Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storkvägen 1, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun

Storkvägen 1

Villa
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 250 000 kr
73 m²
4 rum
1 100 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en riktig idyll - välkomna ut i naturen och lugnet! Ett boende som lämpar sig både som fritidsboende eller som permanentbostad. Välplanerat där man tagit tillvara på varje kvadratmeter. 3 sovrum, snyggt och stilrent kök som är öppet mot vardagsrum och ett fräsch badrum från 2017. Här har man inte lämnat något åt slumpen. Friköpt tomt, kommunalt V/A, nytt tak från 2017 och fiber installerat. Trädgården är en underbar oas som gjord för total avslappning. Flera uteplatser där man kan följa solen hela dagen på det tilltagna trädäcket som sträcker sig på tre sidor runt huset, från väster till öster. Utespa som installerades 2021 - underbart! Mysigt lusthus där du kan sjunka ner i hängmattan och bara njuta av tystnaden eller försvinna bort i en spännande bok. 2 fristående förråd, carport och parkering som rymmer både bil och husbil. Kort och gott ett otroligt fint och mysigt ställe, Välkomna hem!

Fabriksgatan 12, Backarna, Sjöbo kommun

Fabriksgatan 12

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 195 000 kr
121 + 121 m²
7 rum
1 360 m² tomt

I ett eftertraktat villakvarter i Sjöbo presenteras denna välplanerade villa. Här möts du av ett rymligt kök med generösa arbetsytor, flera mysiga sovrum, sociala ytor och ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsmöblemang. En extra bonus är gillestugan, perfekt för hobbyverksamhet eller som ett mysigt biorum. Förvaringsmöjligheterna är gott omfattande med flera förråd. Den stora och grönskande tomten erbjuder en bekväm uppfart, flera avkopplande platser och gott om utrymme för lek och bus på gräsmattan. På bara en kort promenad når du centrum, vacker natur, skolor, lekplatser och butiker. Kommunikationsmöjligheterna är bra och ger närhet till närliggande städer med både buss och bil. Här kan din familj trivas och växa i en trygg och inspirerande miljö. Välkommen till ert nya hem där möjligheterna är oändliga!

Granehillsvägen 2, Klasaröd, Sjöbo kommun

Granehillsvägen 2

Villa
Klasaröd, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 395 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
869 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade pärla belägen i Klasaröd. Denna bostad har genomgått en omfattande renovering 2012 och framåt där många stora renoveringar är gjorda. Ny dränering, nytt tak (-14), nya fönster (-12), el, luft/luftvärmepump (-12) för att bara nämna några. Modernt kök från Epoq 2012 och snyggt badrum även detta från 2012. Extra plus för kommunalt vatten och avlopp. Två bra sovrum och källare med ett hobbyrum som även det kan användas till sovrum. Möjlighet till ytterligare sovrum i källaren som ger flexibilitet till familjen att växa eller för gäster att bo bekvämt. Lättskött trädgård för den som vill ha tid över för annat. Trädgårdsbrunn som delas med grannen, perfekt för billig trädgårdsbevattning. . Uppfart med plats för flera bilar. Varmt välkommen på visning!

Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun
  • Lör 4 maj kl 11:45
Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun, bild 2
Hantverkaretorget 3, Centrum, Sjöbo kommun, bild 3

Hantverkaretorget 3

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 495 000 kr
134 + 74 m²
5 rum
909 m² tomt

I ett lugnt och familjärt område ligger denna fina villa. Villan är inredd i smakfull stil med kvalité på såväl material som utförande. Generösa sällskapsytor där hela familjen samlas om kvällarna, 4 sovrum och två badrum. Friliggande garage om ca 43 kvm. Bostaden är tillbyggd och totalrenoverad från 2009 och framåt (inkl el, V/A-ledningar, fönster och det yttre som tak, fasad och anlagt trädgård) - här har man inte lämnat något åt slumpen utan allt är av högsta kvalité. App-styrd belysning och app-styrda högtalare i taket. Trädgården är ett kapitel för sig - här har man verkligen satsat på att få till en mysig miljö med uteplatser där man kan förflytta sig under dagen och kvällen för att kunna njuta hela dagen. Bevattningssystem för gräsmatta, upphöjda rabatter, fin natursten, nivåskillnader och dekorativ belysning. Man har med andra ord tänkt på allt! Utedusch och plats till spabad i söderläge, här är även förberett för tv - perfekt för den som inte vill missa fotbollsmatchen! Stensatt uppfart med plats för flera bilar och husvagn/husbil. Här bor du väldigt centralt med promenad/cykelavstånd till allt du behöver i din vardag. Från Sjöbo pendlar man snabbt och smidigt mot Ystad och Malmö/Lund regionen.

