammare som sväljer det mesta. Stort nyrenoverat badrum med ljust kakel och även där påkostat terrazzo klinker på golvet. Självklart är porslinet från Gustavsberg! Huset kommer att genomgå en besiktning så besiktningsprotokoll och energideklaration kommer att finnas tillgängligt inom kort. Hemmesta är ett lugnt och tryggt område nära till vackert naturområde, förskola, skola, restaurang, matbutik och mycket bra bussförbindelser! Inom kort gångavstånd från villan når man Värmdövallens stora sportanläggning för bla. fotboll, friidrott, innebandy. Här finns även ett utegym och upplysta löparspår och skidspår på vintern. Överallt på Värmdö är det nära till hav och sköna bad! Detta är ett perfekt boende för er som önskar enkelheten av att bara kunna flytta in till en topprenoverad villa i ett lugnt och trevligt område. Tveka inte att höra av dig till mäklaren redan nu för mer information! Välkommen på visning, detta vill ni inte missa!

  • Premium
Bivägen 3, Stavsnäs, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30
Bivägen 3, Stavsnäs, Värmdö kommun, bild 2
Bivägen 3, Stavsnäs, Värmdö kommun, bild 3

Bivägen 3

Villa
Stavsnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
8 995 000 kr
163 + 162 m²
6 rum
4 200 m² tomt

Varmt välkommen till detta sjöparadis med ett läge utöver det vanliga! Njut av den magiska utsikten över Kvarnsjöns glitter och tystnaden av det skyddade läget högst upp på klippan! Här finns stora möjligheter att förverkliga sin husdröm! Upplev lyckan av att kunna gå ner barfota i bara morgonrocken för ett uppfriskande morgondopp under sommartid eller ta med termosen med varm choklad och snöra på er långfärdskridskorna för en tur på isen under vintertid. Här är det gott att leva! Huset är väl genomtänkt och byggt med kvalitet: Alla ytterväggar är gjorda av betong och de flesta innerdörrar är rejäla och ljudisolerande. Samtliga rör i huset är rostfria och det finns golvvärmeslingor i nästan hela huset. Delar av villan invändigt är ännu inte färdigställda så det finns möjlighet för nästa ägare att kliva in med ny energi och sätta sin egna prägel och skapa vidare enligt tycke och smak! Endast fyra fastigheter runt Kvarnsjön har strandtomt, övriga har allmänning mellan sjön och fastigheten. Kvarnsjön har fint bad och fiskevatten! Nedanför klippan finns en liten tillhörande sandstrand där man kan gå i och bada eller ha en liten båt. På fastigheten finns även en stor verkstad på ca. 100 kvm samt ett garage på ca. 40 kvm! Säljaren berättar: "Vi blev kära vid första ögonkastet av det magiska läget! Vi förvärvade tomten 1988 och började bygga på vår dröm och det är nu dags att lämna över till nästa ägare för att ta vid! Här har våra barn vuxit upp och vi har skapat många fantastiska minnen med alla sköna bad med hopp från klipporna, fiske (aborre och gädda) och skridskor på isen under vintertid. Fantastiskt att njuta av utsikten mot sjön och havsörnarna som passerar. Läget är fantastiskt alla årstider och huset är rejält byggt och har plats för många!" När man kliver in i huset möts man av en stor hall med klinkergolv och gott om förvaringsyta i flertalet garderober. Här finns ingång till ett stort oinrett förråd samt ett sovrum i bra storlek. Under trappan till övervåningen finns ett badrum med dusch, handfat och WC. Här finns också ingång till den stora verkstaden som går under huset. Här finns oanade möjligheter för den som vill bedriva verksamhet på fastigheten! Följer man trappan upp från hallen kommer man till köket med stora fönsterpartier med vy ut mot sjön. Här är känslan av en "kyrksal" med högt till tak och det finns gott om plats för nära och kära att samlas. Här finns också en vacker braskamin som skapar både värme och mysfaktor. Utgång till uteplatsen som ligger i perfekt söderläge med trädäck, gräsytor, flaggstång och klippor. Här får man inte nog av den vackra utsikten, årets alla årstider! Vidare på plan två finns tre sovrum varav det ena har förberett för ett stort badrum med bastu. I två av sovrummen finns dessutom altandörrar till uteplatsen. I övrigt finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett badrum med dusch, WC och tvättställ. Trappan upp till det tredje våningsplanet leder till ett stort rum, perfekt för tonåringen som vill ha känslan av något eget! Här finns dessutom ett pentry med ett liten uppbyggd "fikahörna". Fastigheten är besiktigad och fuktmätning utförd. Se protokoll under "Filer och Dokument". Kort avstånd till Stavsnäs by med mataffär, förskola, sommarhamnen, skärgårdsmuseet, stavsnäs hembageri med restaurang & bar. Nära havet och flera andra vackra sjöar och fantastisk natur med mängder av bär och svamp! Ca. 45 min bilväg till Stockholm stad och regelbundna bussf

