Helins Mäklarbyrå AB

Helins Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Azaleagången 8, Torpa koloniförening, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 17:15

Azaleagången 8

Fritidshus
Torpa koloniförening, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
750 000 kr
33 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

Riktigt fin original-stuga med fina trägolv, med en härlig uteplats under tak, wc/förrådshuset är byggt 1997, Hela huset är målat med Demideck 2022. Taket bytt till riktigt tegeltak 2002. Något för den trädgårdsintresserade.

  • Plus
Tofsmesgången 62, Delsjön, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 13:30

Tofsmesgången 62

Fritidshus
Delsjön, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 750 000 kr
33 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

Mycket fin stuga som har allt man kan önska, kök med en fungerande järnkamin som ger en härlig värme. Stor altan med soligt västerläge och skyddat läge fri från insyn. Hörntomt med bra läge nära parkeringen. Stugan har två toaletter och gott om plats för umgänge både ute och inne i stugan. Hela stugan har en optimal planlösning och är riktigt fin med ett stilrent kök. Helt klar för inflyttning. Ny luftvärmepump som ger härlig värme och kyla när det behövs. Stort växthus med många möjligheter. Mycket fin trädgård med fina odlingar med jordgubbar m.m. Här bor man med Delsjöns härliga bad samt Skatås och dess generösa utbud av motionsslingor som närmaste grannar. Arrendet & föreningsavgift för 2024 = 16 500 kr/år Delsjöns Koloniförening bildades 1927 och omfattar idag 155 stugor. Man äger sin stuga och arrenderar marken av Göteborgs stad. Tomterna är på mellan 300 och 400 kvm, några tomter är dubbeltomter. Det finns också ett antal odlingslotter för stugägare att komplettera med. - Vi har regler för hur stugorna får se ut för att hålla en enhetlig stil. Inom området finns en föreningslokal för gemensamma aktiviteter. - Vi har kommunalt vatten och avlopp som är på ca 15 april till 15 oktober. Då får man bo i stugorna, men man får inte bo permanent eller vara skriven i stugorna. - Vi är en öppen koloni och grindarna är öppna dagtid mellan 1 maj och 15 september. En köpare måste vara folkbokförd i Göteborg, Ale, Alingsås, Kungsbacka, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn eller Öckerö kommun. Vid en överlåtelse skall säljare betala 3000 kr och köpare betala en överlåtelseavgift på 2000 kr Stugorna får ha en maxtorlek (stuga och friggebod) på totalt 43 kvm varav stugan får vara max 36 kvm och boden max 10kvm. Varje säsongsperiod skall varje stugägare medverka på 5 timmars jobb i föreningen. Om man inte har möjlighet att medverka på dessa arbetstimmar får man betala en avgift på 1 000 kr. Vattnet brukar normalt sett sättas på mitten av april och stängas av i mitten av oktober. Det finns en servicebyggnad där det finns wc, dusch, tvättmaskin. Välkommen på visning!

  • Plus
Källsprångsstigen 17, Annedal - Guldheden, Göteborgs kommun
  • Tor 16 maj kl 17:30

Källsprångsstigen 17

Fritidshus
Annedal - Guldheden, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
850 000 kr
12 m²
1 rum
400 m² tomt