  • Premium
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 2
Lövestad Byaväg 18, Lövestad, Sjöbo kommun, bild 3

Lövestad Byaväg 18

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 995 000 kr
136 + 69 m²
8 rum
1 088 m² tomt

Detta fantastiska korsvirkeshus har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Berättelserna om husets ursprung är fascinerande och berättar om dess tidigare användningar och ägare. Huset från 1835 bjuder på mycket charm och karaktär. Enligt berättelsen flyttades korsvirkeshuset från Ystad för att bli bostad åt en prästfru och har sedan dess haft olika ändamål, enligt uppgift har här varit krog, bageri, slakteri, handels-bod och kaffeservering. En fästring för hästar på norra gaveln och tidigare stensättning under gräsmattan i nordost kan vara minnen från dessa verksamheter. Genom att lära känna husets historia och dess tidigare ägare får man en djupare förståelse för husets betydelse och kulturella värde. Det är en påminnelse om de människor som en gång levde och verkade i området och bidrar till att ge huset en unik karaktär och charm. Nu är det dags för familjen att lämna över detta otroliga boende till nästa att med varsam hand rusta upp huset med moderna bekvämligheter men samtidigt behålla husets känsla och historia. Lövestad ligger cirka 1,5 mil från Sjöbo fullservicesamhälle med större mataffärer och flertalet butiker. I Lövestad finns flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, antikvitetshandel och bensinmack. Området kring Lövestad bjuder på underbar natur med Lövestads åsar, grönskande bokskog och mängder av vandringsleder i det kuperade landskapet. På bara en halvtimme tar vi oss till Kiviks vackra kust med fantastiska äppellundar och Simrishamns mysiga småbåtshamn. Dessutom bra pendlingsavstånd till de större städerna så som Ystad, Lund och Malmö. A fantastic house in Lövestad that was built in 1835. It’s a house with a lot of history that stretches back to the 19th century. Total size of 167 square meters that are divided into 3-4 bedrooms and large social areas. Large and easy-to-maintain garden of 1088 square meters. Lövestad is approximately 1.5 miles from Sjöbo full-service community with larger grocery stores and numerous shops. In Lövestad there are several preschools, a school, a local grocery store, an antique shop and a gas station.

  • Premium
Fränningevägen 6, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Imorgon kl 11:45
Fränningevägen 6, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Fränningevägen 6, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Fränningevägen 6

Gård/Skog
Vollsjö, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
4 700 000 kr
305 + 82 m²
10 rum
4 ha tomt

Välkomna till denna fantastiska hästgård med fyra hektar mark precis i utkanten av mysiga Vollsjö. Här finns enorma möjligheter för egenföretagare, generationsboende, platskrävande hobbys, djur- eller odlingsintresserade. Gården ligger med gångavstånd till både mataffär, skola och förskola. Stort nyrenoverat bostadshus i mycket bra skick med många valmöjligheter. Bostaden bjuder på generösa sällskapsytor, sex till åtta sovrum (varav två är i lägenheten), två badrum och härligt lant-kök. Nya ytskikt i stora delar av bostaden med stilrena material och genomtänkta färgskalor. Låg driftkostnad tack vare jordvärmen och den mysiga kaminen. Kommunalt vatten och avlopp finns indraget och eget vatten finns till stallet. Intill bostaden finns ett integrerat dubbelgarage i väl tilltagen storlek med fjärrstyrda el-portar, separat wc, gjutet golv och bra utrymme för den bilintresserade. Här finns även en nyrenoverad separat lägenhet på 82 kvm med eget kök, badrum, två sovrum och vardagsrum med öppet upp i nock. Perfekt för den som till exempel vill hyra ut både bostad och stallplats, ha generationsboende, hemmakontor, för tonårsbarn eller kombinera verksamhet med eget boende. Stall med tre boxar på 3x3 meter och en stor fölbox. Isolerad sadelkammare, bra förvaringsutrymme för foder, gjuten gödselplatta och fina både vinter och sommarhagar. På gården finns dessutom en belyst nyanlagd ridbana på 30x42 meter som även är förberedd för att bli större om så önskas, totalt 30x55 meter (endast topplagret saknas på den sista delen). På rid-avstånd finner vid både ridhus och gott om ridvägar. Säkra slingan i Vollsjö är en rid- och promenadled på cirka nio kilometer. Den östra delen är ca 3,5 kilometer och består till största delen av preparerade markvägar. Den västra är ca 5,5 kilometer och består till största delen av naturstigar och gammal banvall. Färs härads ridhus ligger i mitten av de båda delarna. Byn Vollsjö ligger mitt emellan Sjöbo och Hörby på centralt läge mitt i Skåne. Med närhet till Flyinge och bra pendlingsavstånd till både Lund, Malmö och Ystad.