  • Premium
Nämdö Uvön 131, Nämdöskärgården, Värmdö kommun
  • Sön 19 maj kl 09:30

Nämdö Uvön 131

Fritidshus
Nämdöskärgården, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
3 568 m² tomt

Välkommen till ditt nya paradis på Uvvön, ett fantastiskt fritidshus som bjuder på enastående charm och naturskön omgivning. Med tre rum och kök blir detta din fristad från vardagens stress och bekymmer. Detta älskvärda hus omfamnas av en tomt som erbjuder en harmonisk mix av plana och sluttande ytor, prydda av frodig grönska. Vart du än vänder dig möts du av en mångfald av skönhet – från blomstrande pioner och hortensior till majestätiska Järneksträd, kaprifol som klättrar i spaljén på baksidan och doftande syrener. Rabatterna dignar av prunkande perenner, medan Krikonträden och vildhallonen ger dig smakrika skatter att njuta av. Men det är inte bara naturens mångfald som gör detta hem till en pärla. Här finner du också en bryggplats på allmänningen som säljaren nyttjat själv, bryggan bjuder in till avkopplande stunder vid vattnet. Njut av att sola på bryggan, ta ett uppfriskande dopp eller låt båten ta dig ut på äventyr i skärgården – möjligheterna är oändliga. Med detta fritidshus på Uvvön får du inte bara ett hem, utan en livsstil. Varje dag blir en upptäcktsresa i naturens skiftande skönhet och lugnet som endast skärgården kan erbjuda. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Runmarö Krokholmen 106, Runmarö, Värmdö kommun

Runmarö Krokholmen 106

Fritidshus
Runmarö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
9 500 000 kr
43 m²
3 rum
4 400 m² tomt

Med havet som granne presenteras denna drömlika skärgårdsfastighet, som sträcker sig över 4 400 kvm på idylliska Krokholmen, beläget mellan Sandhamn och Stavsnäs. Med sin förtrollande omgivning av natur, grönskande gräsmattor, majestätiska bergsklippor och det glittrande havet som omger den från alla håll, bjuder denna fastighet på en oöverträffad upplevelse. Utöver det charmiga huvudhuset erbjuder fastigheten en gäststuga, en sjöbod och en magnifik brygga med en bedårande utsikt över Gråskärsfjärden. Hela fastigheten skänker en spektakulär horisontvy med hisnande soluppgångar att förtrollas av. Dess unika läge är något som måste upplevas på plats för att fullt ut förstås. Inom det detaljplanerade området tillåts generösa byggrättigheter, med en total byggnadsarea om 150 m² + 50 m² + 30 m². Till Krokholmen nås med egen båt eller enkelt med taxibåt från Stavsnäs. Under sommarmånaderna trafikeras rutten flera gånger dagligen och även under resten av året, förutsatt att isen inte lägger sig, erbjuds transporter under helgerna. Detta gör att ön är fullt tillgänglig även för de som inte äger en egen båt eller för besökare som kommer på besök. Vi befinner oss i den bedårande Stockholms skärgård där molnen ofta skingrar sig, solen skiner, vattnet är kristallklart och de väderbitna bergsklipporna är kryddade med salt. Inom en snar framtid kommer även de omkringliggande markerna att förvandlas till en skyddad nationalpark. När det kommer till inköp och nöjen är det smidigast att ta sig till fastlandet, Runmarö eller Sandhamn. På Sandhamn finns även ett bageri, restauranger, sim- och seglarskola samt andra aktiviteter. Resan till Stavsnäs med egen båt tar endast cirka 15 minuter. Välkommen till denna idylliska naturtomt med möjligheten att förverkliga drömmen om ett unikt skärgårdsboende!