Vi har nöjet att förmedla en av det mycket populära stugorna i Änggårdens Odlarförening som firade 100-år 2013 . ”Välkommen till en naturskön idyll mitt i stan! Här har du chansen att förvärva en av de mycket eftertraktade stugorna i denna populära förening, Stugorna ligger i ett fantastiskt naturnära läge vid Källsprångsstigen, med endast en kort promenad till spårvagnen vid Sahlgrenska och Guldhedsgatan. Din egen lilla oas i storstaden - Stugan erbjuder en solig och grön tomt om cirka 400 kvm, med flera fina uteplatser där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Här kan du odla dina egna grönsaker och skapa din privata trädgårdsidyll, bara några minuter från Linnéplatsen i centrala Göteborg. Charmig stuga med potential - Denna charmiga stuga har sitt ursprung från 1928 och har ett rymligt allrum, sovloft samt kokvrå. Även ett praktiskt förråd om 6 kvm finns på tomten, som byggdes 2009. Stugan saknar idag el och vatten, men det finns möjlighet att installera el men inte vatten då stugan saknar avlopp. Det är tillåtet att installera kamin, krävs dock godkännande från föreningen och byggnadsnämden. Enligt föreningen byggregler får byggnadsarean vara 30 kvm inklusive förrådsbyggnad som idag är 6 kvm. Bygglov sökes via byggnadsnämnden och föreningen. Boden har ett enklare dass.. Föreningen består av 17 st. stugor. Obs! Det är inte tillåtet att bo här året runt!, säsongen är april till oktober då det finns vatten med kran vid tomten. Det är inte tillåtet dra in vatten i stugan då det saknas avlopp. Arrendet 2024 = 11 009 kr/år inkl vatten, medlemskap i föreningen och FGK. Medlem kan endast bli personer som är folkbokförda i Göteborg eller kranskommuner, Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Lerum, Mölndal, Partille, Tjörn, eller Öckerö Änggårdens odlareförening Koloniområde är i många avseenden speciellt. Det är förhållandevis litet med bara 17 lotter. Det är starkt kuperat och lotterna är nästan dubbelt så stora som på andra håll. Husen är relativt små och saknar de flesta faciliteter. Många ursprungliga stugor finns kvar. De små och enkla husen ligger spridda. Lotterna präglas av stora nivåskillnader med trappor, terrasseringar och sluttande mark. Byggnaderna ligger i huvudsak i anslutning till bergssidorna. I den branta backen slingrar sig vägen fram mellan täta häckar. Från vägen ser man genom grindhål och över häckkrön upp genom eller ut över trädgårdarna. Området är inte avskilt och inhägnat, utan ligger utmed en flitigt utnyttjad allmän gångväg. Det präglas av de stora trädgårdarna och grönskan.

  • Plus
Gulärlegången 148, Askim - Välen mellanområdet, Göteborgs kommun

Gulärlegången 148

Fritidshus
Askim - Välen mellanområdet, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 495 000 kr
35 + 10 m²
2 rum
300 m² tomt

Stuga med lugnt och bra läge i mellanområdet, trädgårdstomt om ca 300 kvm. Stuga om 35 kvm plus nybyggd friggebod. Stugan är helt nyrenoverad och klar för inflyttning. Renoverat kök och allrum med öppet till tak och halvt sovloft. Salta bad inom några minuters gång/cykelväg. Nära till busshållplats med buss nr 93 till Frölunda torg på 5 minuter. Lekplatsen ligger ca 30 meter från stugan. Arrendeavgiften uppdelad enligt följande: arrendeavgift till FGK och FK. 15 000kr 2024 föreningens omkostnader 3 257:- medlemsavgift FGK 175:- medlemsavgift till KTF 350:- Parkering 450:- ============================== Välens Koloniförening: Kolonin ligger i kommundelen Askim och är indelad i tre områden: Övre området 1-33, mellanområdet 34-187 och nedre området 188-330. Det nedre området gränsar till Askimsån som rinner ut i Välenviken. Det mellersta området utmed Marholmsvägen och Hagkroksvägen. Övre området (eller cirkelområdet) ligger på en skogsbevuxen höjdplatå och gränsar till Göteborgs Fritidsområde Askim (GFA). Välen är den största kolonin i göteborgsregionen med 330 stugor. Föreningen har 329 medlemmar. Det är medlemmarna som fattar de övergripande besluten på föreningens årsmöte. Vid en försäljning måste köparen vara folkbojförd i Göteborgs Stad eller Ale, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn, Orust samt Öckerö kummuner. Köparen skall betala en inflyttningsavgift till förening på 5000 kr. Då det är ett arrendeboende kan man inte belåna bostaden genom att pantsätta den.