  • Premium
Hökbacken 4, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Hökbacken 4

Villa
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 595 000 kr
85 m²
4 rum
1 333 m² tomt

Denna charmiga bostad är inbäddad i en idyllisk skogsmiljö och väntar på att välkomna dig som dess nya ägare. Här kan du njuta av ett varmt och inbjudande vardagsrum med en mysig braskamin, två bekväma sovrum, ett praktiskt kök och ett rymligt badrum. Utanför väntar en stor tomt som erbjuder gott om utrymme för både avkopplande stunder på trädäcket i sydvästligt läge och generös plats för lek och bus med barnen. Bostaden är perfekt för både den lilla barnfamiljen eller dig som vill ha rymlig trädgård. För de som vill ha enkel tillgång till Sjöbo centrum är detta den perfekta platsen. Du kan enkelt ta dig dit med bil, buss eller cykel och dra nytta av allt som byn har att erbjuda. Dessutom finns det utmärkta bussförbindelser till närliggande städer som Lund, Malmö och Ystad. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha naturen nära in på knuten men ändå en närhet till Sjöbos fulla serviceutbud. Oavsett om du söker en fritidsbostad eller en permanent bostad, så är detta platsen där du kan flytta in och känna dig hemma från första stund.

  • Plus
Sparvstigen 14, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
  • Imorgon kl 13:15

Sparvstigen 14

Villa
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 695 000 kr
132 + 20 m²
5 rum
913 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en av områdets större bostäder i natursköna Sjöbo sommarby! På underbar hörntomt ligger denna nyrenoverade enplansvilla på lugnt och barnvänligt läge. Här bor ni i ett med naturen med ett rikt djurliv runt om, att få skogens invånare in på tomten hör inte till ovanligheterna. Inom cykelavstånd finner vi såväl Sjöbo tätort, Sjöbo golfklubb, Sövdesjön och Vombsjön med dess vackra sandstrand och utmärkta fiskemöjligheter. Detta boende lämnar inget åt slumpen, allt är noga genomtänkt med väl valda material, stilrena färger och smarta lösningar. Stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp, delvis öppet upp i nock och social planlösning med generösa sällskapsytor. Nyrenoverat helkaklat både badrum och gäst-wc/tvättstuga, tre bra sovrum och praktiska förvaringsmöjligheter. Låg driftkostnad tack vare både solpaneler, luft/luft-värmepump och den centralt placerade pelletskaminen. Kommunalt vatten och avlopp. Dessutom är fiber redan indraget och el-bilsladdare på plats. På tomten finns en nyrenoverad gäststuga som passar utmärkt för tonårsbarn, gäster eller varför inte som hemmakontor? Här hittar vi även ett nybyggt bastuhus, perfekt för mysiga kvällar året om. Trädgården är väl tilltagen i storlek och här finns gott om plats för spring och lek. Fina stensättningar, automatisk bevattning, robotgräsklippare, vackra planteringar, två stensatta uteplatser och ett rejält trädäck i söderläge som är förberett för hemma-SPA. Goda parkeringsmöjligheter både för husbil/husvagn och flertalet personbilar. I Sjöbo erbjuds det fullservice-samhälle med flertalet mataffärer, butiker, restauranger, skolor, förskolor, banker, systembolag, vårdcentral med mera. Ett stort plus är även möjligheten till kollektivtrafik genom bussarna som går precis utanför området. Lund, Malmö och Ystad nås på ca 30-40 minuter. Varmt välkomna på visning av detta kompletta boende!