Majas väg 9 (prel. adress), Stavsnäs, Värmdö kommun

Majas väg 9 (prel. adress)

Tomt
Stavsnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 500 000 kr
2 550 m² tomt

I utkanten till härliga Stavsnäs by ligger denna plana naturtomt om ca 2 500 m². En centralt placerad tomt med närhet såväl till den lokala ICA-affären som till bussen och Vinterhamnen, perfekt att bygga på. Tomten ligger utom detaljplanerat område men i kanten till detaljplanen för Stavsnäs by. Förhandsbesked finns för nybyggnad av enbostadshus, förhandsbeskedet är giltigt i två år. Bygglovsansökan bedöms individuellt eftersom fastigheten ligger utanför planlagt område, enligt besked från kommunen, hänsyn tas till intilliggande bebyggelse. Kommunalt vatten och avlopp finns installerat i området, denna tomt är dock inte ansluten i nuläget men beslut har tagits i Tekniska nämnden att denna tomt får rätt att ansluta sig till kommunalt V/A. Fastigheten är belägen i utkanten av Stavsnäs by, en by med härlig skärgårdsbebyggelse och anor från 1700-talet. Inom ett kort gångavstånd finns mataffär och den fina sandstranden med båtbryggorna i Östersjöviken. Inom några minuters promenad hittar man även Sommarhamnen med skärgårdsmuséet och Stavsnäs hembageri som serverar mat och anordnar pubkvällar. Nära till buss med ca 45 minuters restid till Slussen. I Stavsnäs befinner man sig mitt i Stockholms mellanskärgård och från vinterhamnen, som ligger på kort gångavstånd från fastigheten, går Waxholmsbåtarna ut till öarna. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha naturen och skärgården in på knuten med ändå ha nära till alla andra bekvämligheter man kan tänkas behöva.

Majas väg 7 (prel. adress), Stavsnäs, Värmdö kommun

Majas väg 7 (prel. adress)

Tomt
Stavsnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 500 000 kr
2 550 m² tomt

I utkanten till härliga Stavsnäs by ligger denna plana naturtomt om ca 2 500 m². En centralt placerad tomt med närhet såväl till den lokala ICA-affären som till bussen och Vinterhamnen, perfekt att bygga på. Tomten ligger utom detaljplanerat område men i kanten till detaljplanen för Stavsnäs by. Förhandsbesked finns för nybyggnad av enbostadshus, förhandsbeskedet är giltigt i två år. Bygglovsansökan bedöms individuellt eftersom fastigheten ligger utanför planlagt område, enligt besked från kommunen, hänsyn tas till intilliggande bebyggelse. Kommunalt vatten och avlopp finns installerat i området, denna tomt är dock inte ansluten i nuläget men beslut har tagits i Tekniska nämnden att denna tomt får rätt att ansluta sig till kommunalt V/A. Fastigheten är belägen i utkanten av Stavsnäs by, en by med härlig skärgårdsbebyggelse och anor från 1700-talet. Inom ett kort gångavstånd finns mataffär och den fina sandstranden med båtbryggorna i Östersjöviken. Inom några minuters promenad hittar man även Sommarhamnen med skärgårdsmuséet och Stavsnäs hembageri som serverar mat och anordnar pubkvällar. Nära till buss med ca 45 minuters restid till Slussen. I Stavsnäs befinner man sig mitt i Stockholms mellanskärgård och från vinterhamnen, som ligger på kort gångavstånd från fastigheten, går Waxholmsbåtarna ut till öarna. Detta är ett perfekt boende för den som vill ha naturen och skärgården in på knuten med ändå ha nära till alla andra bekvämligheter man kan tänkas behöva.