Askim E-området nr 106, Askim - GFA, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 18:30
Askim E-området nr 106, Askim - GFA, Göteborgs kommun, bild 2
Askim E-området nr 106, Askim - GFA, Göteborgs kommun, bild 3

Askim E-området nr 106

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 995 000 kr
28 m²
1 rum

Vi har nöjet att erbjuda en av de mycket omtyckta stugorna på E-området med bra läge i första raden. Det är ofrånkomligt att inte slås av den fina utsikten från större delar av stugan. Nya altaner runt stugan med flera fina uteplatser i soligt och skyddat läge. Stugan har genomgått en mycket omfattande renovering gällande ytskikt, badrumsmöbler, köket med vitvaror. 2023 utfördes följande renoveringar med fackmän: Takbyte, ny fasad, ny ytterdörr med Yale doormanlås, altandörr, samtliga fönster med inbyggda & måttanpassade och värmeavvisande persienner. Nya ytskickt och kök samt badrum med dusch. Luftvärmepump från 2020 (Daikin) som ger en härlig värme och kyla när det behövs. Optimalt planerat stuga som är helt nyrenoverad både invändigt och utvändigt Mycket fint trägolv i hela stugan. Stugan erbjuder bra sociala ytor. Ett smultronställe för dig som vill förverkliga din sommarstugedröm. 5 minuter till badplats med bryggor och strand på Marholmen. Sol från tidig morgon till solnedgång. Här får ni en helt inflyttningsklar stuga! I Askim - GFA har du tillgång till bland annat badbrygga vid Marholmen och Askims Piren. Båtplats finns att hyra vid föreningens båthamn. - Kommunalt vatten mellan april - oktober. - Det finns gemensamma toaletter och duschar i området. - Husdjur är inte tillåtet. - Möjlighet finns att hyra båtplats i GFA:s båthamn. - Arrende för 2024 = 17 046 kr. - Det går ej att belåna en stuga på arrende Varmt välkommen till visningen!

  • Premium
C-området nr 60, Askim - GFA, Göteborgs kommun

C-området nr 60

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
925 000 kr
35 m²
2 rum
10 m² tomt

Helt nyrenoverad och fin stuga med altan och fri utsikt mot Askimsviken. Stugan har allrum med ett vitlaserat tarkett golv. Kök som är renoverat med vitvaror från 2021, häll, ugn, kyl&frys. WC med dusch och spotlights i tak samt golvvärme, tvättmaskin från 2019. Ny eldragningar från 2021, Varmvattenberedare från 2022. Luftvärmepump från 2020 som ger både värme/kyla. Bra läge nära till salta bad vid Askimsviken och Marholmen. Altan ligger i soligt söderläge som erbjuder gott om sittplatser. I Askim - GFA har du tillgång till bland annat badbrygga vid Marholmen och Askims Piren. Båtplats finns att hyra vid föreningens båthamn. - Kommunalt vatten mellan april - oktober. - Det finns gemensamma toaletter och duschar i området. - Husdjur är inte tillåtet från 1/5-1/9. - Möjlighet finns att hyra båtplats i GFA:s båthamn. - Arrende för 2024 = 17 042 kr. - Det går ej att belåna en stuga på arrende

  • Plus
Hallongången 141, Torpa koloniförening, Göteborgs kommun

Hallongången 141

Fritidshus
Torpa koloniförening, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
500 000 kr
25 m²
2 rum
300 m² tomt

Kolonistuga med loft och källare, Stugan är i behov av OMFATTANDE renovering / ombyggnation efter vattenskada som pågått ett tag. Trevligt läge nästan längst bort i kolonin, nära entrén Objektsbeskrivning kommer måndag 6 maj

Ingebäckslyckan 31, Hisings Kärra - Ingebäckslyckan, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ingebäckslyckan 31

