Bjurfors Limhamn

Bjurfors Limhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Domherrevägen 26, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Domherrevägen 26, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Domherrevägen 26, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Domherrevägen 26

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 500 000 kr
155 + 10 m²
5 rum
366 m² tomt

Välkommen till ett hem som erbjuder allt man kan önska! Välrenoverat med högklassiga materialval och fin planlösning med stora sociala ytor och fyra sovrum. Fantastisk, insynsskyddad atriumträdgård med trädäck och helgjuten pool. Här njuter man från tidig vår till sen höst. Läget är privat och ger massor med semesterkänsla. Stort sällskapsrum och matplats i vinkel med stora fönsterpartier mot poolsidan. Skjutbara fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. Fyra fina sovrum ger plats för den stora familjen. Smakfullt kök av ek och helkaklat badrum med dusch. Huset har genom åren genomgått stora renoveringar såsom syllbyte, takbyte, ny värmepump, fönsterbyte, ventilation, el och helgjuten pool. Läget i Bunkeflo är perfekt, med kort promenadavstånd till skola, park, strandängar och hav. Detta är ett hem för dig med höga krav på ditt boende! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Roslins väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/4
3 651 kr/mån
51 667 kr/m²

Ta chansen och bosätt dig på lugnt men centralt läge mitt i Ribersborg på en klassiskt stark adress med närhet till det mesta. Nu erbjuds 30 väldisponerade kvadratmeter med tidstypiska detaljer såsom fiskben, kalkstensgolv mm. För dig som studerar på Universitet finns smidiga alternativ för att ta dig dit via gång, cykel eller buss. Har du behov av pendling finns såväl Malmö C som Triangelstationen inom nära cykelavstånd. Utöver närheten till stadskärnan så är läget attraktivt med smågator runt omkring som erbjuder mysiga miljöer och trevliga uteserveringar samt hak som passar alla smaker. Stadens alla parkområden och Ribersborgsstrandens salta stänk ligger bara en promenad bort. Här erbjuds med andra ord en fridfull omgivning och samtidigt närhet till den absoluta citypulsen och stadskärnans nöjesutbud. Perfekta förutsättningar för uppleva Malmö från sin bästa sida.

Torekovsgatan 19C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Torekovsgatan 19C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
3 552 kr/mån
29 432 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och genomgående 2:a på populära Torekovsgatan. Bakom den vackra gröna fasaden finner ni denna underbara lägenhet med vackra brädgolv, härlig takhöjd och stora fönster med otroligt ljusinsläpp. Välplanerade kvadratmeter som bjuder på vackert renoverat badrum med detaljer och material från Byggfabriken, sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Köket bjuder på gott om förvaring samt plats för matbord. Välplanerade kvadratmeter med otroligt mycket charm. På lugna och Gröna Östra Sorgenfri bor du mitt i Malmö med närhet till allt. Mitt över Nobelvägen ligger S:t Knut med sina mysiga caféer och även Möllan och Folkets Park ligger på promenadavstånd. Goda kommunikationer med buss från Nobeltorget och även med tåg från Triangelns station.

  • Plus
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun, bild 2
Fornminnesvägen 33, Skumparp, Malmö kommun, bild 3

Fornminnesvägen 33

Villa
Skumparp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 495 000 kr
170 m²
6 rum
797 m² tomt

Här i Skumparp får ni det bästa av två världar! Idyllisk lantlig bymiljö med egen fin lekplats och fotbollsplan, men ändå nära till stan och bra kommunikationer. Det är cykelväg till Hyllie tågstation/Emporia (ca 3 km) och Bunkeflostrand nås på 5 minuter med bil. För pendlare är närheten till påfarten till Yttre Ringvägen uppskattad. Detta är ett hem som bjuder in till umgänge. Både till vardags och fest kommer familjen att samlas runt ett stort matbord i det tillbyggda köket med härlig rymd. I vardagsrummet intill är den fina murade spisen centralt placerad. Planlösningen kan anpassas efter behov och önskemål. I dagsläget finns två sovrum på nedre plan och två på övre men det går enkelt att ordna tre sovrum på nedre plan (se alternativ planlösning). Utemiljön är fantastisk - den stora tomten i perfekt söderläge rymmer många härliga uteplatser och varma sommardagar tar ni ett dopp i poolen! Dessutom kommer ni ha tillgång till garage och två stora förråd. Den gemytliga atmosfären i byn och husets karaktär måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kalkstensvägen 19, Kalkbrottet, Malmö kommun