  • Plus
Ankgränd 1, Centrum, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Ankgränd 1

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 350 000 kr
130 + 34 m²
5 rum
504 m² tomt

Välkommen till denna imponerande totalrenoverade villa på ett riktigt bra läge. Med fyra rymliga sovrum och generösa sociala ytor är detta hemmet perfekt för dig som vill flytta in utan att behöva tänka på dyra renoveringar. Nytt stilrent kök från 2022 och ett modernt helkaklat badrum från december 2021. Uppfräschning genomgående med nytt parkettgolv och färg/tapeter. Luft/luftvärmepump från 2023 som håller nere driftskostnaden. Väl tilltaget uterum som förlänger säsongen, här spenderar man mer än gärna sommarkvällarna med trevligt sällskap. Det soliga söderläget ger också möjlighet till avkopplande stunder på det underbara trädäcket. När det börjar grönska blir tomten tack vare häcken helt insynsskyddad. För praktisk förvaring och bekvämlighet finns ett garage med elport samt uppfart med plats för en bil. Ett optimalt läge med nära till allt som behövs i vardagen. Ett lugnt och familjärt område där huset ligger på hörntomt på återvändsgränd. Promenadavstånd till skolor, förskola, gym/fitnesscenter, busstation, aktivitetspark, utegym och badhus. Från Sjöbo pendlar du snabbt till Lund, Malmö och Ystad. Sammanfattningsvis är denna totalrenoverade villa inte bara ett hem, utan en plats där modern komfort möter stil och praktiskt liv.

Daliegatan 5, Lövestad, Sjöbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Daliegatan 5

Villa
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 095 000 kr
122 m²
4 rum
1 191 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla på Daliegatan 5, en lugn återvändsgata i barnvänligt villakvarter. En trivsam och lättskött bostad med bra planlösning, tre sovrum, två badrum och rejäla sällskapsytor finns så att hela familjen kan umgås. Låg driftkostnad tack vare både täljstenskaminen och det vattenburna värmesystemet med frånluftsvärmepump. Insynsskyddad trädgård med stora gräsytor som inbjuder till lek och härliga stunder. Garage, carport och stor uppfart med plats för flera bilar. Nära till skolor, förskolor och Lövestads centrum. Perfekt för barnfamiljen! Lövestad är beläget ungefär 1,5 mil från Sjöbo-fullservicesamhälle som erbjuder större mataffärer och ett brett utbud av butiker. I Lövestad finns flera förskolor, grundskolor, livsmedelsbutik, antikaffär och en bensinstation. Området runt Lövestad lockar med en fantastisk natur som inkluderar Lövestads åsar, frodig bokskog och ett överflöd av vandringsleder i det kuperade landskapet. På endast en halvtimmes avstånd finner man även Kiviks vackra kust med sina imponerande äppellundar och Simrishamns mysiga småbåtshamn. Säljs med friskrivning, fråga mäklaren!

Gräsvägen 5, Hemmestorp, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Gräsvägen 5

Villa
Hemmestorp, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 350 000 kr
135 m²
5 rum
1 731 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med 3 (möjlighet till 4) rymliga sovrum. Huset är beläget längst ner på en återvändsgata och bjuder på generösa sällskapsytor, perfekta för både vardagsliv och sociala tillställningar. Huset har endast haft en ägare sen det uppfördes 1974, här har man med andra ord trivts väldigt bra. Värmande kamin och luft/luftvärmepumpen som håller nere driftkostnaden. Bra ljusinsläpp och fint trägolv i lönn. Utöver det inbjudande boendet finns ett ljust och trivsamt uterum samt en stensatt uteplats i västerläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar med vänner och familj. Garage med plats för en bil och isolerat förråd. Förrådet skulle kunna användas till kontor eller tex gästrum. Den generösa tomten om 1 731 kvm erbjuder gott om utrymme för både lek och avslappning. Närheten till både Sövdesjön och Vombsjön gör det lätt att njuta av vacker natur och rekreation. För de små finns en förskola bara en kort promenad bort, vilket underlättar vardagen för familjer med yngre barn. Även populära Helgagården med gårdsbutik och ostbutik ligger minuter bort. Här kan man njuta av en god fika på cafét. Blentarp och Veberöd, med sina förskolor, skolor och mataffärer, ligger bara minuter bort med bil. Bussförbindelserna till Veberöd, Lund och Malmö ger goda möjligheter till smidig och bekväm pendling. Sammantaget erbjuder detta enplanshus en unik kombination av komfort, naturskön omgivning och bekvämlighet, och det är en plats där du kan skapa många minnesvärda stunder med dina nära och kära.