Lägenhet
Hisings Kärra - Ingebäckslyckan, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 978 kr/mån
27 339 kr/m²

Vi har nöjet att förmedla denna mycket fina tvåa om 62 kvm med radhuskänsla. Helt renoverad med exklusivt kök och badrum. Mycket bra planlösning och en härlig uteplats/altan mot innergård.En fräsch bostad att trivas i. Ingebäckslyckan ligger nära skog och natur, Kärra centrum med dess utbud av affär och service samt bra kommunikationer. Föreningen arbetar utifrån en långsiktig underhållsplan, vilken uppdateras löpande. För mer information kring gjorda renoveringar. Det pågår ett arbete med byte av balkonggolv. Föreningen kommer att genomföra en del målnings/tvätt arbeten Inga andra större underhåll är planerade i dagsläget. 2013: Byte av armaturer på gårdarna samt asfaltering av ytor för att få plats med fler p-platser. Grillplats har ordnats på gård nr 4 och rutschkana och gunga har installerats på den stora lekplatsen. 2014: Ny plattbeläggning på entrétak nr 115 samt byte av soprums dörrar. Renoveringar - Utförda och planerade Utfört: 2013-2016: Tvätt av betongfasad. Byte av trätrall betongplatta. Fasadställning. Exteriörbelysning på vägg. 2019: Ventilation, OVK 2020: Värmeinjustering 2021: Underhåll lekplatser, byte av skadade förrådsdörrar. 2022: Underhåll av fasad samt byte av alla ytterdörrar till säkerhetsdörrar. 2022: Laddstolpar har installerats för samtliga parkeringsplatser. 2022: Ombyggnation av lekplatser och de gemensamma innergårdarna. 2022: Renovering av bastun. 2022: Byte av bredband till Tele2 1000/1000. 2023: Renoverat Lekplatsen. 2024: Byta alla lås till nytt låssystem och renovera gemansamhetslokalen.

  • Plus
  • Uteplats
Syrengången 79, Torpa koloniförening, Göteborgs kommun

Syrengången 79

Fritidshus
Torpa koloniförening, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 100 000 kr
35 m²
2 rum
240 m² tomt

Riktigt fin stuga med både öppen spis, helkaklad wc och dusch, modernt kök, vardagsrum med utgång till rejäl altan under tak, dubbla sov-loft, öppet till nock i hall och kök. Stor trädgårdstomt med ett flertal bär och frukt. Växthus och odlingslådor för den trädgårdsintresserade. Uteplats även i trädgården. Hel källare under huset, 2 redskapsbodar samt vedförråd. Nytt staket mot gången.

Askim D-området nr 2, Askim - GFA, Göteborgs kommun

Askim D-området nr 2

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 375 000 kr
32 m²
2 rum

Starta säsong i denna renoverad stuga med nytt kök och badrum. Vitlaserad träpanel på samtliga väggar och genomgående vackert brädgolv. Stor altan med soligt skyddat läge och utsikt mot Askimsviken. Gräsmatta med plats för lek och spel med släkt och vänner. Möjlighet att odla för den som är sugen på färska grönsaker. Stugan är belägen på bekvämt gångavstånd (ca 150 m) från föreningens parkering. Bad i Askimsviken och på Marholmen inom minuters gångväg. I området kan man ta en kvällspromenad med närhet till natursköna omgivningar i trivsamt miljö. Kom och upplev en kvadratsmart stuga när det är som bäst! Här är alla ytorna optimalt planerade för ett funktionellt och bekvämt boende under sommarhalvåret. Interiören är mycket smakfull och erbjuder ett fräscht boende. Bor man på GFA har man möjlighet att hyra båtplats i föreningens hamnen vid Marholmen. På Festplatsen anordnas olika trevligheter. Inte minst är Midsommarfesten populär och välbesökt. Är du intresserad av denna trevliga stuga och vill boka visning hör av dig till mig så hittar vi en tid. Mejla eller sms;a mig på: [email protected] eller 0707-196420