Kalkstensvägen 19

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2
4 531 kr/mån
45 390 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad med en imponerande utsikt över det majestätiska kalkbrottet! Här finner du en modern och välutrustad bostadsrättslägenhet som kommer att bli din oas. Med sina 77 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för dina behov och önskemål. Den ljusa och rymliga interiören ger en inbjudande atmosfär där du kan trivas och känna dig hemma. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en härlig harmoni mellan inomhus och utomhus. Men det är på den stora inglasade balkongen där du verkligen kan njuta av den magnifika utsikten över kalkbrottet. Här kan du koppla av, umgås med vänner eller bara ta in den friska luften. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter som möjliggör en bekväm vardag. Det finns inget behov som lämnas ouppfyllt här. Dessutom är läget helt fritt och avskilt, vilket ger en känsla av lugn och ro. Beläget i det eftertraktade området Kalkbrottet i Limhamn, har du närhet till allt du behöver. Här finns utmärkta kommunikationer, shoppingmöjligheter och grönområden för rekreation. Det är helt enkelt den perfekta kombinationen av natur och stadsliv. Ta chansen att förvärva denna unika bostad och upplev det bästa av båda världar - en modern livsstil med en fantastisk utsikt. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Poppelgatan 18B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Poppelgatan 18B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
795 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
1 807 kr/mån
31 800 kr/m²

Denna yteffektiva bostad är ett perfekt val för den som söker ett smidigt boende med en stor uteplats. Belägen på första våningen i en bra förening med stabil ekonomi, erbjuder denna bostadsrättslägenhet bekvämlighet och bekvämlighet. Med en total yta på 25 kvadratmeter har den här bostaden utformats för att maximera användbarheten och skapa en trivsam atmosfär. Den ljusa och luftiga interiören ger en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här finns ett rymligt rum med avgränsad sovalkov, gott om plats för vardagsrums- och matplatsmöblemang, samt ett praktiskt kök och ett modernt badrum. Men det är den stora uteplatsen som verkligen sticker ut. Här kan du njuta av soliga dagar, koppla av med en bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga grillkvällar. Läget i Västra Kattarp, Malmö är perfekt för den som vill bo nära stadens puls samtidigt som man har närhet till grönområden och natur. Med enkel tillgång till kollektivtrafik och närhet till lokala bekvämligheter är detta ett boende som passar alla livsstilar. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska bostad med en stor uteplats och yteffektiv planlösning. Välkommen till Poppelgatan!

  • Uteplats
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 33B, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 33B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 314 kr/mån
36 944 kr/m²

På attraktiv och lugn adress finner vi denna trivsamma 2:a med genomgående bra planlösning och fin balkong i västerläge. Lägenheten är välplanerad och ljus. Takhöjden på 3m ger härlig rymd till bostaden. Det väl tilltagna vardagsrummet kan möbleras med både soffgrupp och matbord om så önskas. Dessutom erbjuds ett fräscht kök med plats för matbord, badrum och ett stort sovrum med separat klädkammare. I närheten finns bl a bra mataffärer och bussförbindelser. På gångavstånd finns Kallbadhuset och fina promenadstråk längs Ribbersborg. På andra sidan Rönneholmsparken nås även Slottsstadens trevliga restauranger och uteserveringar.

  • Balkong
Själlandstorget 2E, Pildammarna, Malmö kommun

Själlandstorget 2E

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
6 263 kr/mån
33 272 kr/m²

Alldeles intill Pildammsparkens grönskande famn ligger Själlandstorget, en omtyckt adress på ett av Malmös mest eftertraktade parklägen. Bostad i 40-talsanda med väl tilltagen takhöjd (ca 2,7 meter), fina burspråk, fönsterbrädor i kolmårdsmarmor, vackra originalgolv i ek och kalksten. Vad mer kan man begära? Lägenheten är placerad på tredje våningen och erbjuder parkutsikt från varje rum, genomgående, väldisponerade rum, badrum med tvättmaskin samt ett trevligt kök med plats för matsalsmöblemang. HSB Brf Roskilde är en välskött förening med en fint planerad verksamhet med trevliga faciliteter för de boende. I närområdet finns ett brett serviceutbud, populära fik och restauranger. Utanför dörren väntar Pildammsparken på ditt besök, kanske en promenad eller joggingtur? För den som värdesätter goda kommunikationer finns bussförbindelse intill adressen och Citytunnels Triangelstation på 850 meters avstånd. Ett centralt läge som har mycket att erbjuda och icke att förglömma Ribersborgstranden och citykärnan på promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Exercisgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Exercisgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Exercisgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Exercisgatan 5

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 695 000 kr
135 m²
5 rum
vån 3/4
9 761 kr/mån
34 778 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Sigyngången 18, Vellinge, Vellinge kommun
Sigyngången 18, Vellinge, Vellinge kommun, bild 2
Sigyngången 18, Vellinge, Vellinge kommun, bild 3

Sigyngången 18

Radhus
Vellinge, Vellinge kommun
Bjurfors Limhamn
4 995 000 kr
127 m²
5 rum
264 m² tomt

På barnvänliga och populära Södervång, med bilfritt gångavstånd till förskola, skola och busshållplats, ligger detta mycket smakfulla radhus.