Klövvägen 8, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Klövvägen 8

Fritidshus
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 995 000 kr
94 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade hus som totalrenoverades 2021, beläget i den vackra omgivningen av Karups Nygård. Här finner du en smart planlösning som skapar generösa sociala utrymmen. Det finns två sovrum, ett helkakalt badrum med tvättmöjligheter och ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Uteplatsen som är belägen delvis under tak erbjuder en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar under sommarmånaderna. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka fritt i. På uppfarten finns plats att parkera flera bilar. På gångavstånd finner du Sövdesjön med dess underbara badstrand och omgivande natur. I närheten av Sövde finns populära Sövde Musteri och Amfiteatern som erbjuder högkvalitativ konsertunderhållning varje sommar. I Sjöbo och Blentarp finner du ett bra serviceutbud, skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning av detta fina hem!

Vintergatan 18, Sjöbo, Sjöbo kommun
  • Lör 11 maj kl 11:15

Vintergatan 18

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 295 000 kr
84 + 90 m²
4 rum
770 m² tomt

Här bor ni i trevligt villaområde med närhet till förskolor, skolor, affärer och byns alla bekvämligheter. Bostaden är mycket välhållen och många av de dyra renoveringarna är redan gjorda. Här bjuds på bra planlösning, trevliga sällskapsytor, tre till fyra sovrum, generösa förvaringsmöjligheter och stort härligt uterum som förlänger säsongen ytterligare. Detta boende är inrett med ljusa och moderna materialval, vacker stavparkett, stora fönster och fint ljusinsläpp. Ett riktigt trivsamt boende som ger många valmöjligheter med planlösning och hur ytorna disponeras. Fräsch källare med gästrum och utmärkta förvaringsmöjligheter. I källaren finns även garageplats för en bil (fjärrstyrd port), Ett extra plus för att luft/vatten-värmepump med vattenburet värmesystem redan finns på plats och håller driftkostnaden nere. Grönskande trädgård med fina stensättningar, uteplats, trädgårdsförråd och härliga ytor för spring och lek. Från Sjöbo pendlar man smidigt till de större städerna så som Lund, Malmö och Ystad som alla nås på mellan 30-45 minuter. Under fliken dokument finner ni visningsbroschyr, frågelista samt energideklaration. Fastigheten säljs förbesiktigad med dolda fel-försäkring. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ågeäng 6, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Ågeäng 6

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 650 000 kr
60 m²
3 rum
600 m² tomt

Trivsam bostad som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och närhet till natur och rekreation. Två bra sovrum och generösa sociala ytor som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Luft/luftvärmepump och stämningshöjande kamin som sprider värme och håller nere driftkostnaden. Badrum med våtrumsmatta från 2022. Köket är omsorgsfullt uppdaterat med ommålade köksluckor och moderna vitvaror. Köket är öppet mot matplats och vardagsrum vilket gör att man kan umgås medan maten tillagas. För gäster finns en isolerad gäststuga som ger dem en privat och bekväm vistelse. Ett uterum i söderläge förlänger sommardagarna och erbjuder en underbar plats att njuta från tidig vår till sen höst. Förråd, två vedbodar och ett plåtskjul för förvaring av verktyg, trädgårdsutrustning och ved. Uppfart med plats för flera bilar. Den inhägnade tomten skapar en fridfull oas för både människor och husdjur. Bara få minuters promenad bort ligger Sövdesjöns vackra badstrand och omgivande natur, perfekt för avkoppling och rekreation året runt. Karups Nygård har dessutom en egen badplats där man gärna spenderar tid på sommaren. Med denna bostad får du inte bara ett hem, utan en hel livsstil där harmoni och bekvämlighet går hand i hand med naturens skönhet och närhet till samhället. I Sövde hittar vi populära Sövde Musteri och amfiteatern med trevlig underhållning under sommaren. Bra pendling in till Malmö, Lund och Ystad! Varmt välkommen på visning!

Trulsäng 4, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Trulsäng 4

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
600 m² tomt

Välkommen till en underbar bostad belägen i det natursköna området Karups Nygård. Två sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en inbjudande atmosfär. Rymligt badrum som även är utrustat med tvättmaskin. Det tidigare uterummet är inbyggt till boarea och blir till en perfekt matplats. Uteplats i både öst- och söderläge låter dig njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. Här kan du njuta av härliga middagar utomhus eller bara koppla av och njuta av den omgivande naturen. Gäststuga och praktiskt förråd till trädgårdsredskapen. Promenadavstånd till underbara Sövdesjön och dess badstrand. I Sövde ligger populära Sövde musteri och Sövde Amfiteater med underhållning under sommaren. Här kan du landa och njuta av fågelkvitter och ett bekvämt hus. Varmt välkommen!