Fagerlyckan 40, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 40

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
975 000 kr
24 + 10 m²
2 rum
250 m² tomt

Fullt utbyggd Kolonistuga som varsamt renoverats genom åren. Först kommer vi in i hallen, direkt till höger har vi wc/dusch. Till vänster har vi det rymliga köket. Från hallen går också trappan upp till loftet. Bra höjd på loftet 180cm i höjd. Rakt fram från hallen kommer vi in i tvättstugan/ garderoben. Rakt igen garderoben kommer vi fram till uterummet som är ljust och fint. Riktigt fin väldränerad trädgård med läge längst bort med skogen som granne. Både växthus och friggebod. Vattnet är på åretrunt inflyttning är beräknad till 5 juli.

Allsången 192, Gunnesby, Göteborgs kommun

Allsången 192

Fritidshus
Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
895 000 kr
35 + 15 m²
2 rum
250 m² tomt

Bara att flytta in och njuta av livet på landet under sommarhalvåret. Här bor man i en rymlig och renoverad stuga med bra standard. Bl.a. har parkettgolv lagts in i allrum och veranda, nya 3-glasfönster i hela stugan, nymålad fasad, nytt isolerat förråd mm. Trevlig hörntomt med gott om plats för både odling och lek mm. Tomten är extra stor med en separat odlingsdel med flera fruktträd och ett växthus. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både fotbollsplan, kiosk, boulebana, minigolf mm. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser, kräftskivor, sportevenemang visas på storbilds tv i samlingslokalen och mycket mer. I servicehuset finns duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn. Kolonin är lantligt belägen och nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme från centrala Göteborg. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Utförlig information finns på föreningens hemsida, länk nederst på denna sida. Stugan säljs med inventarier och trädgårdsredskap som förevisad. Är du intresserad av denna trevliga stuga och vill boka visning hör av dig till mig så hittar vi en tid. Mejla eller sms;a mig på: [email protected] eller 0707-196420

  • Plus
Byvädersgatan 24, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Byvädersgatan 24

Villa
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
4 295 000 kr
122 m²
5 rum
307 m² tomt

Ljust och välplanerad villa högt beläget vid återvänds plats på Byvädersgatan 24 . Här bor du i ett friköpt hus som är byggt 2015 i funkisstil. Stort vardagsrum och kök i en öppenhet med bra vitvaror och ekparkett på golvet. Villan har två badrum och ett grovkök med tvättmaskin och tork. Vidbyggt garage med förråd längst in. Området kännetecknas av kuperad terräng med fria utsikter och naturen som närmsta granne. I soligt och fritt läge finner ni denna välplanerade bostad om 120 kvm. Med uteplats och parkeringsplats intill huset samt utvändigt förråd blir villadrömmen sann. Inifrån kan du följa årstidsväxlingarna från de generösa vardagsrumsfönstren på övre plan. Det skapar en ombonad, naturnära. Eftersom huset är byggt 2015 behöver man inte betala fastighetsskatt förrän 2030.

ASKIM GFA D-133, Askim - GFA, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30

ASKIM GFA D-133

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
825 000 kr
26 m²
2 rum
1 m² tomt

Fin stuga som är renoverad både utvändigt och invändigt. . Helkaklat WC med dusch och fint kök som är renoverat 2020. . Stugan har stor uteplats med soligt läge. Här har men ett perfekt sommarboende i en härlig gemenskap. På kort avstånd från stugan finns det fina möjligheter till bad vid Askimsviken och Marholmen. . - Kommunalt vatten mellan april - oktober. - Det finns gemensamma toaletter och duschar i området. - Husdjur är inte tillåtet. - Möjlighet finns att hyra båtplats i GFA:s båthamn. - Arrende för 2024 är 17042 kr/år

  • Plus
ASKIM GFA  Område C nr 78, Askim - GFA, Göteborgs kommun

ASKIM GFA Område C nr 78

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
675 000 kr
29 m²
2 rum
1 m² tomt