Runmarö Solberga 670, Runmarö, Värmdö kommun

Runmarö Solberga 670

Villa
Runmarö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
4 500 000 kr
145 + 145 m²
5 rum
1 919 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus på Runmarö, en idyllisk ö i Stockholms skärgård. Ett stenkast bort ligger brygga med plats för två båtar samt närhet till härliga badklippor. Detta hem är i permanent standard och erbjuder en fantastisk möjlighet att bo i harmoni med naturen samtidigt som du njuter av modern bekvämlighet. Huset är rymligt och har en öppen planlösning med generösa ytor och hela fyra eldstäder, inklusive en härlig braskamin i vardagsrummet, en vedspis i köket, en vedeldad bastu och en vedpanna med elpatroner. Stora 3-glasfönster ger panoramautsikt över den omgivande skärgårdsnaturen med vackra ängar. Köket är välplanerat med gott om utrymme och har en generös matplats där du kan avnjuta måltider med vänner och familj. Huset har totalt fyra sovrum, flera med stora fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuder en vacker utsikt. Toaletterna är enkla och stilrena med moderna bekvämligheter. På nedre plan finns en välutrustad källare med gott om förvaring, en verkstad med egen ingång samt ett badrum med vedeldad bastu, dusch, badkar och golvvärme. På nedre plan finns även husets gästrum som har golvvärme och fönster i två väderstreck. I huset har man valt att installera fiberanslutning. Utomhusområdet är lika charmigt som interiören, med en generös tomt som inkluderar en egen båtplats, perfekt för båtentusiaster. Tomten är välskött och ger möjlighet till odling och avkoppling; här finns även ett växthus för dig med gröna fingrar. En rymlig altan erbjuder en plats för utomhusmiddagar och avkoppling i det vackra skärgårdsklimatet. Huset är beläget nära en pittoresk badstrand och härliga badklippor där du kan njuta av sol och bad. Här har vi även en delad brygga med Solberga 1:50 där det får plats två båtar. Runmarö erbjuder också vackra vandrings- och cykelmöjligheter, svamprika skogar samt möjligheter att utforska den omgivande skärgården med båt. Samtidigt är du inte långt från service och bekvämligheter på ön, inklusive mataffär, restaurang övrigt har vi även skola och förskola till årskurs 9. Detta hus på Runmarö i permanent standard är det perfekta valet för dig som söker en harmonisk livsstil i en av Sveriges mest vackra skärgårdsområden. Kontakta oss för mer information och visning av detta unika objekt!

Svartsö Självik 145, Möjaskärgården, Värmdö kommun

Svartsö Självik 145

Fritidshus
Möjaskärgården, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
8 000 000 kr
133 + 20 m²
4 rum
3 195 m² tomt

Välkommen till ditt drömboende på Svartsö – här förenas fritidsliv och modern bekvämlighet i en harmonisk oas. Detta enastående fritidshus i permanentstandard erbjuder inte bara en imponerande närhet till naturen, utan även en energisnål framtid med takets solceller som speglar din miljömedvetenhet. Svartsö är mer än en plats, det är en livsstil. Den pittoreska ön bjuder på en genuin skärgårdsatmosfär där du kan strosa längs många vandringsleder och utforska den rika floran och faunan. Här finner du en unik harmoni mellan naturens lugn och moderna bekvämligheter. Ditt fritidshus blir din fristad för avkoppling och rekreation. Efter en dag fylld med äventyr kan du njuta av den sköna bastun, låta värmen omsluta dig och känna hur alla bekymmer släpper. De tre rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för familj och vänner att dela denna upplevelse med. Vardagsrummet, stort nog för sällskapliga kvällar och mysiga stunder framför braskaminen, blir hjärtat i ditt nya hem. Huset har en stor härlig altan med utsikt över havet samt ditt egna unika sjöläge med brygga och dispositionsrätt till klippstranden. Fastigheten inkluderar fiskerätt i insjön, belägen ca 300 meter upp på ön, vilket ger dig möjlighet att utforska fiskemöjligheterna i lugn och ro. När hungern uppstår blir köket din kreativa lekplats. Utformat med omsorg och kvalitet inbjuder det till kulinariska äventyr och gemensamma stunder. Men om du vill unna dig en paus från matlagningen lockar någon av öns tre restauranger med en smakupplevelse som är svår att motstå, och samtliga restauranger är inom promenadavstånd. De lokala delikatesserna, inklusive färska skaldjur, serveras med en glittrande sjöutsikt som pricken över i:et. För älskare av båtliv blir Svartsö din drömdestination. Den egenhändigt stora bryggan och två bojar med servitut ger dig inte bara möjlighet att förtöja din båt, utan också att utforska skärgårdens vatten på dina egna villkor. Och när det är dags att fylla på bränslet finns den lokala macken inom räckhåll för att säkerställa att dina sjöäventyr aldrig tar slut. På Svartsö finns även en året runt-lanthandel med mat, apotek samt systemombud vilket gör att du alltid har nära till det nödvändiga. Att ta sig till ön året runt är möjligt med Waxholmsbolaget. Välkommen till ditt nya liv på Svartsö, där varje dag blir en ny chans att skapa minnen, upptäcka äventyr och njuta av det liv du förtjänar. Kontakta oss idag för att ta steget in i denna drömliknande värld av möjligheter. Ditt framtida ö-paradis väntar på dig.