  • Premium
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 150 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
4 989 kr/mån
49 219 kr/m²

Malmös nya och mest efterfrågade läge! Gågata och glittrande kanaler, helt utan biltrafik. Här bor du tyst och lugnt mot den mysiga innergården. Njut av 14 kvm uteplats i väster med sol hela eftermiddagen. Lägenheten är belägen mot den privata och fina innergården. Runt hörnet ligger Malmö Slott, kanalen, Saluhallen och fiskhoddorna.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Algatan 33, Sofielund, Malmö kommun
Algatan 33, Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Algatan 33, Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Algatan 33

Villa
Sofielund, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
5 895 000 kr
129 + 20 m²
5 rum
273 m² tomt

Äntligen är ett av de charmiga husen på idylliska Sofielund till salu! Här välkomnas du av en väldisponerad planlösning med tilltagna sociala ytor, gedigna sovrum och en enhetlig interiör. En trappa upp hittar man 3 utav de 4 (sov)rummen, alla med generösa ytor, och gott om plats för hela familjen. På detta plan finns även badrum utrustat med dusch, handfat och wc. Bostadens centrala mittpunkt finner vi en trappa ner, i det rymliga vardagsrummet, med angränsande sovrum eller kontor. Detta i kombination med det fantastiska köket där man kliver rakt i ut i den underbara trädgården i söderläge. Köket är utrustat med kyl, (kyl, frys finns i grovköket intill) diskmaskin, ugn, spishäll och spisfläkt. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats att hänga av kläder och skor och här finns dessutom badrum utrustat med badkar, handfat och wc. I den insynsfria trädgården bjuds du in till både lek och rekreation, härliga sommardagar under markisen, samt långa fina sommarkvällar under takutsprånget på den naturligt skyddade och mysiga terassen. Här bor du i ett härligt gavelhus med friköpt södertomt om 273 kvm, med eget friliggande garage precis intill. Njut av ett praktiskt, fint och funktionellt hus, med fina sociala ytor och gott om plats. Lev i en riklig vardagslyx, omgiven av vackra pittoreska gatstråk i samspel med fina gränder och cykelstråk som omger huset och des härliga gathuskvarter. En egen oas mitt i stan med promenadavstånd till Möllevångstorget, centrum och citytunneln. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/6
3 669 kr/mån
47 981 kr/m²

KARNAPHUSET är den sista av de tre skulpturala bostadskvarter som tillsamman utgör bostadsområdet Kajkanten, alldeles vid Limhamns nybyggda kajpromenad. En modern, maritim oas med närhet till mysiga kaféer och restauranger, service, apotek och skola – endast några steg från småbåtshamnen och havet. De cederklädda fasaderna sticker ut, detta är vacker arkitektur som höjer sig över mängden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sundskajen 2A, Limhamn/Ön, Malmö kommun
Sundskajen 2A, Limhamn/Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundskajen 2A, Limhamn/Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundskajen 2A

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 995 000 kr
156 m²
4 rum
vån 2/4
11 350 kr/mån
32 019 kr/m²

Generös våning med 3-4 sovrum och stor balkong utmed glittrande hav och båtliv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Ärlevägen 12, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Ärlevägen 12

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 995 000 kr
102 m²
5 rum
300 m² tomt

På eftertraktade sjösidan i Bunkeflostrand med kort avstånd till strandängarna och skolor kan vi presentera detta välskötta och friliggande 1 planshus om 102 kvm. Bostaden erbjuder snyggt renoverat badrum samt gäst-wc. Ett trivsamt kök med gott om skåp och lådor för kökets alla redskap samt bra arbetsytor. Dessutom har man installerat en mindre braskamin som är både dekorativ och sprider värme. Ljust rymligt vardagsrum och matrum i fil. Från vardagsrummet är det utgång till trädgården och från matrummet är det utgång till inglasat uterum. En mindre ombyggnad från huset till garage/förråd har byggts samman och en del används idag till sovrum och en del till förråd. Matrummet har tidigare varit sovrum och kan enkelt återställas till sovrum för den som önskar. Tidigare klädkammare är borttagen och används idag som mindre tv-rum. Trädgården är belägen i sydväst läge och är helt insynsskyddad. På baksidan av huset i norr finns en mindre gård med växthus. Här bor man i ett lugnt barnvänligt område med bekvämt avstånd till Malmö City, Hyllie station och Emporia. Välkommen på visning!