Stora Vanstadsvägen 570, Vanstad, Sjöbo kommun
  • Imorgon kl 16:30

Stora Vanstadsvägen 570

Villa
Vanstad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
995 000 kr
80 m²
3 rum
310 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1,5 plans villa i den charmiga byn Vanstad. Här erbjuds moderna bekvämligheter som fiberanslutning och effektiv uppvärmning genom luft/luft värmepump, samt en mysig kamin för extra värme, vilket gör detta hem till en plats där du kan trivas året om. Bostaden har en härlig atmosfär med genomtänkta utrymmen som gör den perfekt för hela familjen att njuta av. Det rymliga allrummet, med ett stort valv in till matplatsen, blir snabbt samlingsplatsen för gemensamma stunder, medan det välplanerade köket lockar till matlagning. På ovanvåningen finns ytterligare två ljusa rum som kan anpassas efter dina behov - perfekt som ett rymligt sovrum tillsammans med förvaring eller som kontorsrum. Vanstad erbjuder vacker natur för sköna promenader, stora grönytor och regelbunden kollektivtrafik till Tomelilla och Sjöbo. Med bil tar du dig till Tomelilla och Sjöbo på endast 15 minuter, där du hittar byns stora serviceutbud med flertalet livsmedelsbutiker. Denna välkomnande villa står redo att bli ditt nya hem - välkommen att uppleva dess charm på plats!

  • Plus
Bjärsjölagårdsvägen 20, Bjärsjölagård, Sjöbo kommun

Bjärsjölagårdsvägen 20

Övrigt
Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 800 000 kr
182 m²
907 m² tomt

Nu finns chansen att investera i en mycket välskött hyresfastighet med fyra lägenheter i mysiga Bjärsjölagård. Stabila intäkter och bra avkastning där många dyra renoveringar redan är gjorda. Fastigheten är fullt uthyrd. Låg driftkostnad tack vare luft/vatten-värmepump från 2021 och både dränering, fönster och tak gjordes för ca 10 år sedan. Hyresintäkter på 260 040 kr/år, driftkostnad 109 653 kr/år inklusive fastighetsskatt. Fiber finns indraget, likaså kommunalt både vatten och avlopp. Till varje lägenhet hör även ett praktiskt källarförråd. Trevlig trädgård med bra gräsytor och häckar runt. Generös parkering med plats för flera bilar och enklare garage med bra förvaringsutrymme. Med respekt för hyresgästernas privatliv så önskar säljarna att eventuella intressenter respekterar utsatta visningstider. Varmt välkomna! Då det bekräftats att det varit ett mjukvarufel på värmepumpen så har det efter service beräknats en årsförbrukning på ca 17 000 kWh istället för nuvarande 27 000 kWh (vilket sänker driftkostnaden ca 25 000kr) Redovisad driftkostnad har baserats på 27 000 kWh. Fastigheten säljs med Friskrivningsklausul. Fråga gärna mäklaren om vad det innebär.

Vollsjövägen 9, Klasaröd, Sjöbo kommun

Vollsjövägen 9

Villa
Klasaröd, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
495 000 kr
75 + 54 m²
5 rum
915 m² tomt

Trevlig villa med stor potential. På lummig tomt i mysiga Klasaröd finner vi denna bostad med mycket möjligheter. Detta boende kräver en hel del renovering men här finns goda möjligheter att skapa ett riktigt trivsamt boende. Rejäl tomt med generösa gräsytor, fruktträd, växthus och garage. Söker ni lugnet men ändå vill ha by-känslan och gemenskapen? Då har ni hittat rätt när ni kommit till Klasaröd. En mysig by mellan Lövestad och Vollsjö, endast 15 minuter från Sjöbo fullservicesamhälle. Lund, Malmö och Ystad nås alla inom 35-50 minuter. Varmt välkomna på visning!

Mesvägen 43, Hemmestorps Eke, Sjöbo kommun
  • Lör 4 maj kl 14:45

Mesvägen 43

Villa
Hemmestorps Eke, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 795 000 kr
163 + 66 m²
5 rum
1 220 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera denna unika villa. Rymligt med generösa sällskapsytor, 4 sovrum och 2 helkaklade badrum. Stort uterum och uteplats i västerläge. Mycket ljusinsläpp och en tilltalande planlösning. Insynsskyddad innergård med spabad och vedeldad bastu - perfekt avkoppling efter en stressig dag. Gäststuga och vedskjul. Integrerat dubbelgarage och uppfart för flera bilar. Lättskött trädgård för dig som vill ha tid över för annat. Ett perfekt boende för dig som behöver gott om plats och vill bo i underbar natur. Området är känt för sin fantastiska natur och rika djurliv. Att få skogens invånare in på tomten är inte ovanligt. Här bor ni i ett med skogen med underbara strövområden precis runt husknuten. Fem minuter bort har vi Sövdesjön med mysig badplats och småbåtshamn. Närmaste mataffärer finner vi i Blentarp och Veberöd, till Veberöd finns det dessutom en nyanlagd cykelbana. Lund, Malmö och Ystad finns inom pendlingsavstånd och bra bussförbindelser finns ute vid stora vägen.