Rögrundsvägen 10, Björkvik, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 14:30
Rögrundsvägen 10, Björkvik, Värmdö kommun, bild 2
Rögrundsvägen 10, Björkvik, Värmdö kommun, bild 3

Rögrundsvägen 10

Fritidshus
Björkvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 295 000 kr
60 m²
4 rum
1 756 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade fritidshus belägen på en hörntomt i populära Björkvik! Centralt läge med närhet till både vackra bad, skog och kommunikationer! När man kliver in över tröskeln möts man av en rymlig hall med gott och förvaringsutrymme med fyra inbyggda garderober. Här är ingång till husets tre sovrum och badrummet med sittbadkar, tvättställ och WC. Fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier mot tre väderstreck som ger gott om ljus! Kryp upp i soffan och njut av värmen från den sprakande brasan samtidigt som du blickar ut mot den ljuvliga trädgården! Genomgående ljusa färger och vackert trägolv. Praktiskt, charmigt och tidstypiskt kök med spis/ugn, kyl/frys. Tomten är en naturtomt med skärgårdskaraktär och är därför väldigt lättskött och vacker alla årstider. Altan i söderläge med sol hela dagen! Här finns ett vackert berg där man kan fånga den sista kvällssolen där det även finns framdraget vatten och avlopp ifall man vill bygga en uteplats eller uppföra ett attefallshus. Tomten har en hel del träd som skapar ett insynsskyddat läge! Huset är vinterbonat med fungerande vatten året om. Fastigheten är besiktigad och fuktmätning är genomförd. Protokoll finns tillgängligt under "Filer och Dokument". Tveka inte att slå ansvarig besiktningsman eller mäklaren för frågor! Byggnadsplan med generös byggrätt! Fastigheten får enligt planen bebyggas en 10-del av tomtarealen + komplementbyggnad 30 kvm. Attefallsregeln tillkommer utöver detta. Kontakta Värmdö kommun för mer information: 08-570 470 00. Fiber finns på gatan men är ej indraget i fastigheten. Som ägare av fastigheten kan man bli medlem i Björnö MSV som är en förening med 428 medlemmar som äger och förvaltar en stor yta mark, skog och stränder. Se mer info på www.bjornomsv.se. Ca. 10-12 minuters gångväg till vackra badmöjligheter med både sandstrand och klippor och ca. 500 m (6 min) till närmaste busshållplats "Idalen". Här går bussar (två busslinjer nr 428, 429) regelbundet till Slussen som tar ca. 45-50 min. På Ingarö finns både skolor och förskolor i bland annat Brunn och Fågelvik. I Brunn finns också Ingarö idrottsförening med fotboll och friidrott. Ingarö erbjuder härlig natur och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Björnö naturreservat nås inom 20 min promenad. Överallt är det nära till vackra strövområden och vatten med möjlighet till båtliv och sköna bad. Tennisbana finns också i området. Nära till Björkviks Bistro där man kan njuta av härliga luncher och middagar! Sammanfattningsvis: Här är det gott att leva! Anmäl gärna ditt intresse till mäklaren redan nu så hålls du informerad och går inte miste om viktig information!

  • Premium
Strömmens väg 11, Hanskroka, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Strömmens väg 11, Hanskroka, Värmdö kommun, bild 2
Strömmens väg 11, Hanskroka, Värmdö kommun, bild 3

Strömmens väg 11

Fritidshus
Hanskroka, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 500 000 kr
70 m²
3 rum
2 208 m² tomt

På Strömmens väg 11 ligger detta fritidshus där möjligheten finns att bo permanent. Plan och barnvänliga gräsmattan samt en stor, insynsskyddad altan med soligt västerläge. Det charmigt huset har en öppen planlösning och gott om ytor för umgänge. Här finns två sovrum varav ett får du plats med dubbelsäng. Vardagsrum med murad öppen spis med braskasset vilken sprider värme och trivsel i hela huset. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket också skapar känsla av rymd. I köket finns spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Mindre hall samt badrum med WC, handfat och dusch (planritning saknas). Intill huset finns ett isolerat gästhus, två separata förråd samt bastu. Som fastighetsägare har du även förtur till båtplats vid brygganläggningen som ligger vid Skenoraströmmen. Hanskroka är centralt beläget och mycket omtyckt område på Ingarö. På gångavstånd finns även områdets badstrand. Här bor du inpå naturen men stora grönområden med svamp/bärplockning och trevliga promenadstråk. Tar du båten från brygganläggningen så når du Fågelbro, Wermdö golf och Strömma kanalbar inom 5 minuters båtfärd. Med en kort biltur nås Brunns centrum där livsmedelsaffär, skola f-9, bibliotek, Ingarö IF:s stora idrottsanläggning, bensinstation och på vägen så passerar du även Säby gård med musteri och café. Huset kommer att vara besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär!