  • Premium
Dockgatan 11, Dockan, Malmö kommun
Dockgatan 11, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 11, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 11

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 600 000 kr
113 m²
3 rum
vån 1/6
5 419 kr/mån
58 407 kr/m²

Den fantastiska takhöjden om hela 3,4 meter skapar rymd och tillsammans med högkvalitativa materialval och öppen planlösning skapas en lyxig känsla. Havet och båtarna gör sig ständigt påmint från alla fönster och ger skapar livsglädje året runt. Det L-formade vardagsrummet är generöst till storleken och här finns möjlighet till ett tredje sovrum för den som önskar. Dubbla badrum och separat tvättavdelning gör vardagslivet enkelt. Livet kring Dockan är lugnt och rogivande och detta hem höjer sig över mängden för dig som bara nöjer dig med det bästa!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kolsyregatan 7, Limhamn, Malmö kommun

Kolsyregatan 7

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 295 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/6
5 014 kr/mån
39 699 kr/m²

En kort promenad från havet ligger detta moderna och tilltalande hem med tre fina sovrum, stor insynsskyddad balkong med härlig morgonsol och social och inbjudande planlösning. Yteffektiv, tilltalande och med låg boendekostnad!

  • Balkong
  • Hiss
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Grönalundsgatan 32B, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Grönalundsgatan 32B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 204 kr/mån
30 915 kr/m²

Välkommen till en fint renoverad 3:a med rymlig inglasad balkong på populärt läge. Lägenheten är optimalt planerad med fönster från två väderstreck. I vardagsrummet har man installerat nya skjutdörrar med stora fönsterglas ut mot den härliga inglasade balkongen. Med skjutdörrarna kan du kan öppna upp helt mot balkongen och uppleva att du har tagit bort en del av väggen och förlängt vardagsrummet. Vardagsrummet välkomnar både en bekväm soffgrupp, tv-möbel och ett matbord för den som önskar utan att den luftiga känslan går förlorad. Badrummet är helkaklat och prydligt ordnat, vilket skapar en fräsch atmosfär. Genomgående vackra golvbeläggningar och gott om förvaringsmöjligheter. Från balkongen är det direkt utgång till den gemensamma trädgården. Här bor ni lugnt med grönskande omgivningar och gångavstånd till skola, idrottshall, Limhamns centrum med alla sina faciliteter, småbåtshamnen och den välbesökta badplatsen Sibbarp. Lägenheten måste ses!

  • Premium
  • Balkong
Stora Högestensgatan 2, Kalkbrottet, Malmö kommun

Stora Högestensgatan 2

Lägenhet
Kalkbrottet, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 200 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 069 kr/mån
44 444 kr/m²

Med en yteffektiv planlösning och ljusa, öppna ytor är detta hem en sann fröjd. Huset byggdes 2016 med högkvalitativt kök samt badrum från märket HTH. Säljaren har även valt att fräscha upp ytskikten 2022 med ny kulör samt slipat och ljusoljat samtliga golv i bostaden, vilket har gett lägenheten en modern och ljus touch. Lägenheten flödar av ljus och öppenhet samt bjuder på trevlig utsikt över Kalkstensvägen och en skymt av Kalkbrottet.

  • Balkong
  • Hiss
Sundskajen 8B, Limhamn/Ön, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:10
Sundskajen 8B, Limhamn/Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundskajen 8B, Limhamn/Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundskajen 8B

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 095 000 kr
92 m²
3 rum
vån 4/5
7 095 kr/mån
33 641 kr/m²

På Ön på Limhamn råder ett behagligt lugn. Här möts man av fiskebåtar och glittrande hamnbassäng. Andra etappen av Övägen och gatumarken kring färdigbyggda kvarter är klar. Ökajen som omvandlats för att ge mer plats för gående och cyklister är nu ett naturlandskap med havsvegetation, slingrande gångstigar och kullar. Växtvalet är anpassat efter det havsnära, blåsiga läget med stor påverkan från salt havsvatten. På våning fyra ligger detta privata och ljusa hem med stor social yta som knyter ihop vardagsrum och kök med balkongen placerad i mitten. Den södervända och stora balkongen bjuder på sol från förmiddag till kvällen. Mot den lugna gatusidan ligger två stora sovrum där man ser både hav och hamnbassäng. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och helkaklad gästwc. Det finns en livsbutik på Ön med postombud och Friskis och Svettis erbjuder träning runt hörnet. Välkommen till ett liv vid havet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strandgatan 2A, Limhamn, Malmö kommun