Stuga belägen högt upp i området med närhet till skogen, stora skjutdörrar mot altanen, altan i söderläge, stugan är uppdelad i kök, allrum med stort glasparti ut mot altanen och separat sovrum. I denna stuga har man valt att inte koppla in el, utan vill på det sättet leva livet lite enklare i stugan. Ägarna har heller inte valt att sätta in dusch och wc, då föreningens dusch och wc ligger så nära. Nu har föreningen dessutom helrenoverat både duschar och toaletter. I denna förening har du även möjlighet till båtplats. Bad har ni endera på Marholmen alldeles runt hörnet eller vid Askimsbadet och långbryggan Tillbyggnadsmöjlighet finns. Total byggyta får vara 35 kvm. Bland dokumenten finns också en beräkning från el-bolaget vad det skulle kosta att koppla in EL. Ring mäklaren för att boka visning

Sologången 60   Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Sologången 60 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 025 000 kr
33 m²
2 rum
200 m² tomt

Varsamt renoverad kolonistuga med loft, friggebod och hörntomt, något färdigt för den som inte är så händig själv. Hela stugan är renoverad mellan 2017-2022. Stugan har ett perfekt läge med hörntomt, nära till parkering. Här går vi in via uterummet och kommer in i ett ljust fint rum med spröjsade fönster och vit träpanel ( i vissa stugor har detta gjorts om till sovrum för att få ett sovrum på bottenplanet), vidare går vi in i storstugan som ligger i öppen planlösning med köket, båda nyrenoverade 2017. Från storstugan går även den fasta trappan till loftet som renoverats 2020 med härliga jordgubbar på tapeten. Längst in i storstugan har vi en liten hall med blommig tapet samt en garderob och sist men inte minst kommer vi till det nya duschrummet som är helkaklat med klinkers på golvet och där man har fått plats med en dusch. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. Det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor. Sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. På 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst. Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

Körsångsgången 163   Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Körsångsgången 163 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
825 000 kr
35 m²
2 rum
200 m² tomt

1 plans kolonistuga i soligt läge med friggebod Vi kommer in i hallen och till höger ligger wc, rakt fram har vi kläd-av hängning. Till vänster om hallen har vi ingången till storstugan . Storstugan ligger i öppen planlösning med köket. I köket har vi en stege man enkelt fäller ned för att komma till loftet där det installerats en svalkande AC för varma dagar. Vidare i stugan kommer vi ut till uterummet som numera är inbyggt och fungerar som boyta. Från uterummet går vi ut på altanen. Bredvid friggeboden ytterligare en uteplats i ostört läge. Hela tomten gränsar dessutom till en allmänning. Om man vill få till ett sovrum på nedre våningen kan man med fördel göra om uterummet till ett sovrum och använda den andra entrédörren. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor , sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. på 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

ASKIM GFA C-54, Askim - GFA, Göteborgs kommun

ASKIM GFA C-54

Fritidshus
Askim - GFA, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 075 000 kr
32 m²
2 rum
10 m² tomt

Fin stuga med högt och fritt läge med viss utsikt över Askimsviken och området. Stort allrum som har fina golv och tapeter. Härligt ljusflöde från stort fönsterpartier. Stugan är om och tillbyggd 2018 med WC/dusch och kök. Ny luftvärmepump 2021 som ger bra värme och kyla. Två stora uteplatser med soligt läge och fri utsikt. Här har men ett perfekt sommarboende i en stor förening. På kort avstånd från stugan finns det fina möjligheter till bad och rekreationer. - Kommunalt vatten mellan april - oktober. - Det finns gemensamma toaletter och duschar i området. - Husdjur är inte tillåtet. - Möjlighet finns att hyra båtplats i GFA:s båthamn. - Arrende för 2023 = 16 000 kr. - Det går ej att belåna en stuga på arrende

Visar alla 18