  • Premium
Lillskogsvändan 22, Saltarö, Värmdö kommun

Lillskogsvändan 22

Villa
Saltarö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
4 000 000 kr
102 + 20 m²
2 rum
2 062 m² tomt

I härlig skärgårdsmiljö ligger dessa väldisponerade hus som är ett utmärkt alternativ för både den som vill ha ett fint fritidshus eller permanentboende. Här finns närhet till båtplats, badplatser, skärgården, förskola och bra kommunikationer. Husen mäter totalt 102 kvm (72 kvm huvudbyggnad + 30 kvm gästhus) och dessa står placerade högt och ogenerat med sol hela dagen. I anslutning till huvudbyggnaden finns en stor altan med pool (ca 4*8m och ca 1,35 m djup) samt inglasat uterum. Gästhuset har totalrenoverats och är fullutrustat så det kan även hyras ut eller fungera som ett generationsboende. Utöver husen så finns ett stort förråd och verkstad. Tomten mäter hela 2062 kvm och är av varierad karaktär med påtaglig skärgårdskänsla med blottlagda berghällar, planteringar, gräsmatta och fruktträd. Stora parkeringsytor för flera bilar och uppställning för båt om man så önskar. Utöver de många baden och vackra omgivningarna har Saltarö ett oslagbart officiellt och inofficiellt kalendarium med en mängd aktiviteter året runt. Utöver midsommarfirande finns bland annat växtbytardagar, bakluckeloppis, pub-kvällar, påsk- och julmarknad, spelningar, barndisco, yoga, gruppträning, fotbollsskola, spökvandring, stallets luciatåg, tennis, padel, sim- och seglarskola, uthyrning av den fina gamla skolan som festlokal och ibland uppdragna längdskidspår på ängarna. Utöver detta finns strandkiosken, Saltarö Mat och Marias Café.

Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Blomsterslingan 47, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Blomsterslingan 47

Radhus
Mörtnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
6 795 000 kr
130 m²
6 rum
278 m² tomt

Välkommen till detta radhus med soligt läge i familjevänliga och mycket omtyckta Mörtnäs Hagar! Kvarteret med ett av Värmdös bästa lägen nära havsbad med sandstrand, förskola, snabba kommunikationer in till City samt Mölnvik köpcentrum med alla vardagens bekvämligheter runt hörnet. Här bor ni i ett förstklassigt hem som andas design och stilrena materialval. Den inbjudande entrén skapar både nyfikenhet och hemlängtan. Innanför dörren möts ni av genomtänkta färgval, ett Kvänumkök med maskinpark från SMEG samt braskamin från Franco Belge Savoy som synligt sträcker sig från entréplan upp till nock på det tredje våningsplanet. Boendet präglas av möjligheter, i synnerhet planlösningen som kan nyttjas efter behov med möjlighet till allt från tre till fem sovrum. Sovrummen är av olika karaktär från mindre sovrum för de små i familjen till större sovrum med egen klädkammare. Högst upp i huset finns ett sovrum som kan nyttjas efter behov med takfönster och en imponerande takhöjd. Badrummen i huset är estetiskt harmoniska med helkaklat samt lyxig inredning återigen från Kvänum. Badrummet på nedre plan erbjuder wc och dusch medan det större badrummet på mellanplanet rymmer wc, badkar samt även tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Högst upp i huset finns också en terrass som erbjuder härligt kvällssol. På baksidan möts en stor altan där goda utrymmen finns för grill, loungedel samt matplats. Här finner ni även en plan och fin gräsmatta för lek och spel. På baksidan finns även det praktiska förrådet om ca 7 kvm. Framsidan erbjuder en planteringsyta, plats för utemöbler och parkeringsplats. Det här är ett boende, och ett område, som präglas av hög standard och en enkelhet till vardagen där ni bor nära allt familjen behöver, från badstranden vid Grisslinge till populär förskola precis i området och Mölnvik Köpcentrum med bland annat ICA Maxi nära till hands. Är du intresserad? Kontakta mäklaren för att inte gå miste om viktig information och/eller för att boka förhandsvisning.