  • Plus
Allégatan 10, Centrum, Sjöbo kommun
  • Lör 4 maj kl 12:45

Allégatan 10

Villa
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 995 000 kr
130 + 82 m²
7 rum
840 m² tomt

Välkommen till Allégatan 10 som uppfördes 1951 och som sedan dess genomgått omfattande renoveringar och uppgraderingar för att möta moderna krav och skapa en bekväm och trivsam miljö. Här är många av de dyrare posterna redan tagna, tex är dränering, fönsterbyte, kök- och badrumsrenovering redan gjorda för att bara nämna få. Huset erbjuder generösa sällskapsytor där familj och vänner kan samlas, 2 badrum, gästtoalett samt 4 sovrum och även ett hobbyrum/gästrum i källaren. Extra plus för den värmande kaminen i vardagsrummet. En extra nivå av omsorg har lagts på ljudisoleringen med takplattor i hall, matrummet, sovrummet på entréplan och hobbyrummet i källaren. Detta skapar en tyst och avslappnad atmosfär, där varje medlem i familjen kan njuta av sitt eget utrymme utan störande ljud. Charmiga detaljer från 50-talet som tex trappan och fönsterkarmar i terrazzosten. Trädgården ligger i söderläge och blir därmed en solig och fridfull oas för avkoppling och sociala stunder. Rejäl altan och ett extra plus för spabadet. Fristående uterum som förlänger säsongen, här kan man njuta av en lugn stund med en bok, få utrymme till hobbyverksamhet eller en social tillställning med vänner - uterummet är en mångsidig och användbar yta. Odlingsbäddar för den odlingsintresserade, fina växter och träd som skapar en harmoni i trädgården. Förråd till trädgårdsredskapen. Stensatt uppfart och carport för 2 bilar, det finns även plats på den västra sidan om huset för uppställning av tex husbil/husvagn. Läget är optimalt med nära till allt man kan tänkas behöva i sin vardag. I närheten finns flera förskolor, skolor, byns serviceutbud, naturen i Linnéskogen samt Stenänga. På kärleksstigen i Stenänga kan du njuta av lugna promenader och njuta av det porlande ljudet från ån. På promenadavstånd ligger mossen med lekplats, utegym och grillplats. På 10 minuter med bil tar du dig till den underbara badplatsen vid Vombsjön. Från Sjöbo pendlar man snabbt och smidigt med buss till Lund, Ystad och Malmö. Detta hus är inte bara en bostad utan en investering i livskvalitet och långsiktig trivsel. En kombination av charm från 1950-talet och moderna bekvämligheter gör det till det perfekta hemmet. Här flyttar du in och trivs från första stund.

  • Plus
Pilvägen 4, Backarna, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Pilvägen 4

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 350 000 kr
146 m²
5 rum
588 m² tomt

Denna mycket välskötta villa ligger i ett lugnt och barnvänligt villakvarter med härliga grönområden som granne men ändå med gångavstånd till centrum. Bostaden har en bra planlösning där ytorna nyttjas på bästa sätt. Idag finns tre sovrum, två badrum, stort vardagsrum, fint allrum och gott om förvaringsutrymmen. Härlig insynsskyddad trädgård i söderläge med uterum och trädäck. Rejält garage med elport som både rymmer bilen och förvaring. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kogsäng 5, Karups Nygård, Sjöbo kommun
  • Ons 1 maj kl 10:45

Kogsäng 5

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 595 000 kr
68 m²
3 rum
800 m² tomt

Denna fina villa ligger inbäddad i det natursköna området Karups Nygård och erbjuder en bekväm och fridfull livsstil. Med två bra sovrum, helkaklat badrum och ett generöst vardagsrum utgör detta hem en perfekt plats för familjen att trivas. Kamin som höjer både värmen och mysfaktorn och luft/luftvärmepump som håller driftkostnaden nere. Garage och uppfart med plats för flera bilar. I anslutning till garaget finns ett isolerat rum som kan användas som gästrum, kontor eller förråd. Underbar trädgård i söderläge som erbjuder flera uteplatser där man kan förflytta sig under dagen. Extra plus för förråd och gäststuga. Med lagom promenadavstånd till Sövdesjöns vackra badstrand och omgivande natur är detta hem perfekt beläget för den som uppskattar utomhusaktiviteter och vacker natur. I Sövde ligger även populära Sövde Musteri och Sövde Amfiteater som bjuder på underhållning under sommaren. Här är en plats där man kan skapa minnen och njuta av livet i harmoni med omgivningarna. Välkomna på visning!

