Bjurfors Göteborg AB

Bjurfors Göteborg AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tredje Långgatan 26A, Linné, Göteborgs kommun

Tredje Långgatan 26A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB
6 200 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1
3 534 kr/mån
95 385 kr/m²

Ett alldeles unikt town house i centrala Göteborg kan nu bli ditt. Helt nyproducerat med över 3 m i takhöjd och materialval utöver det vanliga och med möjlighet att göra ytterligare tillval. Inflyttning kvartal 4 2024. Den 120 år gamla ikoniska smidesverkstaden ska nu få nytt liv och tillsammans med ett nyproducerat gårdshus skapa en möjlighet för dig att bo kvadratsmart, bekvämt och unikt med långgatornas puls som närmsta granne. I gårdshuset har du också möjlighet att nyttja en fantastisk takterrass i soligt söderläge som komplement till din egna uteplats på innergården. Antalet liknande bostäder i Göteborg är inte många så missa inte detta tillfälle! Inflytning planerat till december 2024.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Tredje Långgatan 26B, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Tredje Långgatan 26B

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB
3 600 000 kr
32 m²
2 rum
vån 7/8
1 955 kr/mån
112 500 kr/m²

Nu ges du möjlighet att köpa ditt nya drömboende i en av de 39 nyproducerade lägenheterna på Tredje långgatan 26. Inredd med smakfulla och påkostade materialval som tex kök och garderober från Taras Hallgren & son. Den 120 år gamla ikoniska smidesverkstaden ska nu få nytt liv och tillsammans med ett nyproducerat gårdshus skapa en möjlighet för dig att bo kvadratsmart, bekvämt och unikt med långgatornas puls som närmsta granne. Gårdshuset, med en exklusiv fasad av natursten och stora terrassglaspartier från golv till tak, ger dig storslagen utsikt över omgivande takåsar. Inflytt december 2024.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Olles gata 6, null, Kungälvs kommun

Olles gata 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Göteborg AB
2 100 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
5 347 kr/mån
36 207 kr/m²

Passa på att köpa en av de sista fina tvåorna i Bohus Ängar 2! Här finner du en rymlig 2:a med trevlig uteplats. I lägenheten finns ett trevligt kök med bra förvaring, här kan du laga goda middagar till dina nära och kära. Från vardagsrummet kommer man ut till den 15 kvm stora uteplatsen, här finns det plats för både en loungedel och matplats. Hög standard och ljusa fina materialval präglad bostaden. En chans att få en helt nyproducerad lägenhet utan väntetid. 80 bostadsrättslägenheter fördelade i fem hus i Nordtag - Ytterby. Bo nära stan och nära naturen. Med Brf Bohus Ängar får du det bästa av två världar. Ett nytt litet samhälle växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. På några minuter kör du in till Kungälv med affärer och alla praktiska bekvämligheter och från Ytterby pendlar du bekvämt till Göteborg.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Tredje Långgatan 26A, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Tredje Långgatan 26A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg AB
6 650 000 kr
73 m²
4 rum
91 096 kr/m²

Ett alldeles unikt town house i centrala Göteborg kan nu bli ditt. Helt nyproducerat med över 3 m i takhöjd och materialval utöver det vanliga. Här finns även ett mysigt loft. Den 120 år gamla ikoniska smidesverkstaden ska nu få nytt liv och tillsammans med ett nyproducerat gårdshus skapa en möjlighet för dig att bo kvadratsmart, bekvämt och unikt med långgatornas puls som närmsta granne. Inredning i absolut toppklass med kök från Taras Hallgren & Son, släta luckor i lackad MDF och lådor i massiv ek med stilren granitbänkskiva. Induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad kyl/frys. Badrum med vägghängd kommod från Taras Hallgren & Son. Singelhandfat i designbetong. Snyggt grått kakel och klinker, golvvärme, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Enstavig ekparkett förutom i badrum/wc. I detta Town House är "Smart Teknik" installerad. Måttanpassade "hotellgardiner" mot innergården ingår också. I gårdshuset har du också möjlighet att nyttja en fantastisk takterrass i soligt söderläge som komplement till din egna uteplats på innergården. Tillträde från december 2024.

Visar alla 4