  • Premium
Hässelmara gårdsväg 15, Hässelmara, Värmdö kommun

Hässelmara gårdsväg 15

Fritidshus
Hässelmara, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 995 000 kr
35 m²
2 rum
2 083 m² tomt

Nu saluförs denna byggvänliga tomt i fina Hässelmara. Tomten har ett högt och ogenerat läge med utsikt över Hässelmaras hamn. Här bor du ett stenkast från badstrand och bryggor, möjlighet till båtplats finns i hamnen. Idag står en huvudbyggnad på tomten om 35 kvm, en gäststuga samt en förrådsbod. Samtliga byggnader har renoveringsbehov. I Hässelmara bor du i en naturskön miljö med närhet till skog, hav och sjöar. I närområdet finns goda möjligheter till magiska naturupplevelser med strövområden i skog och mark och i närheten ligger Fågelbro Golf & Country Club med en fin 18-hålsbana och en korthålsbana. Här finns också utmärkta Fågelbro krog som har öppet under sommarhalvåret samt Bistro Malma. Närmsta matbutik finns i Stavsnäs och för större utbud finns handelsområdet Värmdö Köpcentrum ca 15 min bort med bil där du hittar butiker, restauranger, mataffärer, gym, mm. Med buss tar du dig in till Slussen på ca 45 minuter eller vidare ut till Stavsnäs där Waxholmsbåtarna går till skärgårdens populäraste öar. Välkommen på visning!

Hässelmara gårdsväg 12, Hässelmara, Värmdö kommun

Hässelmara gårdsväg 12

Villa
Hässelmara, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
10 995 000 kr
156 + 57 m²
7 rum
1,1 ha tomt

På en kulle med storslagen utsikt över havet ligger Hässelmara Gård. Villan som är ca 270 kvm i två plan samt källare har rustats upp från grunden och nu lämnas ytskikt till ny ägare att färdigställa som man önskar. Utöver huvudbyggnaden finns ytterligare två hus på tomten som med fördel nyttjas för uthyrning. I röda längan vid tomtens uppfart finns två fullutrustade lägenheter om ca 35 kvm styck och vid vattnet finns en sjöstuga om ca 35 kvm som renoverades 2022 med stor altan och utsikt över havet, även den är fullutrustad. Det finns två mindre stugor om ca 10-15 st. Tomtens generösa storlek erbjuder möjligheter för den hästintresserade att utveckla stall och hagar på ägorna. Möjlighet till båtplats/egen brygga finns i Hässelmara hamn. I Hässelmara bor du i en naturskön miljö med närhet till skog, hav och sjöar. I närområdet finns goda möjligheter till magiska naturupplevelser med strövområden i skog och mark och i närheten ligger Fågelbro Golf & Country Club med en fin 18-hålsbana och en korthålsbana. Här finns också utmärkta Fågelbro krog som har öppet under sommarhalvåret samt Bistro Malma. Närmsta matbutik finns i Stavsnäs och för större utbud finns handelsområdet Värmdö Köpcentrum ca 15 min bort med bil där du hittar butiker, restauranger, mataffärer, gym, mm. Med buss tar du dig in till Slussen på ca 45 minuter eller vidare ut till Stavsnäs där Waxholmsbåtarna går till skärgårdens populäraste öar. Välkommen på visning!

Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 11:30
Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun, bild 2
Gamla vägen 19, Höjdhagen, Värmdö kommun, bild 3

Gamla vägen 19

Villa
Höjdhagen, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
7 800 000 kr
135 + 38 m²
5 rum
695 m² tomt

Fräsch enplansvilla i ett barnvänligt område centralt i Gustavsberg. Villan, som ligger på en lugn gata i populära Höjdhagen, ligger bra placerad med ett ljust sydvästläge. Stor altan med intilliggande förråd. Här ligger solen på större delen av dagen. Separat garage i delat garaget ligger intill villan. Inom räckhåll finns förskola, den gamla fina renoverade Ekdalsskolan anno 1800-talet, affärer, restaurang, bussar, motionsspår och inte minst brygganläggningar vid Farstaviken. Inom räckhåll finns även fina strövområden med elljusspår för promenad, löpning, längdskidor samt fin skog att ströva i. Inom räckhåll finns även utegym, golfbana men även bra kommunikationer in till stan. Villan, som nyligen byggts till och även renoverats, består av tre rejäla sovrum, allrum/TV-rum med plats för större soffgrupp, helkaklat badrum, separat gästtoalett, klädförvaring, stort vardagsrum och kök i ljus och öppen planlösning. I vardagsrummet finns ett flertal fönsterpartier vilket skapar ett fint ljusinsläpp och känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut till den soliga altanen som ligger i ett soligt sydvästläge. Mellan vardagsrummet och köket finns matplatsen som rymmer ett större matbord. Köket är stilrent med ljusa färger. Intill köket finns villans tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Det här är ett optimalt boende för dig som önskar ett praktiskt, lättskött och fräscht boende och ett boende med närhet till det mesta! Villan kommer att vara besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär!