  • Plus
Brockaäng 2, Karups Nygård, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Brockaäng 2

Fritidshus
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 595 000 kr
60 m²
3 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hus beläget i den natursköna omgivningen Karups Nygård. En välplanerad planlösning som ger bra sociala ytor, två sovrum varav det ena ger plats till en dubbelsäng och ett nytt badrum från 2016. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och inbjudande atmosfär tillsammans med det generösa ljusinsläppet. Luft/luftvärmepump fr 2022 och värmande kamin håller nere driftkostnaden. Uteplats under tak i söderläge, en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder under sommarhalvåret. Garage med plats för en mindre bil, vedförråd och cykelskjul. På tomten finns också en gäststuga som idag används som förråd. Lättskött tomt med skogen precis intill. På gångavstånd ligger Sövdesjön med sin underbara badstrand och omgivande natur. I Sövde hittar vi populära Sövde Musteri och Amfiteatern som varje sommar bjuder på konsert och underhållning av hög kvalitet. För vardagliga behov finns mataffären Tempo, samt förskolor och skolor, i närbelägna Blentarp. Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en harmonisk kombination av bekvämlighet, naturupplevelser och närhet till service.

  • Plus
Starvägen 81, Hemmestorps Eke, Sjöbo kommun

Starvägen 81

Villa
Hemmestorps Eke, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 100 000 kr
50 m²
2 rum
998 m² tomt

Längst ner på återvändsgata i natursköna Hemmestorps Eke finner vi detta unika boende. En påkostad och väl omhändertagen bostad för er som söker något speciellt. Bostaden lämpar sig såväl som fritids som för permanentboende. Här matchas moderna bekvämligheter med charm och noggrant utvalda material i en underbar harmoni. Området är känt för sin fantastiska natur och rika djurliv. Att få skogens invånare in på tomten är inte ovanligt. Här bor ni i ett med skogen med underbara strövområden precis runt husknuten. Fem minuter bort har vi Sövdesjön med mysig badplats och småbåtshamn. Närmaste mataffärer finner vi i Blentarp och Veberöd, till Veberöd finns det dessutom en nyanlagd cykelbana. Lund, Malmö och Ystad finns inom pendlingsavstånd och bra bussförbindelser finns ute vid stora vägen. Bostaden har de senaste åren genomgått en omfattande renovering där stor vikt lagts vid materialval och stilrena och smarta lösningar, ingenting har lämnats åt slumpen. Trots sina 50 kvadratmeter så rymmer bostaden allt man behöver. Stort nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum/sällskapsdel, härligt fönsterparti ut mot den stora terrassen under tak, värmande kamin, bra förvaring och dessutom sovrum i väl tilltagen storlek med fönsterparti mot skogen. Dessutom drogs kommunalt både vatten och avlopp in under 2023. Senaste året har säljarna haft huset uthyrt som ett väldigt uppskattat semesterboende, med fina omdömen från besökarna som blivit förtjusta i både huset och området. Klicka på länken nedan för att ta del av besökarnas fina ord. https://abnb.me/NBx8tOsNwHb

Minusgatan 2, Grimstofta, Sjöbo kommun

Minusgatan 2

Villa
Grimstofta, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 495 000 kr
158 + 33 m²
7 rum
971 m² tomt

Modern villa från 2007 på återvändsgränd i lugna och populära Grimstofta. Välplanerat för optimal livskvalitet erbjuder detta hem en harmonisk atmosfär som passar perfekt för barnfamiljen eller den växande familjen. 2016 inreddes ovanvåningen. Fem sovrum, två smakfullt renoverade badrum och generöst ljusinsläpp genomgående. Altan om ca 90kvm med lyxigt utespa och stensatt uteplats där man njuter hela dagen. Isolerat garage och stensatt uppfart med plats för 3 bilar. Närhet till Sjöbos serviceutbud med mataffärer, skola, förskola och mycket mer! Välkomna på visning av denna bekväma villa.

Visar 1 - 25 av 38