Strandgatan 2A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
5 619 kr/mån
59 085 kr/m²

Underbar och mycket välplanerad trea på optimalt läge med utsikt över Limhamns hamnområde och folklivet nedanför från första parkett på den inglasade balkongen. Två fina sovrum, påkostat kök och rymligt badrum gör denna våning till det ultimata boende för den som söker stil, klass och finess. Här har man lyckats med utmaningen att göra lyx till vardag. På kort promenadavstånd når du enkelt Limhamns centrum, småbåtshamnen, Sibbarps kallbadhus och det är aldrig långt till en glass en varm sommarkväll på Dragörkajen. Skulle du vilja utforska Malmö City så stannar bussen runt hörnet. Den egna bilen parkerar du i föreningens garage som nås med hiss från våningsplanet. Varmt välkommen på visning av denna fina våning i nyskick!

  • Balkong
  • Hiss
Sundholmsgatan 7, Limhamn/Ön, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sundholmsgatan 7

Lägenhet
Limhamn/Ön, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
3 995 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1/4
6 026 kr/mån
39 950 kr/m²

Stig in i denna imponerande trerummare på hela 100 kvadratmeter med en fantastisk takhöjd på 3,14 meter! Här möts du av en luftig atmosfär, präglad av lugna färger och snygga detaljer som skapar en personlig touch. Genomtänkta lösningar och möjlighet att göra ett tredje sovrum genom att dela av vardagsrummet. Bostaden har under åren genomgått renoveringar och uppdateringar av vitvaror och annat. Bostaden är belägen på markplan med en otroligt trevlig uteplats samt trädgård med gräsmatta. Området är barnvänligt med närhet till en av Malmös bästa skolor, "Skolan på Ön", samt charmiga promenadstråk längs med havet där du kan njuta av den friska brisen och en fridfull tillvaro. Varför inte ta ett spontant kvällsdopp? Möjligheterna är många och allt ligger inom bekvämt räckhåll! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Högatan 9, Elinegård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 12:30
Högatan 9, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Högatan 9, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Högatan 9

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/4
5 014 kr/mån
36 691 kr/m²

Genomgående och trivsam lägenhet med två fina sovrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning samt både balkong och uteplats med sol hela dagen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sofielundsvägen 48F, Sofielund, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sofielundsvägen 48F

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
1 249 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
3 402 kr/mån
30 463 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvåa högst upp i huset med balkong. Lägenheten bjuder på härlig takhöjd och vackra brädgolv, underbart ljusinsläpp och mycket charm. Välplanerade kvadratmeter i form av vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, kök med plats för frukostbordet, kaklat badrum med badkar, sovrum med inbyggd garderob och utgång till den härliga balkongen. Lägenheten är belägen på en lugn gata med omedelbar närhet till Möllan och dess torghandel, pittoreska butiker samt enorma kulinariska utbud. Här bor man mitt i Malmös mest dynamiska stadsdel i ständig förnyelse! Goda kommunikationer i direkt anslutning till Södervärns station och såväl inre samt yttre Ringvägen. Även Citytunnelns station Triangeln ligger endast 15 minuters promenad bort. Puls av Möllan men på lugnt läge. Välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong
Axgatan 11, Eriksfält, Malmö kommun

Axgatan 11

Villa
Eriksfält, Malmö kommun
Bjurfors Limhamn
6 250 000 kr
182 + 135 m²
7 rum
622 m² tomt

Vi har nu det stora nöjet att presentera en oerhört välskött och och välplanerad villa på lugnt och familjevänligt läge i gamla Eriksfält. Nuvarande ägare har ägt fastigheten under lång tid och skött den exemplariskt. Bland blandad bebyggelse hittar vi denna villa som uppfördes av en arkitekt för eget boende. Stor social yta på entréplanet med vardagsrum i vinkel, stort kök med matplats för många gäster. Rymlig ovanvåning med alla sovrummen praktiskt samlade, stort badrum. Källare med allrum, öppen spis, fina förrådsutrymmen, rum möjligt för ytterligare sovrum för den som så önskar. Bastu och dusch. Stort vidbyggt garage med separat entré till villan. Privat, insynsskyddad, tomt med härlig uteplats i söder. Kort sagt, en verklig villadröm för den stora familjen med direkt närhet till kommunikationer, handel och service. Varmt välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 46