  • Premium
Bergsgatan 11, Kvarnberget, Gustavsberg, Värmdö kommun

Bergsgatan 11

Lägenhet
Kvarnberget, Gustavsberg, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 250 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 736 kr/mån
45 139 kr/m²

Nu finns tillfälle att få bo på attraktiva Bergsgatan på kvarnberget i Gustavsberg där fastigheten ursprungligen uppfördes 1882. Här bor ni i ett mysigt undanskymt läge i de gamla kulturkvarteren och med ett centralt läge i Gustavsberg. På fastighetens baksida tillhör en privat uteplats till lägenheten. På entréplanet finner ni denna väldisponerade sekelskifteslägenhet. Stor hall med plats för avhängning och förvaring. Stort modernt kök med bra arbetsytor och förvaring. Snygg bänkskiva med marmorimitation och tegelformade kakelplattor med fasade kanter ovan. Här finns plats för stort matbord att avnjuta goda middagar med familj och vänner. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kyl & frys i halv höjd, diskmaskin och microugn. Från hallen och mellan köket och sovrummet finner ni det helkaklade badrummet med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, tvättställ, wc, tvättmaskin. En stor bänkskiva ovan tvättmaskinen skapar plats för bra arbetsytor. I sovrummet finns plats för stor dubbelsäng, förvaring och övrigt möblemang. Till vänster om hallen finns en stor klädkammare som gjorts om till ett extra sovrum. Vardagsrummet erbjuder ett gott ljusinsläpp från stora fönster och från den glasade dörren till lägenhetens uteplats. Uteplatsen har en stor trädäckad altan och en grönskande trädgård. Här finns möjlighet att odla er egen kryddträdgård eller varför inte ta en fika intill syrenbersån. På sommarhalvåret blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet och här kan ni njuta av härlig kvällssol i ett lugnt och ostört läge. Parkeringsplats, värme, förråd i förrådslänga och stort vindsförråd ingår i avgiften. I föreningen finns en gemensam äppellund med pergola, grill och utemöbler. Föreningen har även en tvättstuga som delas med grannföreningen på stenkullen. Endast en kort promenad ner till Gustavsbergs hamn med affärer, restauranger och caféer. Ett drömboende med ett lugnt, gemytligt, grönskande läge, men ändå med närhet till liv och rörelse i det trevliga hamnområdet.

  • Uteplats
Tomtestigen 14, Korpholmen, Värmdö kommun
  • Imorgon kl 12:50

Tomtestigen 14

Villa
Korpholmen, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 350 000 kr
42 m²
2 rum
3 190 kr/mån

Välplanerad minivilla i suterräng med egen stor uteplats i naturnära Korpholmen. Här bor ni med naturen och Grisslingefjärden som närmsta granne och har närhet till kommunikationer och köpcentrum. Minivillan har en ljus och skandinavisk stil med väldisponerade ytor. På entréplan finner ni förutom smarta förvaringslösningar även ett väl tilltaget badrum och kök. Välkomnande hall med praktisk garderobsvägg och grå klinkers från Bricmate på golvet. I övrigt är det genomgående vita väggar samt vitpigmenterade ekparkettgolv. Kök från Ballingslöv med släta luckor i ljusgrå ton, integrerade vitvaror och bänkskiva i slitstark komposit från Silestone Bianco River. Snygga svartmålade ribbor ovan bänkskiva. Badrummet som är helkaklat är utrustat med golvvärme, handfat från Haven, blandare från Tapwell , duschhörna från INR , WC samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trappan upp leder dig till övre plan. Här har du ett rymligt allrum med möjlighet till två sovdelar i varsin vinkel. Lägenheten disponerar två rymliga uteplatser. Den ena placerad på husets baksida och den andra på husets framsida. Här finns även ett rymligt förråd samt en laddstolpe installerad för elbil. Det här är ett boende som präglas av hög standard på en komprimerad yta. Gångavstånd till allt från det lokala bageriet, Grisslinge havsbad och båtplats i Torsbyfjärden, till omtyckt förskola, lekplatser, allmänna kommunikationer samt Mölnvik Köpcentrum med ett stort utbud av affärer, gym och butiker, bland annat ICA Maxi, Systembolaget och SATS. Här tillgodoses alla vardagens behov samtidigt som ni endast befinner er 25 minuter från City och bor med hela Stockholms skärgård runt hörnet.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Björnskogsvägen 50, Lugnet, Värmdö kommun
  • Borttagen före visning

Björnskogsvägen 50

Lägenhet
Lugnet, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 225 000 kr
86,2 m²
3 rum
vån 1/2
5 106 kr/mån
25 812 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 83